Találatok a következő kifejezésre: Baj ha este (183 db)

Nem baj, ha este a kiságyban alszik el a babám, de hajnalban amikor nyügösködik akkor magam mellé veszem és ott is marad, amíg fel nem kelünk?

Ott ugyanis már nem nyügösködik.

Legjobb válasz: Én ugyanezt csináltam, este simán lefektettem a kiságyába, de éjszaka, ha felsírt és nem tudott visszaaludni, akkor magam mellé vettem, sõt még cicit is adtam neki (pedig már tejem nem volt) cumi gyanánt, és így aludtunk tovább. Mostmár a cicit nem igényli, és egyre ritkábban igényli, hogy vegyem magam mellé. Most 10 hónapos. Úgyhogy az én tapasztalatom az, hogy nem baj, sõt lehet, hogy nagyobb kárt teszel azzal, ha erõszakkal a kiságyban akarod tartani. Õ még olyan pici, és csak Te vagy neki, aki igazán biztos pont, aki mellett megnyugszik. Szerintem borzasztóan érezheti magát egy baba, ha a sírására nem reagálsz kellõ odaadással, szeretettel. Persze tudom, hogy mások ennek az ellenkezõjét állítják. Én mindenesetre ezt tapasztaltam.

Én ugyanezt csináltam, este simán lefektettem a kiságyába, de éjszaka, ha felsírt és nem tudott visszaaludni, akkor magam mellé vettem, sõt még cicit is adtam neki (pedig már tejem nem volt) cumi gyanánt, és így aludtunk tovább. Mostmár a cicit nem igényli, és egyre ritkábban igényli, hogy vegyem magam mellé. Most 10 hónapos. Úgyhogy az én tapasztalatom az, hogy nem baj, sõt lehet, hogy nagyobb kárt teszel azzal, ha erõszakkal a kiságyban akarod tartani. Õ még olyan pici, és csak Te vagy neki, aki igazán biztos pont, aki mellett megnyugszik. Szerintem borzasztóan érezheti magát egy baba, ha a sírására nem reagálsz kellõ odaadással, szeretettel. Persze tudom, hogy mások ennek az ellenkezõjét állítják. Én mindenesetre ezt tapasztaltam.
Én egy dologban voltam biztos, hogy a gyerek soha nem fog a szülõi ágyban aludni. Hát nem így lett! Újszülött korától 4 hónapos koráig átaludta a kisfiam az éjszakát, csak hajnalban szopizott.Aztán történt valami, és egyre többször ébredt éjszaka, sokan gyanakodtak arra, hogy kevés a tejem, de én tudtam, hogy nem, mert szépen fejlõdött, és bár kellett neki a cici, de gyakorlatilag csak a szájában tartotta. Aztán egyre késõbb aludt el, egyre többször kelt, és én soha nem hagytam sírni, hanem, hogy tartsam az elvem, kiültem vele egy kicsit a fotelbe ékjszaka, de ez is egyre hosszabbodott. Mégenm néhány hét napi több óra fotelben alvás után azt mondtam, na ezt már nem. Találtunk egy köztes megoldást: leszereltük a kiságy egyik oldalát, és az ágyunkhoz csatlakoztattuk, így amikor éjjel felébred, már gurul is a cicihez, vagy néha csak egymáshoz bújunk, és kicsit késõbb visszateszem, olyan is van hogy nem. De már nem érdekel, a lényeg, hogy boldog, kiegyensúlyozott kisbaba, és ez a legfontosabb! Egyetr értek az elõttem szólóval, Te vagy neki a mindene, a biztos pont, de az is tuti sokan lesznek, akik majd nem értenek velünk egyet! Üdv: Adri
A kérdező hozzászólása: nagyon köszönöm, teljesen egyet értek veletek, a továbbiakban is ezt fogom tenni. igazából véleményekre voltam kíváncsi, az ellenzõk érveit is meg fogom érteni, de tényleg csajok miért is kérdeztem ilyet? azért mert olyan sok mindenrõl azt hallja az ember (védõnõ, barátok stb), hogy ezt nem szabad, , azt nem, így csináld, úgy csináld, mintha ez a kis ember egy eszköz lenne és hozzá egy használati útmutató van, ezt az utat kell követni. DE a lényeg elsiklik, hogy azért nem árt azt is nézni, hogy nekik mi a jó, valóban, ha velem szeret aludni, akkor aludjon velem és kész, vélhetõen késõbb sok szeretettel le lehet majd errõl is szoktatni. jól gondolom ezeket a dolgokat?????? tényleg, nem az a lényeg, hogy normális lelkületû, aranyos gyerekek legyenek belõlük? bocsi a hosszú eszmefuttatásért.
A nagy fiam nagyon rossz alvó volt és azért szokott mellém mert már annyira zombi voltam hogy azt mondtam feladom az elveket, nem törõdöm a megjegyzésekkel, csak aludhassak végre. Az én tapasztalatom az hogy leszokik majd magától az együtt alvásról! 8 éves koráig velem aludt, aztán egyik napról a másikra úgy döntött, hogy kényelmeseb neki egyedül! A kicsivel most ott járok ahol te ha nagyon nyûgös mellettem marad amúgy a kiságyban alszik, aztán majd meglátjuk mi sül ki belõle! Olyan gyorsan elszállnak ezek az évek, eljön majd az az idõ amikor már nem igényli ennyire a közelségünket (tapasztalat)! Szerintem használjuk ki amíg lehet!
A kérdező hozzászólása: Utolsó válaszolónak. annyira igazad van!

Az baj, ha este 11-kor még kefires túrót eszek?

Legjobb válasz: Hogy a diétákban több kalória van-e? Szép megfogalmazás, de igen, a példa kedvéért egy 130 kilós ember diétájához több kalória kell. tudom hogy neten ki lehet számolni, nézdcsak direkt meg is tettem: adatok 180 cm, 130 kg, 30 év alapanyagcsere: 2543.00 kcal (vagyis ha ennél kevesebbet eszik egy nap, egy idõ után meghal) testsúly csökkentése (1 kiló hetente): 2841.65 kcal (érdekes nem? nem 1300) testsúly növeléséhez (1 kiló hetente): 5041.65 kcal A túró az egyik legtisztább és legjobb fehérjeforrás, nem tudom te mirõl beszélsz. A jóhoz könnyen hozzá lehet szokni? Hát persze, de ez nem nyammogás és nassolás, ez TÁPANYAG. Ez fehérje. Ez fontos. A csipsz meg a csoki meg az üdítõk meg a pizza meg a gyros meg a mekiskaja meg a pörkölt meg a jégkrém meg az ilyen szarok, amik szerinted "jók" és könnyen hozzájuk lehet szokni, na ezek nem tápanyagok. A samponos cikket olvastam neaggódj, de EZ MI A SZAR???? Nekem be ne próbálja bárki is mesélni hogy a samponban olyan kalória van ami felszívódik mert esküszöm elájulok ezektõl, gondolkozz már szerinted lehetséges??? Annyi f*szság van hogy aki normális az megõrül, aki õrült az meg mindennek bedõl és jaj akkor most mit csináljon. Mondjuk engem nem zavar hogy gyökér vagy.. Gondolom te sem eszel 6 után, na ez nagyon örvendetes. Pedig este 6 után igenis szabad enni FEHÉRJÉT, mert az ellátja az izmokat tápanyaggal amíg alszol. Ha meg koplalsz (vagyis este 6 után nem eszel úgy, hogy mondjuk 11kor fekszel le), akkor a szervezet elkezdi bontani az izmot, te is azért nézel ki úgy, mint egy telef*sott zokni. Remélem örülsz neki. A banánban átlagosan 100 kalória van, és értem hogy a mamád azt mondja hogy nem hizlal, én viszont eleve azt mondom, hogy a gyümölcs szar... alig van benne vitamin, cukor viszont annál több. Ez a mértékkel fogyasztás szépen hangzik, én viszont úgy fogalmaznék, hogy aki a kalóriaszükségeténél többet eszik BÁRMIBÕL, az hízni fog. Ez tény. A fehérje viszont az, amit épphogy nehezen lehet túlzásba vinni, annál a legkevésbé gond ez a "többetettem" dolog. A többi tejtermékben amúgy alig van fehérje, a sajtban sokkal több a zsír és a szénhidrát, a tej tele van mesterséges tápanyaggal, a sonka húst még nem látott... a túró viszont jó. Én már megnéztem mennyi fehérje kell nekem, de köszönöm szépen hogy így aggódsz. Nagyon rendes vagy.

Hogy a diétákban több kalória van-e? Szép megfogalmazás, de igen, a példa kedvéért egy 130 kilós ember diétájához több kalória kell. tudom hogy neten ki lehet számolni, nézdcsak direkt meg is tettem: adatok 180 cm, 130 kg, 30 év alapanyagcsere: 2543.00 kcal (vagyis ha ennél kevesebbet eszik egy nap, egy idõ után meghal) testsúly csökkentése (1 kiló hetente): 2841.65 kcal (érdekes nem? nem 1300) testsúly növeléséhez (1 kiló hetente): 5041.65 kcal A túró az egyik legtisztább és legjobb fehérjeforrás, nem tudom te mirõl beszélsz. A jóhoz könnyen hozzá lehet szokni? Hát persze, de ez nem nyammogás és nassolás, ez TÁPANYAG. Ez fehérje. Ez fontos. A csipsz meg a csoki meg az üdítõk meg a pizza meg a gyros meg a mekiskaja meg a pörkölt meg a jégkrém meg az ilyen szarok, amik szerinted "jók" és könnyen hozzájuk lehet szokni, na ezek nem tápanyagok. A samponos cikket olvastam neaggódj, de EZ MI A SZAR???? Nekem be ne próbálja bárki is mesélni hogy a samponban olyan kalória van ami felszívódik mert esküszöm elájulok ezektõl, gondolkozz már szerinted lehetséges??? Annyi f*szság van hogy aki normális az megõrül, aki õrült az meg mindennek bedõl és jaj akkor most mit csináljon. Mondjuk engem nem zavar hogy gyökér vagy.. Gondolom te sem eszel 6 után, na ez nagyon örvendetes. Pedig este 6 után igenis szabad enni FEHÉRJÉT, mert az ellátja az izmokat tápanyaggal amíg alszol. Ha meg koplalsz (vagyis este 6 után nem eszel úgy, hogy mondjuk 11kor fekszel le), akkor a szervezet elkezdi bontani az izmot, te is azért nézel ki úgy, mint egy telef*sott zokni. Remélem örülsz neki. A banánban átlagosan 100 kalória van, és értem hogy a mamád azt mondja hogy nem hizlal, én viszont eleve azt mondom, hogy a gyümölcs szar... alig van benne vitamin, cukor viszont annál több. Ez a mértékkel fogyasztás szépen hangzik, én viszont úgy fogalmaznék, hogy aki a kalóriaszükségeténél többet eszik BÁRMIBÕL, az hízni fog. Ez tény. A fehérje viszont az, amit épphogy nehezen lehet túlzásba vinni, annál a legkevésbé gond ez a "többetettem" dolog. A többi tejtermékben amúgy alig van fehérje, a sajtban sokkal több a zsír és a szénhidrát, a tej tele van mesterséges tápanyaggal, a sonka húst még nem látott... a túró viszont jó. Én már megnéztem mennyi fehérje kell nekem, de köszönöm szépen hogy így aggódsz. Nagyon rendes vagy.
mármint tehát XDXD ohh de késõ van XD
te hát jó éjszakázást :D
akkor eszel mikor jól esik ..és azt amit szeretnél... csak: 1) ne a lefekvés elõtti 4 órában 2) ha fogyózol akkor ne lépj túl napi 1300 kalóriát
:D
az :) Kérdezõ, ne figyelj ránk :D Lényeg hogy nem baj.
én is bocsánatot kérek béke?:D:D
Nekem nem.
23.11 van, épp egy jégkrémet eszegetek , lelkiismeret furdalás nélkül.
A kérdező hozzászólása: Sajnos mostanában hajnal 2-ig nem tudok elaludni :-(
Jobb lett volna, ha 8-kor eszed ezt, és 11-kor lefekszel. De annál mindenképpen jobb, mintha túró rudit vagy krémtúrút ennél.
A kérdező hozzászólása: Örülök, hogy helyreállt a béke! :D Köszi szépen, amiket írtatok, érdekes volt :D

Az nem baj ha este arctisztítás után hintőporral bekenem az arcom? Nem tömití el a pórusokat? Nem lesz több miteszerem vagy pattanásom tőle?

Legjobb válasz: ha ez megnyugtat, én minden este úgy tisztítom az arcom,hogy lemosom a sminkem sminklemosó tejjel, majd tonizálok, hidratálókrém, és babahintõpor. 4 éve teljesen tiszta az arcbõröm, se egy miteszer, se pattanás, vagyis csak mielõtt megjön szokott kijönni 1-2 pattanás, szóval szerintem használd nyugodtan :D

ha ez megnyugtat, én minden este úgy tisztítom az arcom, hogy lemosom a sminkem sminklemosó tejjel, majd tonizálok, hidratálókrém, és babahintõpor. 4 éve teljesen tiszta az arcbõröm, se egy miteszer, se pattanás, vagyis csak mielõtt megjön szokott kijönni 1-2 pattanás, szóval szerintem használd nyugodtan :D
Nem tömi el a pórusokat?
De!Ha a kérdezõ arca tág, inkább zsírosabb akkor igen.Annak nem akinek viszonylag zárt.Ez a hintõporos megoldás nem a legjobb.
A kérdező hozzászólása: értem nekem tág pórusaim vannak...akkor nem jó sajna...

Hogy lehet felkelteni egy nagyon alvós 2 hetes csecsemőt? Baj ha este felé egyre kevesebbet eszik? Mit tegyek ha keveri az éjszakát a nappallal?

Legjobb válasz: Szerintem az nem baj ha estefelé egyre kevesebbet eszik, ha megvan a normális sulya nem koraszülött, akkor nem alussza át az éhséget, semmi baja nem lesz, tudja már mennyi "ennivalora" van szüksége. Azt nem tudom, hogy lehetne megforditani, talán kapsz itt jo választ, ha nem kérdezd meg a védönöt, neki tudnia kell. :)

Szerintem az nem baj ha estefelé egyre kevesebbet eszik, ha megvan a normális sulya nem koraszülött, akkor nem alussza át az éhséget, semmi baja nem lesz, tudja már mennyi "ennivalora" van szüksége. Azt nem tudom, hogy lehetne megforditani, talán kapsz itt jo választ, ha nem kérdezd meg a védönöt, neki tudnia kell. :)
A kérdező hozzászólása: köszönöm.
De miért akarod felkelteni? Igen, vannak gyerekek, akik egy darabig keverik az éjt a nappal. Nemsokára majd jól tudnak tájékozódni. Az én védõnõm azt mondta, kb. 5 óra alvás után ébresszem fel, de csak az evés, vagyis a folyadékbevitel miatt. Annyit nagyon ritkán alusznak egyhuzamban.
Még egy darabig keveri a napszakokat, idõ kell, hogy átálljon. Nincs ezzel semmi gond. Ha van elég pisi kaki, akkor nem gond, ha estefelé kevesebbet eszik. De ha aluszékony az bizony a folyadékhiány jele is lehet. Ha szopizik vagy tápszeres, pluszban próbálj egy kis vizet is adni neki, hogy ne sûrûsödjön be a vére. Nekünk is ez volt a problémánk. Etess sûrûbben még ezt tudom tanácsolni. Nekünk nem, hogy elõtte keltegetni kellet, szopi közben is bealudt állandóan. Hogy hogyan ébresztgettük, úgy ahogy a kórházban tanácsolták, pici csipkedés (finoman) vizes zsepivel törölgettük az arcát, a haját is mondták, hogy húzzuk, de az kimaradt.
* ez a nappalra vonatkozik.
A haját húzgálni és csipkedni??? Ezt a kórházban mondták??? Én maradnék a simogatásnál, ha mindenképpen ébreszteni kell.
A kórházban igen, ennyi volt a csecsemõsök tanácsa...
Atyagatya. remélhetõleg az anyai ösztön nem engedi, hogy valaki ennek fogadjon szót.
A kérdező hozzászólása: köszöntem a válaszokat. Egyébként nekem is azt mondták a Kórházban hogy húzogatni kell a kis haját, de olyan rossz volt azt csinálni, meg egyébként sem kelt fel rá a kisfiam.

Az baj, ha este eszem zabkását?

Legjobb válasz: Szénhidrátot nem kéne este Mennyit edzettél ma? Mennyit ettél ma eddig? Mennyi amit enni akarsz? Mivel (nem) ízesíted? Sok mindentõl függ:D

Szénhidrátot nem kéne este Mennyit edzettél ma? Mennyit ettél ma eddig? Mennyi amit enni akarsz? Mivel (nem) ízesíted? Sok mindentõl függ:D
Van, aki szerint reggel is az... Mások szerint este sem s bizonyára van, akinek valamiért számít a napszak. A fogyókúrás témaközben szokták elõadni, hogy szénhidrátdúsat ne egyél délután, én ilyenekkel nem szoktam foglalkozni. Szerintem egyed, ha jólesik és jól érzed magad vele, s hidd el, ha ez a táplálkozásod legrosszabb pontja, akkor roppant egészségesen eszel :)
A kérdező hozzászólása: jó, szóval szénhidrátot nem eszünk este. értem. de miért? ez miért rosszabb mint a hús?(fehérje) és akkor mit egyek pl este? zöldség is ch.
A kérdező hozzászólása: 2. köszi, én is valahogy így gondolkodom ahogy te:) pedig olvasgattam ezeket, hogy reggel együnk ch-t, és ugye este meg fehérjét csak...de azért ennyire szerintem nem kell behatárolni.
Azért nem, mert nem vagy ló/egér. Azért nem eszünk keményítõt, de még reggel sem kellene.
Nehezen szívódik fel belõle a szénhidrát. Eltelít, reggelig nem éhezel meg.
Reggelig senki sem éhezik meg, mert alvás közben az éhségérzet hormonálisan blokkolt.. A keményítõ könnyen bomlik le és szívódik fel..

Nagy baj ha este nem eszek túrót?

az étrend oké viszont túrót nem fogyasztok este,hanem csirke-rizst ugyanúgy, mint a nap folyamán.

Legjobb válasz: rizs már nem kéne mert ch nem kell estére,vehetnél kazein protein esetleg

rizs már nem kéne mert ch nem kell estére, vehetnél kazein protein esetleg
A kérdező hozzászólása: és ha nehezen hízó vagyok?:D
Én sem eszek túrót, mert nem fogok 450-500 forintot kiadni rá.. Egyél tojást, húst, halat. rizzsel.. hát, ha belefér a napi keretbe(ha tömegnövelõn vagy) és valóban nehezen hízol, 50g sztem még oké :) )
A kérdező hozzászólása: Így is nehezen tolom le a napi adagot szóval este 8körül 9körül még eszek egy adag csirke-rizst és az az utolsó étkezés

Most kezdem a fogamzásgátló szedését, nem baj ha este veszem be ma? Bővebben lent.

Délelőttönként akarom majd szedni, és ma reggel megjött és ugye az első szemet aznap kell bevenni amikor megjön, de csak este tudom mert akkora hozza haza anyum, mert ma váltja ki. Szóval ha ma megjött, és estefelé beveszem, meg holnap már rendesen ahogy akarom délelőtt az úgy jó lesz? Vagy inkább a következő hónapba kezdjem el?

Legjobb válasz: Nem baj:)A lényeg,hogy ugyanabban a napszakban vedd be:) Egyébként csak egy tanács, hogy egyszerûbb ha esténként lefekvéskor veszed be és odateszed a kis csomagját az ágyadhoz, hogy mindig lásd és ne felejtsd el:) Vagy pedig a telefonodra állíts mindig ébresztõs jegyzetet mindennap,hogy ne felejtsd el.:)

Nem baj:) A lényeg, hogy ugyanabban a napszakban vedd be:) Egyébként csak egy tanács, hogy egyszerûbb ha esténként lefekvéskor veszed be és odateszed a kis csomagját az ágyadhoz, hogy mindig lásd és ne felejtsd el:) Vagy pedig a telefonodra állíts mindig ébresztõs jegyzetet mindennap, hogy ne felejtsd el.:)
Téridõparadoxon jön létre, és megsemmisül a világegyetem! Miért nem kérdezed a nõgyógyászt aki fölírta neked?

Baj ha este nincs víz a kutya előtt?

A tálkái kint vannak a folyosón, de velem alszik a szobában ahol viszont zárom az ajtót így nem tud kimenni ha szomjas. Eddig behoztam neki, de most fel lett újítva a szoba és nem szeretném ha összekenné :) Baj ha nincs el?tte víz pl.: Este 10-11t?l reggel 6-7ig? Mondjuk ? is alszik, nem hiszem h sokat inna este, csak akkor is :) Nem akarom h rossz legyen neki. Köszi a válaszokat!

Legjobb válasz: Szerintem igen, baj. Lehet, hogy alszik, de attól még bármiikor szomjas lehet. Az enyémek is mindig kimennek inni éjszaka. Mi lenne, ha letennél egy tálcát a padlóra és úgy tennéd a tálcára a tálkáját?

Éjszaka egy normál kutya kibírja pisi nélkül emberek! Én is a tálcát javaslom!
Szerintem igen, baj. Lehet, hogy alszik, de attól még bármiikor szomjas lehet. Az enyémek is mindig kimennek inni éjszaka. Mi lenne, ha letennél egy tálcát a padlóra és úgy tennéd a tálcára a tálkáját?
Nálam is ez a helyzet. De hidd el, nagyon fontos a víz. Én a tálja alá egy nagyobb tálcát tettem és így nem csöpögteti szét a vizet.
tegyél le egy rossz törülközõt és arra a tálkát. Az felfogja az esetleges szétcsöpögõ vizet. Aztán reggel felteszed száradni, másnap este megint le. Amúgy a vizzel nem lehet akkora kárt tenni. Legyen elõtte víz
DE BAJ!! igenis baj, neked milyen lenne ha nem kapnál vizet, vagy innivalót, pedig írtóra szomjas vagy? az én yorkimnak lent és fent is van egy vízzel teli edénykéje meg egy amibe száraz táp van, MINDIG FRISS!!! és esténként, ott alszik velem, és felkel inni, van hogy elrág egy falatot is..szerintem megtudod oldani:)
ez meg a másik:D majd a szõnyegedre elintézi:D:D najó csak viccelek..de gondolom nem kellsz fel hajnalba hogy pisiljen:D milyen kutya amugy?:)
Nekem a kutya tenyésztõje mondta, hogy éjjelre NE adjak vizet a kutyának, mert kell az õ veséinek is a pihenés, csomó kutyás könyvben is úgy van, hogy éjszakára ne adjunk vizet...
De ha bezárod az ajtót, hova pösennt a kutyi?:)
Nem lesz baja.
A kérdező hozzászólása: Megoldom persze, csak gondoltam hátha.. :) Az a baj h hosszú a füle is és hiába kialakított tálja van akkor is összekeni magát aztán végigcsöpögteti a padlót meg ha megrázza a fejét a falat.. xD De akkor megoldjuk valahogy :) Köszi a válaszokat.
Nálunk is tálcán van a víz a szobában, .amely tálca jóval nagyobb, mint az itatóedény, így nincs gond vele.
Na igen, megnyilnak a vélemények! 11-7 órát számolom is az 7 óra ívás nélkül, a kutya szervezete este pihen.Az én kutyám nem iszik este egyálltalán alszik, mint a bunda, de ettõl eltérve mindig van víz elõtte, de KEVÉS (!!). Egyébként gondoljatok bele, hogy ha este a kutya sokat fog inni, akkor pisilnie is kell majd.Én azt javasaslom, hogy egy tálca/törölközõ rá egy kutyatál bele egy kevéske víz, és megnézzed, hogy iszik-e este. Csak az a baj, hogy nem olcsó egy szoba felujitása és valjuk be szerintem senki se örülne ha úgy ébrende, hogy az új szoba tiszta víz, bár fõleg a fal.Bár fellehet mosni és a fal beszívja, de például nállunk a hálószoba nem szívja a vízet és meglátszika folt, a gyermnek szoba úgy lett direkt, hogy ne látszodjon meg a folt.:) Sok Sikert.
Az ellen, hogy ne legyen vizes a füle azt tudom javasolni, hogy egy szûkebb tálba tegyél vizet amibe pont úgy fér bele az orra, hogy inni simán tud de már a füle nem fér bele. Ismerõsünk spánieljének van így, simán tud belõle inni, de a füle sose ér bele a tálba, mert nem fér bele:)
Spániel kutya, igaz? :)
Éjszaka jó eséllyel alszik. Ha felébred és iszik, akkor pisilni is kell. Okos kutya szólni fog, ha szomjas.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat! :) Igen spani a drága és hiába van olyan tálja amit az egyik válaszoló írt, akkor is képes összevizezni a fülét valamilyen módon! :D No meg ha neki megy a tálkájának kilöttyen a víz, tudom mire képes ez a kis bolond :D Nah de akkor megpróbáljuk ezt a kevés vizes megoldást és meglátjuk mi lesz! :) Sajnos panelben lakunk így este ha leviszem csak reggel viszem újra. Szerencsére kibírja és reggel amint tudom viszem le, este pedig lefekvés elõtt h minél kevesebb ideig kelljen tartogatnia :)

Az baj ha este 6 után zöldség salátát ettem?

Karalábé,retek, uborka volt benne

Legjobb válasz: a 6 utáni dolog értelmezhetetlen,nem értem hogy jön ide,fõleg fél 10kor kiírva. és nem baj,de jobb lett volna hozzá egy adag hús,úgy konkrétan értelmes étkezés lett volna.

a 6 utáni dolog értelmezhetetlen, nem értem hogy jön ide, fõleg fél 10kor kiírva. és nem baj, de jobb lett volna hozzá egy adag hús, úgy konkrétan értelmes étkezés lett volna.
Miért mi történik este 6 után? Más dimenzióba lép az ember, vagy mi?
a pokolban fogsz elégni emiatt

Az baj ha este lefekvés előtt telizabálom magam?

éjszaka nem kell pihenni a gyomornak vagy egyéb baromságok nincsenek ?:DxD

Legjobb válasz: Javasolják, hogy lefekvés elõtt 3 órávalmár ne egyen az ember, mert a szervezeted akkor dolgozik és nem tud pihenni! Szerintem baj!

Javasolják, hogy lefekvés elõtt 3 órávalmár ne egyen az ember, mert a szervezeted akkor dolgozik és nem tud pihenni! Szerintem baj!
én oylankor mindig jobban elszom:D ugyh sztem ez nem baj:)
Hát nem olyan nagy baj, max annyi h nehezebb ugy aludni, és állitólag rémálmot is okozhat :D
egészségedre :D:D nekem eddig nem volt bajom ezzel :D

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!