Találatok a következő kifejezésre: Baj ha hetesen még nem érzem (17 db)

Az baj, ha majdnem 16 hetesen még nem érzem a baba mozgását?

Legjobb válasz: Nem baj.Van aki 20 hetesen érzi elõször. A vékonyabb anyukák ált.hamarabb érzik a babát.

Nem baj.Van aki 20 hetesen érzi elõször. A vékonyabb anyukák ált.hamarabb érzik a babát.
dehogy!! én 21 hetesen éreztem elõször, azelõtt találgattam csak, hogy na, vajon ez az volt-e.. de igazán határozottan mondom, csak 21 hetesen. ne aggódj! 26 hkm
Nem, nem baj! Van aki késõbb érzi, fõleg az elsõ babát! Az érzékelhetõsége függ, a testalkatodtól, a tapadás helyétõl... 35 hkm
en 17 hetesen ereztem eloszor es eleinte nem is voltam biztos benne hogy az. van aki kesobb erzi van aki elobb ez egyenfuggo.
Én is 16 hetes vagyok, elsõ babámat várom és még én sem éreztem a picur mozgását!

Baj, ha 19. hetesen még nem érzem a babámat mozogni? Első baba, mellső falon mélyen tapad. Uh. Jövőhéten lesz, 12 hetes kora óta nem láttam, és egy kicsit be vagyok rezelve.

Legjobb válasz: Biztosan minden rendben van,ne idegeskedj!Az elsõ babámat én is 18 hetesen éreztem elõször,és nem is voltam biztos benne,hogy õt érzem.Nyugi,hamarosan bejelentkezik a kicsid :)

Biztosan minden rendben van, ne idegeskedj!Az elsõ babámat én is 18 hetesen éreztem elõször, és nem is voltam biztos benne, hogy õt érzem.Nyugi, hamarosan bejelentkezik a kicsid :)
Szia, nekem is ezek a paramétereim (mellsõ fali, mélyen tapadó lepény). Kerek 20 hetes voltam, amikor elõször tutira mondtam, hogy a babócát érzem. Utána egy -két napig megint semmi, most kb 4 napja érzem minden nap (22 hét), de most is csak inkább akkor, ha hanyatt fekszem. Amúgy vékony alkatú vagyok. Amúgy amikor én 17 hetesen elkezdtem aggódni, hogy még nem mocorog, a védõnõ is és az orvosom is azt mondta, hogy semmi gond, mellsõ fali lepénnyel van aki csak 22 hetes korától érzi. Én amúgy beszereztem egy szívhang hallgatót, elég hamar meg szoktam találni és engem megnyugtat. No para!
hát, a "lehet hogy õt érzed" re azt mondanám, hogy biztos :) Nekem a dokim mondta a szívhang hallgatót, nem használom minden nap, csak akkor, ha hanyatt fekve sem érzem egy darabig, és alkalmanként 1-2 perc max, míg megtalálom. Kicsit hallgatózom és ki is kapcsolom, nem akarom túlzásba vinni és izgatni Õt. Angel Sounds a neve, 8900 Ft volt, van hozzá elem, zselé (kb 4 alkalomra elég), fülhallgató két bemenettel, így egyszerre tudjátok hallgatni apával. Bár sokan ellenzik (amiatt, amit Te is mondtál, meg ha úgy fordul a pici, sokáig nem találni a szívecskéjét, és attól anyuka még jobban megijed stb.), de szerintem ésszel és mértékkel használva nem árt, ha még is ijed a baba egy kicsit, tán még mindig jobb, mintha esetleg órákon keresztül aggódsz, hogy vajon minden okés-e odabenn...hm de persze ez csak az én véleményem...
Milyen Uh lesz jövõ héten? A 18 hetes genetikait csak az AFP eredményével nézik meg, neked még nincs meg az AFP? Akkor hogy vagy 19? Valami nem kerek nekem:)
A kérdező hozzászólása: Mikor beszéltem a védõnõvel errõl, azt mondta, hogy még nem baj.Jah, amúgy meg van helye :D mivel 70kg-val indultam.Sokszor arra gondolok, hogy lehet hogy érzem, csak azt gondolom, hogy nem õ.Most várom az AFP-eredményemet, és állítólag jövõhéten meg kellene jönnie 2 hét után, és utána uh, remélem minden rendeben lesz.A hasam szépen növöget, amúgy abból azt gondolom, hogy minden oké.A szívhanghallgatóra én is gondoltam, de nekem azt mondták, hogy nem szereti a kisbaba, zavarja õt, megijed tõle.Azt megkérdezhetem, hogy mennyiért vetted?
Pont ugyanezt éltem át, mit te. A 20. hét végén, mintha éreztem volna valamit, de nem voltam benne biztos. Kb. a 21. héttõl minden nap érzem :D . Mostmár tudom, hogy a "nem biztos" is õ volt.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat, megnyugodtam tudom hogy minden rendben van!Köszi a segítséget. 14:47 Igen, az AFP eredményemet várom a hétre, és után megyek uh-ra mert már 2 hete 17 hetesen voltam, így már érted?
Nálam csak akkor csinálták meg a 18 hetes UH-ot, ha megvolt az AFP eredménye, még mindig nem jött meg az eredményed?
A kérdező hozzászólása: Március 5-én voltam, és azóta semmi eredmény!

Az baj, ha 18 hetesen még nem érzem a baba mozgását?

Legjobb válasz: Nem baj, biztos nemsokára érezni fogod, az is lehet hogy már mocorog csak még nem tudod hogy Õ az.

Nem baj, biztos nemsokára érezni fogod, az is lehet hogy már mocorog csak még nem tudod hogy Õ az.
Én 18+4-es vagyok ma.. Én sem érzem.. Én is megkérdeztem és a dokim csak legyintett.. Hogy majd a 20. hét után.. Sõt mivel nekem a lepény elõl fekszik lehet hogy é még késõbb fogom... Úgyhogy nem baj :)
Dehogy baj!!!Van aki még 20-21 hetesen sem érzi!Én is 19 hetesen kezdtem el érezni!Lehetséges hogy már érezted volna ha épp nem sétálsz, vagy takarítasz meg ilyenek, mert lehet hogy olyankor már jelzett! :) Érted? 24hkm
Konkrétan én csak a 21.hét körül éreztem! :) Elõtte is volt valami izomrángás féle, de abban még nem voltam biztos, hogy Õ az! :) Szóval ne aggódj! Hamarosan érezni fogod! :) 31hkm


Bajt jelez ha 12 hetesen még nem érzem a babát? Semmi féle bugyborékolás, pillango repkdes semmi..

Legjobb válasz: jol van csak félek nehogy bajt jelezzen már alig várom hogy tudjam mindne oké és anyu itt vagyok

A kérdező hozzászólása: jol van csak félek nehogy bajt jelezzen már alig várom hogy tudjam mindne oké és anyu itt vagyok
Ugyan már, komolyan kérdezed, vagy viccelsz??? Én 19 hetesen éreztem elõször.
egyátalán nem jelent bajt, én csak 18 hetesen éreztem elõször :) JÓ babavárást :)
12 hetesen mit vársz???Majd 18-20. hét környékén, TALÁN. Annyira túlparázzák a dolgokat a kismamik, hogy borzasztó.
Védõnõ, orvos, barátnõ? Senki nincs aki mondta hogy elsõ terhességnél a 20. hét körül lehet érezni? Sõt ha a lepény mellsõ falon tapad még késõbb is. De ha beírtad volna a netre, vagy csak elolvastál volna egy könyvet vagy honlapot a terhességrõl akkor okosabb lennél. Én 20 éves vagyok, 6hetem van vissza és egyetlen egy abszurt kérdéssel nem kellett senkit terhelnem mert tisztában vagyok a dolgokkal.....
Ezt most tényleg komolyan kérdezted?? Egyetértek az utolsóval, google a barátod!!

Baj ha 20 hetesen még nem érzem a picit?

Legjobb válasz: egyáltalán nem!Lehet h. csak a 22 környékén kezded érezni. Vannak lustább babócák,fõleg az elsõ terhességnél.Meg fog mozdulni hidd el. Türelem!

egyáltalán nem!Lehet h. csak a 22 környékén kezded érezni. Vannak lustább babócák, fõleg az elsõ terhességnél.Meg fog mozdulni hidd el. Türelem!
Ha más lelet szerint minden rednben van, akkor semmi gond. Nem vagyunk egyformák, mindenki máskor érzi meg.
Nem gond, ne aggódj! Jó babavárást!
Egyáltalán nem biztos hogy még nem érzed, csak esetleg nem tudod hogy õ az. :-) Az elején annyira finom, bizsergésszerû mozgásokat végeznek a babócák, hogy nagyon könnyû egy sima bélmozgással, vagy gyomorkorgással összekeverni. Mivel még van bent helye bõven, és az ereje is most kezd gyûlni, az erõteljesebb rúgásokra és kopogtatásokra még csak most számíthatsz majd.Irigyellek!
Én 19 hetes vagyok, és én sem érzem még.

Az baj, ha 22 hetes terhesen még nem érzem rendszeresen a babám mozgását? Második terhesség.

Ráadásul tegnap este óta csak kétszer éreztem és akkor is elég gyengén. Azt is lehet csak bekèpzeltem. Most már aggódom. Szerintetek?

Legjobb válasz: ne aggodj. Még sok helye van még mozogni,érzi az idõt

ne aggodj. Még sok helye van még mozogni, érzi az idõt
Ha a lepeny a meh elso falan van akkor kesobb erzed es nem annyira erossen a mozgasokat nyugi ebben a korban a mozgas nem arul el semmit a baba allapotarol.
Szia. Én multhéten feltettem egy hasonló kérdést mert szintén nagyon aggódtam. Már több mint egy napja, sõt talán már 2napja is volt, hogy nem éreztem. Feltettem a kérdést, másnap pedig beindult és csomót ficánkolt! Most már tudom, hogy nem kell aggódni /persze, könnyu mondani :) /, van még helyük bõven. 23 hkm
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a pozitiv válaszokat.

19+4 hetes kismama vagyok. Baj ha még nem érzem a picúr mozgását?

Legjobb válasz: Nem baj. Én is 20hetesen kezdtem érezni, viszont azóta minden nap. 28hkm

Nem baj. Én is 20hetesen kezdtem érezni, viszont azóta minden nap. 28hkm
Szia! Én is ezen aggódtam mindig, mert sokan írják, hogy õk már 16-18 hetesen érezték. Én a 21. hét végén éreztem elõször.
Szia! Én is 19+4km vagyok.Már érzem a babám mozgását a 16. héttõl, de nekem ez nem az elsõ terhességem.Van olyan nap, hogy nem mozog csak egy picit és egyszer vagy kétszer érzem csak.Szerintem nem gond ha nem érzed még mert általában a 20. hét körül kezdenek el mocorogni érezhetõen.Van egy jó kis oldal belinkelem neked olvasd el ha van kedved.Remélem tudtam segítebi neked, nagyon boldog babavárást kívánok! Íme a link:http://szuloklapja.hu/baba/body/cikkek.php?VALASZTAS=teljes_..
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen

Baj, ha nem beszélek sokat a babához? 21 hetes vagyok, még nem érzem azt, hogy beszélnem kellene neki. Rossz anya leszek? Első baba.

Legjobb válasz: Én 27 hetedik hétben vagyok. Ugyanígy vagyok, mint te. És nagyon szeretem õt. Nem hiszem, hogy ezen múlna a jó anya-rossz anya dolog. Én is megõrülök, mikor az anyósom kérdezgeti, hogy mit, mennyit és hogyan beszélek hozzá. Mindig mondom, hogy én magamba (magunkba) beszélgetek vele. Biztos jó anya leszel te is, én is. Gondolom, mindig úgy cselekedsz, táplálkozol, ami neki a legjobb.

Én 27 hetedik hétben vagyok. Ugyanígy vagyok, mint te. És nagyon szeretem õt. Nem hiszem, hogy ezen múlna a jó anya-rossz anya dolog. Én is megõrülök, mikor az anyósom kérdezgeti, hogy mit, mennyit és hogyan beszélek hozzá. Mindig mondom, hogy én magamba (magunkba) beszélgetek vele. Biztos jó anya leszel te is, én is. Gondolom, mindig úgy cselekedsz, táplálkozol, ami neki a legjobb.
Szia!Nem leszel rossz anya!Minden kismamának meg kell barátkozni a gondollattal, hogy babát vár híszen nagy változáson megy-mész keresztûl.Majd eljõn ez a pillanat is mikor beszélni fogol vele , gondolkodni fogol a neveken, milyen ruhácskát vegyél neki ez mind-mind jó érzéssel fog eltelni.Sok sikert!
bocs, "már én is rajta"
Szia.Én 20 hetes vagyok, és én sem beszélek hozzá.Egyszerûen nem tudok mit mondani.Többször gondolkodtam már is rajta, hogy ez baj-e, de szerintem nem ezen múlik, hogy vki jó vagy rossz anya lesz.Nálunk is az elsõ baba.
Szia! Attól, hogy nem beszélgetsz még a babával még nem leszel rossz anya!Én most 31 hetes vagyok és csak akkor kezdtem el vele beszélgetni, mikor elkezdett mocorogni! Az kb: a 23 hét körül volt! Nyugi! Ettõl még jó anya leszel! Boldog baba várást!:)
A kérdező hozzászólása: Persze, nagyon vigyázok, imádom, nagyon szeretjük õt, és alig várjuk már, hogy megszülessen!
Ha megszületik a baba akkor majd beszélsz hozzá eleget.3 gyerekem van nem beszéltem egyikhez se (de mégi , a vége felé hogy ne nyomjon annyira mert fáj! :) ) .Énekelgetni szoktam de inkább saját magam miatt.viszont zenét sokat hallgattam , meg sétáltam meg minden. Szép babavárást! Anyósod meg szüljön magának ha akar , aztán ahhoz annyit beszélhet amennyit akar...(nem bírom az okoskodó tanácsokat, mindig szidott anyám , hogy szerinte nem jól csinálom ezt vagy azt, aztán olvasott valami cikket ahol azt írták amit én csináltam addig is , akkor meg jött hogy õ milyen felvilágosult ......)
majd a vége fele, biztos lesz egy-két dolog amit megbeszélsz vele :D én legalábbis így vagyok. én se nagyon beszéltem hozzá, most vagyok 37hetes egyre több mondanivalóm van a számára. boldog babavárást

Holnap leszek 20 hetes és még nem érzem a babám mozgását. Kezd kissé bántani és aggodom. Ugye ha vmi baj lenne vele azt már észrevenném?

Legjobb válasz: Olyat kéne érezned mintha bugyborékolna a pocid ,ici pici rezgést meg hasonlót.Ha aggódsz akkor menj el dokihoz és elküld uh-ra ott tudnak biztossat mondani és te is láthatod hogy mozog!Minden jót neked!

Olyat kéne érezned mintha bugyborékolna a pocid , ici pici rezgést meg hasonlót.Ha aggódsz akkor menj el dokihoz és elküld uh-ra ott tudnak biztossat mondani és te is láthatod hogy mozog!Minden jót neked!
V próbáld meg azt h eszel egy kis csokit v valami finomat, aztán elfekszel, v nyugis kényelmes helyzetbe helyezkedsz el és figyelsz rá, csak rá!Kizársz mindent a gondolatodból ás vársz!Nem fog hamar kalimpálni, buborékolni, de bejöhet ha türelmes vagy! Ha ez sem akkor megnyugtatás képpen menj el dokihoz! Boldog ababvárást! Jahh és ha ezen stresszelsz h miért nem érzed h mozog már csak azért sem fog neked mozogni:-)Kis hamisak ám, rafkósak:-)) 28 hetes kismama
Szia! TÜRELEM, akkor még van néhány napod. Kb. míg a 21 hetet be nem töltöd. Este pihenj le és figyelj. Apró motoszkálást, mocorgást, kaparászást vagy lüktetést a pocak valamaly részén. Az elsõ megmozdulás nagyon gyenge. Ha izgulsz egy szívhanghallgatással meggyõzõdhetsz, hogy a baba jól érzi magát.Akár holnap.
Nekem eloszor a forro viz hatasara mozduld meg..ulj bele egy kis forro vizes kadba.Most nem olyan forrora ertem amit nem bir meg a borunk sem hanem amikor azelott is furodtel..en elegge meleg vizben furodtem es ezert szolt hogy nem tetszik.Es ne sok vizbe ullj, mer allitolag nem szabad forro vizben furodni..
37-38 foknál melegebb vízbe ne fürödj. Megveheted már most a babákhoz való vízhõmérõt, és azzal mérheted is, ha olyan parás vagy, mint én.
Én 21 hetes voltam mikor elõször éreztem, vannak akik késõbb érzik! Ne aggódj! Üdv.: 34 hetes kismami
Szia ne aggódj van még egy kis ideje, én pont 20 hetesen éreztem elõszõr és azóta minden nap nagyon aktiv. 26 hetes kismama
Szia! Bevallom, én a 25.-26. hétig nem éreztem, akkor is csak kis pukkanásként. S utána sem nagyon - aztán 5 hete szültem a szép, egészséges kisfiamat. Ha aggódsz, menj uh.-ra, ott látod, hogy mozog! (Én is így gyõzõdtem meg róla annak idején...)

21 hetes terhes vagyok. Nem érzem mozogni még a babámat. Megérezném, ha baj lenne vele?

Legjobb válasz: Szia!Még én sem érzem sajna! :-(( (20 hetes vagyok)Ugyanilyen kérdések aggasztanak, sztem biztosan megéreznénk, ha baj lenne. Próbálj a hátadra feküdni és a kezedet a pocidra tenni, hátha... Nekem egyszer volt ilyen "hátha" érzésem! Sztem pár hét vagy nap és megérezzük... Kitartás!

Szia!Még én sem érzem sajna! :-(( (20 hetes vagyok)Ugyanilyen kérdések aggasztanak, sztem biztosan megéreznénk, ha baj lenne. Próbálj a hátadra feküdni és a kezedet a pocidra tenni, hátha... Nekem egyszer volt ilyen "hátha" érzésem! Sztem pár hét vagy nap és megérezzük... Kitartás!
Szia. Én is ilyen kérdésekkel foglalkoztam, még bizonyos idõközönként zaklattam a védõnõt, hogy hagy menjek el hozzá csak egy szívhang hallgatásra, hogy biztos legyek. Aztán a 23. hétben egyszer csak megéreztem, és csodálatos volt. Nekem nem volt semmi "buborékolás", vagy amiket itt írnak, egyszerûen csak éreztem, hogy rugdos, és már láttam is, hogy egyszer-egyszer megmozdult a hasam. Ez szombaton volt, azóta sem érzem õt folyamatosan, de legalább már tudom, mit kell figyelni. Ne aggódj, jelentkezni fog :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!