Találatok a következő kifejezésre: Baj ha 8 hónapos kisfiamnak még (4 db)

Baj ha a 8 hónapos kisfiamnak még nincs foga?

Legjobb válasz: Dehogy baj.Nem egyformák a babák, így nem egyformán nõl a foguk sem.Majd azt veszed egyszer észre hogy egyik napról a másokra kibújtak a fogai.Állítólag minél késõbb jönnek a fogak annál könnyebben viseli a baba.

Dehogy baj.Nem egyformák a babák, így nem egyformán nõl a foguk sem.Majd azt veszed egyszer észre hogy egyik napról a másokra kibújtak a fogai.Állítólag minél késõbb jönnek a fogak annál könnyebben viseli a baba.
nekem a kislányomnak 10 hónaposan jött ki az elsõ foga.Útána pik-pak szinte az összes jött.Valóban igaz lehet minél késöbb annál jobban viselik.Szinte észre se vettük, hogy jön nem volt neki semmi baja.Elentétbe unokatesónak 6 hónaposan már kint volt 2 és hasmenés, nyügös és lázas is volt. Ne izgulj nincs baj:) !!!!
Lehet örökölt dolog is a késõi fogzás, semmiképpen sem kóros :) Legalább késõbb kezd romlani is ;)
Én olyat is hallottam, hogy minél késõbb jön ki a fog, annál késõbb romlik. Ez is csak jó, nem? Szóval ne aggódj, fog nélkül még senki nem maradt, nekem állítólag az elsõ fogam 1 éves korom után jött ki. Állítólag öröklõdhet is, hogy kinek mikor bújik ki az elsõ, érdemes lenne megkérdezni a szüleiteket, hogy apának, anyának mikor lettek fogacskái.
Nekem 14 hónaposan bújt ki az elsõ fogam :-). Viszont én úgy hallottam, hogy ha nincs fog, akkor is úgy kell vigyázni étellel, itallal, mintha lenne. Nem tudom, mi lehet az igazság.....

8 hónapos kisfiam amióta meg tanult négykézlább lenni azóta hintázik előre hátra egész nap (kb 1 hónapja) ha meg az ölembe van akkor az ölembe ülve. Már nagyon kezd zavarni. Mitől lehet ez? És egyáltalán baj?

Legjobb válasz: Ne zavarjon, mert ez a normális, ebbõl a hintázásból fog elkezdeni mászni!!!! különben a gyerekek imádják, ha hintázhatnak, ez az egyensúlyérzéküket is fejleszti, a tiéd ezt ösztönösen tudja...

Ne zavarjon, mert ez a normális, ebbõl a hintázásból fog elkezdeni mászni!!!! különben a gyerekek imádják, ha hintázhatnak, ez az egyensúlyérzéküket is fejleszti, a tiéd ezt ösztönösen tudja...
Nem jó, ha hintát veszel neki. Hagyd, hogy annyit hin tázzon, amennyit akar.Ebbõl lesz majd a mászás is, ha elég érett lesz hozzá.
Ne aggódj, az enyém 1 hónapig hintázott, mire rájött a mászásra. Azóta már egyedül áll:) 9 hós kislány anyuja
Egy csecsemõ lelki fejlõdésében fontos dolog a hintázás. Azért már az õseink is bölcsõt használtak. Ha türelmetlen vagy, vegyél egy hintát és abban ringasd.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a gyors válaszokat nem türelmetlen vagyok meg nem azért zavar. Csak azt hittem hogy már ez nem normális dolog ennyi ideje hintázni de köszönöm hogy meg nyugtatatok:) Akkor már nem is aggódom tovább.
5 hónaposok vagyunk és négykézláb hintázik. Én is furcsállottam, de mondták hogy ez a legjobb amit tehet, ebbõl lesz kúszás, mászás! Örülj, hogy magától csinálja! :)
Kisfiam kedden lesz hét hós. Õ is szinte egész nap " hintázik"., vagyis elég sok idõt eltöltöget így. Én is nagyon bízom benne, hogy nemsokára rendesen mászni fog.:-)))) De szerintem is normális dolog ebben a korban, végülis én személy szerint nem ismerek íly módon "hintázó" felnõtteket.:-))))))
Az enyém ma lett 7.hónapos, és hin tázik négykézláb, mikor az ölembe veszem akkor is hintázik, nagyon aranyos kisfiú, és szép is:) Az enyém viszont már mászik, nagyon kb, 2 hete kezdte el.
Ez teljesen normális dolog, az enyém is csinálta!
Teljesen normális. A négykézláb hintázás (másképp kutyázás) a mászás egyik elõjele. Nem kellene, hogy zavarjon, fõleg, hogy érdemes tudni, hogy a hintázás, ritmikus mozgás a babák agyát, egyensúlyszervét nagyon fejleszti. A tiéd ösztönösen tudja ezt...
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a gyors válaszokat csak azért zavart mert hallottam olyat hogy sok gyerek még elég késõn is csinálja ezt és hogy az nem normális.


Mit csinálhatok rosszul? Liliputi csatos hordozóm van a kisfiam 9 hónapos, 8, 70 a súlya, már háton kellene hordozni. De háton nem kényelmes, nem szereti ő sem, én sem. Pont attól fájdul meg a hátam, ha hátul van, ha elől viszem, semmi bajom.

Legjobb válasz: Milyen magasan viszed hátul? Ha túl alacsonyan, csípõn van, akkor az a hát alsó részét terheli túl, ha pedig magasan,akkor fenn. Általában, átlagos testalkatnál azt szoktuk mondani, hogy nagy eséllyel akkor a legkényelmesebb ha a baba feneke a hordozó köldökével egy magasságban van. Elég szorosra van állítva? Nem lehet az a baj,hogy nem simul rendesen Hozzád és "kileng"?

Milyen magasan viszed hátul? Ha túl alacsonyan, csípõn van, akkor az a hát alsó részét terheli túl, ha pedig magasan, akkor fenn. Általában, átlagos testalkatnál azt szoktuk mondani, hogy nagy eséllyel akkor a legkényelmesebb ha a baba feneke a hordozó köldökével egy magasságban van. Elég szorosra van állítva? Nem lehet az a baj, hogy nem simul rendesen Hozzád és "kileng"?


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!