Találatok a következő kifejezésre: Baj ha hangos vagyok az (3 db)

Baj ha nagyon hangos vagyok az ágyban? Szeretik a férfiak a kiabálos nöket? Meg akik mindent megcsinálnak az ágyban?

Sokszor szerintem márt a szomszéd is hallja,szégyelem ez van.

Legjobb válasz: Az én pasim is imádja, ha hangos vagyok. Abból tudja, hogy jól csinálja és õ is jobban élvezi olyankor a szexet. Persze van, hogy otthon vannak a szülõk, akkor nem lehet olyan hangosan. Amúgy meg ne szégyeld magad, a szomszédokkal meg ne törõdj.

Az én pasim is imádja, ha hangos vagyok. Abból tudja, hogy jól csinálja és õ is jobban élvezi olyankor a szexet. Persze van, hogy otthon vannak a szülõk, akkor nem lehet olyan hangosan. Amúgy meg ne szégyeld magad, a szomszédokkal meg ne törõdj.
Imádjuk a belevaló csajokat. Az nem baj, hogy hangos vagy csaj ne ordíts hanem nyögj :D Ha csak olyan hangosan nyögsz, hogy a szomszéd is hallja akkor az ponthogy kurvaizgató! Én imádom ha barátnémen hallom, hogy élvezi!
Az elõzõhöz még hogy a szomszéd meg le van szarva :D
A pasik szeretik , te az élvezettõl csinálod a szomszéd meg tényleg le van..
Nagyon szeressük a hangos csajokat igen akik jokat nyögnek èlveznek alattunk ès azokat is akik mindent megcsinålnakAzok a szuperek csak nagyon elöre ne nyögj mert hamar elmehet a baråtod az èlvezetes hangodtol
Ja ezzel figyelni kell mert baromi hamar hajlamos vagyok én is elsülni amikor látom extázisba merülni a csajomat!
Én sikítani szoktam, amikor elérem a csúcsot, de a pasim sose mondta, hogy ez ciki. ez nekem teljesen ösztönösen jön, és ad egyfajta pluszt. ha nem síkítozhatok abban a bizonyos pár másodpercben, akkor már nem is olyan jó :) ja, és a pasikat általában izgatják ezek a dolgok :) nekem a lakótársam pampog, ha itthon van, de ki a fenét érdekel? dugjon õ is, aztán majd rendezünk hangversenyt! :p
Sajnos nem, mi férfiak csak azt szeretjük, ha a csaj csendben van, és fekszik, mint egy darab tégla.
szerintem izgató

Fruity loops studioval szoktam zenét csinálni és az a bajom hogy ha nagyobb basszust használok vagy betorzítok valami, az elnyomja a többit ha lehalkítom akkor meg amikor a basszus kimegy túl hangos lesz az alap. Mitől van ez?

???

Legjobb válasz: Ez maga a mixing :) Hallgasd össze példaértékû remekmûvekkel, amikor arányokat állítasz. És nem mellesleg: minél kisebb módosításokkal próbáld megúszni a spektrum kiegyenlítését. Sokszor van az, hogy "hú, sok a mély", kapsz le 3dB-t, idõvel észreveszed, hogy "hú, sok a mély", akkor megint egy kicsit... Lehet egyébként, hogy nem mindig sok az alap a lehúzott basszushoz képest, csak ugye a hibát hamarabb észre lehet venni... Kicsit több kompresszor kicsit állandóbbá teszi az arányokat a projektben. Persze a valódi gain riding-et semmi nem pótolja. (google a fogalmakra:)

Ez maga a mixing :) Hallgasd össze példaértékû remekmûvekkel, amikor arányokat állítasz. És nem mellesleg: minél kisebb módosításokkal próbáld megúszni a spektrum kiegyenlítését. Sokszor van az, hogy "hú, sok a mély", kapsz le 3dB-t, idõvel észreveszed, hogy "hú, sok a mély", akkor megint egy kicsit... Lehet egyébként, hogy nem mindig sok az alap a lehúzott basszushoz képest, csak ugye a hibát hamarabb észre lehet venni... Kicsit több kompresszor kicsit állandóbbá teszi az arányokat a projektben. Persze a valódi gain riding-et semmi nem pótolja. (google a fogalmakra:)
A kérdező hozzászólása: mixelés azon a szinten megy hogy mit mennyire állítsak és ez nagyjából oké egészen addig amíg mondjuk van egy torzított sáv a zenében. ha az megy minden halkabb ha nem minden hangosabb, mint eredetileg de decibelnek persze az eredetit mutatja. lehet hogy a hangkártya a gyenge? mert csináltam azt is hogy felvettem külön és vágóprogramban kevertem. a gaint vágom mi de a gain ridingre :D lovas videókat meg szövegeket adott ki :D
Gain riding: a régi móka a gain faderekkel a barónagy keverõpulton. Egyszerûen mintha hangszeren játszanál, odaállsz, és figyelmesen fülelve folyamatosan korrigálsz egy-két kiszemelt sávon, elsõsorban hangerõt. Persze egérrel csak egy sávon egyszerre. A halkulás meg lehet, hogy attól lesz, hogy a master sávon a kompresszorod küszöbszintje alacsony, aztán ha kapja az erõteljes zúzást, akkor sokat halkít az egészen. Küldj (akár privátban is) linket egy olyan szakaszra, amiben hallható egy átmenet gondmentesbõl "bejönabasszusosba", akkor jobb eséllyel megmondható, mi okozza, és lehet, hogy tényleg nem is hallatszik más motyón :)
Ja, milyen típus a hangkártya?
A kérdező hozzászólása: Hát a hangkártya bizony integrált :D de lehet hogy be tudok szerezni egy santacruz-t. A kompresszorral kellet babrálni de most is olyan mintha low qualityban lenne pedig rendes 320kbps ha gondolod átküldöm, nemtudom mennyire bírod ki a hardcore technot. elég utálatos mûfaj :D
Monitor hangfalat vegyél, ne házi hifin keverd.

Baj ha az ágyban hangos vagyok? Egy lány

Legjobb válasz: Dehogy. Én is horkolok, senkit se zavar.

Dehogy. Én is horkolok, senkit se zavar.
Akkor baj ha a szomszéd is hallja.. Nekünk például már kellett szólni a szomszéd nõnek, hogy túl hangos, és pontosan tudjuk, hogy a szeretõje éppen mit csinál vele..Elég zavaró tud lenni ha hajnalban erre kelsz fel vagy a kisgyereked jön, hogy nem tud aludni, mert a néni sikongat... (bár nem tetszett a nõnek a kérésünk, hogy halkabban szexeljen, egészen addig amíg nem jeleztük, hogy mindent felveszünk, és feltesszük a netre..Na azóta nincs gondunk)
17:40 Ritka bunkó nõszemély lehet a szomszédasszonyod, ha a gyerekek ellenére sem akart visszavenni a hangerõbõl. Én biztos becsengettem volna hajnalban, és mondtam volna, hogy halkabban *azdmeg, mert nem lehet ALUDNÍÍÍÍ! :) Bocs az offért, de nem baj ha hangos vagy, amíg nem zavarsz vele másokat. ^^
Nem épp a legjobb :P ;) 19/F
Én szeretem ha egy lány hangoskodik az ágyban, igaz be is indulok miatta így kicsit hamarabb elmegyek de imádom:D
ja 18/f voltam
utolsó :D így van, amíg mást nem zavar...
Én szeretem ha a csajom hangosan élvez, szóval szerintem nem baj :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!