Találatok a következő kifejezésre: Baj az, az Ad-Aware (2 db)

Letöltöttem az Ad-Aware Antivirus 10.5.1 ingyenes verzióját. Hiába telepítettem fel, egyszerűen nem tudom elindítani a vizsgálatot a gépemen, szürke a gomb és nem tudok rámenni. Mi lehet a baj?

Próbáltam már úgy is, hogy kértem aktiváló kódot előtte, de úgy sem ment. Így viszont most nem védi a gépemet, akármit is próbálok.

Legjobb válasz: Eloszor is,az nem er sokat. Ha allando vedelem kell ami ingyenes akkor Avast;Avg free;Panda cloud;Bitdefender free;Avira.. Ha fizetos ott az ESET ami magazinos koddal hasznalhato legalisan. Geped erossegetol fugg melyiket hasznald.... Ha alkalmankent akarsz lefutattni keresot akkor ott a Malwarebytes ami a legjobb,illetve Hitman Pro,de eleg a malwares is... Ezt az adware akarmit megfelejsd el szerintem.

Eloszor is, az nem er sokat. Ha allando vedelem kell ami ingyenes akkor Avast;Avg free;Panda cloud;Bitdefender free;Avira.. Ha fizetos ott az ESET ami magazinos koddal hasznalhato legalisan. Geped erossegetol fugg melyiket hasznald.... Ha alkalmankent akarsz lefutattni keresot akkor ott a Malwarebytes ami a legjobb, illetve Hitman Pro, de eleg a malwares is... Ezt az adware akarmit megfelejsd el szerintem.
Innen töltötted le? Ez a gyártó oldala, a Free-t kell. Nekem volt régebben a gépemen, nem volt semmi gond vele, mûködött. Az természetes, hogy ingyenesnél is regisztrálni kell. http://www.lavasoft.com/products/ad_aware_free.php
FileHippo-val voltak már gondok, fertõzött fájlok voltak feltöltve! De az UpdateStarral is jártam már így. Csak a gyártó oldala a megbízható. Töröld az Ad-Aware-t és töltsd le ezt, 30 napos próbaverzió, aztán vagy megveszed vagy újságkóddal használhatod. Figyelem: tûzfalas, a Windows tûzfalat ki kell kapcsolni, mert összeakad vele. Beállításokban segít a Sicontact. http://www.eset.hu/letoltes/otthoni/ess
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat! Le is töröltem, semmire nem volt jó. Pedig egyébként a gyártó oldaláról töltöttem le. Láttam is, hogy másnak mûködött, nekem viszont valamiért nem. Az Avirára esett végül a választásom, le is futtattam, kapásból 6 vírust kiszedett. Egy picit fogja a gépet, de egyelõre marad ez.

Baj az, ha az Ad-Aware programban kitörölöm a kritikus objektumokat ahelyett, hogy karanténba helyezném őket?

Legjobb válasz: Nem, a kritikus objektumokat töröld nyugodtan. V égülis teljesen mindegy hogy törlöd vagy karanténba helyezed, mindkét módszerrel hatástalan lesz, csak a karantén elõnye hogy ha rájössz hogy nem ártalmas egy objektum, akkor visszatudod állítani.

Nem, a kritikus objektumokat töröld nyugodtan. V égülis teljesen mindegy hogy törlöd vagy karanténba helyezed, mindkét módszerrel hatástalan lesz, csak a karantén elõnye hogy ha rájössz hogy nem ártalmas egy objektum, akkor visszatudod állítani.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!