Találatok a következő kifejezésre: Baj ha hangos (12 db)

Baj ha hangosan indul a gépem?

Talán másfél honapos chiftec ctg 500 80p 500watt olyan hangos(mint egy motor:D) inditáskor de mondjuk este 8 kor kikapcsolom reggel 9 körül be és csak szoval ha sokáig nem használom de 1-2 ora nem számit mert akkor csendes en indul nem értem mért kérlek segitsetek elöre is köszi

Legjobb válasz: Ebbõl a hozzászólásodból inkább saját magad minõsíted.

Ebbõl a hozzászólásodból inkább saját magad minõsíted.
ahoz teljesen szét kell szedni a ventit hogy beolajozd ragasztofolia lekap zégergyürü leszed elöször jol átkell pucolni portalanitani az egészet tengelyt is és müszerolaj kizárólag ez a gyökér elöttem étolajat irt de azt nehogy használj mert olyan savas hogy még a fémet is megeszi a müanyagrol nem is beszélve
a ventilátorba egy csepp étolajat tegyél. segít!!!
hogy gyöökéér???te vagy az b.zdme.zégergyûrû ?????te nem is láttál még gépet belülrõl te [email protected]@sz.apuci megvette a drága gépet ott kockulsz nincs életed beteg [email protected]
Honnét veszed, hogy a másfél hónapos tápod adja ki a hangot? Lehet másik venti is a gépedben.
A kérdező hozzászólása: rendben köszönöm amugy ipon.hu rol rendeltem
utsónak thank you a kiscsávo nem szedett még szét ventit ugy látszik meg bizti nem kapott zsebpénzt attol ilyen mérges

Baj ha nagyon hangos vagyok az ágyban? Szeretik a férfiak a kiabálos nöket? Meg akik mindent megcsinálnak az ágyban?

Sokszor szerintem márt a szomszéd is hallja,szégyelem ez van.

Legjobb válasz: Az én pasim is imádja, ha hangos vagyok. Abból tudja, hogy jól csinálja és õ is jobban élvezi olyankor a szexet. Persze van, hogy otthon vannak a szülõk, akkor nem lehet olyan hangosan. Amúgy meg ne szégyeld magad, a szomszédokkal meg ne törõdj.

Az én pasim is imádja, ha hangos vagyok. Abból tudja, hogy jól csinálja és õ is jobban élvezi olyankor a szexet. Persze van, hogy otthon vannak a szülõk, akkor nem lehet olyan hangosan. Amúgy meg ne szégyeld magad, a szomszédokkal meg ne törõdj.
Imádjuk a belevaló csajokat. Az nem baj, hogy hangos vagy csaj ne ordíts hanem nyögj :D Ha csak olyan hangosan nyögsz, hogy a szomszéd is hallja akkor az ponthogy kurvaizgató! Én imádom ha barátnémen hallom, hogy élvezi!
Az elõzõhöz még hogy a szomszéd meg le van szarva :D
A pasik szeretik , te az élvezettõl csinálod a szomszéd meg tényleg le van..
Nagyon szeressük a hangos csajokat igen akik jokat nyögnek èlveznek alattunk ès azokat is akik mindent megcsinålnakAzok a szuperek csak nagyon elöre ne nyögj mert hamar elmehet a baråtod az èlvezetes hangodtol
Ja ezzel figyelni kell mert baromi hamar hajlamos vagyok én is elsülni amikor látom extázisba merülni a csajomat!
Én sikítani szoktam, amikor elérem a csúcsot, de a pasim sose mondta, hogy ez ciki. ez nekem teljesen ösztönösen jön, és ad egyfajta pluszt. ha nem síkítozhatok abban a bizonyos pár másodpercben, akkor már nem is olyan jó :) ja, és a pasikat általában izgatják ezek a dolgok :) nekem a lakótársam pampog, ha itthon van, de ki a fenét érdekel? dugjon õ is, aztán majd rendezünk hangversenyt! :p
Sajnos nem, mi férfiak csak azt szeretjük, ha a csaj csendben van, és fekszik, mint egy darab tégla.
szerintem izgató

Az baj ha minden éjszaka álmodom valamit? és hangosan beszélek?

minden éjszaka álmodom valamit, nem rémálom csak mindig valami normális hétkoznapi álom, és kivétel nélkul hangosan beszélek, ez probléméra utal?

Legjobb válasz: Mindenki álmodik minden éjszaka, 3-4 álmot is akár. Az, hogy hangosan beszélsz szerintem nem feltétlenül kóros, lehet,hogy csak túl valósághûek az álmaid. De, ha nagyon feszengsz rajta, akkor fordulj orvoshoz.

Mindenki álmodik minden éjszaka, 3-4 álmot is akár. Az, hogy hangosan beszélsz szerintem nem feltétlenül kóros, lehet, hogy csak túl valósághûek az álmaid. De, ha nagyon feszengsz rajta, akkor fordulj orvoshoz.
A kérdező hozzászólása: 3-4et? sokat emékezni is szoktam rá, de csak 1 re vagy 2 nem oszefugõre
Nem tudom szoktad-e nézni a Nat geo-t ott szokott menni egy rövid (tényleg csak pár perces) mûsor, ahol mindenféle témát kiveséznek pl a hallásról vagy hogy honnét ered a zene. És ott beszéltek az álmokról is és ott jött szóba, hogy egy éjszaka alatt hányszor álmodunk meg ezek milyen hosszúak. Sajnos nem jut eszembe a címe, pedig akkor tuti ráakadnál hamar.

Baj ha az ágyban hangos vagyok? Egy lány

Legjobb válasz: Dehogy. Én is horkolok, senkit se zavar.

Dehogy. Én is horkolok, senkit se zavar.
Akkor baj ha a szomszéd is hallja.. Nekünk például már kellett szólni a szomszéd nõnek, hogy túl hangos, és pontosan tudjuk, hogy a szeretõje éppen mit csinál vele..Elég zavaró tud lenni ha hajnalban erre kelsz fel vagy a kisgyereked jön, hogy nem tud aludni, mert a néni sikongat... (bár nem tetszett a nõnek a kérésünk, hogy halkabban szexeljen, egészen addig amíg nem jeleztük, hogy mindent felveszünk, és feltesszük a netre..Na azóta nincs gondunk)
17:40 Ritka bunkó nõszemély lehet a szomszédasszonyod, ha a gyerekek ellenére sem akart visszavenni a hangerõbõl. Én biztos becsengettem volna hajnalban, és mondtam volna, hogy halkabban *azdmeg, mert nem lehet ALUDNÍÍÍÍ! :) Bocs az offért, de nem baj ha hangos vagy, amíg nem zavarsz vele másokat. ^^
Nem épp a legjobb :P ;) 19/F
Én szeretem ha egy lány hangoskodik az ágyban, igaz be is indulok miatta így kicsit hamarabb elmegyek de imádom:D
ja 18/f voltam
utolsó :D így van, amíg mást nem zavar...
Én szeretem ha a csajom hangosan élvez, szóval szerintem nem baj :)

Lenne egy kérdésem! Mi a bajom beteg vagyok? Ha valaki megijeszt akkor hangosan sikoltok, felordítók, összerezzeneke vagy hátraugrok mindezt hanggal aláfestve! Segítséget szeretnékkérni! Mi lehet a bajom?

Legjobb válasz: ijedõs vagy. Egyik ismerõsöm a békáknál csinálja ezt. Ha meglátja átmenet nélkül sikít egyet. Önuralom szerintem, ezzel mást nem hinném hogy lehet csinálni.

ijedõs vagy. Egyik ismerõsöm a békáknál csinálja ezt. Ha meglátja átmenet nélkül sikít egyet. Önuralom szerintem, ezzel mást nem hinném hogy lehet csinálni.
Ebben az esetben menj el orvoshoz, és megvizsgálnak.Ha minden vizsgálaton túl vagy, megfogják mondani hogy mi a bajod.Mi nem vagyunk orvosok, ezért felesleges találgatni, mert attól nem fogsz meggyógyulni.
Velem pedig gyakran elõfordul, hogy ha megijesztenek, reflexbõl ütök, hang nélkül...Nem biztos, hogy ez jobb, arra nézve, aki megijeszt...
Az ijedõs emberekre szokták mondani, hogy rossz a lelkiismeretük.
Kicsit ijedõsebb vagy mint az átlag. TE ilyen vagy.

Baj az ha a nyakam nagyon nagyon hangosan szokott ropogni? 14/l

Mikor ropogtatom(ball vÁllamhoz, jobb vállamhoz tesztem, nem tudom ha értitek) mindig nagyon sokat recseg és hangosan. Nem szokott fájni se el?tte, se közbe , se utánna, de utánna jobban érzem magam.

Legjobb válasz: Én is ugyanígy vagyok vele, de nekem még a térdem meg a bokám is folyamatosan ropog, és kb 10 éves korom óta. Eddig nagy bajom nem történt. 16/L

Én is ugyanígy vagyok vele, de nekem még a térdem meg a bokám is folyamatosan ropog, és kb 10 éves korom óta. Eddig nagy bajom nem történt. 16/L

Most vettem észre, hogy Skoda octáviám reggel inditás után kicsit hangos és ketyeg. Ha bemelegszik viszont nem. Ez normális vagy valami baj lehet? Olajat nemrég cseréltem 4

Legjobb válasz: Valószínûleg a hidrotõkék kopottak, vagy koszosak. Nem szoktad megnyújtani az olajcsere-periódusokat? Amíg hidegen pár másodpercis ketyeg, addig azt mondják, nem nagy a baj. A hidrotõkéket lehet tisztítani is. Ami biztos, az a kiszedés utáni tisztítás vagy a csere. Amirõl megoszlik a vélemény, az az olajcsere elõtti motormosás úgy, hogy leeresztés elõtt az olajba 1 dl/1 l motorolaj arányban féfolyadékot teszünk, majd ezzel járatjuk 10-15 percig, utána lecseréljük az olajat. Én ezt még nem mertem kipróbálni, de van aki esküszik erre a megoldásra.

Valószínûleg a hidrotõkék kopottak, vagy koszosak. Nem szoktad megnyújtani az olajcsere-periódusokat? Amíg hidegen pár másodpercis ketyeg, addig azt mondják, nem nagy a baj. A hidrotõkéket lehet tisztítani is. Ami biztos, az a kiszedés utáni tisztítás vagy a csere. Amirõl megoszlik a vélemény, az az olajcsere elõtti motormosás úgy, hogy leeresztés elõtt az olajba 1 dl/1 l motorolaj arányban féfolyadékot teszünk, majd ezzel járatjuk 10-15 percig, utána lecseréljük az olajat. Én ezt még nem mertem kipróbálni, de van aki esküszik erre a megoldásra.
Évjárat, motor, pontos olajmárka!!!!!! Anélkül nem tudok ennél konkrétabb választ adni. Ha kezd elkopni akkor kopogni fog, de az olyan 250E környékén kezdõdik leghamarabb, és még 150E-t lehet menni vele mielõtt teljesen meghal.
A kérdező hozzászólása: Az nem lehet , hogy rossz olajat öntöttünk bele? 5w- 30 ast !!! lehet mást kellene kipróbálni? Valaki tud ajánlani? Ettõl lehet komoly baja ha nem jóra cseréltem ki? Ha hidrotõke kopik, ha lecserélem megint most már ilyen hangja lesz?
Persze. A motortisztító (motormosóról én a brigéciolra asszociálok :D ) adalékban amit veszel 3-4E-ért kb ugyanaz van mint a fél liter DOT4-es fékfolyadékban amit 500FT-ért vesztegetnek. :)
utána simán leengeded?
10-15 perc alatt nem lép vele reakcióba, plusz olyan kicsi a koncentrációja hogy egyébként sem károsítja õket, illetve az olaj "felveszi" a fékfolyadékot. Évek óta csinálom ha szükséges, még semmilyen problémát nem okozott. De azt hozzátenném hogy NEM kell minden olajcserénél elõadni , mert felesleges, olyan 150E környékén, vagy elmulasztott olajcserénél illetve sokat állt motornál szoktuk alkalmazni.
szimmeringeket és a pumpákat nem nyírja ki a fékfolyadék? én motormosóval pucolom, jó drága
Azt, hogy 15E helyett 20-25E-nél cserélsz olajat. Egyébként nem ártana egy évjárat meg hogy milyen motor van benne, esetleg egy futott km sem, plusz hogy milyen olajat meg szûrõt használsz. A fékfolyadékos módszer mûködik, kipucol minden sûrû szennyezõdést, és elült olajsarat. Viszont erre a célra csak a DOT3-4-5.1-es jó, a sima DOT5-ös nem. Egyébként nem feltétlenül a hidrotõkék okozzák, lehet bármi más is, például öregedõ motortartó bak. Meg még 150 dolog.
Azt, hogy pl. nem 10000 km.nél cserélsz olajat, hanem 13000-nél.
A kérdező hozzászólása: megnyújtani az olajcsere-periódusokat? ez mit jelent????
A kérdező hozzászólása: 2005 ös évjárat. 1.4 es motor. Castrol EDGE 5w-30 fully syntetic. Akkor lehet más baja lehet, mert még 137000km van benne?

Van egy régi Sony F245R típusú erősítőm és az a baj, hogy ha bekapcsolom, akkor a relé kattan, de utána a hangfalakból olyan hang jön, mintha zárlatos lenne, de nagyon hangos (nincs az erősítőre kötve semmi, csak a hangfal). Mi lehet a baj?

Annyit tennék még hozzá, hogy korábban már csinált ilyet, de akkor ha átkapcsoltam (pl:tape- tuner), akkor megsz?nt, most pedig nem. Az er?sít? tetejét leszedtem, nem látok semmi szembet?n? hibát, valamint se f?st, se pedig más oda nem ill? szag nem érezhet? benne. Az elektronikához nem igazán értek, de nem érzem magam egy béna gyereknek, csak nem tudom milyen irányba induljak el!?

Legjobb válasz: nincs földelés

nincs földelés
A kérdező hozzászólása: Az elõbb elfelejtettem írni, de a hangerõ gomb sem használ, hiába halkítom le, akkor is ugyanazt a hangos búgást csinálja, de megpróbálom a földeléses dolgot, de csak holnap, mert ha mégsem az, a szomszédok kiugranak az ablakon.
A kérdező hozzászólása: Nem földelés, a gond, kipróbáltam, de azért köszi

Az egyik jack bemenet az erősítőn elromlott, hangos búgó hangot ad a hangfal, mi lehet a baj (othon ha én akarom megcsinálni mit tudok megprobalni)?

Legjobb válasz: A legvalószínûbb, h eltört az aljzatban az érintkezõ. Esetleg elengedett a forrasztás. Aljzat cserével v a forrasztás kijavításával megoldható. Ha nincs ilyen irányú gyakorlatod - azért, h ne csinálj nagyobb galibát - jobb, ha szakemberre bízod. Esetleg aszisztálj az operációnál. Legközelebb már lehet, h Magad is meg fogod tudni csinálni. Sok sikert! :)

A legvalószínûbb, h eltört az aljzatban az érintkezõ. Esetleg elengedett a forrasztás. Aljzat cserével v a forrasztás kijavításával megoldható. Ha nincs ilyen irányú gyakorlatod - azért, h ne csinálj nagyobb galibát - jobb, ha szakemberre bízod. Esetleg aszisztálj az operációnál. Legközelebb már lehet, h Magad is meg fogod tudni csinálni. Sok sikert! :)
A kérdező hozzászólása: mivel nem garancias ezert nyugottan szetszedhetem :) es mivel elektrotechnikara jarok ezert illene tudnom ilyenek. es itt az alkalom hogy valmit magam oldjak meg. gondoltam hogy szetszedem es oda hajszáritozok meleg levegot. van hogy jolszol a hangfal van hogy elkezd bugni ha meg van mozgatva. Probaltam mindket hangfal ugy szol azon az egy jacken. szoval azzal lessz a gubanc
Akkor hajráááá! Sok sikert! :)

Whirlpool fl 243-5oo mosógépem centrifugázás közben nagyon hangos, ha üresen megforgatom a dobot, akkor is furcsa hangot ad ki, mintha hozzá súrlódna valamihez. Mi lehet a baj?

Legjobb válasz: Milyen jellegû a súrlódás fémes,vagy másmilyen? Csak mert a dob gumi ékszíjjal kapcsolódik a motorhoz aminek súrlódó hangja van ami normális (+ a csapágyak hangja),ha fémes,akkor valami súlyosabb baja van.

Milyen jellegû a súrlódás fémes, vagy másmilyen? Csak mert a dob gumi ékszíjjal kapcsolódik a motorhoz aminek súrlódó hangja van ami normális (+ a csapágyak hangja), ha fémes, akkor valami súlyosabb baja van.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!