Találatok a következő kifejezésre: Baj ha egy pár szem (2 db)

Baj ha kihagytam egy pár szem Elevitet?

Kb 3 napig nem szedtem mert nem találtam a csomagot,de aztán meglett és most újra szedem. 6 hetes vagyok. Már teherbeesés el?tt elkezdtem szedni kb 3 héttel.

Legjobb válasz: Nem baj, én 26 hetesen már csak heti 2-3 at szedek be.

Nem baj, én 26 hetesen már csak heti 2-3 at szedek be.
A kérdező hozzászólása: azért remélem nem órásbébim lesz :P
Szia nekem azt mondta a dokim hogy minden más vagy harmadnap szedjem csak mert nagyon hizlalja a babot a sok vitamin
Nem baj, az a lényeg, hogy az elsõ 12 hétben fel legyen töltve a szervezeted. 3 naptól a raktározott mennyiség nem ürül ki, de az elsõ három hónapban azért szedd mindennap. Utána el is hagyhatod, mert amiért most szedned kell, az addigra már kész (a velõcsõ bezáródik).
az elõzõ valasz ado vagyok most ismét babát várok én is 6hetes vagyok, de nem igazán szedem csak ami kimaradt multkorol azt eszem néha,
nem baj én az elsö kettövel nem is szedtem tök egézséges mind a kettö.a harmadikal szedtem, és az elhalt 10hetesen, ennyit a vitaminrol!
Nem baj. Nekem pl. azt mondta a doki hogy elég ha 2-3 naponta szedem.
Dehogy baj. Sõt, nem is kéne minden nap szedned.
Szerintem semmi gond, bár én még nem vagyok babás, illetve még nem tudom :-), de ha már elõtte is szedted, akkor alaposan felkészültél, és az nem ürül ki ilyen gyorsan. Egyébként én is szedem, a biztonság kedvéért. Ne aggódj, és gratulálok! ( és irígykedem) :-)
Szia. Én is szedem az elevitet. Velem is elõfordult már ez a probléma, de az orvosom azt mondta, hogy ha kihagyok egy pár napot, az nem probléma, csak egy nap ne vegyek be belõle egynél többet. Ne aggódj. 22hetes pocakos
A kérdező hozzászólása: és köszi mindenkinek, megnyugodtam! :)

2 3 hetes cicám van és nem tudom, hogy lehet-e az anyacicára bolhanyakorvet rakni? Másik az lenne, hogy nem baj ha 17 naposan esznek egy pár szem száraztápot?

Legjobb válasz: Nem hiszem, hogy gond lenne, hogy az anyacicán van nyakörv. Láttam már olyat hogy rajta volt, bár személy szerint én még egy kicsit várnék vele. A pici cicáknak meg még nem nagyon adnék szárazat. Ha igen akkor is 1 hónapos koruktól és tejbe áztatva. Kenyér és más jellegû dolgokat még nem szabad, mert csak árt nekik.

Nem hiszem, hogy gond lenne, hogy az anyacicán van nyakörv. Láttam már olyat hogy rajta volt, bár személy szerint én még egy kicsit várnék vele. A pici cicáknak meg még nem nagyon adnék szárazat. Ha igen akkor is 1 hónapos koruktól és tejbe áztatva. Kenyér és más jellegû dolgokat még nem szabad, mert csak árt nekik.
én semmilyen macsekra nem raknék nyakörvet! a mi cicánk felakasztotta magát vele! :(
A kérdező hozzászólása: Azért egyszer mi megpróbáljuk bár nem nagyon nyugodt. Remélem nem utoljára.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!