Találatok a következő kifejezésre: Baj ha óránként eszik (19 db)

Nem baj ha 3 hónapos lányom 4 óránként eszik?

Legjobb válasz: Dehogy baj, nekem már két hósan is 4 óránként evett, naponta 5*. Az éjszakát akkor már átaludta.

Dehogy baj, nekem már két hósan is 4 óránként evett, naponta 5*. Az éjszakát akkor már átaludta.
szerintem nem, ha neki így jó és nem sír, nincs semmi baja.

Baj ha 2 óránként eszik a baba?

A 2 hónapos babám napközben 2 óránként eszik 60-at mert nincs tönbb tejem, csak este amikor alszik akkor eszik 3 óránként. Tápszert nem fogadja el.

Legjobb válasz: Dehogy baj!!Ha 2 óránkénti tejcsi elég csak neki akkor csak nyugodtan szoptasd úgy.A 3 óránkénti ciciztetést csak a könyvek írják, a valóság mindig más!Az élet írja a legjobb forgatókönyveket, a gyereknevelésben is!A a picid 2 óránként igényli akkor ciciztesd úgy és ne hallgass senkire a ki rögtön a tápszert ajánlja!Az anyatej mindennél többet ér!

Dehogy baj!!Ha 2 óránkénti tejcsi elég csak neki akkor csak nyugodtan szoptasd úgy.A 3 óránkénti ciciztetést csak a könyvek írják, a valóság mindig más!Az élet írja a legjobb forgatókönyveket, a gyereknevelésben is!A a picid 2 óránként igényli akkor ciciztesd úgy és ne hallgass senkire a ki rögtön a tápszert ajánlja!Az anyatej mindennél többet ér!
Szerintem nem baj. Sõt, ha nincs elég tejed, akkor a legjobb, ha minél gyakrabban teszed mellre, így remélhetõleg nem is fog kelleni a tápszer. Bár nem javasolják az ennél gyakoribb szoptatást, de szerintem amíg nincs elég tej, akármilyen gyakran szoptathatsz. Ihatsz mellé szoptatós teát, meg szedhetsz homeopátiás bocsókat, ha akarsz, így talán lehet fokozni a tejtermelést. Ha lesz több, akkor már biztos jobban teleeszi magát, és kicsit kitolódik ez az idõ, így azért kényelmesebb :)
A tea nagyon jó ötlet!Minét több folydék, és rendszeres étkzés, annál több tejcsi lesz.És a gyakori ciciretétel is növeli a termelõdést.Én 100%os narancsot ittam sokat, abban rengeteg a vitamin, és szopis teát.2 évig szopiztattam!Szorítok!
A szoptatási szakértõk szerint igény szerinti szoptatás (ez a legjobb a babának) esetén akkor kapjon a baba cicit, amikor kéri, függetlenül attól, hogy 5 perce, vagy 5 órája evett utoljára. Õt kérdezd, biztosan tud segíteni: http://www.nlcafe.hu/szakertoi_oldalak/326621/3
Semmi baj sincs, engem is paráztatott anyum, hogy ennek a babának már 3 óránként kellene ennie, lám, az unokatesómé milyen szépen beállt, biztos valami nem stimmel, de nem hallgattam senkire, csak a babám jelzéseire. És volt, hogy esténként akár másfél-két órán át ciciztünk, mert kevésnek tûnt a tejcsim ahhoz, hogy jóllakjon, pár nap után heklyreállt a rend; utólag tudtam emg, hogy rengeteg baba csinálja ezt, és nem azért, mert éhesek...
Nem baj, ha csak anyatejet kap, és ilyen keveseket eszik, valószinüleg tényleg ki is ürül a gyomrocskája mire újra kér. Tápszert szerintem ne adjál neki! amikor nekem kezdett már elapadni a tejem, és muszáj volt bedobni egy jó kis tápot, napokig alig evett, mert nem izlett neki. szerintem ezzel még ráérsz! szoptassd, és szerinem minden szoptatás után fejjél, még akkor is, ha nem jön semmi, 5-5 percet szánj rá (jobb- ball) mert lehet, hogy megnövekedni a mennyiség, és késõbb ki tudnád tolni az etetéseket ha egyszeri szoptatásra többet tudna enni. sok sikert. (17 hónapos kisfiú anyukája)

Baj, ha az 1 hónaposom 3 óránként eszik (tápszert) és néha szopizik is?

Nem lesz túl nagy baba? Azért eszik tápszert, mert sajnos a tejem nem elég :-(

Legjobb válasz: Az enyém volt hogy óránként evett, de átlag 2 óránként, tehát sûrûbben mint a tied, mégsem lett nagy baba. Nemlesz nagy, ne aggódj. Egyébként is a 3 óra az ideális.

Az enyém volt hogy óránként evett, de átlag 2 óránként, tehát sûrûbben mint a tied, mégsem lett nagy baba. Nemlesz nagy, ne aggódj. Egyébként is a 3 óra az ideális.
növekedési ugrása lehet nem baj ha 3 oránként eszik és tedd sokat cicire még nincs veszve semmi
Enyém is sûrûbben evett, és nem lett nagy baba, sõõt... Másfél évesen 8kiló!
Az én lányom fél óránként evet tápszert de õ bukos volt. most 4.5 éves 13 kg


Egy 3 és fél hónapos babát át kellene szoktatni a 4 óránkénti evésre, vagy nem baj ha még mindig 3 óránként eszik?

Tápszeres, és 3 óránként eszik. Nem sok ez már neki? Nem kéne, hogy ritkábban egyen? Még mindig felkel éjszaka enni, irigylem azokat, akiknek az els? pillanattól fogva átalussza az éjszakát.

Legjobb válasz: Még bõven egyen csak 3 óránként, pici még. Éjjel persze ne keltsed, amikor magától kel. Napközben pláne 3 óránként etesd, akkor elõbb elmarad az éjszakai kelés, nappal szépen megvan a kajaadag...

Még bõven egyen csak 3 óránként, pici még. Éjjel persze ne keltsed, amikor magától kel. Napközben pláne 3 óránként etesd, akkor elõbb elmarad az éjszakai kelés, nappal szépen megvan a kajaadag...
Nem baj. Majd magától átáll. Legalábbis nálunk mindig így volt. Most a napokban a kislányom már csak 4x akar enni pedig még csak 10 hós. Nem tudok vele mit csinálni, õt már nem lehet erõltetni, kiköpi meg kilöki a kezembõl a kanalat, sír. Szóval ez van...akkor csak 4x eszünk. Ti nyugodtan ehettek 3 óránként, mi is így ettünk még 3 hósan és ha jó emlékszem éjjel is csak 1 evés maradt ki a többi ébredõs volt. :p Türelem, nekünk már van néhány átaludt éjjelünk is. :p
Szia! mi is 3, 5 hónaposak vagyunk csak anyatejesek. VAn hogy 5ször kér enni (sir ha többször akarok neki cicit adni) van hogy a 6 sem elég. Szerintem tudja õ mit akar:) Szerintem is át fog magától állni.
Szia, az én fiam 1éves és még mindig 3óránként eszik! Este 11-tõl alszik reggel 7-ig. (jó esetben) Úgyhogy még ráértek a 4óránkénti kajával...
6, 5 hónapos a kislányom, még mindig 3 óránként eszik napközben, éjszaka meg 9-5 alszik, aztán egy kis szopi, aztán tovább alszik 9-ig. Ne siettesd, átszoktatni nem lehet, ha éhes, ennie kell.
A fiam 4 hónapos és általában 3 óránként eszik, de van hogy csak 2 óra telik el két evés között, annyira éhes. Éjszaka mindig 2x kel enni. Tápszeres. Én is szeretném, ha ritkábban és többet enne, de nem tudom erõltetni, õ tudja mikor éhes.

Baj ha kb 2 óránként eszik az 1 éves lányom? Ti mit és mennyit adtok enni a babátoknak?

76 cm és 8900 dkg a kislányom és a következ?ket eszi: 8kor tápszer, 10kor tejpép, 12kor leves, 14kor húsos f?zi, 18kor gyümi túróval és 21kor tápszer. Az evések között még lecsúszik egy túrórudi, pár nyuszi pufi és narancs. Sok ez?

Legjobb válasz: nem baj....viszont igy is mennyiségre keveset eszik..leglább 3dl kéne egy étkezésre megennie...azén 7 hós fiam eszik kb ilyen mennyiségeket....ugyhogy ha igényli "normális kajábol" adj többet ne túrórudit meg ilyeneket adj még fõzit vagy tejpépet...vagy tejbepapit...vagy gyümit túróval de adhatsz neki kenyeret is már...vagy tésztás ételt ami jobban laktatja..már lassan azt kéne ennie amit nektek....

nem baj....viszont igy is mennyiségre keveset eszik..leglább 3dl kéne egy étkezésre megennie...azén 7 hós fiam eszik kb ilyen mennyiségeket....ugyhogy ha igényli "normális kajábol" adj többet ne túrórudit meg ilyeneket adj még fõzit vagy tejpépet...vagy tejbepapit...vagy gyümit túróval de adhatsz neki kenyeret is már...vagy tésztás ételt ami jobban laktatja..már lassan azt kéne ennie amit nektek....
mennyit eszik??mert nem mindegy....
A kérdező hozzászólása: tápszer 260 ml, tejpép 200 ml, leves 100 ml, fõzi 150 ml, gyümi 200 ml, tápszer 260 ml.
Èn sosem mértem, hogy mennyit eszik a lányom.Egyen amennyi jól esik neki.

Baj, ha a 10 hetes kislányom 2-3 óránként eszik?

Legjobb válasz: baj?...dehogy baj így a normális....mit eszik? szopizik ?mert akkor fõleg jó így

baj?...dehogy baj így a normális....mit eszik? szopizik ?mert akkor fõleg jó így
A kérdező hozzászólása: Sajnos tápszer.
abban sajnos nem vagyok otthon...
Így hányszor eszik egy nap és kb. mennyit? Milyen a súlya?
A kérdező hozzászólása: Kb. 7x. 3500-al született, most 5350.
10 hetesen a napi 7 étkezés teljesen jó és a súlygyarapodása is megfelelõ.
Az teljesen jó. 3 óránként az jó. Majd késõbb alakul még, hosszabodik a két idõ közti távolság.

Az nem baj ha a szoptatások után a következőig nem keményednek be a melleim? 13 napos a babám és 2 óránként eszik. Csak éjjel kel egyszer, akkor reggelre olyanok a melleim mint a kő. Ugye ettől még van elég tejem? Ha eszik a szája mellett folyik ki.

Bocsi ha buta kérdés, de els? babás kezd? anyuka vagyok.

Legjobb válasz: Szia! Nem baj, mindenet jól csinálsz, erre utal az is, hogy ilyen szépen alszik éjjel. Én a Suttogó "beosztása", napirendje alapján kezdtem el, és minden rendben van a mai napig is (ha érdekel, olvasd el te is). Már négy hónapos a pici, szépen szopik, úgy, ahogy a nagy könyvben meg van írva. Csak így tovább, egyél-igyál rendesen, ne hagyd, hogy begyulladjon a melled, ezért epdig annyit tehetsz, hogy sokat szoptatsz és ha kell, fejsz. Utóbbival szaporíthatod is a tejed, de arra még millió más módszer is van :)

Szia! Nem baj, mindenet jól csinálsz, erre utal az is, hogy ilyen szépen alszik éjjel. Én a Suttogó "beosztása", napirendje alapján kezdtem el, és minden rendben van a mai napig is (ha érdekel, olvasd el te is). Már négy hónapos a pici, szépen szopik, úgy, ahogy a nagy könyvben meg van írva. Csak így tovább, egyél-igyál rendesen, ne hagyd, hogy begyulladjon a melled, ezért epdig annyit tehetsz, hogy sokat szoptatsz és ha kell, fejsz. Utóbbival szaporíthatod is a tejed, de arra még millió más módszer is van :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszodat, megnyugodtam hogy nincs gond. :)

Baj ha még 9 hónapos kisfiam éjszaka is 3 óránként eszik?

Legjobb válasz: mi 11 hósan elalszik 22órakor kell 2-kor eszik 6 kell megint még soha nem gondolkodtam rajta hogy baj lenne csak tudja neki mi a jó......

mi 11 hósan elalszik 22órakor kell 2-kor eszik 6 kell megint még soha nem gondolkodtam rajta hogy baj lenne csak tudja neki mi a jó......
az én kisfiam is ezt csinálta, míg ciciztünk, 21 hónapos koráig. a cici elhagyással errõl is leszokott
Nem hinném hogy baj, de szerintem nem is olyan jó, hogy 9 hónaposan még 3 óránként ennie kell éjszaka. Anyatejes, vagy tápszeres? Ha az elõbbi, akkor lehet, hogy csak a cicizés kell neki. Próbáltad, hogy visszaaltatod? Vagy ha kel, akkor egybõl kap enni?
A kérdező hozzászólása: Szia Tápszeres igen ha ébred akkor rögtön adom is neki az enni valót, de próbáltam hogy nem adok neki csak inni vagy cumit de nem kellet neki csak akkor nyugodott meg ha enni kapott.
Leírod az étrendjét? Mikor mennyit, mit eszik? Azért lassan ki kéne tolni az etetéseket, hogy ritkuljon.
A kérdező hozzászólása: Szia hát reggel: tápszer olyan 200-240ml tízórai: gyümi vagy vagy tejpép olyan 200ml ebéd: fõzelék abbol nem sokat kb 150ml uzsonna: gyümi 200ml este: tejpép vagy gyümi100ml és még tápszer 150-200ml Váltózó. Hát és persze ejszaka mikor ébred tápszer.
ha nem a cicizés miatt cicizik, akkor lehet, hogy a gyümölcs este étvágyat/savat csinál neki. szerintem tedd át a tejpépet uzsira inkább, vacsira pedig gyümit ne adj, inkább fõzeléket.

Jövő héten lesz 5 hónapos a kislányom. Baj, ha 1, 5-2 óránként aludni kíván és alszik is ált.1, 5-2 órákat, van hogy 2, 5-et? Nem sok ez ennyi idősen? Egyébkén eszik rendesen és jókedvű baba.

Legjobb válasz: Szia! az enyém is ennyi idõs és pont ezt csinálja, csak õ a babakocsiban hajlandó elaludi. Szerintem nem baj, mert jókedvûek, esznek, játszanak, csak több az alvásigényük. Nálunk a férjem is és én is nagy alvók vagyunk. Lehet a baba örökölte-. Szerintem örüljünk neki. A szomszéd kiscsaj naponta kétzer fél órát alszik és egész nap visongat. Fél éves. Ne aggódj. Jó babázást!

Szia! az enyém is ennyi idõs és pont ezt csinálja, csak õ a babakocsiban hajlandó elaludi. Szerintem nem baj, mert jókedvûek, esznek, játszanak, csak több az alvásigényük. Nálunk a férjem is és én is nagy alvók vagyunk. Lehet a baba örökölte-. Szerintem örüljünk neki. A szomszéd kiscsaj naponta kétzer fél órát alszik és egész nap visongat. Fél éves. Ne aggódj. Jó babázást!
Az én kisbabám most lett 8 hónapos. Nála hasonló volt a szitu. Én végül elvittem a gyerekorvoshoz - nem mintha nagyon aggódtam volna - de nem akartam úgy járni, hogy átsiklok valami fontos felett. A gyerekorvos azt mondta, hogy ez az alvás tényleg több, mint a megszokott, de van esély rá, hogy csak arról van szó, hogy az én kisfiam ilyen. Mindenesetre elküldött minket vérvételre, amibõl kiderülhet, ha valami gond van. Énbennem a vérszegénység és vashiány merült fel, de a gyerekorvos konkrétat nem akart mondani (aranyos, nem az a riogatós fajta). Abban maradtunk, hogy majd a vérvétel eredményétõl függõen megbeszéljük a további tennivalókat(ha egyáltalán lesz ilyen). Ha akarod, megírom, hogy mi lett a vérvétel eredménye. Én mindenesetre bízom abban, hogy semmi gond nincs, mert egyébként semmi baj nincs vele. Kicsit keveset eszik, de õ mindig is ilyen volt.

Baj ha meg ket orankent eszik?

4es fel hos.a pici.most 8,5kilo.nem sovany az biztos;)este mar szepen alszik(kb.egyszer fel kell)a sulya miatt kerdezem,mert egy picit husika,hogy nem baj e,hogy 2orankent eszik.nem e kellene lassan hoabbitanom.

Legjobb válasz: Igény szerint adj a picinek, az a legjobb neki. Az én lányom 5 és fél hónapos, ma éjjel pl. óránként enni kért. Végülis õ tudja, mikor éhes.:-) A súlya miatt ne aggódj, én is folyton ettem, két éves koromig elég duci voltam, aztán hirtelen megnyúltam és sose voltak súlyproblémáim.

Igény szerint adj a picinek, az a legjobb neki. Az én lányom 5 és fél hónapos, ma éjjel pl. óránként enni kért. Végülis õ tudja, mikor éhes.:-) A súlya miatt ne aggódj, én is folyton ettem, két éves koromig elég duci voltam, aztán hirtelen megnyúltam és sose voltak súlyproblémáim.
A kérdező hozzászólása: koszonom szepen picit megnyugtattal.;))
Az én fiam 7, 5 hónapos és még néha elõfordul, hogy 2 óránként kéri a cicit.Igaz az éjszakákat általában átalussza már 2 hónapos korától.Én akkor etetem amikor kéri.
A kérdező hozzászólása: a sulya miatt kerdeztem, mert volt mar, hogy meglett mondva, hogy jobb ha elviszem dokihoz megnezetni, mert, hogy picit nagyobb a sulya.
A hugom kislánya is husis baba volt picinek, de amikor elkezdett mászni, járni és növekedni akkor szépen fokozatosan eltüntek a hurkák.Most 11 éves a leányzó és nagyon szép vékony.Ha anyatejes a picid, akkor végképp nem kell aggódnod!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!