Találatok a következő kifejezésre: Baj ha óránként eszik a baba (3 db)

Baj ha 2 óránként eszik a baba?

A 2 hónapos babám napközben 2 óránként eszik 60-at mert nincs tönbb tejem, csak este amikor alszik akkor eszik 3 óránként. Tápszert nem fogadja el.

Legjobb válasz: Dehogy baj!!Ha 2 óránkénti tejcsi elég csak neki akkor csak nyugodtan szoptasd úgy.A 3 óránkénti ciciztetést csak a könyvek írják, a valóság mindig más!Az élet írja a legjobb forgatókönyveket, a gyereknevelésben is!A a picid 2 óránként igényli akkor ciciztesd úgy és ne hallgass senkire a ki rögtön a tápszert ajánlja!Az anyatej mindennél többet ér!

Dehogy baj!!Ha 2 óránkénti tejcsi elég csak neki akkor csak nyugodtan szoptasd úgy.A 3 óránkénti ciciztetést csak a könyvek írják, a valóság mindig más!Az élet írja a legjobb forgatókönyveket, a gyereknevelésben is!A a picid 2 óránként igényli akkor ciciztesd úgy és ne hallgass senkire a ki rögtön a tápszert ajánlja!Az anyatej mindennél többet ér!
Szerintem nem baj. Sõt, ha nincs elég tejed, akkor a legjobb, ha minél gyakrabban teszed mellre, így remélhetõleg nem is fog kelleni a tápszer. Bár nem javasolják az ennél gyakoribb szoptatást, de szerintem amíg nincs elég tej, akármilyen gyakran szoptathatsz. Ihatsz mellé szoptatós teát, meg szedhetsz homeopátiás bocsókat, ha akarsz, így talán lehet fokozni a tejtermelést. Ha lesz több, akkor már biztos jobban teleeszi magát, és kicsit kitolódik ez az idõ, így azért kényelmesebb :)
A tea nagyon jó ötlet!Minét több folydék, és rendszeres étkzés, annál több tejcsi lesz.És a gyakori ciciretétel is növeli a termelõdést.Én 100%os narancsot ittam sokat, abban rengeteg a vitamin, és szopis teát.2 évig szopiztattam!Szorítok!
A szoptatási szakértõk szerint igény szerinti szoptatás (ez a legjobb a babának) esetén akkor kapjon a baba cicit, amikor kéri, függetlenül attól, hogy 5 perce, vagy 5 órája evett utoljára. Õt kérdezd, biztosan tud segíteni: http://www.nlcafe.hu/szakertoi_oldalak/326621/3
Semmi baj sincs, engem is paráztatott anyum, hogy ennek a babának már 3 óránként kellene ennie, lám, az unokatesómé milyen szépen beállt, biztos valami nem stimmel, de nem hallgattam senkire, csak a babám jelzéseire. És volt, hogy esténként akár másfél-két órán át ciciztünk, mert kevésnek tûnt a tejcsim ahhoz, hogy jóllakjon, pár nap után heklyreállt a rend; utólag tudtam emg, hogy rengeteg baba csinálja ezt, és nem azért, mert éhesek...
Nem baj, ha csak anyatejet kap, és ilyen keveseket eszik, valószinüleg tényleg ki is ürül a gyomrocskája mire újra kér. Tápszert szerintem ne adjál neki! amikor nekem kezdett már elapadni a tejem, és muszáj volt bedobni egy jó kis tápot, napokig alig evett, mert nem izlett neki. szerintem ezzel még ráérsz! szoptassd, és szerinem minden szoptatás után fejjél, még akkor is, ha nem jön semmi, 5-5 percet szánj rá (jobb- ball) mert lehet, hogy megnövekedni a mennyiség, és késõbb ki tudnád tolni az etetéseket ha egyszeri szoptatásra többet tudna enni. sok sikert. (17 hónapos kisfiú anyukája)

Jövő héten lesz 5 hónapos a kislányom. Baj, ha 1, 5-2 óránként aludni kíván és alszik is ált.1, 5-2 órákat, van hogy 2, 5-et? Nem sok ez ennyi idősen? Egyébkén eszik rendesen és jókedvű baba.

Legjobb válasz: Szia! az enyém is ennyi idõs és pont ezt csinálja, csak õ a babakocsiban hajlandó elaludi. Szerintem nem baj, mert jókedvûek, esznek, játszanak, csak több az alvásigényük. Nálunk a férjem is és én is nagy alvók vagyunk. Lehet a baba örökölte-. Szerintem örüljünk neki. A szomszéd kiscsaj naponta kétzer fél órát alszik és egész nap visongat. Fél éves. Ne aggódj. Jó babázást!

Szia! az enyém is ennyi idõs és pont ezt csinálja, csak õ a babakocsiban hajlandó elaludi. Szerintem nem baj, mert jókedvûek, esznek, játszanak, csak több az alvásigényük. Nálunk a férjem is és én is nagy alvók vagyunk. Lehet a baba örökölte-. Szerintem örüljünk neki. A szomszéd kiscsaj naponta kétzer fél órát alszik és egész nap visongat. Fél éves. Ne aggódj. Jó babázást!
Az én kisbabám most lett 8 hónapos. Nála hasonló volt a szitu. Én végül elvittem a gyerekorvoshoz - nem mintha nagyon aggódtam volna - de nem akartam úgy járni, hogy átsiklok valami fontos felett. A gyerekorvos azt mondta, hogy ez az alvás tényleg több, mint a megszokott, de van esély rá, hogy csak arról van szó, hogy az én kisfiam ilyen. Mindenesetre elküldött minket vérvételre, amibõl kiderülhet, ha valami gond van. Énbennem a vérszegénység és vashiány merült fel, de a gyerekorvos konkrétat nem akart mondani (aranyos, nem az a riogatós fajta). Abban maradtunk, hogy majd a vérvétel eredményétõl függõen megbeszéljük a további tennivalókat(ha egyáltalán lesz ilyen). Ha akarod, megírom, hogy mi lett a vérvétel eredménye. Én mindenesetre bízom abban, hogy semmi gond nincs, mert egyébként semmi baj nincs vele. Kicsit keveset eszik, de õ mindig is ilyen volt.

Ha igényli a baba nem baj ha 2 hónaposan 4 óránként eszik és az éjszakát átalussza?

2 hónapos babám kb. 2 hete 11-6-7ig alszik éjjel.Néhány napja pedig napközben is csak 4 óránként szopizik.Napközben egy mellből, este kettőből. Nem baj ha ilyen ritkán eszik?

Legjobb válasz: Ha õ így kéri, akkor rendben van

Ha õ így kéri, akkor rendben van
Egyetértek! De ha végre bejön a jóidõ, amit már úúgy várunk, lehet, hogy szomjasabb lesz õ is, úgyhogy megeshet, hogy gyakrabban kéri majd. :)
Nem baj, örülj neki! Az elsõ babám egy 1 hónaposan este 8- reggel 6-ig aludt, a kislányom 4.5 hónapos és még szopizik éjszaka! Szóval ez áldás az anyukának!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!