Találatok a következő kifejezésre: Baj ha hetesen még nem (81 db)

28 hetesen nem baj, ha ma még nem mozgott a babám?

Kis virgonc egyébként,egy nap minimum 4-5 alkalommal érzem,de ma egyáltalán nem.Még nem baj ugye ha egy nap nem érzem mozogni?

Legjobb válasz: Hat figyelj, azert bokdosd meg szerintem, vagy egyel egy kis csokit, hatha megmozgatja. En 28 hetesen nem birtam ki, hogy ne erezzem. Ha a trukkozes ellenere se erzed, akkor menj be a korhazba. Inkabb 1000x feleslegesen, mint hogy egyszer tenyleg baj legyen.

Hat figyelj, azert bokdosd meg szerintem, vagy egyel egy kis csokit, hatha megmozgatja. En 28 hetesen nem birtam ki, hogy ne erezzem. Ha a trukkozes ellenere se erzed, akkor menj be a korhazba. Inkabb 1000x feleslegesen, mint hogy egyszer tenyleg baj legyen.
nekem épp ma mondta a védõnõ hogy ha 2 napig nem érzem akkor a 3dik nap azonnal szóljak neki és néznek rögtön szívhangot.és ha utánna kell uh t.ne izgulj próbálj meg nyugalomba lepihenni és figyeld akkor.vagy a jól bevált csokit próbáld ki attól mindig bepörögnek.
A védõnõd nagyon okos. Ne várj két napot! Amint fura, h nem mozog, akkor trükközés és ha az sem használ, akkor irány a kórház. Egyébként, ha elég elfoglalt voltál, akkor lehet, h kevesebbet és gyengébben mozog. De biztonság kedvéért inkább nézesd meg.
A kérdező hozzászólása: Köszi a gyors választ, mindenképp próbálom bökdösni.Ha nem baj még agy kérdés ami nagyon aggaszt:Ma reggel nézegettem a hasamat, semmi folt, semmi nem volt rajta, délutánra meg a köldököm felett mint a striák ilyen lilás volt foltokban a hasam de elég erõsen.Most pár órára rá eltûntek.Ez mitõl lehetett?Van összefüggés, hogy ma még nem mozgott??LÉGYSZI ÍRJATOK!!!!!!
Egy nap még nem gáz, de kettõt ne várj. Én folyton felébresztettem, ha csak egy fél napot nem éreztem. Csoki, kóla (nem sok). Feküdj hanyatt, és picit rázogasd a pocid, "kopogj" be hozzá nyugodtan.
Utolsó vagyok. Ne izgulj, nincs semmi gáz. Nekem volt olyan, hogy olyan lila folt volt ott, hogy még fájt is, pedig nem ütöttem meg. Pár óra múlva el is múlt. A dokim erre azt mondta, mindenkinek máshogy viseli a bõre a méh elváltozásait.
Mar több helyen leírtam. A legjobb modszer arra, hogy biztosan megmozduljon a baba, ha jeget húzol végig a pocakodon. Én sokszor nem tudtam felébreszteni a pocaklakomat, viszont a jég vagy valamilyen fagyos dolog csodakra képes! Nyugodj meg! Ez a legfontosabb. Ha nem érzed a jég ellenére sem, akkor én bemennék a korhazba egy szívhang figyelésre. Valoban inkabb 1000x fölöslegesen!
Én is 28 hetes vagyok és elég lustácska a baba mostanában, fõleg este mocorog. Van itthon pár ezer forintos Doppler szívhang hallgatónk és amikor már nagyon unom, hogy nem mozdul, ráhallgatok :)
A kérdező hozzászólása: Bökdöséssel sikerült felébresztenem (nehezen) de sikerült.Igaz, hogy nagyon nagyon lent mozgott és kicsiket.Jégkockát is kipróbálom, csak csinálnom kell még:) Köszi a válaszokat!!!!

Jó ez a méret 5+1 hetesen? Nem baj, ha ilyenkor még nem lát embriót a doki?

Sziasztok!

Legjobb válasz: Nyugodj meg! Ez teljesen normális, hogy 5 hetesen még nincs embrió! A következõ vizsgálaton már az is lesz, plusz dobogni fog a szíve. Ha az orvos azt mondta, hogy minden rendben, akkor az így is van. Nem vagyunk egyformák, másnak lehet, hogy kicsit elõbb, neked meg kicsit késõbb fogant a baba, és már meg is van a különbség.

Nyugodj meg! Ez teljesen normális, hogy 5 hetesen még nincs embrió! A következõ vizsgálaton már az is lesz, plusz dobogni fog a szíve. Ha az orvos azt mondta, hogy minden rendben, akkor az így is van. Nem vagyunk egyformák, másnak lehet, hogy kicsit elõbb, neked meg kicsit késõbb fogant a baba, és már meg is van a különbség.
5+4 naposan mentem dokihoz, mert a tesztek már kimutatták a babót, és nem bírtam várni. 7mm-es éles szélû gest. gyûrût látott (gondolom ez a petezsák), s mondta, hogy menjek vissza 3 hét múlva, hogy megvizsgálhassa az embriót. Akkor már meg tudta nézni a szívhangot is. Úgyhogy nyugi, teljesen jó a 6mm!!!Most még akkora, mint egy picuri mákszem, majd eléri az almamag állapotot, majd a szedret, stb., s végül az óriási görögdinnyét...:-) Gondtalan babavárást! 25 hetes kismama
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen, nyugodt vagyok, nyogodt vagyok...:) szombaton megyek dokihoz, remélem akkor már mindent látni fogok! Aranyosak vagytok!!
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszaitokat, hiszek neki, megpróbálok nem aggódni (persze ez nem könnyû, gondolom ezzel nem csak én vagyok így). De mindent megteszek!
Az "embriópajzsból" lesz a baba. Az elsõdleges szikhólyag az embrionális máj, amely táplálja az embriót egy rövid ideig.ebbõl fûzõdik le a másodlagos szikhólyag. http://www.babanet.hu/ultrahang.php?t=fejl&h=5 http://www.webbeteg.hu/index.php?page=news_full&type=42&menu.. nézzétek meg a linkeket, jók
Nyugi!Jól alakul idáig!A szikhólyagból lesz a baba!Elõször nálam is így volt.1 hét után már baba is lehet, szívhangal! Akkor fogsz igazán megnyugodni, ha nem olvasgatsz olyanokat, hogy kinek mekkora a pzsákja, embriója stb. Tapasztalatból tudom, hogy feltuningolja magát az ember az elkeserítõ válaszokon is! Szóval nyugi!Higgy a dokinak!

Az baj ha 25 hetesen még nem éreztem csuklani a babámat?

Legjobb válasz: Nem baj, ne aggódj. Én is sokat olvastam róla, és én is hamarabb vártam, és találgattam: ez-e az, de aztán kb harmincnegy-hat hetesen kezdte el. Nagyon mókás érzés amúgy, mert mintha "hüppögne" az ember hasa :) Gondolom olvastad, hogy állítólag jót tesz a babának, erõsíti a tüdejét, stb. Az én kis manóm azóta sokszor tette, volt, hogy napi többször, aztán egyáltalán nem, és volt, hogy este azért alig bírtam elaludni, és hajnalban azért bírtam csak nehezedm visszaaludni munka elõtt... Az elõbb is épp járt a hasam tõle :) Szóval gondolom, néha csinálja, máskor nem, néha érezni, de nem mindig, de majd megmosolyogtat vele, az biztos! :) Holnap 40 hetes kismama

Nem baj, ne aggódj. Én is sokat olvastam róla, és én is hamarabb vártam, és találgattam: ez-e az, de aztán kb harmincnegy-hat hetesen kezdte el. Nagyon mókás érzés amúgy, mert mintha "hüppögne" az ember hasa :) Gondolom olvastad, hogy állítólag jót tesz a babának, erõsíti a tüdejét, stb. Az én kis manóm azóta sokszor tette, volt, hogy napi többször, aztán egyáltalán nem, és volt, hogy este azért alig bírtam elaludni, és hajnalban azért bírtam csak nehezedm visszaaludni munka elõtt... Az elõbb is épp járt a hasam tõle :) Szóval gondolom, néha csinálja, máskor nem, néha érezni, de nem mindig, de majd megmosolyogtat vele, az biztos! :) Holnap 40 hetes kismama
Elsõ babámnál nem is éreztem.(vagy nem tudtam, hogy ez a csuklás..:-D)Egészséges kislány lett.Most várom a második babát és kb.33.héttõl érzem.Ne aggódj!Minden rendben lesz!Minden terhesség más! Üdv.35 hkm.
nem, én a fiammal minden nap éreztem, most várom a második babámat és még egyszer sem volt, pedig már sokat mozog. a gyomra telítõdik, lehet, hogy más alkat, de minden rendben van, amúgy a fiam mikor megszületett is sokat csuklott, bukott, így most abban bízom, hogy ez is kevesebb lesz.


Az baj, ha majdnem 16 hetesen még nem érzem a baba mozgását?

Legjobb válasz: Nem baj.Van aki 20 hetesen érzi elõször. A vékonyabb anyukák ált.hamarabb érzik a babát.

Nem baj.Van aki 20 hetesen érzi elõször. A vékonyabb anyukák ált.hamarabb érzik a babát.
dehogy!! én 21 hetesen éreztem elõször, azelõtt találgattam csak, hogy na, vajon ez az volt-e.. de igazán határozottan mondom, csak 21 hetesen. ne aggódj! 26 hkm
Nem, nem baj! Van aki késõbb érzi, fõleg az elsõ babát! Az érzékelhetõsége függ, a testalkatodtól, a tapadás helyétõl... 35 hkm
en 17 hetesen ereztem eloszor es eleinte nem is voltam biztos benne hogy az. van aki kesobb erzi van aki elobb ez egyenfuggo.
Én is 16 hetes vagyok, elsõ babámat várom és még én sem éreztem a picur mozgását!

Baj ha a babám nem csuklik? Már 31 hetes vagyok, és még nem csuklott! Valami baj lehet?

Legjobb válasz: Bajnak nem baj! Én úgy tudom, hogy azért csuklanak, mert gyakorolják a légzést, ezáltal sokat isznak a magzatvízbõl és ezért csuklanak. Emiatt ne aggódj, hogy még nem csuklik!

Bajnak nem baj! Én úgy tudom, hogy azért csuklanak, mert gyakorolják a légzést, ezáltal sokat isznak a magzatvízbõl és ezért csuklanak. Emiatt ne aggódj, hogy még nem csuklik!
Szia! Szerintem nincs semmi baj. Én csak a 33. héten éreztem elõször. És nincs semmi baja a babámnak. Egy 4 hetes baba anyukája
Az enyém sem csuklott még 31 hetesen, pedig nagyon vártam, mert barátnõimé már csuklot. De behozta, és most már 35 hetesen csuklik minden nap! Úgyhogy, türelem csuklást terem :)
A barátnõm gyerekei egyáltalán ne csuklottak magzati korukban, mégis tök egészségesek:)
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat.megnyugottam!
az is lehet, hogy csak nem érzed, nem tudod milyen az. nekem párom mondta, hogy jé!csuklik!én nem is figyeltem fel rá.sima mozgásnak véltem. 34hetes kismama.boldog babavárást
Szia! NE AGGÓDJ! MINDEN RENDBEN VAN NÁLLATOK!!! A fiam rengeteget csuklott odabent és a születése után is hosszú ideig. A lányom pedig egyátalán nem csuklott, szülés után is csak néha-néha. A legjobbakat! 17 hetes kismami

20 hetes terhes vagyok. Tegnapelött este éreztem, ha ráraktam a hasamra a kezemet, hogy a babám megmozdult, nem baj ha tegnap meg ma nem éreztem?

Legjobb válasz: eleinte még nem lehet folyamatosan érezni a lurkót, ne ijedj meg. próbálgasd tovább, hanyatt fekve figyelj rá. késõbb enélkül is érezni fogod. azért ha még pár napig nem érzed, szólj a dokidnak szerintem. de biztos minden rendben lesz, drukkolok és sok boldogságot a kicsihez! 38 hetes kismami

eleinte még nem lehet folyamatosan érezni a lurkót, ne ijedj meg. próbálgasd tovább, hanyatt fekve figyelj rá. késõbb enélkül is érezni fogod. azért ha még pár napig nem érzed, szólj a dokidnak szerintem. de biztos minden rendben lesz, drukkolok és sok boldogságot a kicsihez! 38 hetes kismami
Ne aggódj ilyenkor még az sem gond, ha esetleg 4 napig sem érzed! Nálam is így volt. Késõbb úgyis érzed majd egyre jobban!

Baj, ha 19. hetesen még nem érzem a babámat mozogni? Első baba, mellső falon mélyen tapad. Uh. Jövőhéten lesz, 12 hetes kora óta nem láttam, és egy kicsit be vagyok rezelve.

Legjobb válasz: Biztosan minden rendben van,ne idegeskedj!Az elsõ babámat én is 18 hetesen éreztem elõször,és nem is voltam biztos benne,hogy õt érzem.Nyugi,hamarosan bejelentkezik a kicsid :)

Biztosan minden rendben van, ne idegeskedj!Az elsõ babámat én is 18 hetesen éreztem elõször, és nem is voltam biztos benne, hogy õt érzem.Nyugi, hamarosan bejelentkezik a kicsid :)
Szia, nekem is ezek a paramétereim (mellsõ fali, mélyen tapadó lepény). Kerek 20 hetes voltam, amikor elõször tutira mondtam, hogy a babócát érzem. Utána egy -két napig megint semmi, most kb 4 napja érzem minden nap (22 hét), de most is csak inkább akkor, ha hanyatt fekszem. Amúgy vékony alkatú vagyok. Amúgy amikor én 17 hetesen elkezdtem aggódni, hogy még nem mocorog, a védõnõ is és az orvosom is azt mondta, hogy semmi gond, mellsõ fali lepénnyel van aki csak 22 hetes korától érzi. Én amúgy beszereztem egy szívhang hallgatót, elég hamar meg szoktam találni és engem megnyugtat. No para!
hát, a "lehet hogy õt érzed" re azt mondanám, hogy biztos :) Nekem a dokim mondta a szívhang hallgatót, nem használom minden nap, csak akkor, ha hanyatt fekve sem érzem egy darabig, és alkalmanként 1-2 perc max, míg megtalálom. Kicsit hallgatózom és ki is kapcsolom, nem akarom túlzásba vinni és izgatni Õt. Angel Sounds a neve, 8900 Ft volt, van hozzá elem, zselé (kb 4 alkalomra elég), fülhallgató két bemenettel, így egyszerre tudjátok hallgatni apával. Bár sokan ellenzik (amiatt, amit Te is mondtál, meg ha úgy fordul a pici, sokáig nem találni a szívecskéjét, és attól anyuka még jobban megijed stb.), de szerintem ésszel és mértékkel használva nem árt, ha még is ijed a baba egy kicsit, tán még mindig jobb, mintha esetleg órákon keresztül aggódsz, hogy vajon minden okés-e odabenn...hm de persze ez csak az én véleményem...
Milyen Uh lesz jövõ héten? A 18 hetes genetikait csak az AFP eredményével nézik meg, neked még nincs meg az AFP? Akkor hogy vagy 19? Valami nem kerek nekem:)
A kérdező hozzászólása: Mikor beszéltem a védõnõvel errõl, azt mondta, hogy még nem baj.Jah, amúgy meg van helye :D mivel 70kg-val indultam.Sokszor arra gondolok, hogy lehet hogy érzem, csak azt gondolom, hogy nem õ.Most várom az AFP-eredményemet, és állítólag jövõhéten meg kellene jönnie 2 hét után, és utána uh, remélem minden rendeben lesz.A hasam szépen növöget, amúgy abból azt gondolom, hogy minden oké.A szívhanghallgatóra én is gondoltam, de nekem azt mondták, hogy nem szereti a kisbaba, zavarja õt, megijed tõle.Azt megkérdezhetem, hogy mennyiért vetted?
Pont ugyanezt éltem át, mit te. A 20. hét végén, mintha éreztem volna valamit, de nem voltam benne biztos. Kb. a 21. héttõl minden nap érzem :D . Mostmár tudom, hogy a "nem biztos" is õ volt.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat, megnyugodtam tudom hogy minden rendben van!Köszi a segítséget. 14:47 Igen, az AFP eredményemet várom a hétre, és után megyek uh-ra mert már 2 hete 17 hetesen voltam, így már érted?
Nálam csak akkor csinálták meg a 18 hetes UH-ot, ha megvolt az AFP eredménye, még mindig nem jött meg az eredményed?
A kérdező hozzászólása: Március 5-én voltam, és azóta semmi eredmény!

Ha 4+3 hetesen még nem láttak hüvelyi UH-n semmit az baj?

1 hét múlva kell visszamennem, de megíjedtem, mert azt sem tudta megmindani, hogy méhen belüli, vagy kívüli.

Legjobb válasz: Ne ijedj meg ez normális én 5 hetes voltam amikor elmentem a dokihoz és még nekem sem látszott semmi. Csináltattak velem egy tesztet és pozitív lett. Még nagyon korai kimutatni hogy van e ott valami. Úgyhogy nyugi ne idegeskedj. Pár hét és látszani fog.

Ne ijedj meg ez normális én 5 hetes voltam amikor elmentem a dokihoz és még nekem sem látszott semmi. Csináltattak velem egy tesztet és pozitív lett. Még nagyon korai kimutatni hogy van e ott valami. Úgyhogy nyugi ne idegeskedj. Pár hét és látszani fog.
4-3 hetesen még ez teljesen rendben van, nagyon az elején vagy. Gyakorlatilag a petezsák látható talán, szóval tényleg jobb, ha 1-2 hét múlva mész, akkor mát (talán) a szívét is látod pulzálni. Boldog babavárást! 23 hetes kismama, 2 éves fiúcska anyukája
Nagyon korán mentél, az Uh-n még ilyenkor semmi nem látszik, max megvastagodott nyálkahártya. Én kb. 2 hét múlva mennék vissza, de még akkor is "csak" petezsákot fognak valsz. látni. Ne aggódj, mindennek eljön az ideje! :)
Én 4+4 naposan voltam elõször és csak a megvastagodott méhnyálkahártya látszódott. Egy héttel késõbb is még csak a petezsák, amiben akkor még semmit nem látott a doki.
6-8 hetesen érdemes elõször elmenni. Akkor már látod a szivecskéjét is.
Nem baj ha nem láttak semmit, tényleg korán mentél. Igaz, engem behívott a doki uh-ra mihelyst pozitívat teszteltem.(korábbi missed miatt) 4+4 hetesen 25mm nyálkahártyát láttunk meg 2mm petezsákot. 1-2 hét és látni fogjátok.
Nekem 4+1 naposan láttak 1, 6mm petezsákot. De nagyon nehezen vette észre, már majdnem feladta! Szívverés csak két hét múlva, 6 hetesen volt.
Azt lehagytam, hogy lehet hogy késõbb volt peteérésed, azért nem látszik. Fogantatás után kb. két héttel látja az uh. Úgyhogy ne aggódj, kitartás :-)

Az baj, ha 18 hetesen még nem érzem a baba mozgását?

Legjobb válasz: Nem baj, biztos nemsokára érezni fogod, az is lehet hogy már mocorog csak még nem tudod hogy Õ az.

Nem baj, biztos nemsokára érezni fogod, az is lehet hogy már mocorog csak még nem tudod hogy Õ az.
Én 18+4-es vagyok ma.. Én sem érzem.. Én is megkérdeztem és a dokim csak legyintett.. Hogy majd a 20. hét után.. Sõt mivel nekem a lepény elõl fekszik lehet hogy é még késõbb fogom... Úgyhogy nem baj :)
Dehogy baj!!!Van aki még 20-21 hetesen sem érzi!Én is 19 hetesen kezdtem el érezni!Lehetséges hogy már érezted volna ha épp nem sétálsz, vagy takarítasz meg ilyenek, mert lehet hogy olyankor már jelzett! :) Érted? 24hkm
Konkrétan én csak a 21.hét körül éreztem! :) Elõtte is volt valami izomrángás féle, de abban még nem voltam biztos, hogy Õ az! :) Szóval ne aggódj! Hamarosan érezni fogod! :) 31hkm

Az baj, ha valaki 35 hetesen még nem nagyon érez jóslófájásokat? Ez hatással lesz a szülésre, vagy csak egyéni eltérések?

Legjobb válasz: Szia! Szerintem megnyugodhatsz, mert se a keresztanyám nem érzett egyik gyerekkel se,pedig hármat szült, se a barátnõm és mindekettõnek nagyon gyorsan ment a szülés és viszonylag könnyen is! Ne izgulj! 33 hetes pocis

Szia! Szerintem megnyugodhatsz, mert se a keresztanyám nem érzett egyik gyerekkel se, pedig hármat szült, se a barátnõm és mindekettõnek nagyon gyorsan ment a szülés és viszonylag könnyen is! Ne izgulj! 33 hetes pocis
Nekem 36hetesen azt mondta a doki, mit akarok én még jósló fájásokat?!Pedig akkor többet éreztem mint most 3nappal a kiírt dátum elõtt
A kérdező hozzászólása: Köszönöm mindenkinek a választ! Jó babavárást!
Szió! Nekem sem volt egyszer sem jóslófájásom. 2 óra 15 perc alatt így is megszültem (farosan) pici lányom, szóval szerintem egy percig se aggódj emiatt. Tudom, hogy körülötted minden kismama jóslófájásokról számol be (nálam is így volt), de nézd a jó oldalát, annyival kevesebb fájdalommal jár a szülés. Könnyû, élményteli szülést! Zita (26 hetes baba anyukája)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!