Találatok a következő kifejezésre: Baj az, keveset (125 db)

Mi az a mazgazvíz zsák? És miért baj az, ha van egy 2, 5 cm-es magzatvíz zsákja valakinek? Vagy valamit félreértettünk a vizsgálat során? Sógornőmnek mondta az orvosa a 31. heti UH-on, kicsit kevés víz, és egy kis magzatvíz zsák látszik. Mi ez?

Legjobb válasz: Szia! nem értettétek félre van ilyen. Tesómnak is mindig nézték, neki azt mondták 10 körüli a jó. nála minden alkalommal mérték ezt a zsákocskát, ami a4d-s uh képeken fekete foltoknak látszik. A kevés magzatvíz nem jó:(de csak akkor ha nagyon kevés.Húgom emiatt volt 2 hétig kórházban, úgy nézett ki hogy koraszülés lesz.Sógornõd igyon sokat, állítólag segít,hogy normalizálódjon a víz mennyisége.

Szia! nem értettétek félre van ilyen. Tesómnak is mindig nézték, neki azt mondták 10 körüli a jó. nála minden alkalommal mérték ezt a zsákocskát, ami a4d-s uh képeken fekete foltoknak látszik. A kevés magzatvíz nem jó:(de csak akkor ha nagyon kevés.Húgom emiatt volt 2 hétig kórházban, úgy nézett ki hogy koraszülés lesz.Sógornõd igyon sokat, állítólag segít, hogy normalizálódjon a víz mennyisége.
A kérdező hozzászólása: Jó, jó :9 de mi az? ezekszerint az a jó, ha nagyobb, mint ami neki van? Én 28hetes vagyok, de nekem még sosem mondták, h van ilyen. Vagy csak akkor lényeges, ha eltér a mérete? Amúgy köszönöm a választ, ezekszerint nem értettük félre :) Kevés víz nem jó, az elõzõ kettõt is koraszülöttként szülte. Most igazából ez az egy kérdés foglalkoztat minket, h mi ez a magzatvíz zsák... :)
ezt meg en sem hallottam hogy magzatviz zsak, de gondolom a leirtak alapjan a magzatburok lehet a magzatzsak tehat amiben a baba lebeg. Ha ezt pontosan nem is tudtam a magzatviz mennyisege több okbol lehet baj: ha keves: vagy tenyleg kicsit keveset iszik az anyuka es ki van szaradva, vagy a babanak van gondja, mert ez egy keringesi rendszer magzatviz termelödik baba megissza kipisili-kicsit undi de igy van de igazabol csak vegigmegy rajta ez nem emesztesi meg szomjolto hadmüvelet mint inkabb gyakorlas es rendszer teszteles, na es ugye ha keves a viz akkor lehet hogy a baba csak nyeli nyeli nyeli de nem üriti ki, es nem termelödik olyan ütemben ugye a magzatviz hiszen akkor kipukkadnak a 9 honap alatt, ezert kevesebb. Ha több akkor nem iszik a baba, ami megint baj lehet, meg meg valami van de arra nem emlekszem. nekem is kicsit kevesebb volt a vizem, pedig ittam es a baba is rendben volt igy alakult. nyugi az orvos majd ugyis mondja ha van valami.

Alvásprobléma! Nem baj, hogy keveset alszik a babám nappal? Az éjszaka is sokszor felkel. A 6 hónapos kisfiam napközben kb 2 max 3órát alszik kétszerre vagy 3xra.

Este 8, 9 körül elalszik. felriad éjfél fele a kiságyában már nem is marad, eszik és mellettem alszik el csak én persze alig alszom ,mert félek hogy összenyomom,visszateszem a helyére majd 3-kor és utána 5, fél6 fele kukorékolunk :).Egy éjszaka alatt 2x eszik ,másképp nem alszik el kb:160ml-t.Hasfájós volt, most ugye a fogzás id?szakában vagyunk(még egy fogacska sem jött ki).Meddig alszunk így?Amíg mind 32 foga ki nem jön :(? Nagyon kivagyok merülve, egyedül nevelem .Vmi ötlet esetleg? Egy héten legalább egyszer jó lenne végig aludni az éjszakát.

Legjobb válasz: Keveset alszik? Lányom ujszülött kora óta kétszer fél órát aludt...na az kevés... Az alvásra meg - te tudsz változtatni rajta. Elõször is tanítsd meg egyedül elaludni ("Aludj jól, gyermeke") akkor nem fog éjjel érted sírni, így nem fog cicit sem kérni. Fél év után ez már megtehetõ. Végigaludni éjjelt nekem is álom, pedig már 18 hós a lányom

Keveset alszik? Lányom ujszülött kora óta kétszer fél órát aludt...na az kevés... Az alvásra meg - te tudsz változtatni rajta. Elõször is tanítsd meg egyedül elaludni ("Aludj jól, gyermeke") akkor nem fog éjjel érted sírni, így nem fog cicit sem kérni. Fél év után ez már megtehetõ. Végigaludni éjjelt nekem is álom, pedig már 18 hós a lányom
Vigasztalni én sem nagyon tudlak, a lányom 2 éves koráig ezt csinálta:( Ja fogacska csak 20 lesz, ha ez némi vigasz:)

Baj az, hogy, ha egy olyan lány, aki kevésbé szimpatikus, vagy ilyesmi, megpróbál/letapiz engem? (Fiú)

Szóval engem rettentõen irritál, ha egyes személyek hozzányúlnak mondjuk a hátsó felemhez, vagy a hajamhoz.. Ez a 2 kikészít engem......

Legjobb válasz: Bocs, rosszul írtam.. Nem kevésbé szimpatikus, hanem csak nagyon-nagyon különleges emberektõl nem zavar.. Vagyis, még 1 olyan nem volt, hogy nem zavart volna, mert azok a különlegesebb személyek odafigyelnek.

A kérdező hozzászólása: Bocs, rosszul írtam.. Nem kevésbé szimpatikus, hanem csak nagyon-nagyon különleges emberektõl nem zavar.. Vagyis, még 1 olyan nem volt, hogy nem zavart volna, mert azok a különlegesebb személyek odafigyelnek.
ezt nem igazán értem fejtsd ki jobban ...


SOS! Ecsetalga ellen mit lehet tenni? Azt mondták az állatkereskedésben, hogy azért van, mert sok a fény, és némi természetes fény is éri az aksit. Ez igaz? Nem épp az a baj, hogy kevés a fény, mivel barna algának minõsül?

Legjobb válasz:
Ecsetalga ezer dologtól lehet, fénybõl pedig bármennyi lehet, ha az össze többi körülmény (táp, co2, gyorsan növõ növények) egyensúlyban vannak vele, akkor nincs probléma. (A barna alga nem tudom most hogy jön ide, az egy külön faj, az ecsetalga az ecset, és nem barna, ráadásul a barna se a kevés fénytõl van, ez csak egy legenda, a sok szilikáttól meg a rossz szûréstõl van) Ecsetalga meg leginkább attól van, mert valamivel behurcoltad az ecsetalga spórákat, és onnantól kb kiirthatatlan. Meg a lassan növõ növényektõl, sok táptól, foszfáttól, elégtelen szûréstõl, ritka részleges vízcseréktõl, rossz spektrumú fénytõl... A tereptárgyakat ki tudod venni, és lesúrolni,a kemény levelû növényeket szintén ki tudod venni, amelyik levél nagyon algás, éles pengével vágd le, a többit híg hipós oldatba áztasd rövid ideig, öblítsd le, és rakd vissza. Állítólag az easy carbo is kordában tartja a szaporodásukat, (az egy folyékony szén forrás növényeknek) egy fecskendõbe felszívva, nyomd közvetlenül az ecsetalgára, ahol látod, hogy van az akváriumban. És annak is örülj, ha megállítod a terjedését, mert az egyik legmakacsabb dög.

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Ecsetalga ezer dologtól lehet, fénybõl pedig bármennyi lehet, ha az össze többi körülmény (táp, co2, gyorsan növõ növények) egyensúlyban vannak vele, akkor nincs probléma. (A barna alga nem tudom most hogy jön ide, az egy külön faj, az ecsetalga az ecset, és nem barna, ráadásul a barna se a kevés fénytõl van, ez csak egy legenda, a sok szilikáttól meg a rossz szûréstõl van) Ecsetalga meg leginkább attól van, mert valamivel behurcoltad az ecsetalga spórákat, és onnantól kb kiirthatatlan. Meg a lassan növõ növényektõl, sok táptól, foszfáttól, elégtelen szûréstõl, ritka részleges vízcseréktõl, rossz spektrumú fénytõl... A tereptárgyakat ki tudod venni, és lesúrolni, a kemény levelû növényeket szintén ki tudod venni, amelyik levél nagyon algás, éles pengével vágd le, a többit híg hipós oldatba áztasd rövid ideig, öblítsd le, és rakd vissza. Állítólag az easy carbo is kordában tartja a szaporodásukat, (az egy folyékony szén forrás növényeknek) egy fecskendõbe felszívva, nyomd közvetlenül az ecsetalgára, ahol látod, hogy van az akváriumban. És annak is örülj, ha megállítod a terjedését, mert az egyik legmakacsabb dög.
Meg majd írd meg, hogy mit csinált vele az algairtó!
Ha nem csinál vele semmit, megpróbálhatsz egy minimális hipót, vagy neomagnol tablettát tenni a vízbe, de csak akkor, ha már tényleg amúgy kidobnád a mohát, mert ezek valószínûleg hazavágják a mohát is.
A kérdező hozzászólása: Arra gondoltam, hogy egy félig feltöltött vödörben végül is könnyû nagyobb koncentrációt elérni, így nem kell annyira sok...megpróbálom...azt hiszem már nincs mit veszíteni...
Szerintem pár maréknyi jávai moha olcsóbb mint annyi algairtó, amivel az ecsetalgát ki lehetne nyírni. De nézd meg az árakat, ha jónak látod próbáld meg. De az algairtótól ne várj csodát. Mindenesetre ha kipróbálod, kezdhetsz rögtön az ajánlott adagolás minimum 3-szorosával.
A kérdező hozzászólása: Sejtettem...és ha különszedném egy vödörbe, és sera algairtót tennék bele?
Nem lehet leszedni róla. Még a fonalas algákat se, ami gyengébb, az is kivégzi. Vágd ki a nagyon fertõzött részt, a maradékot kezeld esy carboval, hátha segít... de nem valószínû. Nem egy ellenálló rendes száras leveles növény, csak egy gyenge moha. Az alga kivégzi.
A kérdező hozzászólása: Esetleg még tudnátok adni tippet, hogy a jávai moháról le lehet valahogy szedni? Ez a legnagyobb bánatom az egészben :( Épp hogy már kezdett belendülni...elfolytja ez a...
A kérdező hozzászólása: Rendben, megpróbálok mindent megtenni, köszönöm szépen!
Szia, kicsit késõi a válasz, de nekem a boltban az Easy Life algaölõ szert ajánlották, szintén ecsetalgára. Heti egyszer, vízcsere után nyomtam az akváriumba, és kb 2, 5 hónap alatt már csak minimális az ecsetalgám. Pusztulást nem okozott a szer, de rá is van írva, hogy nem ártalmas. Csak picit drága, picivel 3 ezer fölött volt.

Az baj, ha keves fenyt igenylo novenyt rakok sok fenyt igenylo noveny melle?

Es sok fenyt kap az osszes.

Legjobb válasz: A kevés fényt igénylõ az azt jelenti, hogy tud fejlõdni kevesebb fény alatt is. Az erõsebb megvilágítás csak jót tesz neki is.

A kevés fényt igénylõ az azt jelenti, hogy tud fejlõdni kevesebb fény alatt is. Az erõsebb megvilágítás csak jót tesz neki is.
Igen, egy ideig, de pl az anubias levelei hajlamosak algásodni. Gömbmohát is láttam már másnál sárgulni/barnulni ahol nagy fény volt és tápozott rendszeresen. Nálam ahol alig van kis fény, nulla tápozás és semmi odafigyelés, itt a gömbmohán egy barna folt sincs, szép zöldek mind és az anubias is elvan. Láttam már randa növényeket, de nekem ezeket még nem sikerült elrontani, hiszen annyira igénytelenek mint egy mûnövény. Ha algásodik, át kell pakolni a szélekre. Árnyékosabb részt kell keresni. Thakasi Amano is úgy szokta, láttam videón. Õ egyenként kikeresi az árnyékokat a kövek közt és valószínûleg van értelme a dolognak hosszú távon.

Sürgõsen szeretnék valami itthon végezhetõ munkát. Nagy bajban vagyunk sajnos. Az sem baj ha keveset fizetnek, kérlek s egítset ek?

Olyan ami nem lehúzás és nem cseszik át a fejemet. segítsetek kérlek!!! Sürgõõõõs!!!! Privibe is jöhet

Legjobb válasz: Sajnos ilyen nem létezik!

Sajnos ilyen nem létezik!
Lassan 5 éve keresem én is, de eddig még nem találtam ilyet. :(
Sajna én sem tudok ilyet, de ha létezik akkor engem is érdekelne a dolog
A kérdező hozzászólása: Kedves utolsó kaptam 2 linket, ha gondolom elküldöm neked, de szerintem átcseszõsek. Egyiknél 36ezret fizetni is kell.
Akkor ne küldd el de azért köszi:) Olyat meg sem probálok amiért nekem kell fizetni.... Egyszer már átvertek vele
Nem átcseszõs és azért fizetsz mert terméket veszel vele, vagyis a terméket veszed meg amivel dolgozol amit eladhatsz, én már kerestem vele a munkatársam havi 400at visz haza.
A kérdező hozzászólása: Hát hogyne :) Szerinted azért tettem ki a kérdést, mert van fölös 36 ezrem??????
Nem én csak segíteni szerettem volna, mivel tudom, hogy nincs más lehetõség.

Baj az, ha kevés ruhám van, de több kiegészítőm, pl bizsu. Körömlakkom vagy táskám vagy pl a hajam?

Legjobb válasz: Nem, mert többféle képpen össze tudod kombinálni, így olyan,mintha több ruhád lenne. Nem baj, egyáltalán

Nem, mert többféle képpen össze tudod kombinálni, így olyan, mintha több ruhád lenne. Nem baj, egyáltalán
Nem baj:)

24hetes vagyok első babás, és kb 3órája folyamatosan mozog a babám ez normális? Teljesen befészkelte magát a jobb oldalamra ez mennyire sűrű ügye nincs baj? Csak annyi mindent hallok, ha sokat mozog az a baj, ha keveset az.

Legjobb válasz: Na, remélem, lehiggadt mindenki... A kérdésedre a válasz, hogy nagyon is örülj, ha ennyit mozog! Én ugyanígy voltam, mint te! Az én kisfiam is nyomta a rizsát egész álló nap, reggeltõl estig! Bárhol jártam, akármikor meg tudtam mutatni másoknak, hogy milyen érzés az, mikor rúgdos! Csak megfogtam a kezüket, rátettem a hasamra és 2 percen belül már fel is jajdultak örömükben, hogy "de jóóóó, rúgdal!!!" Egy kismama a terhesség végére teljes mértékben ismerni fogja a babája napi ritmusát, hangulatát és Te is ki fogod õt ismerni. Nálam a baba rossz hangulatának az a jele, ha nem mozog... Akkor tudom, hogy vagy front van, vagy nem kapott "ismerõs" kaját... Ha vendégségben eszem, nem reagál a kajcsira... Más fûszerezés, más állag, és elképesztõ, hogy különbséget tesz már anya fõztje és a másoké közt. Örülj, ha mocorog, jól érzi magát! Boldog babavárást! 35 hetes kismami

Na, remélem, lehiggadt mindenki... A kérdésedre a válasz, hogy nagyon is örülj, ha ennyit mozog! Én ugyanígy voltam, mint te! Az én kisfiam is nyomta a rizsát egész álló nap, reggeltõl estig! Bárhol jártam, akármikor meg tudtam mutatni másoknak, hogy milyen érzés az, mikor rúgdos! Csak megfogtam a kezüket, rátettem a hasamra és 2 percen belül már fel is jajdultak örömükben, hogy "de jóóóó, rúgdal!!!" Egy kismama a terhesség végére teljes mértékben ismerni fogja a babája napi ritmusát, hangulatát és Te is ki fogod õt ismerni. Nálam a baba rossz hangulatának az a jele, ha nem mozog... Akkor tudom, hogy vagy front van, vagy nem kapott "ismerõs" kaját... Ha vendégségben eszem, nem reagál a kajcsira... Más fûszerezés, más állag, és elképesztõ, hogy különbséget tesz már anya fõztje és a másoké közt. Örülj, ha mocorog, jól érzi magát! Boldog babavárást! 35 hetes kismami
Sziasztok! Én 22 hetes vagyok és nekem is biztos csak a jobb oldalon van mert arra eláll a hasam.és látom amikor rugdos szinte a mellem alatt..Ami rossz hogy pont ott szúr valamiért(biztos felnyomja a szerveket).
Az elsõ válaszolónak üzenem, hogy inkább ne válaszoljon ha értelmesen nem tud. Egy elsõ babáját várónak igenis minden új és itt annyi hülyeséget kérdeznek a kismamák amikre meg senki nem ad lehurrogó választ. Én is elsõ babámat várom és amikor nekem elõször órákig ugrált a baba én is feltettem magamban a kérdést, hogy nem azért mozog e ennyit mert most meg valami nem jó neki. Sokan írják, hogy éjjel ha x oldalukra fekszenek a baba annyira rugdal, hogy el kell fordulniuk mert hogy az nem jó a babának. ebbõl kiindulva a kérdést feltevõ kismami is gondolhatta, hogy esetleg vmi nem oké odabent. Üzenem neked kedves kérdezõ, hogy tényleg hallgass az ösztöneidre és amíg látható jele nincs a bajnak addig csak a jóra gondolj. ha nagyon ugrálj, örülj neki és beszélgess vele. Sok boldogságot! 31 hetes km
Mi lenne, ha a sok sületlenség helyett inkább az öszöneidre hallgatnál?? Kevesebb marhaságot kellene olvasnod..
ne légy felháborodva, kedves kérdezõ, a válaszolónak igaza van. Örüljünk, hogy mozog, mert ha nem mozog, az sokkal rosszabb. Én csak akkor esek kétségbe, ha már fél napja nem mozgott. 25 hetes szintén elsõ babás
A kérdező hozzászólása: Milyen kedves vagy válaszoló!!!!!!Mivel elsõ babás vagyok természetes szerintem, hogy mindent elolvasok!!!!!!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm és tudom, hogy az a jó ha mozog de úgy gondolom ezért van az oldal hogy kérdezzen aki nem tapasztalt!!!Csak annyi mindent hallani és még ilyen nem volt, de persze nagyon élvezem, imádom ahogy ficánkol!!!!!!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm utolsó válaszoló nagyon kedves vagy erre volt szükségem:) )!!!!!!Boldog babázást majd neked és könnyû szülést:) )
A kérdező hozzászólása: Nagyon kedvesek vagytok:) )!!!akkor jól érzi magát ott:) )!!!mindenkinek sok boldogságot!!!!!!

Az baj ha keveset iszom? (npai kb 1 liter a levessel együtt)

Legjobb válasz: Igen baj, mert egy ember napi folyadékszükséglete a kövatkezõképpen alakul: elsõ 10 lg-nál 100 ml /kg, a második 10 kg-nál 50 ml/kg, a további 10 kg-nál 20ml/kg, tehát ha te 70 kg vagy akkor 10*100+10*50+50*20=2500 ml folyadék naponta

Dieta mellett nem csak egeszsegugyi okok miatt ajanlott inni, hanem a dieta sikeressege miatt is. A szervezetunk jelzese neha csaloka: elofordulhat, hogy ehesnek erzed magad etkezes utan nem sokkal, valojaban pedig folyadekra van szukseged. Probald csak ki, neha a kivanossagot, az enyhe ehseget (most nem farkasehsegrol beszelek) egy pohar viz is csillapitja.
Igen baj, mert egy ember napi folyadékszükséglete a kövatkezõképpen alakul: elsõ 10 lg-nál 100 ml /kg, a második 10 kg-nál 50 ml/kg, a további 10 kg-nál 20ml/kg, tehát ha te 70 kg vagy akkor 10*100+10*50+50*20=2500 ml folyadék naponta
HA keveset iszol akkor könnyebben lehetsz veseköves...
Hát én utána olvastam, sõt még szigorlatoztam is belõle, hihetetlen de ennyit kell inni egy felnõtt embernek naponta.
Az nagyon kevés igyál többet egy embernek kb 2-2, 5 litert kell innia . Vegyél erõt magadon és igyál sokat mert még a végén bajod is lehet belõle. Ha sokat fáj a fejed és szédülsz néha akkor az már ennek a tünetei. Figyelj oda!
Igen, baj, nem is kicsit... A leves nem teljes értékû folyadék, mert só van benne. Óránként egy pohár víz a normális. Szív, keringés, bõr, öregedés, és még egy csomó mindenre hatással van. A szervezet takarításához is víz kell. Méregtelenítés, stb.. Az nem segít, ha egyszerre, este benyomsz másfél liter vizet-fokozatosan kell.:)
Már ne haragudj, de te írtál kapitális baromságot, a test nem vízgyár... :D Az egy dolog, hogy nagyon rosszul tudod, az egy másik, hogy ne adjunk tanácsokat felületes és nagyon ostoba infók alapján. A tested nem gyárt vizet, 3 nap alatt meghalsz, ha nem iszol, nem veszel magadhoz folyadékot. Ha napi 2 görögdinnyét elfogyasztasz, nem kell még 2 liter vizet innod rá. De az elektrolitháztartásodat nagyon fel tudod borítani, ha nem iszol legalább másfél litert... Óránként egy pohár vizet azért szoktunk tanácsolni, mert az kellõképpen fokozatos és akkor is meg tudod inni, ha nem érzed magad szomjasnak. Nem vitatéma- tény, pont.
Jézusom, ennyi nagyokost. Maradj életben víz nélkül, ha nagyon nehéz, gyõzködd magad közben, hogy te tudod, önjáróan is termelõdik elegendõ víz! :) Csodálni fognak érte, Guinness rekorder is lehetsz, ha megmaradsz..:D:D --hozzáértõ--
Kicsit olvass utána, mert képzeld a szervezet állít elõ vizet, persze nem litereket, de akkor is. -ha pedig egyfolytában iszol nem csak a káros anyagokat fogod kipucolni a szervezetedbõl hanem a vitaminok és ásványianyagok egy részét is.
Óránként egy pohár víz... na ezt a baromságot. Nem mindenkinek van erre szüksége, a víz igény sok mindentõl függ, de ez nagyon sok. Egy átlagembernek 2l vízre van szüksége, de az nem azt jelenti hogy 2 liter vizet kell innia. A "száraz" kajának is van víztartalma, illetve a gyümölcsöknek is (80% körül), ráadásul a szervezet is gyárt vizet a táplálék elégetésekor. Ugyanakkor a napi össz. 1l folyadékbevitel valóban kevés. Szokj rá a teázásra. :)
Azért az is hülyeség, hogy 3 nap alatt meghalsz, ha nem iszol vizet. Víz nélkül akár 9-10 napig is bírja egy egészséges szervezet. Ha valaki kevés vizet iszik, az vese homokhoz vezet, illetve könnyebben elhízik.
egy liter semmire nem elég egyik hajnalba arra keltem hogy nembirok mozogni ugygörcsölt az oldalam és nem tudtam mi az mentõk vittek be korházba kiderült hogy vesegörcs volt mer napi 1 litert ittam .. nemjáték jah és kezd kialakulni vesekövem szoval figyelj rá oda komolyan bajod lehet belõle ha hosszútávon nem iszol eleget.

18 hetes kismama vagyok, ikreket várok, már 16 hetesen éreztem hogy mozognak de azóta csak nagyon ritkán érzem, valamikor egész nap sem. Szerintetek az baj, hogy keveset mocorognak?

Legjobb válasz: én csak a 20 héttõl éreztem rendszeresen de sokat 24 héttõl mozognak...és így is van hogy uh n látom pörögnek én meg nem érzem...

én csak a 20 héttõl éreztem rendszeresen de sokat 24 héttõl mozognak...és így is van hogy uh n látom pörögnek én meg nem érzem...
A kérdező hozzászólása: Kicsit megnyugtattál.Akkor remélem 1-2 hét múlva már többet mocorognak.Elsõ terhességed?Kisfiúkat vársz vagy kislányokat?Nekem 13 hetesen azt mondták kislányok.
Sztem front van. Az enyém általában éjjel mozog, kivéve, ha jön az esõ. Az utóbbi pár napban folyamatosan a tengelye körül forog. :-) (Én is így rá szoktam parázni, de nekem bevált, h hanyatt fekszem és picit megböködöm az oldalam, akkor nagy kegyesen visszabök)
A kérdező hozzászólása: Igen az lehet hogy a front miatt van hogy nem olyan fürgék, de remélem azért 1-2 hét múlva már jobban fogom érezni.
elsõk, egy fiú egy lány :) 26 hetesek vagyunk most... És a frontokra õk is nagyon reagálnak...ha esõs rossz idõ van mint pl hétfõn legszívesebben átadnám a testem nekik ...2 éjszaka nem hagytak...ma meg épp hogy megvan a reggeli és kaja utáni bejelentkezés...de nem ijedek már meg (nagyon) mert már kezdem kitapasztalni hogy õk ilyenek...
A kérdező hozzászólása: Nekünk két kislány lesz, õk egypetéjûek.Akkor várok türelmesen, késõbb biztos többet fognak mocorogni.Te hány kilót híztál, és hol fogsz szülni?Én eddig 4 kg-ot, és Gyöngyösre járok.
5 kg így a 26 hétre...Debrecen
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ! Boldog babavárást! :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!