Találatok a következő kifejezésre: Baj ha hetesen még nincs hasam, (3 db)

Baj ha 12. hetesen még nincs hasam, nem látszik?

Sziasztok!12.hetes kismami vagyok,most voltam Uh-on és minden ok,6cm-es a minimanóm!De nincs hasam,nem látszik rajtam!Ez nem baj?

Legjobb válasz: Szia! az nem baj, hogy még nem látszik, alkattól függ hogy kinek mikor kezd el nõni a pocija.

Szia! az nem baj, hogy még nem látszik, alkattól függ hogy kinek mikor kezd el nõni a pocija.
szia, én pont ma találkoztam egy 17hetes terhes vékony lánnyal, semmi nem látszik rajta :) nekem is csak a 14hét körül kezdett el nõni boldog babavárást
Egyáltalán nem baj, nekem a 16. hét körül kezdett nõni, illetve látszani, ez nagyon alkatfüggõ.
Ez alkatfüggõ, és minden terhesség és alkat is más és más. Én 11-12 hetes vagyok, de már nem is tudnám eltitkolni sem, de nem is akarnám. Ne félj, van, akinek csak félidõben kezd el nõni a hasa. Ja, meg a pocaknövekedés függ a méh helyzetétõl is: nekem például elöl fekvõ, a lepény is mellsõ fali, tehát evidens, hogy jobban látszik. Lehet, hogy neked hátul van a méhed.

Baj, ha 36. hetesen még nincsenek jóslófájásaim? Még csak nem is keményedik a hasam.

A babám izeg-mozog egész nap, nagyon jól érzi magát. A méhszájam még zárt, de már elkezdett felpuhulni, ami a dokim szerint jót jelent.

Legjobb válasz: Szia nekem se voltak jóslók, csüt ön még zárva voltak, szombaton meg szültem 37.héten...szóval nem baj...kezd el málnalevél teát inni, h puhuljon jobban méhszáj...36 héttõl lehet...tágulást is segíti

Szia nekem se voltak jóslók, csüt ön még zárva voltak, szombaton meg szültem 37.héten...szóval nem baj...kezd el málnalevél teát inni, h puhuljon jobban méhszáj...36 héttõl lehet...tágulást is segíti
Mit nem adtam volna a te helyzetedért! (sajna nekem a sok keményedés koraszülést indított be) Szóval nem baj, örülj neki. Az a jó, ha ki tudod hordani teljesen, hogy érett, jó súlyú babuci legyen!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válszokat! Jövõ héttõl kezdem inni a málnalevél teát és elkezdem szedni a homeós bogyókat is, nagyon bízom benne, hogy segíteni fognak a vajúdás során. Mindenkinek szép szülést és boldog babázást!
Szia! Én is teljesen zárt vagyok, és nem is keményedik a pocim, egyenlõre semmi jel, hogy a közeljövõben szülni fogok. De ez bármelyik pillanatban változhat! :-) 38 hetes kismama
Elsõ vagyok, mindkettõ baba fiú, elsõ 3400 g, második 4450g. Én 55 kg vagyok. :)
Nekem az elsõ gyerekkel alig volt hasam. A másodikkal meg hatalmas. Semmit nem jelent szerintem a has mérete. Esetleg kicsit hátrébb fekszik a baba vagy valami ilyesmi. Biztos nincs semmi baj. Remélem!! Jó babavárást!
Csatlakozom. Elsõ babával alig volt hasam és alig híztam, lány lett, másodikkal már két hónaposan is azt hitték hat hónapos vagyok:D , 20 kilót híztam, fiú lett és 3650 grammal született.
Szia semmi baj a 32 heti uh a z kötelezõ!Én is 32 hetes vagyok:-))
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat, legalább megnyugodtam:)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!