Találatok a következő kifejezésre: Baj az, mikor pisilek, (9 db)

A cicám 2 napja nem mindig az alomra pisil, pedig eddig nem volt nála gond. Mi lehet a baj?

Két hónapja van nálunk a kiscica,eddig semmi gond nem volt,szépen az alomra végezte a dolgát már az elõzõ gazdinál is.Azonban tegnap lepisilte az ágyamat,ma pedig a fürdõkádba tette.Egész sok jön neki.Mi lehet a baj?Felfázott volna és ott helyben kell neki?Nem élünk nagy lakásban,pár lépés neki az alom,a fürdõkádtól meg pláne.Akinek volt hasonló esete,megköszönöm ha leírná mivel jött helyre!

Legjobb válasz: Lehet, nem ártana elvinni az állatorvoshoz. Beteg macskák sokszor pisilnek szokatlan helyekre. Vagy pedig valami változás történt a macskád életében (más alom, más táplálék, új családtag..stb stb.)

Lehet, nem ártana elvinni az állatorvoshoz. Beteg macskák sokszor pisilnek szokatlan helyekre. Vagy pedig valami változás történt a macskád életében (más alom, más táplálék, új családtag..stb stb.)

Baj az, ha mikor pisilek, fájdogál két oldalt alul valami?

Olyan mintha a petefészkem lenne.

Legjobb válasz: Ez elöfordult már velem is.De csak párszor,mikor már nagyon kellett,és hirtelen ürült ki a hólyag.Szerintem gond nincsen,valószínü,azt e´rzed ahogy kiürül,és a baba megnyomhatja.Esetleg hívj fel egy urológust,és kérdezd meg töle.

Ez elöfordult már velem is.De csak párszor, mikor már nagyon kellett, és hirtelen ürült ki a hólyag.Szerintem gond nincsen, valószínü, azt e´rzed ahogy kiürül, és a baba megnyomhatja.Esetleg hívj fel egy urológust, és kérdezd meg töle.
nem lehet hogy sokáig vissza tartod és azért ilyenkor nekem is elõfordul az is lehet hogy megfáztál vigyázz magadra és kérdezz orvost is

11 éves nagytestü keverék kutyám világ életében szobatiszta volt, és most nem hajlanó kijönni a szobámból, holott eddig sose be se nézett, és az ágyamra pisil, mi lehet a baj?

Szobakutya, de teljesen egészséges.

Legjobb válasz: A nagytestû kutyusok rövidebb ideig élnek,õ már igen csak öregnek számît.Simán lehet valami agyi keringési problémája,amitõl megváltozott a viselkedése és az inkontinencia sem ritka idõs kutyáknál.

A nagytestû kutyusok rövidebb ideig élnek, õ már igen csak öregnek számît.Simán lehet valami agyi keringési problémája, amitõl megváltozott a viselkedése és az inkontinencia sem ritka idõs kutyáknál.

A nunim mikor pisilek 2 ágból jön a pisi az nem baj?

Legjobb válasz: A vizelet nem a nunidból hanem a hugycsövedbõl jön.

A vizelet nem a nunidból hanem a hugycsövedbõl jön.
A kérdező hozzászólása: igen a húgycsövembõl
Hány éves vagy?
Csak összetapadt a nunid, pisilésnél húzd szét kicsit:) Nálam is elõfordul, van hogy 3-4 felé is pisilek:DD
A kérdező hozzászólása: Kedves utolsó! köszi!
A húgycsõ is a nuni része.

Mi lehet a baj? Van egy szuka palotapincsim. Rendszeresen az ágyra pisil. Korábban sosem csinált ilyet, de mostanában egyre gyakrabban fordul elő. Már jó párszor rászóltam, de nem használt semmit. Hogyan szoktassam le róla?

Legjobb válasz: Valószínûleg rangsorproblémák. Vagyisb azt hiszi õ a góré. El lett kényeztetve, vagy meg sem próbáltátpk nevelni. Eleve hogy mehet föl az ágyra, nem hogy odapisiljen?

Valószínûleg rangsorproblémák. Vagyisb azt hiszi õ a góré. El lett kényeztetve, vagy meg sem próbáltátpk nevelni. Eleve hogy mehet föl az ágyra, nem hogy odapisiljen?
A kutya fõnöknek képzeli magát. Ha le is szidod az adott szituációban, semmit nem ér, mert a nevelés többi területén semmi sem változik. Ágyból kitiltás, és a rangsor rendezése! ****** Automatikusan eltávolított tartalom.
Azért kapsz ilyen kevés választ, mert mindkét elõzõnek igaza van. Nagyon komoly rangsorproblémák vannak, ez a legnagyobb pofátlanság amit elkövethet, a behívás megtagadásán kívül. Tegyétek helyére a rangsort. Gondolom más gond is van vele: Nem tudod behívni, húzza a pórázt, ugrál rátok ha hazaértek, és megugatja az idegeneket. Talált?! A kajáját el tudod venni tõle, vagy akkor morog? Igazi kis törpe diktátor, meg van róla gyõzödve, hogy õ a fõnök. Ezen sürgõsen változtatnod kell! Olvasd el a könyvet, amit az elõttem levõ linkelt, és sok kérdésedre választ fogsz kapni!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat. Harmadik válaszoló nagyon igazad van. Remélem sikerül helyre tenni a rangsort. Még egyszer köszönöm.

SOS a cicámmal valami baj van :S nem pisil az alomba:S ahol épp van fekve pisil maga alá:S mi a baj?

mit tudunk tenni?

Legjobb válasz: egyik ismerõsöm macsekjának veseelégtelenség miatt voltak hasonló tünetei. szegény cica, remélem, nem ez a probléma :(

egyik ismerõsöm macsekjának veseelégtelenség miatt voltak hasonló tünetei. szegény cica, remélem, nem ez a probléma :(
csak orvos tudná megmondani h valamimiatt nemtudja tartani a vizeletét. am mennyi idõs a cica? mióta csinálja ezt?
Ha vese probléma, akkor jó orvost keressetek, mert nagyon veszélyes dolgok lehetnek belõle. És a száraztápra nagyon oda kell figyelni, csak prémium minõségû legyen, mert általában ez a kiváltó oka a betegségnek.
A kérdező hozzászólása: egész nap:S de most egyre rosszabb hát 5-6 év közt van székletével sincs minden rendbe az is nagyon nehezen van neki:S
Van állatorvosi ügyelet is és ha pestiek vagytok, akkor interneten sürgõssen nézzetek utána. Esetleg az Állatorvosi Egyetem a Keletinél.
Fel tud kelni egyáltalán? Mert ha nem kel fel, és azért pisil be, akkor a csipõje fájhat neki. Próbáljátok elvinni ügyeletre, vagy a dokitokat hívjátok fel mobilon, annyira még nincs késõ.
A kérdező hozzászólása: köszönöm fel tud kelni most már rendbe van de ebbõl orvos lesz!

A macskánk az alom mellé pisil. Mi lehet a baj?

már 2 éve nálunk él és eddig sosem volt gond a szobatisztaságával de már egy kis ideje állandóan az alom mellé piszkít, pedig az alom tiszta. mi lehet a baj?

Legjobb válasz: Próbálj ki másik almot esetleg, vagy nem lehet, hogy túl közel van az etetõ táljához?

Próbálj ki másik almot esetleg, vagy nem lehet, hogy túl közel van az etetõ táljához?
Megváltozott valami a környezetében? A macskák a legkisebb változásra is érzékenyek. Nem beteg a cica? Nem viselkedik máshogy?
1. alom rossz helyen van 2. piszkos az alom 3. olyan erõs illatú vegyszerrel mostad az alomtálcát amit a cicus nem szeret 4. nem szereti azt a fajta almot 5. neveletlen
A kérdező hozzászólása: mindig is ez volt neki, tiszta, eddig szobatsiztavolt
Húgyúti betegség is okozhatja. Nem próbálkozik sokszor a pisiléssel, vagy nem véres a vizelete?
Az is lehet, hogy kicsi a tálca. Az én macskámnál megszûntek a gondok, amikor vettem neki egy nagyobbat.
Mindig ott volt? Lehet hogy büdösnek találja.Most ki alaposan, de olyan vegyszerrel, ami nem büdös.És van egy ötletem.Boltban kaphatók zacskók amit beleraksz a tálba , és úgy rá az alom.De egy erõsebb reklámtáska is megteszi.Nézdd meg a vizeletet, nincs e valami baja(véres, vagy esetleg uszkál benne valami.Nézesd meg orvossal, ki tudja, lehet hogy komolyabb baja van.Nem rosszkedvû mostanában?Vagy kevesebbet eszik? Egy vegyszertõl is lehet baja, és így is próbálja jelezni.Beszéldd meg orvossal is.

14 hetes terhes vagyok és ha pisilek nagyon fáj az erőlködés miatt az oldalam jobb méhem körül. Mi lehet a baj?

Legjobb válasz: Szia. Kérdezz meg az orvosodat,véletlenül nem-e felfa´ztál.?Vagy ha a vizelet ürítés jár erölködéssel,vigyázz,nehogy a veséd legyen.Èn is így jártam,mert a babám hátul fekszik,és nyomta a vesémet.h a véletlenül a veséd lenne,idövel,ahogy a baba nö,elhúzódik,vagy rosszabbodni fog a hejzet.Nálam szerenc´sére nincsen több fa´jdalom. Gratula a babához. 31hetes kismama.

Szia. Kérdezz meg az orvosodat, véletlenül nem-e felfa´ztál.?Vagy ha a vizelet ürítés jár erölködéssel, vigyázz, nehogy a veséd legyen.Èn is így jártam, mert a babám hátul fekszik, és nyomta a vesémet.h a véletlenül a veséd lenne, idövel, ahogy a baba nö, elhúzódik, vagy rosszabbodni fog a hejzet.Nálam szerenc´sére nincsen több fa´jdalom. Gratula a babához. 31hetes kismama.
Nekem csak egy méhem van, de valószínûleg petefészket szerettél volna írni, vagy ha vizelési problémád van, akkor talán vesét. El kellene menned orvoshoz, mert ez nem "normális" dolog, õ tudna neked ebben segíteni. Lehet, hogycsak egy kis felfázás, de jobb, ha nem találgatsz, nehogy valami bajotok legyen!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!