Találatok a következő kifejezésre: Baj ha 17 (115 db)

Baj ha 17 évesen kalauz/jegyvizsgáló szeretnék lenni?

A kérdés adott,azért kérdezem,mert az ismerõseim közül mindenki szerint elég nagy baj.

Legjobb válasz: Nem baj, csak furcsa. A 17 éveseknek mostanság más elképzeléseik vannak.

Nem baj, csak furcsa. A 17 éveseknek mostanság más elképzeléseik vannak.
Tisztességes, rendes munka. A világon semmi baj nincs vele.
Szerintem a relatíve rossz munkabeosztásért rossz pénz jár. Csak ennyi... (Van ilyen hajnali 3-tól mûszak, hát az biztos kellemes lehet! Kalauzzal múltkor volt pár percem kommunikálni, reggel hétkor, és akkor mondta, hogy örüljek, hogy most kell csak ébren lennem, õ három óta dolgozik!) Másrészt ha nem HÉV-en dolgozol, hanem pl villamos pesten, ott valszeg veszélyben leszel, mivel ott már azért vannak olyan cigók, de mások is, akik eléggé suttyók, hogy megverik a kallert... Szóval így érthetõ.
Bajnak éppen nem baj, de ha belegondolsz ez egy olyan szakma, ami valószínûleg a te munkában eltöltött éveid alatt meg fog szûnni. Nagyon fiatal vagy még, és nem is annyira sokára már elektronikus rendszerek fogják ezt a feladatot ellátni. Akik most ezt csinálják, azok talán még találnak munkát míg aktív korúak, de emiatt én semmiképp nem javasolnám. Persze normális, tisztességes állás, azzal nincs baj, csak a perspektíva nem épp hosszú távú.
Lehet, hogy rosszul fizetik õket vagy nagy veszélynek vannak kitéve.
áldásunk rád a te életed ha etõl leszel boldog hajrá..nem az ismerõseidnek kell jegyetszedni akkor mit szolnak bele.. 17/L
Az teljesen korrekt. Normális munka, nem tudom miért vannak kiakadva az ismerõseid. Ha te szeretnéd, miért ne, nem bérgyilkos akarsz lenni elvégre :D
Szerintem teljesen jó. Pláne amíg fiatal vagy és nem kötelezted el magad (házasság, gyerek). Utazol egy csomót, emberekkel találkozol. Ingyen vonatozhatsz országon belül és talán még külföldön is. (Régen keresztanyámék vonattal bejárták Európát, mert ingyen utazott az egész család) Ezerszer tisztességesebb dolognak látom, mint ha ügynök, vagy valami térítõ lennél.
Sziasztok! Én is 17 vagyok (hamarosan 18 leszek) és én is jegyvizsgáló szerettem volna lenni :D illetve úgy vagyok vele most már, hogy egyetemi diplomát szerzek de ha nem vesznek fel egyetemre vagy egyetem után nem kapok a diplomámhoz állást akkor mindenképo vjv leszek. Szerintem ez egyáltalán nem baj, csak szokatlan mert kevés fiatal akar kaller lenni és ide csak érettségi kell. Nekem meg 4, 8 az átlagom és gimis vagyok, elég fura lenne ennyi képességet csak jegyszedésre használni de persze olyan munkát kell csinálnia az embernek amit szeret, ez a sikeres karrier titka :) 17f
Szerintem egyáltalán nem baj :) amúgy meg gondoljatok bele, ha mindenki orvos/ügyvéd/rendõr lenne, megbénulna a világ ;)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Abszolút tisztában vagyok a fogalmakkal, nem ellenõr szeretnék lenni a BKV-nál, hanem jegyvizsgáló a MÁV-nál.
Látom 1-2 ember félreértette a kérdést, vagy csak a kérdezõ nincs tisztában a fogalmakkal. Jegyvizsgáló (kalauz) csak a MÁV-START-nál lehet az ember (no meg a GYSEV-nél). Aki a BKV-nál dolgozik, és jegyeket ellenõriz, õt jegyellenõrnek hívjuk. Dolgozhat HÉV-en, metrón, villamoson, buszon, trolin, ...stb. A lényeg az, hogy a jegyELLENÕR nem keverendõ össze a jegyVIZSGÁLÓ-val! Fõleg, hogy az utóbbi hivatás (pont a vasút miatt), míg az elõbbi szakma. Elég nagy különbség van a 2 között... De hogy a kérdésre is válaszoljak, szerintem egyáltalán nem baj. Ez a te életed, nem pedig másé. Úgy irányítod a saját életed, ahogy te akarod, nem pedig úgy ahogy mások! Mellesleg én is jegyvizsgálónak készülök a MÁV-Start-hoz, de még gimnáziumba járok. És így utólag még annyit tennék hozzá, hogy a fizetés között is elég nagy különbség van a 2 állás között.
Nem baj, de a 4-es villamoson engem hagyjál békén :D
Dehogy baj!
szerintem igen nagyon célkeresztbe leszel kitéve .....
Õszintén? Szerintem csak meglepõ. Én aztán nem ítéllek el, jogom sincs hozzá, de nem is akarnálak. :) De megkérdezhetem...miért? 16L
Ne hallgass rájuk.Rohadt jó munka lehet.AZ emberekkel a beszélgetések a vonaton, a gyönyörû tájak, biztos nem lehet unalmas.

Az baj ha 17 évesen 12 cm a péniszem? Lányok válaszát várom

Legjobb válasz: Miert kell igy beszeljetek ember?Nem szegyelitek kicsit magatokat? szegyentelenek..... nem midneki egyforma.... (igaz nm tudom mert vn felteve ez a kerdes,bajnak nem baj,de most azt sem varhatod h modnjak h jaaaj de naaagy)....de hogy mien neveletlenek egyesek...a sok csunya szoval....jajj jaaaj mondjaotk h o buta,de ti? meg butabbak;)

Miert kell igy beszeljetek ember?Nem szegyelitek kicsit magatokat? szegyentelenek..... nem midneki egyforma.... (igaz nm tudom mert vn felteve ez a kerdes, bajnak nem baj, de most azt sem varhatod h modnjak h jaaaj de naaagy)....de hogy mien neveletlenek egyesek...a sok csunya szoval....jajj jaaaj mondjaotk h o buta, de ti? meg butabbak;)
Te még írni se tudsz, rohadjál meg!:D:D
azt még pénisznek se lehet nevezni te babapö_csü mit akarsz te avval dugni még 1 egér is elunná magát melletted te szerencsétlen:D:D
Tudod az nem baj, hogy agyilag 0 vagy... mert eddig még csak 100.000 írták ki ezt a [email protected] kérdést és nem tudod vissza nézni, mikor csak 1kéne kattintanod a bal egér gombal...de nem baj 12cm pOcsü embertõl elviselem :) ))
én 16 vagyok és 15cm ... egyépként sokminden függ a testalkattól.. van rajtam egy kis felesleg de ígyis 15+ os
nem para de mereven is annyi?? (adkjagfusafmjshjfhsknfksndf, snckjshfkjshkjajkbjandakmd, ajkdajdhajdhnandandadhjalhdkajn, amdla )
A férfiak szerint van nagy farok, meg átlagos. A nõk szerint van kicsi, és átlagos... Csak egy érdekesség. :) Figyelj, a barátomnak is csak pár cm-vel nagyobb, (meg idõsebb is mondjuk), de nagyon jól használja, és tökéletesen meg vagyok vele elégedve. :) Meg még lehet hogy nõni is fog neked. Mellesleg a pasik ha bevallják, ha nem, az átlag 15 cm körül van. Egészségügyi oldalon: "Átlagos péniszhossz (petyhüdt/nem erektált): 8.6 - 9.3 cm Átlagos péniszhossz (merev/erektált): 12.9 - 14.5 cm Átlagos péniszkerület (merev állapotban): 8.8 - 10 cm"
Elõzõ: Azt azért vedd hozzá, hogy ez ilyenkor globális átlag, és benne van például a csomó távol-keleti, ahol a kérdezõ által említett 12 centi valóban nem számít kirívónak. Nálunk viszont nem 13-14 centi az átlagos hossz, hanem inkább 15-16 centi. Márpedig ha statisztikákat hozunk elõ, akkor az a mérvadó, hogy a "közvetlen vetélytársaknak" mekkora, nem hogy a Föld átellenes pontján mi számít megszokottnak.
fordítva rosszabb volna, 12 évesen 17 cm Volt egy nagyon jó barátom, akinek ugyanez volt 17 évesen. Pont így, mint egy kisgyereknek. Aztán 21 évesen egyszer találkoztam vele, és nagyon meglepõdtem, volt vagy 20 centi!!!!! Ez így igaz! (Egy kicsit el volt keseredve, mert õ maga is sokallotta, és zavarta is.)
gnwzrmtm
Milyen konnyu belekotni a helyesirasba=)) pont az a nagy baj=)) szegeny fejetek...legyen ahogy ti akarjatok....ha annyi az eszetek....
Helyesírás kézikönyv...bla, bla, bla :D ne butáz minket, te kis buta...
Állva vagy ülve?
ne igen mutogasd az elején neki de ha jól használod akkor lazán jó:) olyan pozal probálkoz ahol teljesen betudsz hatolni és akk jó lesz:)
hát az agyad alapján igen.
Ha állva akkor az nem valami jó:S Igaz h nem a méret a lényeg de azért egy minimum van:S Bocsi:S
Nem néztem meg, hogy a föld hány országából vették a statisztikát... De azért akkor már azt is említsük meg, hogy magyarszágon hányan mondanak többet a valódi méretnél, mert azt hiszik hogy kicsi van nekik. És 12 cm-vel is lehet úgy bánni, hogy az nagyon-nagyon jó legyen. :)

Szerintetek baj ha 17 évesen még nem volt komoly kapcsolatom?

meg amúgysem nagyon számítok rá hogy lesz, mert már belefáradtam a csajozásba! 17/f

Legjobb válasz: Klassz! Nekem sem volt 17 évesen még ... Csak én akkor kezdtem el kb., azért :-P

Klassz! Nekem sem volt 17 évesen még ... Csak én akkor kezdtem el kb., azért :-P
Na, hogy értelmesen is megpróbáljam: a legrosszabb korban vagy. A Te korodban lévõ lányok általában érettebbek, azaz nem téged fognak keresni. A tõled fiatalabbak meg még gyerekek. Tehát most vagy abban a korban, amikor a legtöbb visszautasítást kaphatod. És ne is próbáld összehasonlítani a tini szerelmeket, kapcsolatokat, azokkal, amelyek pár év múlva várnak rád.
Igen felnõttként még több visszautasítást kapsz, úgyhogy jobb ha meleg leszel
3as vagyok, én is 17, fiú. Én is unom az elutasítást, meg azt hogy minden lány foglalt, vagy k*rva, vagy alkoholista vagy bagós, vagy nem jön be. Ezek közül a lányok 99, 99%ra igaz valamelyik..
A kérdező hozzászólása: Úgy legyen hogy igazatok legyen! :D felnõttként csak másabb lesz!
Ó jajj! Sok-sok tini lányka elutasított? Hát nem sok jövõd van ... :-P
én sose pasiztam célszerûen, mégis volt már több baráûtom, csak úgy összejött, ne görcsölj rá de azért maradj nyitott :)
A kérdező hozzászólása: az elutasításba fáradtam bele barátom!
"Én meg eddig csináltam!" Más egy kicsit gyerekként csinálni és más felnõttként :-D És mást értünk komoly kapcsolat alatt az életkor függvényében. Lassan jön a felnõtt korszakod ... egészen más úgy csajozni ...
és azt hiszed, hogy 17 éves korodig nem jött össze akkor már egyáltalán nem fog vagy mi? Most még kis taknyos vagy.
Muhahaha:) 17 évesen belefáradtál? Mit fogsz csinálni a hátralévõ 83 évedben?:) ) Amúgy milyen csajozásba fáradtál bele, ha még nem volt komoly kapcsolatod?
A kérdező hozzászólása: Hát akk együtt érzek veletek, de hány éves vagy?
Nekem se volt, valszleg egy darabig nem is lesz. Nemhogy komoly, semmilyen se volt.
A kérdező hozzászólása: Én meg eddig csináltam!
nekem se volt még és már 18 vagyok de nem is érdekel :D

Nem baj ha 17 hónapos kisfiam még nem mond egy szót sem? Kicsit aggódom miatta, a többi lent.

Próbálok mondókázni, mesélni neki, de maximum egy mondat erejéig képes nyugton ülni az ölemben, nem köti le semmilyen játék sem egy-két percnél tovább. Csak azzal játszana amivel nem szabadna (vezetékek, olló stb.), és szinte egész nap amikor fent van jön-megy a lakásban. Az a baj, hogy nekem is kevés id?m van vele játszani és hasonló korú kisgyerek sincs a közelben. Játszóház sem, nem lesz így elmaradva nagyon (értelmileg gondolom)?

Legjobb válasz: Nekem 17 hónapos kislányom van. A papán, mamán és a babán kívül õ sem mond semmit. Néhány szónak az elejét, elsõ szótagját. Rengeteget mondókázunk (vagyis én) - mikor hagyja. Ált. elalvás elõtt ül az ölemben, akkor mondom. Vagy énekelek. Õ sem áll meg egy pillanatra sem! Viszont a Boribonos könyveket imádja!!! Azzal bármikor le tudom kötni. :)) Szerintem ne aggódj, minden rendben lesz! Nem egyformán fejlõdnek a gyerekek, és ez a beszédre is igaz. Egyik ismerõsömnek fiatalabb a kislánya, õ már elég sok szót mond. Picit zavar a dolog, bosszant, hogy az enyém miért nem??? De ez van. Tudom, hogy értelmileg minden oké, csak az én lányom ilyen. :) Lehet, hogy õ majd hirtelen elkezd beszélni. Ki tudja...

Nekem 17 hónapos kislányom van. A papán, mamán és a babán kívül õ sem mond semmit. Néhány szónak az elejét, elsõ szótagját. Rengeteget mondókázunk (vagyis én) - mikor hagyja. Ált. elalvás elõtt ül az ölemben, akkor mondom. Vagy énekelek. Õ sem áll meg egy pillanatra sem! Viszont a Boribonos könyveket imádja!!! Azzal bármikor le tudom kötni. :) ) Szerintem ne aggódj, minden rendben lesz! Nem egyformán fejlõdnek a gyerekek, és ez a beszédre is igaz. Egyik ismerõsömnek fiatalabb a kislánya, õ már elég sok szót mond. Picit zavar a dolog, bosszant, hogy az enyém miért nem??? De ez van. Tudom, hogy értelmileg minden oké, csak az én lányom ilyen. :) Lehet, hogy õ majd hirtelen elkezd beszélni. Ki tudja...
Az én fiam se beszélt ennyi idõsen de mindent tudott mirõl van szó, sokat könyveztünk mi hol van cica boci melyik milyen hangot ad pár hete kezdett el beszélni és mindent mond már be nem áll a szája:) Most a te fiad is mindent magába sziv aztán mikor megérett rá kiadja ne aggódj!:) 2és fél éves a fiam
Az én lányom is 17 hónapos. Két szót mond tudatosan Péter és tej (Péter a keresztapaja neve :D) . Mindent megért, van egy pár szavas saját nyelve is, amit meg csak mi értünk. Már nagyon várom én is, hogy beszéljen, de nem aggódom túl a dolgot, mert mellette nagyon értelmes. Tényleg minden gyerek más. Nem érdemes aggódni. Nem fontos, hogy az öledben üljön, a hang terjed akkor is ha épp más irányba tart a fiad :D.
Szomszédaink kisfia 2 éves koráig egy szót sem szólt. Már 4 éves, gyönyörûen beszél. :-)
19 hónapos gyermekem egyetlen szót sem mond, csak a saját nyelvén -azt meg mi nem értjük :) ))
Nekem is 17 hónapos a lányom és még Õ sem beszél.Néha mondja hogy Apa meg baba de mást nem.Nekem gyógypedagógus mondta hogy az sem jó ha egész nap beszélünk a gyerekhez.Jó persze kell neki beszélni meg mondokázni stb.de néha hagyni is kell.egy barátnõm nagy dumás be nem áll a szája, 2.5 éves a kisfia és még alig beszél!Neki azt mondták hogy azért nem beszél a gyerek mert nem érez késztetést rá mivel az anyja egész nap mondja:)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm mindenki válaszát! Egész nap nem beszélek hozzá, hagyom kibontakozni, de csak a "rendetlenkedésen" jár az esze, remélem azért ragad rá valami értelmes dolog is.
Az enyém ugyan mond pár szót, de az utolsó hoszzásóláson jót nevettem, mert én is így érzem, hogy csak a "rendetlenkedésen" jár az esze:-)

Baj ha 17 évesen önkielégítem magam? (fiú vagyok, bövebben lent)

Nah van egy 14 éves bn?m, akinek elmondtam ma hpgy végzek önkielégítést. Jól tettem h elmondtam? Elég meglepett arcot vágott mikor megtudta :S

Legjobb válasz: hogy lenne már baj:D inkább verd ki mint h a kiscsaj járjon rosszul :D

hogy lenne már baj:D inkább verd ki mint h a kiscsaj járjon rosszul :D
Ha nem éltek szexuális életet, sztem teljesen OK ! 16/F
azért a barátnõdnek errõl nem feltétlenül kell beszámolni, fõleg ha 14 éves. veled egykorú barátnõvel ezzel akár lehetne huzni is a másikat hogy háát kénytelen vagyok magamnak csinálni de teis csinálhatnád ;) :D
A kérdező hozzászólása: Köszi :)
a mai világban már egy 14 éves lány tanít meg minket a szex színyára... de ha nem perverz a barátnõd ne traktáld azzal hogy hokizol... inkább szedj neki virágot
Jaja errõl nem kell tudnia a bnõdnek. De az nem baj ha csinálod. Én is csinálom 20F:D
A kérdező hozzászólása: Hát mostmár megbántam h elmondtam neki :D
Hát lehet, hogy nem kell tudnia. De most már elmondtad neki. Szerintem kérdezed meg, hogy zavarja-e õt. Szerintem meg kellene érteni-e, hogy azért nehéz ön megtartóztatni magad fõleg, hogy ott van melletted. 27/F

Az baj ha 17 éves vagyok és a péniszemen a bör nehezen jön fel mármint ha áll?

feljön csak olyan mintha feszülne

Legjobb válasz: Ha feljön mindenféle fájdalom nélkül akkor szard le. addíg örülj amíg feszül, nem pedig lóg sokkal esztétikusabb

Ha feljön mindenféle fájdalom nélkül akkor szard le. addíg örülj amíg feszül, nem pedig lóg sokkal esztétikusabb
hát erre látatlanba nehéz mit mondani, mert attól függ mennyire feszül és mennnyire mozog könnyen, nem a feszülés a lényeg hanem h gond nélkül tudjon mozogni úgy is. de ha te úgy látod, valami nem oké, inkább mutasd meg egy urológusnak és majd vagy megnyugtat vagy megmondja h tenni kéne valamit!
Az a baj, hogy 17 évesen nem vagy elég érett ahhoz, hogy ezt egy orvossal beszéld meg XDDDDDD (Kis taknyos) :) ))
Csavarlazító segít!
nézesd meg egy urológussal! Lehet h fitymaszûkületed van
Nekem ugyanez a gondom...:S Mi lehet a baj?
Menny el orvoshoz bazz, vagy kérd meg anyádat hogy vigyen el. Ekkora félõs új generációs sza...at :D
Ne haraguidj, de 17 évesen már hogyne lenne elég érett ahhoz is h orvossal ezt megbeszélje és ahhoz is h ez komoly problémát jelentsen neki !!?? Szóval keress fel egy urológust, ha annyira széghyenlõs vagy, akkor magánban, és máris választ kapsz a nagy kétségedre, sztem ezt muszáj meglépned mert különben csak ezen örlöd magad!

Baj ha 17 hónapos kislányom minden nap eszik puffasztott kukoricapekyhet? (kuki, pufi ki hogy ismeri)

Legjobb válasz: 21 hónapos a keresztfiam, és neki is az a kedvence:) Mindennap enné, de csak keveset adunk neki, mert nem jó, ha ez helyettesíti az étkezést.

21 hónapos a keresztfiam, és neki is az a kedvence:) Mindennap enné, de csak keveset adunk neki, mert nem jó, ha ez helyettesíti az étkezést.
Nem. Miért lenne baj? Az enyém is szerette.
Az én 8 hónapos fiam is minden nap eszik bulátát, van hogy többet is, nagyon szereti!
A kérdező hozzászólása: Szerencsére az étkezést nem helyettesíti. Csak azért kérdeztem, mert anyósom okoskodott, hogy nem jó ha kapja mert majd nem bír kakilni tõle, meg el fog hízni...ilyenek:) Köszi a válaszokat!

Az baj, ha 17 évesen 24 db fogam van?

Nem húztak ki egyet sem, egyszer?en nem esett ki az összes tejfogam...

Legjobb válasz: Attól még az is fog, ha az van még meg, azt ugyanúgy beleszámolhatod, mintha helyette kinõtt volna a végleges, de mennyi foga van egy normális embernek?

Attól még az is fog, ha az van még meg, azt ugyanúgy beleszámolhatod, mintha helyette kinõtt volna a végleges, de mennyi foga van egy normális embernek?
A kérdező hozzászólása: Összes fogamat számolva 24.... 32 van egy felnõtt embernek
Nem baj, lehet ki sem fog nõni, de ha így normálisan tudsz enni akkor senkit sem zavar.
Mindenesetre jobb, mint 24 évesen 17 db.
8 darab fogad hiányzik, ami aránylag normális, mert a 4 db bölcsességfog majd csak késõbb fog kinõni. Ami elõtte van (7-es fog) az meg kicsit késõbb bújik ki nálad, mint másoknál. (Nekem is most nõnek, pedig 16 vagyok.)

Nem baj, ha 17 hónapos lányomnak nincs kedvenc játéka?

Azért kérdem, mert olyan furcsának gondolom ezt. Ahogy itt olvasgatok, és a környezetemben él? kicsiknél is látom, mindenkinek van kedvence. Ha nem is egész nap hurcolássza magával, de jobban köt?dik hozzá. Egy baba, egy maci, valami.

Legjobb válasz: Az én 14 hónaposomnak sincs. Van kettõ, három, amiket nagyon ölelget meg "gyilkolászik", ha megtalálja, de amúgy nem hurcolássza, nem keresi.. szerintem késõbb lesz majd ilyen favoritjuk.. :) (ovodás kor körül).

Az én 14 hónaposomnak sincs. Van kettõ, három, amiket nagyon ölelget meg "gyilkolászik", ha megtalálja, de amúgy nem hurcolássza, nem keresi.. szerintem késõbb lesz majd ilyen favoritjuk.. :) (ovodás kor körül).
Az én kislányom most lesz 3 éves, de neki sincs semmi kedvence. Mindig bepróbálkozok, hátha, de semmi. Mostanra már fel is adtam. Ha nincs, hát nincs. Ez van.
nekünk van, egy nyálfogó nyuszi, és egy rongy tigris amit a kis uncsi tesóktól kapott.ez a kettõ mindig az ágyába van.csak velük alszik el nyugszik meg.és most elmúlt 1 éves, nem rég azt a szokását vette fel, hogy miután felébredt.visszamászik a szobába és szépen sorban kicibálja a kiságyból mindent, és egész nap hurcolássza mindkettõt.egyik kezébe a nyuszi, másikba a tigris.nem tudom mitõl alakult ez igy ki nála, mert amúgy sokat van szeretgetve, mert alapjában is egy bújós fiúcska.szerintem késöbb lesz nektek is.
A kérdező hozzászólása: Akkor megnyugodtam. Csak nem olyan fura ez a csajszi. :) Biztosan késõbb lesz neki, ha lesz. Addig itt vagyok én kis kedvencnek. :)
Szia! Most voltunk az egy éves vizsgálaton ahol a védõnõnk ezt kérdezte.Mondtam hogy nincsen kedvenc játéka, erre azt felelte hogy az nem jó, de talán késõbb kialakul...egy kicsit megilyedtem, és a sok baba miatt nem tudtam vissza kérdezni miért is baj ha nincsen kedvence, ezért utána érdeklõdtem.Azt az infót szedtem össze tömören hogy a kicsiknél ezzel kezdve alakul ki a szocializálódásra való készségük.Ez azt jelenti hogy azok a babák akiknek nincsen 2-3 éves korukra kedvenc játékuk nehezebben alakítanak ki kapcsolatot más gyerkõcökkel pl. az oviban, zárkózottak, és vissza húzódóak lesznek... nem tudom.Ha ezt mondják az okosak, biztos így van.Reméllem valaki meg tud cáfolni.
Meg tudlak cáfolni :D Az én kislányom 16 hónapos, nincs kedvence, amit állandóan magával húzna , de a gyerekek társaságát nagyon is szereti. Ha meglát egyet a téren, "felveszi a szemellenzõt" és rohan hozzá. Hátra sem néz, hogy megyek-e utána. Nagyon szeret ismerkedni felnõttekkel gyerekekkel egyaránt!
14, 57-es vagyok.nagyon érdekes amit írtál.a gyerekek sokat, mondhatni állandóan változnak, tehát az hogy 16 hónaposan imádja a gyerekeket az még nem azt jelenti, hogy ovis korban nem lesz visszafogott, persze ne legyen.de most már én is rá kérdezek a védõnõre.
4 gyerekem van, 7 éves, 5, 5 éves, és egy 3, 5 éves ikerpár.Furcsa módon egyiküknek sincs kedvence, ill nincs állandó kedvence.A közösségben semmi problémájuk nincs, pedig a nagyfiú már iskolás.Gyorsan és jól beilleszkedtek, gyorsan alakítanak kapcsolatokat, jól kijönnek a többi gyerekkel.Úgyh nem kell aggódni.:)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, h felvetettétek ezt a dolgot. Épp ilyesfajta összefüggések jártak a fejemben, amikor a kérdést feltettem. Lehet benne valami, bár az én lányom is szeret ismerkedni, rajong a gyerekekért, épp úgy, ahogy az egyik kedves válaszolóm írta a sajátjáról. :) Viszont tényleg folytonosan változnak még, így majd késõbb lesz érdemes elgondolkodunk azon, h van-e köze a kedvenc játéknak és a könnyebb szocializálódásnak egymáshoz.

2 3 hetes cicám van és nem tudom, hogy lehet-e az anyacicára bolhanyakorvet rakni? Másik az lenne, hogy nem baj ha 17 naposan esznek egy pár szem száraztápot?

Legjobb válasz: Nem hiszem, hogy gond lenne, hogy az anyacicán van nyakörv. Láttam már olyat hogy rajta volt, bár személy szerint én még egy kicsit várnék vele. A pici cicáknak meg még nem nagyon adnék szárazat. Ha igen akkor is 1 hónapos koruktól és tejbe áztatva. Kenyér és más jellegû dolgokat még nem szabad, mert csak árt nekik.

Nem hiszem, hogy gond lenne, hogy az anyacicán van nyakörv. Láttam már olyat hogy rajta volt, bár személy szerint én még egy kicsit várnék vele. A pici cicáknak meg még nem nagyon adnék szárazat. Ha igen akkor is 1 hónapos koruktól és tejbe áztatva. Kenyér és más jellegû dolgokat még nem szabad, mert csak árt nekik.
én semmilyen macsekra nem raknék nyakörvet! a mi cicánk felakasztotta magát vele! :(
A kérdező hozzászólása: Azért egyszer mi megpróbáljuk bár nem nagyon nyugodt. Remélem nem utoljára.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!