Találatok a következő kifejezésre: Baj ha csináltam magamnak, (2 db)

Baj ha kézzel csináltam magamnak, de nagyon kicsit, utánna ki mentem pisilni, és sperma is volt a pisimbe?

Mit?l lehet ez? Én úgy tudtam az 2 külömböz? helyr?l jön ki. Remélem nincs semmi probléma:( AMugy 1 hónapja metéltek körül addig nagyon sok ondó volt mikor elmentem most meg alig van. Félek hogy valami baj van. 16 fiú

Legjobb válasz: Nagyot tévedsz egy helyröl jön a végén ki a sperma is húgycsöböl lövell ki!

Nagyot tévedsz egy helyröl jön a végén ki a sperma is húgycsöböl lövell ki!
ez nagyon jó hogy körül metéltek!!!! ne aggódj nem lesz semmi gondd :) a férjem is körül van metélve és én nagyon szeretem!!! és a fiunkat is majd elvisszük korházba körül metélni :)
Azt honnan tudod hogy volt sperma is benne? Tán összegyûjtötted, amúgy meg mindkettõ a pöcsödön át jön ki, ezért fordulhat elõ. A metélés meg 16 évesen egy baromság volt akárki találta ki! A metéletlent is tisztán lehet tartani, csak hozzáállás kérdése az egész, szóval nem az õskorban vagyunk hogy ilyenre szükség volna. Ja és ha azzal jönne valamelyik hogy kevésbé lesz érzékeny a makk az marhaság mert én meg natúr hátrahúzva tartom 10 éve mert kinõttem a bõrt és érzékeny az még mindig, ha akarom 2 perc alatt elmegyek.
A kérdező hozzászólása: másodiknak: onnan tudom mert láttam a fehér anyagot benne, ami a wc kagylóban nehezen, ragadósan folyt le..16 évesen igen azért metéltek körül mert szûk volt és NEM ÉLHETTEM VOLNA SZEXUÁLIS ÉLETET...ennyit a hülyeségrõl..
Nem volt rossz 16 évesen körül metélõdni ? Általában még inkább a serdülõkor elõtt szokták ha kell, mert állítólag utána már elég lassu megszokni egy ilyen átalakulást.

Ma vagyok a 69. Napon! Bajt csináltam ha ma kicsit elengedtem magam?

69.-Napnál tartok!!!!Végre már:D Nehéz volt idáig az út :DDD Ma fehérjenapnál tartok, ebédre ettem egy szelet kenyeret(Megkell hagyni,én minden fehérjenapon ettem kenyeret,sajtal,és leis ment 12Kg!!) Naigen,akkor egy szelet fehér kenyér,10deka párizsi,3Darab baromfi virsli,meg f??ve. Ezzel bajt csináltam???Tudom,ma húst kellet volna :( De nincs itthon húsom,sem tojás..Nem bírtam máshoz nyúlni,csak felvágot,és virsli.De ugye nem \'vétkeztem\'? :(((

Legjobb válasz: A virslit és a párizsit felejtsd el! Hidd el gusztustalan [email protected] mind a kettõ. Ezek szerint te nem tudod mibõl készülnek... Én felvágottból csak a drágábbakat veszem meg meg az olyanokat amik nincsenek megdarálva pl fõtt tarja. AZ olcsóbbakba mindent beledarálnak, és elég gusztustalanok... Hja... És a fehérjetartalmuk gyakorlatilag nulla, húst is csak nagy szerencsével láttak, viszont van bennük zsír, meg egy csomó ízfokozó meg stabilizátor meg tartósító, amik szépen hízlalnak...

A virslit és a párizsit felejtsd el! Hidd el gusztustalan [email protected] mind a kettõ. Ezek szerint te nem tudod mibõl készülnek... Én felvágottból csak a drágábbakat veszem meg meg az olyanokat amik nincsenek megdarálva pl fõtt tarja. AZ olcsóbbakba mindent beledarálnak, és elég gusztustalanok... Hja... És a fehérjetartalmuk gyakorlatilag nulla, húst is csak nagy szerencsével láttak, viszont van bennük zsír, meg egy csomó ízfokozó meg stabilizátor meg tartósító, amik szépen hízlalnak...
A kérdező hozzászólása: Segítsetek légyszíves!! Amúgy én úgy tudom párizsit, és virslit szabad enni.Tehát ezzel nem követtem el hibát, de a kenyér.. az meg ügye mindennap (gyümölcsnap kivételével)Fogyaszható..Tehát nem követtem el így hibát ? Segítsetek, fontos lenne :/ Nagyon elkeseredtem!!!!
Szerintem nem vétkeztél, hiszen az adott napnak megfelelõen állítottad össze a menüt, s a mennyisége sem volt túl sok. Persze, jobb lett volna, ha csirkemellet eszel, de azért kell a változatosság is, úgyhogy a párizsi és a virsli is belefér. Esetleg a fehér kenyeret kellene mellõznöd, helyette barnakenyeret, vagy teljes kiõrlésû rozskenyeret egyél. Fehérje és keményítõnapon általában én is ettem, lement így is 15 kg. Ebéd utánra szerepel még a leírásban a húsleves is tészta nélkül, ami végülis elhagyható, de én azt mindig megittam. Ha éppen nem fõztem elõtte, kockából csináltam két dl-t. Egyébként kitartás, már nincs sok hátra, szerintem a nehezén már túl vagy!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!