Találatok a következő kifejezésre: Baj ha hangos vagyok az ágyban (2 db)

Baj ha nagyon hangos vagyok az ágyban? Szeretik a férfiak a kiabálos nöket? Meg akik mindent megcsinálnak az ágyban?

Sokszor szerintem márt a szomszéd is hallja,szégyelem ez van.

Legjobb válasz: Az én pasim is imádja, ha hangos vagyok. Abból tudja, hogy jól csinálja és õ is jobban élvezi olyankor a szexet. Persze van, hogy otthon vannak a szülõk, akkor nem lehet olyan hangosan. Amúgy meg ne szégyeld magad, a szomszédokkal meg ne törõdj.

Az én pasim is imádja, ha hangos vagyok. Abból tudja, hogy jól csinálja és õ is jobban élvezi olyankor a szexet. Persze van, hogy otthon vannak a szülõk, akkor nem lehet olyan hangosan. Amúgy meg ne szégyeld magad, a szomszédokkal meg ne törõdj.
Imádjuk a belevaló csajokat. Az nem baj, hogy hangos vagy csaj ne ordíts hanem nyögj :D Ha csak olyan hangosan nyögsz, hogy a szomszéd is hallja akkor az ponthogy kurvaizgató! Én imádom ha barátnémen hallom, hogy élvezi!
Az elõzõhöz még hogy a szomszéd meg le van szarva :D
A pasik szeretik , te az élvezettõl csinálod a szomszéd meg tényleg le van..
Nagyon szeressük a hangos csajokat igen akik jokat nyögnek èlveznek alattunk ès azokat is akik mindent megcsinålnakAzok a szuperek csak nagyon elöre ne nyögj mert hamar elmehet a baråtod az èlvezetes hangodtol
Ja ezzel figyelni kell mert baromi hamar hajlamos vagyok én is elsülni amikor látom extázisba merülni a csajomat!
Én sikítani szoktam, amikor elérem a csúcsot, de a pasim sose mondta, hogy ez ciki. ez nekem teljesen ösztönösen jön, és ad egyfajta pluszt. ha nem síkítozhatok abban a bizonyos pár másodpercben, akkor már nem is olyan jó :) ja, és a pasikat általában izgatják ezek a dolgok :) nekem a lakótársam pampog, ha itthon van, de ki a fenét érdekel? dugjon õ is, aztán majd rendezünk hangversenyt! :p
Sajnos nem, mi férfiak csak azt szeretjük, ha a csaj csendben van, és fekszik, mint egy darab tégla.
szerintem izgató

Baj ha az ágyban hangos vagyok? Egy lány

Legjobb válasz: Dehogy. Én is horkolok, senkit se zavar.

Dehogy. Én is horkolok, senkit se zavar.
Akkor baj ha a szomszéd is hallja.. Nekünk például már kellett szólni a szomszéd nõnek, hogy túl hangos, és pontosan tudjuk, hogy a szeretõje éppen mit csinál vele..Elég zavaró tud lenni ha hajnalban erre kelsz fel vagy a kisgyereked jön, hogy nem tud aludni, mert a néni sikongat... (bár nem tetszett a nõnek a kérésünk, hogy halkabban szexeljen, egészen addig amíg nem jeleztük, hogy mindent felveszünk, és feltesszük a netre..Na azóta nincs gondunk)
17:40 Ritka bunkó nõszemély lehet a szomszédasszonyod, ha a gyerekek ellenére sem akart visszavenni a hangerõbõl. Én biztos becsengettem volna hajnalban, és mondtam volna, hogy halkabban *azdmeg, mert nem lehet ALUDNÍÍÍÍ! :) Bocs az offért, de nem baj ha hangos vagy, amíg nem zavarsz vele másokat. ^^
Nem épp a legjobb :P ;) 19/F
Én szeretem ha egy lány hangoskodik az ágyban, igaz be is indulok miatta így kicsit hamarabb elmegyek de imádom:D
ja 18/f voltam
utolsó :D így van, amíg mást nem zavar...
Én szeretem ha a csajom hangosan élvez, szóval szerintem nem baj :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!