Találatok a következő kifejezésre: Baj az, mikor (4056 db)

Elmondaná valaki hogy konkrétan mi a baj az EU-val?

Sokkal több pénzt kapunk mint amit befizetünk.

Legjobb válasz: Két dolog az, hogy általában mi a baj az Eu-val, és nekünk mi a bajunk vele. Nekünk semmi, Orbán Viktornak és szûk csapatának van vele baja, mert nem engedi szabadon szárnyalni a fantáziáját és cselekvését. Igaz, ezt nekünk kéne korlátozni, de mi nem tesszük. Általában pedig a baj egy ellentmondásból következik. Rendkívül heterogén gazdaságú társaság érdekei rendkívül eltérnek. Ezért mind mást akar, ami az egyiknek jó, a másiknak nem. Ugyanakkor az Eu egyik legfõbb elve az egyenjogúság, vagyis minden tagállamnak vétójoga van, ezért a szabályozók akkor is nagyon nehezen születnek meg, ha igazából mindenkinek sürgõs lenne. Ezen felül az Eu vezetõi is emberek, hatalmi érdekekkel, hibákkal, amelyek felerõsítik az elõbbi ellentmondást. Jó módszer a problémák kezelésére még nem született. A legfontosabb eszköz, a kohéziós és felzárkóztatási alap is rosszul mûködik, lásd Görögország és sok más állam példáját, köztük bennünket.

Két dolog az, hogy általában mi a baj az Eu-val, és nekünk mi a bajunk vele. Nekünk semmi, Orbán Viktornak és szûk csapatának van vele baja, mert nem engedi szabadon szárnyalni a fantáziáját és cselekvését. Igaz, ezt nekünk kéne korlátozni, de mi nem tesszük. Általában pedig a baj egy ellentmondásból következik. Rendkívül heterogén gazdaságú társaság érdekei rendkívül eltérnek. Ezért mind mást akar, ami az egyiknek jó, a másiknak nem. Ugyanakkor az Eu egyik legfõbb elve az egyenjogúság, vagyis minden tagállamnak vétójoga van, ezért a szabályozók akkor is nagyon nehezen születnek meg, ha igazából mindenkinek sürgõs lenne. Ezen felül az Eu vezetõi is emberek, hatalmi érdekekkel, hibákkal, amelyek felerõsítik az elõbbi ellentmondást. Jó módszer a problémák kezelésére még nem született. A legfontosabb eszköz, a kohéziós és felzárkóztatási alap is rosszul mûködik, lásd Görögország és sok más állam példáját, köztük bennünket.
Kedves 8! Hát pontosan errõl beszéltem. Annyira jobbra tolódtunk, hogy a szélsõjobbot tekintjük jobboldalnak. De persze, mint mindig, most is a világ téved és nekünk magyaroknak van igazunk.
Kedves 7. Én Ausztriából származom , ott nõttem fel. Tudom milyen az igazi jobboldal. Tudod ki volt jobboldali?Jörg Haider! Egy jobboldali sosem fél, kimondja a kimondhatatlant , bírálja a bírálhatatlant.Kimondja az igazságot ködösítés , mindenféle hülye politikai korrektség nélkül. ÖVP , Fidesz , CDU.Ezek nem jobboldaliak , hanem szájkaratésok , szélhámosok. Egy jobboldali sosem pusztítja az országát.
"Elmondaná valaki hogy konkrétan mi a baj az EU-val?" Semmi. Az, hogy valakinek baja van vele, még nem jelenti azt, hogy a többségnek is! Akinek baja van vele, annak meg az a baja, hogy az EU bizonyos demokratikus alapelvek betartását kéri számon, tehát nem tud úgy diktatúrát építeni, ahogyan szeretne. Ennyi a baj az EU-val.
"Az egész EU egy szociálliberális unió." Az EU parlamentben jobboldali többség van, nem tudom, milyen szoclib unióról beszélsz. Elõbb tán tájékozódj!
Semmi, az EU adja a Föld lakosságának 10 %-át, mégis a világ jóléti ellátásainak fele itt van...
Igen, kedves elõzõ. Az nem lehet, hogy a mi értékrendünk tolódott annyira jobbra, hogy már mindenkit baloldalinak látunk? Az európai jobboldal elvei eltávolodtak a magyar jobboldal elveitõl. Ez a gond...
Mi a baj vele? Hogy politikai unió is és nem csak gazdasági unió. Az egész EU egy szociálliberális unió. Nem hozhatunk akármilyen törvényeket, hanem csak olyanokat, amelyek az EU-val is harmonizálnak. Azaz eszmerendszer mely domináns az EU-ban , végül teljesen elfogja pusztítani ezt a kontinenst, de ne legyen igazam.
"Sokkal több pénzt kapunk mint amit befizetünk." Na látod! Ez az alapvetõ baj, hogy akkora agymosó ereje van, hogy még ezt is elhiteti veled.
"Az EU parlamentben jobboldali többség van, nem tudom, milyen szoclib unióról beszélsz. Elõbb tán tájékozódj!" Milyen jobboldaliakról beszélsz? Eu meg a jobboldal.Egy vicc, max kamu jobboldal. Olyan "jobboldaliakkal" van tele, mint Viviane Reding.Az meg annyira jobboldali, mint én kínai.
17# Jörg Haider az európai kultúra megmentéséért harcolt. És ez az amire "sima" "jobboldaliak" nem képesek. Nem akarják Európát megmenteni kulturálisan , etnikailag.Nincs rá törekvésük , hagyják pusztulni csak úgy, mint a baloldaliak , csak a szerinted "jobboldaliak" édesebb mázzal leöntve csinálják ezt. A mi tartományunkban , gyakran emlegetjük õt. Személy szerint a 21. századi Európa legnagyobb politikusának tartom. Hazafiasságára nagyon régóta nem volt példa és lehet nem is lesz. Osztom a nézeteit. Igazi jobboldali ember volt.
Van egy százas skála, azon mindenki leteszi valahová magát, majd meggyõzõdéssel állítja, csak az lehet jobboldali, ami ettõl jobbra van. Az végül is senkit nem érdekel, hogy ki milyen skálát használ, hol van a másikhoz képest, mi alapján állítják, hogy ki hol van. Így szép az élet, ez maga a gyönyörûséges liberalizmus. Teljes szabadság, megkötés nélkül. Aki azt állítja, hogy nem e kérdésre adott válaszok a liberalizmus maga, annak vajon mirõl lehet valami halvány fogalma? Akarja-e egyáltalán, hogy legyen valamirõl? Ezek után tehát a baj az Eu-val az, hogy mindenki gondol róla valami neki nem tetszõt. Nem számít igaz-e, nem számít Eu tulajdonság-e, semmi nem számít. Az számít, hogy mindenkinek baja van az Eu-val. Van akinek csak annyi, hogy nem tudja, hogyan ejtse...
"alig van különbség egy balközép meg egy jobbközép párt között." Ez valóban így van, nem sok különbség van. Programokban, azok megvalósításában azért vannak különbségek. Ez csak valami magyar specialitás, hogy a politikai ellenfelek egy kanál vízben is meg tudnák egymást fojtani és semmiben nem hajlandók együttmûködni, legyen az bármilyen fontos és persze ezt mi szívjuk meg. Fontos kérdésekben igenis az európai jobb és baloldal igenis együtt tud mûködni. Angela Merkelt most választották újra. Jörg Haider betiltotta a mecsetek építését. Ha neked ez elõremutató intézkedés volt, akkor nagyon nem egyet képviselünk.
"Sokkal több pénzt kapunk mint amit befizetünk"? Ugye a kötelezõ "szabad piac" nyitásának az egyértelmû következményei nincsenek beleszámolva (hazai cégek, gyárak kiirtása). A multinacionális cégek profitkivitele nincs beleszámolva. A képzett munkaerõ "akiket az adóforintokból segítettek" elszívása nincs beleszámolva. A EU elõírások, kvótarendszer betartása nincs beleszámolva. Nagyjából elsõre ennyi amin gondolkodhatunk.
"Nem. Azért szélsõséges, mert így neveznek embereket és ezért is ítélnek el." Hát persze....mi vagyunk a rosszak... Akár Angela Merkel , akár Orbán Viktor , akár Nicolas Sarkozy munkásságát megnézem. Egy nagy semmi az egész. Semmit nem tesznek/tettek az országukért.Csak a bevándorlókat meg a cigányokat tutujgatják meg dédelgetik. Jörg Haider a tartományunkban betiltotta a mecsetek építését is. Ez nagy elõrelépés volt.
"Azért szélsõséges, mert azok akik az orrukkal nyitnak ajtót azt mondják rá?" Nem. Azért szélsõséges, mert így neveznek embereket és ezért is ítélnek el.
Kedves 10. Nem vagyok teljesen magyar. Ausztriában kettõ , csúnya gonosz "szélsõséges"(igazából normális , egészséges jobboldali) párt van. A kettõ együtt majdnem 30 százalékot is elér. Azért szélsõséges, mert azok akik az orrukkal nyitnak ajtót azt mondják rá? Nem. Inkább ezek a "jobboldali" pártok akiket te emlegetsz, ezek tolódtak túlságosan liberális irányba. Ez a "jobboldal" ellágyult , alig van különbség egy balközép meg egy jobbközép párt között. Van egy kijelölt út amirõl nem térhetnek le.
Az a baj az EU-val, hogy pofátlan módon beleszól a belügyeinkbe. A Fidesz próbál az emberek érdekében törvényeket hozni, és az EU egybõl támad minket. Amikor a bankoknak sikerült végre megmutatni, hogy hol a helyük, akkor is az EU volt az egyetlen, ami a védelmükre kelt. Fel kéne fogni végre, hogy õk NEM velünk vannak, és ameddig nem úgy táncolunk, ahogy az EU akarja, addig kapjuk a szidást és a fenyegetõzést.

Lehet-e bármi bajom bajom abból hogy egy fizetõs oldalra regisztráltam? Hogy ha nem fizetek akkor korlátozott marad a profilom? Az mit jelent?

Megadtam az email címem, azt hogy mikor születtem(hazudtam), és azt hogy mi a nemem, azt nem meg hol lakom vagy hogy mi a nevem. Viszont véletlenül aktiváltam a profilom és nem tudom letörölni se magam. Ha fellépek az oldalra mindig kéri hogy aktiváljam a fizetés, tehát hogy adjam meg a telefonszámomat vagy a bankszámla számomat, de természeten nem adtam meg mivel nem akarok fizetni. Az email címet egybõl töröltem mikor véletlenül aktiváltam a profilt.

Legjobb válasz: Lehet-e bármi bajom bajom abból hogy egy fizetõs oldalra regisztráltam? amíg nem adod meg a valós adataid addig nem, máshol kell pornót nézni.

Lehet-e bármi bajom bajom abból hogy egy fizetõs oldalra regisztráltam? amíg nem adod meg a valós adataid addig nem, máshol kell pornót nézni.
A kérdező hozzászólása: Nem pornó oldal, hanem online film nézõs oldal.
A kérdező hozzászólása: Csak nem tudom hogy abból lehet-e valami bajom hogy regisztráltam de nem fizetek.
nem te vagy a múltkori? ugyanez volt, ugyanígy nem fogta föl amit írtak neki, mindenesetre én már nem fogom ugyanazt újra meg újra leírni, olvass vissza.
A kérdező hozzászólása: Nem az vagyok. Mert én egy lány vagyok. Csak kissé felidegesítettem magam ezen.
a választ megkaptad, nemegyszer.
A kérdező hozzászólása: De mint láthatod nem kaptam értelmes választ!
A felfogásoddal van a gond, na csõ

Vettem egy Ps3 Super Slimet, és Projektoros Nagyképernyős Tv-n játszom HD 1080 pixel. Az a bajom hogy mikor GTA 5-el játszom akkor azt veszem észre hogy nem folyamatos a kép, töredezik, olyan mintha szaggatna, de nem mindíg csinálja. Mi lehet a baj?

2 ps3-am van az ezelötti a fat,és az is ugyanezt csinálja, ezért vettem egy újat,akkor ez most normális?A Tv miatt csinálja, HDMI kábellel is megpróbáltam,de ott meg Folyamatosan látszik a képtöredezettség,mi lehet a baj?

Legjobb válasz: Mi lehet a baj? Mert 2006-os a hardver és egy 2013-as játékkal kifacsarták belõle a maximumot, sõt még annál is többet.

Mi lehet a baj? Mert 2006-os a hardver és egy 2013-as játékkal kifacsarták belõle a maximumot, sõt még annál is többet.
A kérdező hozzászólása: Ne zavarjon hogy a Ps3 Super Slim a legújabb verzió, 2012-2013... A Fat, az igen, az a legelsõ Ps3, de a Super Slim a legújabb, azon akkor miért nem folyamatos a kép azt mondja el nekem valaki?
Nem zavar. Mert attól, hogy olcsóbb kisebb, kevesebbet fogyasztó alkatrészekbõl szerelték össze, attól még a tudása ugyanaz, mint a 2006-os hardvernek. ;) Persze pár mazsolát meg lehetett etetni, hogy az új az jobb :) http://en.wikipedia.org/wiki/PlayStation_3_technical_specifi..
A kérdező hozzászólása: Oksa, köszi a választ :) Akkor magyarán mondva minden ps3 ilyen, és ez normális? Ezekszerint... :)
én 1080i be tolom nekem ilyen nem volt csak olyan h pl gyorsan mész kocsival és befordulsz a sarkon erre felbukkan 1 posta láda v valami
A kérdező hozzászólása: Hát de épp ezaz, másnak érdekes hogy nincsen ilyen, akkor nekem miért van?!?!?! Annyira idegesítõ! Mivan átok van rajtam vagy mi a fuck? De magyarázza már meg valaki, vegyek egy másikat megint, az új helyett, ez tökre röhelyes! Az is ezt fogja csinálni tök mind1 milyen ps-t veszek, érted mit mondook, mondja már meg valaki, miért képtöredezett a kép? Miért megy ilyen furám, és miért csak kb nekem??????
Azért vettél ujat mert szagatott? Próbálj meg új gyorsabb HDMI kábelt venni.Lehet az a baj. Vagy karcos a lemez?
õõõh elárulnád hogyy a Blu-ray lemez hogyan karcolódik? max maszatolódik de azt olyan szépen lelehet róla törölni ezért is szeretem :) hát ha kõrzõbel karcolgatják askkor elhiszem xD
A kérdező hozzászólása: Csak segítségül leírom, ha esetleg ugyanabba a problémába esne mint én, megkérdeztem az egyik haveromat, akinek X-boxja van, és azt mondta hogy Winchester szóval HDD ami nekem 12gb, és ezért szaggat, mert kevés neki, ami normális ezesetben, de ha olyanyira zavar valakit a szaggatás mint engem akkor Nagyobb HDD-re van szüksége, 250 már elég hozzá hogy behozza a nehéz dolgokat :)

Az orvosom beutalt tüdőröntgenre. A papírra azt írta, hogy bronchopneumónia ls, vagyis hörgi tüdőgyulladás. Miután meghallgatott, teljesen kétségbe volt esve, vajon miért? Kérdeztem, hogy valami baj van? , mire ő, hogy csak menjek el sürgősen.

18/L

Legjobb válasz: ez durva...hát igen, ilyen a magyar egészségügy...csak aztán nehogy hagyjanak meghalni...bocs, de találkoztam már egy két orvosi mûhibával. Ha igazán meg akarod tudni, hogy mi bajod van, akkor járj utána magad. Egyik lányismerõsöm 20 éves létére talált egy csomót a mellében. Elment nõgyógyászhoz, az meg mondta, h semmi baj, el fog múlni, idõszakos csomó. A bnõm nem hitt neki, másfél hónap alatt sikerült szó szerint "kihisztiznie", hogy beutalják röntgenre, meg mindenféle orvosi vizsgálatokra. A nõgyógyásza azzal ellenkezett, hogy nem akarja feleslegesen mindenféle tortúrának kitenni õt, hiszen felesleges. Hát nem volt az...kiderült, hogy rosszindulatú daganata volt, de még idõben észrevették. Néha így belegondolok, mi lett volna, ha nem hallgat a megérzéseire, hanem a "szakszerû" orvosok akarata elõtt hajt fejet. Borzalmas.

ez durva...hát igen, ilyen a magyar egészségügy...csak aztán nehogy hagyjanak meghalni...bocs, de találkoztam már egy két orvosi mûhibával. Ha igazán meg akarod tudni, hogy mi bajod van, akkor járj utána magad. Egyik lányismerõsöm 20 éves létére talált egy csomót a mellében. Elment nõgyógyászhoz, az meg mondta, h semmi baj, el fog múlni, idõszakos csomó. A bnõm nem hitt neki, másfél hónap alatt sikerült szó szerint "kihisztiznie", hogy beutalják röntgenre, meg mindenféle orvosi vizsgálatokra. A nõgyógyásza azzal ellenkezett, hogy nem akarja feleslegesen mindenféle tortúrának kitenni õt, hiszen felesleges. Hát nem volt az...kiderült, hogy rosszindulatú daganata volt, de még idõben észrevették. Néha így belegondolok, mi lett volna, ha nem hallgat a megérzéseire, hanem a "szakszerû" orvosok akarata elõtt hajt fejet. Borzalmas.
Nem kell halálra ijedni , a röntgen után többet fogtok tudni. Remélem valami antibiotikumot azért adott:)
Szerintem azért volt kétségbeesve, mert a tüdõgyulladás nem egy enyhe megfázás, azért ez elég komoly betegség. Lázad is van?
A kérdező hozzászólása: Csak hõemelkedésem volt.
Meggyógyultál már?

Baj az, h miutan egyutt voltunk a baratommal, es utanna ra 10 percre megint szerettem volna vele lenni. Talan tul elegedetlen vagyok? Az igazsag h mikor vele vagyok em birok magammal, ez nagy baj? Talan velem van baj?

Legjobb válasz: dehogy baj. én még akkor is icergek moscorgok és kise engedem amikor õ elélvezett.egybõl jöhet a második.És hidd el, õ sem bánja:)

dehogy baj. én még akkor is icergek moscorgok és kise engedem amikor õ elélvezett.egybõl jöhet a második.És hidd el, õ sem bánja:)
nincs veled baj, teljesen természetes, hogy a nõk izgalmi állapota tovább marad meg. a párod ilyenkor, ha nem bir még 1 menetet, akkor elégitsen ki párszor kézzel vagy szájjal, aztán ha még mindig kivánod, akkor egy idõ után neki is megjöhet megint a kedve :D
A kérdező hozzászólása: en szeretnem is olyankor nagyon, elszabadul minden korulottem, de o nem igazan h hat meg elig telt el azota egy kis ido. Hogy vehetnem ra ot is, Vagy egyszeruen hagyjam, es fogjam vissza magam?
kicsit várj vele, kb. 10-15 percet, utána megpróbálhatod szájjal ismét keménnyé varázsolni.
A kérdező hozzászólása: Kosz a vallaszokat:)

Nem értem, mi lehet a baj velem? Velem van a baj az biztos, de mi ez?

9 hónapja nem voltam senkivel, most pedig azzal a fiúval akit elvileg szeretek, meg érdekel és semmi. Nem azt éreztem amire számítottam. Soha nem mentem még el és nem értem hogy miért, vagy hogy lehet ez.

Legjobb válasz: a szex nem jár mindig orgazmussal attól még nincsen bajod gyakorlással jobb lesz

a szex nem jár mindig orgazmussal attól még nincsen bajod gyakorlással jobb lesz
Én 14 éve nem voltam senkivel (annyi vagyok) és boldogan élek...

Ha odajön az a baj, ha nem jön oda, az a baj. Akkor mi a baj (om)?

Belátom, hogy paranoiásnak t?nhet a dolog, nézzétek el nekem, az önbizalomhiányból fakad. Hangsúlyozom nem nyafogni szeretnék, csak valahogy legy?zni ezt az érzést, ami gyötör.

Legjobb válasz: Neked nem pszichológus, hanem fogyás kell! Útálom, mikor lélekturkásszal akarják megoldani, amit fogyással kéne. A problémát kell kezelni, nem a tüneteket, nem igaz? Kezdj sportolni - keményen és sokat! Lehetõleg valami edzésre járj, irányítással, ne csak futkoss! Fogyni és erõsödni fox, és ártani sem árt. Persze lehet kajálni is kevesebbet kellene és sokáig fog tartani. Ha végképp nincs más hátra esetleg zsírleszívás. Le lehet fogyni, csak nagyon melós. De ez az egyetlen, ami a lelki és a párkapcsolati problémáid is megoldja.

Neked nem pszichológus, hanem fogyás kell! Útálom, mikor lélekturkásszal akarják megoldani, amit fogyással kéne. A problémát kell kezelni, nem a tüneteket, nem igaz? Kezdj sportolni - keményen és sokat! Lehetõleg valami edzésre járj, irányítással, ne csak futkoss! Fogyni és erõsödni fox, és ártani sem árt. Persze lehet kajálni is kevesebbet kellene és sokáig fog tartani. Ha végképp nincs más hátra esetleg zsírleszívás. Le lehet fogyni, csak nagyon melós. De ez az egyetlen, ami a lelki és a párkapcsolati problémáid is megoldja.
A kérdező hozzászólása: aranyosak vagytok:) egyrészt nem számítottam ilyen reakciókra, mert az életben nem ezt tapasztalom, vagy csak a képeken nem látszik aminek kéne, de azért van ott vagy 15-20 kiló. köszi a válaszokat.
Lol. Te mióta vagy duci????Az én párom õ duci volt.De te?Neked komoly önbecsülési problémáid vannak.A duciság máshol kezdõdik.Téged még nõiese teltnek se neveznélek.Van rajtad pár kiló plussz de ez nem duciság.
Te nem is vagy duci, komolyan!! Nekem nagyon bejönnél. Az, hogy nem vagy csontsovány a pasik jelentõs százalékánál elõny, van formás cicid, feneked. Eszed ágába se jusson fogyókúrázni, sportolni szabad, de csak amennyit jól esik. Legyen önbizalmad, jól nézel ki. (28F)
pici husi, azért ez nem vészes!:) te még nem az a ducilány kategória vagy akit titkolni kell sztem. 1-2 jó ruha sé szinte észre sem lehet venni.
A kérdező hozzászólása: 13:47....hmmm...köszi, erre még nem gondoltam, legalább valami más magyarázat, mint amit én adok, még ha a végeredmény ugyanaz is :)
A kérdező hozzászólása: az öcsém mondta ezt egyszer, hogy nincs más bajom, mint le kéne fogyni, eddig mégsem tudtam megvalósítani, kevés a kitartásom. nem vagyok nagyevõ egyáltalán csak a csokoládét szeretem.... egyébként a duci még enyhe kifejezés, 172 centi és 81 kiló (néha 78 - vagy 85, de akkor már pánikolok).
Szóval ezzel csak azt akartam mondani h tut bejössz fiúknak.Csak ugye a haverok és a környezet elõtti felvállalás......nos azon sokat kell gondolkodni.
Duci girls forever!!!!!! Nekem eddigi legnagyobb szerelmem egy duci lány volt. És tudod miért nem mentem hozzá oda a disco-ba? Nem azért mert nem tetszett.Hanem azért(most kicsit gáz lesz amit mondok)mert h a spanok mit szólnak hozzá h én egy molett lánnyl kavarok.Majdnem 1 évig ezen õrlõdtem mert nagyon tetszett a lány és nagyon kedves volt velem minden alkalommal.És egy év után eljutottam oda h lezsarom a spanokat és megtettem az elsõ épést.És minden percre boldogan gondolok vissza. És az én hibámból szakítottunk.Mert szeretem a vicces cigiket.Neki viszont ez nem tetszett. :-((((((
Elsõnek igaza van. De ha nem vagyok indiszkrét, lehet tudni milyen magas, hány kg vagy? Lehet csak te hiszed azt, hogy duci vagy...
Sztem sem vagy duci, csak valami más öltözék kellene és ragadni fognak a pasik:D Ez igy egy kicsit slampos ami a képeken van.
Lehet nagy a baj, AZONNAL menj orvoshoz.
nem tudom nekem még ilyen nem volt.De jobb lenne valami dokival megnézetned ne hogy valami komoly legyen!
Lehet mellékhere gyulladás

Mi a baj az összenőtt szemöldökkel?

sok helyen olvastam hogy az undorító/nem szép/visszataszító ha egy csávónak össze van nőve a szemöldöke. Kérdésem egyszerű: Miért???

Legjobb válasz: Nekem semmi bajom vele. Én sem értem, miért baj.

Nekem semmi bajom vele. Én sem értem, miért baj.
Semmi, azon kívül, hogy hülyén néz ki, de az meg hülyén hangzik ha egy fiú mondja, hogy kiszedi. :D
igénytelen és olyan barbár feje lesz tõle minden pasinak
Nem vonzó, durva, ápolatlan hatást kelt, még ha igazából semmi köze sincs hozzá.
mert csúnya! miért, neked mondjuk tetszik, ha egy lánynak túl erõs a szõr a karján vagy mondjuk van néhány barna szõrszál az ajka felett? NEM! akkor meg? nem szép, csúnya az ilyen szemöldök, kész.
Boszorkány szemöldök. Képet esetleg? Nem biztos h gáz.
Csak annyi a baj vele, hogy össze van nõve.
Tudom mirõl van szó. Értelmezd újra, amit leírtam!
itt nem a teljes szõrtelenítésrõl van szó, de azért azt mindegyik pasi megtehetné hogy azt a pár szálat kiszedi... sokkal normálisabban néznek ki utána.
Baromság, az ég-világon semmi baj nincs ezzel, ez nem tesz igénytelenné senkit, de mit várok egy olyan elferdült gondolkodású társadalomtól, ahol 18 éves korukra a fiatalok a félvároson átmentek és a rózsaszín pólós mindenhol csupasz cicafiú a férfiideál?!?
A kérdező hozzászólása: De miért lenne igénytelen?
Mert hülyén néz ki azért..
mert igénytelenségrõl tesz tanúbizonyságot! :)
Szerintem nem minden esetben gáz fõleg ha mondjuk nem olyan dús középen csak pár szál amikor összejöttünk a pasimmal neki is össze volt nõve nem zavart mert nem is látszódott de persze kiszoktam szedni neki , mert megkért rá :D

Mit gondoltak? Nem baj az, ha én felülbírálom a kutyaiskolában a kiképző szavát, ha példának okért nem tetszik valamelyik gyakorlat elvégzésének módszere?

Párszor már megesett velem, a kutyasuliban ahová járunk, hogy nem úgy csináltattam valamit meg a kutyámmal, ahogy azt a kiképz? mutatta/mondta. Azóta mindig is ferde szemekkel tekint rám, és leszól, ha ilyen okos, akkor mi a francért járok hozzájuk. Pedig szeretek járni, csak van ami nem tetszik és nem vagyok hajlandó úgy csinálni, ahogy ? mondta.

Legjobb válasz: Például miben bírálod felül? Én is megtettem, de nekem barátias a kapcsolatom a kiképzõvel, szoktam vigyázni a kutyáira, amikor el kell utaznia, stb. És tudja, hogy saját elképzeléseim vannak, más a felfogásom is a dolgokról (de nem ilyen alapvetõ dolgokról, mint kényszer vs. pozitív megerõsítés, szabadon vs. pórázon kiképzés). Viszont a TE kiképzõd szerint baj, ha felülbírálod õt, és az õ esetében ugye ez érvényes. Én nem sokáig húznám egy olyan kiképzõ mellett, akinek ez a véleménye rólam, de tényleg jó lenne, ha leírnád, miben más a megközelítésetek, mert nem mindegy, hogy az a baja, hogy más alternatívát választasz, ami esetleg nem az õ stílusa, de ugyanúgy helyes/szabályos, vagy hülyeséget akarsz :D vagy õ a hülye :) Így nem tudom, kinek van igaza.

Például miben bírálod felül? Én is megtettem, de nekem barátias a kapcsolatom a kiképzõvel, szoktam vigyázni a kutyáira, amikor el kell utaznia, stb. És tudja, hogy saját elképzeléseim vannak, más a felfogásom is a dolgokról (de nem ilyen alapvetõ dolgokról, mint kényszer vs. pozitív megerõsítés, szabadon vs. pórázon kiképzés). Viszont a TE kiképzõd szerint baj, ha felülbírálod õt, és az õ esetében ugye ez érvényes. Én nem sokáig húznám egy olyan kiképzõ mellett, akinek ez a véleménye rólam, de tényleg jó lenne, ha leírnád, miben más a megközelítésetek, mert nem mindegy, hogy az a baja, hogy más alternatívát választasz, ami esetleg nem az õ stílusa, de ugyanúgy helyes/szabályos, vagy hülyeséget akarsz :D vagy õ a hülye :) Így nem tudom, kinek van igaza.
Lefektettem a kutyát, de nem léptem rá a pórázra, rögtön lefektetés után dicséret és figyeltem végig mit csinál és amikor láttam, hogy el akarna indulni rögtön újra, fekszik és dicséret. " újra fekszik és dícséret " ?? ez nekem olybá tûnik, hogy az felkelt a fekvésbõl, tehát akkor most mi van ??? fekve marad-e a parancsra, vagy minduntalan mondani kell neki ??? kinek is van igaza ??????
Keress másik kutyasulit!
A kérdező hozzászólása: Fekve maradt a gyakorlás végére, amikor a kutyasuliban végetért az óra. Tehát az volt a lényeg, hogy az elején próbáltam meg rávezetni, ha fekszik van akkor neki a földön a helye. Viszont néha megpróbált felkelni, de még mielõtt felkelt volna a jutifalattal visszavezettem a földre és mondtam neki újra, hogy fekszik és aztán juti meg dicséret. Aztán egyre tovább maradt a földön és kevésszer kellett korrigálnom. Tehát nem akkor marad a földön, ha sokszor elmondom neki, hogy fekszik-fekszik-fekszik. Újra meg újra. Hanem lassan-fokozatosan, hogy magától jöjjön rá, hoppá nekem így kell maradnom, akkor lesz akkor dícsér meg a gazdi.
vagy othagyod õket vagy csendben, tiszteletteljesen tanulsz! tudatlanul kioktatni egy szakembert nem szerencsés, csak magadat járatod le!-ha a munka menete vagy bármi más nem szimpatikus akkor elmehetsz egy másik tipusú iskolába vagy hívsz egy kiképzõt házhoz vagy beadod bentlakásos képzésre...
Nem jó suli.Aki a jutalmazást így fogja fel, igen begyepesedett ismeretekkel rendelkezik.
Elsõ vagyok. Hát ebben neked volt igazad, én rühellem az ilyet :( Nálunk nagyon domináns kutyánál csinálja ezt a kiképzõ, de nem mint fektetés megtanítása, hanem amikor rátámadt (magára a kiképzõre) a kutya. Én otthagynám, mert ezek szerint a kiképzõ bunkó, a módszerei meg erõszakosak. Te magad is bebizonyítottad, hogy a pozitív megerõsítés - felgyorsítja a tanulást, - mélyen rögzíti a tapasztalatokat. Egy frászt csak jutalomra fogja, ekkora hülyeséget! Gyûlölöm az ilyen kiképzõket. A pozitív megerõsítés gondolkozni tanítja a kutyákat, és még élvezi is, ergo tanulni AKAR önmaga is, a kényszer pedig kiöl belõle a dolgokat, és arra törekszik, hogy robottá váljon...
a kiképzõ arra gondolt, hogy a fekszik parancs után a kutyának fekve kell maradnia 1-2 percig? óráig ? napig ??? illetve a következõ parancsig. jó a pozitív megerõsítés, de a kiképzõ által javasolt módszert is alkalmazni lehet, persze azért javasolják a kiképzés kezdetén, mert a kutya , ha fel akar állni, azonnali visszacsatolást kap - a póráz nem engedi ! a lényeg nem a fektetés, hanem a fekve maradása a kutyának. és ha már felkelt .... cseszheted a jutifalatot, mert már újra le kell fektetned !!! tehát, nem arra tanítod , hogy lefeküdjön ( és persze akkor keljen fel amikor csak akar !!!) arra kell tanítani, hogy a feküdj parancsra , ujabb parancsig fekve is maradjon !!!! és a jutifalatra nem fog fekve maradni, csak lefekszik-felkel-lefekszik..... mert erre trenírozod !
Egyáltalán nem így néz ki a megerõsítéses módszer. Még sose kellett ilyet csinálnom! Ami a megakadályozás a hagyományosnál, az a jutalom a megerõsítésesnél, más szóval, kiválasztom a megfelelõ pillanatot, és megkapja a jutalmat. Ha elindulna felfelé, akkor elé rakom a falatot, és az orránál fogva vezetem vissza teljes fekvésbe, majd várok egy-két pillanatot, és megkapja. Ugyanúgy nem hagyom felállni. Csak itt mást használok, és ez nem kényszer a kutyának, hanem lehetõség. Más szóval, megtanítja jól dönteni a kutyát. Kérdezõnek is sikerült, az õ kutyája megtanulta, míg a többi csak vakarózott. Tehát pont, hogy nem lazulásra, hanem hatékony munkára sarkallja a kutyákat.
a kiképzõ irányt mutat, nem kell vakon követni. ellenben te nem vagy szakember, így nem vagy képes eldönteni, hogy amit nem teszel meg , az késõbb nem okoz -e problémát . pl: ha , a kutya a kiképzés alatt odakap a másik kutya felé , a legtöbb kutyaiskolában azonnal reagálni kell a kutya cselekedetére ( NEM vezényszó, és erõs határozott pórázrántás, azaz a kutyában a rossz viselkedés azonnali korrigálása ) amennyiben viszont , csak megszidod, a kutyád nem tanulja meg , hogy mi a helyes viselkedés. viszont a kiképzõk sem istenek , és bizony sokszor hibáznak is. de , azért nem árt tanulni a kutyák viselkedésérõl, hogy legalább értsd, hogy mit-miért kell csinálni. ( én magam sem értek mindenben egyet velük, de az esetek 90 %-ban megbízom bennük, és teszem amit javasolnak )
*ott

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!