Találatok a következő kifejezésre: Baj az ma (425 db)

5-6 hónapos kismama észre veszi, ha valami baj van a bébivel? Ugyanúgy elkezd vérezni, mint az első hetekben, vagy észre sem lehet venni, ha baj van? Ma még nem éreztem mozgást sem.

Köszönöm.

Legjobb válasz: Sajnos nem, tapasztalatból irom. De ha még csak ma nem mozgott ne izgulj, lehet csak lusti, és este meg nem fog békén hagyni. Feküdj hanyatt egy darabig, általában olyankor szoknak jelezni, és egy kicsit óvatosan nyomkodd meg a hasad, hátha arra felébred. Ha viszont napokig nem éreznél mozgást akkor irány a doki. Szoritok, hogy ne legyen baj! Szerintem csak alszik.

Sajnos nem, tapasztalatból irom. De ha még csak ma nem mozgott ne izgulj, lehet csak lusti, és este meg nem fog békén hagyni. Feküdj hanyatt egy darabig, általában olyankor szoknak jelezni, és egy kicsit óvatosan nyomkodd meg a hasad, hátha arra felébred. Ha viszont napokig nem éreznél mozgást akkor irány a doki. Szoritok, hogy ne legyen baj! Szerintem csak alszik.
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm a választ. És sajnálom a veled történteket.
az én babám mindig beindult, ha a fülhallgatót a hasamra tettem és zenét hallgatott. Azt is megpróbálhatod
Az a véleményem és tanácsom hogy ha vérzel minden kép keresd fel az orvosod, legalább tanácsért!Esténként élénkebbnek tûnnek, feltétlenül figyeld meg este és ha éjszaka sem mocorog azonnal kórház, plána ha még vérzel is!Könnyen elveszítheted, tapasztalatból írom!
nekem a csokira azonnal reagalt mindig.egy probat meger!

3 hónapos kisfiam a mai napon eddig 2-szer evett mindössze. Ma nagyon sokat alszik. Igény szerint etetem, de eddig a napi 6-7-szeri evés az meg szokott lenni. Ma úgy néz ki nem lesz. Max. Csak 5 ha az meglesz. Nem baj hogy ma ilyen kevésszer eszik?

Legjobb válasz: Lányom 3hósan napi 5x evett,de ebben az éjjel nem volt benne,mert aludt este 6tól reggel 6-8ig.Nem fog éhenhalni,ha ma egyszer nem eszik 6-7x,ne aggódj.Ha éhes lenne,felkelne.

Lányom 3hósan napi 5x evett, de ebben az éjjel nem volt benne, mert aludt este 6tól reggel 6-8ig.Nem fog éhenhalni, ha ma egyszer nem eszik 6-7x, ne aggódj.Ha éhes lenne, felkelne.
A kérdező hozzászólása: Igen, ez igaz. Köszönöm. Csak folyton futkozom a szobájába hogy ránézzek, de olyan édesen alszik. Nincs szívem felébreszteni.
Az enyém is csak 5x evett ebben a korban, úgyhogy nagy baj nem fog történni.

Kettes olvasó szemüveget hordok évek óta. Ma voltam szemésznél, megvizsgált, és megállapitotta, hogy már 3-as kell. Nem baj az, hogy egyből egy egész számot ugrott? Gondoltam 2, 5-es kell majd, de nem, hanem 3-as.

Legjobb válasz: nem hiszem hogy baj lenne, általános iskolában én is 1-esrõl rögtön 3-ast, 3.5-öst kaptam, ma 2-est kell hordanom Vagy vannak akik nem szemüvegesek, és rögtön kapnak 3-ast, tudtommal hozzászokik a szem

nem hiszem hogy baj lenne, általános iskolában én is 1-esrõl rögtön 3-ast, 3.5-öst kaptam, ma 2-est kell hordanom Vagy vannak akik nem szemüvegesek, és rögtön kapnak 3-ast, tudtommal hozzászokik a szem


A horoszkópom szerint ma komoly változásnak kell történnie a szerelmi életemben. Az a baj, hogy ma nem találkozom a kedvesemmel?

Ráérek akkor szakítani, amikor találkozunk, vagy ma fontos? Elõfordulhat, hogy ma azért kell szétvállnunk, hogy egyszer szebb legyen a kapcsolatunk?

Legjobb válasz: Ma kellene, minél hamarabb szétváltok, annál jobb neki.

Ma kellene, minél hamarabb szétváltok, annál jobb neki.
Hát inkább ma volna jó. Nehogy ilyet írjon a horoszkópod az esküvõ/elsõ gyerkõc után és akkor "kelljen" megtenned ...
A kérdező hozzászólása: Légyszíves olyan írjanak, akik egy kicsit értenek az asztrológiához.
Szerintem aki nem kicsit, hanem NAGYON ért a horoszkóphoz az sem fogja Neked azt mondani, hogy egy újságos random napi horoszkóp miatt szakíts a kedveseddel. Ilyet SENKI nem fog neked mondani! Az ilyen napilap végi "ma nagy változások fognak veled történni" horoszkópokra még a hozzáértõk is azt mondják, hogy hülyeség...
Már megbocsáss , de ha te ilyen h***e vagy, akkor megérdemli a barátnõd , hogy szakíts vele , mert nincs ilyen emberekre szüksége. Mielõtt még felháborodnál, igen értek az asztrológiához, de ez szerintem h*lyeség
Én nem értek az asztrológiához, de a pszichológiához annál inkább! Szerintem már régóta érik benned a vágy a szakításra, de már jó ideje halogatod, mert nem mered bevállalni a konfliktust. A napi horoszkóp pedig jó fogódzót jelent neked, egy szuper ürügyet arra, hogy másra kenhesd, mondjuk az égitestekre! "Hiszen õk is megmondták".
És mi van akkor, ha a kapcsolatodban bekövetkezõ változás pozitív? Saját véleményem az hogy az állatkertben már nincs is kerítés.
Melyik oldal szerint? :-) Én többet is elolvasok, vicces, amikor teljesen eltérõ dolgokat írnak, de én másképp használom, például ha negatívat jeleznek, próbálom azokat az eseményeket pozitívra fordítani, ha pozitívat, akkor meg még jobban arra igyekszem irányítani a dolgokat, hogy maximálisan kiélvezhessem. Ezek nem kõbe vésett szabályok, bogár, még az egyedi személyre szabott se, csak iránymutató, mire figyelj egy kicsit jobban. Amúgy a változás pozitív is lehet, vagy te mindenképp szakítani akarsz, mert nem vagy boldog? Nyilván ha valami nem jó, és nem lehet javítani, azt nincs értelme folytatni, de te irányítod az életed.
Nagy baj lenne, ha bajod lenne :)
Fogorvosnál mikor voltál? Nekem a fogkõtõl volt fogínygyulladásom, ami a nagyon gondos szájápolástól átmenetileg enyhült (csak néha vérzett), de a fogkõleszedés oldotta meg teljesen.
A kérdező hozzászólása: Márciusban leszedték a fogkövemet. Köszi a választ!
A kérdező hozzászólása: Fogínygyulladásom van, és borzalmasan fáj az ínyem egész nap. Fogkefével nem bírom tisztítani, mert amint hozzáér a fogkefe az adott részhez, rögvest elkezd ömleni a vér az ínyembõl. Úgyhogy vettem rá szájvizet, csak azt hagytam figyelmen kívül, hogy naponta 2x szabad használni. Ezért kérdezem most, hogy lesz abból problémám, hogy én ma 3x használtam?
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a gyors választ!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen neked is!
Szajviz miatt nem kene lenni... :)
A kérdező hozzászólása: Ez meg mi a szösz? :)
De azért ne hanyagold el az alapos fogtisztítást sem, elhiszem hogy fáj, de az ottmaradt lepedéktõl nem fog jobban gyógyulni az ínyed. Parodontax fogkrémet használj és vegyél egy puhább sörtéjû fogkefét.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm!
Elcseszõdik a záróizom és önkénytelenül is beszarsz.
Ha egészségesek vagytok, és van higiénia (sex elõtt beöntés, stb) és nem nyomjátok minden nap (kitágul és úgymarad:) akkor nem lehet gond. Ja meg ha nem váltotok lukat, az fertõzõ lehet vigyázni kell. Egyébként a sperma hormontartalma kúpként beadva még a mellméretet is növelheti :)
Nehogy elhidd! Hány éve jársz vécére, aztán mégsem cseszõdött el a segged, pedig mindig használatban van!!!! Gondolkozz már egy kicsit!!!! A neten van olyan hogy az anális szex 10 aranyszabálya! (google) Azt olvasd el és élvezd! Ennyi!!!
Attól hogy oda élvez attól nem, attól hogy oda berakja, attól viszont igen.
Gondolj bele egy kicsit. Meg idézd fel homályos biológiai ismereteidet. Mégis mi bajod lehetne tõle?
Igaz. A spermától nem lehet bajod... Úgyis kijön a széklettel együtt. Viszont az kijárat... Nem erre lett kitalálva.
Ésszel kell csinálni és akkor nem lesz baj.
A kérdező hozzászólása: Jesszus :O
A kérdező hozzászólása: Azt tudom, h nem lehetek terhes, de az miért baj, ha oda is berakja????
A kérdező hozzászólása: Köszi! :) Puszi! :)
ja használatban van olyankor is de nem fél- meg 1 órán keresztül, csak pár másodpercre...
tegnapelõtt 10:19 Ha megfelelõen van tisztítva, tágítva és síkosítva, akkor az ég-világon semmi baja nem lehet!!!
Jajj, istenem ez a sok "ha megfelelõen van tágítva akkor semmi baja nem lesz". Ez van akkor ha egy komolytalan oldalról, más buta emberek véleményébõl informálódunk. Tessék egy videó: http://www.youtube.com/watch?v=IOkk70HdSRQ
A kérdező hozzászólása: Ebbõl adhatok neki még a héten meg jövõhéten, nem romlott meg az újrafagyasztás miatt?
Nem lesz baja az újrafagyasztás miatt. Egy kutya gyomra sok mindent megemészt, amit emberé nem. Miért nem osztod el az egészet adagokra?
A kérdező hozzászólása: El vannak osztva külön 2 kg-os csomagokban. És az is jó ha délbe kapja a csontos húst, este pedig a sima húst? Mert délután egy kicsit mozgatom a kutyát, sétáltatom, tehát addig megemészti a csontosat?

Az baj ha ma már nem eszek, de kéne még legalább egy szer enni? Ha nem vagyok éhes akkor is erőltetnem kell?

Legjobb válasz: Ma még egyél vagy kétszer, még csak délután van.;)

Ma még egyél vagy kétszer, még csak délután van.;)
Hát én úgy szoktam ebéd után, hogy 4kor eszek, aztán 5kor edzek, turmix(ha nem edzek, akkor is). Aztán 6kor még egy kaja, este meg egy utolsó :)
A kérdező hozzászólása: Én utoljára fél kettõ fele ettem.Amúgy fél 11re járok edzenni
Akkor nagyon is kéne enned! Én így eszek: 8:00, 10:00, 12:00 15:00 túrmix edzés után), 16:00, 18:00, 20:00, 22:00. Csak példának, nem kétszer eszünk egy nap!
Miért nem akarsz enni? Nem vagy éhes?
A kérdező hozzászólása: Igen olyanra gondolok ha nem vagyok éhes akkor is egyek
akkor is kéne, bezony :)
ja, nyomjad a kaját. A napi bevitelnek meg kell lenni, ha fejlõdni akarsz.
fel én is kb annyi idõ alatt csináltam ____-_____
A kérdező hozzászólása: Idõközben magam is megtapasztaltam: sikerült! :)
Az én 8 hónaposom nem beteg de ebben a hideg szélben én sem vittem ki ma. És hó esésbe.
Én a kétéves lányomat se mertem ma kivinni, olyan szél fúj. Õ is taknyos egy picit, inkább jól kiszellõztettem a szobáját.Ha eláll a szél, akkor nem baj a hideg, csak akkor vidd ki, ha szélvédett helyen tudod tartani. Ha kétségeid vannak az idõjárást illetõen, olyankor inkább öltölztesd fel jól, egy pár percre tárd ki az ablakot a szobájában, úgy levegõzzetek. A szobai levegõ is felfrissül legalább. Ha már nem lesz beteg, akkor szoktasd fokozatosan a hideg idõhöz. Jó gyógyulást!
A kérdező hozzászólása: Akkor nem vok egyedül:) Lehet ebbe a hidegbe , még ártanék is neki, Köszi a választ:)
A kérdező hozzászólása: Köszönjük,
Az édesanyám bölcsödében dolgozott, azt mondta, ott -5 fok alatt nem vitték ki a gyerekeket.
A bölcsöde az más, ott a közösségben jobban elkaphatnak a gyerekek egymástól sokmindent, ott óvatosabban kell bánni a levegõztetéssel is. Én pont dr. Benjamin Spock sokat vitatott könyvében olvastam, hogy a csecsemõt -10 C fokig ki kell vinni levegõzni, ha nincs szél, mert ezáltal erõsödik az immunrendszere. Tehát ha egészséges, nem beteg, ki kell vinni, és érdemes is. Kislányom novemberi születésû, az elsõ télen 2-3 hónapos volt, és bizony mentünk minden nap, még -10 fokban is, segítségem nem volt, vittem magammal boltba, postára ha kellett. Persze ehhez kellett egy jól védett babakocsi, meg nagyon fokozatosan szoktattam a levegõhöz. De nem is lett semmi baja, nem beteges.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!