Találatok a következő kifejezésre: Baj az 6 hetes terhesen nincs (7 db)

Az nem baj ha 6 hetes terhesen nincsen több folyásom mint volt sőt inkább kevesebb?

mások azt irják sok a folyásuk,de nekem nem.nekem nagyobb étvágyam sincs csak gyomorsav ami eddig nem volt meg azt érzem mintha megakarna jönni,csak gyengébben és néha meg nagyon rámtör.nornális ez?

Legjobb válasz: Persze, nincs semmi gond,nem vagyunk egyformák.Mindenkinél máshogy jelentkezik ez a dolog.Lehet következõ héten meg sok lesz a folyásod.Nem kell megijedned,minden oké. Gratulálok a picihez!

Persze, nincs semmi gond, nem vagyunk egyformák.Mindenkinél máshogy jelentkezik ez a dolog.Lehet következõ héten meg sok lesz a folyásod.Nem kell megijedned, minden oké. Gratulálok a picihez!
Szia! Nyugi, még lehet :-)Nekem a 13. hét körül jelent meg a bõvebb folyás.

Baj az ha 6 hetes terhesen nincs semmi tünetem, csak annyi hogy álmos vagyok meg pisilni járok sokat és néha még van ez a mindjárt megjön érzés de ez már ritkábban?

Aggódok hogy mi a baj?!

Legjobb válasz: Szia! Örülj neki! Nekem meg csak tünetem van, de babám nincs a teszt szerint. Lehet nálad a tünetek késõbb jönnek, vagy ha szerencsés vagy nem is lesznek.

Szia! Örülj neki! Nekem meg csak tünetem van, de babám nincs a teszt szerint. Lehet nálad a tünetek késõbb jönnek, vagy ha szerencsés vagy nem is lesznek.
6 hetesen nekem is csak ennyi volt:) Meg néha hidegrázás...és tényleg pokoli fáradtság.Aztán az elsõ hányinger a 6. hét utolsó napján jelentkezett.A 10-11. héten volt olyan, hogy kimozdulni nem tudtam otthonról néhány napig annyira rosszul voltam...de lehet te szerencsés vagy és nem vagy annyira érzékeny a HcGre.Én a tabitól is menetrendszerûen rosszul voltam.
szia! elsõ trimmeszterben állandóan aludni tudtam volna, most meg bezzeg éjjel is fent vagyok, max 6 órát alszok... meg sokat jártam pisilni én is, aztán jött 10 hét környékén a rosszullét, még mindig van hányingerem, hányás... 19 hetes kismama
Szia Hat azert vannak tuneteid, a mindjart megjon erzes, az almossag, es a pisilesi dolog, ez mind a terhesseg tunete. Amiatt ne izgulj, h nincs hanyingered, sot orulj neki, mert tenyleg nagyon rossz lehet, h egesz nap rosszul erzi magat a kismama. Gratulalok a babahoz
Hidd el addig jó.Én is igy voltam, miért nincs más is, de aztán a 6. hét után puffadás, de olyan szinten h egy falattol is rosszul voltam.Széklethiány, émelygés, most meg már azt várom mikor lesz vége.Semmihez sem volt kedvem, csak szenvedtem.Talán most lesz jobb.Lehet neked is most jön a többi tünet, de ha nem akkor se aggodj, attol még minden rendben van.Jo babavárást!12 hetes mami
SEmmi baj, én is így voltam. A vizelési inger lassan csökken majd-legalábbis nálam elmúlt, a mindjárt megjön olyan 11 hetesen mult el, a mellfeszülés is 9-10 hét körül. Amúgy nekem sem volt semmi más tünetem:-) Örülj neki, hogy a szerencsések közé tartozol:-) És nyugi, semmi baj!
A kérdező hozzászólása: Köszi a gyors válaszokat!Megnyugtató volt!!:-) Mindenkinek jó babavárást!!!
Jobb lenne ha hánynál minden nap mindentõl?Miért hiszi még mindig mindenki azt, hogy az a "rendes" terhes aki rosszul van????ÖRÜLJ!!!!Mázlista vagy:) !! 13hetes kismama

6 hetes terhes vagyok. Azon kívül hogy fájnak a melleim és fáradékonyabb vagyok nincs semmi panaszom. Ez normális? Vagy valami bajt jelent?

Legjobb válasz: Persze hogy normális, én 8 hetesen mentem el, mert nem jött meg, és akkor már volt szívhangja a kicsinek. Nekem csak a gyakori vizelési inger volt , semmi hányinger, semmi mellfeszülés. Azóta is könnyû terhességem van. 30 hetes kismami.

Persze hogy normális, én 8 hetesen mentem el, mert nem jött meg, és akkor már volt szívhangja a kicsinek. Nekem csak a gyakori vizelési inger volt , semmi hányinger, semmi mellfeszülés. Azóta is könnyû terhességem van. 30 hetes kismami.
6 hetesen nekem is annyi tünetem volt, mint neked. Aztán a 7. héttõl rámtört az émelygés, hányinger, és szinte egész nap elkísért. Enni is alig tudtam valamit. Lehet persze, hogy téged ez elkerül, de még az elején vagy, bármi jöhet.
Persze hogy normális. Valaki terhességi vészes hányásba szenved. Valaki meg észre sem veszi hogy kismama. Nekem se volt semmi bajom. 14 hetes kismama voltam amikor kiderült. semmi jelét nem adta. Erre mondják hogy fiad lesz. Nekem bejött... :)
Szia! Örülj, hogy eddig nem tapasztaltál semmi rosszat. Bár az is igaz, hogy még nagyon az elején vagy, a java még most jön. Mindenki másképp éli meg a terhességét, de kívánom, Neked könnyû legyen! Boldog babavárást és vigyázz magadra!
teljesen! Én ekkor még nem is tudtam, hogy az vagyok! Majd késõbb jönni fognak ám azok a panaszok, de bár ne jönnének :) fõleg a vége felé lesz terhes a várandósság. üdv. 34 hetes kismama
Persze hogy az.
Szia. Elõfordulhat, hogy nem is lesznek tüneteid, de én is ezt hittem, most peddig minden reggel és este hányingerrel küzdõk. 7 hetes babás
majd lesz :)
Örülj neki! Hányhatsz még eleget ezután is
Miért lenne baj ? Inkább örülj neki! A lányommal nekem se volt semmi tünetem. Most a fiammal 4 teljes hónapig hánytam; sokkal jobban örültem volna, ha vele se lett volna semmi, de szerencsére ezt is túl lehet élni. :)
A terhesség nem betegség, hanem egy állapot. Örülj neki, hogy kellemetlen tünetektõl mentes boldog állapot. Az hogy a derékbõséged nõni fog, idõvel rájössz. Nekem azon a napon volt hányingerem, amikor meg kellett volna jönnie, de nem jött. :) Utána végig olyan jól éreztem magam, hogy nem terhesen sem volt jobb a közérzetem. Csak a derékbõséggel volt gondom mikor már 110 cm felett jártam. Zokni és cipõhúzásban a férjem segített.:) További jó egészséget, örömteli áldott állapotot kívánok!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Pisilni én is sokat járok meg nagyon fáradékony vagyok!
én is 5h+4 napos vagyok, nekem is a melleim feszülnek, de már elkezdtem a gyakori pisilést is.
Miért lenne baj? Örülj neki! Lehet, hogy pár nap múlva olyan kérdést írsz ki, hogy: "Hogy vészeljem át ezt a rosszullétet?" :-)
Nem baj!!!!Nekem sem volt, remélem most már nem is lesz!!!Ma vagyok 14 hetes... Nekem is nagyon feszültek a melleim, más tényleg nem volt, "aggódtam" is emiatt, de azt mondták, inkább örüljek!!!:) )) Boldog babavárást Neked!!!
nekem kb 2 hétig nagyon intenzív hányingerem volt és aludtam mint egy mormota.aztán 9 hetesen elmult minden egyik napról a másikra.elmentem dokihoz mondta hogy nem a legjobb jel ha egyik napról a másikra elmúlnak a tünetek.de szerencsére nem volt gond a baba jól van.most vagyok mindjárt 11 azóta is napokig semmi aztán kicsit rosszul vagyok. ne izgulj egy az hogy még nagyon az elején vagy a másik meg az hogy ha nincs sem baj mert mindenkinél máshogy van.
nem. valakinek semmi testi tünete nincs. nekem betöltött 6. héten kezdõdött a hányinger/ hányás, s a betöltött 13. hétig tartott. (ha nem kezdõdik újra) 13+4 hkm
Nekem még mellfeszülésem sem volt, semmi. Ha nem marad el a menzesz, talán észre sem vettem volna. Kb. 19-20 hetesen kezdett el látszani a pocak és akkor éreztem az elsõ mozgásokat is. Aztán ezen kívül soha semmi "más" érzésem nem volt!:)

Ma voltam ultrahangon és az orvos a hasin és a hüvelyin is látott babát, de nem volt szívhangja.8 hetes terhes vagyok, de a magzat még csak 6 hetes. Azt mondta a doki hogy 1 hét múlva menjek vissza. Aggódom. Szerintetek nincs semmi baj?

A hasi ultrahangon jobban látszott a baba. A hüvelyin csak egy pontnak.

Legjobb válasz: 8 hetesen elvileg lennie kell szívhangnak. Ha 8 hetes vagy, az 8 hét, mert a terhességet az elõzõ mensitõl számítják, szóval akkor a babád 8 hetes, hacsak nem pont a menses elõtt fogant, pár nappal. Akkor lenne 6 hetes. NEm akarok károgni, de sajnos elõfordulhat hogy nem fejlõdik a baba.

8 hetesen elvileg lennie kell szívhangnak. Ha 8 hetes vagy, az 8 hét, mert a terhességet az elõzõ mensitõl számítják, szóval akkor a babád 8 hetes, hacsak nem pont a menses elõtt fogant, pár nappal. Akkor lenne 6 hetes. NEm akarok károgni, de sajnos elõfordulhat hogy nem fejlõdik a baba.
Nyugi! Én ugyanígy voltam, és napokon belül szülök. ;-) Nem középidõben fogant, hanem késõbb! Az én Babám, több mint két héttel. Majd 12. heti uh-n "belövik" a korát!
Elképzelhetõ hogy késõbb volt a peteérésed, nem középidõben. Szurkolok hogy ez a variáció legyen! Nálam is mensi szerint 1 héttel több lett volna, de én tudtam hogy mikor fogant, ezért a dokinak 1 héttel késõbbi utolsó mensi idõpontot mondtam emiatt, és hát igazam is lett :) A kiírt napon született :)
A kérdező hozzászólása: A terhesség kora nem egyenlõ a magzat korával. Ezt az orvos mondta. A terhességet az utolsó menstruáció elsõ napjától számolják, míg a magzat korát a peteéréstõl. Nagyon félek és izgulok hogy lesz-e 1 hét múlva szívhang. Remélem tényleg nincs baj.
én pont így voltam...8 hetesen 6 hetesnek felelt meg a mérete...3mm-es volt....missed ab lett belõle mert sajnos 1 hét múlva sem volt szívhang..... Neked remélem nem ez lesz!!! drukkolok!
ne haragudj, nem értem...8 hetes terhes vagy, a baba meg 6 hetes? Ha 6 hetes vagy, akkor még nem késõ, hogy legyen szívhang, egy hetet tényleg várni kell:-) ne aggódj, jövõhéten már hallhatod:-)
a kérdezõnek igaza van. a terhességi korból le szoktak venni 2 hetet és az a magzati kor. mivel ugye a 14. napon van peteérés normál esetben, tehát az elsõ 14 napon nem él a baba semmilyen formában. bár az egy másik kérdés, hogy hogyan mondta a doki a babaára ezt a hat hetet. hogy hat hetes terhesség méreteinek felel meg, vagy hogy az embrionális kornak. ha nyolc hetes vagy és hat hetes terhességi kornak felel meg a magzat mérete, nah akkor az nem jó. bár abban igazuk van a válaszolóknak, hogy 8 hetesen már kellene lennie szívhangnak. persze vannak kirívó esetek, reméljük a tiéd is az lesz. nekem 6+4-en nem volt, aztán 7+5-ön volt. sok sikert és kitartást!
Nekem a 6 hetes UH-on (hüvelyin) 6 mm-es volt az embrióm és gyönyörû színhangja is volt..reménykedjünk, hogy neked is lesz 1 hét múlva!!Ne idegeskedj, mert azzal is árthatsz neki.Most nyugodj meg, pihenj sokat, és imádkozz, hogy minden rendben legyen!!Drukkolok nektek!! 10 hkm
Én mikor pozitívat teszteltem direkt vártam míg be nem töltöttem a 7 hetet és utána mentem orvoshoz 7+3napos voltam és szép szívhangja volt. 12hetin hallottam is :)
nekem is 2 héttel kisebb volt a baba a terhességemhez képest, missed ab lett a vége.
Nekem 6hét + 6 napon volt szívhang ez a terhességi kor volt és mivel mértem a hõmet, középidõben fogant, így 5 hetes volt a magzat, ha Ti így számoljátok, de minden uh papíromon az utolsó menstruáció 1. napjától számítják a terhességi kort és szülésnél is ez a mérvadó. 3 hónapos Manó anyukája
nekem sem volt még a 6 hetesen, de a héthetesen már volt. Mivel nem minden baba a ciklus közepén fogan lehet ez a 8-6 hét mizéria. Ezért szokták ált azt mondanio, h 8 hetesen legyen az elsõ uh, mert akkor már mindenkinél van szívhang. Azon ne aggódj, h most még nem volt, senki sem egyforma. Ha meg mégsem él, úgysem tehetsz semmit. De még ne vonj le nagy következtetéseket, mondom, nálam is csak a 7. héten indult be, és most már 4 éves, és semmi baja nem volt a terhesség alatt sem

Úgy számoltam 8 hetes terhes vagyok, erre ma az orvos közölte, hogy 5-6 hetes lehetek.10mm az embrió, szívhang nincs.4 nap múlva rendelt vissza. Félek, hogy baj lesz. Szerintetek normálisak az értékek?

Legjobb válasz: Az értékek normálisak, a 4 nap múlvára szóló visszarendelés a szívhang miatt van. Ne aggódj, azzal nem segítesz sem magadon, sem a babán. Ha baj van, akkor úgyis megtudod, ha visszamész, addig segíteni úgysem tudsz rajta. Kitartást kívánok!

Az értékek normálisak, a 4 nap múlvára szóló visszarendelés a szívhang miatt van. Ne aggódj, azzal nem segítesz sem magadon, sem a babán. Ha baj van, akkor úgyis megtudod, ha visszamész, addig segíteni úgysem tudsz rajta. Kitartást kívánok!
Szerintem semmi gond, biztosan csak azért hívott vissza, hogy a szívhangot is hallja, addigra már az is lesz. Az utolsó menszitõl csak a szülés várható idõpontját számolják ki. Nekem 7 hetes terhesen, az uh-n 5 hetesnek írták. 34 hetesen pedig 33 hetesnek, itt már csak 1 hét volt a különbség :) Kíváncsi leszek mekkora lesz a végére.
Nekem dec. 16-án volt az utolsó menstruációm, és 8 hét 5 napos vagyok.Ezt UH-on állapították meg, szóval így van.A terhességet az utolsó vérzéstõl számolják, mert az a biztos. Te már lassan a 9. hétben jársz.
Táblázat szerint a 6. hét végén, 7. hét elején 10 mm-es a baba
Nekem a 4 mm-es babámra mondták, hogy 6 hetes. Nem a petezsákod 10 mm?
Mikor volt az utolsó mensid? Milyen hosszúak szoktak lenni a ciklusaid?
A pici mérete inkább a 8 hetes terhességnek felel meg. Én a 7-8. hét között voltam elõször Uh-on. 9, 5 mm volt a Babuci, volt szívhang is.8 hét+1 naposan már 15 mm volt. Szerintem 5-6 hetesnek nagy a baba.Próbálj megnyugodni!
Akkor az 5-6 hét az jó.Számolj utána.Reméljük, hogy lesz szívmüködés a köv.kontrollon.Ha mégsem keress fel egy másik dokit nézzen meg ö is.Nem szabad egyböl feladni. Szorítok nektek.
A kérdező hozzászólása: Az utolsó mensim december 14én volt, ezért gondoltam, hogy 8 hetes, de a megtermékenyülés január 2án lehetett, mert elõtte nem voltunk úgy együtt a párommal.
Szia! Akkor mi pont egyidõsek vagyunk(+/- 1-2 nap)!. nekem 6hetes 6naposan volt 9.3mm, volt egy kis szívhangom, és csak 10 hetesen kell visszamenjek. Ez szerintem normális, ne aggódj!

6+3 hetes terhes vagyok és nem érzek most semmit, ez baj? Eddig fájt a mellem és picit gyengének éreztem magam, de már az is elmúlt. Valami nincs rendben? Vagy ez előfordul?

Legjobb válasz: Ne aggódj, én sem éreztem semmit. Amikor ezeket érezted az a menstruáció elõtt illetve elmaradára után lehetett.. Lehet nem is lesznek rosszulléteid.Minden terhesség más.Még pici a baba,most kezdõdik majd a hormoninvázió.Szedj folsavat,igyál sokat,vigyázz magatokra,ez a legtöbb amit tehetsz,.jó babavárást

Ne aggódj, én sem éreztem semmit. Amikor ezeket érezted az a menstruáció elõtt illetve elmaradára után lehetett.. Lehet nem is lesznek rosszulléteid.Minden terhesség más.Még pici a baba, most kezdõdik majd a hormoninvázió.Szedj folsavat, igyál sokat, vigyázz magatokra, ez a legtöbb amit tehetsz, .jó babavárást
Én se éreztem semmit, még örültem is hogy tök jó biztos rosszullét mente terhességem lesz, aztán a 8 héttõl kezdõdtek váratlanul az émelygõs, hányásos napok, volt hogy felkelni se tudtam, semmi erõm nem volt.Persze attól te még viselheted ezután is jól a terhességet.Jó egészséget!7 hetes baba anyukája
Nyugi, semmi gond nincs, van aki rosszul van és van aki tök jól bírja tünetmentesen. Nekem sem volt semmi bajom szerencsére, és most sincs. Boldog babavárást! 12hetes kismama
Semmi gond. Az elsõ gyerkõcömmel talán egyszer volt egy kis hányingerem a 12. hét végén. Semmi mást nem éreztem.A másodikkal kb. 2 hétig émelyegtem és vele sem hánytam. Mellfeszülés, gyengeség egyáltalán nem. Ha ezek alapján kellett volna rájönnöm... :-)))

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!