Találatok a következő kifejezésre: Baj ha hetesen nem minden (38 db)

Ha 17 hetesen nem minden nap érzem mozogni a babát, ez nem baj, ugye?

Már biztosan szoktam érezni, hogy ? mocorog odabent, de ma olyan csendben van.

Legjobb válasz: Nem baj, de azért oda kell figyelni, hogy ha 1-2 napot egyáltalán nem mozog, az nem biztos, hogy jó, legalábbis érdemes dokihoz menni, hogy megerõsítse, hogy minden rendben van-e. Nekem azt mondták, hogy a vége felé elég keveset fog mozogni, ahhoz képest megnyugszom, ha egy kicsit nem kukacoskodik!!:D Minden jót nektek!!! 38 hetes kismama

Nem baj, de azért oda kell figyelni, hogy ha 1-2 napot egyáltalán nem mozog, az nem biztos, hogy jó, legalábbis érdemes dokihoz menni, hogy megerõsítse, hogy minden rendben van-e. Nekem azt mondták, hogy a vége felé elég keveset fog mozogni, ahhoz képest megnyugszom, ha egy kicsit nem kukacoskodik!!:D Minden jót nektek!!! 38 hetes kismama
szia...:) Dehogy is baj!!! Ugyanigy voltam én is, most még olyan aprócska, hogy nagyon nehéz mindig határozottan érezni:) Majd meglátod, napról-napra fog erõsödni és te is egyre erõsebben fogod érezni. Ez saját tapasztalat! 19-20 héttõl érzem a rendszeres mozgésát a kicsi lányomnak. Most vagyok 21+3 tetes és itt már egyértelmû az érzés.:) Vannak olyan kismamik , itt olvastam , akik 24hét környékén érezték a babájukat! Jah és náluk is van pörgösebb nap és nyugisabb is! Jó egészséget kívánok Nektek!
Szerintem sem baj.Mozog Õ, nyugi, csak nem mindig úgy fekszik, hogy Te is érzékelhesd! :) Minden jót!! 3. babáját váró 16 hetes kismami
Én egyértelmûen csak 20 hetesen éreztem.Még gyenge, erõsödnie kell.

Baj ha orgazmus után mindig bekeményedik a hasam? 1-2 percig tart, nem fáj csak kőkemény lesz.30 hetes vagyok.

Legjobb válasz: Nem baj, de mostantól vigyázzatok jobban. Mi már az utolsó hetekben csak orálisan érintkeztük, iagz az orgazmus attól még meg van! :)) Szerintem még az is lehet, hogy neki is tetszik... :))))

Nem baj, de mostantól vigyázzatok jobban. Mi már az utolsó hetekben csak orálisan érintkeztük, iagz az orgazmus attól még meg van! :) ) Szerintem még az is lehet, hogy neki is tetszik... :) )))
Ameddíg nem okoz görcsöt, vagy vérzést nem baj, csak óvatosan a bejutó spermiumok megnyithatják a méhszájat. Inkább a lepedõre kerüljenek.

Baj ha 20 hetesen nem minden nap érzem hogy mozog a kisbabám?

nagyon félek hogy valami baj lehet..:(

Legjobb válasz: Szia! Az anyósom mesélte, hogy a férjem is ilyen volt. Volt, hogy csak minden második nap rugott egy kicsit. Lehet,hogy Õ is olyan nyugodt gyerek és felnõtt lesz mint az én párom. Tedd a kezed a hasadra és kérd meg, hogy jelezzen. Ezt egy könyvben olvastam. Saját tapasztalatom sajnos még nincs. De mi is tervezzük a kisbabát.

Szia! Az anyósom mesélte, hogy a férjem is ilyen volt. Volt, hogy csak minden második nap rugott egy kicsit. Lehet, hogy Õ is olyan nyugodt gyerek és felnõtt lesz mint az én párom. Tedd a kezed a hasadra és kérd meg, hogy jelezzen. Ezt egy könyvben olvastam. Saját tapasztalatom sajnos még nincs. De mi is tervezzük a kisbabát.
Szia! Én 21 hetes terhesen éreztem elõször a kislányomat. Nem volt egy aktív baba. Nem rugdosott csak el el lökte magát a hasamtól. Azon kívül volt olyan nap, hogy nem is éreztem még késõbb sem olyan sokszor. Az utolsó hónapban volt nagyon aktív amikor már kicsi volt a helye. Nem rugdosott nekem sem ne aggódj, csak mikor lefeküdtem és jobban odafigyeltem akkor éreztem de akkor is volt, hogy meg sem mozdult - illetve én nem éreztem. Õ még mozoghat attól, hogy te nem érzed. Most hogy kibújt már annál aktívabb. Figyeld csak meg a 9. hónapban hullámozni fog a hasad annyira helyezkedik majd. Ne aggódj nem lesz semmi baj. Sok sikert a babához!
Szia. Nincsen semmi gond, ne aggódj.Nem minden baba mozog egyformán.Van akinek nyugodtabb, van akinek mozge´konyabb.Nekem például sokat mozog, van, hogy aludni sem tudok töle. Gratula a babához, és sok boldogságot. 30 hetes kismama.
Szerintem se aggodj, nincs baj!! Gondolj arra, hogy a babadnak is megvan a maga ritmusa, alszik, pihenget.. lehet, hogy valami front van eppen..stb. Azt nem irtad hogy elso vagy hatsofali mehlepenyed van-e, mert ha elsofali (ezt valamelyik uh-n nezik, de nem tudom melyiken mert en Finnorszagban vagyok terhes es itt is fogok szulni) akkor elol jobban "ki vagy parnazva" es kevesebe vagy ritkabban fogod erezni a babat valoszinu a terhesseg vegeig. De akkor se aggodj!!!

6 hetes kismama vagyok. Baj-e, ha nem mindig érzem a melleim feszülését?

Legjobb válasz: Szia! Egyáltalán nem baj. Sõt én mindig azt hallottam az a jó ha van tüneted. Legalább biztos lehetsz a dolgokban. Nekem egyenesen majd leszakadt annyira fájt. Szó szerint ha a karom hozzáért már az nagyon elviselhetetlen volt. Nekem a hányingerem volt a sazivárványom a kis jelem. Azért imádkoztam, hogy ha lehet addig legyen hányingerem amíg nem mozog érezhetõen a baba. isten meghallgatott. jelenleg mindjárt 18 hetes leszek és elmúlt az öklendezés és a bauci mocorog! Még ha néha kellemetlenek is a tünetek, gondolj arra, hogy az normális terhestünet. (Persze ezzel nem akarok ráijjeszteni azokra akiknek nincs tünetük, mert olyan is sok van. És nem jelent semmit.)Ezek mind alkati dolgok! Boldog babavárást!

Szia! Egyáltalán nem baj. Sõt én mindig azt hallottam az a jó ha van tüneted. Legalább biztos lehetsz a dolgokban. Nekem egyenesen majd leszakadt annyira fájt. Szó szerint ha a karom hozzáért már az nagyon elviselhetetlen volt. Nekem a hányingerem volt a sazivárványom a kis jelem. Azért imádkoztam, hogy ha lehet addig legyen hányingerem amíg nem mozog érezhetõen a baba. isten meghallgatott. jelenleg mindjárt 18 hetes leszek és elmúlt az öklendezés és a bauci mocorog! Még ha néha kellemetlenek is a tünetek, gondolj arra, hogy az normális terhestünet. (Persze ezzel nem akarok ráijjeszteni azokra akiknek nincs tünetük, mert olyan is sok van. És nem jelent semmit.)Ezek mind alkati dolgok! Boldog babavárást!
Szia! Nem baj én kb. 4 napig éreztem, hogy feszül a mellem, azóta egyszer sem és minden rendben a terhességemmel! Szerintem ez is alkati dolog. Boldog babavárást! (25. hetes kismama)
Szerintem sem baj. A védõnõm azt mondta, az, hogy nincs tünetem, azt jelenti, hogy teljesen egészséges vagyok! Tévhit, hogy "kellenek" a tünetek! Ezt csak régen gondolták így, amíg nem voltak modern eszközök, ultrahang meg ilyesmi...
Nem baj, nekem is az elsõ 11 héten fájt, utána mintha elvágták volna. No probléma:-)
Nem baj, nekem állandóan ezt csinálja, egy hét duzzadás, utána 3-4 nap szünet, majd folytatja újra. Most pont fájdogálós korszakát éli.

Nem mindig érzem a magzatmozgást, ez baj, nem kell, hogy mindig mozogjon, viszont a hasam sokszor feszül, főleg ha vezetek, ez baj vagy természetes 24 hetesen a hasfeszülés?

Legjobb válasz: szia, 24. hetesen minden nap kellene hogy érezd a mocorgót, de nem egyfolytában. Nekem is volt, hogy csak estére ébredt fel a drága. Feszülhet a hasad, mert mert a bõröd tágul, kenegesd mandulaolajos krémmel, hogy ne repedjen meg. Kellemes babavárást kívánok.

szia, 24. hetesen minden nap kellene hogy érezd a mocorgót, de nem egyfolytában. Nekem is volt, hogy csak estére ébredt fel a drága. Feszülhet a hasad, mert mert a bõröd tágul, kenegesd mandulaolajos krémmel, hogy ne repedjen meg. Kellemes babavárást kívánok.
Nem baj, ha nem mindig érzed, hiszen Õ is alszik, vagy pihen. Ha már több, mint egy napja nem érzed, menj orvoshoz! Hasfeszülés lehet attól, hogy nõ a hasad, de ha legtöbbször vezetés közben, akkor az is lehet, hogy nem jól ülsz, vagy rosszul van bekötve a biztonsági öv. Könnyû szülést kívánok!

17 hetes kismama vagyik, idáig minden ok! De félek nagyon a 18 hetes genetikai uh-tól! Más is van így ezzel? Ha a 12 hetesen is minden rendben volt, skkor itt már nem lehet baj, ugye?

Legjobb válasz: Szia! Ha a 12. heti uh és az AFP-d is jó volt akkor ne félj!Én holnap megyek,és én is remélem hogy minden ok.Én nem tartok tõle mert érzem hogy jól van a babó!Megmozdult már a baba?

Szia! Ha a 12. heti uh és az AFP-d is jó volt akkor ne félj!Én holnap megyek, és én is remélem hogy minden ok.Én nem tartok tõle mert érzem hogy jól van a babó!Megmozdult már a baba?
De jóóó!NAGY NAGY GRATULÁCIÓ NEKED!
Szia, en junius 26-an megyek es en is igy erzek mint te! Szerintem mi mar vegig aggodjuk az egeszet (egeszsegesen persze :) Gratulalok a tunderikhez! Mesz 4D-re is vmikor? Ha igen, mikor?
A kérdező hozzászólása: Szia! Köszönöm szépen! Igen, valószinû õket érzem már egy pár napja, mivel ikreket várok!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen:) ))

38 hetes vagyok, és az baj ha babám szinte egész nap mozog? Talán még többet van ébren mint eddig? Nem fordítva kellene h legyen? Most illeszkedett be pár napja, mennyi időm lehet még?

Legjobb válasz: Én is ugyanezt tapasztalom bár én még 34 hetes vagyok de egyre többet mozog napközben,mint eddig.Szerintem nem baj,a lényeg,hogy mozog és ez enge nagyon megnyugtat.Könnyû szûlést

Én is ugyanezt tapasztalom bár én még 34 hetes vagyok de egyre többet mozog napközben, mint eddig.Szerintem nem baj, a lényeg, hogy mozog és ez enge nagyon megnyugtat.Könnyû szûlést
Szia!Én is 38 hetes vagyok, nállam is pont igy van.A szülésznõ ctg-n azt mondta még jól érzi bent magát a baba.Nekem 2hete mondta az orvosom, hogy teljesen lent van, bármikor kibujhat, hát a méhszájam még mindig zárt már én is várom mikor akar kibujni.Kitartás, könnyû szülést!
Nem baj ha nem kakil minden nap.Ha nem fáj a poci akkor ok minden:)

17 hetes vagyok. Baj, ha még mindíg nem érzem a babát?

Legjobb válasz: Nem baj, nekem 18 héten mozdult meg elõször, elsõ baba, és úgy tudom ez alkattól is függ én vékony testalkatú vagyok, de sok kismamának csak a 20hét körül mozdul eg elõször, nyugi nincs semmi gond, Boldog babavárást, 28 hetes kismama:)

Nem baj, nekem 18 héten mozdult meg elõször, elsõ baba, és úgy tudom ez alkattól is függ én vékony testalkatú vagyok, de sok kismamának csak a 20hét körül mozdul eg elõször, nyugi nincs semmi gond, Boldog babavárást, 28 hetes kismama:)
nem baj!a régi öregek szerint félidõben tehát 4 és fél hónaposan mozdul meg a baba.de ha csak a 20. hét körül mozdul meg az se baj kinek hogy számolják a terhességi heteket, mert van olyan hogy el van számolva.én 18 hetes voltam mikor megmozdult az azóta 4 hós pici lányom
Én a 19. hét végén éreztem meg elõször. Elsõ baba. Ráadásul vékony vagyok, s mégsem érezetm hamarabb. Nyugi! Az biztos, hogy az elsõ rúgás nagy élmény lesz:-)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, megnyugtattatok.
Biztos, hogy nincs baj!! Az elsõ babámat már 16 hetesen éreztem. Most a másodikat csak a 20. héttõl érzem igazán. Pedig azt mondják, hogy az elsõt késõbb szokták megérezni. Nálam sem volt semmi baj. Gondolhatod, hogy aggódtam miatta!!! Nyugi, és türelem!! Fog még annyira rugdalózni, hogy azon rimánkodsz, hogy egy picit hagyja abba!!!:) ) 22+4hetes kismama
Nem baj, minden ember más és más, nem vagyunk egyformák, néha hál' istennek :D
Csak meg szeretnem kerdezni, hogy voltal e mar orvosnal?Ha igen mikor?Mert en is 7 hetes leszek es nem latjak a babamat.Ma megyek megint remelem minden rendben lesz.A melleim nekem is duzzadtak de nem annyira mint az elejen.Pisilni gyakran jarok, es szinte minden nap faj a hasam alja mint mikor meg akarna jonni.
Szerintem ezek természetes velejárói a terhességnek, persze egy terhesség sem egyforma! Én is ugyanígy voltam, de az orvos megnyugtatott: változik a tested, nyúlnak a méh tartószalagjai, stb. Nekem még menzesz-féle görcseim is voltak néha. A gyakori pisilés a mai napig jellemzõ! Azért mindenképpp említsd majd meg ezeket az orvosodnak is, de ne aggódj!Boldog babavárást! Egy 24 hetes kismama
A kérdező hozzászólása: Voltam orvosnál, 5 hetes pár napos voltam!Látta a babát mondta h minden rendben és most csak a 12 hetes ultr megyek elötte semmi meg vérvizs.küld 12 hetesen!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!