Találatok a következő kifejezésre: Baj az egyik mellem kisebb (5 db)

Ha 13 éves vagyok, és az egyik mellem kisebb mint a másik (de csak egy kicsivel) az baj? Vagy még nőnek és akkor "helyre jön"?

Normális válaszokat légyszi, meg vagyok ijedve..

Legjobb válasz: Nyugodj meg, ez normális! Ez nem fog "helyre jönni", ez így marad!

Nyugodj meg, ez normális! Ez nem fog "helyre jönni", ez így marad!
állítolag még fejlõdõ korszakban van és ez normális vagyis nekem ezt mondta egy orvos
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat :)
a felnõtt nõk 98%-ának sem egyforma a két melle. ez ilyen. :) semmi gond!
senkinek nem egyformák a mellei, mint ahogy az egyik kezed és a lábad is erõsebb a másiknál
A kérdező hozzászólása: Köszi :)

Segítség! Az egyik mellem kisebb, mint a másik! Mi lehet a baj?

15/L

Legjobb válasz: Ez teljesen normális, melltartóval nem észrevehetõ, nekem a bal a nagyobb, ha nõsz még akkor egészen kicsi lesz majd az eltérés, de sose lesz egyforma, csak plasztika segítségével...

Ez teljesen normális, melltartóval nem észrevehetõ, nekem a bal a nagyobb, ha nõsz még akkor egészen kicsi lesz majd az eltérés, de sose lesz egyforma, csak plasztika segítségével...
ez teljesen normális dolog. az ember nem szimmetrikus. nekem a jobb mellem érezhetõen nagyobb :)
A kérdező hozzászólása: De nekem a bal szinte még nem is nõtt sokat!
Senki nem tökéletesen szimmetrikus, az arcunk két fele sem egyforma!... Pár év múlva ez a különbség egyre kisebb lesz, észre sem fogod venni. Esetleg annyit tehetsz, hogy a kisebbik melledet mellnövelõkrémmel (Beauty Breast krém) naponta masszírozod, infralámpával + mellnövelõkrémmel stimulálod... Az infralámpa mélyebbre juttatja a krém hatóanyagait, mintha csak kézzel masszíroznál...
ráparáztál, sokkal durvábbnak látod a helyzetet, mint amilyen. nagyon ne foglalkozz vele. nincs baj.
Ne aggódj, mert még bõven fejlõdhetnek a melleid, és csökken köztük a különbség.

Miért van az, hogy a mellem ilyen puha? Megfogom, és nagyon puha, pedig nemrég még keményebb volt. Mi lehet? Meg az egyik sokkal kisebb mint a másik. Nem baj ez? Szégyellema barátom előtt, nem is merek levetkőzni előtte.

Mellizom gyakorlatokat kéne csinálnom?Milyet?Csak azt ismerem,hogy össze kell tenni a két kezet, és er?sen nyomni,de attól már meg tudok ?rülni..

Legjobb válasz: Lehet, hogy fogytál, vagy a havi ciklus különbözõ szakaszaiban figyeltél rá. Ne szégyeld a barátod elõtt, neki biztos nem ez a lényeg.

Lehet, hogy fogytál, vagy a havi ciklus különbözõ szakaszaiban figyeltél rá. Ne szégyeld a barátod elõtt, neki biztos nem ez a lényeg.
Nem lehet , hogy sokat gyúrtál mellizomra és mostanába abbahagytad?Amugy a barátod ellöt semit se szégyelj nekem is kiseb az egyik herém a másiknál mégse zavartatja magát.azért a párod esetleg nem lehet az , hogy régebben feszes melltartót viseltél és mostanába kijeb engeded az ikreket?
A kérdező hozzászólása: más melltartót hordok, de ez pont hogy jobban tartja õket:S
A kérdező hozzászólása: ja és pont most múlt el a menstruációm
Az normális, hogy a ciklus különbözõ idõpontjaiban más a mell. Pl.a vérzés elõtt azt hiszem keményebb, késõbb puhább. Szerintem nincs mit szégyelni ezen.
Egyetértek a többiekkel, tényleg ciklustól is függ! Az emberi test egyáltalán nem szimmetrikus, ezen nincs semmi szégyellnivaló. A nõi mell alapvetõen zsírszövet, ha rádolgozol, inkább még kisebb lesz... Ezért van, hogy fogyókúra (vagy tartós betegség) után a nõnek mindig a melle is lefogy.
A kérdező hozzászólása: de miért ilyen puha? már nincs meg

Baj az ha egyik mellem kisebb mint a másik?

16 éves vagyok. Nincs nagy mellem de az egyik szemmel láthatóan nagyobb mit a másik. Ez normális?

Legjobb válasz: Igen normális, általában nem egyszerre nõnek, egyébként késõbb sem lesznek teljesen egyformák, nem vagyunk szimmetrikusak, picike eltérés mindig lesz.

Igen normális, általában nem egyszerre nõnek, egyébként késõbb sem lesznek teljesen egyformák, nem vagyunk szimmetrikusak, picike eltérés mindig lesz.
A nõk 80%-ának nagyobb az egyik melle, többek között nekem is! Sajnos ilyen a természet!
A sztárok világában is észrevehetõ ez a jelenség...
Normális, nekem is nagyobb az egyik. Sztárok világában korrigálják :S Ne törõdj vele, van akinek az egyik füle elálóbb, vagy az egyik szemöldöke dúsabb
nekem is nagyobb az egyik . de sztem ez nem baj.:) L/14
A másik lassabban fejlõdik, de majd hozzá nõ. A barátnõmnek is igy volt.
A fiúknak sem egyforma (csak persze nem a mellük), ráadásul még görbe is. Ha ezt nem neveted ki, akkor õ sem fog téged. Semmi sem tökéletesen szimmetrikus az emberen.

Vettem egy új Samsung SATA HD103SJ winchester-t a régi ugyanilyen, de kisebb HD322HJ mellé. Az a problémám, hogy minden felismeri (BIOS, Everest) csak a Windows 7 nem! Mi lehet a baj?

Alaplap: MSI 770-C45

Legjobb válasz: mert talán partícionálnod kéne a számítógép kezelésben! amit a sajátgépben látsz nem az eszközeid, hanem a partícióid!

mert talán partícionálnod kéne a számítógép kezelésben! amit a sajátgépben látsz nem az eszközeid, hanem a partícióid!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm! A particionálás hiányzott!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!