Találatok a következő kifejezésre: Baj az, nő (121 db)

Miért akkora baj az, ha egy nő figyel a férfi anyagi helyzetére is a párválasztáskor?

Sokszor látom és hallom azt, hogy a férfiak azzal vagdalóznak, hogy a n?k pénzéhesek és csak a pénz érdekli ?ket, stb. Els?sorban megszeretném cáfolni, hogy ez nem igaz, nem csak a pénz a fontos, hanem sok más tulajdonság is, legalábbis nekem. Én elismerem, hogy figyelek arra, hogy milyen a férfi anyagi helyzete, de nem ez a dönt? szempont. A pénzt illet?en csak az a fontos, hogy ne legyen tele hitellel és ne kelljen alapvet? dolgokat nélkülöznie. Nem értem, hogy ez miért jelent problémát. 22/n.

Legjobb válasz: Hagyjuk a kukacoskodást, én értem a kérdését így is... leírom a véleményemet errõl, tapasztalatból. Sosem érdekelt, hogy a szerelmemnek milyen az anyagi helyzete, amikor szerelmes lettem valakibe, még fogalmam sem volt ilyen mélységében ezekrõl a dolgokról. Az embert szerettem, és nem foglalkoztam az anyagi helyzetével. Így utólag azt kell mondanom, hogy kellett volna! És nem azért, mert pénzéhes és anyagias vagyok, hanem mert számomra mindig is fontos volt az anyagi biztonság, hogy tudjam, ha baj van, akkor is tudok hova nyúlni. Csak ezen a szinten, sosem vágytam luxus dolgokra, csak arra, hogy hónap végén ne kelljen paráznom, hogy nem futja semmire sem. Mindig volt spórolt pénzem, és legalább azt vártam volna el a leendõ életem párjától, hogy hasonlóan gondolkozzon, a pénzt meg majd összespóroljuk együtt. A férjem nem ez a típusú ember, bár az elején elhitette velem, hogy mégis az. Csak túl késõn derültek ki a tartozásai, mindig, szinte minden hónapban jött újabb és újabb hidegzuhany, amit valószínûleg elkerülhettem volna, ha a szerelem nem tesz vakká és elnézõvé. Szóval nem, nem baj, hogy odafigyelsz ezekre, sõt azt tanácsolom, hogy igenis legyél elõrelátó, mert egy pénzzel bánni nem tudó és megbízhatatlan ember mellett sosem leszel boldog!

Hagyjuk a kukacoskodást, én értem a kérdését így is... leírom a véleményemet errõl, tapasztalatból. Sosem érdekelt, hogy a szerelmemnek milyen az anyagi helyzete, amikor szerelmes lettem valakibe, még fogalmam sem volt ilyen mélységében ezekrõl a dolgokról. Az embert szerettem, és nem foglalkoztam az anyagi helyzetével. Így utólag azt kell mondanom, hogy kellett volna! És nem azért, mert pénzéhes és anyagias vagyok, hanem mert számomra mindig is fontos volt az anyagi biztonság, hogy tudjam, ha baj van, akkor is tudok hova nyúlni. Csak ezen a szinten, sosem vágytam luxus dolgokra, csak arra, hogy hónap végén ne kelljen paráznom, hogy nem futja semmire sem. Mindig volt spórolt pénzem, és legalább azt vártam volna el a leendõ életem párjától, hogy hasonlóan gondolkozzon, a pénzt meg majd összespóroljuk együtt. A férjem nem ez a típusú ember, bár az elején elhitette velem, hogy mégis az. Csak túl késõn derültek ki a tartozásai, mindig, szinte minden hónapban jött újabb és újabb hidegzuhany, amit valószínûleg elkerülhettem volna, ha a szerelem nem tesz vakká és elnézõvé. Szóval nem, nem baj, hogy odafigyelsz ezekre, sõt azt tanácsolom, hogy igenis legyél elõrelátó, mert egy pénzzel bánni nem tudó és megbízhatatlan ember mellett sosem leszel boldog!
Elõzõ elõtti vagyok, na már most pontosítanám a félreértések elkerülése végett mert látom már most is kaptam lepontozást, nem általánosítottam a lányokra a végén írtakat ellenkezõleg ez csak egy kisebbség. A lényeg hogy az ilyen buta gondolkozás miatt általánosítanak sokan, ez az írmagja az egésznek. Én értem a kérdezõt és egyet is értek vele.
Nem annyira az anyagi helyzet számít, hanem az anyagi megbízhatóság. Tehát ne legyen lusta, ingyenélõ, ne szórja el a pénzét. A meglévõ egzisztencia nem annyira fontos, de ha azt látom, hogy valaki "jól elvan" és nem is törekszik többre, pedig lenne rá lehetõsége, az az én szememben hátrány. Nem a lakás meg az autó számít, mert ha körülnézek, azt látom, hogy az emberek 90%-ának akkor vannak meg az anyagi javai, ha megfelelõ szülõi támogatást kapott hozzá. A kérdés számomra az, hogy a meglévõ lehetõségeivel hogyan tud valaki élni, tud-e egyrõl a kettõre jutni. Ha valaki megelégszik azzal, hogy aláraknak egy lakást meg egy kocsit, és onnantól nem is törekszik többre, az sem szimpatikus.
Ezzel a hozzáállással nincsen semmi probléma szerintem természetes hogy nem szeretnéd ha a leendõ gyerekeid "éheznének." Direkt szélsõséges példát írtam. Alapvetõen a férfi feladata egy bizonyos egzisztencia megteremtése, a legalapvetõbb dolgok amibe nem tartozik bele a kocsi, mert az már egy plusz és nem tartozik bele a mindig feltankolt bankkártya sem mert az is már egy plusz. Én nem ítélem el azt ha valakinek nagyobb igényei vannak, értelemszerûen olyan körökben is keress magának párt ahol ezt megtalálja. Azonban a legtöbb ember ma Magyarországon átlagos vagy valamivel átlag alatti életet él és kétségtelen rengeteg lány azt hiszi hogy az egész fõváros a 12.kerület holott valójában nem így van. Az nem szimpatikus ha teljesen normális kedves rendes embereket aláznak azért mert átlagos életkörülményei vannak.
Most vajon mit pontoztatok le a saját példámon? A naivságomat? Na, azt mondjuk lehet.... 5. voltam.
Megcáfolod, hogy nem igaz? Tehát igaz! Nah, Téged sem az eszedért fognak szeretni! :D
Jajj, kis butus...XD A "hogy" helyett "mert"-et írsz és már kész is! :D
Azok a pasik mondják a lányokrs hogy csak a pénzre mennek akik mindenben kudarcot vallanak: csórók és igénytelenek, egy nõt se találnak maguknak. Kell nekik a magyarázat.
A kérdező hozzászólása: 19: Bringázni kifejezetten szeretek, a tömegközlekedési eszközökön pedig, ahol csak van rá lehetõség, elsõ osztályon utazom. Taxizni szoktam sokat mondjuk.
a taxi már jobban hangzik :) az elsõ osztály nem annyira, itt mo-n azok se vmi nagy számok.. meg az állomás attól még ugyan olyan lepukkant :S
A kérdező hozzászólása: 21: A vonaton olyan az 1. osztály, mint külföldön a 2. :) A repülõkön jobb a helyzet.
az lehet, de az állomás már nem olyan.. repülõn már sokkal jobb a helyzet valóban :) és azt lecserélni sem lehet másra ha vki messzire utazik.
Szerintem meg mikor azzal "vagdalóznak" a férfiak, hogy a nõk pénzéhesek, nem erre gondolnak hogy a nõ figyelembe veszi a partnere anyagi helyzetét olyan szinten, hogy ne legyen eladósodva, tudjon megfelelõ körülményeket biztosítani jövõbeli családjának, hanem mikor már arra mennek a nõk hogy a kifejezetten gazdag költekezõ, nagy luxus, mindent vásároló, ide-oda hurcipálós pasit keressenek és aki ez alatt van azt már elhajtják.
Igen, vannak ilyen nõk is. Akinek ilyen nõ kell, az ne panaszkodjon. A többség viszont nem ilyen.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! :)
rengeteg olyan csaj van akit nem érdekel a pénz, én is ilyenekkel ismerkedtem sokáig, de rájöttem h nagyon nem valók hozzám.. tök más az érdeklõdésük, nagyon máshogy állnak a dolgokhoz. nekem olyan közepesen pénzéhes csaj való, akinek elég nagyon az igényei de nem pazarló.
státuszszimbólum is, de fontos is, nem hiszem el h te képes vagy tömegközlekedéssel meg bringával elszenvedni magad egyik helyrõl a másikra.. fõleg ha sok pénzed van. de én meg a ruhákkal vagyok így h arra költök kevesebbet. drága cuccokat veszek csak ritkán, nem köt le a vásárolgatásuk :D de azért 1 autó csak más, 1x megveszem aztán kiszolgál 1 jó darabig, nagy könnyebség :)
A kérdező hozzászólása: 12: Nem tudom én ezt a dolgot... Eddig valahogy mindig én voltam a szexéhesebb és nem a pasi...
A kérdező hozzászólása: 14: Igazad van, vannak dolgok, amikre szívesen adok ki (sok) pénzt, de egy autó nem tartozik azon dolgok közé. ;) Tudom, hogy a férfiaknak az autó státuszszimbólum, de nekem nem. És nem is érzem azt, hogy bárkinek is bizonyítanom kellene, hogy mim és mennyim van. :) 16: Ne haragudj, de nem áll szándékomban senki hülyeségét sem finanszírozni. Ezért fontos az, hogy a férfinek legyen saját és biztos jövedelme, függetlenül tõlem.
A kérdező hozzászólása: Szövegértelmezés... Ülj le, egyes!
A kérdező hozzászólása: Sosem néztem le senkit. Nem várom el a kocsit sem, tömegközlekedéssel, gyalog és bringával megoldható kb. minden. Gazdag lány vagyok, de nincs kocsim. Nem vagyok hajlandó kocsira annyi pénzt elherdálni ilyen üzemanyag áraknál. Egészségesebb a bringa. Nem várom el egy pasitól sem, hogy eltartson, de én sem szeretnék senkit eltartani. Viszont mindjárt sokan azt vágják a nõk fejéhez, hogy pénzéhesek, ha megkérdezik, hogy mivel foglalkozik, stb. Hiszem azt, hogy sok kislány hajt ilyenre, de ezért még nem kellene minden nõt pénzéhesnek beállítani...
A kérdező hozzászólása: 5: A szívembõl írtál. Azelõtt engem sem érdekelt a dolog. A férfiak elvannak azzal, hogy majd lesz valahogy, de mi nõk erre képtelenek vagyunk. Ráadásul sokan tovább nyújtóznak, mint ameddig a takarójuk ér, ezt a te eseted is alátámasztja! Köszönöm a válaszod!
A kérdező hozzászólása: Alapvetõen nem értem, hogy miért kell össze-vissza lepontozni valaki õszinte véleményét. A kérdésre válaszoltál, ami a lényeg... Én nem pontoztalak le.
Semmi baj nincs vele, ha egy nõ elvárja, hogy legyen elég pénzem. Én viszont elvárom, hogy rohadt jól nézzen ki, és úgy szopjon, dugjon, mint egy istennõ, ellenkezõ esetben repül. Valamit valamiért. (31/f)
Attól függ, hogy az anyagi helyzet alatt mit értesz szerintem. Érthetõ, ha elvárod egy férfitól, hogy dolgozzon, hogy ne legyen tele hitelekkel, és hogy egy keveset tudjon spórolni, ha a helyzete olyan. Viszont sokan arra mennek, hogy egy pasinak legyen autója, lakása, ide oda vigye õket, nap mint nap drágább ajándékokkal halmozza el õket, a férfi életkora személyisége, külseje meg majdhogynem mindegy, ha az anyagikat biztosaítja.. nah szerintem ez az ami már pénzéhesség, és ez természetes, hogy nem szimpatikus senkinek. Én amikor párkapcsolatba kezdtem a párommal, ismertem õt már régrõl, nem volt jó anyagi helyzetben, épp hogy megélt a fizetésébõl, és a szülei sem támogatták. Volt egy nagyonrégi autója, ami épp hogy szét nem esett alattunk, de szép emlékek fûznek hozzá, ahhoz az idõhõz. Most, hogy van háza, új autója, sok pénzt keres sem nézek rá másképp, és nem a pénzét szeretem. Szeretem benne azt, hogy szorgalmas, azt, hogy megfontolt, és ésszerûen gondolkodik, azt amivel elérte mindazt amilye van, de a pénz korántsem boldogít, ad egy anyagi biztonságot, de akinek ennél többet jelent, az érzelmileg egy nagyon szegény ember.
a gazdagság nem itt kezdõdik.. ha vkinek van pár 100 millája nemhinném h érdekli h az autóra kidobott pár ft, mennyire pocséklás.. am meg jó dolog a kocsi, anélkül nehéz életben maradni ;)
Aki azt mondja, hogy a pénz nem számít, annak vagy nem volt gondja vagy nem lát tisztán. Én is sokáig azt hittem, hogy nem számít a pénz. A párommal boldogok voltunk, egy kicsit tudtunk félretenni hó végén, voltak terveink. Míg nem váratlan örökséghez jutott: többmilliós hitel. Az egész világunk felfordult. Minden álmunk és megtakarított pénzünk odalett. Esküvõ , lakás, gyerek, már a múlté. Minden labilissá vált. Nagyon-nagyon nehéz így élni. A pénz igenis számít. Nem az anyagi helyzet a döntõ, de 2 ugyanolyan kaliberû pasi közül biztosan azt választanám, akinek biztos anyagi háttere van. (Gondolom, én is számíthatok a lepontozásra)
Azt írtad, hogy a szüleid...öööö vagyis Te gazdag lány vagy 22 évesen. Akkor nem mindegy, hogy a pasinak mennyi pénze van? Házassági szerzõdés azt jóvan!
szivesen :)

Hölgyek miért baj az, ha egy pasi női fehérneműt hord mert nőnek érzi magát?

Legjobb válasz: Buzuljon csak el az egész világ, ha már úgy odavan mindenki értük, majd akkor meglátjuk, hogy valóban olyan jó dolognak minõsül-e ez a dolog.

Buzuljon csak el az egész világ, ha már úgy odavan mindenki értük, majd akkor meglátjuk, hogy valóban olyan jó dolognak minõsül-e ez a dolog.
Szerintem nem baj! Az én legjobb barátom meleg, és õ néha be szokott öltözni nõnek ha náluk vagyok és ugy bulizunk:D és tõk jol néz ki és engem nem zavar õ igy boldog;)És IMÁDOM:D
Szerintem undorító azért. Vagy te ezt akarod látni teszem azt a gyerekeden? Túl nagy elvárás ma a pasiktól hogy viselkedjenek már férfiasan ha egyszer annak születtek?
Mert egy ferfi legyen ferfi.hordjon boxert és vágjon gerincre.
Ha idegenrõl van szó, nem baj, de az én pasim inkább érezze magát férfinak, ha nem túl nagy kérés.
Önmagában nem baj. Nem igazán értem, miért hozzánk (mármint a nõkhöz) intézed a kérdésed, hiszen ha nõnek érzed magad, közömbös kellene lennie számodra a véleményünknek.
Mert ez eltér a normálistól, mégha az adott személy "ilyennek" született.Van nekem is egy ismim aki srác és azt mondta, hogy õ férfitestben született nõ.Tehát nõnek érzi magát.De nõi cuccokat nem visel.
Nekem nem baj. Tõlem mindenki hordjon amit akar.
Nem baj, de tényleg miért a nõktõl kérdezed? Ha nõi fehérmenût hord, és nõnek érzi magát, akkor gondolom, azt szeretné, hogy az ágyban is nõ lehessen, azaz pasikkal szexelhessen, és õt dugják meg, nem?...
Ha nõnek érzi magát, akkor hordjon nyugodtan. Nem baj.
És ezt miért csak a nõktõl kérded?
Nem baj. Amíg nem a pasimról van szó.
Ha idegen nem érdekel mit hord, vagy hogy hogyan érzi magát. Pasimnak viszont sose választanék ilyet, mert taszít, bár gondolom ha nõnek érzi magát akkor pasit akar magamellé nem csajt. Számomra az vonzó ha egy férfi férfias.

Vetettem csemegekukoricát, már szépen nő. A baj az, hogy mindegyik mellé nő 1-2 kicsi kukorica a tövéből. Mit csináljak vele, vágjam ki, vagy hadd nőjön? Mi lesz abból?

Legjobb válasz: Ki kell vágni, azt nem tudom megmondani, hogy miért, de én is minap kérdeztem a szomszédot, hogy mi van a kukoricámmal, mert mindegyik mellett nõ másik. Átjött megnézte megmosolyogta / nagyon idõs bácsi, de irtó kedves/ és azt mondta ha enni is akarok kukoricát és nem árnyékvetõnek ültettem, akkor azt vágjam ki. Hát én megtettem, õ mégis csak tapasztalat, ráadásul a kertjében minden évben van kukorica, nem is akármilyen / adott tavaly/.

Ki kell vágni, azt nem tudom megmondani, hogy miért, de én is minap kérdeztem a szomszédot, hogy mi van a kukoricámmal, mert mindegyik mellett nõ másik. Átjött megnézte megmosolyogta / nagyon idõs bácsi, de irtó kedves/ és azt mondta ha enni is akarok kukoricát és nem árnyékvetõnek ültettem, akkor azt vágjam ki. Hát én megtettem, õ mégis csak tapasztalat, ráadásul a kertjében minden évben van kukorica, nem is akármilyen / adott tavaly/.
A kérdező hozzászólása: Köszi a segitséget. Kivagdalom én is.
Naja, nálunk fattyalásnak hívják a folyamatot.
Nálunk meg fialásnak. :) Nem vágni kell, hanem kitörni, mert úgy könnyebb teljesen maradék nélkül eltávolítani. (Egy kis gyakorlás után, persze.) Ha marad ott belõle valami, akkor újrahajt. Megfogod marokra a tövéhez közel, kicsi lehajtod, hogy a kukoricalevél engedje mozogni, aztán úgy húzod, hogy közben egy kicsit csavarod is. Ha ráérzel, akkor gyorsan megy, egy másodperc a két oldali.

Ha együtt voltam egy nővel védekeztünk, én elmentem de azt vettem észre hogy lecsuzott a gumi. Nagy a baj? A nő most terhes lehet? Esemény utáni tabletta?

Legjobb válasz: Gratulálok leendõ apuka! Mi ezt innen nem tudhatjuk. Ha biztosra akarsz menni, akkor menjetek el tablettáért.

Gratulálok leendõ apuka! Mi ezt innen nem tudhatjuk. Ha biztosra akarsz menni, akkor menjetek el tablettáért.
Áh nem attól, hogy beleélvezel biztos nem lesz terhes!
hétföig késö lehet, az ügyeleten felírják vagy adnak.. amúgy kórházba is van ügyelet, ezt bizonyos napon belül be kell venni
A kérdező hozzászólása: de azt a tabletta nem vényköteles? legközelebb csak hétfõn lesz orvos mennyibe kerül? A fogamzásgátló az nem kell felirattatni?
tabletta. de sürgõsen.
A kérdező hozzászólása: az aktus végén vettem észre mikor elmentem hogy nem úgy van rajtam, valszeg bele igen de a csaj azt mondja kifolyt az ágyra és lezuhanyzott utánna
igen az a tabletta nem ártana ha nem akartok még gyereket
mikor hol hogyan csúszott le a gumi? mikor hol hogyan vetted észre? hol volt a cuccos? :)
Attól függ mennyire csúszott le. Ha beleélveztél 90%, hogy terhes..
Igen: így ahogy írtad, ebben a sorrendben. Normál aktusnál is kifolyik nagy része, úgyhogy ez rajtad nem segít.
az a helyzet hogy akármilyen jó is az a tiz perc az rohadtul nem elég, én pontosan tudom magamról, hogy én az átlagosnál nagyobb étvágyú vagyok, a párom is érzi és minimum fél óra minden együttlét, napi 1-2-3x és mi is ritkán tudunk találkozni, kb havi 4nap. meg kell beszélni, szerintem lehet h még nem ovltál úgy istenesen kielégülve.
22:19 Szerintem itt rajtad kívül mindenki látja, hogy egy idióta vagy. És egyre viccesebb, ahogy próbálkozol. De ezzel is csak azt bizonyítottad, hogy mégcsak értelmezni sem tudod azt, amit más teljesen érthetõ és korrekt módon leírt.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm azoknak az embereknek akik normálisan állnak hozzá a témához, és magukból indulnak ki:)
Te beteg vagy szerintem. AZ elején még teljesen megértettem, hogy oké, nem elégít ki kellõképpen, perszeh ogy zavar. Még azt is megpróbáltam megértnei, hogy szereteted ellenére megcsalod, mert annyira szar a helyzeted (bár ez akkor is óriási önzõség, és ne is mondd, hogy mindenkinek vannak hibái, mert attól, hogy sokan csinálnak ilyet még nem lesz normális dolog). Viszont minden jó indulatom ellenére, ahogy most viselkedzs, meg amilyen szövegeket itt lenyomsz, teljesen lejárattad magadat. Nem is csodálom õszíntén szólva, hogy a barátod nem akar lefeküdni veled, és õ is inkább félrekúr.
A kérdező hozzászólása: Látod drága? Te beszélsz itt össze vissza:) Úgy látom a kancsal szemeiddel nem látod azt amit írtam, keresd ki hogy mit írtam:) Kérem, ha még ezután is érkezik válasz, az legyen olvasni tudó, és megértõ képes:)
Kérdezõ:D Áldásom rád(utolsó komment), nagy igazság
A kérdező hozzászólása: Egy jó kapcsolat alapja egy jó szex, bárki bármit mond ez így volt így van és így is lesz.. Emellett a kommunikálás, az egymással való dolgok megosztása, a figyelmesség, kedvesség, tisztelet, boldogság, empátia, humor stb.. Ezek kialakulnak maguktól egy idõ után.
22:14es? én mit csinálok szarul?Szntem semmit...ami nem megy nem kell erõltetni..beszéltem vele próbálkoztam...enyivolt..
22:11 Nem, de nem is írom le egy oldalon azt, hogy alapvetõen hûséges vagyok, meg hogy belemegyek "privát beszélgetésbe" valamelyik suttyó válaszolóval. Semmi probléma nem lenne a viselkedéseddel, de pont te vagy itt az, aki nagyon jónak akarja beállítani magát, közben annyitn em bír megtenni, hogy szakít a barátjával, ha már úgyis folyton megcsalja. (Mert azt azért sneki ne mondjam ár nekem, hogy ilyet minden ember csinál. Ha mégis ígyv an, akkor tényleg szent vagyok vagy mi a szar.)
A kérdező hozzászólása: 22:12 köszi:) (K)
omg, neked mit jelent egy kapcsolat ? :D 21.57-es te meg elég szarul csinálod.. :D
A kérdező hozzászólása: Tudod mit? Nem érdekel a te kommented, mert én vagyok az aki ismeri a saját vágyam igényeit, itt amit kérdezek, csak egy + hozzá szólás nektek amit tehettek.Itt azért kommentelnek az "értelmes" emberek, hogy segítsenek egy másik ember problémáját megtanácsolni ha lehet ezt így mondani.De ítélkezni nem. Mert nincs jogod. Ha nem tetszik kend a hajadra:)
21:57 vok.. ahogy mondják: A szentek szája is véres...:DIt mindenki álszent kis p*öcsök magukba néznének és elsüllyednének..:D
A kérdező hozzászólása: Na látod?ebbõl látszik, hogy egy patkány vagy te itt. Mert én amíg hûséges voltam mindent megadtam neki, õ addig ment el...és nem én kértem meg rá. Azt hiszem minden józan ész belátja egyszer nem mehet ez így..
A kérdező hozzászólása: amíg én hûséges voltam addig félre ment, ez ne legyen az én hibám. Az õ régi kapcsolataiból vissza maradt hülye szokása. Ennyi. Nem tûrtem, nem utánoztam mert ez gyerekes. Szakitottunk, próbálkozott addig történt ez a dolog, hogy lélekben már újból együtt, de tali még no, ... Akkor éltem ki magam..lehet ez tényleg ekkora bûn? Együtt voltunk de mégsem.nem itt fogok én kitálalni, de csak hogy értsd, vagy értsétek, így volt.
Én tudom mirõl beszélsz. Bár férfi vagyok, de hasonló problémával küszködök. Igen probléma, mert elsõre bármennyire is jópofán és izgatóan hangzik, azért ez rányomhatja bélyegét a mindennapi életre. Egy idõ után pedig zavaró is. Ha gondolod írj privátot, és levelezhetünk róla, hátha lenne benne valami hasznos. Itt nem akarok többet írni nyilvánosan errõl.
Nekem is ez a problémám csak én fiú vagyok, segíthetnénk egymáson :P
A kérdező hozzászólása: ja és ha nem olvastál a sorok közül, hogy privi:P? akkor ki is van 9éves szintjén?:) Hm?:) Sajnálom az ilyen embereket:) még jó hogy leírtam sok egyértelmû dolgot:) Csak érteni kéne:) nopás
A kérdező hozzászólása: a te fejedben van elba*va vmi aranyom:) Nem vagyok álszent, sem ördög, sem angyal, a megcsalás nem normális.De mégis...ha nem értettél meg, mi a f*szomat tépjem neked a számat?
Ha velem lenne , nem lennének ilyen problémái:D
hát kedves kérdezõ, nem mentem bele tlságosan a részletekbe, értsd, nem olvastam végig az össze kommentet, de nálam már ezzel a patkányos dumával elvágtad magadat, és elérted, hogy a legprimitívebb szar emberekkel legyél egy szinten, akikre az értelmesebbek még akkor is szarnak magasról, ha véletlenül jogosan rinyálnak. gondolom nem is vagyok egyedül ezzel a véleményemmel. annak meg igaza van, aki aztm ondta, hogy te csak önigazolásért jöttél ide. az értelmes válaszokra csesztél magasról, aztán csodálkozol, hogy kifakadnak. komolyan mondom, hogy érzelmileg egy kilencéves szintjén vagy.
22:22 Nem. Az álszentség, ha egy olyan dolgot ítélünk el, ami teljesen normális és emberi. Ha te úgy látod, hogy ez a helyzet normális, mindenkivel elõfordul, akkor valami totál el van [email protected] a fejedben. De egyébkétn ak érdezõ egyre primitívebb stílusából egyértelmûen kiderül, hogy kár volt egyáltalán szót vesztegetni rá. De most komolyan. Summázom: nem tud eleget szexelni a barátjával, ezért panaszkodik. Ahelyett, hogy szakít vele, megcsalja. Elmondom, hogy szakítson vele, de nem, mert õ szereti. De közben szervezi az újabb randiját. Csak azt nem értme, hogy akkor mégis mi a büdös [email protected] várt a kérdezõ? MIt fogunk mondani? AZt hittem, hogy tanácsot kért, hogy mit tehetne. De az neki nem tetszett. Erre idejössz te, nyalod a seggét, hogy te megérted, meg mi álszentek vagyunk, õ meg megköszöni. Vagyis ak érdezõnek nem tanács kellett, hanem önigazolás. De igazábólk azon sem csodálkoznék most már, ha képtelenek lennétek értelmezni mindazt, amit itt leírtam.
A kérdező hozzászólása: no löpá!jóéjt!
A kérdező hozzászólása: De nem megyek újból félre, vagy együtt vagy külön.Ennyi.
Éretlen vagy még ez a fõ gond. Persze érzelmileg gondolom, mert arra már biztos elég érett vagy, h 2 nigger gerincrevágjon :D
A kérdező hozzászólása: És ez már nem mostani dolog, egyszerüen, csak már kivagyok, hogy nincs meg a jó szexuális életem, mert nincs idõnk egymásra, de az alap kérdésre választ kaptam, nem, nem gáz hogy a libidóm nagy.
21:57es vagyok!Szerintem nem vagy lotyó egyszerûen ilyen vagy és csókolom..:DÉlvezd amíg lehet..:) Más nõnek meg egyáltalán nincs orgazmusa:DInkább több mint kevesebb:D
A kérdező hozzászólása: Nem hinném, hogy te tehetnél rám ilyen megjegyzést.. és már ne is haragudj, mi alapján mondod ezt rám? Kicsit nézz magadba, te nagyon szent vagy?
Értem. Ebben az esetben könnyen elõfrdulhat, sõt, eléggé biztos vagyok benne, hogy ez is rásegít arra, hogy ne nagyon legyen kedve annyit szexelni veled.
A kérdező hozzászólása: tud mindenrõl...
A kérdező hozzászólása: Valóban igaz a mondás, hogy a jó szex alapja egy jó kapcsolatnak. Hiába mondogatom én neki... Oldjam meg , hogy itt aludjon, de nem tudom állandóan:S:/ és én sem ott.. azért ne csak én tegyek érte.. Imádni viszont imádom, az a nagy szar helyzet.
Hát de bakker, akkor szakítsál vele, mert persze érthetõ az, hogy neked õ kevés, de akkor ne verd át, mert gerinctelen szar dolog.
A kérdező hozzászólása: 21:22 lehet kellene egy vibri vagy én nemtom..:$ De az igazi a legjobb.. Lehet ezért van az hogy sokszor megcsaltam már mert mindig kell kell keelllll a sex:S
Azt kell hogy mondjam, hogy ebben a korban ez kéne hogy legyen a normális. Annyira tele van ilyenkor az ember hormonokkal, hogy gyakorlatilag tényleg egyfolytában csak szexelne, fõleg ha akad is hozzá partnere. Az nem tudom mennyi okés mondjuk, hogy spontán orgazmusaid vannak, de persze összefügghet azzal, hogy tényleg közel sem elégülsz ki annyira, mint kívánod. Mondd meg neki, hogy több szexre van szükséged. Ha ez nem megoldható, akkor egyszerûen nem illetek össze. Szexuálisan ugyanúgy kell passzolnod a másikkal, mint egyéb dolgok tekintetében. Hiszen gondolj bele milyen lenne, ha hosszabb ideig ebben a helyzetben lennél. Lassan tönkretenné az egész kapcsolatotokat.
Ugyan ez van nálam is. Egy éve vesztettem el a szüzességem, imádok szexelni, én simán bírnám, h minen nap. :) De a barátommal heti 2x, max. 3x szoktunk, és az sem tart tovább 10 percnél (és akkor még jól is jártam), szal nálunk a mennyiséggel és a minõséggel is egyaránt vannak gondok... De ami a legjobban bánt, hogy abszolút nem is érdekli, hogy elmegyek-e vagy sem. Õ ha elment oldalrafordul, és alszik, én meg levok szarva. Sajnos ez van, bár nem tudom még meddig...
nekem is minden nap dughatnékom van :D és semmi sem enyhíti hosszútávon...talán egy dugás de utána rá párórára megint...:D 19/L
A kérdező hozzászólása: 21:18-as: értelmetlen választ nem kértem, köszi. Sajnos nem tudjuk sokszor összehozni csak úgy...:( De már nagyon elegem van ebbõl az állapotból.. :( Lehet, tényleg a minõséggel van baj... De ha jó is volt..pár óra(1-2óra) után megint kezdõdik elölrõl.
Nem gáz, túl rövid az élet, hogy ilyen szar társadalmi problémákon agyalj, csináld ami jól esik, és ne törõdj senkivel !
Beszéld meg a pároddal, h neked jobb lenne a több szex, vagy vessetek be új dolgokat, mert ez az egész onnan jön, h nem elégít ki rendesen. Lehet, h nem is a mennyiséggel, hanem a minõséggel van baj. Szerintem csapjatok egy ágybabújós hétvégét, az biztos segít:)
Ha szeretnéd, már ne is haragudj, de nem csalnád meg. Én is állandóan csak szeretkeznék a barátommal, és van is, amikor ezt tudjuk kivitelezni (imádom, amikor napokig csak errõl szól az élet, na meg a kajáról), de sajnos van, amikor távkapcsolatba kényszerülünk egy-két hétre, mégis kibírom, akármennyire is kívánom a szexet. Az nem baj, ha kívánod a szexet, ez természetes dolog. De becsapni a másikat már nem szép dolog. Ha meg nem egyezik a szexuális étvágyatok, akkor sajnos jobb nektek külön.
A kérdező hozzászólása: Állandóan mondogatja , hogy kíván, és érezteti is, de ha elmegy akkor kb utána le se szar, h én elmentem -e.. ezekbõl lett anno elegem. Nem csalom már jó ideje, nem is akarom.De õ is félre ment nem 1x...lebuktattam. Szal furi az egész, de vannak érzelmek. Igazából az idõ az ami korlátoz minket, meg õ tanul én kórházban dolgozom...
mit megnem adnék ha az én nõm ilyen lenne:S õ heti 1et kiván. az nem zavarja h én többször szeretném.
Én kezdetben megértettem, hogy miért teszed azt amit. Empatikusan nyilatkoztam szerintem teljesen. De most, hogy ennyire túlragozod a témát, meg tök ö9sszefüggéstelen dolgokat írsz, kezdem azt gondolni, hogy tényleg csak az a problémád, hogy egy lotyó vagy. És ez nem elõítélet, pontosan ezekkel a dumákkal sikerült elérned.
A kérdező hozzászólása: Mondtam, h nincs jogod felül bírálni engem, mert nem ismersz!Ez által én sem téged, és bárki mást sem. Ha akarok vkivel privit, nem véletlenül, csak az ilyen gyogyósok mint te kérdõjelezik meg mint te, hogy biztos máris rákattanok.Hát persze hogy rá, ...:S Túl sok az elõítéletes g*ci .Aztán kivi lennék h te milyen vagy élõben.
21:57-nek Hasonló cipõben járok. Az elején nálunk is mentek a dolgok kb. 1 évig. Utánna folyamatosan csökkent a szex ami nekem kúrvára nem teccik. Probáltam megebszélni vele de semmi. Kifejtenéd bõvebben hogy hogyan is történtek a dolgok h igy döntsél? Akár küldhetsz privit is:) Köszi
21:36 Azért írtam pont. Lassú a felfogásod vagy mi? Amúgy az elõzõ válaszban is van valami...
hûséges?:D Mégis eljönnél velem privátba:P
Huh ba*szki:DFél kezemet oda adnám egy ien nõért:DMOst let vége 2 éves kapcsolatomnak:DNem bírta a kiképzéstXD elsõ évben volt olyan, hogy napi 5-6:Dutána folyamatosan csökkent heti1-2 re..:/amit már én nem bírtam, minden nap rá másztam és néha nagyon szépen elküldött a pi**ábaXD állandóan fáradt volt meg fájt a feje , de akkor is amikor már minden este az advil ultrát oda készítettem az ágy mellé:D:D DE MEG CSALNI SOHA NEM CSALTAM MEG:DXD Ugy hogy szerintem nem gáz:D 18F
A kérdező hozzászólása: alapjáratban k*rvára hûséges vagyok a partneremhez! Ti engem nem ítélhettek felül, mert nem ismertek, és a kapcsolatomat sem.És hangsúlyozom, egy ember sem szent..épp így nem hiszem, hogy pont ti lennétek, akik fikáztok. 4éve vagyunk együtt, ebbõl 1 hónap volt mikor elegem volt egy idõre, de nem érte meg.ennyi
A kérdező hozzászólása: Nekem vannak spontán orgazmusaim..hopika
"Ha szeretnéd, már ne is haragudj, de nem csalnád meg." De ha annyival jobban kívánja a szexet, hogy spontán orgazmusai vannak, akkor már ne is haragudj, krvamindegy, hogy szereti-e vagy sem. Ez egy sokkal alapvetõbb, ösztönösebb szükséglet. És ilyen durva mértékben komolyan megõrítheti az embert. De továbbra is azt mondom, hogy nem kéne együtt lennetek.
A kérdező hozzászólása: 21:33as, privát?:P
A kérdező hozzászólása: Már gondolkoztam azon is, hogy apácának vonulok.
Terhes vagy! XD

Baj az, ha nő létemre nővel is szeretek lenni?

Legjobb válasz: bár én férfi vagyok és soha nem volt férfival kapcsolatom, nem is tervezem, de kíváncsi lennék a Te szemszögödbõl arra, hogy ha az nem gáz ha Te nõvel- nõ létedre, akkor az szerinted mitõl gáz ha egy férfi- férfi létére próbálja ugyan azt amit Te, sõt szerinted egyszer ki KELL próbálni. Most hol van az egyenjogúság? vagy az egyik miben különbözik a másiktól, hiszen mind a kettõ a saját nemével szeretkezik?

bár én férfi vagyok és soha nem volt férfival kapcsolatom, nem is tervezem, de kíváncsi lennék a Te szemszögödbõl arra, hogy ha az nem gáz ha Te nõvel- nõ létedre, akkor az szerinted mitõl gáz ha egy férfi- férfi létére próbálja ugyan azt amit Te, sõt szerinted egyszer ki KELL próbálni. Most hol van az egyenjogúság? vagy az egyik miben különbözik a másiktól, hiszen mind a kettõ a saját nemével szeretkezik?
3éve van egy párom, és mellette 1 éve barátnõm, mindkettõt imádom, és ha nekem-neked ez jó akkor csak igy tovább:D egy 21éves lány
Szerintem sem baj. Egész egyszerûen bi-, illetve homoszexuális vagy. Nem vagy egyedül, sõt... A kérdésedre elõször válaszoló viszont egész egyszerûen ostoba. Hogy csak az egyik gondolatát emeljem ki: mi az, hogy "ez egy olyan dolog amit egyszer az életben minden nõnek ki kell próbálnia. DE CSAK EGYSZER"?! Ha kipróbálja valaki és élvezi, miért ne tenné meg újra (és újra)? Ha pedig nem felel meg a szexuális orientációjának, miért próbálná ki? Rengetegen kipróbálják, ami nem baj, de ha annyira vágynak ágyba bújni egy másik nõvel, akkor legalább legyenek tisztában azzal, hogy ez mit jelent!
Nem baj, mert egyszer mindent ki kell próbálni észzerû határokon belül.Csak túlzásokba ne essél, és alaposan gondold át, hogy mit is szeretnél a továbbiakban.
Valóban, itt szóba került a "gusztus" is, ami jelen esetben talán a (szexuális) habitus vagy orientáció és az esztétikum közé helyezhetõ. Viszont az esztétika más kategória, mint a szexualitás. Véleményem szerint nem helyes ezeket egybe mosni. Teszem azt, nem bújnék ágyba a Dávid szoborral, vagy a Milói Vénusszal, pedig tetszenek, esztétikusnak tartom õket. Ha egy nõ szerint szép, vagy jól néz ki egy másik nõ, az nem jelenti egyértelmûen, hogy le szeretne feküdni vele (is). (Az "is" szócskát nem vettem figyelembe az elõzõ válaszomnál, ha azzal értelmezem, marad a biszexualitás...) A másik: kamaszkorban az ember tényleg csinál, kipróbál (!) olyanokat, melyeket elõbb vagy késõbb nem tenne, nem tesz. (De ez korántsem jelenti azt, hogy "ez egy olyan dolog amit egyszer az életben minden nõnek ki kell próbálnia"!) Ezekbõl tapasztalatot nyer, a konklúziót pedig -- jó esetben -- integrálja. Ha arra a következtetésre jut, hogy "nekem ez tetszett, jól esett, kellemes volt", akkor valószínûleg újra megteszi, ellenkezõ esetben nem valószínû. Egyébként a kérdés megfogalmazása arra utal, hogy már többször volt nõvel (és mellesleg nem lánnyal!) a kérdezõ. Az viszont nem derül ki a kérdésbõl, a párja mellett szeret-e nõkkel lenni. Úgy vélem, ha így van, az baj.
bár, egy kicsit furcsa a véleményed, de ha Neked ez igy jó, akkor sok sikert hozzá. Szerintem továbbra is természetellenes akár melyik nem a saját nemével akar együtt lenni. Ez is csak gusztus kérdése, hiszen a váladék mind a két esetnél váladék, mindegy minek is hívják
Kedves kérdezõ! Én nem ítélem el ezt a dolgot, de nem is tartom követendõnek. Természetesen nem baj az, ha az ember egy kicsit belekóstol a "tiltott gyümölcsbe", és ha jól esik, csináldd csak nyugodtan, hiszen nem ártasz vele senkinek. Azonkívül a nõk sokkal jobban megértik egymást, mint a férfiak, és hát ki tudná egy nõnek jobban megadni az örömöt, mint egy nõ? Sõt, ha jól értem a kérdésedet, és itt az "is"-re gondolok, te férfiakkal is folytatsz párkapcsolatot, márpedig hidd el, sok férfinak él a fantáziájában egy "két nõ az ágyban jelenet", így ettõl egy férfi szemében te izgatónak is tûnsz. Persze lesznek olyan személyek, akik elítélnek érte, de ez a te életed, a te tested, te döntesz felette, és ha te ettõl jól érzed magad, akkor azt mondom ne érdekeljenek mások! Természetesen ez akkor meggondolandó, ha hozzánk közel álló személyeknek van ellenvetésük. Mint például a családod, barátaid. Ebben az esetben döntened kell, mi a fontosabb, õk, vagy a saját boldogságod? Remélem segítettem, Albert
Nem baj.. Szerintem ez nem gáz, az már viszont igen ha ez férfiaknál van igy. A nõ maga a szexualitást jelképezi, ezért nem gáz az ha megkivánsz egy nõ akár nõ létedre is. Én is nõ vagyok és volt már nõvel szexuális kapcsolatom, de nem vagyok se lezbi se biszex 100%-ig a pasikat szeretem, de ez egy olyan dolog amit egyszer az életben minden nõnek ki kell próbálnia. DE CSAK EGYSZER!!!!!!
Hát mennyi idõs vagy? A kamaszokban pl. ott van egy nagy adag egészséges kíváncsiság, ki akarják ezt is próbálni. Ez még nem jelent semmit. 16 évesen én is kipróbáltam a legjobb barátnõmmel, meg voltak már közös kis kalandjaink késõbb is, pedig nem vagyunk leszbikusok. Én még biszexnek sem mondom magam. Felnõtt korban is lehet az emberben ilyen jellegû érdeklõdés, nincs ezzel semmi gond. Tulajdonképpen ez esztétikai kérdés.
ha nö van növel, az még a pasikat is izgatja, ha látják, de ha pasi van pasival, az undoritó!a gondolatátol is kiráz a hideg!itt nem az egyenjoguságrol van szo, hanem a gusztusrol!meg külömben is... pasibol elég egy is, néha még sok is, de nöböl sose elég!:)
én azt nem értem hogy mi az hogy lányoknak normális ha lánnyla de fiuknak meg nem ha fiuval, meg azt sem értem hogy valamelyik válaszolo azt irja hogy õ volt l, ánnyla de mégsem biszek és nem is homokos, hogyha egy nõ lefekszk egy nõvel akkor az nem biszex vagy nem leszbi akkor mégis mi az hogy leszbi vagy biszex. csak mert én biszexnek tartom magam tudom undoritó sokak nak huh fiu fiuval gusztustalan meg mittudom én amit mondtok, és hiába feküdtem le fiukkal akkor mostmár én is mondhatom magamrol hogy én nem vagyok biszek meg homokos sem, csak lefeküdtem fiukkal. szerintem ha lefekszel a saját nemeddel az annyit jelent hogy vonzodsz hozzá különben nem feküdnél le vele és az annyit jelent hogy leszbi vagy vagy biszex ha nõvel lefekszel. hülyeésgnek tartom at hogy az egyik válaszolo közli hogy õ lefeküdt nõvel de nem biszex és nem leszbi akkor mégis mi? és minden feküdt le nõvel? amugy engem meg nem kell elitélni mert ez nem arrol szol hogy szex és kivánsiság hanem érzelmi alapon.

Miért baj az, ha egy nőnek fontos, hogy a párjának legyen némi egzisztenciája?

Én úgy vagyok vele, hogy sokat dolgozom, félreteszek, megpróbálok a saját er?mb?l jó életet kialakítani és szeretném, ha a jövend?beli társam is ilyen lenne. Nem szeretem azokat a férfiakat, akik nem akarnak dolgozni, vagy alkalmi munkákból élnek. Miért baj, ha egy n? így gondolkodik és nem akar eltartani senkit? Egyszer a legjobb barátn?mmel beszélgettünk err?l és szerinte az tök mindegy, hogy a pasi milyen körülmények közt él és mennyire talpraesett, a lényeg a szeretet.

Legjobb válasz: Ez egyáltalán nem baj.Hasonló hasonlót keres.Én is olyan férfit keresek,aki velem egy szinten van.

Ez egyáltalán nem baj.Hasonló hasonlót keres.Én is olyan férfit keresek, aki velem egy szinten van.
Én csak annyit mondok a legideálisabb minden szempontból, ha hasonló a hasonlóval kezd.
"férfiak szinte soha nem akarnak válni, mindig a nõ akar" Heh?! :O Na ilyet sem hallottam még.
Nem baj!!!Elsõsorban azokkal a nõkkel van gond, akik csak a pénzre hajtanak.
Nem baj. Bár van aki szerint ha nem jó a munkanélküli pasi, akkor már anyagias vagy. Hát ez van. Olyan, mint hogy akinek számít a külsõ is, az felszínes. Én nem veszem magamra egyiket sem, más meg gondoljon amit akar.
Ki mondta, hogy baj? Szerintem a józan ész határain belül mozogni és ábrándozni nem baj. Elõrelátó vagy, ennyi az egész. Talán egy kicsit anyagias, de a mai világban ezen nem szabad meglepõdni vagy felháborodni. Én egy kicsit idealizálom az álmaim és valószínûleg egy minimálbért keresõ gyári melóssal is remekül ellennék, ha egyébként passzolnánk. Te tudod, hogy mit/kit keresel. Ez nem eldöntendõ kérdés.
igazad van! Tudod milyen jo erzes, hogy a ferjem tiszta ruhaban, ingben erkezik haza a munkahelyerol. Orulok, hogy nem segedmunkas!
Igen, de az ilyen nõk válnak el a férjeiktõl (férfiak szinte soha nem akarnak válni, mindig a nõ akar), ha egy kicsit is rosszabbul mennek a férfi dolgai, ne adj Isten munkanélküli lesz. Gyerek már megvan, kicsit fel is cseperedett, neki sincs már szüksége annyira az apjára, amúgy is láthatja a válás után is, ráadásul még pénz is jön apukától így is, mert a gyerektartást fizetnie kell. Anya meg szerezhet egy másik férfit (dupla pénz), aki még jobban bírja a strapát. Az nem házasság, ahol nincs meg az elhatározás, hogy kitartanak egymás mellett jóban és ROSSZBAN egyaránt. Az csak gazdasági érdekkapcsolat. Együtt vagyunk, amíg nekünk (nekem) jó, amíg nem lesz gyerekem, mert az kell a teljes élethez. Aztán ha már nincs szerelem, nem fûzõdik hozzá semmi komolyabb érdek, akkor minek legyek vele?
A kérdező hozzászólása: Mert általánosságban azt veszem észre, hogy ha egy nõ számára pozitívum, ha a férfi normális körülmények közt él, vagy esetleg elvárás, hogy jó munkája legyen, akkor megkapja, hogy csak a pénzére hajt. Én viszont 26 évesen már túl vagyok pár életmûvészen, akiknél ha a szerelem elmúlt, megromlott az egész, nem volt miért küzdeni és most már másképp gondolkodom, szeretnék olyan férfit magam mellé, amilyen én vagyok.
Pedig így van.
"A válóperek 71%-át a feleségek kezdeményezik." Tehát a 29%-át a férfiak, ami azt gondolom semmilyen szempontból sem egyenlõ azzal, hogy soha, vagy szinte soha.
Igazából én is hasonlóan gondolkodom , mint te, ámbár konkrét ismeretségemben van egy nõ, akinek több gyereke van és eltartja a pasiját, aki nótórius munkakerülõ. Látszólag jól el vannak mégis. Amit akarok ezzel mondani, hogy olyan sokfélék vagyunk és nem lehet teljes egészében megmondani, hogy mi a jó, mert lehet neked és nekem ezek abszurd dolgok, míg mások vígan lubickolnak az ellenkezõjében és az is mûködik.
Én azt gondolom, hogy amikor párt kerestem, sosem érdekelt, hogy mennyit keres a pasi. DE! Azt elvárom, hogy igenis dolgozzon, tartsa el magát, mert nem vagyok balek vagy hülye, hogy én tartsak el egy ingyenélõ senkiházit. Más kérdés, ha munkanélkülivé válik, de akkor is menjen el dolgozni, nem igaz hogy nincs munka, végezzen el egy vagyonõri tanfolyamot, 30 ezer Ft és 5 perc alatt talál munkát bármikor, és akkor nekiállhat keresni normálisat úgy, hogy közben azért van bevétele. A családalapításhoz pedig valóban kell a pénz, akkor 1 fizetésbõl éltek, ami elég ciki, ha nincs megtakarítás. Az nem igaz, hogy elég a szerelem, abból nem lehet jóllakni, számlákat fizetni.
"Miért baj az, ha egy nõnek fontos, hogy a párjának legyen némi egzisztenciája?" Az nem baj. Az a baj, ha CSAK az a fontos, pontosabban az, hogy fényesre legyen nyalva a s*gge és szó nélkül eltartsák. Megdöbbenek, hogy sok kortársamnak ez az elsõ, nem az, hogy értelmes, jóindulatú, tisztességes ember legyen a pasi... 22/L

Baj az ha beszelgetes közben (pl. Nővel) nem a szemére koncentralok hanem mindig a szájat figyelem? Ez ronthatja a beszélgetés szinvonalát?

Hogyha valaki még ilyen gonddal küzd kérem mondjon vélemenyt. Köszönöm.

Legjobb válasz: Jobb mintha a mellét néznéd :D De így azt hiheti hogy meg akarod csókolni. Ha így van, akkor nem baj.

Jobb mintha a mellét néznéd :D De így azt hiheti hogy meg akarod csókolni. Ha így van, akkor nem baj.
Ha hallássérült vagy, akkor nem. Egyéb esetben legalább annyira zavaró, mintha a mellét néznéd. :) Nem véletlenül vannak úgy a dolgok a testbeszéddel kapcsolatban, ahogy. Nem is értem... miért nézed a száját? :)

Fiúk, szerintetek baj az, ha nő létemre jobban kívánom a szexet, mint a párom?

Legjobb válasz: Szerintem csak azért baj, mert nem kapod meg elégszer, amit igényelsz. Én pont fordítva vagyok ezzel, de nem hagynám ott a lányt, mert amikor együtt vagyunk, az nagyon jó.

Szerintem csak azért baj, mert nem kapod meg elégszer, amit igényelsz. Én pont fordítva vagyok ezzel, de nem hagynám ott a lányt, mert amikor együtt vagyunk, az nagyon jó.
Nem baj.
Megpusztulnék ha nem lenne napi szex. Szülés után 2-3 héttel már szeretkeztem, annyira nem bírtam ki. Férjem próbálja tartani ezt a ritmust, de néha elöfordul, hogy nagyon fáradt és nem megy. Ezt megértem persze. De a heti 1-2-t nem bírnám az tuti...
ne pazarolja draga idot!!!
Kérdezõ, ezt a hülyeséget meg ki mondta neked? Isten áldjon téged és minden hasonló nõt! Vááalad nyugodtan a vágyaidat, hidd el, imádunk titeket! :) ))
detto 19l
Ez nem baj, ez a természet rendje. A férfiakról azt képzeljük, hogy õk az erõsebbek, azután megkapják a terhelést, és össze is esnek rendesen. Kíméld a férfit, ha sokáig akarod élvezni a jelenlétét. (Ne higgy a szép szavaknak...)
egyáltalán nem baj sõõt:)
Melyik nõ nem kívánja jobban?
Én is jobban és többször kivánom a páromat, de sajnos ez szinte minden fiúnál így volt, h. én kívántam többször.Szerintem nem baj, hisz minden ember más, csak akkor van gond ha már a párod állandóan visszautasít vagy nem tudod elfogadni, mert arra rámehet a kapcsolat.Mi azért heti 1-2 alkalommal csináljuk, ezt még kibírom, de ha ez havonta lenne eze mennyiség akkor erõsen elgondolkoznék, h. ez mitõl van.(terhesség és szülést utáni idõszakot eltekintve) 26/l
Ezzel nincs semmi baj. A baj csak annyi, hogy én még ilyen nõvel nem találkoztam, de nagyon meg tudnám becsülni. :)
"Vállald"

Miért baj az, ha egy nőnek huszonöt felett már számít a férfiak egzisztenciája?

A kérdésemmel természetesen nem azt akarom mondani, hogy egy nőnek joga lenne elvárni a milliós fizetést, a nagy házat, a sportkocsit vagy az eltartást, de bizonyos kor felett már igenis el kell gondolkodnia azon, hogy milyen helyzetben van az, akivel szeretné megalapozni az életét.

Legjobb válasz: Azért mert Magyarországon élsz.

Azért mert Magyarországon élsz.
#11 vagyok megint. Én csak azt nem értem, hogy itt miért áll hozzá úgy mindenki, hogy senki sem akarhat többet, mint a minimálbér meg ami létszükséglet? Ennyi erõvel ne használjatok netet meg okostelefont se, mert van rá szükségletek? Az nem luxus? Nem egyformák az igények, és én 23 évesen több, mint a kétszeresét keresem a minimálbérnek nettóban (ami még mindig nem túl sok albérlet mellett a mai árakkal), teszem hozzá úgy, hogy k**rva nagy szegénységbõl indultam, csak én nem érem be kevesebbel, és az eszem is megvan hozzá szerencsére. Van, aki el tudja fogadni, hogy élete végéig alkalmazottként él, és a fogához veri a garast, van aki meg el szeretne jutni odáig, hogy a hétköznapi életben ne kelljen megnézni semminek az árát. Ez baj? Gondolom a kérdezõ nem azt várja el, hogy a leendõ párja eltartsa, az eltartott nõkön én röhögök, mert semmi hasznosat nem csinálnak kb, de ezen kívül én nem tartom a kérdést annyira botrányosnak, mint kb az összes válaszoló.
Jajjmár! Mindenki képes értelmezni a kérdésedet. Sõt itt több egyenes választ kapsz mint legtöbb esetben az ismerõseidtõl barátaidtól, mert sokszor nem is mernek õszintén válaszolni hanem azt mondják amit hallani akarsz. Néha túl õszinték az emberek és úgy néz ki az is baj.... Okés dolgoztál/dolgozol nagyon jó és szép ez tõled. De részemrõl a nõ is tegyen le elõtte valamit az asztalra mielõtt jön a gyerek, legyen munkája elõtte pár évig h kapjon is valamit ha már ott a gyerek. 2-en meg lehet élni szépen egy albérletben de egyedül nehezen, ,
Csak sajnos itt Magyarországon nem mindenkinek olyan könnyû elõrébb jutnia sokaknak hiába ott a szuper végzettség meg az esze....
21 A munka az munka.Sokaknak nincs választása.Dolgoznia kell.
"25 éves korára már illik az embernek valami kézzel foghatót is letenne az asztalra" Akkor tételezzük fel hogy apuci anyuci fizeti az egyetemedet, tehát nem hitellel indítod az életed, de mást nem rak a segged alá. Egy normális szakot mire elvégzel az minimum öt év. Megnézem melyik az a diploma amivel itthon annyit keresel, hogy két év alatt lesz kocsid, (és most ne Ladában gondolkodjunk, hanem valami komolyabban), és lakásod.
De nem baj nem kell szülni a 120ezres fizura...majd a cigány szül helyetted is 10et.(Y) Miattatok tart itt Magyarország a irgum burgum a ku*rvaszátokat ! :)
#25 - egyetértek, ez a srác tutira álomvilágban él, önerõbõl lakást meg kocsit 25 éves korára az ember maximum képzelni tud, hacsak nincs egy sok millás ötlete vagy nem nyer a lottón. A matek úgy látszik nem az erõssége. :D #24 - én nem nézem le az utcaseprõt sem, sõt, a munka az munka, úgy ahogy mondod. Én csak azt akartam kifejezni, hogy nem mindenki elégszik meg ennyivel, és ha van rá lehetõsége, akkor többet akar. Ezt hívják ambíciónak ugyebár. :D
"25 éves korára már illik az embernek valami kézzel foghatót is letenne az asztalra" Te mégis hol élsz? Nagyjából 23-24 évesen kerülnek ki a fiatalok az egyetemrõl, ha nem csúsznak. Jó, ha 1-2 éven belül találnak egy rohadt munkahelyet. Hogy a p1csába legyen már egzisztenciája ennyi idõsen? Észnél vagy, ember? 24 éves vagyok és ott tartok, hogy nincs semmim. Se lakásom, se hitelem, se munkám.
#27, ne haragudj meg, de nem hiszem, hogy a cigányok azért csinálnak ennyi gyereket, mert a magyarok nem. Relevancia? És a te fajtád miatt tart itt Magyarország, aki még egy értelmes mondatot sem tud leírni, de szavazati joga az van.
"#24 - én nem nézem le az utcaseprõt sem, sõt, a munka az munka, úgy ahogy mondod. Én csak azt akartam kifejezni, hogy nem mindenki elégszik meg ennyivel, és ha van rá lehetõsége, akkor többet akar. Ezt hívják ambíciónak ugyebár. :D" Ezt hívják ambiciónak igen.Az országot viszont Magyarországnak.Lehetsz te tehetséges okos, vagy kitartó ha egyesek az utadba állnak.Nem kell itt a rizs tudom mi megy...
azért csinálnak mert a fajtád hagyja..de csattan rajtatok az ostor szerencsére egész szépeket. sok hiba azért van mert a tartalma a lényeg :) .Te formaiságod semmit sem jelent, mert tartalma csak hulladék..Te már vakon születtél.Úgyhogy lecsukhatnád a szemed mellet a szádat is idióta.
29-es vagyok és le lettem pontozva. Aki bátor volt rákattintani a piros gombra, az cáfolni is tudja a válaszomat???
Hallod #32, te valami nagy magyar náci jehova tanúja vagy, vagy mi f**szom? XD Te aztán biztos k**rva sokat segítesz másokon azzal, hogy ezt az értelmetlen "vak vagy, semmit se látsz, mind idióták vagytok" szöveget nyomatod, takarodjál inkább dáridózni valami retek kocsmába, oda való vagy. Ha már írni nem tanultál meg MAGYARUL, ahhoz képest, hogy milyen fúdenagy magyar vagy. Szánalom :D
Ez így önmagába nem baj, csak ne ez legyen az elsõdleges szempont. Olyan ez mint a kinézet szerintem. Mindenki kiakad azon, ha valaki azért utasít el egy srácot/lányt, mert nem tetszik neki külsõre, pedig szerintem nem várható el az, h olyannal járjon aki külsõre egy kicsit sem tetszik neki. Itt a hangsúly azon van, hogy ne ezek legyenek az elsõdleges szempontok. Szóval, ha van egy okos értelmes aranyos lány aki külsõre nem gyönyörû, de azért nem is csúnya inkább választom azt mint egy bombanõt aki belül 1 selejt, de azért egy 120 kilós fogatlan csaj lehet akármennyire jófej, nem fogok járni vele, mert egyszerûen nem vonz testileg 1 kicsit sem. Az egzisztenciára is ugyanez vonatkozik. Számít persze, de ne legyen elsõdleges szempont. De azokkal a hozzászólókkal is egyetértek akik azt mondják, hogy nem kéne úgy verni magunkat a pénz miatt, ha mi nem tudunk semmit felmutatni. Szóval, ha te mondjuk 100 000 et keresel, ne várd el, hogy a pasid fél milliót keressen. (nem tudom mennyit keresel ezt csak példának írtam)
#34:Szerintem mindenki kezdjen olyannal, aki a saját súlycsoportja.
Kedves Kérdezõ! Már írtam az elején, hogy inkább magadra támaszkodj, mint másokra..viszont olvastam itt a sok hozzá szólást és hát eléggé ledöbbentem. 25 éves vagyok..1 éve diplomáztam mérnökként! (bár nem nagyon szeretem így mondani, mert környezetmérnök és kicsit más, de mégis egy úgymond mûszaki terület) Nem kaptam munkát, mert se anyu se apu nem nagymenõ..nem volt ismeretség...pályakezdõ voltam..és nõ..ráadásul közeledek ahhoz korhoz amikor 'szülni' kell...közel féléve kezdtem el dolgozni olyan területen aminek köze sincs a végzettségemhez..keresek havi nettó 110-et...ebbõl nem fogok se lakást, de szinte semmit sem venni. Megélek belõle..tehát nincs egzisztenciám..Akkor kérdezem én tõled, ha férfi lennél (mert ugye mostmár nagyon nagy egyenjogúság van) nálad szóba sem jöhetnék..mert 25 éves koromra nincs egzisztenciám?..:) ..Szóval érted mire célzok..szerintem rengeteg 25 év körüli srác van ilyen helyzetbe mint én.....Nem azt mondom, hogy egy link alakot el kell fogadnod gyerekeid apjaként, mert nem! Vannak normális keretek..de ha te egy 25-30 éves sráctól nagy egzisztenciát vársz el, akkor vagy gazdag családból származó apuci vállalkozását átvevõ (90% arcoskodó) vagy szegénysorból kinõtt 'zseni' (és pont ezért van hatalmas egója, mert tudja h büszke lehet magára)...szóval emberileg mindenképp szegényebb emberbe botlasz. Szerintem..de lehet én gondolkozok rosszul, minden esetre nekem teljesen megfelel egy olyan srác aki nem link és átlagos fizetéssel, normális emberi felfogással rendelkezik.
Szerintem egyáltalán nem baj , 25 éves korára már illik az embernek valami kézzel foghatót is letenne az asztalra (kocsi lakás pl.) Nekem ez a felfogásom , jóllehet még én is egyetemre járok , de ha elvégzem , akkor teljes erõvel elkezdek dolgozni és ezzel párhuzamosan építeni az életem. Az már más kérdés , hogy én ezt magam miatt csinálom és nem a pénzéhes ****ért , és cserébe én is elvárok majd jópár dolgot a kedves hölgytõl , de ez csak természetes :) 20f
Kérdezõ nem baj akkor leírom mert te sem tudsz gondolkozni. A nõk többsége teljesen alaptalanul várja el! Most te egy kivétel vagy.Na akkor hová szarjak?!Menj és tanuljál mert rád fér.
A kérdező hozzászólása: Igazából nem értem, miért teszek fel újra és újra kérdést ezen az oldalon, amikor nyilvánvaló az, hogy az emberek java része úgysem képes értelmezni a kérdést, csak a napi fusztrációját akarja majd levezetni... Elárulom, hogy mivel én kifejezetten szegény családból származom, középiskolás korom óta gyûjtöttem az egyetemre, amire még így is csak levelezõsön mehettem el (kiemelkedõen magas pontjaim ellenére, és nem bölcsész karra), mert dolgoznom kell mellette, hogy beleadjak az itthoni költségekbe. Mindenem, amim eddig van, csakis saját erõmbõl értem el - de ezt gondoltam leírom, mert a többség a jelek szerint nem értette meg, hogy leírtam, ey nõnek nem eltartatni kell magát és nem luxust várni, de igenis felelõsséggel tartozik azért, hogy milyen anyagi helyzetbe szüli a gyerekét. Aki azt mondja, hogy két minimálbérre (bocsánat, 1 minimálbér+kb. 35 ezer forintos Gyes és csp. ) lehet gyereket vállalni, az gondolja át a dolgot. Mert ha nem teszi, majd az õ gyereke lesz az a nélkülözõ, sokszor megalázott gyerek, aki én is voltam anno.
Igen, ebben igazad van. De a gyerekvállalást az anyagi biztonság hiányára hivatkozva elodázni az fals dolog.
A kérdező hozzászólása: Igen, mert a semmire szülni tanácsosabb ;)
Akkor neked csak a pénz számít egy pasinál?
A kérdező hozzászólása: Nyilán nem csak a pénz, különben nem lennék a párommal, aki kevesebbet keres, mint én :D De én még 25 sem vagyok, tehát a kérdés nem rólam szól.
Magyarországon aki becsületesen dolgozik, annak nem lesz milliós fizetése. Te meg csak nézd a pénzt kiskirálylány...
Azért baj kedves kérdezõ, mert sokszor ezt olyan nõk várják el, akik semmit de semmit nem tettek le eddig az asztalra egész életükben, a férfitól viszont elvárnák, hogy legyen kacsalábon forgó palotája. Arról nem is beszélve, hogy 28 év az még baromi fiatal. 28 évesen egy orvos például éppen, hogy végzett az egyetemmel. Nyílván nem lesz egybõl álom fizetése.
Nos, akkor elmondom nálam, hogy volt! Mert te igen is sokat vársz ebben a világban. Otthon laktam 28 éves koromig, közben volt 1-1 év mikor nem. A mostani párommal 3 éve vagyunk együtt, megismerkedtünk, majd idõvel összeköltöztünk, õ is képes volt felfogni h 1 fizuból és ráadásul egyedülállóként az albérklet ha csak lehet felejtõs. 2-en viszont lazán kifizetjük lazán fent tartunk egy autót, és így lehet gyerek is.....
Ez így szép és jó és megfontolt..anyzkám szavaival élve: 'ésszel kell férjhez menni'..igen van eszünk, amíg valaki el nem veszi..akkor aztán nem valószínû h érdekelni fog az egzisztencia 25 felett sem. Másrészrõl pedig, tök gáz, hogy te arra alapozod a jövõt, hogy egy férfitõl függsz majd anyagilag. Érd el magadnak azt az anyagi biztonságot amit szeretnél! ne másra várj..csak mert nõ vagy..és te szülni akarsz....készülj fel, hogy nem habos torta az élet, bármikor egyedül maradhatsz!
Azért azt mindig szeretném tudni az ilyen kérdezõktõl, meg emberektõl, hogy õk dolgoznak e, letettek e már valamit az asztalra, milyen közegbõl indultak, mennyi támogatást kaptak anyutól vagy aputól......
Kérdezõnek igaza van, anyagi biztonság nélkül a gyerekkel b*szol ki, és szerintem épp ezért nem baj az, ha számít az egzisztencia. Más az, amikor azért érdeklõdik egy nõ a pénzrõl, mert xy cuccot akar vetetni magának, az tényleg gáz. Lehet álomvilágban élni, de minden pénzbe kerül, és nem tudom ki akar pl az utcán fúdenagy szerelemben éldegélni vagy gyereket nevelni (bár a gyereket elveszi a gyámügy). Az meg már megint más, amikor mondjuk egy szakmunkás megkeres 3 kilót, és fujkodnak a munkájára, mert az "nem menõ".
A kérdező hozzászólása: Köszönöm az ismeretlen minõsítést, mindenkit megnyugtatok, hogy egyetemen tanulok és mivel több nyelven beszélek, már most egészen szép fizetésem van - de ettõl függetlenül nyilván lesznek olyan évek, amikor nem nagyon fogok majd dolgozni a leendõ gyerekeim miatt.
"hogy egyetemen tanulok" És? Az semmi. Manapság minden hülyét felvesznek. Pláne bölcsész karra.
18 éves korom óta dolgozom, felsõoktatásban tanulni nem volt esélyem anyagi okok miatt, és pont emiatt mentem el dolgozni hogy anyáméknak betudjak segíteni ahogy csak lehet. Most akkor én szar ember vagyok? Soha nem lesz diplomám mert a jelenlegi munkám annyira leszív fizikailag és pszichésen egyaránt hogy lehetetlenség tanulni mellette, viszont így egy szál érettségivel keresek havi bruttó 110-120 körül. Étkezési utalványt, borravalót és a bért összeadva. Van barátnõm, bár még nem költöztünk össze, de tervben van. Szintén dolgozik, neki sem volt lehetõsége továbbtanulni, most 90 körül keres. Be ne meséld már nekem hogy 200 ezerbõl nem lehet kijönni?! Nem kell inni, cigizni, nem kell hülyeségekbe fejest ugrani (kocsi lízing, hitel és társaik) és annyira azért nem rossz. (esetünkben legalábbis) Szerencsére én sem vagyok anyagias és a párom sem, hálát adok az égnek hogy nem egy ilyen "fejhetnékes-nekemszámítazegzisztencia" asszonyt találtam. 22F, barátnõm 21.
A kérdezõ nem bölcsész... annál magasabb szinten van a könyöklésben.
Tudod kérdezõ az a baj, hogy ez Magyarország.Az átlag dolgozó ember egyedül nem tud eltartani egy családot, vagy nagy nehezen. Most jön ide, hogy egy nõ fiatalon egzisztenciát és családot akar. Viszont egyedül nehéz és igen, felháborító, hogy egy férfi fiatal korától küzd egyedül!Aztán jön egy pitsa, majd szül nem dolgozik egy darabig és már ott is neki a jó világ. Ez a baj!
Szerintem az egy elég nagy tévhit, hogy a férfi keresetére kell alapozni egy családot.Régen számított, mert a nõk nem voltak egyenjogúak a férfiakkal és csak a férfi vállalhatott munkát, amíg a neje otthon mosott, fõzött, takarított, gyereket nevelt.Egyenjogúság van és nem azt kell várni, hogy a férfi mindent a nõ segge alá toljon!Ma már a nõk is dolgozhatnak.Egy gyerek neveléséhez meg 2 szülõ kell, mosni fõzni, takarítani meg nem nagy kunszt és a férfiak is megcsinálják.Nem ezeknek a konzervatív nézeteknek kellene megmaradniuk, mert már nem 19. században vagyunk és a világ elég nagyot változott és nem feltétlenül a jó irányba.Sokan félreértelmeznek dolgokat.Például, hogy a férfinak kell kezdeményeznie, az addig rendben van, de az nem azt jelenti, hogy a nõnek passzívnak kell lennie és elvárnia, hogy a seggét is kinyalják és fussanak utána, amíg szûzk**vaként kéreti magát, miközben valami nõk bálványa típusú fa**nak meg szétteszi a lábát 2 nap után. Még mielõtt elkezdenéd, hogy biztos csóró vagyok és azért mondom.Elõre megsúgom, hogy viszonylag pályakezdõként jobban keresek, mint némelyik diplomás rokonom és ismerõsöm.Szóval nekem nem azzal van a bajom, hanem azzal, hogy az emberek nem fair módon játszanak és olyat várnak el, amit maguk sem teljesítettek.
Szerintem egyáltalán nem baj, sõt. És van olyan szakma amivel itthon is jól meg lehet élni. Én speciel programozó vagyok, jól keresek. Autót nemrég vettem, lakásra még gyûjtök, de 2 éven belül lesz saját. Nem olyan nagy ördöngösség ez. És így tudok is valamire szülni majd 27-28 éves koromra, ami számomra ideális. Ugyanezt várom el a férfiaktól is. Aki pedig olyan nõ, hogy csak a férfitõl várja el ezeket de õ semmit sem tett le az asztalra, azzal nem kell foglalkozni. 23/N

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!