Találatok a következő kifejezésre: Baj az minden nap (219 db)

Az baj ha minden nap megcsinálom a töredezettségmentesítést?

Legjobb válasz: Oké ha úgy nézzük baj, mert fölöslegesen koptatod a merevlemezedet, használod az áramot stb. Csak hogy érezd: érdemes (van értelme) minden nap ablakot pucolnod otthon?

Oké ha úgy nézzük baj, mert fölöslegesen koptatod a merevlemezedet, használod az áramot stb. Csak hogy érezd: érdemes (van értelme) minden nap ablakot pucolnod otthon?
Nem, csak felesleges.
A kérdező hozzászólása: minek vegyek ha jó a vinyó!
Elég olcsók a HDD-k vegyél akkor egyet!
A kérdező hozzászólása: hát én elég sokat. másnapra mindíg van a c vagy d meghajjtón 5-6 gb töredezett fájl
"de miért? ha nagyon összegyülik lasítja a gépet." Ha nagyon összegyûlik... miért, te egy nap alatt hány ezer fájlt hozol létre és törölsz?
Jah!
Nem hogy naponta, de havonta is felesleges.
Gugu Gabor igazad van. Minden nap felesleges. Jót sem tesz, hogy mindennap csinálod meg rosszat se(attól nem fog elromlani rögtön)
A kérdező hozzászólása: de miért? ha nagyon összegyülik lasítja a gépet.
Az én 3Mb-os vinyóm is jó. Csak épp egy kép alig fér el rá...

Az baj ha minden nap mosok hajat? Mivel reggel megmosom másnap reggelre zsíros .

Legjobb válasz: szerintem nem baj. én pesten lakok és a levegõ annyira koszos, hogy muszáj mert a zsíros hajat meg nem tudom elviselni. meg ebbe a melegben megizzadsz amiatt is gyorsabban zsírosodik a haj. én ha épp olyan van, hogy nem kell sehová se mennem ,akkor is minden második nap megmosom.

szerintem nem baj. én pesten lakok és a levegõ annyira koszos, hogy muszáj mert a zsíros hajat meg nem tudom elviselni. meg ebbe a melegben megizzadsz amiatt is gyorsabban zsírosodik a haj. én ha épp olyan van, hogy nem kell sehová se mennem , akkor is minden második nap megmosom.
hát én akármivel mostan eddig másnapra olyan zsíros lett a hajam hogy utcára nemnagyon menne ki vele senki..én se tudok mit kezdeni vele, hogy ne kelljen mindennap megmosnom. mikor 2-3 napot itthon vagyok akkor persze nem mosom meg, de ugyanolyan zsíros utána is.
Én is mindennap mosok. Így érzem magam tisztának. Ez olyan, mintha azt mondanátok, hogy pár napig ne moss hónaljat, majd magától illatos lesz. Egyébként aki ilyen melegben hagyja, hogy bepálljon a feje... az jó büdös lehet. Én próbáltam amúgy kétnaponta mosni, de csak annyi lett, hogy minden másnap úgy ébredtem, hogy a körmöm alatt véres, mert álmomban kivakartam a fejem.
igen, mivel károsítja a hajat. ajánlok valamit. ha otthon vagy pl. három-négy napig, ne mosd meg. ha ezt többször egymás után eljátszod, nem lesz zsíros, csak a negyedik napra a hajad. nekem csak háromszor kellett eljátszanom, és azóta négynaponta mosok hajat, és nem zsíros!
2. válaszoló! Ez nagyon hajfüggõ... én több hónapon át csináltam azt, hogy hetente csak 1x mostam hajat, de ugyanúgy zsíros maradt a 2. napra. Nekem genetika miatt zsírosodik, és aki szintén úgy van, mint én, az akármit csinálhat a hajával, mert úgy marad. A hoxán van errõl egy napló, mindenfélét kipróbál az író, samponokat, kencéket, meg ugye, hogy nem mossa, de egyelõre nincs változás. Mindennap ne mosd, elég 2naponta. Második napra azért csak nem olyan vészes, és még mindig jobb, mintha naponta mosnád. Próbálj naturkozmetikumot használni, az eggyel jobb. Ha gyakran mosod a hajad, meleg szívvel ajánlom az Alverde termékeit (DM márkája), maximálisan elégedett vagyok vele. Nem olyan erõs vegyszer, mint a legtöbb sampon, ezt nyugodtan használhatod, akár mindennap, de jobb, ha 2 naponta. Egyébként, ha otthon vagy, akkor tényleg ne mosd. Nem kell, úgy sem látja senki.

Az baj ha minden nap kap tejet a cicám?

(laktózmentes)

Legjobb válasz: Nem baj,de 1 napcsak egyszer kapjom , de ha 1 nap egyszer adtál neki akkor most 2 naponta igyon.

Nem baj, de 1 napcsak egyszer kapjom , de ha 1 nap egyszer adtál neki akkor most 2 naponta igyon.
nyugott szívvel adhatsz neki
Természetesen nem ártasz vele!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Jó a cica nem tud tehenet fejni...de a cica el tud menni boltba konzervet venni? :) Amúgy csak egy picit kap és MINDIG ott van elötte a friss víz.Akkor ezek szerint nem ártok vele :) Még pici cica most lesz 4 hónapos.
*még annyit hogy nekünk is a szükségletünk alapjában véve az hogy együnk és ne legyünk éhesek, mégis a kenyeret nem csak magába esszük pedig csak arra van szükségünk hogy éhséget csillapítsunk, hanem különféle igényeink vannak, legyen rajta vaj paprika, szalámi, kell ez nekünk? nem, nincs rá szükségünk, ahogy arra se hogy a zöltségeket megpároljuk hiszen ezért van a fogunk hogy rágjunk. vagy ha húst csinálunk ízesítjük pedig csak az éhséget akarjuk csillapítani, akkor meg minek rá fûszer? Ezek mind IGÉNYEK. Nincs rá szükség, de igényeljük mert így jobb, a macskának is elég a víz, de miért ne adjunk olyat neki amit szeret? nincs rá szüksége, de igényli. Szereti
ma 20:11-os Az ember azért iszik tejet mert megtudja fe*jni a tehenet? wao! Te biztos nem csináltál még iyet mégis z*bálod a tejet akkor ez hogy van? meg mi az hogy nincs szüksége rá a macskának?. Gondolom te csakis vizet és macskakaját adsz neki, mert TETUDOD hogy neki csak erre van szüksége, szegénykém
Nem az a lényeg, h a macskák tudnak-e tehenet fjni, nem is értem mit jössz ezzel az álokoskodással... A lényeg h szereti! Amúgy: akkor minek eszel kókuszt, fügét, banánt? A boha életben nem szednéd le a kertedbõl ha nem hoznák ide neked. Na mi meg a macskának visszük a tejet. Problem?
Kérdem én mégegyszer, melyik állat iszik TEJET FELNÕTTKORÁBAN? Semelyik, mert NINCS RÁ SZÜKSÉGE! Csak az ember! Miért? Mert megtudja fejni a tehenet(és egyéb tejet adó állatokat) :*
Persze semmi baja nem lesz tõle! Friss vizes: az enyémek nem is isszák a vizet frissen! Csak minimum másnapos vizet isznak, ha frisset adok nekik, inkább isznak a mosogatóból, v nem isznak sehonnan...Na ennyit a friss vízrõl nálunk!
utolsó! ki mondta hogy nem kap vizet? mindig van elõtte víz, de néha melegítek egy kis tejet, imádja nincs tõle semmi baja, akkor miért ne? én azon csodálkozok hogy van aki könyv és szentírásszerûen nevel macskát
-.- Szegény cicák..... imádom az állatokat és azt látom hogy ilyen macskatartók vannak:S Víz (az alap) az már snassz??!
Hát adhatsz neki tejet de az ne tehén tej legyen hanem inkább kecsketej. Én is adtam egy idõbe a cicámnak. Egy ideljig nem is volt vele semmi gond de egyszer összefosta magát a tejtõl ahányszor kapott. Szóval szerintem egy héten max csak 2-szer adj neki tejet.
Szerintem is adhatod neki nyugodtan. Azért meg egy nagy pirospont, hogy laktózmenteset veszel neki! :)
ma 08:40 a tejet minden macska szereti, szívessen megeszi nyugodt szívvel lehet neki adni akár mindennap, de lehet többször is:)
Elsõ, kicsit homályos a válaszod
Hát, tejet melyik állat iszik az emberen kívûl felnõttkorában?!:) Sima tiszta víz lenne a legegészségesebb neki
Tegyél elé parafinolajat, azt is szereti, sõt megõrül tõle, mégsincs rá szüksége-.-


Az baj ha minden nap reszelek pici sajtot a babam fozijebe, es beledobok pici vajat is, igy kremesebb, mehet igy minden nap?

kiprobaltuk a gyimit-turoval ez nagyon be jon neki,adhatom-e ezeket minden nap?8 hos

Legjobb válasz: Nem egy hangú egy kicsit? Próbáld egy kicsit változatosabban, husit, sajtot, tojássárgáját, túrót felváltva. Pici zsiradék mindig kell bele, én egy tk. étolajat szoktam bele tenni.

Nem egy hangú egy kicsit? Próbáld egy kicsit változatosabban, husit, sajtot, tojássárgáját, túrót felváltva. Pici zsiradék mindig kell bele, én egy tk. étolajat szoktam bele tenni.

Az baj ha minden nap találkozok a barátommal?

Nagyon szeretjük egymást már rég óta (9hónap) együtt vagyunk és szinte minden nao találkozunk reggelt?l estig együtt vagyunk.Ez baj?Nem fogjuk megunni egymást?

Legjobb válasz: Igen, meg fogjátok unni egymást, én is tapasztaltam már. Néha szervezzetek külön programot, találkozzatok hetente párszor, de ne minden nap, az nem jó, arra ráértek majd ha házasok lesztek. Nem jó így összenõni, nekem minden kapcsolatom ezért ment tönkre. Köztük egy három éves is, három év után jöttem rá, hogy néha nem ártana csak a barátnõimmel is elmenni bulizni, meg néha kicsit csavarogni a városban, de ez olyan lehetetlennek tûnt a kapcsolatban, nem tudtuk tolerálni az ilyen igényeket egymástól, pedig kellett volna. Azóta figyelek erre.

Igen, meg fogjátok unni egymást, én is tapasztaltam már. Néha szervezzetek külön programot, találkozzatok hetente párszor, de ne minden nap, az nem jó, arra ráértek majd ha házasok lesztek. Nem jó így összenõni, nekem minden kapcsolatom ezért ment tönkre. Köztük egy három éves is, három év után jöttem rá, hogy néha nem ártana csak a barátnõimmel is elmenni bulizni, meg néha kicsit csavarogni a városban, de ez olyan lehetetlennek tûnt a kapcsolatban, nem tudtuk tolerálni az ilyen igényeket egymástól, pedig kellett volna. Azóta figyelek erre.
Tapasztalat: Nagyon megfogjátok unni egymást, pár hét-hónap, és már nem lesztek olyan jól meg, mert nem tudtok majd mit csinálni együtt, és sztem fõleg neked lesz rossz, mert te fogod magadra venni, magadat fogod hibáztatni.
figyelj én is mindennap talalkozok abaratommal 2 eve együtt vagyunk, de nem egeész nap, hanem estefele elmegyunk egyet bevásárolni, vagy ki egyet sétalni, par orat együtt ulunk. de a tul sok egyuttules sem jo. talalkozhattok naponta, s ha az egyiknk dolga van akkor aznap nem, de az nem jo akarmennyire is szeretitek egymast.de viszont lgyetek boldogak, es ne engedjetek h senki szetszedjen ha ennyire szeretitek egymast
sztem ha néha nem találkoztok mindennap az nem baj:) ), hidd el!megértlek téged, hisz én is szívem szerint éjjel-nappal vele lennék, de gondolj abba h.több idõd lenne magadra:) , meg a barátod írna olyanokat h.mennyire hiányzol és már nagyon várom h.újra találkozzunk:) )!sztem ne találkozzatok mindennap:) ), hidd el sokkal jobb lesz õt látni legközelebb:)

Az baj ha minden nap majdnem 4 szer maszturbálok? (fiúk)

Az baj vagy okoz valamit?A válaszokat előre is köszöm.

Legjobb válasz: hogyne lenne baj ... lemaradsz az életrõl, mert mindig a farkad fogod

hogyne lenne baj ... lemaradsz az életrõl, mert mindig a farkad fogod

Az baj hogy minden nap kiőblitem a hajamat és szerdán és vasárnap kimosom samponnal?

Legjobb válasz: Akkor baj, ha ez zavar téged. Ha nem, akkor miért lenne baj?

Akkor baj, ha ez zavar téged. Ha nem, akkor miért lenne baj?
A kérdező hozzászólása: hajamat nem kárositja e ezért kérdeztem
Azt má nemtom, nem vagyok orvos. De szerinem némileg károsítja. Több mint valószínû. Például az indiánok nem hiszem, hogy használnak sampont és mégis szép a hajuk.
ha óvatosan bánsz vele nem károsítja. de szerintem próbáld ki a kátrányos kénsampont, kevesebbszer kell majd hajamosnod :)

Mi lehet a bajom hogy nem jött még meg? 19éves vagyok mit tudok csinálni hogy elösegitsem hogy megjöjjön? Lehet aza baj hogy minden nap tornázok? Hagyam abba akor?

2honapja voltam nögyogyásznál kaptam egy gyogyszert 2db volt benne és a következö honapba minden oké volt megjött. De most nem nemtudom mért de nem akarok megint oda menni. Van valami gyogyszer arra h megjöjön? 24napra szokot megjönnni és már több mint 34napja nem jött meg kezdek félni már elkellet volna mulnia:S

Legjobb válasz: Nem feltétlen kell orvoshoz menned. Sok minden befolyásolhatja, a menszeszedet: idegesség, fáradtság, stressz stb. Ha egy darabig nem csináltál semmit, utána volt egy nagyon húzós(kemény) edzésed, akkor azért is lehet, mert túl sok vért használt el a szervezeted. kismillió dolog befolyásolhatja, de azért látogasd meg a dokit.

Nem feltétlen kell orvoshoz menned. Sok minden befolyásolhatja, a menszeszedet: idegesség, fáradtság, stressz stb. Ha egy darabig nem csináltál semmit, utána volt egy nagyon húzós(kemény) edzésed, akkor azért is lehet, mert túl sok vért használt el a szervezeted. kismillió dolog befolyásolhatja, de azért látogasd meg a dokit.
Szia! A saját érdekedben kell orvoshoz menned, nem más miatt. Bár még nem olyan vészes az a 34 nap, sok mindenkinek nem pontos a mensije. Esetleg késõbb, amikor gyereket szeretnél, akkor okozhat problémát, de nem nagyot és nem feltétlenül. Én úgy tudom, cickafarkfû teával lehet beállítanin a mensit. Én sem vagyok a gyógyszerek híve, viszont van, amikor mást nem lehet tenni. Ha nem is most, de keresd fel azt a dokit, vagy egy másikat!
Az orvos pontosan tudja mi csak találgathatunk!Tehát inkább az orvos. Egyébként ha van barátod és pettingeltetek bár kicsi az esély, de lehetsz terhes ugyebár. Szval sztem menj el az orvoshoz.
19 éves? Akkor nõjj fel picinyem. Az orvos azért van, hogy megállapítsa mi a bajod és kezeljen. Ha nem mész oda, akkor nem leszel kezelve. Aztán, ha majd gyereket akarsz, de nem megy, mert pl. a gyulladásoktól elzáródott mindkét petevezetked, akkor majd ne sírj, hogy mekkora marha voltál 19 évesen, amikor - szemben veled - más ember azért már tud felnõttként viselkedni.
1. vok. Istenem "neeemmm megyek.." Hát ne menj, de aztán magadra vess ha komolyabb baj lesz!
Hülye p**csa! Menj az orvoshoz.Mit gondolsz orvosok vagyunk?
Te tényleg hülye p.csa vagy! (utolsó kommented alapján) Ha "nemmmmmm" szeretnél elmenni orvoshoz, akkor vess magadra. Lehet, hogy valami betegséged van (pl. méhnyakrák), de tényleg nem lényeges... Inkább vágd be a durcit!
MIVAN ENNYIRE FÉLSZ AZ ORVOSTÓL 19 ÉVESEN?????ISTENEM MILYEN KIS TAKNYOSOK VANNAK...VAGY INKÁB TERHES SZERETNÉL LENNI???MENY EL AZ ORVOSHOZ
Basszus, te tényleg egy lehetetlen alak vagy! mégis most mit vársz? feltettél egy kérdést, megkaptad rá a választ. orvoshoz kell menned, mert mi itt nem vagyunk nõgyógyász szakorvosok, sõt még táltosok se, hogy a távolból meghozzuk a mensesedet! édesanyád ennyire félvállról veszi a problémádat? õ hol van ilyenkor? nem tudok mást, csak a többieket ismételni: orvoshoz kell menned, mert hormonproblémáid vannak feltehetõleg, amit nem fogsz tudni házi csodaszerekkel megoldani, erre mérget vehetsz. felnõtt ember vagy, legyen már ennyi józan belátásod! a termékenységeddel játszol kisanyám! de ha ezt neked megéri kockáztatni, ne menj orvoshoz, nem a mi bajunk. ostoba tyúk.
A kérdező hozzászólása: voltam orvosnál és ö sem tudja hogy mibajom van szoval kár volt elmenem dehülye voltam... és még gyogyszert sem irt fel szal erröl ennyit..
A kérdező hozzászólása: héjjjjjj:SSSSSS amugy nincs barátommmmmm és nemmmmm megyek orvoshoz mer nem szeretnék:SSSSSS
A kérdező hozzászólása: Szia Nincsenek panaszaim semmi csak h nem jött még mindig meg, de kedden van oros szerintem elmegyek mert mindenki azt mondja h menyek el.. magán orvost nem is tudok és pénz sincs rá..De ha elmegyek az ngyogyászhoz mit tud csinálni ad egy gyogyszert amitöl megjön vagy következö honapba lesz hogy van ez?vagy elküld lehet kivizsgálásra....:S:S
Bármikor megjöhet. Ha nincs panaszod várhatsz a következõ várt mensi idõpontjáig. A háziorvosoddal nem vagy olyan kapcsolatban, hogy tanácsot tudna adni, hogy menj dokihoz, vagy ne menj? Esetleg magánrendelésre is elmehetnél, ha tudsz valakit, akinek jó a hírneve és szimpatikus és persze van rá pénzed. Ott nyugodtabb a légkör, nincs benn általában a nõvérke. Kb.5000Ft Felesleges stresszelned, ha nem tudsz megnyugodni, menj el dokihoz! Írd meg, hogy döntöttél!
A kérdező hozzászólása: 10:24 -hez: mostanába csak ugráloktelezek de sokat minden nap, meg hullaphop karikázok meg has prés felülések de ezt nem mindig... Ja és a nö gyogyász akinél voltam az nö és nálunk csak ez a nö van a többi férfi de ez a nö kijelentette hogy ö nem vizsgál szüz lányokat meg nem szeret, de azért megvizsgált de hogy mondthat ilyet, meg mulkor más bajom volt baktériumok voltak bennem vagy mi mert azt sem mondta el hogy mi a bajom:Ss utálok oda menni ja és ha most pl még nem jön meg egy hétig akkor bármikor megjöhet? vagy ebe a honapba kimarad? voltatok már igy? mert ha megyek valahova akkor bármi megtörténhet akkor most ne menyek sehova egy honapig ajj:S nemtudom mitcsináljak ezt azért kérdem mert ha esetleg nem mennék orvoshoz akkor tudjam, de szerintem várok jövöhétig és ha nem jön meg, akkor lehet hogy elmegyek:S
Neked eleve hormonproblémáid vannak, azért írta fel a doki azt a bizonyos gyógyszert. tudom mi ez, mert az egyik rokonom szintén ilyen 2-es gyógyszert kapott, mert nei is kimaradt a mensese. a menses késése nem a tornától van, akármennyire is ezzel szeretnéd nyugtatni magad, hanem hormonbajok miatt. úgyhogy a saját érdekedben hagyj fel ezzel a gyerekes hozzáállással, hogy te márpedig nem szeretnél menni és indíts vissza a nõgyógyászhoz. amúgy azt megértem, hogy nem szívesen mész, hidd el más nõnek sem tartozik az ilyen a kedvenc idõtöltései közé, de azt viszont nem jut el az agyamig, hogy lehetsz felnõtt nõ létedre ennyire felelõtlen a saját testeddel szemben. ha rossz tapasztalataid voltak a korábbi nõgyógyásszal, kérdezz körbe az ismerõseidnél, kit ajánlanak, és menj hozzá.
Milyen tortánt végzel? Napi 1 óra torna nem hinném, hogy befolyásolja, gondolj az aerobik oktatókra, õk napi több órát leadnak és semmi bajuk. De ha téged megnyugtat, persze hagyj ki annyit, amennyit jónak látsz. Többektõl olvastam már itt, tizenévesektõl, hogy rendszertelen a mensijük, szerintem azért ne aggódd túl magad. Ha nincs semmi panaszod és nem rég voltál dokinál, komoly bajod nem lehet, talán semmi bajod nincs. Ha a következõ mensid is kimaradna, talán érdemes lenne elmenni a dokihoz, mégha nem is ugrálsz az ötletért. Nem tudom orvosi szemszögbõl mekkora a toelrancia, ha valakinek rendszertelen a mensije. Legfeljebb erre is rákérdezhetnél. :)
A kérdező hozzászólása: milyen gyuladás ilyenröl szó sincs, amugy nem fogytam sokat 3kilot, de most ne tornázak? szerintem az miatt van
A torna biztos nem befolyásolja, hogy megjön-e vagy sem. Nem fogytál sokat, vagy nem vagy nagyon vékony? Ilyenkor is elõ szokott fordulni, hogy elmarad a mensi. A múltkor mire kaptad a 2 db gyógyszert? Sajnos ilyen a doki, hogy senki sem szeret hozzá menni. Ha nincs különösen más panaszod, talán várhatsz még egy kicsit, hátha a következõ várt idõpontra megjön és csak ez az egy hónap marad ki. Fel a fejjel és nyugi! :)
A kérdező hozzászólása: j és megkérdeztem hogy idegeségtöl vagy rendszeres torátol lehete ez és azt mondta hogy nem befolyásolhatja...:S

Az baj ha minden nap edzek hasra?

Nem kell a hasizomnak is pihen?nap, mint pl. a bicepsznek, mellnek, stb.?

Legjobb válasz: Nem.A hasadra minden nap edzhetsz

Nem.A hasadra minden nap edzhetsz
nem. Tegnap is ugyanez volt a válasz, ma is, és holnap is.
Én is azt mondom, hogy nem. De viszont az nem vágom, hogy egy izomcsoportnak kb egy hét kell a regenerálódáshoz (hát, láb), értelem szerûen a kisebb izomcsoportoknak (mell, bicepsz) kevesebb. Ez a hasra nem vonatkozik?
nem, mert a hasnak formálódni nem pedig nõni kell.
Bocs hogy írok de ez engem is érdekelt! hát ez érdekes hogy neki nem kell pihenõ!
azt olvastam, hogy akár minden nap lehet hasazni. ennek ellenére szerintem ha minden másnap keményen megedzed minden részét akkor az is elég. szerintem
egyáltalán nem. én pár hónapja csinálom. minden este amikor csak tudom megcsinálok min. 60 felülést. de általában 100 felülést szoktam csinálni. Mivel én nem voltam se kövér, se csont sovány, így kis idõ alatt sikerült kidolgoznom a felsõ 4 kockát. :)

Baj ha minden nap kap tejpépet az 1 éves babám?

Annyira szereti, hogy minden reggelire azt kap más más gyümivel megturbózva. Félek hogy el fog hizni t?le. Tényleg hizlal?

Legjobb válasz: Az én kisfiam is eszik tejpépet minden nap, õ vacsira szokta. 13 hónapos, és nincs 9 kiló! Úgyhogy nem fog tõle elhízni, szerintem nyugodtan adjad neki, ha szereti.

Az én kisfiam is eszik tejpépet minden nap, õ vacsira szokta. 13 hónapos, és nincs 9 kiló! Úgyhogy nem fog tõle elhízni, szerintem nyugodtan adjad neki, ha szereti.
Az én kisfiam 9 hós, napi 2x210 ml eszik(reggel és este), és hetek óta nem hízott...ne aggódj.2 gyerekes anyuka
Én kislányom is minden nap kap gyümivel, nagyon szereti, de õ is most egy hónapja áll súlyilag annyit mozog.Sztem sem fog tõle elhízni, ne félj.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!