Találatok a következő kifejezésre: Baj az egyik mellem (45 db)

Egyáltalán nem baj, hiszen még bõven fog fejlõdni a melled.
Elsõ vagyok. A pattanás meg majd elmúlik, csak ne kapargasd, mert ott marad a helye.
A kérdező hozzászólása: De az talán nem is pattanás mert ha kinyomom akkor valami fehér jön ki belöle lelapul de késõbb visszanõ vagyis inkább megtellik ujbol
Ne izgulj a mérete miatt, fog az még sokat változni. A pattanást meg fertõtlenítsd mindenképpen. Jobb lenne anyudnak is szólnod.

Az egyik mellemen a bimbó körül lilás bimbóm meg piros és nagyobb mint a másik. Ez azután lett olyan, hogy beütöttem. Kicsit félek. Voltunk dokinál, azt mondta semmi, de azóta ugyanolyan. Lehet nagy baj?

Legjobb válasz: ha a doki azt mondta h nincs baj akkor valószínû az úgyis van!nem fog az 1iknapról a másikra elmúlni a dolog.várni kell vele és sztem azzal nem veszítesz semmit se ha pl vizes ruhával borogatod.de pl kamillateával is csiálhatod a borogatást mert az nyugtatja is a bõrt:)

ha a doki azt mondta h nincs baj akkor valószínû az úgyis van!nem fog az 1iknapról a másikra elmúlni a dolog.várni kell vele és sztem azzal nem veszítesz semmit se ha pl vizes ruhával borogatod.de pl kamillateával is csiálhatod a borogatást mert az nyugtatja is a bõrt:)

Kb. 4-5 hónapja cigizem rendszerességgel, és tegnap fájt az egyik mellem. Félek hogy valami gond történt. Lehet bajom?

nagyon megijedtem, és elhatároztam hogy leszokom, nagyon megijedtem...félek dokihoz elmenni mert kiderülhet valami...nincs mit tenni el kell menni???

Legjobb válasz: Elég fiatalnak tûnsz még... szerintem inkább ne dohányozz, és akkor nem lehet gond. Amúgy ha rákra meg ilyenekre gondolsz, az nem 4-5 hónap dohányzás után alakul ki, ettõl nincs miért félned. Elmehetsz orvoshoz, csak hogy megnyudogj, hogy nincs semmi bajod. De ne cigizz többet :-P

Elég fiatalnak tûnsz még... szerintem inkább ne dohányozz, és akkor nem lehet gond. Amúgy ha rákra meg ilyenekre gondolsz, az nem 4-5 hónap dohányzás után alakul ki, ettõl nincs miért félned. Elmehetsz orvoshoz, csak hogy megnyudogj, hogy nincs semmi bajod. De ne cigizz többet :-P
Ha ilyen ügyesen rászántad magad a "tiszta életre", ijesztgethetnéd a cigis ismerõseidet.. :)
A cigit, és a melledet, ne kösd össze 4-5 hónap után!! Bizonyos hogy nem azért fáj a melled! Nyugodtan menj el dokihoz, de nem kell megijedni! (szokj le a cigirõl)
egyrészt pár hónap után nem alakul ki ettõl rák, másrészt meg a cigizéstõl a tüdõd, a szájüreged meg a légzéshez használt alkatrészeid rákosodnak elsõsorban, nem az emlõd...


Ha 13 éves vagyok, és az egyik mellem kisebb mint a másik (de csak egy kicsivel) az baj? Vagy még nőnek és akkor "helyre jön"?

Normális válaszokat légyszi, meg vagyok ijedve..

Legjobb válasz: Nyugodj meg, ez normális! Ez nem fog "helyre jönni", ez így marad!

Nyugodj meg, ez normális! Ez nem fog "helyre jönni", ez így marad!
állítolag még fejlõdõ korszakban van és ez normális vagyis nekem ezt mondta egy orvos
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat :)
a felnõtt nõk 98%-ának sem egyforma a két melle. ez ilyen. :) semmi gond!
senkinek nem egyformák a mellei, mint ahogy az egyik kezed és a lábad is erõsebb a másiknál
A kérdező hozzászólása: Köszi :)

13 éves vok és az egyik mellem nagyobb mint a másik! Az baj?

Legjobb válasz: Nagyon feltûnõen nagyobb az egyik?

Nagyon feltûnõen nagyobb az egyik?
Elõzõ vagyok, egyébként nekem sem teljesen egyforma a kettõ. Lehetnek kisebb különbségek. Majd meglátod késõbb, hogy alakulni fog!
Nem baj. Ebben a korban még alakul a tested. Késõbb, ha már kifejlõdik, akkor sem lesz teljesen egyforma a két testfeled. Kis eltérés a két mell nagysága között teljesen normális.
Az egyik mell mindig nagyobb egy kicsivel mint a másik. ugyanugy mint ahogy az egyik karod hosszab mint a másik és az egyik lábad nagyobb mint a másik. ne cmes eltérésekre gondolj pár mm.
Egyáltalán nem baj, a legtöbb nõnek nem egyforma a kettõ. Ha leírod, hogy "vok", na az a baj. :-)
A kérdező hozzászólása: a legutolsót nem értem hogy mi a baj??
elég gáz
A nevedbõl ítélve ne aggódj, még fog nõni a másik melled is.
hát, nem tehetsz róla, de reménykedj, hogy fognak még nõni
Hány éves vagy? Eleinte nekem sem volt ugyanakkora, de úgy 14 éves koromra látszólag egyforma lett. Állítólag az egyik mell mindig kisebb, de amit leírtál az kicsit dúrva.
Természetes, elkezdett nõni a cicid! Nekem legalább is így kezdõdött. 25/N
Nem tudom, a mai hormontúltengéses fiataloknál ez hogy van, de a mi idõnkben ilyenkor kezdett el nõni a lányok cicije... És ettõl bizony húzódik.
Anyukádnak szólj azért.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszadóknak!

Segítség! Az egyik mellem kisebb, mint a másik! Mi lehet a baj?

15/L

Legjobb válasz: Ez teljesen normális, melltartóval nem észrevehetõ, nekem a bal a nagyobb, ha nõsz még akkor egészen kicsi lesz majd az eltérés, de sose lesz egyforma, csak plasztika segítségével...

Ez teljesen normális, melltartóval nem észrevehetõ, nekem a bal a nagyobb, ha nõsz még akkor egészen kicsi lesz majd az eltérés, de sose lesz egyforma, csak plasztika segítségével...
ez teljesen normális dolog. az ember nem szimmetrikus. nekem a jobb mellem érezhetõen nagyobb :)
A kérdező hozzászólása: De nekem a bal szinte még nem is nõtt sokat!
Senki nem tökéletesen szimmetrikus, az arcunk két fele sem egyforma!... Pár év múlva ez a különbség egyre kisebb lesz, észre sem fogod venni. Esetleg annyit tehetsz, hogy a kisebbik melledet mellnövelõkrémmel (Beauty Breast krém) naponta masszírozod, infralámpával + mellnövelõkrémmel stimulálod... Az infralámpa mélyebbre juttatja a krém hatóanyagait, mintha csak kézzel masszíroznál...
ráparáztál, sokkal durvábbnak látod a helyzetet, mint amilyen. nagyon ne foglalkozz vele. nincs baj.
Ne aggódj, mert még bõven fejlõdhetnek a melleid, és csökken köztük a különbség.

Az baj, ha az egyik mellem szinte 2x akkora mint a másik?

Legjobb válasz: nem egyformák, nyugi:)viszont ez h 2x akkor nekem kicsit soknak tûnik kérdezd meg itt: http://www.orvostudakozo.hu/OrvosValaszol/DrHamvasFerenc

nem egyformák, nyugi:) viszont ez h 2x akkor nekem kicsit soknak tûnik kérdezd meg itt: http://www.orvostudakozo.hu/OrvosValaszol/DrHamvasFerenc

Szoptatás után az egyik mellem mindig keményebb marad, ez baj?

Nem duzzadt, nem feszül, csak nem tud olyan "lágy" lenni, mint a másik.

Legjobb válasz: Ha nem csomósodik, akkor nem gond.

Ha nem csomósodik, akkor nem gond.
Nekem a jobb mellem ilyen. Mindig keményebb, mint a másik, és szerintem a babám azt jobban is szereti. Nekem néha még csomós is, de szopi után gyorsan eltûnnek a csomók, viszont valamennyire keményebb marad, mint a bal mellem.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!