Találatok a következő kifejezésre: Baj ha elso (189 db)

Mi a bajom, ha elsö Szerelemböl történt együttlét alkalmával nem történik merevedés illetve ha történik nem tart sokáig?

Mit lehet tenni? ez valami betegség okozza? vagy tulzott bizonyitási vágy?

Legjobb válasz: Volt egy nagy szerelmem,akinek én voltam az elsõ.Nekem már volt némi tapasztalatom szex terén,de neki semmi.Nem tudott koncentrálni,annyira izgult,hogy az elsõ együttlétünk nem is jött össze bármit csinálhattam,akkor sem hiába nyugtatgattam v.trükköztem.A második együttlétünket egy 69-el indítottuk,de még az sem volt az igazi.Harmadjára már összejött.Nagyon tuti szeretõt faragtam belõle,sajna azóta már mást szeretget...Hagyd,hogy az érzékeid vezessenek és ne izgulj!!!Türelem rózsát terem!!!

Volt egy nagy szerelmem, akinek én voltam az elsõ.Nekem már volt némi tapasztalatom szex terén, de neki semmi.Nem tudott koncentrálni, annyira izgult, hogy az elsõ együttlétünk nem is jött össze bármit csinálhattam, akkor sem hiába nyugtatgattam v.trükköztem.A második együttlétünket egy 69-el indítottuk, de még az sem volt az igazi.Harmadjára már összejött.Nagyon tuti szeretõt faragtam belõle, sajna azóta már mást szeretget...Hagyd, hogy az érzékeid vezessenek és ne izgulj!!!Türelem rózsát terem!!!
lehet szorongás vagy ahogy írod bizonyítási vágy az oka, nem betegség, nem kell megijdeni.Sok férfinál elõfordulhat, okozhatja még stressz, idegesség is .Magadban kell elrendezni, mi okozta igazán.Próbálj meg lazítani, ez nem vizsga, és ha szereted a barátnõdet, nem lesz gond, add önmagad és hajrá!!

14 éves vagyok és meg szeretném már kóstolni a sört. Lehet valami bajom ha elsőre megkóstolom?

Nem cigizek, nem iszom, de a sört azt szeretném megkóstolni. Én olyan hülyeségekre gondolok, hogy ha megkóstolnék bel?le 1 kortyot, majd rosszul leszek, meg ilyenek...Szerintetek ajánlatos lenne-e megkóstolni már a sört, vagy nem? Meg szeretném már kóstolni.

Legjobb válasz: KIcsi gyerekként beledughattam az ujjam apu sörébe , nem izlett akkor se , most se szeretem . 14 évessen ha szeretném én megkostolnám ,semmi bajod nem lehet , rosszul biztos nem leszel tõle fõleg ha csak pár kortyot iszol . 14 éves gyerekemnek biztos megengedném hogy megkostolja!

KIcsi gyerekként beledughattam az ujjam apu sörébe , nem izlett akkor se , most se szeretem . 14 évessen ha szeretném én megkostolnám , semmi bajod nem lehet , rosszul biztos nem leszel tõle fõleg ha csak pár kortyot iszol . 14 éves gyerekemnek biztos megengedném hogy megkostolja!
Hát igen, sztem sem a lányok kedvenc itala. Amint mondtam, mi táborban ittunk, és a sors úgy hozta, hogy a hét végén tábortûzbnél adtak sört nekünk, mikor a kicsik lefeküdtek. :P Mi fiúk bírtuk, de mikor az egyik lány megkóstolta, olyan arcot vágott hozzá, hogy egyböl kiderült, hogy nem ízlett neki. :P
Ne hülyeskedj már. :D Én kb. 8 évesen kostoltam meg, de a bor az jobban ízlik. Azóta néha iszok egy pohárkával, nekem vettek bort, ha megkívánom, iszok kicsit és annyi. Semmi bajod nem lesz! Uszótáborba kicsit kirugtunk a hámból a nyáron, mikor lefeküdt az edzõ, berugtunk, és nem, lett semmi bajunk, reggelre helyrejöttünk. :) Ha sokat is iszol, max. a fejed fog fájni...akkor 1 korty nem árt senkinek! Kóstold csak meg nyugodtan, egészségedre! :)
én 13 vagyok.6 éves koromban megkostoltam, de nem ízlett.biztos nem lesz neked sem semmi bajod.csak ne vidd túlzásba, mert akkor lehet!
nem lehet bajod tõle :) én már ittam és még csak 13 éves vok.de ne tessék arra gondolni hogy alkoholista vagyok :P
Bajod biztosan nem lesz tõle, legfeljebb nem izlik. Kóstold meg elõször csak egy két korty, ha izlik akkor nyugodtan megihatsz egy 2 dl-es pohárkával. Ha nem izlik ne erõltesd.
dehogy lesz bajod! áhh, szentfazék. :D
Komolyan jó ilyet olvasni, hogy vannak normális tizenévesek! A Te korodban sajnos a legtöbben már részegen fetrengenek szombat esténként :(. Ne félj, ha egy kicsit iszol belõle nem lesz semmi bajod, ha ennyire kíváncsi vagy az ízére kósold meg nyugodtan. A sörnek nem olyan nagy az alkoholtartalma, szóval ha iszol pár kortyot meg sem fogod érezni. De azért szerintem még ne fogyaszd rendszeresen, azzal várj pár évet. :)
nem vagy szentfazék..okos lány vagy és elõrelátó!Ha vki iszik otthon sört mond neki h szeretnéd megnyalni, nálunk apum szokott inni és kislányként én is mondtam neki h had igyak belõle...s elõször mondta h igyam la a habot!Sztem megengedik...az a nem normális ha vki már literszámra vedeli 13 évesen..az tök ciki pedig sok ilyet ismerek.
Már csak azért is mértékkel ha ízlik, mert hízlal mint a rosseb :)
Az egyik ismerosomnek (mikor meg gyerek volt) a szulei minden vasarnap adtak egy palinkas poharny sort, hogy ne legyen vesekove. Szoval nyugi. Csak majd mertekkel ha izlik ;)
Egy kortytól semm bajod nem lehet. Sõt, ha ízlik, és valaki otthon iszik és te is megiszol vele egy-két decit, attól sem. Bár én nem tartom valószínûnek, hogy ízleni fog, a lányok nem nagyon szokták szeretni, fõleg nem ilyen fiatalon, mert nem tartozik kimondottan a nõi italok közé. Én lány vagyok, és kb. 15 éves koromtól bulikban szerettem iszogatni, de a sört nem tudtam meginni, csak az édes bort, egészen 18 éves koromig. Akkor megszerettem és most már sokkal szívesebben iszom sört mint bort. Viszont ha valamikor módod van rá, kóstolj inkább egy kis tokaji aszút, az biztos ízleni fog, finom édes :)
vicces vagy kisfiam:D Sört más már 10 évesen iszik egy-két kortyot. Nem leszel rosszul tõle, legfeljebb lehet, hogy nem ez lesz a kedvenc italod, aztán piálhatsz másból is:D Menj bulizni, ott úgyis megszomjazol
Jah és én is m14 vagyok! Elõzõ válaszoló.
O, nyugodtan igyal egy kortyot, semmi bajod nem lesz!
A kérdező hozzászólása: az nem baj, nagyon sovány vagyok :(

Baj ha első nap nem kenem bepantennel a tetkóm?

Ma dél körül csináltattam a hátam közepére egy kb 5 centis tetkót és nincs bepantenem, de annyira nem is ég meg nem is nagyon érzem nem lesz baj ha ma nem kenem? :S

Legjobb válasz: Ha nem kened kiszárad és nem veszi be rendesen a bõröd a tintát.. elég nagy baj, aha. Dél körül csináltattad.. elmehettél volna egy gyógyszertárba.

Ha nem kened kiszárad és nem veszi be rendesen a bõröd a tintát.. elég nagy baj, aha. Dél körül csináltattad.. elmehettél volna egy gyógyszertárba.
Fehér vazelint vegyél.Olcsó és a célnak maximálisan megfelel.

Az baj, ha első borotválkozáskor is villanyborotvát használok?

Pengét nem nagyon szeretnék... :/

Legjobb válasz: Miért lenne baj?

Miért lenne baj?
#3-as vagyok. Igen, 12 évesen kezdtem. Honnan tudod, hogy akkor még semmi nem látszik? Mindenki más ritmusban érik, van akinek 15-16 évesen sincs semmi szõr az arcán.
Bajnak nem baj, de a puha szõrt nem biztos, hogy leviszi a villanyborotva. Próbáld ki mind2-t, aztán majd rájössz, melyik válik be jobban.
Nem szeretném erõltetni, de szerintem ha gondolod, egyszer a pengéset is kipróbálhatod, abban sincs semmi rossz. :) Egyébként szerintem nem baj, az is elviszi a szõrt, elvégre ez a dolga. :) Én 2 éve használok Gillette Fusion borotvát, Gillette borotvazselével. (Fontos, hogy pengésnél használj valamilyen borotvahabot vagy -zselét, ez puhítja az arcbõröd és könnyebben siklik a penge. Elektromosnál nem kell semmi, úgy tudom.) Viszont, igazán "sima" arcbõrt csak pengével fogsz tudni elérni, az elektromos nem vágja le teljesen, az mindig hagy ott valamennyit, így nagyjából fél/egy nap után újra látható lesz, míg a pengés egy/két napig eltünteti (függ attól, hogy kinek milyen gyorsan nõ a szõr az arcán, én két naponta borotválkozom). Pengés borotvából (ha emellett döntesz), akkor szerintem mindenképp cserélhetõ fejût vegyél, és ne eldobhatósat. A jó borotva minimum 3 pengés (az én Gillette Fusion-öm 5 pengés), és sokkal biztonságosabb, mint eldobhatós társaik. Ha nagyon félsz az elsõ pengés borotválkozástól, vagy attól, hogy fájni fog (ami egyébként egyáltalán nem fog, ha jól csinálod. Elõször max. fura érzés.:) ), vízezd be elõtte az arcod meleg vízzel, ez kitágítja a pólusaid és a borotva könnyebben viszi a szõrt (Pont, mint a régi borbélyházakban, ott is egy meleg vízben átitatott törölközõt csavartag a vendég fejére, majd pár perc eltéltével levették.). Fontos még, hogy a szõr növésével MEGEGYEZÕ irányban borotváld, ellenkezõ esetben kipattogzhat a bõrõd, de ez is egyénfüggõ - én például pajesznál minden irányból le szoktam húzni, így alig érezhetõ az a szúrós érzés, de nem is pattog ki a bõrõm, a bajszomnál elsõ alkalommal, amikor ellentétesen borotváltam kipattogzott, azóta csak megegyezõ irányban és merõlegesen borotválom. Ha van bármi kérdés, kérdezz nyugodtan, remélem fogok tudni válaszolni. :) 14/f
A kérdező hozzászólása: 14/F "2 éve borotválkozom..." :OO Anyám, 12 évesen kezdted? :D Az kicsit már durva, fõleg, hogy akkor még semmi nem látható. :D Na de mind1...

Az baj ha első alkalomra két helyről nyomtuk?

Legjobb válasz: déjà vu..Nem rég ezt már feltették egyszer..ha már kamu kérdés legyél eredeti!

déjà vu..Nem rég ezt már feltették egyszer..ha már kamu kérdés legyél eredeti!
Az lenne baj, ha ezt komolyan is kérdezed...
Igen, ezt a dézsát már én is láttam valahol.
hulyákocsog
Édesapám, elsõ alkalomra annak fogsz örülni, ha a farkad 1 helyre be tudod nyomni, (ha betudod) anélkül, hogy elsülnél...
Igen, ez már volt pár napja...irigylem ezeket az embereket, hogy ennyire ráérnek. Nincs valami fontosabb az életedben?
Igen baj mer egy igénytelen f..sz vagy!
??????
ezt hogy érted bõvebben tedd fel a kérdést!
Persze, bár a kérdést kicsit jobban meglehetett volna fogalmazni.

Lehet abból bajom, ha elsőre nem a mini, hanem a normál tampont tettem fel?

Legjobb válasz: Nyugi, semmi gond nincs belõle :) Mindenki a méretének megfelelõ tampont használja 15 évesen is, meg 20 meg 40 évesen is, ráadásul ez változhat és nem csak a szüléstõl változhat. :) Én is a normállal kezdtem. 22L

Nyugi, semmi gond nincs belõle :) Mindenki a méretének megfelelõ tampont használja 15 évesen is, meg 20 meg 40 évesen is, ráadásul ez változhat és nem csak a szüléstõl változhat. :) Én is a normállal kezdtem. 22L
Illetve nemcsak mérettõl, a vérzés mennyiségétõl is függ, de ezt tudod, hiszen te is mérlegelted, hogy a mini vagy a normál kell :)
mi bajod lenne, nem marad ott örökre úgysem
Dehogy is lesz bajod, én is normál-lal kezdtem, mert a mini fél óráig sem lett volna elég...
Ha nem kellemetlen, akkor nem.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm mindenkinek a választ
én sokáig bajlódtam, míg bement a mini. aztán egyszer sikerült eltalálnom a jó irányt, vagy nem is tudom és könnyedén becsúszott. aztán újból pánikolni kezdtem, mert mikor megtelt, nem tudtam kihúzni.pontosabban csak nagy szenvedve. remélem te nem jársz így. de a jó hír, hogy aztán végül valahogy kijött és késõbb nem volt gondom a normál de még a super mérettel sem, pedig azoknál is ugyanúgy szûz voltam, mint elõtte
Hát én szerintem attól is függ hogy szûz e vagy még? mert nekem pl azt mondták h akkor még csak betétet használjak és utána is mikor már nem vagy szûz akkor is mikor meg jönn egy két napig azt kell használni nekem ezt nõgyógyász mondta!

Nagy baj, ha egy kiskutya 3 hónapos korban kapja meg az első oltásait?

Legjobb válasz: Szia! Akkor nem baj ha eddig nem volt inger gazdag környezetben (utcán, többi kutyával, buszon stb) Mielõtt az orvos beoltaná úgyis megvizsgálja és kikérdez téged az állapotáról. Volt e hasmenés, hányás, köhögés, tüsszögés stb. Megméri a testhõjét és ha minden rendben akkor elkezdheti az oltási programot. Mindenképpen kérj az orvostól egy igazoló papírt, hogy most kezdte az oltási programját, mert ha mennek ellenõrizni (hozzánk járnak), hogy meg van e a veszettség ellenni kötelezõ oltása és nincs semmilyen papírod akkor megbüntethetnek. Elvileg minden 12. hetet betöltött kutyának meg kell lennie a veszettségi oltásnak, ezt rendelet szabályozza, de elõfordul, hogy csúszik az oltási program és ha ezt tudod igazolni akkor eltekintenek a büntetéstõl. Nekem 2 oltás között megfázott a kutyám, beteg kutyát meg nem szabad vakcinázni ezért csúszott az oltási programja. Pechemre pont akkor jöttek ellenõrizni, de rendes volt a pasi, mondta hogy kérjek igazolást a dokitól és nem lesz gond. Aztán mikor megkapta a veszettség ellenit is az önkormányzatba kellett bevinni az oltási könyvét megmutatni. Nem tudom mennyire vagy tájékozott az oltásokkal kapcsolatban. Lehet, hogy tudod, de azért leírom, hogy miket kell kapnia. 4 alap oltás van. 2 parvo elleni és 2 kombinált (parvo, kennel köhögés, leptospirosis, szopornyica) Ideális esetben az elsõ parvo oltást 6 hetesen kapja aztán 2 hét múlva kombinált, 2 hét múlva parvo 2, aztán 2 hét múlva kombinált 2. Ezután jöhet szintén 2 hét múlva a veszettség elleni, amit 6 hónap után ismételni kell. Közben 6 hónapos korig érdemes 4x féreg hajtani, fõleg ha van benne féreg, 1 hetes különbséggel, ebben a korban még pasztával, késõbb lehet tablettával is. 1 éve kor után kötelezõ évente 2x féreg hajtani, de ajánlott 4x ha lakásban van és fõleg ha gyerek is van a családban. Röviden ennyi. :) Bocsi ha hosszúra sikerült. :) Jó kutyázást, minden jót!

Szia! Akkor nem baj ha eddig nem volt inger gazdag környezetben (utcán, többi kutyával, buszon stb) Mielõtt az orvos beoltaná úgyis megvizsgálja és kikérdez téged az állapotáról. Volt e hasmenés, hányás, köhögés, tüsszögés stb. Megméri a testhõjét és ha minden rendben akkor elkezdheti az oltási programot. Mindenképpen kérj az orvostól egy igazoló papírt, hogy most kezdte az oltási programját, mert ha mennek ellenõrizni (hozzánk járnak), hogy meg van e a veszettség ellenni kötelezõ oltása és nincs semmilyen papírod akkor megbüntethetnek. Elvileg minden 12. hetet betöltött kutyának meg kell lennie a veszettségi oltásnak, ezt rendelet szabályozza, de elõfordul, hogy csúszik az oltási program és ha ezt tudod igazolni akkor eltekintenek a büntetéstõl. Nekem 2 oltás között megfázott a kutyám, beteg kutyát meg nem szabad vakcinázni ezért csúszott az oltási programja. Pechemre pont akkor jöttek ellenõrizni, de rendes volt a pasi, mondta hogy kérjek igazolást a dokitól és nem lesz gond. Aztán mikor megkapta a veszettség ellenit is az önkormányzatba kellett bevinni az oltási könyvét megmutatni. Nem tudom mennyire vagy tájékozott az oltásokkal kapcsolatban. Lehet, hogy tudod, de azért leírom, hogy miket kell kapnia. 4 alap oltás van. 2 parvo elleni és 2 kombinált (parvo, kennel köhögés, leptospirosis, szopornyica) Ideális esetben az elsõ parvo oltást 6 hetesen kapja aztán 2 hét múlva kombinált, 2 hét múlva parvo 2, aztán 2 hét múlva kombinált 2. Ezután jöhet szintén 2 hét múlva a veszettség elleni, amit 6 hónap után ismételni kell. Közben 6 hónapos korig érdemes 4x féreg hajtani, fõleg ha van benne féreg, 1 hetes különbséggel, ebben a korban még pasztával, késõbb lehet tablettával is. 1 éve kor után kötelezõ évente 2x féreg hajtani, de ajánlott 4x ha lakásban van és fõleg ha gyerek is van a családban. Röviden ennyi. :) Bocsi ha hosszúra sikerült. :) Jó kutyázást, minden jót!
A kérdező hozzászólása: Több kutyával van együtt kertes házban. Ingyen hoznám el, sajnos etetni is alig tudják a kutyát.
Jobb késõn, mint soha... Akkor van gáz, ha nincs szerencséje a kutyusnak és pont elkap valamit, amitõl az oltás megmentené. Ha most három hónapos, most viszed oltani és nem beteg, akkor szerintem már nem lesz baj.
Önkormányzattól járnka kutyát ellenõrizni? Nem is hallottam ilyenrõl, mondjuk nem rossz dolog...Nálunk nem járnak
de több kuytával van, és nincsenek meg a parvó elleni oltásai? simán elkaphatja! és abba egy kicsi kutya bele is pusztulhat, ez így nem oké...
utolsó, meg utolsó elõtti vagyok, egyébként nem baj, csak el ne kapja!

Az baj ha barátnöm nem hisz az elsö és utolsó kapcsolatban? Én nagyon szeretem öt és eltudnám vele képzelni sokáig de mikor ezt mondtam, ö csak mosolygott egyet

Legjobb válasz: Mivel azt írtad,h elsõ így ugy értelmezem,h te vagy neki az elsõ szerelme...nemtudom,h hány évesek vagytok de,h te legyél neki az utolsó is sztem fiatalok..:)bár ismerek olyan párt akik kisiskolás koruk óta együttvannak és házasok de ez ritka:)És ugyis ki fog alakulni,h örökké együttlesztek-e vagy sem.Az ilyet nem lehet elõre tervezni.És sztem nem baj mert én sem feltétlenül hiszek.:)

Mivel azt írtad, h elsõ így ugy értelmezem, h te vagy neki az elsõ szerelme...nemtudom, h hány évesek vagytok de, h te legyél neki az utolsó is sztem fiatalok..:) bár ismerek olyan párt akik kisiskolás koruk óta együttvannak és házasok de ez ritka:) És ugyis ki fog alakulni, h örökké együttlesztek-e vagy sem.Az ilyet nem lehet elõre tervezni.És sztem nem baj mert én sem feltétlenül hiszek.:)
A kérdező hozzászólása: Azt mondja hogy pár évig velem szivesen lenne és utánna arra gondol hogy én fogom öt elhagyni pedig én nem fogom erre mit mondtok?
Azért mondta mert õ is nagyon szeret téged de lehet, h nem elég biztos magában, h elég jó neked vagy találsz majd vki mást(jobbat nála) és így azt hiszi, h te el fogod õt hagyni.Mindig dícsérd meg és biztosítsd arrol, h õ a legtökéletesebb nõ;) Mellékesen: Lehet, h most ezt mondod, h te nem fogod elhagyni...de pár év azért pár év..100%osan nem mondhatsz ilyet.De aranyos:)
A kérdező hozzászólása: de ha nagyon biztatom hogy szép meg tökéletes azt hiszi majd hogy talál mást és elhagy nem?
Ha szeret akkor nem...ha meg elhagyna ilyenért akkor nem is szeret...erre csak ezt tom mondani...:)

Az baj, ha az első menstruációs ciklus hossza több mint 32 nap?

Idén, június 8-án jött meg el?ször és ez 14-ig tartott. Azóta semmi vérzés, pedig már eltelt 43 nap. Ez valami egészségügyi probléma lehet? Aki tudja erre a megoldást/választ az légyszi írjon, mert még kezd? vagyok ezen a téren. El?re is köszönöm! :)

Legjobb válasz: Nem, nem baj. Még nem állt be a cikulusod. Nekem megjött az elsõ, aztán két hónapig semmi, és utána állt be. Van, akinek fél év is eltelik, mire minden rendezõdik. Ha nagyon aggódsz, menj el egy nõdokihoz. Vannak gyermeknõgyógyászok is.

Nem, nem baj. Még nem állt be a cikulusod. Nekem megjött az elsõ, aztán két hónapig semmi, és utána állt be. Van, akinek fél év is eltelik, mire minden rendezõdik. Ha nagyon aggódsz, menj el egy nõdokihoz. Vannak gyermeknõgyógyászok is.
Ez így lesz, nagyon össze - vissza van , sõt mitöbb , majd lehet, hogy kimarad, aztán késéssel megjön, aztán siet. Nálam már májusban volt , hogy van 1 éve, de most 1 hónapban kimaradt.Szóval töksz.r :-S Bármire számíthatsz!:) -kimaradásra , -késésre , - erõsségre , - gyengébbségre. Minden:D
Ha 6 hónapig kimarad, akkor kell orvoshoz menni.
nekem is így volt. november 5-én (tavaly) megjött az elsõ aztán 6 hónapig semmi. azóta már rendesen megvan. ne aggódj semmi baj nincs. másnak is van ilyen
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm a válaszokat! :) ) csak kíváncsiság képen mennyibe kerül, ha elmegyek egy gyermek nõgyógyászhoz?

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!