Találatok a következő kifejezésre: Baj az, nő létemre nővel (8 db)

Baj az, ha nő létemre nővel is szeretek lenni?

Legjobb válasz: bár én férfi vagyok és soha nem volt férfival kapcsolatom, nem is tervezem, de kíváncsi lennék a Te szemszögödbõl arra, hogy ha az nem gáz ha Te nõvel- nõ létedre, akkor az szerinted mitõl gáz ha egy férfi- férfi létére próbálja ugyan azt amit Te, sõt szerinted egyszer ki KELL próbálni. Most hol van az egyenjogúság? vagy az egyik miben különbözik a másiktól, hiszen mind a kettõ a saját nemével szeretkezik?

bár én férfi vagyok és soha nem volt férfival kapcsolatom, nem is tervezem, de kíváncsi lennék a Te szemszögödbõl arra, hogy ha az nem gáz ha Te nõvel- nõ létedre, akkor az szerinted mitõl gáz ha egy férfi- férfi létére próbálja ugyan azt amit Te, sõt szerinted egyszer ki KELL próbálni. Most hol van az egyenjogúság? vagy az egyik miben különbözik a másiktól, hiszen mind a kettõ a saját nemével szeretkezik?
3éve van egy párom, és mellette 1 éve barátnõm, mindkettõt imádom, és ha nekem-neked ez jó akkor csak igy tovább:D egy 21éves lány
Szerintem sem baj. Egész egyszerûen bi-, illetve homoszexuális vagy. Nem vagy egyedül, sõt... A kérdésedre elõször válaszoló viszont egész egyszerûen ostoba. Hogy csak az egyik gondolatát emeljem ki: mi az, hogy "ez egy olyan dolog amit egyszer az életben minden nõnek ki kell próbálnia. DE CSAK EGYSZER"?! Ha kipróbálja valaki és élvezi, miért ne tenné meg újra (és újra)? Ha pedig nem felel meg a szexuális orientációjának, miért próbálná ki? Rengetegen kipróbálják, ami nem baj, de ha annyira vágynak ágyba bújni egy másik nõvel, akkor legalább legyenek tisztában azzal, hogy ez mit jelent!
Nem baj, mert egyszer mindent ki kell próbálni észzerû határokon belül.Csak túlzásokba ne essél, és alaposan gondold át, hogy mit is szeretnél a továbbiakban.
Valóban, itt szóba került a "gusztus" is, ami jelen esetben talán a (szexuális) habitus vagy orientáció és az esztétikum közé helyezhetõ. Viszont az esztétika más kategória, mint a szexualitás. Véleményem szerint nem helyes ezeket egybe mosni. Teszem azt, nem bújnék ágyba a Dávid szoborral, vagy a Milói Vénusszal, pedig tetszenek, esztétikusnak tartom õket. Ha egy nõ szerint szép, vagy jól néz ki egy másik nõ, az nem jelenti egyértelmûen, hogy le szeretne feküdni vele (is). (Az "is" szócskát nem vettem figyelembe az elõzõ válaszomnál, ha azzal értelmezem, marad a biszexualitás...) A másik: kamaszkorban az ember tényleg csinál, kipróbál (!) olyanokat, melyeket elõbb vagy késõbb nem tenne, nem tesz. (De ez korántsem jelenti azt, hogy "ez egy olyan dolog amit egyszer az életben minden nõnek ki kell próbálnia"!) Ezekbõl tapasztalatot nyer, a konklúziót pedig -- jó esetben -- integrálja. Ha arra a következtetésre jut, hogy "nekem ez tetszett, jól esett, kellemes volt", akkor valószínûleg újra megteszi, ellenkezõ esetben nem valószínû. Egyébként a kérdés megfogalmazása arra utal, hogy már többször volt nõvel (és mellesleg nem lánnyal!) a kérdezõ. Az viszont nem derül ki a kérdésbõl, a párja mellett szeret-e nõkkel lenni. Úgy vélem, ha így van, az baj.
bár, egy kicsit furcsa a véleményed, de ha Neked ez igy jó, akkor sok sikert hozzá. Szerintem továbbra is természetellenes akár melyik nem a saját nemével akar együtt lenni. Ez is csak gusztus kérdése, hiszen a váladék mind a két esetnél váladék, mindegy minek is hívják
Kedves kérdezõ! Én nem ítélem el ezt a dolgot, de nem is tartom követendõnek. Természetesen nem baj az, ha az ember egy kicsit belekóstol a "tiltott gyümölcsbe", és ha jól esik, csináldd csak nyugodtan, hiszen nem ártasz vele senkinek. Azonkívül a nõk sokkal jobban megértik egymást, mint a férfiak, és hát ki tudná egy nõnek jobban megadni az örömöt, mint egy nõ? Sõt, ha jól értem a kérdésedet, és itt az "is"-re gondolok, te férfiakkal is folytatsz párkapcsolatot, márpedig hidd el, sok férfinak él a fantáziájában egy "két nõ az ágyban jelenet", így ettõl egy férfi szemében te izgatónak is tûnsz. Persze lesznek olyan személyek, akik elítélnek érte, de ez a te életed, a te tested, te döntesz felette, és ha te ettõl jól érzed magad, akkor azt mondom ne érdekeljenek mások! Természetesen ez akkor meggondolandó, ha hozzánk közel álló személyeknek van ellenvetésük. Mint például a családod, barátaid. Ebben az esetben döntened kell, mi a fontosabb, õk, vagy a saját boldogságod? Remélem segítettem, Albert
Nem baj.. Szerintem ez nem gáz, az már viszont igen ha ez férfiaknál van igy. A nõ maga a szexualitást jelképezi, ezért nem gáz az ha megkivánsz egy nõ akár nõ létedre is. Én is nõ vagyok és volt már nõvel szexuális kapcsolatom, de nem vagyok se lezbi se biszex 100%-ig a pasikat szeretem, de ez egy olyan dolog amit egyszer az életben minden nõnek ki kell próbálnia. DE CSAK EGYSZER!!!!!!
Hát mennyi idõs vagy? A kamaszokban pl. ott van egy nagy adag egészséges kíváncsiság, ki akarják ezt is próbálni. Ez még nem jelent semmit. 16 évesen én is kipróbáltam a legjobb barátnõmmel, meg voltak már közös kis kalandjaink késõbb is, pedig nem vagyunk leszbikusok. Én még biszexnek sem mondom magam. Felnõtt korban is lehet az emberben ilyen jellegû érdeklõdés, nincs ezzel semmi gond. Tulajdonképpen ez esztétikai kérdés.
ha nö van növel, az még a pasikat is izgatja, ha látják, de ha pasi van pasival, az undoritó!a gondolatátol is kiráz a hideg!itt nem az egyenjoguságrol van szo, hanem a gusztusrol!meg külömben is... pasibol elég egy is, néha még sok is, de nöböl sose elég!:)
én azt nem értem hogy mi az hogy lányoknak normális ha lánnyla de fiuknak meg nem ha fiuval, meg azt sem értem hogy valamelyik válaszolo azt irja hogy õ volt l, ánnyla de mégsem biszek és nem is homokos, hogyha egy nõ lefekszk egy nõvel akkor az nem biszex vagy nem leszbi akkor mégis mi az hogy leszbi vagy biszex. csak mert én biszexnek tartom magam tudom undoritó sokak nak huh fiu fiuval gusztustalan meg mittudom én amit mondtok, és hiába feküdtem le fiukkal akkor mostmár én is mondhatom magamrol hogy én nem vagyok biszek meg homokos sem, csak lefeküdtem fiukkal. szerintem ha lefekszel a saját nemeddel az annyit jelent hogy vonzodsz hozzá különben nem feküdnél le vele és az annyit jelent hogy leszbi vagy vagy biszex ha nõvel lefekszel. hülyeésgnek tartom at hogy az egyik válaszolo közli hogy õ lefeküdt nõvel de nem biszex és nem leszbi akkor mégis mi? és minden feküdt le nõvel? amugy engem meg nem kell elitélni mert ez nem arrol szol hogy szex és kivánsiság hanem érzelmi alapon.

Baj van velem ha (nő létemre) egyáltalán nem foglalkoztat maga az esküvői szertartás ill. hogy nem különösebben vágyok rá?

Legjobb válasz: Számomra sem a felhajtásról szól az esküvõ, hanem, hogy elkötelezõdünk egymás mellett. Házasság nélkül egy idõ után nekem elképzelhetetlen lenne az együttélés, a gyerekvállalás meg fõleg. Én majd 40 évesen nem szeretnék senkinek sem a barátnõje, szeretõje, élettársa lenni, hanem a felesége, ha szeretjük egymást magától értetõdõ, hogy jogilag is felvállaljuk ezt.

Ez mindenkinek a magánügye, nekem ha lenne pénzem, én akkor sem erre költeném. Valakinek 10000 forint is rengeteget számít. Persze ha nagyon akarja, akkor megoldja, valaki meg úgy van vele, hogy nem akar szegényes esküvõt, vagy normálisat, vagy semmit. Kedves kérdezõ! Nincs veled semmi baj! Szerintem a nõk többségének nagy álma, élete egyik legszebb napja, hercegnõnek érezheti magát, minden róla szól, körülötte forog a világ, mindenki örül, és tapsol.
Gyûrû sem volt?
Számomra sem a felhajtásról szól az esküvõ, hanem, hogy elkötelezõdünk egymás mellett. Házasság nélkül egy idõ után nekem elképzelhetetlen lenne az együttélés, a gyerekvállalás meg fõleg. Én majd 40 évesen nem szeretnék senkinek sem a barátnõje, szeretõje, élettársa lenni, hanem a felesége, ha szeretjük egymást magától értetõdõ, hogy jogilag is felvállaljuk ezt.
Nem, semmi gond. Én is nõ vagyok, és engem sem igen foglalkoztat. Szeretnék templomi esküvõt, võlegény is van, de maga az egész mûfelhajtás nem izgat. Emiatt ne fájjon a fejed.
Az ég világon semmi baj nincs veled.
Nem, csak okosan gondolkodol. Nem az esküvõ körüli szertartás és a lagzi a fontos, hanem az, hogy a felek szeressék egymást. A jó házasság nem a nagy felhajtáson és az álomesküvõn múlik.
Engem sem izgat, nem is akarok.
igen, mert ez a nõk àlmai közé tartozik, viszont nem vagyunk egyformàk.Ha neked jó és megfelelõ az esküvõi szertartàs nélkül miért ne??
de... két ezüst gyûrûnk volt :) senki nem dobta el magát tõle :)
Akkor sem ingyenes, minimális költséggel jár!
végülis a lélegzésen kívül mindennek van minimális költsége... :) ugye érzed, hogy ez mrá csak kifogás :)
A válasz írója 74%-ban hasznos válaszokat ad. A válasz megírásának idõpontja: ma 09:44 Én nyári ruhában voltam, férjem nadrágban és ingben. (ha valakinek ez sincs, hááát...) Szüleink fényképeztek (igaz, ehhez kellett egy fényképezõgép, legrosszabb esetben kölcsön lehet kérni) Fodrászom volt, ez igaz (4000 ft-ért csinálta meg a hajam, kontyom volt). Magamat sminkeltem ki. Férjem vett két szál rózsát a szülõpárnak, és anyámék egy kis csokrot nekem. Nem kell nagy dolgokra gondolni. Szerintem ha összeszámolod, akkor 10 ezerbõl kijöttünk (a ruhát és gépet nem számítva).
Engem sem foglalkoztatott soha, mindig azt hallgattam, hogy majd ha idõsebb leszel, majd ha megtalálod az igazit, majd ha gyereket akarsz. Már elmúltam harminc, rég megvan az igazi, szültem egy gyereket, és még mindig nem foglalkoztat.
Úgy utálom, mikor azt mondják, hogy ingyen van, ez csak kifogás. Ha csak két tanúval lesz, akkor is elõtte minimum fodrászhoz mész, kell egy ruha, ha nem is menyasszonyi, de valami elegáns, gondolom mindenki szeretné megörökíteni, akkor kell egy fényképész, kell gyûrû, ha a legolcsóbbat veszed akkor is pénzbe kerül. Sajnos vannak, akiknek ennyi kiadás is gondot okoz.
Akkor el vagy tévedve, Kérdezõ. Esküvõ a polgári szertartás is, ahol két tanú, a pár és a szülõk vannak jelen. És ez INGYEN van. Olyan hivatalt kell keresni, ahol nincs terembérlet, és nem kell egyéb költségeket fizetni (pezsgõ, zene, stb). Bõven van akár Bp-en, akár máshol az országban ilyen hely. Ha ennek ellenére nem akarod az esküvõt, akkor ott más gond is van.
sztem is csak pénzköltés, nem etetek itatok 300olyan embert akibõl sziven szerint kerek 12 lenne ott csak... (a 300 a legutóbbó esküvõi létszám a családban, 70%-át életemben nem láttam, de állitják h illik meghivni:D) ugyhogy részemrõl ezzel a 12 emberrel és párommal csendes kis templom, anyakönyvvezetõ, és még éttermet se nagyon kell elõre foglalni, ennyien elférünk akárhol a maradék 280 ember meg eggyel kevesebbszer tömi tele magát 23/N
A kérdező hozzászólása: Az igazi már megvan, mégis az esküvõben csak az újabb pénzköltési lehetõséget látom..
Mi az, hogy ez a nõk álmai közé tartozik??? Neked az álmod, és te egy darab nõ vagy. Tegyük fel, hogy ismersz 1000 másik nõt, akiknek ez az álmuk. Még így is elég nagy általánosítás, hisz a maradék 3 milliárddal nem találkoztál.
Nekem 30 éves koromig eszembe se jutott, hogy férjhez menjek.... Majd ha jön az "igazi", még simán elgondolkodhatsz ezen a témán.
A kérdező hozzászólása: Nem arról beszéltem, hogy nem akarok férjhez menni. Lehet hogy nem fejtettem ki bõvebben, de konkrétan arra gondoltam hogy nem szeretnék templomi esküvõt, nem vagyok vallásos és nem szeretnék több száz 'ismerõst' csúnyán mondva etetni itatni. Tényleg az a papírka elég ami leírja hogy a párommal házastársak vagyunk és ennyi, kész. Csak már most látom elõre, hogy anyósomék nem igazán fogják ezt díjazni..

Fiúk, szerintetek baj az, ha nő létemre jobban kívánom a szexet, mint a párom?

Legjobb válasz: Szerintem csak azért baj, mert nem kapod meg elégszer, amit igényelsz. Én pont fordítva vagyok ezzel, de nem hagynám ott a lányt, mert amikor együtt vagyunk, az nagyon jó.

Szerintem csak azért baj, mert nem kapod meg elégszer, amit igényelsz. Én pont fordítva vagyok ezzel, de nem hagynám ott a lányt, mert amikor együtt vagyunk, az nagyon jó.
Nem baj.
Megpusztulnék ha nem lenne napi szex. Szülés után 2-3 héttel már szeretkeztem, annyira nem bírtam ki. Férjem próbálja tartani ezt a ritmust, de néha elöfordul, hogy nagyon fáradt és nem megy. Ezt megértem persze. De a heti 1-2-t nem bírnám az tuti...
ne pazarolja draga idot!!!
Kérdezõ, ezt a hülyeséget meg ki mondta neked? Isten áldjon téged és minden hasonló nõt! Vááalad nyugodtan a vágyaidat, hidd el, imádunk titeket! :) ))
detto 19l
Ez nem baj, ez a természet rendje. A férfiakról azt képzeljük, hogy õk az erõsebbek, azután megkapják a terhelést, és össze is esnek rendesen. Kíméld a férfit, ha sokáig akarod élvezni a jelenlétét. (Ne higgy a szép szavaknak...)
egyáltalán nem baj sõõt:)
Melyik nõ nem kívánja jobban?
Én is jobban és többször kivánom a páromat, de sajnos ez szinte minden fiúnál így volt, h. én kívántam többször.Szerintem nem baj, hisz minden ember más, csak akkor van gond ha már a párod állandóan visszautasít vagy nem tudod elfogadni, mert arra rámehet a kapcsolat.Mi azért heti 1-2 alkalommal csináljuk, ezt még kibírom, de ha ez havonta lenne eze mennyiség akkor erõsen elgondolkoznék, h. ez mitõl van.(terhesség és szülést utáni idõszakot eltekintve) 26/l
Ezzel nincs semmi baj. A baj csak annyi, hogy én még ilyen nõvel nem találkoztam, de nagyon meg tudnám becsülni. :)
"Vállald"
Nem.
Hol laksz??? Találkozhatunk!
Tiltja az Alaptörvény alapvetõ értékrendje.
Lehet csak azt mondták hogy szép vagy mert nem akartak megbántani, de közben nem tetszettél nekik, nem tudom, pedig a normális férfi ember kívánja a szexet ha jó nõrõl van szó :D
Érdekes. Az igaz hogy mindenki más mértékben kívánja a szexet, de sokkal nagyobb mértékben vannak férfiak azok közt, akik naponta többször is dugnának :D Érdekes hogy szép nõ létedre olyanokkal találkoztál akik nem akartak szexelni, lehet hogy õk nem gondoltak téged annyira szépnek, vagy csak impotensek voltak :D
Leszel a barátnõm? :D
A kérdező hozzászólása: Nem véletlenül írtam ki a kérdést, mert én eddig olyan férfiakkal találkoztam, akik nem nagyon kívánták a szexet, nem tudom, miért, pedig szerintük szép nõ vagyok. Valószínûleg mindenki más mértékben kívánja a szexet.
Még szép, hogy nem, sõt kifejezetten elõnyös egy férfi számára! ;)
Bárcsak adná a jó Isten, hogy minden nõ ilyen legyen :D de sajnos ez már csak így lesz, a nõknek kb. akkora része szexfüggõ, amekkora része a férfiaknak nem az, vagyis meglehetõsen kicsi %-ról beszélünk :D
miért lenne?!
nem, sõt, mindenki ilyen nõt szeretne
A kérdező hozzászólása: Nincs barátom.
nem baj, örülj neki! na meg a barátod is örüljön neki
az a baj, hogy nem velem....

Az baj hogy nö létemre folyton kivánom a szexet? Meg hogy lesbi pornóra izgulok?

Legjobb válasz: Csak kívánod, vagy szexelsz is sokat?

Csak kívánod, vagy szexelsz is sokat?
dugjunk 19/F
Miért lenne baj? Ha kívánod, akkor csináld! És azt nézel, ami neked jólesik. Meglepõdnél, milyen sok való életben heteró lány néz ilyen-olyan okból filmeken inkább leszbi jeleneteket. ;)
Felfujodsz és olyan leszel mint 1 gömbhal
Hát az attól függ mennyire...Lehet csak felfúvódott a hasad.
A kérdező hozzászólása: Az elmúlt évekbe mindig volt egy kicsi hasam, de ez most 1-2 centivel megnövekedett. Bár körülöttem sokan azt mondják a munkahelyemen is, hogy hova fogyok, mert eddig mindig 52-3 kg voltam most viszont 49-50 között ingázok
Egyik ismerõsöm is így volt, kiderült azért, mert egy csecsemõfej nagyságú tumor volt a hasában. De nem akarlak megijeszteni!
a gyógyszertõl meg szokott nõni egy picit a poci, és egy kisebb idõ után egy picit meg is ereszkedik... "normális" :)

Kisebb ütés érte a fejemet 2órával ezelőtt, lett egy kicsi púp és fáj a helye de nem szédülök szerintetek lehet valam bajom? Egyébként az ütést egy faág okozta kb női csukló átmérőjű. Nem vérzett meg semmi de félek.

Legjobb válasz: Ha annyi euróm lenne, ahányszor a konyhaszekrénnyel találkoztam így, teljes lendületbõl... borogasd, ahogy a második mondta, nem lesz gond.

Ha annyi euróm lenne, ahányszor a konyhaszekrénnyel találkoztam így, teljes lendületbõl... borogasd, ahogy a második mondta, nem lesz gond.
Nem.Hányszor volt nekem ilyesfajta fejsérülésem, de mivel épp írok nem lett tõle semmi bajom.
Vizes kendõvel borogasd az ütés helyét, mert könnyen vérrög alakulhat ki. Nem hiszem, hogy lesz bármi komolyabb bajod.

Ma reggel csináltam egy tesztet, mert nem jött meg 31-én, pozitiv lett.. Két napja felfáztam elkezdtem szedni az antibiotikumot, no-spat és cataflamot! Lehet bajom? felfázás veszélyezteti a babát?

Homeopátiás szereket szerzek be és holnap visszamegyek a háziorvoshoz! Nem várt a terhesség és eddig cigiztem is,3x füves cigi is volt, rendszertelenül táplálkoztam!Ha mostantól egészségesre váltok, ugye nem lehet baj??Nagyon félek..de örülök a babunak :)

Legjobb válasz: Mindenképpen beszélj a háziorvosaddal. ezután persze fontos az egészséges életmód és a vitamin pótlás a cigi miatt.Gratula a babuhoz:-)

Mindenképpen beszélj a háziorvosaddal. ezután persze fontos az egészséges életmód és a vitamin pótlás a cigi miatt.Gratula a babuhoz:-)
Szia! Nekem egy doki azt mondta, hogy az elsõ 14 nap /mármint a fogantatástól számitott/ nincs biologiai kapcsolat az anya és a baba között. Ugy tudom, hogy terhes nõknek is szoktak antibiotikumot felirni, ezt orvossal kellene egyeztetned, hogy mely gyógyszerekrõl van szó. Ha leszoksz a cigirõl és odafigyelsz magadra talán nem lesz baj. Persze errõl is kérdezd ki a doki véleményét.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm megnyugodtam! Természetesen minden károsról leszokom..
A cigit mindenképpen tedd le! Ez legyen az elsõ! És mindenképpen beszélj a dokival, hogy mit is szedhetsz a terhesség alatt! Ha odafigyelsz ezután magadra, vagyis már MAGATOKRA nem lesz baj! Boldog Babavárást! Vigyázzatok Magatokra!
nekem az orvosom azt mondta hogy az elsõ 3 honapban beleértve az elsõ pár napját a picinak. nemszabad semmilyen antibiotikumot szedni.Mert akkor fejlõdik ki és befolyásolhatja a fejlõdésben az antibiotikum.szoval doki. doki és doki. Õt kérdezd de mond el neki a füves cigit is.
Szia! A párommal mi két hónapja próbálkozunk és most vagyok túl én is egy felfázáson. Szerintem mindenképpen menj el urológushoz, nekem is azt javasolta a háziorvosom. Egyrészrõl ha terhes vagy, fontos egyeztetni szakorvossal, hogy milyen gyógyszereket szedhetsz, másrészrõl ha nem megfelelõ gyógyszert szedsz, a felfázásnak lehetnek esetleg káros szövõdményei. Mindenképpen kezdj el vitamint szedni és vigyázz magatokra! Egyébként gratulálok!
Nem tudom, hogy milyen antibiotikumot szedsz, biztos, hogy vannak olyanok, amiket terhesség alatt is lehet szedni. Kérdezz rá a dokitól. A gyógyszergyárak csak óvatosságból írják a gyógyszerekre, , hogy terheseknek nem ajánlott.
Az elsõ 2 hétben nincs biokémiai kapcsolat a magzat és az anya között, úgyhogy nem lesz baj!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat, ma már jobban vagyok!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!