Találatok a következő kifejezésre: Baj az véletlen (26 db)

Nem baj. Csak azért van ráírva, hogy tudd, hogy hol tartasz.
A kérdező hozzászólása: köszi válaszod:)

Baj az ha véletlen nekem ma csak 10 1/2 kor van időm ebédelni?

Legjobb válasz: Nem baj,de legalább 2 óra teljen el a gyümölcs evészet után.Fontos hogy a gyomorban ne keveredjenek a különbözõ kaják.

Nem baj, de legalább 2 óra teljen el a gyümölcs evészet után.Fontos hogy a gyomorban ne keveredjenek a különbözõ kaják.

A Gázórában van egy matrica, azt véletlen egy részéig leszedtem, vissza raktam de látszik, hogy lejött. Lehet ebből baj?

Mit tegyek? Gondolkoztam, hogy beszólok a szolgáltatóhoz, mert rajta van a matricán, hogy: A matrica megrongálása vagy eltávolítása szerz?désbontásnak min?sül.

Legjobb válasz: szólj mert ha éves leolvasás lesz akkor kiderül úgyis. de ha azt mondod hogy kinyitotta a gyerek(vendégé,szomszédé,akárkié) talán kicsit jobban jössz ki belõle.de lehet hogy nem.

szólj mert ha éves leolvasás lesz akkor kiderül úgyis. de ha azt mondod hogy kinyitotta a gyerek(vendégé, szomszédé, akárkié) talán kicsit jobban jössz ki belõle.de lehet hogy nem.
Hogy szedted le véletlenül? Véletlen odanyúltál és véletlen beleakadt a körmöd, majd lekapartad? :) nem értem... Tényleg bocs, nem kötekedni akarok, de ezt nehéz véletlen leszedni... Szólj be mindnekéépp..! :)
A kérdező hozzászólása: Holnap be fogok szólni, Köszönöm.
Az a biztos, ha még most bejelented... Ha õk veszik észre késõbb sokkal rosszabbul jöhetsz ki belõle. Majd feltesznek egy új, sértetlen matricát és neked sem kell majd a késõbbiekben idegeskedned miatta, hogy rád vernek-e +X%-ot, mert felmerült a gyanú, hogy csalni akartál. Bár a kiszállás és a matrica díját lehet ki kell majd fizetned, de inkább az legyen, mint egy jó nagy büntetés.
A kérdező hozzászólása: illetve ilyen: http://plomba.hu/gallery/thumbs/222/63824_8223698_694_394_ee.. mert hagyott nyomot
A kérdező hozzászólása: itt ilyen biztonsági matrica van: http://plomba.hu/gallery/thumbs/222/63832_2807260_760_442_08..
Akkor igencsak új típusú plomba van rajta, ami nemtom hogy néz ki :)
A kérdező hozzászólása: oylasmit nem láttam :D
A plomba, ha régi, akkor ilyen kis ezüst színû kör alakú valami, amibe drót megy és össze van nyomva.
A kérdező hozzászólása: Plombák? Az mi?
Nem tudom milyen matrica az, a lényeg, hogy a plombák sértetlenek legyenek. De a biztonság kedvéért hétfõn reggel telefonálj a szolgáltatónak és kérdezd meg tõle!
A kérdező hozzászólása: Hát bele akadt az olló hegye, és megszakította, :D most az jön h mit keresek ollóval a gázórába de azért kotorásztam mert van az a kis doboz, és annak a 2 végének bent kell maradni de folyton kijött.. :( és leragasztottuk erre apa kiküldött hogy szedjem le mert nem jött a gáz :( leszedtem az ollóval megcsúszott bele akadt a hegye és megszakadt

VALAKI GYORSAN! Dienille fogamzásgátlót szedek és ugye vannak rajta nyilak, elnéztem és most az utolsót vettem be véletlen. Ilyenkor mi a tevő? Ez az első szemem sose szedtem még ilyet! Ugye nem lesz baj = (

Legjobb válasz: Nyugodj meg,nem lesz bajod!Ennek a tabinak minden szeme ugyanolyan,ugyanazokat a hormonokat tartalmazza.A nyíl és a mellette lévõ betûk csak segítséget nyújtanak,hogy tudd melyik napnál tartasz és hogy ne keverd össze,hogy vettél-e már be ma vagy még nem.Mivel te a végérõl kezdted el bevenni,ezért most jobban oda kell figyelned,hogy 21 napig rendszeresen ugyanabban az idõpontban bevedd,de nem lesz semmi bajod,csak szedd 21 napig,aztán 7 nap szünet és a következõ levelet a 8.napon pedig figyelmesen kezd el és akkor könnyebb lesz követni,hogy hol tartasz!Nem lesz baj,csak ne pánikolj! :)

Nyugodj meg, nem lesz bajod!Ennek a tabinak minden szeme ugyanolyan, ugyanazokat a hormonokat tartalmazza.A nyíl és a mellette lévõ betûk csak segítséget nyújtanak, hogy tudd melyik napnál tartasz és hogy ne keverd össze, hogy vettél-e már be ma vagy még nem.Mivel te a végérõl kezdted el bevenni, ezért most jobban oda kell figyelned, hogy 21 napig rendszeresen ugyanabban az idõpontban bevedd, de nem lesz semmi bajod, csak szedd 21 napig, aztán 7 nap szünet és a következõ levelet a 8.napon pedig figyelmesen kezd el és akkor könnyebb lesz követni, hogy hol tartasz!Nem lesz baj, csak ne pánikolj! :)
Hány fázisú az a tabi?
A kérdező hozzászólása: kb 10 napja van meg a menzeszem mióta elkeztem szedni a tabletátt az baj?
Egy kicsit nagy itt most a káosz. A Dienille fogamzásgátló egyfázisú, ami azt jelenti, hogy minden szem tablettában ugyanannyi hormon vagy, így a sorrend bármikor felcserélhetõa lényeg az, hogy mind a 21 tablettát be kell venni. Kérdezõ: Ezért nem értem, hogy miért hallottál olyat, hogy elsõ 7 gyengébb, aztán erõsebb és legerõsebb. Ez a háromfázisú fogamzásgátlókra igaz, ott valóban 3X7 szem van, ami eltérõ mennyiségben tartalmazzák az adott hormonokat. Ezek a szemek ezért kölönbözõ színüek is, mert nem szabad õket összekeverni. Ha a tiéd egyszínû és a tájékoztató is azt írja, hogy egyfázisú, akkor tényleg mindegy, hogy milyen sorrendben veszed be. De a legjobb lesz, ha felhívod a dokid és kérdezd meg tõle mégegyszer!
A Dienille kétféle nõi nemi hormont tartalmaz kis mennyiségben, etinil-ösztradiolt (ösztrogénhatású hormon) és dienogesztet (mely a természetes sárgatest-hormonhoz hasonló hatást fejt ki). Alacsony hormontartalma miatt a "mikropill" elnevezésû, a kétféle hormon miatt a "kombinált", a tabletták azonossága miatt pedig a monofázisos, vagy egyfázisú fogamzásgátlók családjába tartozik. Ne aggódj, nem csináltál semmit. Ez a betegtájékoztatóból van. Haladj visszafelé a szedéssel, így nem fogsz kihagyni 1 napot sem.
Óóóó, istenem... aki annyira se képes, hogy elolvassa a betegtájékoztatót és tisztában legyen a tablettája hatásával, típusával, inkább ne szedje. az ilyenek szoktak tabi mellett "véletlenül" úgy maradni. kérdezõ: a tablettád fajtája 3 fázisos készítmény. ajánlom figyelmedbe a betegtájékoztató figyelmes áttanulmányozását vagy az orvosodtól kérj tájékoztatást. egyébként jó nagy marhaságot csináltál. a tablettád azért 3 fázisú, mert mindegyik sor különbözõ hormonmennyiséget tartalmaz. most pont az vetted be, amelyiket nem kellett volna. hívd fel az orvost és kérdezd meg, hogy mit csinálj pontosan, ezt itt neked senki nem fogja tudni megmondani, mert nem vagyunk orvosok.
A kérdező hozzászólása: Kössz rendes vagy! de nekem nincsennek betûk csak nyilak és nekem az orvos mondta hogy azért vannak nyilak mer a legerõsebbig meg... elsõ 7 gyengébb 2. közepes és a 3.sor az a legerõsebb! Amúgy rendes vagy nagyon köszönöm!
ez olyan baromság...mindegyik szem ugyan olyan HEEEE
A kérdező hozzászólása: hát ezt nemtudom hogy hány fázusú a tabletták ugyan olyanok gondolom a nyilak azt azt jelenti h 3 sorba vannak h elsõ az a gyengek köv sor közebes utána meg erõs de én most kaptam sohanemszedtem és rögtön az utolsót szedtem be félek baj lessz
Akkor a mostanit meg beveszed akkor amikor a hiányzót kellene.
Azt meg tudná valaki mondani, hogy a Rezia egyfázisú vagy többfázisú?

Az jelent valamit, ha orálisan kielégitem a párom, és véletlen lenyeltem! Ettől ugye nem lehet teherbe esni? Baj, ha lenyeltem?

Legjobb válasz: Jézusom,hány éves vagy??Inkább a biológia o´rán figyelnél,minthogy az orális kielégítésen ja´r az eszed.!!!!!Mi bajod lenne attól,hogy lenyelted???Gyomorrontás esetleg???Inkább világosítson fel valaki.!!!

Jézusom, hány éves vagy??Inkább a biológia o´rán figyelnél, minthogy az orális kielégítésen ja´r az eszed.!!!!!Mi bajod lenne attól, hogy lenyelted???Gyomorrontás esetleg???Inkább világosítson fel valaki.!!!
De igen!És vigyázz nagyon nagy bajod lehet tõle!!Jobb ha azonnal gyomormosásra mész...
Én még rákontrázok.A biológiai ismeret hiányosságaival egyetértek, néhányan már szexelnek, de még a "góly hozza"-nál tartanak, ez nem jó.Viszont, terhes nem lehet.De ne röhögjetek ki, egy neves bõrgyógyásztól azt hallottam, hogy egy egészséges férfi spermiuma gyomorba jutva szebbé teszi a bõrt:-))))))
Szia:Terhes nem lehetsz ez képtelenség lenne.Ha lenyeled sem lesz semmi bajod max valami fertözést szedhetsz össze!
Kedves Elõttem Szóló! Ugye magad sem gondolod komolyan ezt az aluliskolázott megnyilvánulást... Kár, hogy a hozzád hasonlók miatt romlik ezen az oldalon a színvonal!
HÉ!!!!!!IDE SEGÍTSÉGÉRT FORDUL AZ EMBER LÁNYA, VAGY FIA, MI A FASZÉRT KELL LEHURROGNI A MÁSIKAT!!!!!!Ettõl nem lehetsz terhes, és nem lesz semmi bajod, ha lenyeled!Csókoltatom az elõttem válaszoló gyökereket!
Hülye kérdésre hüjye válasz:Persze hogy lehetsz!Hány éves?Lehet korán kezdted, elöbb tanulj.
CSak egyetérteni tudok. Nem, nem lehetsz terhes és semmi bajod nem lesz, ha lenyeled. De ha ilyen felvilágosulatlan vagy, elõbb jó lenne utánanézni, és tájékozódni, gondoskodin a fogamzásgátlásról, mielõtt növeled az abortusz statisztikát!!!
Szerintem errõl a témáról beszélgess el anyukáddal, ha ez eddig nem történt meg. Úr Isten, próbálj már egy kicsit gondolkodni!!! Ha azt sem tudod, hogy hogyan mûködik egy nõi test, akkor minek szexelsz?
Gyerekkoromba találkoztam ilyen kérdéssel az IM magazinban:) Most komolyan, bocs, de hány éves vagy? Attól nem lehetsz terhes, ha lenyeled! Beteg se igazán, ha már úgy jött össze. Baba akkor lehet, ha "rendesen", alulról szeretkeztek. Szerintem nézz utána könyvben, vagy interneten, nehogy baba legyen, mielõtt nem szeretnéd!
hmmm. Én nem foglak kicikizni..De!Jobban tennéd ha már esetlegesen vonzanak az efajta együttlétek elõtte utánanéznél a következményeknek.Beszélgess a szüleiddel róla, ha nem jó velük a kapcsolatod vagy túl kínosnak érzed rengetek cikket olvashatsz errõl a neten keresztül.TERHES NEM LEHETSZ!Ugyanis a lenyelt ondó a gyomorba kerül és nem érintkezik a petesejteddel.(mellesleg még ha szeretkezel is , csak akkor eshetsz teherbe ha peteérésed van az az ha kilöködik egy petesejted a petefészkedbõl.illetve ha peteérés elõtt szeretkezel 1-2 nappal ugyanis a spermium 48 a petesejt meg 24 óráig termékenyítõ képes) Nah de nem tartok neked felvilágosító órát.Csak egy tanács:(elõbb tanulj, utána cselekedj) Vigyázz magadra és gondolkozz! Üdv. egy 16 éves (lány)

A 4 hónapos német juhászkutyám az orrát a számba dugta véletlen! Lehet tőle valami bajom?

nedves volt és hideg ? láttam már hogy ürüléket nyal/szaglássza , valamint kutya ismerkedésnél is használja az orrát. annyit tettem hogy kiöblíttetem a számat mert mást nem tudok tenni . Köszönöm a válaszokat!

Legjobb válasz: Semmi bajod nem lesz. :) Ha ennyitõl baja lehetne az embernek, akkor én már a sok kutyapuszitól halott lennék.

Semmi bajod nem lesz. :) Ha ennyitõl baja lehetne az embernek, akkor én már a sok kutyapuszitól halott lennék.
A kérdező hozzászólása: köszi! elsõ mondatnál amúgy -? :)
A kérdező hozzászólása: ja amúgy megvan minden oltása a veszettséget kivéve amit majd 1 hét múlva kap na meg féregtelenítve is 12 hetes korában volt utoljára
Nekem meg a nagyon kicsi cicám konkrétan bekukucskált a számba, mikor ásítottam :D de semmi bajom azóta se. Pedig volt már vagy 2 éve. Szerintem ne aggódj! :)
Férgek?
Ha ennyire parázol, teljesen felesleges neked kutyát tartani.
A múltkor elaludtam a kertben és a macskám beleszart a számba.Lehet bajom tõle?:)

Nem hagytam abba véletlen az 1 hetes fogamzásgátló szedést. Lehet baj?

Hónap elején kellett volna megjönnie. késik már 2-3 hete. Véletlen tovább szedtem a fogamzásgátlót ( Controvul ) Ki kellett volna hagynom egy hetet egy levél után,de én tovább szedtem a hülye fejemmel. Még kezdő vagyok e téren, kérem segítsetek, aggódhatok hogy baba lesz? Holnap megyek nőgyógyászhoz.

Legjobb válasz: Bajod nem lesz belõle,csak ne csinálj ebbõl rendszert.Ha nem hagysz szünetet,vérzésed sem lesz,hiszen tovább szeded a hormont.Ez teljesen természetes.

Bajod nem lesz belõle, csak ne csinálj ebbõl rendszert.Ha nem hagysz szünetet, vérzésed sem lesz, hiszen tovább szeded a hormont.Ez teljesen természetes.
A kérdező hozzászólása: Uhh, kicsit megnyugodtam, köszönöm válaszodat! Akkor lehetséges hogy ez miatt nem jön meg. Csak mert néha érzem, mint ha hányingerem lenne, több lenne a hangulatingadozás is. De lehet csak túl sok a cigi... vagy meg bemeséltem már magamnak..és akkor mikor számíthatok arra hogy megjön? mert akkor nyugodnék meg 100%-ban.
Megjönni nem fog, csak a következõ levél befejezése után.Amikor fogamzásgátlót szedsz, nem menstruálsz, hanem megvonásos vérzésed van, de mivel most "nem vontad meg" , hanem tévedésbõl tovább szedted(ami egyébként nem nagy tragédia, vannak, akik így tolják el a vérzést, pl. nyaralás miatt, ez úgymond bevett gyakorlat, de tényleg nem jó rendszert csinálni belõle), így nincs mitõl vérezned.Nyugi:)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm:)
Én csak annyit fûznék hozzá, hogy ugye tisztában vagy vele, hogy mekkora kockázatnak teszed ki magad, ha cigizel a tabletta mellett?? Olvasd el a betegtájékoztatót!! Nekem ez volt az elsõ kérdése a dokimnak, mielõtt odaadta volna a receptet.

Szilikon spryt fujtam véletlen az ablaküvegre. Mekkora a baj?

szilikon spryt fujtam véletlen az ablaküvegre.Mivel tudnám eltávolitani?

Legjobb válasz: szerintem semmi baj, a kezemre is ment már. jó alaposan mosd le és pucold a szokott módon. ha nem a szilopasztra gondoltál.

szerintem semmi baj, a kezemre is ment már. jó alaposan mosd le és pucold a szokott módon. ha nem a szilopasztra gondoltál.
Mosogatószeres langyos vízzel el tudod távolítani.
Nehezen fog lejönni, de nem lehetetlen lemosni. Jó alaposan, többször, mosogatószeres vízzel most át. Esetleg töményen is önthetsz az üvegre mosogatószert és vizes szivaccsal dörzsöld, mosd le! Elõbb-utóbb le fog jönni maradéktalanul.
A kérdező hozzászólása: azóta fujt a szél és ahol érte a spray csupa dzsuva lett az ablak.csak maszatolodik ha vizezem
Well-done hideg zsíroldó---kizárólag gumikesztyûvel !
Jah, a nátrium-hidroxid elég szépen leoldja a bõrt is, ha nem húzol gumikesztyût.
Neked csinál bajt, ha megakad a torkodon.:)
Nem lesz semmi baja a babának!Valamelyik este nekem is lecsúszott a szálka, semmi bajunk nem lett tõle:-)Akkor van baj ha megakad a torkodon.
ne aggódj nem csinál semmi bajt :)
Átszúrja a gyomrod és a beleid majd beleáll a méhedbe... Gondolkozzál már egy kicsit mielõtt ekkora hülyeségeket kérdezel!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!