Találatok a következő kifejezésre: Baj ha hetesen még nincs (13 db)

Baj, ha négy hetesen még nincs napirendünk?

Próbálom én kialakítani a rendszerességet, de nem könny?. Az alvásigénye teljesen változó. Eddig pl. délel?tt egyáltalán nem aludt, most alszik reggel óta. Így hogy vigyem le pl. sétálni, nem fogom felébreszteni, nem akarom macerálni. Örülök, hogy alszik, mert mostanában keveset aludt. Majd sétálunk délután. De így akkor megint nincs rendszeresség. A fürdetéseket általában sikerül kb. 7 körül megoldani. Aztán szopi és alvás jönne, ha ? is akarna aludni. Aztán máskor meg inkább délutánt alussza végig. Ébredés után igyekszem úgyanúgy csinálni mindent, peluscsere, szopi, büfi, aztán játék jönne, de egyedül nem marad meg, csak sír, akkor ölbe veszem és vagy bealszik vagy kínlódás, ölben hordozás megy a köv. szopiig. Segítsetek légyszi, nektek hogy ment? Tanácsok esetleg?

Legjobb válasz: Ez a napirend dolog túl van misztifikálva. Rengeteg anyuka akar napirendet, mert hallotta, hogy ez kell. És ki az, aki nem mûködik ebben közre? Hát a baba. Õ még nem érti, hogy mi is az a napirend. Ne görcsölj, nyugi. Majd KIALAKUL. Nem létfontosságú. És ha a baba nem olyan típus, belegebedhetsz, akkor sem sikerül. 4 hetesen elég pici. Valami rendszeresség elõbb utóbb majd úgy is kialakul. Ne görcsölj rá.

Ez a napirend dolog túl van misztifikálva. Rengeteg anyuka akar napirendet, mert hallotta, hogy ez kell. És ki az, aki nem mûködik ebben közre? Hát a baba. Õ még nem érti, hogy mi is az a napirend. Ne görcsölj, nyugi. Majd KIALAKUL. Nem létfontosságú. És ha a baba nem olyan típus, belegebedhetsz, akkor sem sikerül. 4 hetesen elég pici. Valami rendszeresség elõbb utóbb majd úgy is kialakul. Ne görcsölj rá.
Nem baj! A lányom 9 hónapos, és nekünk is csak nagyjából van napirend. A fix az a fürdés. Utána úgy alakul, ahogy ébred. Majd kialakul, ezen kár görcsölni! :)
Az én kislányom ot hetes, és én is nagyin napirend parti vagyok, de ezek szerint õ is, mert nagyjából úgy van, hogy reggel 6 körül kel, eszik fentvn kicsit majd vagy repeazik vagy anélkül visszaalszik kicsit. 9 körül picit eszik majd séta. Én ha alszik akkoris leviszem, h szokja ilyenkor séta van, max nyoszorog az elején de utána bealszik lent. Majdnem délig lentvagyunk egy babas baratnommel, majd eszik újra, és alszik. Néha itt sír, akkor kiveszem megnyugtatom, majd vissza és pár ilyen után magától alszik kb 3ig addig én fozok, takaritok, vagy pihenek vele. Utána megint éves és séta, 6ig kb. 7Ig kis nyuglodes, aztán pancsi éves és alvás. Ha csak nem fáj a pocak... Ha fáj, akkor repetazgatas 1000 el, még masszazs, nyugtatas, de ez egyre ritkább szerencsére. 8Korul alszik, hajnal 3kor eszik újra, aztán reggel. :-) Szóval persze babafuggo is, h mennyire hagyja a napirend kialakulását, de rajtad is múlik. Sok sikert.
Jaj dehogyis baj. Nekünk kb. fél évesen lehetet azt mondani hogy fix. a napunk. Aztán jött valami, akkor megint más lett. Én nem erõltettem rá semmit, akkor aludt evett amikor akart. És saját maga kialakította. Ez most 8 hósan 95%-ban fix. Én azt vettem észre nálunk hogy minden a reggeli ébredés idejétõl fügött. Kb. az ébredés után 1, 5 órával újra aludt, stb. A babád még csak 4 hetes, ami neki kell az Te és a biztonság érzet.
Nem! És felejtsd is el, hogy ehhez igazodj. Meg fogsz õrülni. Nem KELL napirend. Csak azért mert mások kérdezgetik, vagy mert azt modják, hogy kell attól még nem kell. Majd meglátod, hogy ha rugalmas vagy ki fog lassan alakulni egy rendszer az életetekben, csak légy rugalmas, ne igazodj az idõhöz folyamatosan, a fürdetést érdemes betartani NAGYJÁBÓL ez nem azt jelenti, hogy ha szerdán 8-kor fürdetsz akkor csütörtökön nem fürdetheted meg 8:11-kor vagy 7:24-kor.Érted? :-) Aztán...4 hetesen nagyjából annyira van igénye és szüksége, hogy egyen aludjon kakiljon. Egyébként jól csinálod teljesen. A kínlódás az miért lehet? Neked kínlódás vagy neki? Sír esetleg? Nem baj ha ölben van ha ettõl félsz, nyugtatod ezzel nem pedig elkényezteted, ezt ne feledd. Hol akarod hogy játszon? Leteszed egyedül a játszószõnyegre? Vagy a kiságyában? Õ még nem fog tudni játszani, kicsi és nem is lát rendesen, lehet hogy zavarja a sok lógó izébizé. Nem kell neki játék még. Ha szõnyegre teszed maradj kicsit mindig mellette, ne hagyd ott még.

Baj, ha 36. hetesen még nincsenek jóslófájásaim? Még csak nem is keményedik a hasam.

A babám izeg-mozog egész nap, nagyon jól érzi magát. A méhszájam még zárt, de már elkezdett felpuhulni, ami a dokim szerint jót jelent.

Legjobb válasz: Szia nekem se voltak jóslók, csüt ön még zárva voltak, szombaton meg szültem 37.héten...szóval nem baj...kezd el málnalevél teát inni, h puhuljon jobban méhszáj...36 héttõl lehet...tágulást is segíti

Szia nekem se voltak jóslók, csüt ön még zárva voltak, szombaton meg szültem 37.héten...szóval nem baj...kezd el málnalevél teát inni, h puhuljon jobban méhszáj...36 héttõl lehet...tágulást is segíti
Mit nem adtam volna a te helyzetedért! (sajna nekem a sok keményedés koraszülést indított be) Szóval nem baj, örülj neki. Az a jó, ha ki tudod hordani teljesen, hogy érett, jó súlyú babuci legyen!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válszokat! Jövõ héttõl kezdem inni a málnalevél teát és elkezdem szedni a homeós bogyókat is, nagyon bízom benne, hogy segíteni fognak a vajúdás során. Mindenkinek szép szülést és boldog babázást!
Szia! Én is teljesen zárt vagyok, és nem is keményedik a pocim, egyenlõre semmi jel, hogy a közeljövõben szülni fogok. De ez bármelyik pillanatban változhat! :-) 38 hetes kismama

Baj ha 12. hetesen még nincs hasam, nem látszik?

Sziasztok!12.hetes kismami vagyok,most voltam Uh-on és minden ok,6cm-es a minimanóm!De nincs hasam,nem látszik rajtam!Ez nem baj?

Legjobb válasz: Szia! az nem baj, hogy még nem látszik, alkattól függ hogy kinek mikor kezd el nõni a pocija.

Szia! az nem baj, hogy még nem látszik, alkattól függ hogy kinek mikor kezd el nõni a pocija.
szia, én pont ma találkoztam egy 17hetes terhes vékony lánnyal, semmi nem látszik rajta :) nekem is csak a 14hét körül kezdett el nõni boldog babavárást
Egyáltalán nem baj, nekem a 16. hét körül kezdett nõni, illetve látszani, ez nagyon alkatfüggõ.
Ez alkatfüggõ, és minden terhesség és alkat is más és más. Én 11-12 hetes vagyok, de már nem is tudnám eltitkolni sem, de nem is akarnám. Ne félj, van, akinek csak félidõben kezd el nõni a hasa. Ja, meg a pocaknövekedés függ a méh helyzetétõl is: nekem például elöl fekvõ, a lepény is mellsõ fali, tehát evidens, hogy jobban látszik. Lehet, hogy neked hátul van a méhed.


Baj ha 16 hetesen meg nincs liena negra vonal a pocakomon?

Ikeket varok.A lanyomnal mar 14 hetesen volt.

Legjobb válasz: Nem baj, nekem sincs!

Nem baj, nekem sincs!
úgy tudom az nincs mindenkinek. legalábbis nekem sincs, 15 hetes leszek csütörtökön.
Nekem csak a terhesség közepe-vége felé lett és elég halvány volt.
Nekem még most kezd megjelenni és most vagyok 33 hetes...nem úszom meg, de nem zavar, úgyis elmúlik :)
Nem baj. Én a 3.babát várom, és most nincs, pedig eddig mindig volt. Nem hiányzik, bevallom, olyan sokára kopott le, úgy utáltam.
Sziasztok! Eddig nekem sem volt, már azt hittem megúszom nélküle :) Sajnos most kezd már kialakulni. Remélem nem lesz túl vastag és sötét színü. 27+1 napos kismami
Dehogy baj, nekem kb a 28.héten kezdett el megjelenni, de éppenhogy látszik most is még a 40.héten.Nincs összefüggésben se iker várandósággal, se semmivel.Én kb vagy 20kg plusszal kezdtem a terhességem (171cm 82kg)és teljesen szétszakadt a hasamon a bõr, pedig hát nem volt lapos ugyebár a sok kis husika miatt, meg hogy hajlamos voltam 2hónap alatt 11kg fogyásra is mindig.Tehát edzõdött rendesen, a terhességet mégse birta, mert nem széles a csipõm igy nagyon nyúlt elõre már korán a hasam.
elõzõ gyerekemnél volt, de a 16.héten még biztosan nem, akkor nyaraltunk, emlékeznék rá. Valamikor késõbb alakult ki. Most 20hetes leszek lassan, még nincs. Mondjuk nem is hiányzik. Nem mindenkinek van, nem jelent semmit ha nincs, ne aggódj!

12 mm-es petezsáknál baj, ha még nincs szikhólyag? Semmi nem látszik benne? Orvos szerint 4+5 hetes lehetek.

Legjobb válasz: Nyugodj meg nekem 5 hetesen csak egy 6mm-es petezsák volt a 6+4napon pedig már 8mm-es volt a pici és a szívecskéje is pulzált!Legyél türelmes minden oké lesz:-)

Nyugodj meg nekem 5 hetesen csak egy 6mm-es petezsák volt a 6+4napon pedig már 8mm-es volt a pici és a szívecskéje is pulzált!Legyél türelmes minden oké lesz:-)

Baj ha lassan 17 hetesen még semmi pocim nincs? 2. baba

Kicsit kezdek beparázni hogy talán nem úgy fejl?dik ahogy kéne..

Legjobb válasz: Szia! Ne aggódj,a babával egész biztosan minden rendben van :) Biztosan nagyon jól elfér még,ezért nem nõ olyan nagyon látványosan a pocakod :) Elsõ babókával mikor kezdett gömbölyödni a pocakod? Igaz én is elsõ babát várom,de nekem jóval félidõ után kezdett csak el kerekedni,a 22.hét környékén. De a baba miatt ne aggódj,biztosan nem azért nem nõ a pocakod,mert vele baj lenne :) 29hkm

Szia! Ne aggódj, a babával egész biztosan minden rendben van :) Biztosan nagyon jól elfér még, ezért nem nõ olyan nagyon látványosan a pocakod :) Elsõ babókával mikor kezdett gömbölyödni a pocakod? Igaz én is elsõ babát várom, de nekem jóval félidõ után kezdett csak el kerekedni, a 22.hét környékén. De a baba miatt ne aggódj, biztosan nem azért nem nõ a pocakod, mert vele baj lenne :) 29hkm
szerintem lassan lesz már pocid :) igaz én elsõ babás vagyok és nekem sincsen még pocakom :( pedig olyan jó lenne már ha lenne :( türelem!
A kérdező hozzászólása: hát az elsõvel talán 5.hónap után indult be addig semmi.. nem tudom miért de ezt a terhességem túlparázom :(
Jajj, ettõl abszolút ne félj! Nekem a 20.héttõl látszott a pocim! végig pici pocim volt (elég vékony vagyok) és a babám is pici volt! Ha a doki nem lát semmi bajt, akkor felesleges ezen aggódnod!
Elsõ babánál nekem 28. hétig (!) nem látszódott szinte semmi, a második terhességnél kb. a 24-25. héten vált egyértelmûvé, hogy kismama vagyok. Most a 3. babát várom, a 20. hét környékén kezdett látszódni, elõbb szinte semmi sem. Pedig szép nagy babának mérték folyton. :)
én 34. hetes terhes vagyok és körülbelül 3-4 hete kezdett látszódni a pocakom, de még most is néha ruhafüggõ, hogy látszik-e a pocakom. A babám rendesen fejlõdik, úgyhogy nem aggódok ez miatt, te se tedd :)
Nem baj ha nem kakil minden nap.Ha nem fáj a poci akkor ok minden:)

Voltam nőgyógyásznál 7-8 hetes terhes lehetek 14 mm-es a petezsák nincs magzat. Várunk egy hetet ha akkor sem, akkor baj van. Lehetséges, hogy még nincs magzat a 7. hétben? Bizakodó vagyok és remélem a 8-9. hétben lehet még magzat és szívhang.

Legjobb válasz: Szerintem még van esély magzatra! Nekem az elsõ terhességemnél 35 mm volt a petezsák magzat nélkül amikor abortuszra került sor. 5 hós kisfiú anyukája

Szerintem még van esély magzatra! Nekem az elsõ terhességemnél 35 mm volt a petezsák magzat nélkül amikor abortuszra került sor. 5 hós kisfiú anyukája
Én a helyedben fölkeresnék egy másik orvost is. Hátha csak õ nem látta. Szerintem egy 14 mm-es petezsákban lennie kell embriónak. Ráadásul szívhanggal. Keress fel egy másik dokit! Hozzáteszem ez csak egyéni vélemény. Tüneteid vannak? Émelyegsz v melleid feszülnek? Mert ha igen akkor nem lehet baj!!!! Szorítok!!!
Ha hüvelyi UH volt, akkor már valamit kellett volna látni. Vagy nem 7 hetes vagy, hanem 6! Mikor volt az utolsó mensid? Elptte 1 héttel is foganhatott, vagy tudod, hogy mikor volt peteérésed? Ha hasi UH volt, akkor semmi gond! De ez a petezsák méret valahol 6 és 7 hetes között van...
Nekem 4 hetesen volt 13 mm-es a petezsák és rá 3 hétre rendelt vissza az orvos a 7- ik héten és akkor már volt szívhang is. Szerintem még nem vagy 7-8 hetes terhes, kicsit késöbb estél teherbe(ezt csak te tudhatod).
Mi lett végül Veletek??? Azért kérdem mert ugyanebben a cipõben járok én is.. 7 hetes lehetek és 14 mm es petezsákban nincs embrió.. már kisírtam a szemeimet.. 1 hét múlva kontroll ..ha akkor sem lesz semmi abortuszra kell menjek.. :(((

Baj az ha 6 hetes terhesen nincs semmi tünetem, csak annyi hogy álmos vagyok meg pisilni járok sokat és néha még van ez a mindjárt megjön érzés de ez már ritkábban?

Aggódok hogy mi a baj?!

Legjobb válasz: Szia! Örülj neki! Nekem meg csak tünetem van, de babám nincs a teszt szerint. Lehet nálad a tünetek késõbb jönnek, vagy ha szerencsés vagy nem is lesznek.

Szia! Örülj neki! Nekem meg csak tünetem van, de babám nincs a teszt szerint. Lehet nálad a tünetek késõbb jönnek, vagy ha szerencsés vagy nem is lesznek.
6 hetesen nekem is csak ennyi volt:) Meg néha hidegrázás...és tényleg pokoli fáradtság.Aztán az elsõ hányinger a 6. hét utolsó napján jelentkezett.A 10-11. héten volt olyan, hogy kimozdulni nem tudtam otthonról néhány napig annyira rosszul voltam...de lehet te szerencsés vagy és nem vagy annyira érzékeny a HcGre.Én a tabitól is menetrendszerûen rosszul voltam.
szia! elsõ trimmeszterben állandóan aludni tudtam volna, most meg bezzeg éjjel is fent vagyok, max 6 órát alszok... meg sokat jártam pisilni én is, aztán jött 10 hét környékén a rosszullét, még mindig van hányingerem, hányás... 19 hetes kismama
Szia Hat azert vannak tuneteid, a mindjart megjon erzes, az almossag, es a pisilesi dolog, ez mind a terhesseg tunete. Amiatt ne izgulj, h nincs hanyingered, sot orulj neki, mert tenyleg nagyon rossz lehet, h egesz nap rosszul erzi magat a kismama. Gratulalok a babahoz
Hidd el addig jó.Én is igy voltam, miért nincs más is, de aztán a 6. hét után puffadás, de olyan szinten h egy falattol is rosszul voltam.Széklethiány, émelygés, most meg már azt várom mikor lesz vége.Semmihez sem volt kedvem, csak szenvedtem.Talán most lesz jobb.Lehet neked is most jön a többi tünet, de ha nem akkor se aggodj, attol még minden rendben van.Jo babavárást!12 hetes mami
SEmmi baj, én is így voltam. A vizelési inger lassan csökken majd-legalábbis nálam elmúlt, a mindjárt megjön olyan 11 hetesen mult el, a mellfeszülés is 9-10 hét körül. Amúgy nekem sem volt semmi más tünetem:-) Örülj neki, hogy a szerencsések közé tartozol:-) És nyugi, semmi baj!
A kérdező hozzászólása: Köszi a gyors válaszokat!Megnyugtató volt!!:-) Mindenkinek jó babavárást!!!
Jobb lenne ha hánynál minden nap mindentõl?Miért hiszi még mindig mindenki azt, hogy az a "rendes" terhes aki rosszul van????ÖRÜLJ!!!!Mázlista vagy:) !! 13hetes kismama

5 hetes kiskutyánál baj ha még nincsenek lent a heréi?

Legjobb válasz: Nõstény állatnál nem hátrány...

Nõstény állatnál nem hátrány...
mondjuk felhívhatnád a tenyésztõt, akitõl vetted a kutyádat, és megkérdezheted
Úgy tudom 3 hónapos koráig hogy leszálljanak. Sajnos az enyémnek csak az egyik szállt le, most lesz majd a mûtétje.
Gondolom nála születtek, úgy lehetnek nála 5 hetesen. A herék 12 hetes koráig kell leszálljanak, addig ne izgulj rajta.
igen, de az anyakutyát is csak vette valahol, nem? :P
És kérdezze meg, hogy az anyakutya heréi leszálltak-e?:D
ahj te, szövegértés :D akitõl vette az anyakutyát, azt kérdezze meg hogy baj-e ha a tõle vásárolt kutya kölykének nincsenek lent a heréi. Ha tenyésztõtõl vette, akkor gondolom csak kapcsolatban vannak valamennyire és hát aki már évek óta benne van csak ért hozzá, ergo ha megkérdezi, tuti kap választ tõle. Ha meg szaporítótól vette... nos, hát az cumi :) és külön gratuláció hogy a kérdezõ is gyártja a kutyákat az utcára meg a menhelyre
A kérdező hozzászólása: Én meg külön gratulálok a Kedves Válaszolónak, aki bele sem gondol, hogy lehet hogy ideglenes befogadó a kérdezõ, akinek lepasszoltak 12 5 hetes kiskutyát, akiket valaki egy dobozban kitett, és azt próbálja meg elérni hogy minél jobb életük legyen a kicsiknek. Köszönöm.
Akkor meg tökmindegy, mert úgyis ivartalanítva lesznek. 5 hetesen még gyakran liftezik.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!