Találatok a következő kifejezésre: Baj ha elso alkalom ket fiuval (1 db)

Baj ha az elso alkalom ket fiuval tortenik meg? De vedekeznenk?

az a helyzet h en meg 18 eves lany vagyok es szuz... volt mar pasim de akkor meg en nem akartam elvesyteni a szuzessegem... viszont van ket nagyon jo baratom, 2 fiu, akikkel mindennel jobban szeretjuk egymast... de nem szerelembol, valahogy ez nem az, nagyon mely baratsag van koztunk... igaz regen tetszettem egyikuknek nekem meg a masikuk tetszett kicsit... meg mindharman szuzek vagyunk es mindharmunkat ez zavar es kivanjuk a szexet. az az otletunk tamadt, hogy harmasban vagunk bele a nagy kalandba... amugy kedves jotanulo gyerekek vagyunk..:)) ha megteszem veluk akkor kurvava valok? vagy mi lesz? en nagzon szeretem oket, bar nem szerelembol meg sose voltam igazan szerelmes, es ha az leszek, nem akarok teljesen tapasztalatlanul a szerelmem ele allni... es amugyis szeretnek mar szexelni es ez szerintem jobb mint diszkoba felszedni valakit...

Legjobb válasz: Egyrészt csak ketten legyetek, a szerelmeddel, másrészt szerintem ne rángasd bele a barátaidat, mert a barátság meg fog romlani, nem lesztek már ugyanolyanok egymásnak, és szeritem a barátságot nem szabad elpazaroni így. A legfontosabb pedig, hogy a szexnek szerelembõl kel történnie barátnõm 22 éves és még szûz. Nem zavarja. Ezt a dolgot nem szabad siettetni. Hidd el.

De a srácok fognak (dicsekedni)...
Egyrészt csak ketten legyetek, a szerelmeddel, másrészt szerintem ne rángasd bele a barátaidat, mert a barátság meg fog romlani, nem lesztek már ugyanolyanok egymásnak, és szeritem a barátságot nem szabad elpazaroni így. A legfontosabb pedig, hogy a szexnek szerelembõl kel történnie barátnõm 22 éves és még szûz. Nem zavarja. Ezt a dolgot nem szabad siettetni. Hidd el.
hát igen innen látszik, h nem az lényeg h "jotanulo" e az illetö hanem h mennyi esze is van valojában... Én 16 éves voltam (tudom, vki szerint korai) de azota is másfél éve együtt vagyok a barátommal.. sztem ez olyan szánalmas h vki csak h szexeljen, ráadásul elöször, a barátaival.. KÉT FIUVAL.. jézusom. ha nem lennél szüz még meg is tudnám "érteni" h csak szexuális kaland, de igy még a te helyzetedben nem. az h ki tartanak kurvának?! akik megtudják.. bár én nem dicskednék vele
Hát szerintem elég gáz! Ha nem akarod, hogy kurvának tituláljanak utána, akkor ne tedd, csak egyszerre eggyel! A srácok úgyis dicsekedni fognak, te meg csak egy kurva leszel mások szemében!
Én sem ítéllek el! De gondolj arra, hogy amikor a gyermekeidnek mesélsz az elsõrõl, nem lesz gáz? Sokkal jobb: Mi is szûzek voltunk, már vagy fél éve jártunk a barátommal, és összeszoktunk, kívántuk egymást, egybe akartunk forrni. És annyit bénáztunk, vicces, meghitt romantikus volt az egész. Már nem vagyok vele, de éltem végéig emlékezetes marad! Gondold át! Nem az a lényeg, hogy elveszíted a szüzességed, hanem az hogy hogyan? Több ilyen nem lesz!
Igen elkurvulnál ha megtörténne....Az elsõnek éppen ez a léynege, hogy ketten vagytok minden jó, szép rózsaszín mert szerelmesek vagytok...majd késõbb ha már....dehát én még úgysem tudnám :S Erkölcstelen dolog sztem...
Te hülye vagy, bakker.Hiába vagy 18 éves, tudod a szerelemnek az a lényege, hogy együtt mentek keresztül sok mindenen, többek között a szexen is akár. Én 21 éves voltam, amikor elõször szerelmes voltam és a párom is annyi volt, mindkettõnknek az elsõ volt és tényleg csodálatos. Te majd mit mondasz a szerelmednek, hogy 2 fiuval, szerintem mennyire lesz gusztusa hozzád????
dehogy baj..csak egy világ kurvája vagy:S
Miért olyan prûdek itt az emberek? Azért, mert valakinek más a hozzáállása a szexhez, még nem kurva. Kurva az, aki pénzért csinálja, vagy köznapibb értelemben az, aki hûtlen, vagy olyannal csinálja, akirõl tudja, hogy párja van.
én nem itéllek el. sztem csináld. nekem is vannaik ilyen fiubarátam akikkel már szinte minden megtörtént d ettõl még nem vagyok kurva. évek ota járok ugyanazzal a fiúval akit nagyon szeretek...szoval ettõl még nem leszel kurva...csak akkor ha ezek után tényleg mindenkivel...
Ez csakis a te döntésed!Én a helyedben nem tenném.A barátságotok tönkre mehet emiatt.
Az igen, elég nagy baj, mert te egy jó nagy KURVA vagy!!!!!!
És hogy gondoltad, miután szexeltetek 3asba hogy fogtok azok után a legjobb barátok lenni? Szerinted menne? És ha valamelyik elpletykálja... te leszel a falu, város kurvája... Könyörgöm, 18 éves vagy, gondolkodj már... Elrontanád a barátságotokat???
A barátaiddal semmiképpen! Ha barátok akartok maradni. A szerelmeddel tedd majd meg - ha lesz. De vele se siesd el. Én már 34 éves szûz lányról is hallottam (akinek azóta társa és 2 gyereke is van - úgyhogy megérte neki várni).
mehetek 3. nak?:D
kiscsilag te nem tudod mia szerelem. am meg látszik rajtad hogy döntöttél(lefekszel) és még te oltasz ha "nem a szád ize szerint "reagálnak egyesek. Szetem egy nagy kurva fog válni belõled. Egyszerü megérzés. nem itélem el nem azt mondom. de egyszerüen nem vagy annyira idõs hogy félj ! még egy 21 évesnek sem késõ elvesziteni. te meg a világ problémáját csinálod belõle. Egyértelmü: ha kívánod csináld. A legmegfelelõbbel a környezetedben! ha ez a 2 srác akkor go. Nincs mese te is érzed nem?Am gratula a 2 srácnak:d Csak nehogy bisexek leygenek ha igy kezdi kelsõre
én 19 éves vagyok 2 éve férjnél. 6 éve vagyunk eggyüt. õ volt nekem az elsõ. és neki is én. szerintem ez a normális. elég baj hogy elfajult ennyire a mai világ hogy már a mai lányok többsége 2 vagy több pasival akarnak dugni. tényleg nagy ribanc vagy !akkor is ha nermcsinálod meg mert ez a gondolat megfordult a fejedben.
ne 2 vel !4 EL CSINÁLD! EGYIK A SZÁDBAN MÁSIK A PINÁDBAN A HARMADIK A SEGGJUKADBAN ANEGYEDIKET MEG KIVERED A KEZEDEL. HÁT NEM JO? AMUGY IGEN TE TÉNYLEG EGY NAGY KURVA VAGY!
hadjátok már abba ezt a KURVázást!!!!!! ugy látszik hogy nagyon okosak akarnátok lenni de a picsába sem mehettek ilyen aggyal!!!! gondolkodjatok már el magatokon...basszus most mi van abba??? ha o megakarja tenni tegye meg, és csak azért kérdezte meg hogy tudjon más ember véleményérol is, de sajnos nem sok norma ember van ezen a foldon....nagyon nagy kár..!!!!! Kérdezo:::: halgass a szivedre, és a vágyaidra...amit akarsz tedd meg....sztem már meg tetted mert ezt a kérdést már elég régen tetetd fel..
++++++ mindenkinek csak 1 élete van....amit nagyon jol kikel használni...!!!!!! :)
Én úgy gondolom, hogy ha ez neki nem jelentene problémát, mint írta is, akkor ámen. Szerintem semmi probléma nincs azzal, hogy ilyen vágyai vannak, és hogy megkérdezi mások véleményét errõl, ettõl még nem lesz k*rva, csak izgatja a fantáziáját már a dolog, amit meg is értek, hiszen már felnõtt érett nõ. A másik dolog amit viszont nem értek(és nyugodtan le lehet majd pontozni), hogy itt valahogy mindenki azt írja, hogy szerelembõl veszítsük el, meg hogy legyen különleges. Ennyi embernek sikerült tökéletesre az elsõ? Mert nem hinném. És abszolut az törvényszerû, hogy ha most így probálná ki a szexet, akkor utána egy kiégett nõ lenne belõle, lehet ezek után is teljesen társadalmilag elfogadott kapcsolata. Mindenki volt fiatal, és szerintem nem csak ennek a lánynak voltak/vannak ilyen vágyai.
SZTEM IS TEDD MEG NYUGODTAN LEGALÁBB LESZ EGY K*VA JÓ ÉLMÉNYETEK ÉS ÍGY MÉGJOBBAN ELMÉLYÜÜL A BARÁTSÁG, MEG ELÕTTÜK SZTEMM NINCSENEK IS GÁTLÁSAID HA VMI ELROMTASZ VAGY ÕK ELRONTANMAK VALAMIT AKOR NINCS SEMMIT GOND. SZVAL SZTEM CSINÁLD......EGYSZER ÚGY IS ELKELL VESZTENI:p
Sztem ne törõdj a többiekkel, ez tök jó ötlet. Így legalább nem lesz stresszes az elsõ alkalom, mindent meg tudtok beszélni stb, és amikor eljön az idõ, hogy tényleg szerelmes leszel vkibe, már simán fog menni minden és nem elõtte kell majd bénáznod. Am meg egyáltalán nem lennél tõle qrva, mert meg sem tudná senki. Vágjatok bele nyugodtan!:D
hát te bolond vagy...18 éves vagyok én is, és még szûz...alkalmam lett volna rá hogy elveszítsem, de éreztem hogy az ex nem szeret...nemrég jöttünk össze a barátommal(aki elõtte szinte a legjobb barátom volt), õ nemsokára 22 lesz, és még õ is szûz...tervezzük az elsõt, és nem azért mert "ciki" hogy szüzek vagyunk, hanem mert szeretjük egymást...ennyi. sztem ne menj bele a két fiú barátoddal, várd meg míg lesz egy pasid, aki szeret és te is viszont szereted...
Igen. Mások szemében kurva leszel, ha eldicsekszik a fiúk. De ez nem kurvaság kérdése. Gondolkodj...egy szép este, a SZERELMEDDEL, imádjátok egymást, kívánjátok egymást, és megtörténik. Nah de...csak úgy gondolok egyet 18 vagyok kurvagáz hogy szûz vagyok, van két jóbarátom akikkel gondoltunk egyet, miértisne? Pfff...nenene!!! GONDOLKODJ EGY KICSIT. 18 éves, érett lány.(remélem) GONDOLKOOOODJ!!!!
Már bocsánat! Ha tényleg jó barátok, az sokkal mélyebb kötõdés a "szerelemnél". Ha két fiúval akarja valaki, attól még nem lesz kurva! Kurva az aki felszed valakit a diszkóban, aztán még valakit, és a piáért, belépõkért had ne meséljem el mit csinál. Ismerek egy olyan lányt aki a legjobb barátnõjével és egy nagyon jó barátjukkal volt együtt elõször, azon a fiún kívül az egyik lánynak egy, másiknak két pasija volt, mindketten jegyesek, hármójuk összetartozása pedig állításuk szerint nem gyengült, bár már keveset tudnak csak találkozni. Persze ez egy dolog, a szex simán összetörheti a barátságot, mert sokakban a hormonok miatt (a nõknél szinte mindig, férfiaknál valamivel ritkábban) kötödés, szerelemféle alakul ki a másik iránt, ami féltékenységhez vezet. Ha biztosak vagytok a dolgotokban, vágjatok bele, de ha nem egészen, akár csak egyikõtök is bizonytalan akár hajszálnyit is az érzései vagy másikótok irányában, akkor nem ajánlom, hiszen a barátság fontosabb. Egyébként barátokkal is lehet rózsaszín és csodálatos, és a "Nagy Õ"-vel is lehet borzalmas vagy épp semilyen.
Szia!Én megtenném.Nincs is annál jobb mikor egymást tanítjátok.Ez már nem a 60-as évek, mikor tabu volt minden.A kurva dolog meg ne aggasszon, sokan nemtudják mit jelent.Ha ti a barátaiddal megbeszéltétek hogy ezt bevállaljátok és kíánjátok egymást akkor uccu neki.Jó szórakozást.
hát ha ez neked jó, csináld. max majd a seggeden se fogsz tdni ülni, a szádon enni se, másról beszélni se kell. nagyon nagy hülye vagy :S
A kérdező hozzászólása: most nem ertem miert kell geciskedni??? csak egy felvetes volt jo hogy olyannal kell elveszteni akibe szerelmes vok. de jelen helyzetembe meg csak nem is tetszik senki... es szeretnek mar szexelni? amugy a ket fiu nem pletykalkodna mert 1, semmi dicsoseg nincs benne hogy egy agyban voltak 2, a legjobb barataim 11 eves korunk ota es eddig egy titkom nem fecsegtek ki 3, mindenki azt hiszi hogy mar reg lefekudtunk egymassal, mert allandoan egyutt logunk. es megigertek hogy nagyon gyengedek lesznek es csodalatos elmenyt probalnak majd szerezni. a gyerekemnek meg nem mondanam el, az en anyam se mondta nekem el(vagz esetleg o el se vesztette?xd). a kesobbi szerelmemnek se..meg senkinek. mi kozuk hozza. es utana nem csinalnam mindenkivel osszevissya. a regebbi baratommal amugy meg azert szakitottam meg regebben mert o csak szexet akart. en nem vagyok kurva, egyszeruen ki akarom probalni, mert mi van ha holnap atmegy rajtam a traktor es szuzen halok megXD es mert belulrol szeretne mar nagzon a testem...
ha ennyire nem izgat, mit mondunk, akkor miért írsz ide kérdést. Csinálj, amit akarsz, nagy hülyeség az biztos, nem értem, miért kell erõltetni manapság a szexet, mindennek eljön az ideje. De ha téged szorít az idõ, akkor menj és ne 2vel, hanem 3al szexelj. Az ilyenekre mondom, hogy hülyegyerek. Elõbb fel kéne nõni, utána a szexre gondolni.
A kérdező hozzászólása: ha nem erdekelne a velemenyetek nem kerdeztem volna meg... es ha mindenki ennyire ellene van akkor jo nem teszem meg...
A kérdező hozzászólása: "a szerelemnek az a lényege, hogy együtt mentek keresztül sok mindenen" hat ezzel a ket gyerekkel nagyon sok mindenen vagyunk keresztul egyutt. es eddig mindent egyutt csinaltunk... gondoltunk ezt is :) ) de mindegy ha ez annyira rossz dolog akkor nem...
Én nem hiszem, hogy ez olyan dolog, amit úgy kell csinálni, ahogy itt, számodra idegen emberek mondják... ezek vélemények, talán segítenek a döntésben, ha elfogulatlan emberek mondják el, hogy mit gondolnak róla. Sztem különben az elsõ lelkileg is sokat jelent egy nõnek. Én szerelmi kapcsolatban voltam a barátommal akkor (ma már nem vagyunk együtt, de 4 évig tartott), neki is én voltam az elsõ és nekem is õ. A mai napignem bántam meg. Azóta nagyon sokmindent kipróbáltam már szexuálisan (28 vagyok) és azt mondom, hogy ha újra csinálhatnám, akkor sem akarnám máshogy. sztem az egészséges szexualitáshoz, a késõbbi egetrengetõ szeretkezésekhez alap, hogy az elsõ mindenféleképpen pozitív élmény legyen. És ez csak akkor lesz az, ha szerelemrõl, érzésekrõl szól. Ha mindenki így vesztette volna el a szüzességét ahogy pl én, akkor nem lenne ennyire sok nõnek problémája az ágyban... de mérlegelj, aztán dönts, ahogy neked jó.
hát ha most igy kezded mi lessz késõbb!!!!!! 3év mulva meg a porno csatornán vagy 20 férfival
ha annyira odavagy a fiukért miért nemlettél beléjük szerelmes. akurva sz aki pénzért csinálja, de ribanc az aki szerelem nélkül.
A kérdező hozzászólása: hehe pornocsatornan igen en... aki meg furdoruhaban is szegyenlos... nemtom mier nem lett em belejuk szerelmes. sokat gondolkodtam rajta mar en is. valszeg azert mert tul ko:zelrol es jol ismerem oket ahhoz hogy belejuk tudjak szeretni.
A kérdező hozzászólása: 18 evesen szerintem teljesen normalis hogy ilyen vagyaim vannak.
miért kell ot elitélnetek?? nem roszbol de valaki itt olyan mocsok tud lenni!!! na és? a kurva az aki pénzért csinálja, és kint az egész pi....ja....rövid mini szoknya és tû sarku cipõ....már elég felnõtt vagy ahhoz hogy magad dönzsd el hogy akarod elvesziteni a szüzességed, és hogy kivel.. mindenki azt csiná amit akar..ja és nekem sem mondta még el anyum hogyan vesztette el õ..sztem semmi közöm hozzá.. én a helyedben megtenném..lehet hogy hülyének gondolsz de én igy születtem és igy gondolom az egészet ahogyan le irtam..sok sikert.. :-)
Megértem, hogy kivánod már De szerintem ne kettõvel kezd. Vagy válassz közülök, vagy ami jobb, találj vkit, mert a barátságotok nem megy igy tönkre. Itt nem érdemes ilyet kérdezni egyébként.
Nem kellene lejarattasd magad, mar csak magad elott sem, legyen egyszerre egy, aki megerdemli, es te is megerdemled ot...es az jobb lesz kettonel...szerintem, azt' meg ugyis ha nagyon akarod megcsinalod.Jah meg ne menj az utan, hogy jobban meginditja a fantaziadat 2, hulyeseg!!!!
Nem javaslom. Ahhoz hogy az ember a barátaival szexeljen, meg kell érni, és én akkor sem értek egyet vele. A szex mindent megváltoztat. Az elsõnek élménynek kell lennie, szerelembõl vágyból kel történjen valakivel, akiért az életed adnád. Majd késõbb, ha már van tapasztalatod, és lelkileg is megértél rá, és ilyen típus vagy, lehet ilyen bulikat csinálni. És az igaz, hogy jobb, mint ismeretlennel a discoba, de én azt tanácsolnám, hogy várjátok meg mindhárman a magatoknak való parnert.

Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Miért van bennem ez az érzés?

A barátommal alig másfél hónapja vagyunk együtt,és még szűz vagyok, de nagyon kívánom őt. A szexen kívül minden meg volt de valamiért félek attól, hogy ha lefeküdnék vele akkor otthagyna.. miért?

3

Nagyon félek, hogy teherbe eshetek úgyis, hogy védekezünk! Ez mikor történhet meg? És hogyan tudsz ellene tenni ha már megtörtént? Esemény utáni tabletta?

Ne értsetek félre szűz 15/l vagyok csak van barátom és majd a jövőben érdekelne a dolog.
negatív kommenteket nem szeretnék!! köszönöm

10

Nagyon félel hogy valami baj van szerintetek mitől lehet ez?

szoval foleg csajoknak szol a kerdes.
a mensim kezd normalizalodni de most valami nem okes. eddig 5-6 napig tartott a 2-3 nap nagyon eros verzessel jart de most mrgint megjott ugy mimt szokott csak sokkal sokkal kevesebb a ver es amiko.. elso nap az olyan volt mint szokott.csak ahogy eszrevettem hogy megjon ilyen rozsaszin nyalkas volt tettem be betetet oke elso nap rendbe a masodik nap sokkal kevesebb volt a ver..3. nap meg alig..most van a 4 de szinte alig van......most mi lehet a baj?
arra gondoltam hogy nem lehetek stresszes mert most nyaron nincs stresszfaktor. azt csinalom amihez kedvem van senki nem ugat le srb. esetleg sok gyumolcsot eszem de attol meg rendes lehetne.. vagy terhes lennek? fel eve van baratom de meg nem fekudtunk le csak peting es meg majusban fordult elo az hogy a hasara elvezett en meg odaultem egy piilanatra. de junius juliusban rendesen megvolt... es semmilyen terhes tunetet nem eszlelek magamon... szerintetrk ezt is kizarhatom ?
a nogyogyaszhoz nem szeretnek futkozni mert mar mindig ideges hogy ilyen pitianer ugyekkel odamegyek

3

Anyukám nem engedi a szexet. Mit tegyek?

18éves lány vagyok. Párommal 3hónapja vagyunk együtt és lefeküdtünk. Első volt nekem, nagyon nagy a szerelem és ez komoly, biztosan, ezért tettük meg.De anyu azt mondta, hogy ha elmegy velem nőgyógyászhoz egyszer és nem leszek szűz akkor húúú....úristen. Mert 3hó még kevés.
Mit tegyek h elkerüljem ezt a kellemetlenséget h el kelljen oda menni?

28

Hogyan tudnám kideríteni, hogy helyes pasi vagyok-e?

Képet nem akarok küldeni, mert egyrészt mindenkiről készültek már jó képek, nem jelentenek semmit - ezeket meg tudom ítélni, hogy jól nézek-e ki rajtuk vagy sem, másrészt nem akarok ismerősökbe belefutni.

A szembe jövő lányok nem mondanám, hogy végignéznének - egyáltalán jelent ez valamit?

Persze, elég lenne, ha jól érzem magam a bőrömben, jó a kisugárzásom, akkor tökmindegy, hogy nézek ki.
Most sem azért írtam ki ezt a kérdést, mert különösebben érdekelne mások véleménye, de azért jó lenne tudni, hogy milyen lányokhoz "kalibrálhatom" be magam.
Az a kevés lány, akivel bizalmasabb viszonyba kerültem mind azt mondta, hogy nagyon helyes pasi vagyok - de ez semmit sem jelent, a szembe jövő csajok nem néznek mélyen a szemembe, nem is fordulnak utánam, szóval nem tudom, kinek higgyek... :)

Hogy lehet ezt kideríteni?

11

Fiúk, ti örülnétek neki, ha a 18 éves barátnőtök még szűz lenne? Hogy reagálnátok rá mikor ezt elmondja?

6

Mikor érdemes?

ha júl. elejèn elvesztettem a szüzessègem mikor èrdemes megcsinálni a tesztet h megnyugodjak??

6

Fiúk! Egy 23 éves szűz srác (szintén szűz barátnővel) mennyire fél a szextől? Lent.

Milyen lesz neki az első? Akik hasonló cipőben jártak írják le a tapasztalataikat, valamint hogy hogyan segíthet a lány nekik annak ellenére, hogy ő is tapasztalatlan, de pár évvel idősebb.

3

Hogy viselkedjek első alkalomkor egy szűz lánnyal?

Még soha nem voltam szűz lánnyal, és nem tudom, hogy hogyan, mit kéne másképp csinálni, mint eddig. Hogy tudnám ellazítani, hogy ne szégyellje magát, hogy ne fájjon neki, stb...?

8

Lányok nektek a szüzesség elvesztése után másnap fájt a hasatok? Minél többen írjatok, kinek mi a tapasztalata?

Én nekem fáj egy picit a hasam, meg az aktus után kb 3 óra múlva mikor wc-re mentem akkor véreztem picit, ez normális vagy egyből véreztetek??! Ti védekeztetek, és meddig tartott ?? a párotok meddig bírta hogy ne menjen el?? bennetek élvezett el?:DD bocsi a sok kérdésért!!:D kíváncsi vagyok:P

5

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!