Találatok a következő kifejezésre: Baj ha 6,5 (40 db)

Nagy baj, ha 6 hetes babám csak 5×-6× eszik egy nap? Mert a védőnő szerint 7×-8× kellene.

Az éjszakát átalussza, kb. 9-10 körül elalszik és 5kor kel fel. Így az éjszakai 1-2 evés kimarad. Mert elvileg 7-8× kellene kicsit ennie, de ? 5-6× eszik többet.

Legjobb válasz: Nekem már mikor a korházbol haza hoztuk ennyit evett.

Nekem már mikor a korházbol haza hoztuk ennyit evett.
Nekünk is volt ebbõl problémánk. Nekem csak négyszer evett a lányom, egyszerûen nem fért bele több a napjába. Este héttól reggel hétig aludt, aztán meg tukmálni kellett neki a kaját.:-( A doki nem örült neki, de csak nem tömhetem meg szerencsétlent...nem volt egy nagy hízóbajnok, hosszú kis gilisztacsaj volt, a mai napig az, már majdnem három éves és semmi baja.:-)
Szerintem úgy csináld ahogy nektek jó!Ha nektek így jó, ha babád így kiegyensúlyozott, akkor semmi baj ezzel. Az én babám 6 hetesen volt hogy 200ml-t evett 25 perc alatt, és evett napi 6-7szer kb. Most már fél éves, 5ször eszik nap közben.Örülj, hogy tudtok éjjel aludni. Tudod, a babák nem olvassák azt a "nagy könyvet" ami alapján az orvosok meg a védõnõk mondják, hogy mit hogy kéne csinálnia:) Volt 3 hónaposan hogy a fiam 250 ml-t evett nem egyszer a védõnõ csak lesett, szóval ahogy nektek jó úgy csináljátok:)
Kislányom 2 hetes kora óta stabilan tartja a napi 5 evést. Most 11 hetes, egy alkalommal 100-160 grammot eszik immár több mint 1 hónapja, az átlag napi adag nem nõ, de hízik folyamatosan. születése óta 2 kg-ot szedett fel. Nálunk a doki pont ellenkezõleg, 3 hetes korában már azt kérdezte, ugye csak 4 óránként eszik, mert annyi idpnként kellene ennie... én nem vagyok híve a pontos idõbeosztásnak, igény szerint szoptatom, délelõtt 2x eszik 2 óránként, délután 5 is eltelik, mire újra kér, este 6 után csak hajnal 3-kor eszik. De ha neki így jó... Eleinte fel akartam ébreszteni, mert nagyon feszültem, aztán rájöttem, hogy álmában fejlõdik és ha éhes lenne, úgyis felébredne.Örülj, hogy hagy pihenni a kis drága :)
Az én kisfiam sem olvasta el a tankönyvet. :) A védõnõ szerint 50-60 grammokat kellene ennie, de a fiatalúr a dupláját is bepattintja. Neki 60 gramm tápszer max. uzsonna, de akkor másfél óra múlva felkel és éhes. Ha anyatejet kap, akkor még több kell neki, 100-120 grammokat eszik. :) Teszek a védõnõ véleményére ebben a kérdésben, mert a babám szépen gyarapodik, egészséges, mosolygós, nem hasfájós. Igaz, õ éjjel is eszik, kis zabagép. Annyiszor etesd, ahányszor éhes. :)
mi akkoriban 6x ettünk általában, a mennyiség napszakonként változó volt , csak szopizott akkor még és reggel ette a legtöbbet 20 perc alatt 140, délelõtt is ennyit ebédnél kicsit kevesebbet, délután 100 körül, és este 80-100 között, de akkor még evett éjfél körül is 80-90 et, aztán reggel hétig aludt, aztán lassan elhagytuk az éjféli evést és az nélkül is aludt reggelig, de akkor meg napi szopi másképp oszlott el
Nálunk is harc volt ebbõl. Az én lányom születésétõl kezdve 4 óránként evett, így persze, hogy nem volt meg a napi 7-8. Dumált, hogy etessem 3 óránként... Másnap így tettem. Jól be is kavartam szegény gyereknek, nem tudta, hogy mi van! Míg a 4 óránkénti etetéseknél evett rendesen, addig a 3óránkéntinál csak fele annyit. És itt be is fejeztem! Elmehet a védõnõ a hülye tanácsaival a francba! Visszatértünk a megszokott kerékvágásba! Én azt mondom, hogy ne hallgass a védõnõre, úgy csináld, ahogy Neked és a babádnak a legjobb! Tõletek jobban senki nem tudja, hogy mennyit és hányszor kell ennie!!

5 + 6 hetesen baj, ha a nőgyógyász nem talált petezsákot?

A méhnyálkahártyám 21,3 mm-es, petezsák sejthet?, a lelet szerint.

Legjobb válasz: Háát! Nem lehet, hogy késõi peteérésed volt és így még nem vagy 5+6 hetes? Mert ha tényleg annyi idõs vagy, akkor már látnia kellene, a 6. héten elvileg már a kicsi szíve is dobog.

A kérdező hozzászólása: Sziasztok! Hát már nem dolgozok november 1-je óta. Épp tegnap voltam 4D. Olyan édes a Drágám! :-) Szopta az ujját, nevetett, csücsörített! Nagyon jó képek sikerültek. Eddig minden rendben van vele, a méretei alapján majdnem 2 héttel idõsebb a koránál. Most vagyunk 28 hetesek. Na és hogy még mindig 4 kg-mal alatta vagyok annak a súlyomnak, amikor teherbe estem, mindenféle rosszullét, hányás, koplalás stb. nélkül, az külön öröm. :-) Boldog babvárást és babázást! :-)
Nem található kép, nem jó a link
A kérdező hozzászólása: Megvan, a google csodákra képes, képfeltöltés, majd ide a link! :-) Itt vannak a linkek a képekhez: http://kepfeltoltes.hu/120810/DSC_0188-1_www.kepfeltoltes.hu.. http://kepfeltoltes.hu/120810/DSC_0190-1_www.kepfeltoltes.hu.. http://kepfeltoltes.hu/120810/DSC_0191-1_www.kepfeltoltes.hu..
A kérdező hozzászólása: Persze, nagyon szívesen, csak tudnám, azt hogy kell! :-)
Majd fel is töltheted hogy meglessük a fotóját.:)
A kérdező hozzászólása: Sziasztok! Köszönöm a válaszokat, hát majd látom, hogy érzem magam, még szeretnék dolgozni. Megvolt a vizsgálat, minden rendben a babával, igaz elküldtek sétálni, mert a Drágám elaludt, és nem látta az orvos, amit szeretett volna. Utána azért nagy nehezen megmutatta magát! :-) Egy élmény volt, több, mint fél óráig láthattam, mindene látszott, még az újjacskái is. Nagyon jó érzés. Képet is készítettem róla! :-) Már alig várom, hogy a kezemben tarthassam, de hát addig még nagyon sok idõ van. Holnap megyek az elsõ vérvételemre. Nagyon utálom! :-(
hát ha nem tudsz felállni rendszeresen sétálgatni, akkor nem olyan jó ennyit ülni egy helyben, de ezt majd magad is érezni fogod. amig jól esik és nincs semmi tüneted ez miatt sztem nyugodtan maradhatsz! hónapokkal elõbb nem fognak beírni semmit, legalábbis nálunk nem teszik, mindig csak a következõ lépést. 30hkm
Nekem csak úgy mond vagy ír be idõpontot hogy vagy 3 héttel elõtte megmondja hogy menjek vissza, vagy ad beutalot és mondja hogy 3 hát mulva menjek el oda stb. Szóval annyira elõre nem lehet mindent tervezni, de persze sztem meg lehet a védõnõvel is dumálni hogy Te mikor nem fogsz ráérni. Én kiíratnám magam táppénzre, mert 12 órát ülni egyfolytában nem jó terhesként.Szerintem, pihenj otthon, ne pedig ott ücsörögj, jobb lesz mindkettõtöknek, fõleg ha nagyobb lesz majd a hátad is fájni fog, lehet a hasad is húzódni fog a növekedéstõl stb. Nekem annyira lassan telik az idõ hogy megõrülök.A 24.hetet kezdtük, de úgy érzem sosem jön el a szülés pillanata.:(
A kérdező hozzászólása: Hidd el, október pillanatok alatt itt lesz!:-) Nálam tegnap volt egy kis idegeskedés, ugye tegnap elõtt voltam orvosnál, akkor vizsgáltak elõször kézzel is. Tegnap pedig észre vettem egy kevés rózsaszínes, barnás folyást. Ugye megijedtem, és egybõl elmentem orvoshoz, ahol kiderült, hogy minden rendben van a babával és valószínû a vizsgálattól volt, tehát hüvelyi eredetû lehetett. Azért írt fel, Duphastont, a biztonság kedvéért. De ma már semmilyen folyás nem volt, remélem tényleg minden rendben lesz. A kis pocaklakóm már 31 mm-es.:-)
Nagyon örülök nektek, sajnos ez a 2 hét rettentõ lassan fog telni, vagyis te úgy fogod érezni. De rendben lesz minden. Drukkolok neked. Mi ma vagyunk 26 hetesek, és szinte áll az idõ úgy érzem, hogy soha nem lesz már október.
A kérdező hozzászólása: Remélem, most már jó? Az volt a baj, hogy mikor feltöltöttem a képfeltöltés.hu-ra, utána a linkeket nem ide, hanem egy másik kérdéshez illesztettem be, és több helyre nem engedi, csak egyre. Bocsika!:-)
Szia! Sok sikert és még írjál. Amúgy igaz, a fiú anyás, a lány meg apjához kötõdik jobban. Egyébként mikor én szültem az elsõt a születésig azt mondták fiú, aztán csak lány lett. Ami a munkát illeti szerintem rég ott kellett volna hagynod. Nem tesz jót. Jó babavárást! (35 hetes terhes)
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen a tanácsokat, 25.-én megyek dokihoz, akkor megemlítem ezt neki, kíváncsi vagyok mit mond, de nem hiszem, hogy sokáig fogok még dolgozni. Gratula Nektek is, vigyázzatok magatokra és a kis pocaklakóra is, nagyon! :-)
Menj táppénzre!Ez csak rosszabb lesz, pihenned kell.34 hetes vagyok, 2 óránál tovább nem bírok ülni.:) Gratulálok a tököshöz!:) Nekem lányom lesz:) Pihizz sokat!
Szia! Szerintem elsõ a Baba és a Te pihenésed, jólléted. Hacsak nem ezen múlik majd a megélhetésetek, én a helyedben elmennék táppénzre. Én a 100ezres fizumról mentem el tp-re, harmadik babát várom - ezt csak azért mondom, hogy szerintem gondold át. Ülni azért sem jó sokáig, mert nagyon el tud nyomódni ott az ideg, zsibbadás alakulhat ki, az meg nem éppen tesz jót a keringésnek. Gratulálok a kisfiúhoz, jó egészséget Nektek! 23 hetes km (szintén fiús :-)
A kérdező hozzászólása: Sziasztok. Régen írtam már. Minden rendben van velünk, kisfiút várok, már 23 hetes terhes vagyok. Páran írtátok, hogy nem túl jó a napi 12 órás ülõmunka, hát ezt 1-2 hete kezdtem érezni, szörnyen fáj a hátam már dél körül, pedig próbálok egyenesen ülni, és felállni, amikor csak lehet. Estére ez olyan rossz lesz, hogy nagy levegõt nem is szeretek venni, mert akkor még jobban fáj a hátam, gondolom akkor jobban nyúlnak a szalagok, izmok. Néha elõfordul haskeményedés is, de ezt leszámítva jól vagyok. Nem szeretnék táppénzre menni, mert ha dolgozok, a GYED-em is több lesz, de ez így nem túl jó. Ebben a hónapban pl.: 200 órát fogok dolgozni. Szerintetek?
A kérdező hozzászólása: Elhiszem, biztos, hogy nagyon fogom szeretni, de annyira lányra készültem. Valahogy bennem kiskorom óta az a kép élt, hogy van egy kislányom, akivel együtt megyünk vásárolni, megtanítom csinosan öltözködni, nagyobb korában sminkelni stb. De a fiúk állítólag anyásabbak, mint a lányok. Majd látjuk mi lesz, a lényeg, hogy egészséges legyen. :-)
Hát nekem 16 hetese tutira mondták, hogy fiú és azóta is az. Majd meglátod milyen jó fiús anyának lenni. Már van egy 2 és fél évesem és egy 31 hetes pocaklakó fiúcskám. De 100 lányért nem cserélném õket.
A kérdező hozzászólása: Hát úgy néz ki, hogy kisfiú. Én azért remélem, elnézte az orvos, mert kislányt szeretnék. De a legfontosabb, hogy egészséges legyen. Volt valakinél olyan, hogy kb. 15 hetesen fiuunak vagy lánynak mondták, késõbb pedig kiderült, hogy elnézték? Várom a válaszotokat.
A kérdező hozzászólása: Na? Sasszemek, profi fonográfusok, jósok? Tudom, hogy nem látszik még, de szerintetek, Ricsinek, vagy Csengének szólítsam?:-) Várom a válaszokat!
A kérdező hozzászólása: Sziasztok. Megint voltam orvosnál, és eddig minden rendben, a mérete alapján 10 hetes. :-) Már csak 2 hetet kell kibírnom, és talán kicsit megnyugszok. Majd írok még! Boldog babavárást és ( a szerencsésebbeknek, mivel már túl vannak a nehezén ) babázást kívánok. :-)
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen, Mindenkinek! Majd jelentkezek. :-)
Jihááááá, gratulálok , szorítok neked.
Szia, nekem is 5 hetes várandósságot állapított meg, petezsák van, meg szikhólyag, de babót nem láttuk, tüneteim sincsenek. Síkideg vagyok, mert a fiaimmal ilyenkor már szívhang is volt. Bocs, hogy nem nyugtattalak meg, én is parázok. Írj majd, mi újság!
A kérdező hozzászólása: Most is hüvelyin voltam, hát remélem legközelebb már látszódni fog a baba és hallani fogom a szívmûködést is.
5 hetes terhesen azt mondták nem vagyok terhes. 2 hét múlva visszamentem, mert még mindig nem jött meg és csak pozitív tesztet produkálok. Hüvelyi ultrahangot végeztek és kiderült ott a babó. 3890gr baba lett a vége!!! Legközelebb mész és a hasi ultrahang em mutat semmit, akkor kérd a hüvelyit.
A kérdező hozzászólása: Egyébként a Gravidát és a folsavat azóta szedem, mióta pozitív lett a tesztem. Gratula minden kismamának. :-)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat, én az utolsó menzesz 1. napjától számoltam, de lehet késõbb volt peteérés, hisz a fogamzásgátlót is csak március 9. óta nem szedem.Az megkavarja a dolgokat.Majd írok mi lett.
A méhnyálkahártya jó! Nekem is 19 mm volt amikor elõször mentem 6 hét körül! Rá egy hétre petezsák! rá egy hétre pulzálás! Nyugodj meg! Legközelebb én nem is megyek ilyen korán csak az ideg ment bennem:D 21 hkm
Mi 5+4 en már szívpulzálást is láttunk. De elõzõ terhességemnél mensi kimaradás utáni napon mentem akkor csak megvastagodott nyálkahártya volt. Mire legközelebb mész ott lesz.
akkor sztem még nem vagy 5+6 hetes!nekem már a 6+1-n szívhang volt!várj még sztem késõbb fogant a baba.
Nem. Nekem sem látta (6+4 hetesen !) és már a 19. hétben vagyunk. Ne aggódj, szedj terhesvitamint, pihenj sokat!
A kérdező hozzászólása: Ne aggódj, minden rendben lesz Nálad, remélem nálam is. Mindenképp írok majd, hogy mi lett.:-)
A kérdező hozzászólása: Sziasztok! Hát a hétfõt nem tudtam kivárni, ma voltam, és egybõl megtalálta a petezsákot. A leleten ez szerepel: Az uterusban ép szélû petezsák 12, 5 mm, embryo látható Szívmûködés nem detektálható. Mikor mondtam neki, hogy ha minden igaz 6+7 hetes terhes lehetek, azt mondta, hogy ez még fiatalabb terhesség. Valószínû, hogy késõbb volt peteérésem. 2 hét múlva kell vissza mennem. Remélem akkor is minden rendben lesz. Köszönöm az eddigi biztatást, majd jelentkezek még, hogy mi volt.
A kérdező hozzászólása: Életem egyik legcsodálatosabb pillanata volt, mikor elõször megláttam a kis pocaklakómat. Igaz, nagyon picike még, de látszott, ahogy dobog a szívecskéje. Augusztus 8-ra kaptam idõpontot a tarkóredõ szûrésre, de 18-án megyek még kontrollra. Szorítsatok, hogy minden rendben legyen. :-)
Szuper!!gratulálok nagyon!:) ) 25hkm
A kérdező hozzászólása: Hát biztos rengeteget fogok még idegeskedni, de most egyelõre csak a 12 héten szeretnék túl lenni. Gratula Nektek.:-)
Ó ez nagyon jó hír. Az elsõ 12 hét valóban lassan telik de utána szinte repül az idõ. Még most voltam szinte a 12 hetes Uh-on és már 24 hetes vagyok. Ja és még idegeskedni utána is fogsz lehet még jobban, hogy már nem éreztem mozogni egy fél napja stb., stb., Vagyis én így vagyok vele.
jajj de jó, olyan jó hallani a szívverését.:) Megnyugtató.:) Igen fogsz idegeskedni, még az Afp eredményen is meg a többin is.:) Én is ezt csináltam.Az elsõ 12 hét pokoli lassan telik el, utána picivel gyorsabban majd:) De csak picivel. 19 hetes vagyok, ugy érzem sose fogok eljutni a 3.trim-be. XD :)
A kérdező hozzászólása: Sziasztok! Tegnap voltam orvosnál és képzeljétek, már hallottam a babám szívverését. Nagyon jó érzés volt. :-) 12, 5 mm a CRL, az orvos szerint 7 + 3 hetes vagyok, menzesz szerint 8 + 4 hetes, tehát csak 1 hét differencia van, gondolom késõbb volt peteérésem. Most már mennem kell Nucha-szûrésre ( tarkóredõ szûrés ). Eddig minden rendben, csak az a 12 hét telne már el! :-) Utána is biztos fogok idegeskedni, de talán nem annyira, mint eddig. Amúgy mondhatni semmi bajom. Csak a melleim fájnak, de azok iszonyatosan, és fáradt vagyok. Remélem Nálatok is minden rendben?! Majd írok még, addig is boldog babavárást! :-)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, de egyelõre legyen rendben minden a következõ vizsgálaton, majd legyek túl az elsõ 12. héten.Utána talán, de csak talán megnyugszok kicsit. Boldog babavárást Nektek, majd írok még.
Gratulálok!!!!!!
Na ez jó hír. Mikor legközelebb mész már biztos, hogy lesz szívhang is. Gratulálok.
Háát! Nem lehet, hogy késõi peteérésed volt és így még nem vagy 5+6 hetes? Mert ha tényleg annyi idõs vagy, akkor már látnia kellene, a 6. héten elvileg már a kicsi szíve is dobog.

Bajt okozok a 2 hónapos babámnak, aki 6, 5 kg, ha 5 hónaposoknak való cumit adok neki?

Még ott figyel a polcon a cumi, de nem találtam ilyet picibe.Ilyenkor deformál, vagy adhatom neki.Más forma mint a többi ezért nem tudom összehasonlítani./MAM/

Legjobb válasz: Korának megfelelö cumit vegyél,mert puha szájpadlása,még formálódik.Majd 5-6 hónaposan neki.

Korának megfelelö cumit vegyél, mert puha szájpadlása, még formálódik.Majd 5-6 hónaposan neki.
A Dm-ben vagy más drogériában kapsz neki való cumit. Attól, hogy nagy a súlya még kicsi babának számít. Amennyiben nem tudsz beszerezni korához való cumit inkább ne adj neki!!!
Szia! Bababoltokban, DM, Rossman, Tesco vagy az interneten is tudsz neki való cumit venni.Az "1"-es cumik 0-6hónapos korig jó, olyat vegyél. Nekünk a NUK cumi vált be :) a cici formája miatt nagyon szereti a kislányom. Boldog babázást! 4 hónapos kislány anyukája
Nekünk csak a mam mini ulti action vált be, ez egy kicsit barázdázott felületû..nem kevés fajtát kipróbáltunk mire ráleltem erre, ezt elfogadja.sok cuminál én semmi különbséget nem láttam a nagyságában , formájában..ez amit mi vettünk ez is 0-7hósig jó , mért ne lenne jó neki az 5hónapos?..Elvégre nem kell minden hónapban más korosztályút venni...ismertem olyat akinek egy fajtát a szájába tettek és csak azt fogadta el végig, te is olyan ra szokasd rá amit tuti be tudsz szerezni majd.

Baj ha a fiam 7 hónapos elmúlt és még éjszaka fent van 5-6 szor és eszik is egyszer?

Legjobb válasz: Bajnak nem baj, de már aludhatna jobban is.

Bajnak nem baj, de már aludhatna jobban is.
Szerintem nem baj.Minden baba más és föleg ha csak egyszer eszik.Nálunk is ez volt asztán adtam teát vagy a cumit beatam és vissza aludt.Mi is elmultunk 7 honaposok és van mikor jol alszik és van mikor 7 8-szor felkel.Nem lehet tudni a babáknál, sajnos ez van.Majd leszokig meglátod.Én csak reggel 6 fele adok enni.

Szerintetek baj, ha a két lányom (most 1, 5 és 6 évesek) egy ágyban alszik egy ideig? Mondjuk 1 évig.

Ha minden igaz, akkor jövõre suliba megy a lányom és ki kell tenni a kiságyat, hogy az íróasztal beférjen (meg hely is maradjon a szobában). A nagylánynak kinyitható, 130 cm széles ágya van. Kell egy kis idõ (és pénz), amíg megtervezem az új bútorukat.

Legjobb válasz: Egyelõre inkább máshova tenném az íróasztalt, vagy tanulhatna mondjuk egy másik asztalnál. Mert egy 1,5-2 éves gyerkõc még izeg-mozog álmában, nem tudnának pihenni. A kialvatlanság pedig károsabb suli szempontjából, mint a saját íróasztal hiánya. Ha viszont tudnak együtt normálisan aludni, akkor végül is nem tragédia.

Egyelõre inkább máshova tenném az íróasztalt, vagy tanulhatna mondjuk egy másik asztalnál. Mert egy 1, 5-2 éves gyerkõc még izeg-mozog álmában, nem tudnának pihenni. A kialvatlanság pedig károsabb suli szempontjából, mint a saját íróasztal hiánya. Ha viszont tudnak együtt normálisan aludni, akkor végül is nem tragédia.
Szerintem ne aludjanak egy ágyban legyen máshol az íróasztal vagy tanuljon a konyhában de legyen már saját ágyuk.
Szerintem a kérdés az, hogy a kicsi mennyire ficereg - én azt tapasztalom a mieinkkel, hogy eléggé. Keresztbe-kasul alszanak az ágyban (3, 5 és 1, 5 évesek múltak). A másik nagy kérdés, hogy megszokták-e az együtt alvást. Mert ha pici koruktól kezdve külön ágyuk van, akkor nem fognak tudni normálisan pihenni. de mondjuk egy együtt alvó család tagjai számára természetes a testi közelség alvás közben is. Mondjuk egy 130 cm széles ágyon azért valószínûleg elférnek majd. De ha megoldható, akkor valóban, az elsõ évben inkább az íróasztalt hanyagolnám és mondjuk a konyhaasztalon lehetne sulis dolgokat csinálni (gyanítom, hogy elsõben azért nincs olyan sok otthoni tennivaló, házi feladat).

Lehet attól bajom ha az előírt 6 hét helyett 5 és fél hetesen lekapom a gipszem?

Pont akkor van hétvége és akkor tudnék gyakorolni vele + napoztatni szval tuti nem lenne semmi baja akkor. Amikor suliba kell mennem arra már csak 2 nap a rendes levétel.

Legjobb válasz: valószinü,h akkor már le szabad venni... bár nem véletlenül 6 hét!!!de kérdezd meg a dokit,és mond meg neki öszintén,h ez miért lenne jó neked!

valószinü, h akkor már le szabad venni... bár nem véletlenül 6 hét!!!de kérdezd meg a dokit, és mond meg neki öszintén, h ez miért lenne jó neked!

Yasminelle fogamzásgátlót szedek 5 hónapja. Délután 3kor szoktam bevenni minden nap de ma elfelejtettem. Nem lesz baj ha most majdnem 6 órával később szedem be?

Legjobb válasz: Nem. 12 vagy több óra csúszásnál van baj. De ha annyira parázol, akkor kotont kell mellette használni egy hétig, s akkor tuti nem lesz gond.

Nem. 12 vagy több óra csúszásnál van baj. De ha annyira parázol, akkor kotont kell mellette használni egy hétig, s akkor tuti nem lesz gond.

Baj ha nem tetszenek a korombeli lányok hanem az 5-6 évvel idősebbek? (Bőv. Lent)

12/F vagyok, és félek hogy mire abba a korba kerülök ahol már barátn?m kellesz hogy legyen megint az 5-6 évvel id?sebbek fognak tetszeni és félek hogy majd odáig fog fajulni a dolog, hogy öregasszonyok fognak tetszeni.

Legjobb válasz: igen normalis es ne felj mert akkor is ajd azok fognak tetszeni es miert enne baj ha 18 evesen lenne egy 23 eves csajod semmi legalabb tanulnal :P

igen normalis es ne felj mert akkor is ajd azok fognak tetszeni es miert enne baj ha 18 evesen lenne egy 23 eves csajod semmi legalabb tanulnal :P
nem baj, ez abszolút normális mivel egy 12 éves lány még kislány, gyerek. mellesleg te is, de ettõl függetlenül sztem mást sem izgatnak a 12 évesek, csak a pedokat.
úgy gondolom hogy attól hogy most az idõsebb lányok tetszenek, nem azt jelenti hogy késõbb az öregasszonyok fognak, ne aggódj :)

Februárban 25-én voltam dokinál, és akkor voltam 5 hetes 6 napos az UH szerint. Csak a petezsákot látta, ami 16mm átmérőjű volt. Ugye nem lehet baj? Ha valami baj lenne, akkor annak lenne valami jele? És mi?

Március 25.-re hívott vissza, de ugye addig nem lehet baj? Nem mondta, hogy lát-e benne valamit, és attól félek, hogy nem is fog. Gondolok itt arra, hogy felszívódik, vagy egyáltalán nem is lesz benne semmi. Ne nevessetek ki, de félek ett?l. Gondolom lenne valami jel, vérzés ilyesmi. DE hál'Istennek nincs semmi gond. Csak félek.

Legjobb válasz: ne aggódj biztos nincs gond ha nincsenek rossz tüneteid mint vérzés görcsölés stb.én 12 hetesen voltam uh-n és csak 20 hetesen voltam vissza rendelve igaz hogy már akkor tudtam hogy ott van a pici de nem tudtam hogy fejlödik csak azt láttam hogy nõla poci de hál'Istennek minden ok már nemsokára te is menni fogsz még 2 hét addig pihenj sokat gratula a babához

ne aggódj biztos nincs gond ha nincsenek rossz tüneteid mint vérzés görcsölés stb.én 12 hetesen voltam uh-n és csak 20 hetesen voltam vissza rendelve igaz hogy már akkor tudtam hogy ott van a pici de nem tudtam hogy fejlödik csak azt láttam hogy nõla poci de hál'Istennek minden ok már nemsokára te is menni fogsz még 2 hét addig pihenj sokat gratula a babához
Én március 4-én voltam dokinál és akkor voltam 5 hetes 6 napos és 16mm-es átmérõjû petezsákkal :) Nekem is egy hónap múlva kell visszamennem, ne izgulj, nem hiszem, hogy csak úgy felszívódna, ez már vetélés és annak vannak bizonyos jelei, pl. erõs vérzés vagy görcsök, ájulás stb., bár pl. nekem 2 napig barnás folyásom volt, a doki azt mondta, hogy ha nincs erõs vérzés és görcs, akkor ne izguljak, szóval szerintem ne paráztasd magad. Azt szoktam mondani, hogy mindennek úgy kell lennie, ahogy meg van írva, ha a baba elmenne, annak komoly oka lenne, esetleg nem lenne egészséges vagy akármi, szóval ne izguuuuuulj! :)
Szia En jan.4-en mentem orvoshoz, akkor 5 hetes voltam, es feb.4.re hivott vissza, nekem is csak petezsakot latott akkor meg. Ne felj nem lesz semmi baj, ha viszont barmi problemad lenne, hivd fel az orvosodat, O fog tudni a legjobban megnyugtatni, de hidd el semmi baj nem lesz, csak vigyazz magatokra Boldog babavarast 15 hetes kismama
Sziasztok! Én február 26-án voltam az orvosomnál (3 pozitív teszt után) és a petezsákban egy kis pötty látszódott. Megállapította, hogy ez még nagyon fiatal terhesség (én otthon úgy számoltam, hogy 5 hetes lehetek, az utolsó mensi kezdetétõl számolva). Márc. 13-án kell visszamennem még egy uh-ra. Remélem, ekkor már hallható lesz a szívverése is! 1 szó mint 100, ne félj, mert ahogy a többiek is írták, lenne jele, ha valami nem lenne teljesen OK. De tudom, olyan rossz várni, én is szinte az órákat számolom, hogy mehessek vizsgálatra! Kitartást, drukkolok!!!

Az baj ha eddig mindig vasárnap kezdtem el szedni a következő havi gyógyszert, de most a 5. havit véletlenül szombaton ( 7napos szünet 6. Napján)?

Akkor ezért múlt el 1 nappal hamarabb,mert 1 nappal hamarabb kezdtem el szedni?

Legjobb válasz: Nem lesz semmi baj,csak így 1 nappal hamarabb fog megjönni mint szokott a menzeszed.Rövidíteni a szünetet lehet,csak hosszabbítani tilos.Egyébként ugyan így kell csinálni mikor megakarod változtatni a menzeszed elsõ napját:)Valamint,igen szerintem ezért múlt el hamarabb.:)

Nem lesz semmi baj, csak így 1 nappal hamarabb fog megjönni mint szokott a menzeszed.Rövidíteni a szünetet lehet, csak hosszabbítani tilos.Egyébként ugyan így kell csinálni mikor megakarod változtatni a menzeszed elsõ napját:) Valamint, igen szerintem ezért múlt el hamarabb.:)
a 7napos szünet 8.napján kell bevenni a gyógyszert.. nõgyógyász is elmondja illetve a beteg tályékoztatón is rajta van...

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!