Találatok a következő kifejezésre: Baj ha órával később vettem (6 db)

Mekkora bajt jelent ha a második hónap végén egy órával később vettem be egy szem tabletátt és utána este rendesen volt szex?

Ebb?l lehet gyerek? Mert modnják a 12 órát, de abban mennyire lehet megbízni?

Legjobb válasz: Ha csak egy órával vetted be késõbb, akkor nem lehet baj! Nyugodj meg, szerintem tuti nem estél teherbe!

Ha csak egy órával vetted be késõbb, akkor nem lehet baj! Nyugodj meg, szerintem tuti nem estél teherbe!
Ne aggódj, ha 12 órán belül pótoltad (és jól tetted), akkor nem lehet semmi baj!

Az baj ha közvetlen a 7 napos szünet után a tabit fél órával később vettem be és közvetlen evés után?

Legjobb válasz: Nem baj. Nem gyõzzük hangoztatni, hogy ott a betegtájékoztató, amit el kell olvasni. Szépen le van írva, hogy ha a megszokott idõtõl számolva 12 órán belül beveszed a tabit, akkor nem lesz semmi baj. Az meg tök mindegy, hogy épp elõtte ettél.

Nem baj. Nem gyõzzük hangoztatni, hogy ott a betegtájékoztató, amit el kell olvasni. Szépen le van írva, hogy ha a megszokott idõtõl számolva 12 órán belül beveszed a tabit, akkor nem lesz semmi baj. Az meg tök mindegy, hogy épp elõtte ettél.
Nem. :)
...de amúgy a 2 óra nem vészes
ha nem itt akarod megvitatni, hogy csináltátok-e akkor minek kérdezel?! ha csináltátok, akkor lehet baj. ennyi.
igazából f.aszt érdekel, csak gondoltam megkérdezem, hogy voltál-e olyan okos
milyen baj? mert védett még nem vagy az biztos, és nem a 2 órás késés, hanem a csak 7 nap szedés miatt
Akkor jól átb.aszott :D
és az elsõ nap már csináltátok is legalább?
Nem lehet semmi baj:) Velem sokszor van ilyen, csak nagyjából kell azonos idõben bevenni, nem percre pontosan. Az elsõ meg hülyeséget beszél, már rég védett vagy, ha 1. napon elkezdted szedni, de ha nem az elsõ napon kezdted volna, egy hét után már akkor is védett lennél.
Ne foglalkozz azokkal akik szerint nem véd, az orvosod nem mondott neked hülyeséget. És nyugi, 2 órától nem lesz baj :)
Én úgy tudom a 3. generációs fogamzásgátlók már az elsõ naptól használnak legalábbis hallottam már róla. Én 2 generációsat szedek az csak a második levéltõl használ. Nálam 12 órán belül lehet még pótolni. Azt nem tudom, hogy van a 3. generációsnál de gondolom ott is vmi hasonló. Tájékoztatón nincs rajta?!
A kérdező hozzászólása: Sensonette
1-2 óra csúszás még nem vészes.12 órán belül legyél és akkor nem lesz gond. Arról pedig, hogy a fogamzásgátlók mikortól hatnak eltérõek még az orvosok véleménye is.Az elsõ naptól-az egy hónapig minden van!Ez az egyén bátorságára van bízva.Ha nem szívbajos és bevállalja, hogy pár szem után szexel, akkor gondolom tisztában van vele, hogy ez mivel járhat.Aki pedig inkább óvatos duhaj, az pedig kivárja az egy hónapot, amit még a legszigorúbb orvos is elismer, hogy annyi a max., amit várni kell.Mindenkinek lelke rajta, hogy õ melyik kategória!
A kérdező hozzászólása: nem hiszem, hogy ezt itt és veled kéne megvitatni hogy csináltuk-e. köszi a választ, de ezt nem osztom meg veled ha nem baj....
A kérdező hozzászólása: a menzesz 1. napján kezdtem el. doki is mondta, a betegtájékoztatóban is benne van, hogy 1. naptól véd így.
Én nem voltam szívbajos egy hét után nyugodtan szexeltem utánna, mert azt írta a vény hogy véd. Mindez tíz hónapja volt. Most éppen szoptatok.

Az baj ha a 2. levél fogamzásgátlóm utolsó előtti tabiját egy 3/4 órával később vettem be? Alkalmazzunk kiegészítő védekezést?

Legjobb válasz: Ez még nem baj, mondhatni semmiség, nincs szükség kiegészítõvédekezésre! De ha megnézed jól a betegtájékoztatót, akkor abban benne is van, hogy a következõ 12 órában pótlod, akkor semmi gond nem lehet, ha azon kívül, akkor már para van, kell a kiegészítõ védekezés!

Ez még nem baj, mondhatni semmiség, nincs szükség kiegészítõvédekezésre! De ha megnézed jól a betegtájékoztatót, akkor abban benne is van, hogy a következõ 12 órában pótlod, akkor semmi gond nem lehet, ha azon kívül, akkor már para van, kell a kiegészítõ védekezés!
Nem másodpercre pontosan kell bevenni.. Egy egy óra elcsúszás még sosem okoz gondot. Baj akkor kezdõdik, ha 12 óránál több telik el.. Nyugi, ennyire nem kell félni:-)
Még bõven bennevolt a 12 órában! Nem kell védekeznetek!

Baj ha egy órával később vettem be a fogamzásgátlót? Ez a negyedik levelem 2. tabija!

Legjobb válasz: Nembaj, de ha elolvasoda tájékoztatót, benne van, h 12 órán belül ha beveszed nincs gáz!

Nembaj, de ha elolvasoda tájékoztatót, benne van, h 12 órán belül ha beveszed nincs gáz!
Semmi baj! De tenyleg elegge felelotlen vagy ha mar ez a 4. leveled es meg most sem tudod, hogy pontosan milyen hatasai vannak.Ennyi erovel szedhetnel akarmi mast amire ramondjak, h fogamzas gatlo.... Mar bocsi.
Nem baj, csak ha 12 órát meghaladod!
Nem baj.
Ha elolvastad volna azt a nyomorult betegtájékoztatót akkor tudnád, hogy az elfelejtett bogyót 12 órán belül beveheted problémamentesen...
Tulajdonképpen nem értem a dolgot, aki fogamzásgátlót szed arra fogja, hogy kényelmesebb, biztonságosabb, és nem aggódik. De itt folyton agyon aggódják magukat az emberek, hogy ha fél órával késõbb veszem be, meg jaj használunk mellette óvszert is lehet terhes lettem stb.Mi jó a szeretkezésben ha közben folyton azon aggódnak, hogy terhesek lesznek? Akkor mi értelme? Óvszerrel védekezünk a võlegényemmel, illetve most nem mert babát várok, (nem, nem az óvszer mellett, óvszer nélkül jött össze, direkt, szóval megbízható a dolog, legalábbis nekünk bevált)de sose izgultam agyon magam, mindig rendesen használtuk, ja és nem ellenõrizgettük kiszakadt-e mert csak úgy azért nem szakad ki. Szóval minek szedi az ember a hormonbogyót, ha így is halálra izgulja magát, meg nem képes elolvasni a betegtájékoztató illetve felhívni az orvost, ha mondjuk hányt vagy más gyógyszert kellett mellette szedni, ?

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!