Találatok a következő kifejezésre: Baj ha 6,5 hónapos kisfiam (2 db)

Baj ha a 6, 5 hónapos kisfiam még nem fordult oldalra, hasra illetve hátra? Utalhat e ez esetleg valamilyen betegségre?

Pár percig képes üldögélni,de fordulni nem hajlandó.10 kg körül van,elég pufi.

Legjobb válasz: Az én fiam 5hónapos volt és a védõnõ ajánlott egy hölgyet,aki mutatott pár gyakorlatot,hogyan vegyük rá a fordulásra. Az én fiam is nagy súlyú,mondta is a dokink,hogy ezért is maradhat le a mozgásfejlõdésben. A lányom 5hónaposan már fordult mindenfelé. Már 2hete csináljuk azóta többet mozog,oldalra is teljesen kitekeredik,de még át nem forgul. Szerintem mindenképp beszélj a dokival vagy a védõnõvel errõl.

Az én fiam 5hónapos volt és a védõnõ ajánlott egy hölgyet, aki mutatott pár gyakorlatot, hogyan vegyük rá a fordulásra. Az én fiam is nagy súlyú, mondta is a dokink, hogy ezért is maradhat le a mozgásfejlõdésben. A lányom 5hónaposan már fordult mindenfelé. Már 2hete csináljuk azóta többet mozog, oldalra is teljesen kitekeredik, de még át nem forgul. Szerintem mindenképp beszélj a dokival vagy a védõnõvel errõl.
A babatorna hatásos ilyen esetben. Oldalra már négy hónaposan szoktak fordulni, szóval tényleg jót tenne egy babatorna, azóta az én fiam is nagyon sokat forog, már a hasára is, pedig négy hónapos csak, és nem szokták még ilyen korán. Nekünk ez nagyon bejött.
valósznüleg a súlya miatt is kevésbé mozgékony. Szerintem beszélj vagy dokival, vagy védõnõvel, hogy mit javasaol. szeritnem a babatorna, vagy a babaúszás is jó lehet. A vízben könnyebben mozognak a picik, és lehet, hogy az meghozza a mozgás utáni vágyát. De ha fel tud ülni már magától, akkor nincs miért aggódni, nem lehet, hogy csak Te nem láttad hasra fordulni? Az én fiam amikor már ülni tudott, akkor hátról hasizomból felült, és onnan már simán hasra fordult, utána késõbb hasonfekvésbõl ült fel (valahogy magaalá húzta a lábait) és onnan hátra.
A kérdező hozzászólása: De a babám koraszülött, a 33.hétre született.Igaz, hogy semmilyen komplikáció nem volt, és a súllya sem volt kicsi(2350g), de ez is közrejátszhat??

3 hónapos kisfiam a mai napon eddig 2-szer evett mindössze. Ma nagyon sokat alszik. Igény szerint etetem, de eddig a napi 6-7-szeri evés az meg szokott lenni. Ma úgy néz ki nem lesz. Max. Csak 5 ha az meglesz. Nem baj hogy ma ilyen kevésszer eszik?

Legjobb válasz: Lányom 3hósan napi 5x evett,de ebben az éjjel nem volt benne,mert aludt este 6tól reggel 6-8ig.Nem fog éhenhalni,ha ma egyszer nem eszik 6-7x,ne aggódj.Ha éhes lenne,felkelne.

Lányom 3hósan napi 5x evett, de ebben az éjjel nem volt benne, mert aludt este 6tól reggel 6-8ig.Nem fog éhenhalni, ha ma egyszer nem eszik 6-7x, ne aggódj.Ha éhes lenne, felkelne.
A kérdező hozzászólása: Igen, ez igaz. Köszönöm. Csak folyton futkozom a szobájába hogy ránézzek, de olyan édesen alszik. Nincs szívem felébreszteni.
Az enyém is csak 5x evett ebben a korban, úgyhogy nagy baj nem fog történni.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!