Találatok a következő kifejezésre: Baj e kisebb (4 db)

Nekünk nem baj... Sokat érthettek hozzá, képzelem milyen bicaj lehet.
A kérdező hozzászólása: Hát ez nagyon hasznos válasz grat
Nektek grat a szarotokhoz. DE most komolyan mi az hogy hátsó keréknél pvc?? Te mirõl beszélsz? Legalább egy képet töltenél fel, ilyen hülye kérdésre nem lehet normális választ írni.
LOL, nem baj, de azért vegyétek videóra, ahogy nekivágtok vele a lejtõnek, végignézném :)

Baj e he kisebb a baba mint az elö van irva?

Legjobb válasz: ha nem ugy nöl elveszik vagy el hal?

A kérdező hozzászólása: ha nem ugy nöl elveszik vagy el hal?
Hány hetes vagy és mekkorák a méretek? 1-2 hét tévedés egyébként simán lehet szerintem. Szerintem nincs olyan, hogy "elõírt méret", ez mindenkinél más.
Persze van egy átlag amihez viszonyítanak, de akkor sincs "elõírt".
A kérdező hozzászólása: 6hét 5napos, van szivhang, 3mm a baboca, azt mondták kisebb 1-1.5héttel de én tudom napra pontosan mikor készült a baba
Szia! Mit mondott az orvos? Úgyis az számít, nem amit mi mondunk! Nekem 5 hét 6 naposan 3, 4 mm volt, de nem volt még szívhang!
A kérdező hozzászólása: azt mondta van szivhang ez a lényeg, majd figyelik minden héten nöl e rendesen amennyit kell
A harmadi válaszoló vagyok! Így van! A szívhang a lényeg! Nem vagyunk egyformák! Ne aggódj minden rendben lesz és jól meg fog nõni a babócád!!! :) 9 hetes kismama :)

Baj-e, ha a 2 kisebb szelet torta helyett kakaóscsigát, vagy islert eszem?

Legjobb válasz: Az isler elég durva, azért most fogyókúrázunk nem? Szal azt nem ajánlom. A kakaós csiga belefér.

Az isler elég durva, azért most fogyókúrázunk nem? Szal azt nem ajánlom. A kakaós csiga belefér.
Miért lenne baj? Ugyanúgy szénhidrát. Ischlert is nyugodtan eheted, de akkor abból csak egyet!
Nyugodtan egyél islert. A diéta nem mártíromság, csak életmód váltás. Bevallom, én tejcsokit is szoktam, és még élek. És fogyok is szépen:) ))
Szerintem az isler sem durvább, mint a torta. Nyugodtan edd meg! Én legutóbb csokis muffint vacsiztam epres jégkrémmel. Persze nem egy egész tepsivel.
Nem baj, azt halottam hogy a kakaóscsiga nem dagaszt..


Volt-e már valakinek bartolini tályog kitisztítása, a dokim csütörtökön csinálja érzéstelenítéssel mert még szoptatok, A duzzanat és a csomó már kisebb és lejeb ment tapasztaltatok ilyet? Ez nagy baj? (eddig a nagy ajkon volt)

Legjobb válasz: Ha lejjebb is ment a duzzanat,és a csomó,akkor is érdemesebb feltárni,mert jobb kitakarítani,nehogy újra begyúlladjon.Teljesen egyszerû eljárás,bemetszik,és kimossák.Ha kiürült a váladék,és kitisztult akkor kb 2 hét alatt rendbejön.Csak majd sûrûn cserélgetni kell a kötést mert rossz helyen van. Ne aggódj nem lesz semmi gond.

Ha lejjebb is ment a duzzanat, és a csomó, akkor is érdemesebb feltárni, mert jobb kitakarítani, nehogy újra begyúlladjon.Teljesen egyszerû eljárás, bemetszik, és kimossák.Ha kiürült a váladék, és kitisztult akkor kb 2 hét alatt rendbejön.Csak majd sûrûn cserélgetni kell a kötést mert rossz helyen van. Ne aggódj nem lesz semmi gond.
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm a gyors választ, picit nyugodtabb vagyok, nincs mit tenni túl kell lenni rajta:(


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!