Találatok a következő kifejezésre: Baj az elmegyek (73 db)

Pár napja fáj a fogam, a baj az hogy nem tudom melyik.2hete voltam betömetni az utolsó lyukasat. Azt nem tudom hogy ha elmegyek hogyan tudja meg melyik fáj? Mivel ilyenkor a röntgen tudomásom szerint nem javasolt.12hetes kismama.

Legjobb válasz: Egyrészt a fogorvos látni fogja, melyiken van szuvasodás. Másrészt meg fogja kopogtatni azon a környéken mindet, és te az egyikre azt fogod mondani, hogy ÁÁÁÁÁÁ, abból õ tudja, hogy azzal van baj. :)

Egyrészt a fogorvos látni fogja, melyiken van szuvasodás. Másrészt meg fogja kopogtatni azon a környéken mindet, és te az egyikre azt fogod mondani, hogy ÁÁÁÁÁÁ, abból õ tudja, hogy azzal van baj. :)

Baj az ha elmegyek álmomban?

Legjobb válasz: Dehogy is! Ha még soha nem mentél el, és most volt az elsõ, és mondjuk látod hogy "jött" valami, akkor megtörtént a magömlésed. Ha már volt és utána is elmész az álmodban, az sem baj, normális dolog, sok fiû megy el álmában rendszeresen.

Dehogy is! Ha még soha nem mentél el, és most volt az elsõ, és mondjuk látod hogy "jött" valami, akkor megtörtént a magömlésed. Ha már volt és utána is elmész az álmodban, az sem baj, normális dolog, sok fiû megy el álmában rendszeresen.
Honnan tudjátok hogy fiú a kérdezõ? Amúgy én lány vagyok és velem is volt már olyan, hogy álmomból ébredve arra eszméltem, hogy elélveztem :) Szóval teljesen normális, akár fiú, akár lány vagy.
Férfiaknál, nõknél is teljesen normális dolog. Nagyon jó arra ébredni hogy orgazmusod van:D És itt a lényeg, ez bizonyítja, hogy az orgazmus az agyban keletkezik és játszódik le.
én lány vagyok, de még nem élveztem álmomban mitõl lehet ilyen jókat álmodni? XD
Nem baj, a megömléstõl számítva szerint még egy jó párszor elmennek a fiúk álmukban. Meg felnõttek is... férfiak is és nõk is...
Én álmodtam egyszer azt hogy egyik kedvenc énekesemmel szeretkeztem és elmentem álmomban...:D sztem normális dolog
én lány vagyok, és már többször volt ilyen szuppppiii álmom:)
Nekem még sosem, mert nappal szoktam maszturbálni. Akkor én kimaradok 1 "élvezeti" cikkbõl ezek szerint. :D
Nekem is ilyen baja van... Sajnos én sem tudom :S Lehet, azért lép ki, mert nem eredeti a CD!

Szerintetek mi az én bajom? Mikor elmegyek pisilni enyhén véres a vizeletem?

Amikor megjön a menstruációm nagyon görcsölök,és sokszor észre vettem hogy mikor nincs meg akkor néha véres a vizeletem.Félek hogy talán felfáztam?

Legjobb válasz: Igen, felfáztál, hólyaghurut stb. Menj az urológiára.

Igen, felfáztál, hólyaghurut stb. Menj az urológiára.
Sürgõsen menj orvoshoz, ha nem akarsz egy jó kis vesemedence gyulladást kapni.
Mindenképpen orvoshoz kell menned, nehogy a vesédre terjedjen a fertõzés!
A kérdező hozzászólása: urológiára, vagy nõgyógyászhoz? Úristen remélem nincs komoly bajom!!
Második vagyok. Urológiára menj, hiszen õ foglalkozik húgyúti betegségekkel. Én is nagyon remélem, hogy nincs komoly bajod és azt kívánom, hogy soha ne is legyen!!! :) Minden elképzelhetõ jót kívánok Neked!!! :)
Elõzõ vagyok. Bocsánat, nem második, hanem a 3. választ írtam.

25 éves srác vagyok. Tegnap voltam vérvételen és ma megkaptam az eredményt. Nincs bajom, mindig elmegyek rutinvizsgálatra. Ha a vérsejtsüllyedés 1mm/h nálam és a 3-8 közé esik az ideális ez gondot okoz?

Legjobb válasz: Jelezhet sûrûbb vért, ami esetleg az áramlás miatt problémás, de bízd az orvosra. Õ a többi eredménnyel összevetve vizsgálja.

Jelezhet sûrûbb vért, ami esetleg az áramlás miatt problémás, de bízd az orvosra. Õ a többi eredménnyel összevetve vizsgálja.

Már október óta próbálkozunk a teherbeeséssel, de semmi eredménye. A baj az lehet, hogy minden szeretkezés után egyszerűen kifolyik a sperma a hüvelyemből. Mindenképp elmegyek orvoshoz, de előtte kiváncsi vagyok a véleményekre. Mit csináljak?

25 éves vagyok és soha nem szedtem fogamzásgátlót.Tudom,hogy sokan évekig próbálkoznak,de én aggódom,hogy nem lehet gyerekem.

Legjobb válasz: Minden nõnek kifolyik a sperma a hüvelyébõl minden szeretkezésnél, akkor is, ha fejen állva közösülnek. Ez biztos, hogy nem lehet a gond. A megtermékenyüléshez egyetlen hímivarsejt kell, az pedig az elsõ lökettel bejut a méhszájon át a méhbe. Több százmillió másik meg kifolyik, ez az élet rendje. Csak a legrátermettebb jut el a petéhez. Illetve ki mondta, hogy gond van? Gond akkor van, ha egy év védekezésmentes és rendszeres szexuális élet mellett sem jön a baba. Ti még csak 4 hónapja próbálkoztok, ez semmi.

Minden nõnek kifolyik a sperma a hüvelyébõl minden szeretkezésnél, akkor is, ha fejen állva közösülnek. Ez biztos, hogy nem lehet a gond. A megtermékenyüléshez egyetlen hímivarsejt kell, az pedig az elsõ lökettel bejut a méhszájon át a méhbe. Több százmillió másik meg kifolyik, ez az élet rendje. Csak a legrátermettebb jut el a petéhez. Illetve ki mondta, hogy gond van? Gond akkor van, ha egy év védekezésmentes és rendszeres szexuális élet mellett sem jön a baba. Ti még csak 4 hónapja próbálkoztok, ez semmi.
Valamennyi így is bent marad, de nem biztos, hogy az elég, meg jól kell idõzíteni is.Én párnát szoktam tenni a fenekem alá utána.... Ez még nem olyan sok idõ amúgy sem, ne aggódj.Innentõl inkább tedd oda a kezed és ne engedd kifolyni õket és legalább fél órán át ne kelj fel az ágyból, ha bírod a gyertya állást az sem árt.
Én is októberben kezdtem. Hasonló "problémám" van nekem is. Nem tudom, hogyan helyezkedjek, hogy ne folyjon ki belõlem. Én is párnát teszek a fenekem alá, a lábaimat meg fel a falra. Miután összezárul a "bejárat", már leveszem a lábam, mert akkor már fekve sem folyik ki semmi, csak amikor felállok. Azon szoktam gondolkodni, hogy vajon mennyi ideig maradjak fekve. Valakinek van javaslata?
Picike tévedésben vagytok. Nem azért hasznos aktus után feküdni, hog a hüvelybõl ne folyjon ki az ondó, hínem azért, hogy ami bejutott a méhbe az elsõ lökettel, annak sima útja legyen a petevezetékben egészen a petéig. A kifolyt spermát hagyjátok már, nem érdekes. Feküdni egyébként lehet akár egész éjjel is az aktus után, vagy csak félóráig, amennyi benneteket megnyugtat.
Hát, ha ez megnyugtat benneteket, nekem éppen az a bajom, hogy nem folyik ki belõlem semmi, és már kezdek kétségbe esni, hogy nincs talán elég sperma, azért nem folyik ki???Fél éve próbálkozunk, de belõlem soha, semennyi se jön ki.Az elõzõ kapcsolatomban belõlem is csak úgy folyt, még másnap is, de most semmi, és nagyon meg vagyok ijedve, hogy ez gond lehet.
Utolsónak: amikor a párod önkielégít, akkor van spermája, vagy száraz az orgazmusa? Mert van olyan betegség, amikor a sperma nem kifelé jön, hanem a húgyhólyag felé távozik.
01:55 Szia! Igen van, csak kevés.Szerintem..

Lányok, miért baj az ha egy fiu hamar elmegy, ha? . Tőbbi lent

pl: én hamar elmegyek,2-3perc,viszont utána rendbe szedem magam és kb.3perc mulva jön a következö menet amiben már 15percig birom,majd 3-5perc szunet és a 3.menetben már fél óráig is birom. igy elfgogadható? vagy mindenképpen muszáj csak 1 menetnek lennie,és annak órákig tartania?

Legjobb válasz: A fiúnak edzenie kell. Amikor elélvezne visszatartja. Ez jó taktika, én is sokáig hamar elélveztem pár hétig/hónapig visszatartottam amikor jött, és mostmár több idõ kell, és nagyobbat is élvezek. Ajánlom neked/nektek!

A fiúnak edzenie kell. Amikor elélvezne visszatartja. Ez jó taktika, én is sokáig hamar elélveztem pár hétig/hónapig visszatartottam amikor jött, és mostmár több idõ kell, és nagyobbat is élvezek. Ajánlom neked/nektek!
elsõ jól mondja.Nekem kell félóra hogy ujra "harcba" küldjem a tábornokot, és a 3. után már már érzõdik, hogy nem lessz jó vége.1-2 hosszú kell, és az elõjáték is fonti nem csak durr bele lököm mint gép.
Ez amit leírtál csak akkor baj, ha az elsõ menet, mondjuk két perc, végez a csávó, és utána mint aki jólvégezte a dolgát, befejezi, a csaj meg ott fekszik, kielégítetlenül.
nem az a baj hogy hamar elmegy, hanem az hogy a lány nem élvez el. te elélvezel 3ból 3szor õ meg lehet hogy csak az utolsó menetben, de lehet akkor sem. szerintem ez a baj 23L
Ha ellövöd a patront hamar, nem gond, addig nyald ki és kényeztesd a lányt, csináld úgy mintha szándékosan tennéd ezt és nem lesz rád panasz;)
hát én csaj vagyok de nem szeretném hogy az elsõ amikor kezdek belejönni felizgulni stb 2-3 perc után vége aztán megint csak kicsit hosszabban. ha már így megy csak akkor intézze el a pasi elõtte egyedül
Nem minden férfi bírja a több menetes szexet. Van, akinél az orgazmus után kell bizonyos helyreállási idõ, ez egyénenként nagyon változó, de órákba is telhet, mire újra képes felizgulni. Amúgy nem hiszem, hogy ez minden nõnél baj lenne.
szerintem ebbe semmi baj nincs.. szerintem ez aranyos ... fõleg mikor még szûz(volt) a fiú...:)

Baj az, hogyha minden este elmegyek?

Mjadnem minden este kiszoktam verni,de valahogy félek attól,hogy a jöv?ben valami lessz és a csajnak valahogy ez nem fog tetszeni(Túl hamari elélvezés)(14F)

Legjobb válasz: én kb egy perc alatt el megyek sajna,de próbálgtom,hogy meddig bírom ki,van mikor megy 5 percig is :D

én kb egy perc alatt el megyek sajna, de próbálgtom, hogy meddig bírom ki, van mikor megy 5 percig is :D
Én lány vagyok, én is minden este masztizok, nekem 2 percig tart.
nem gond, az esti séta kifejezetten hasznos
Hát ha nem szeretnéd, hog a nõd rájöjjön akkor ne csináld :) Szexbárba menj, ha meggondolnád :D !! CSak vicceltem..nem gond sztem!
Nem gond ha minden nap csinálod de sok energiád elvész!! Vannk külön technikák arra , hogy minél tovább elhúzd a dlgot . Ha érdekel olvasd el Chian Zettnersan A tao hálószoba titkai . Szerintem minden kérdésedre megkapod a választ.
a sok farokveréstõl csak késõbb mész el nem hamarabb!! ez nem baj, csináljad
Nem baj.
ha ilyeneken parázol úgyse lesz sose nõd!
Ááá, minek van ez a kérdés??? Csináld ugyanúgy minden nap mint eddig, de ne élvezz el túl hamar. Ennyi. Erre még nem gondoltál?
Legalább legyen 20 perc! Gyakorold.
ó na..GRRRRR...utolsó elõtti, én akartaaam :((

Segitség!? A barátnőm fogamzásgázlót szed. és már jóideje szedi. Kb.3 hónap. Nem baj az ha "elmegyek" benne?

nemtudok semmit! segitség! :-O

Legjobb válasz: Most mit okoskodtok már? Mutassatok már olyan férfit, akinek elsõ barátnõje elkezdi szedni a fogamzásgátlót és a pasi máris tudja hogyan mûködik. Neten nézett utána, megkérdezte az embereket. Mi ebben a rossz? Nektek semmilyen kérdés nem jó? Ha gyógyszerrõl kérdeznek akkor "olvasd el a betegtájékoztatót", ha lehetek-e terhes, akkor legyen bármi is a kérdésben mindennek lehordjátok és biztos terhes lehet (még ha nem is volt szex akkor is), és zabáltatnátok mindenkivel a 72 órásat. Azért van az oldal, hogy kérdezzenek. Akinek nem tetszik valamelyik kérdés, kihagyja és kész. Nem tudom mi ezen olyan bonyolult. Kedves kérdezõ! Nem kell félned a fogamzásgátló mellett nem szükséges megszakítást alkalmazni. Ez hormontartalmú készítmény, nincs tõle peteérése a barátnõdnek, tehát nincs amit megtermékenyíthetne a spermium. A nagyokosok a spermicidek mellé (pharmatex termékek) ajánlanak megszakítást, mert szerintük nem nyújt tökéletes védelmet. Nyugodtan végig lehet csinálni az aktust, semmi gond nem lesz.

Most mit okoskodtok már? Mutassatok már olyan férfit, akinek elsõ barátnõje elkezdi szedni a fogamzásgátlót és a pasi máris tudja hogyan mûködik. Neten nézett utána, megkérdezte az embereket. Mi ebben a rossz? Nektek semmilyen kérdés nem jó? Ha gyógyszerrõl kérdeznek akkor "olvasd el a betegtájékoztatót", ha lehetek-e terhes, akkor legyen bármi is a kérdésben mindennek lehordjátok és biztos terhes lehet (még ha nem is volt szex akkor is), és zabáltatnátok mindenkivel a 72 órásat. Azért van az oldal, hogy kérdezzenek. Akinek nem tetszik valamelyik kérdés, kihagyja és kész. Nem tudom mi ezen olyan bonyolult. Kedves kérdezõ! Nem kell félned a fogamzásgátló mellett nem szükséges megszakítást alkalmazni. Ez hormontartalmú készítmény, nincs tõle peteérése a barátnõdnek, tehát nincs amit megtermékenyíthetne a spermium. A nagyokosok a spermicidek mellé (pharmatex termékek) ajánlanak megszakítást, mert szerintük nem nyújt tökéletes védelmet. Nyugodtan végig lehet csinálni az aktust, semmi gond nem lesz.
Sajnos ez van, ha ilyen szereket szed, akkor nagyságrendekkel megnõ a teherbeesés kockázata, még óvszerrel is(!!!). Félretéve a tréfát, remélem nem komolyan kérdezted, a fogamzásgátlás lényege, hogy ne eshessen teherbe ha "elmész benne", ahogy te fejezted ki magad.
A baj az lenne, ha nem szedne fogamzásgátlót és Te úgy mennél el benne!!! És olyan kis kretént hozna a világra amilyen Te vagy!!! Szexelni, meg elmenni, arra van eszed, de logikusan gondolkozni már nincs?! A kérdésedbõl ítélve az IQ-d úgy 20-40 között van...
ez tényleg elkeserítõ kérdés, a szexre van eszed, de arra sem vagy képes hogy a neten utána nézz a dolgoknak anélkül, hogy itt lejáratnád magad. De mi van, õ se tud semmit róla, hogy téged felvilágosítson?!:) Mibe hogy 13-16 évesek vagytok?! De hogy a kérdésedre is válaszoljak, igen elmehetsz benne, sõt elég régóta megtehetnéd, hiszen ez már a 3. hónap ahogy írod.
nem tudom miért kell leszólni:S örüljetek h kérdez. azért kérdezi mert ugyebár az elsõ hónapban még nem lehet, és biztos hallott valami ilyesmit és biztos akart lenni a dolgában h a második hónaptól már lehet telibe lõni...
A kérdező hozzászólása: 18 éves vagyok.. de nyilván nem kérdezem meg tõle, hogy milyet szed és a mellékhatásait! õ sem kérdezi meg az enyéimet. mivel nemtudom a gyógyszer nevét emtudok utánanézni milyen a hormontartalma, milyen erõsségû, stb.. szóval.. ezért szorulok tanácsra. de én most Átlagában kérdezem!
A kérdező hozzászólása: hogy lrtsétek..szedett egy gyógyszert leállt ele.ezt szedte nagyjából 2, fél vagy háromnegyed hónapig.. aztán elkezdett egy másikat szedni.. 2-3 napja szedi és úgy csináltuk.. éshát..megtörtént a célbalövés, mivl átkarolt a lábával... na! erre kérdezem a választ!!!!

Baj az ha hamar elmegyek?

Egy ojan srac vagyok aki 5-10 perc utan elmegy..baj az?..mit tegyek h ne menjek el olyan hamar?

Legjobb válasz: fõleg olvass vissza 2 napja vagy egy fejtegettük ugyanezt f/36

fõleg olvass vissza 2 napja vagy egy fejtegettük ugyanezt f/36
Maradj otthon, ne menj sehova.
Bajnak nem baj, viszont neked kellemetlen és a lány is rövidebb ideig élvezi, szóval érdemes "dolgozni rajta", hogy késõbb menjél el. Húzd el a maszturbálást minél tovább, 20-25 percig. Ha érzed, hogy elmennél, hagyd abba, ne menj el, majd kezd "elõrõl". Így nem szoksz hozzá a korai magömléshez és sokkal jobb leszel az ágyban.
hat ha a baratnodet nem zavarja akkor nekem nem XD am probalkozhatnal egy kicsit tovabb birni... ha mar ugy erzed elmesz akkor lassitcs vagy 2 perc szunet :)
Az elég kevés, de gyakorlat teszi a mestert! Elõször 10 perc, aztán 20, aztán 40... De ne magadra figyelj csak, különben hatalmas baj!
Hét nem tudom...az én barátom elég sokáig bírja, ami azt jelenti, hogy nálunk egy aktus kb. 3/4 óráig tart.Persze volt már ennél rövidebb is meg hosszabb is...engem személy szerint zavarna, ha csak 5-10 percig élvezhetném a szexet.Nem vagyok fiúból, de szerintem ha szexelés elõtt kielégíted magadat 1-2szer, akkor tovább fogod bírni...Ha ez sem segít, akkor gyúrj egy kicsit nyelvre, és hidd el, azt is nagyon élvezni fogja a barátnõd...De egyébként abban sincsen semmi, ha elélvezel, felveszel egy másik óvszert, vagy megtörölgeted és folytatod tovább...

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!