Találatok a következő kifejezésre: Baj az, az Ad-Aware programban kitörölöm (1 db)

Baj az, ha az Ad-Aware programban kitörölöm a kritikus objektumokat ahelyett, hogy karanténba helyezném őket?

Legjobb válasz: Nem, a kritikus objektumokat töröld nyugodtan. V égülis teljesen mindegy hogy törlöd vagy karanténba helyezed, mindkét módszerrel hatástalan lesz, csak a karantén elõnye hogy ha rájössz hogy nem ártalmas egy objektum, akkor visszatudod állítani.

Nem, a kritikus objektumokat töröld nyugodtan. V égülis teljesen mindegy hogy törlöd vagy karanténba helyezed, mindkét módszerrel hatástalan lesz, csak a karantén elõnye hogy ha rájössz hogy nem ártalmas egy objektum, akkor visszatudod állítani.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Mi az az Updatus User?

Mi ez, és hogyan tudom eltávolítani, mert engedély szükséges hozzá.

0

Vettem 1 asusp5b alaplapot keztől uj hutes van rajta de nagyon porog jobban mint maximumon kéne de tapasztalom rajta akar mijen ventit az alaplapra dugok jobban porog a megszokotnal és a gephaz rezonál is ez miert van karosothat az alaplapom?

0

+36202434466 eez a szám lehet emeltdijas? Vagy kizárólag magán telefonszám?

3

HA nem tudom kikapcsolni a Bitlockert a számítógépen akkor lehet komoly gond az adatvesztésen kívül?

Konkrétan arra gondolok,hogy lesz e olyan,hogy nem tudok fel telepíteni egyes dolgokat vagy majd nem enged belépni? stb.. ilyen vagy hasonló komoly gondok.

1

Ha sok a gépemen a tört/lopott program vagy játék akkor lassul, instabilabb lesz az oprendsz. /gépem?

3

Ez vírus lenne? Ma bekapcsoltam a gépem és ezt írta ki: Veriffyng DMI Pool data.. Intel (R) Boot agent GE v1.2.10 PXE-E61: Media test failture check cable PXE-MOF: Exiting Intel Boot Agent. DISK BOOT FAILTURE, INSERT SYSTEM DISC AND PRESS ENTER

A merevlemezzel nincs baj mert a piros led világít próbáltam belerakni egy másikat is de semmi hogy tudnám megoldani a problemet?

6

Jelzi nekem a Facebook, ha valaki külföldről belép a profilomra?

Ha kint vagyok külföldön, és valaki itthonról belép rendesen a használt jelszavammal, kiírja azt nekem?

1

Ki tudom kapcsolni, ha elfelejtettem a bitlocker jelszóm és nincs már meg a pendrive amin volt jelszó?

Ha nem lehet kikapcsolni milyen hátrányaim lesznek belőle komoly vagy semmilyen? Vagy van rá valamilyen mód, hogy kikapcsoljam? Nagyon remélem, hogy van.

2

A kaspersky anti-virus 2012 trial verziót hogyan lehet letörölni a gépről (újrahúzás nélkül), vagy telepíteni másikat (melyik? ) amivel "kompatibilis"?

1

Hogyan tudnék belépni egy Win7-es gépbe, aminek nem tudom a jelszavát?

Nagyon kellene a gép, de az öcsém megváltoztatta a jelszót, mert a unokatesómék itt aludtak és hogy ne férjenek hozzá, csak nekem meg elfelejtett szólni és most majd csak holnap lesz itthon, nekem meg ma kellene a gép. Be tudok valahogy jelentkezni?
A kérdést telóról írtam, de nekem nyomtatni kellene a gép, pendrive-ról, tehát duplán nem jó a teló :(

4

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!