Találatok a következő kifejezésre: Baj az, az (12858 db)

Mi a baj azzal az emberrel, aki jól érzi magát ha nem csinál semmit csak lustálkodik naphosszat?

Legjobb válasz: Egyszer egyszer elmegy ez, de ha csak ettõl érzed jól magad, akkor igencsak sekélyes vagy és szegényes az érdeklõdési köröd.

Egyszer egyszer elmegy ez, de ha csak ettõl érzed jól magad, akkor igencsak sekélyes vagy és szegényes az érdeklõdési köröd.
Én õszintén irigylem az ilyen embereket. Gyerekként én is ilyen voltam. Egész nyarak elmentek úgy, hogy feküdtem a fûben és olvastam. Most meg állandóan bûntudatom van, ha semmi "értelmeset" nem csinálok. Tudom, hogy baromság, és nem tudok szabadulni tõle.
mert majd pár év múlva rájössz hogy egy sekélyes szar életviteled van, ahelyett hogy normális dolgokat is csinálnál
Azzal semmi baj, ha egy évben 1-2 ilyen nap adódik, és akkor jól érzi magát az illetõ. Sõt, szerintem mindenki van így. De, ha így éli az életét... Azzal többek között az is a baj, hogy ezt kizárólag másnak a "hátán" lehet csinálni.
Semmi. Csak ez nem élet. Legalábbis nekem. De ha valaki ettõl érzi jól magát, azt sem ítélem el. Ilyen típus vagy és kész.
Semmi, ha közben olvasgat, tanul valamit, tájékozódik, informálódik, tudást gyûjt. Szellemileg nem nevezném lustának.
mert kellenek a levegõváltozások is, látni embereket, mozgást, való életet, a események odakint zajlanak, vannak idõszakok mikor tanul az ember és kell a nyugi mert nem eshetünk át a másik oldalra hajtunk mint a gép, de megérteni a dolgokat csak úgy tudod ha részese vagy!

Mért baj az az anyosomnak, hogy nem sminkelem magam állandoan?

23 éves vagyok ,nemcsunya a borom ,nincs rajta pattanás,persze ..nem tokéletes ,de attol mért kellene szégyelnem magam smink nélkul ? Pl : simán leugrok a sarki kozértbe smink nélkul ,csak ugy naturan :) Vagy sétálni is ki merek menni a lányommal az utcára,esetleg még a játszoterre is. O mindig ki van festve ,musszempillák ,mukormok ,alapozo ,puder, pirosito ,ruzs- mindig ...még otthon is...mért nem tud elfogadni igy ahogy vagyok ? Igazabol az akasztott ki ,hogy az anyukámnak is panaszkodott ,hogy festhetném magam kicsit tobbet,hisz fiatal vagyok .De ha nemérzem szukségesnek ... és mért nem a szemembe mondta akkor ,mért a saját anyukámnak és nem nekem...? Amugy énis festem magam ,ha megyunk valahova, akar hozzá is. De itthonra szerintem felesleges ,és a boltos néninek is ... Amugy nemvagyok elhanyagolva meg ilyenek...nemkell azt gondolni ,de 2éves kislányom mellett nemvagyok mindig tipp topp ez igaz, de kocos sem vagyok ,sot meg a ruham is tiszta :D Akkor mért kell ilyet mondani,hogy igenytelen vagyok...? Annyira felmérgesitett. Ti mit szoltok ehhez ? Ti szerintetek is igénytelen trampli az aki nincs mindig kimázolva ? Ez komoly ?

Legjobb válasz: Ha ki lennél otthon sminkelve, akkor meg kitalálná, hogy a zseretõdet várod. Az ilyen kötekedõs emberek még az élõ fába is... Emiatt ne stresszeld magad, tojjál rá, [email protected] tabletta legyen készenlétben!

Ha ki lennél otthon sminkelve, akkor meg kitalálná, hogy a zseretõdet várod. Az ilyen kötekedõs emberek még az élõ fába is... Emiatt ne stresszeld magad, tojjál rá, [email protected] tabletta legyen készenlétben!
Mit foglalkozol vele? :) azt gondol amit akar, te így érzed jól magad. Apósom abba beleszólt, hogy miért nem úgy hordom a hajamat, ahogy elmondta, szerinte hogyan lenne jó. Már csak richtig nem úgy hordom, hadd bosszantsa :) Rólad is leakad majd egy idõ után az anyós. :)
Ne foglalkozz vele, irigykedik, mert te smink nélkül is jól nézel ki, fiatal vagy, szép a bõröd. Én anyósom is ilyen, nem teszi túl magát azon, hogy 50 felett már sosem lesz olyan a bõre mint nekem 25 évesen, ezért olyanokat mond, fülem kettéáll, rendesen vissza kell fogni magam, hogy ne röhögjem képen...
Lehet Anyósodnak a sminkelt nõk az igényesek. Pedig nem azt jelenti. Kifejezetten visszataszítónak tartom a sok festéket. Nem azt mondom, hogy semmi nem kell, de egy fiatal szép vastag vakolat nélkül is. Az idõsebb nõkön néha rengeteg van. Ettõl még idõsebbnek látszanak. Játszótérre minek a smink? Ne törõdj vele! Élj úgy, ahogy Neked jó.
Éld úgy az életed , ahogy te akarod . De kérdezd meg "kedves" e anyósodat , hogy amikor õ ugyanannyi éves volt , mint te most , festette e magát . Ha nem-et válaszol , akkor te is válaszold azt , hogy na látod . Ha igent , akkor mond el neki , hogy az az õ korában volt csak divat , ma a természetesség a divat , ez a menõ , és a férfiak mostanában inkább a belsõ szépséget részesítik elõnybe . ( Mégha nem is mindig igaz ! ) Lehet hogy õ is le fog szokni a vastag sminkrõl .
Én aztán nem irigykedek, férfi vagyok nincs mire irigykednem. De azért a rondaság is egy lehetséges magyarázat, bármennyire is fáj ez nektek, nem biztos, hogy mindig a kérdezõ a tökéletes és a szent.
Lehet smink nélkül ronda vagy.
Ha valaki szép, akkor smink nélkül is szép, de minimális natúr sminkkel még szebb.
"De azért a rondaság is egy lehetséges magyarázat, bármennyire is fáj ez nektek, nem biztos, hogy mindig a kérdezõ a tökéletes és a szent." Annyira csak nem lehet ronda, ha a férje elvette feleségül és még gyereket is csináltak...
szerintem azért, mert neki van egy nõképe, és te nem olyan vagy. Tudod, vannak emberek, akik azt hiszik, csak úgy jó, ahogy õk csinálják. Na, az én anyósomon szerintem az életben nem volt smink.
Egyszerû a válasz: irigy.
Nohát minden 23 évesnek ilyen problémái vannak az anyóssal? :D
Én otthonra aztán ki nem sminkelem magam. Ha kilépek az ajtón akkor is csak annyit csinálok, hogy korrektorral próbálom eltüntetni a karikákat a szemem alól, kompakt púder, hogy ne legyen fényes a fejem és szempillaspirál. Ritkábban még ki is húzom a szemem felül, de ennyi, ez a max. Az én anyósom is megtalált, hogy ez olyan mintha nem is csinálnék semmit, mert nem látszik. Ez a természetesség lényege, hogy még nem virítasz az utcán. Szerinte az a szép ha lilára meg rózsaszínre van a szemed kifestve, mûszempilla, szivárvány összes színében pompázó mûköröm és festett haj, póthaj felcsatolva. Szerintem meg ez undorító, de nem szólok érte. Én is 23 vagyok és 2 éves a fiam (:
Én speciel nem bukok az idõsebb egyedekre, ha jól tudom a nõk vannak annyira oda a 40-es, 50-es pasikért, nem pedig fordítva.
A válaszíró 53%-ban hasznos válaszokat ad. Akkor is hülyeséget írsz. Most erre én is mondhatnám azt, hogy az anyósa is azért festi magát, mert smink nélkül ronda. Nem egy emberrõl tudnék képet mutatni neked sminkkel és smink nélkül. Sokra megy az anyósa is, hogy még otthon is festi magát ráérõs dolgában, meg mûszempillát rak fel öreg létére. Sok öregasszony még röhejes ettõl, nem hogy szép. De lehet van olyan férfi, aki az ilyen vén lányokra bukik, ugye 53%-os?:D
Ha valaki szép, akkor smink nélkül is szép. Nem értem miért akarja rád erõltetni a saját stílusát. Sok helyre én sem sminkelem magam. Senki nem szólt még meg érte. Meg egyébként is, ne hogy már csak akkor vegyen valaki emberszámba, ha ki vagyok festve. :) :) :) Amúgy sem tesz jót az arcnak, ha mindig festve van, nem tud "fellélegezni", s ráncosodni kezd.
A kérdező hozzászólása: Igazatok van , nemkéne torodnom vele , de annyira felhuzott ezzel , hogy az anyukámnak ilyeneket mondott , akkor miket mondthat a batátnoinek...tudom ne is torodjek vele , de mégis bánt :( hát szerintem kb o is igy van vele , mint az 5 . választ adonál...Elég szép no . De szerintem sem azon mulik a szépség h ki milyen szépen van kifestve...Ugyh nemis értem...
A kérdező hozzászólása: 4-es Nem vagyok ronda :D de koszonom a válaszodat
Miért foglalkozol az anyósod véleményével, ha magad is látod, hogy ostoba? Én nõ vagyok, és soha nem sminkelem magam, pedig nincs bababõröm. Ha az én anyósom vagy bárki azt merné mondani, hogy igénytelen trampli vagyok, mert nem mázolom ki magam, aznap látna utoljára, a követlezõ nap peidg akkor, amikor földig hajolva bocsánatot kért és kimosta a száját szappannal.

Miért baj az az egészségen kívül, hogy a mai fiatalok dohányoznak és alkoholt fogyasztanak?

Legjobb válasz: Mondjuk mert a cigi és az alkohol árát nem feltétlenül õk keresik meg, hanem a szüleik pénzét költik erre. Meg mondjuk túl fiatalok ahhoz, hogy alkoholos befolyásoltság alatt elkövetett hülyeség miatt vállalják a felelõsséget a tetteik után. Meg sokszor csak azért cigiznek, meg isznak, mert az xy ember is ezt teszi. Nagyon sok fiatalnál ez csak majmolás, míg felnõtt embernél azért nem így van. És persze az egészség. Felnõtt embernél is károsak ezek a dolgok, de minél fiatalabban kezdi el valaki, annál többet tud ártani.

Becsülendõ, hogy te fizetsz mindent, de a probléma ott van, hogy nagyon fiatal vagy és a szüleid azt látják, hogy tönkre teszed magad és nem azért neveltek, hogy meghalj a cigitõl meg hasonlók, ha nem hogy lássák ahogy felnõsz, és egészséges gyereked lesz egyszer...szerintem ez csalódást okoz nekik.
"Akkor meg mi a probléma? Mindenkinek van 1 káros szenvedélye- " Igen, a felnõtteknek, akik úgy cseszik szét a testüket ahogy akarják. De fiatalon még nem szoktak általában arra gondolni, hogy lesznek õk még 30-40+ évesek is, a lányok arra, hogy lesznek majd terhesek, stb. Ha felelõsségteljes vagy, akkor nem csak a mai nap szórakozására gondolsz, hanem a saját egészségedre, a holnaputáni magadra is. Lehet attól még szórakozni, jól érezni magad, de annyi jó dolog van a világban, ami nem tesz tönkre.
Azért, mert ezek nélkül is nagyon nehéz egy mai fiatal számára, aki elindul az életben.Ezek a dolgok súlyos kiadások nap mint nap.Sokkal jobb helye is lenne ennek a pénznek. A hírekben most épp látható, hogy hová vezethet a mértéktelen ivászat 0 felelõsséggel.Fiatalok ésszel, ti vagytok a jövõ!!!
4. vagyok, igaza van az elõzõknek: ki keresi meg rá a pénzt? Azért manapság a szülõk elég sokat gürcölnek azért, hogy a gyereknek meglegyen minden ami kell, azért ezt a pénzt elszórni hülyeségekre nem korrekt. A piát és a cigit nem a szülõnek kell fedezni, menjenek el valahová dolgozni és a saját fizetésüket arra költik amire akarják.
Az egészségen kívül? Miért az nem jelent semmit? Az nem elég érv, hogy kevesebb oxigén jut a testükbe, a bõrük gyorsabban öregszik, stb? Az alkohol kis mértékben még nem lenne gond, amikor Olaszországban jártam még a gyerekek is kaptak vizezett bort, de a összehányós-részegen fetrengõs buliknak meg van az a veszélye - amellett hogy értelme sincs az eszméletlenségig ivásnak - , hogy a magát kiütött lány újdonsült anyukaként ébred és gõze sincs, hogy ki lehet az apuka. És a jobbik eset az, hogy ha "csak" a mobilja meg a pénze hiányzik.
Mondjuk mert a cigi és az alkohol árát nem feltétlenül õk keresik meg, hanem a szüleik pénzét költik erre. Meg mondjuk túl fiatalok ahhoz, hogy alkoholos befolyásoltság alatt elkövetett hülyeség miatt vállalják a felelõsséget a tetteik után. Meg sokszor csak azért cigiznek, meg isznak, mert az xy ember is ezt teszi. Nagyon sok fiatalnál ez csak majmolás, míg felnõtt embernél azért nem így van. És persze az egészség. Felnõtt embernél is károsak ezek a dolgok, de minél fiatalabban kezdi el valaki, annál többet tud ártani.
15, 5 évesen te csak hiszed, hogy tudsz magadra vigyázni. Az ember az ilyen gondolatain (hogy akkor õ úgymond már "felnõtt" volt) már 3-4 évvel késõbb is csak nevet. Akkor vagy a legnagyobb gyerek, ha azt hiszed, már felnõttél.
ez engem is érdekelne, bocs az OFFért
A kérdező hozzászólása: Focizom aktívan Megye 1.-es csapatban másodikak vagyunk! :)
Régebben ilyen voltam, mint te, és már látom, hogy hülye voltam, ergo te is hülye vagy. Akinek esze volt, nem szokott rá semmire. Egyszerûbb, mint leszokdosni többször, mire végleges lesz kisebb csoda folytán.
"Ha betöltöm a 18-at utána úgyis leteszek minden káros szenvedélyt, " Azt te csak hiszed.... káros szenvedélyektõl megszabadulni nagyon nehéz. Amúgy meg most van fejlõdésben a szervezeted, most még változol, a cigivel többet ártasz magadnak mint hiszed ÉPP MOST, a legfontosabb idõszakban.
Az, hogy a legtöbben a szüleik pénzét költik el rá, és egy rászokott tizenéves adagja nagyon sokba kerül....
"Szerintem még mindig az én dolgom, hogy hogyan b*xom szét magamat." 18 év alatti vagy, a jog szerint korlátozottan cselekvõképes, tehát törvény szerint sem vagy "teljesen beszámítható". Vagyis nem vagy olyan személy, aki tisztában van a tettei következményével. Sem a jog, sem a társadalom nem tart nagykorúnak, és ahogy olvaslak, nem is cáfolsz erre rá. Amúgy neked csak ez a szórakozás? Én 40 vagyok, én is úgy vagyok hogy egyszer élünk és egy csomó dolgot "megérdemlek", mert nincs értelme sanyargatni magam, de ez pl egy többszáz forintos pomelo-ra vonatkozik, egy doboz drága áfonyára, egyes szórakozásra, utazásokra, cuccokra, de sosem olyanra, amivel szétcseszem magam. Kiszámoltad már, hogy mennyit költesz cigire és piára? Azt megnézted, hogy mit tudnál ezen a pénzen venni? Amit még ne felejts el, hogy bizonyos dolgok mindenkire másképp hatnak. Van, aki tini korától fogva vedel és cigizik, majd elüti egy autó 95 évesen azért, mert egy fiatal csaj után fordult. Van aki meg 40 évesen meghal tüdõrákban vagy májrákban... az, hogy te melyik leszel, azt nem tudhatod. Arra ne számíts, hogy ha a szüleidnek nem lett baja akkor neked sem lesz, én tudok neked rokont mutatni, ahol a most már 85 éves apa a 79 éves feleségével már évekkel ezelõtt eltemették az akkor 31 éves fiúkat, aki rákban halt meg....
Tudod, ha annyira nagy lennél, mint amekkorának itt beállítod magad, akkor sportolni járnál, hogy eszményi tested legyen (jó külsõvel könnyebb csajozni - nézd meg pl. a vízilabdásokat, mindig körbeveszik õket a jó nõk). Lehet kapni elfogadható áron kondi- és úszóbérletet, lehet járni sportolni is, a nagyobb városokban mindig indul v.milyen edzés. A piától amúgy meg romlik a spermád minõsége, tönkremegy a májad, és kiszáradsz, meg büdös leszel.
A kérdező hozzászólása: Szerintem még mindig az én dolgom, hogy hogyan b*xom szét magamat. Õk is ilyen idõs korukban ezt csinálták, elmondták nekem, szerencsére már se anyu se apu nem dohányzik, letették õk is, köszönik jól vannak! Anyu absztinens, apu havonta 1x-1x szokott inni baráti összejöveteleken.
Az meg nem ment fel a dolog alól, hogy mit segítesz nekik... elég segítség lenne, ha nem innál.
Baromi menõ... meg ha egyeseknek az is, attól még nem leszel kevesebb, ha nem teszed. Mellesleg hiába teszed le 18 évesen, ha addigra tönkre mész.
A kérdező hozzászólása: Én megyek nekik boltba, én adom fel a csekkeket, én vigyázok olykor a hugomra, mert a szüleim 3-mûszakba járnak dolgozni, hozzáteszem jól is tanulok, akkor pedig nem értem miért nem jár már csak ennyicske nekem....!
A kérdező hozzászólása: Ha betöltöm a 18-at utána úgyis leteszek minden káros szenvedélyt, piát meg csak alkalmattán fogok inni, mert ez tudom csak most menõ, de hát ez van..
A kérdező hozzászólása: Az én esetem ugyan ez, nyáron hétvégente és a szünetekben egész végig dolgozom, ruhát magamnak veszem meg meg egyéb élvezeti cikkeket. 1 fillért nem kérek anyuéktól. Akkor meg mi a probléma? Mindenkinek van 1 káros szenvedélye- és hozzáteszem úgy gondolom, hogy már tudok magamra vigyázni. 15, 5/F
Hát a foci... No comment. Fel sem ér a vízi sportokkal, ugyanis azok mozgatnak meg a legjobban, az izületek terhelése nélkül. Amúgy mindegy, mit sportolsz, kib*sznak a csapatból, ha nem vagy magadnál, és romlanak az eredményeid (ami biztosan bekövetkezik rövid idõn belül). Aki versenyszerûen sportol, annak kötelezõ bizonyos idõszakonként orvosi vizsgáltra menni. A másik meg, az hogy tényleg undorító egy piaszagú ember, ezen felül a gyomorsav, amit kihánysz, rongálja a fogaidat is.

Miért baj az, hogy Templomba járok? Lent részletesen.

Sziasztok! Én egy 19 éves srác vagyok. Nem iszok, nem cigizek, nem bandázok, nem járok bulikba sem. Én a vallásban találtam meg magam. Református vagyok. Egy hónapja járok Templomba, de anyám amikor tud, problémát csinál bel?le. Vettem a spórolt pénzemb?l Bibliát, erre azt mondta gúnyosan, lenéz?en, gúnyosan hogy: "Jöv? héten vegyél még egyet!" - Miért baj az, ha én a vallásban találtam meg magam? Miért baj ez? Ez az egyetlen az életemben, amiben tejesen megtaláltam magam, és ez baj. Nekem ez az egyetlen örömöm, mégis baj. :(

Legjobb válasz: Ezt így anyádtól is megkérdezted? Ugyanígy elmondtad neki? Mert akkor nagy baj vaj, ha nem érti meg. Ohh én hogy örülnék, ha a fiam templomba járna. Nincs vele semmi baj. Könnyebben veszed majd az élet nehézségeit, és a bajban sem csüggedsz el (olyan könnyen). Szerintem ez egy nagyon jó útmutató az embernek. Irigyellek. Ne add fel, anyád is elõbb-utóbb rájön, hogy talán ez mégis jobb, mintha a rendõrségre kellene járnia, mert állandóan baj van a fiával.

Ezt így anyádtól is megkérdezted? Ugyanígy elmondtad neki? Mert akkor nagy baj vaj, ha nem érti meg. Ohh én hogy örülnék, ha a fiam templomba járna. Nincs vele semmi baj. Könnyebben veszed majd az élet nehézségeit, és a bajban sem csüggedsz el (olyan könnyen). Szerintem ez egy nagyon jó útmutató az embernek. Irigyellek. Ne add fel, anyád is elõbb-utóbb rájön, hogy talán ez mégis jobb, mintha a rendõrségre kellene járnia, mert állandóan baj van a fiával.
Talán máshogyan képzelte el a fia jövõjét, csak nem tudja normálisan kifejezni. Mit tanulsz? Van szakmád? Bizonyos foglalkozások és/vagy felfogások nem nagyon férnek össze a vallásossággal. Illetve elõfordulhat, hogy õ már régen csalódott istenben és értelmetlennek tartja, hogy te tõle vársz megnyugvást, segítséget, akármit.
elég gáz szerintem
egyáltalán nem baj, de szerintem fél hogy bezárkózol és nem mondom h találd örömed a piálásban féktelen bulikban cigiben de azért lehet hogy élveznél valamilyen más fajta szórakozást is..
Nem baj, csak idõpocsékolás...
Viszont az írta, hogy református, ami távolról sem az, mint a jehovisták. (Inkább nem írok róluk jelzõket, mert jönnek, és lepontoznak.)
Nem ismerem sem Anyukád, sem Téged, de az utolsó mondatodban ott a válasz: ez az egyetlen örömöd. Nem lehet, h ez a baja Anyukádnak is? Az Anyukát korlátoltozzátok le, mikor a Kérdezõ legalább annyira korlátolt, ha csak ebben leli már örömét ilyen fiatalon. Ez nem kritika a vallásossággal szemben, tisztelem a Kérdezõt is, de a világ ennél színesebb.
Engem az anyósom meg azzal szekál, hogy mér nem találom már meg az istent... -.-" Nem cserélünk? Adok egy vallási fanatikus anyóst az anyukádért :D
Nincs semmi gond vele. Csak sajnos ma vannak gyülekezetek, ahol a család ellen uszítják az embereket, és isten nevében leszedik pénzzel. Nem lehet, hogy édesanyád ezektõl félt?
Abból, hogy leírtad nem igazán lehet kivenni miért mondja ezt anyukád. Lehetségesnek tartom azt is, hogy csupán félt téged, amit meg is tudok érteni. Az erõs vallásosság általában bezárkózottságot, izolációt okoz és valljuk be a mai világban nem fognak jókat gondolni rólad, ha valahol esetleg vallásra hivatkozol. Mellesleg korai szerintem kijelenteni hogy ebben találtad meg magad, az ember változik, lehet akár múló szeszély is a rajongásod. A lényeg az, hogy a vallás ne zárjon el semmitõl, ne vallási dogmákra építsd a világnézetedet és akkor nem lesz problémád vele, ismerd meg a világot inkább ahelyett, hogy szóról szóra elfogadod más elképzeléseit.
"Ti azonban, szeretteim, emlékezzetek meg azokról a beszédekrõl, amelyeket a mi Urunk Jézus Krisztus apostolai elõre megmondtak. Azt mondták ugyanis, hogy az utolsó idõben csúfolódók támadnak, akik istentelen dolgokra irányuló szenvedélyeik szerint élnek. Ezek szakadásokat támasztanak, testi emberek, akikben nincsen Szentlélek." "Boldogok vagytok, ha gyaláznak titeket a Krisztus nevéért, mert a dicsõség Lelke, az Isten Lelke megnyugszik rajtatok." "Boldogok vagytok, szegények, mert tiétek az Isten országa. Boldogok vagytok, akik most éheztek, mert majd megelégíttettek. Boldogok vagytok, akik most sírtok, mert nevetni fogtok. Boldogok vagytok, amikor gyûlölnek titeket az emberek, és amikor kiközösítenek, gyaláznak benneteket, és kitörlik neveteket mint gonosz nevet, az Emberfiáért. Örüljetek azon a napon, és ujjongjatok! Íme, nagy a ti jutalmatok a mennyben, mert ugyanezt tették atyáik a prófétákkal."
Vannak korlátolt emberek, ezért van ott a világ ahol van.
Szia! Én is járok templomba, de a lenézõ megjegyzéseket, pillantások meg se hallom, nem is figyelek rájuk! Olyan vagyok, mint te:) Anyukádnak meg mond meg, hogy ez a te dolgod, nagy beleszólása úgy sincs:) 20/L
Nincs ezzel semmi baj! Nem vagyok hívõ, de ha ebben érzed jól magad tarts ki a hited mellett. De ne légy teljesen elzárkózott a világ elõl, ne légy elfogult! Legyen életed, legyenek barátaid, és légy boldog-ha a vallással, akkor azzal!
Elég szar lehet h még Anyukád is így kezeli a dolgot..Mégha valamelyik korbeli srác mondta vna akk azt mondom jó..De Anyukád..Hát sztem jó h vannak még ilyenek mint Te...Én felnézek az ilyenekre:) Egyedi vagy:)
Azt írod, hogy 1hónapja van ez. Mi történt, ami hatására így alakult?

Miért baj az, hogy a nõk nem kezdenek olyan férfiakkal, akik nem jönnek be nekik elsõre?

Tegyük fel, hogy egy szórakozóhelyen vagy az utcán megállít bennünket egy srác, hogy nagyon szimpatikusnak talál, nem szeretnénk-e vele ismerkedni/meginni valamit? Mivel nekünk nem tetszik az illetõ, nem találjuk vonzónak, semmilyen érzelmet nem ébreszt bennünk (és netalántán épp dolgozni rohanunk), ezért megköszönjük, de visszautasítjuk az ajánlatát. A kedves férfiú reakciója természetesen az, hogy kiír egy kérdést a GYK-ra: miért is nem adunk esélyt olyan fiúnak, aki nem tetszik elsõ pillantásra, miért nem ismerkedünk velük? (nagyon sok ilyet olvastam már itt) Kérdem én: ha ti elõre szelektáltok, és csak azokhoz a lányokhoz mentek oda, akik tetszik nektek (mert nyilván ti sem a szürke, elhízott vagy igénytelen lányoknál próbálkoztok), akkor mi miért nem tehetjük meg, hogy mi is szelektálunk, és csak azoknak a közeledését fogadjuk el, akit mi is vonzónak tartunk elsõre?

Legjobb válasz: Ezzel így semmi baj sincsen, ha egyszer, vagy kétszer történik meg a dolog. Van ilyen, bár csorbát szenved a büszkeség, nagyobb baj nincsen. A baj ott kezdõdik, hogy van a férfiaknak egy olyan rétege, akik ezt nap, mint nap átélik, nem egyszer, kétszer, hanem százszor vagy még többször is. azt hiszem érthetõ az elkeseredés, fõleg akkor ha az illetõ még csak nem is szelektál elõre. Én pl. igazán szép lánynál sosem próbálkoztam, tudom a helyem, szép lányt sosem fogok tudni megszerezni. Én a külsõleg nem annyira megnyerõ lányokkal próbálkozom, de mondjuk õk is csak leráznak. És most õszintén: ki az, aki úgy tudna rengeteg visszautasítást feldolgozni, hogy közben kicsit sem keseredik el?

Ezzel így semmi baj sincsen, ha egyszer, vagy kétszer történik meg a dolog. Van ilyen, bár csorbát szenved a büszkeség, nagyobb baj nincsen. A baj ott kezdõdik, hogy van a férfiaknak egy olyan rétege, akik ezt nap, mint nap átélik, nem egyszer, kétszer, hanem százszor vagy még többször is. azt hiszem érthetõ az elkeseredés, fõleg akkor ha az illetõ még csak nem is szelektál elõre. Én pl. igazán szép lánynál sosem próbálkoztam, tudom a helyem, szép lányt sosem fogok tudni megszerezni. Én a külsõleg nem annyira megnyerõ lányokkal próbálkozom, de mondjuk õk is csak leráznak. És most õszintén: ki az, aki úgy tudna rengeteg visszautasítást feldolgozni, hogy közben kicsit sem keseredik el?
én csak akkor utasítom vissza az efajta gesztust, ha tényleg sietek.ha beülni valahova nem is, de beszélgetésbe szivesen belemegyek.az elsõ 5 perc után kiderül hogy hogy állok a sráchoz.a külsõ ellenére.bármennyire is furcsa 18/l
Egyáltalán nem baj, sõt! Mindenki olyannal kezdjen, akihez vonzódik. De hidd el, hogy az önbizalomhiányos, magukat rondának tartó egyedek szerint õk belsõre értékesek, tehát nekik is jár punci, pusztán azért, mert õk olyan rendesek. Hahaha, az élet nem õket igazolja.
Ilyen helyzetben persze. Viszont egy férfi bele tud szeretni olyan nõbe, akit már régebb óta ismer, csak mondjuk nem fedezte még fel a személyiségét. Egy nõ erre nem képes, mert a nõknek a személyiség nem számít, csak a külsõ.
Acid Rain, te legalább õszinte vagy (kivéve abban, h nemcsak a külseje miatt szerettél bele). Bár bunkó is, de a ronda férfiakkal minden nõ az.
Ha nem ilyen lenne a lelke, amilyen, esélye nem lett volna. Akkor is, ha még makacsul leírod az ellenkezõjét vagy 100x. Pont, mint, ahogy annak sem volt sosem esélye, aki iszonyatos jól néz ki, de belül rohad.
Ezt én is mondhatnám neked, meg még sok csajnak is: attól, h 100x leírjátok, h a belsõ is számít nektek, még nem lesz igaz.
"Vajon miért van az, h itt minden lány így jött össze a párjával, a valóságban viszont senkit nem ismerek, akinek ne jött volna be elsõre a pasija?" Nem minden lány. Büszkén vállalom, hogy elsõre is tetszett nekem a barátom. Mindjárt megyek, és felkötöm magam, akkora bûn, hogy azonnal vonzódtam hozzá (nem, nem csak a külseje miatt!), és azóta még jobban imádom minden porcijákát. A gyehenna tüzén fogok eddig égni örökre, közben csúnya, undok, megkeseredett, nõgyûlölõ fiúkák fognak hokizni a szétégõben lévõ testemre. Megfelel?
A kérdező hozzászólása: És nyilvánvalóan, ti férfiak, mindent jobban tudtok rólunk, mint mi magunk ;) Megszoktuk már, dehát mi felszines p*csák hadd éljünk boldogan, ti meg sírjatok életetek végéig, amiért ilyen gonoszak vagyunk, nekünk úgyis mindegy... ;9
A kérdező hozzászólása: Én elég ritkán olvastam ilyen esetet itt GYK-n, de ettõl függetlenül nyilván én tudom, hogy ez az igazság, neked ezt nem kell elhinned. Nem célom meggyõzi senkit.
"Egyes, te kifogtad ezt, de nem kellene egybõl hülyeséget leszûrnöd. Én vagyok rá az élõ példa, hogy elsõre egyáltalán nem jött be a párom, de a közös munka során beleszerettem, most pedig a legjobb pasinak látom a világon..." Vajon miért van az, h itt minden lány így jött össze a párjával, a valóságban viszont senkit nem ismerek, akinek ne jött volna be elsõre a pasija?
A kérdező hozzászólása: De mi az, hogy többször szembesülnek az elutasítással? Miért kell naponta tíz tökidegen lányt megállítani az utcán? Mentek, aztán sorra minden ötödikhez odamentek megkérdezni, hogy nem akar-e beülni egy kávéra, vagy mi? Ha te magad mondod, hogy ez tulajdonképpen egy természetes dolog, akkor hogy nem jut az eszedbe az, hogy kb. semmi esélye nincs annak, hogy öt randomszerûen kiválasztott lánynak te pont az esete leszel? Leszólítanak naponta öt lányt, ahelyett, hogy mondjuk eljárnának ingyenes programokra, vagy nyelvtanfolyamra, vágy bárhova, ahol hosszabb távon ismerkednek ugyanazokkal a csajokkal, akik így a személyiségüket is megismerhetnék... ugye ez nem komoly?
Ti is nyugodtan megtehetitek, ez csak hülyék szerint probléma. Mindenkinek meg van a joga, hogy a neki tetszõvel kezdjen.
ki mondta, hogy baj?
Mert az agyuk helyén lévõ ecet és kenyérbél elegy képtelen arra, hogy gondolkodás. Elvárják, hogy a nagy büdös lófalloszért szeressenek beléjük, õk csak ülnek és várják a sülgalambot, de arra nem gondolnak, hogy a madárnak nem érdeke egy olyan hangárba leszállni, ahol bokáig ér a korom és a letargikus önsajnálat. Tegyük fel az itt rinyáló valamely élõlény megkapna egy tip-top lányt. És aztán? A lánynak nyilván hatalmas élvezet lesz egy ilyen csõdtömeg mellett maradni, aki ara se képes, hogy lenyomjon napi 10 fekvõtámaszt, vagy ledaráljon némi szépirodalmat.
#9 Hozzám jössz feleségül? :D
Jogos a felvetés, de akkor ezt vállalni is kell, ahogy mi tesszük!
A kérdező hozzászólása: Kár, hogy elfelejtettem odaírni, hogy hosszú távon természetesen más a helyzet, hiszen a két ember sokat van összezárva (pl. egyetem vagy munka miatt), akkor természetesen felfedezhetik egymás személyiségét, és elkezdhetnek vonzódni a másikhoz. Egyes, te kifogtad ezt, de nem kellene egybõl hülyeséget leszûrnöd. Én vagyok rá az élõ példa, hogy elsõre egyáltalán nem jött be a párom, de a közös munka során beleszerettem, most pedig a legjobb pasinak látom a világon...
Mert ezzel belegázolnak a kedveskék piciny lelkébe.
Egyáltalán nem baj, csak azoknak az embereknek, akiket elküldtek. Szerintem ezen továbbra sincs értelme vitázni, mivel ez már kismilliószor ki lett itt tárgyalva.
Na most kapsz...
"És nyilvánvalóan, ti férfiak, mindent jobban tudtok rólunk, mint mi magunk ;)" Tudom, h iróniának szántad, de ettõl függetlenül igaz. Ki csajozik többet, a nõk v a férfiak? ;)

Elmondaná valaki hogy konkrétan mi a baj az EU-val?

Sokkal több pénzt kapunk mint amit befizetünk.

Legjobb válasz: Két dolog az, hogy általában mi a baj az Eu-val, és nekünk mi a bajunk vele. Nekünk semmi, Orbán Viktornak és szûk csapatának van vele baja, mert nem engedi szabadon szárnyalni a fantáziáját és cselekvését. Igaz, ezt nekünk kéne korlátozni, de mi nem tesszük. Általában pedig a baj egy ellentmondásból következik. Rendkívül heterogén gazdaságú társaság érdekei rendkívül eltérnek. Ezért mind mást akar, ami az egyiknek jó, a másiknak nem. Ugyanakkor az Eu egyik legfõbb elve az egyenjogúság, vagyis minden tagállamnak vétójoga van, ezért a szabályozók akkor is nagyon nehezen születnek meg, ha igazából mindenkinek sürgõs lenne. Ezen felül az Eu vezetõi is emberek, hatalmi érdekekkel, hibákkal, amelyek felerõsítik az elõbbi ellentmondást. Jó módszer a problémák kezelésére még nem született. A legfontosabb eszköz, a kohéziós és felzárkóztatási alap is rosszul mûködik, lásd Görögország és sok más állam példáját, köztük bennünket.

Két dolog az, hogy általában mi a baj az Eu-val, és nekünk mi a bajunk vele. Nekünk semmi, Orbán Viktornak és szûk csapatának van vele baja, mert nem engedi szabadon szárnyalni a fantáziáját és cselekvését. Igaz, ezt nekünk kéne korlátozni, de mi nem tesszük. Általában pedig a baj egy ellentmondásból következik. Rendkívül heterogén gazdaságú társaság érdekei rendkívül eltérnek. Ezért mind mást akar, ami az egyiknek jó, a másiknak nem. Ugyanakkor az Eu egyik legfõbb elve az egyenjogúság, vagyis minden tagállamnak vétójoga van, ezért a szabályozók akkor is nagyon nehezen születnek meg, ha igazából mindenkinek sürgõs lenne. Ezen felül az Eu vezetõi is emberek, hatalmi érdekekkel, hibákkal, amelyek felerõsítik az elõbbi ellentmondást. Jó módszer a problémák kezelésére még nem született. A legfontosabb eszköz, a kohéziós és felzárkóztatási alap is rosszul mûködik, lásd Görögország és sok más állam példáját, köztük bennünket.
Kedves 8! Hát pontosan errõl beszéltem. Annyira jobbra tolódtunk, hogy a szélsõjobbot tekintjük jobboldalnak. De persze, mint mindig, most is a világ téved és nekünk magyaroknak van igazunk.
Kedves 7. Én Ausztriából származom , ott nõttem fel. Tudom milyen az igazi jobboldal. Tudod ki volt jobboldali?Jörg Haider! Egy jobboldali sosem fél, kimondja a kimondhatatlant , bírálja a bírálhatatlant.Kimondja az igazságot ködösítés , mindenféle hülye politikai korrektség nélkül. ÖVP , Fidesz , CDU.Ezek nem jobboldaliak , hanem szájkaratésok , szélhámosok. Egy jobboldali sosem pusztítja az országát.
"Elmondaná valaki hogy konkrétan mi a baj az EU-val?" Semmi. Az, hogy valakinek baja van vele, még nem jelenti azt, hogy a többségnek is! Akinek baja van vele, annak meg az a baja, hogy az EU bizonyos demokratikus alapelvek betartását kéri számon, tehát nem tud úgy diktatúrát építeni, ahogyan szeretne. Ennyi a baj az EU-val.
"Az egész EU egy szociálliberális unió." Az EU parlamentben jobboldali többség van, nem tudom, milyen szoclib unióról beszélsz. Elõbb tán tájékozódj!
Semmi, az EU adja a Föld lakosságának 10 %-át, mégis a világ jóléti ellátásainak fele itt van...
Igen, kedves elõzõ. Az nem lehet, hogy a mi értékrendünk tolódott annyira jobbra, hogy már mindenkit baloldalinak látunk? Az európai jobboldal elvei eltávolodtak a magyar jobboldal elveitõl. Ez a gond...
Mi a baj vele? Hogy politikai unió is és nem csak gazdasági unió. Az egész EU egy szociálliberális unió. Nem hozhatunk akármilyen törvényeket, hanem csak olyanokat, amelyek az EU-val is harmonizálnak. Azaz eszmerendszer mely domináns az EU-ban , végül teljesen elfogja pusztítani ezt a kontinenst, de ne legyen igazam.
"Sokkal több pénzt kapunk mint amit befizetünk." Na látod! Ez az alapvetõ baj, hogy akkora agymosó ereje van, hogy még ezt is elhiteti veled.
"Az EU parlamentben jobboldali többség van, nem tudom, milyen szoclib unióról beszélsz. Elõbb tán tájékozódj!" Milyen jobboldaliakról beszélsz? Eu meg a jobboldal.Egy vicc, max kamu jobboldal. Olyan "jobboldaliakkal" van tele, mint Viviane Reding.Az meg annyira jobboldali, mint én kínai.
17# Jörg Haider az európai kultúra megmentéséért harcolt. És ez az amire "sima" "jobboldaliak" nem képesek. Nem akarják Európát megmenteni kulturálisan , etnikailag.Nincs rá törekvésük , hagyják pusztulni csak úgy, mint a baloldaliak , csak a szerinted "jobboldaliak" édesebb mázzal leöntve csinálják ezt. A mi tartományunkban , gyakran emlegetjük õt. Személy szerint a 21. századi Európa legnagyobb politikusának tartom. Hazafiasságára nagyon régóta nem volt példa és lehet nem is lesz. Osztom a nézeteit. Igazi jobboldali ember volt.
Van egy százas skála, azon mindenki leteszi valahová magát, majd meggyõzõdéssel állítja, csak az lehet jobboldali, ami ettõl jobbra van. Az végül is senkit nem érdekel, hogy ki milyen skálát használ, hol van a másikhoz képest, mi alapján állítják, hogy ki hol van. Így szép az élet, ez maga a gyönyörûséges liberalizmus. Teljes szabadság, megkötés nélkül. Aki azt állítja, hogy nem e kérdésre adott válaszok a liberalizmus maga, annak vajon mirõl lehet valami halvány fogalma? Akarja-e egyáltalán, hogy legyen valamirõl? Ezek után tehát a baj az Eu-val az, hogy mindenki gondol róla valami neki nem tetszõt. Nem számít igaz-e, nem számít Eu tulajdonság-e, semmi nem számít. Az számít, hogy mindenkinek baja van az Eu-val. Van akinek csak annyi, hogy nem tudja, hogyan ejtse...
"alig van különbség egy balközép meg egy jobbközép párt között." Ez valóban így van, nem sok különbség van. Programokban, azok megvalósításában azért vannak különbségek. Ez csak valami magyar specialitás, hogy a politikai ellenfelek egy kanál vízben is meg tudnák egymást fojtani és semmiben nem hajlandók együttmûködni, legyen az bármilyen fontos és persze ezt mi szívjuk meg. Fontos kérdésekben igenis az európai jobb és baloldal igenis együtt tud mûködni. Angela Merkelt most választották újra. Jörg Haider betiltotta a mecsetek építését. Ha neked ez elõremutató intézkedés volt, akkor nagyon nem egyet képviselünk.
"Sokkal több pénzt kapunk mint amit befizetünk"? Ugye a kötelezõ "szabad piac" nyitásának az egyértelmû következményei nincsenek beleszámolva (hazai cégek, gyárak kiirtása). A multinacionális cégek profitkivitele nincs beleszámolva. A képzett munkaerõ "akiket az adóforintokból segítettek" elszívása nincs beleszámolva. A EU elõírások, kvótarendszer betartása nincs beleszámolva. Nagyjából elsõre ennyi amin gondolkodhatunk.
"Nem. Azért szélsõséges, mert így neveznek embereket és ezért is ítélnek el." Hát persze....mi vagyunk a rosszak... Akár Angela Merkel , akár Orbán Viktor , akár Nicolas Sarkozy munkásságát megnézem. Egy nagy semmi az egész. Semmit nem tesznek/tettek az országukért.Csak a bevándorlókat meg a cigányokat tutujgatják meg dédelgetik. Jörg Haider a tartományunkban betiltotta a mecsetek építését is. Ez nagy elõrelépés volt.
"Azért szélsõséges, mert azok akik az orrukkal nyitnak ajtót azt mondják rá?" Nem. Azért szélsõséges, mert így neveznek embereket és ezért is ítélnek el.
Kedves 10. Nem vagyok teljesen magyar. Ausztriában kettõ , csúnya gonosz "szélsõséges"(igazából normális , egészséges jobboldali) párt van. A kettõ együtt majdnem 30 százalékot is elér. Azért szélsõséges, mert azok akik az orrukkal nyitnak ajtót azt mondják rá? Nem. Inkább ezek a "jobboldali" pártok akiket te emlegetsz, ezek tolódtak túlságosan liberális irányba. Ez a "jobboldal" ellágyult , alig van különbség egy balközép meg egy jobbközép párt között. Van egy kijelölt út amirõl nem térhetnek le.
Az a baj az EU-val, hogy pofátlan módon beleszól a belügyeinkbe. A Fidesz próbál az emberek érdekében törvényeket hozni, és az EU egybõl támad minket. Amikor a bankoknak sikerült végre megmutatni, hogy hol a helyük, akkor is az EU volt az egyetlen, ami a védelmükre kelt. Fel kéne fogni végre, hogy õk NEM velünk vannak, és ameddig nem úgy táncolunk, ahogy az EU akarja, addig kapjuk a szidást és a fenyegetõzést.

Baj az ha opel A vectramba 1, 7turbó disel kicserélték a motort opel kadett 1, 7 szívó diselre? Lehet ebből bajom?

számok egyeznek.

Legjobb válasz: Ha ez a forgalmiban is szerepel, akkor nem lehet belõle bajod. Ha viszont számbeütõvel, a hivatalos út megkerülésével készült a beavatkozás és kiderül, akkor lehet belõle bajod. A jármû ugyanis - ha nem engedélyezett az átalakítás - nem közlekedhet közúton és az átütött motorszámnak is van valami szimpatikus tényállása (meg nem mondom most, hogy egyedi azonosítójel meghamisítása vagy mi a fene).

Ha ez a forgalmiban is szerepel, akkor nem lehet belõle bajod. Ha viszont számbeütõvel, a hivatalos út megkerülésével készült a beavatkozás és kiderül, akkor lehet belõle bajod. A jármû ugyanis - ha nem engedélyezett az átalakítás - nem közlekedhet közúton és az átütött motorszámnak is van valami szimpatikus tényállása (meg nem mondom most, hogy egyedi azonosítójel meghamisítása vagy mi a fene).
Abból lehet bajod, hogy ilyen lomha autó nem nagyon van másik az utakon.
A kérdező hozzászólása: számok átlettek írva de nem látszik h nem valós olyan mint az eredeti.én remélem , hogy nem lesz baj.nekem megfelel a sebessége hasonlóan megy mint a vectra, igaz a annak nem volt jó a motorja
A kérdező hozzászólása: ja persze , hogy a forgalmiban is ez van.
abban a pillanatban hogy átütöd a számot egyedi azonosítójelet hamisítasz. A profik úgy csinálják, hogy lecsiszolják s azt hazudják lekopott, de ne csinálj ilyesmit, mert azt is büntetik!
A kérdező hozzászólása: tudom, hogy Magyarországon úgy mûködik de én másik országból vagyok és nálunk kellenek a számok.
Ha a számok egyeznek akkor nem lesz belõle gondod.

Miért baj az, hogy néha az a legnagyobb bajom, hogy elment a net, hülyén áll a hajam, vagy nincs kedvem reggel felkelni?

Talán elkényesztetett kislánynak fogok t?nni a kérdésem alapján, de nem kell ítélkezni. A kérdésem tényleg teljesen komoly, nem provokálásból kérdezem, és nem nézek le másokat. Egész egyszer?en azt nem értem, hogy miért baj, hogy néha kicsi problémáim vannak.. Amikor elváltak a szüleim, az nem igazán hatott meg - tudtam, hogy ez lesz a vége, és egyáltalán nem hiányzik, hogy együtt legyenek -, de rohantak hozzám az ismer?seim, hogy micsoda tragédia, nem kéne ilyen nagy problémákkal küzdenem, hisz' még gyerek vagyok, etc., ha viszont jóval kisebb kaliber? gondjaim vannak, akkor porig aláznak és bántanak, hogy "jajj milyen nagy gondjaim vannak." De most komolyan, csak GYEREK vagyok, tényleg az a nem normális, hogy nem az a bajom, hogy nem futja még kajára sem, hanem hogy anyum olyat f?zött, amit nem nagyon szeretek, vagy a fogszabályzóm miatt nem ehetem meg? Nagyon kérek mindenkit, hogy ne bántsatok ti is emiatt, mert iszonyat rosszul tud esni...

Legjobb válasz: teljesn igazad van.. ha nem hatott meg a szüleid válása nem baj, mert engem sem az enyémeimé. mivel sosem volt boldog családi kép elõttem mert folyamatosan veszekedtek, ezért nem is hiányzik. meg jó nekem így.. az hogy csak ilyen problémáid vannak az nem baj, jó anyagi környezeted lehet.. egyszer én is feltettem kérdést amikor ki voltam borulva, hogy nem lehet mégtöbb ruhám, nincs elég zsebpénzem, és akkor jöttek hogy másnak még annyi sincs.. már nem azért de ha nem veszem meg a 12. táskát akkor annak akinek csak 2 van annak jobb lesz?

teljesn igazad van.. ha nem hatott meg a szüleid válása nem baj, mert engem sem az enyémeimé. mivel sosem volt boldog családi kép elõttem mert folyamatosan veszekedtek, ezért nem is hiányzik. meg jó nekem így.. az hogy csak ilyen problémáid vannak az nem baj, jó anyagi környezeted lehet.. egyszer én is feltettem kérdést amikor ki voltam borulva, hogy nem lehet mégtöbb ruhám, nincs elég zsebpénzem, és akkor jöttek hogy másnak még annyi sincs.. már nem azért de ha nem veszem meg a 12. táskát akkor annak akinek csak 2 van annak jobb lesz?
Hány éves vagy? Amúgy ha nem vered nagy dobra, nem vagy pofátlan, és nem kezdesz miatta hisztizni, akkor nem nagyon kéne érdekeljen senkit.
Nem baj, de ha tudod, hogy nekik tényleg nem futja kajára ne elõttük mondd, mert az mindentõl függetlenül úgy hogy már elõfordult bunkóság lenne többször is. Tényleg örülj, hogy ezek a dolgaid megvannak(kaja, stb.), DE ettõl még igazad van, lehetnek ezek a problémáid.
Örülj hogy még gyerek vagy és tényleg ezek a dolgok a legnagyobb problémáid, nem pedig az hogy mibõl fizeted ki a számlát és mibõl veszek kaját stb.....
Engem is szokott zavarni, ha valaki ilyesmiért panaszkodik. El is mondom miért: irigység. Engem legalábbis nem az zavar, hogy másnak ilyen kis problémái vannak, hanem az, hogy én ezekben a problémákban élek, és ezért észre sem veszem õket, bezzeg a másiknak ez hatalmas probléma. Vagy valami ilyesmi. Nem tudok ma értelmesen írni, bocs.
szerintem kamasz vagy.dolgoznak a hormonok stb és olykor sokan nyûgösebbek.
én meg azt sajnálom, hogy te is gyerekként szörnyûségeket éltél át
A kérdező hozzászólása: Õszintén nem akartam, hogy errõl szóljon a kérdésem.. Hanem arról, hogy miért kell lecseszni, ha néha a legnagyobb problémáim eltörpülnek a régi, nagyon rossz emlékeim mellett, hiszen még GYEREK vagyok, de egészen más lett a vége.
Nem vagy elkényeztetett. Én nekem is vannak ilyen problémáim, ahogy másoknak is. UTÁLOM azt amikor a felnõttek azt hiszik hogy mivel õk "felnõttek", minden sz*rnak lehordhatják szegény gyereket, aki segítséget kér itt. Az valóban nagyon elkényeztetteség, ha minden 2. percben azt mondogatod hogy "jaj a hajam! Így nem mehetek!" . Én is szoktam NÉHA panaszkodni, de ilyenkor arra gondolok hogy lehetne rosszabb is. Tudom hogy milyen érzés ez. Engem leszóltak azért, mert nem hatott meg az hogy 4-est vagy 3-ast kaptam(amúgy kitûnõ tanuló vagyok). Szerintem az még nem számít elkényeztetettségnek, ha odafigyelsz magadra, jól öltözködsz, (ne értsd félre). Amikor tánborban voltam, akkor én sem gondoltam arra hogy " jaj mit vegyek fel, etc... Legtöbben azért mondják ezt rögtön annak aminek mondják (:D) mert irigyek, szerintem. Lehet lepontozni, tudom hogy még jópár felnõtt vagy az aki annak hiszi magát lefog. 13/L
Gyerek vagy és az lenne a legjobb ha Minden gyereknek ezek a problémáik lennének CSAK!Így lenne szép és jó a világ.Igen, nem lesz másnak jobb ha te is azon fogsz nyafogni hogy a fekete kontinensen éhezés van.Sajnos van, és elég szar a helyzetük, de attól még a többi gyereknek nem ezzel KELL foglalkoznia!Ha majd felnõsz akkor remélem megtalálod a módját hogy a rosszabb helyzetben lévõkön tudjál segíteni.Addig pedig az legyen a legnagyobb gondod hogy a hajad nem jól áll.Ezt kívánom neked!:-)
A kérdező hozzászólása: Köszi nektek is. Most kissé genyónak fogok tûnni, de õszintén szólva olyan felfogású embereket kerestem, mint az utolsó. :, ) Akik szerint az a normális, ha egy KISgyereknek, mint nekem, az a legnagyobb gondja, hogy melyik filmet nézze, vagy éppen milyen masnit/virágot tegyen a hajába. Azért, mert mások szarul élnek, és nincs lehetõségünk segíteni rajtuk, nem kell minden egyes morzsa ételt megbecsülnöm, és ereklyeként tisztelnem, vagy egész nap boldognak lennem azért, mert van karom. Az ilyen felfogást nem értem, de komolyan meg szeretném érteni.
A kérdező hozzászólása: Köszi neked is. persze, ezekre rájöttem. De azért leírom mégegyszer, hogy senkit se fárasztok a baromságaimmal, viszont ha rákérdeznek, inkább megmondom, mert a "mi a baj?" kérdésre ha azt válaszolom, hogy "semmi", akkor addig faggatnak, amíg ki nem nyögöm, aztán így legyintve elmennek, hogy azt hitték, hogy komolyabb... És ez is baromi rosszul tud esni. Persze, vannak nagyobb gondok, de amikor éppen nincsen semmi komoly, akkor miért ne lehetne rossz egy "kisebb rossz" is?
A kérdező hozzászólása: Köszi neked is, és sajnálom, amiket átéltél... Nekem fogalmam sincs, milyen elveszteni egy háziállatot, mert eddig sosem volt. 1 éve van egy cicám, remélem, még nagyon sokáig fog élni. =)
figyelj hidd el nekem is vannak gondjaim, szüleim elváltak, nagyapáim rég nem élnek, se egyik nagypapám, minden szeretett háziállatom halott, anyám férje terrorizált, és molesztált éveken, át a suliban tanárok, osztálytársak porig aláztak, cikiztek, csupán irigyek voltak, mert nem vagyok birka volt saját véleményem és még sorolhatnám hogy miket kaptam az élettõl..nekem az a véleményem, hogy ha nem panaszkodsz tényleg jelentéktelen dolgokról, akkor a többi kapja be, mert nagyon sok kis köcsög tini van akik azt hiszik királyok, és azt hiszik õk sokkal jobbak a többinél és magasabb rangúak, az ilyen kis pisisekkel ne törõdj visszakapják még az élettõl
Tényleg elkényeztetett kislány vagy. Ha tudod, hogy a te "problémáid" igazából semmiségek akkor ne kezd el másoknak nyafogni mekkora bajod van, és akkor nem fognak "bántani".Ezek tényleg piti gondok, jegyezd meg magadban és annyi nem kell mindjárt ódát zengeni milyen szerencsétlen vagy, és akkor nem "aláznak" meg. Hidd el másoknak tényleg nagyobbak a gondjaik, de lehet õk nem hisztiznek amiatt, de ha te elkezdesz ilyeneken hisztizni ne csodálkozz, ha lehordanak.Hidd el sok gyerek nem teheti meg, hogy nem foglalkozik azzal, hogy nincs mit enni, nincs áram stb
Nem csak elkényeztetett kislánynak tûnsz, hanem az is vagy! Túl jó dolgod van. Majd ha Neked kellene megteremteni a kajára, ruhára és a többi fontos dologra valót, vagy ne adj' isten súlyos beteg lennél Te vagy valamelyik családtagod, (bár ezt soha nem kívánom), akkor megtudnád mi az igazi baj az életben.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm neked is.
A kérdező hozzászólása: Õszintén szólva nem tudtam.. És köæsög se akarok lenni velük. Köszi a válaszokat.
A kérdező hozzászólása: De pont ezt írom, második... Hogy bántanak, és tényleg bunkón közlik velem, hogy örüljek ennek. Amúgy nem, nem szoktam nagy dobra verni, mert azért tudom, milyen rossz érzés ez. Pl. egyszer kicifamodott a bokám, a húgom meg azt mondta, hogy az rossz, de képzeljem el, lehorzsolta a térdét... És most nem arról van szó, hogy folyton panaszkodok, mert ez nem igaz. Tudom, hogy senkit se érdekelnek a gondjaim, de ha mégis háborgok a suliban, hogy lefogyott a pénz a mobilomról, 4-en ugranak rám, hogy nekik meg nincsen pénzük kajára. Ami persze igen, siralmas.. De miért baj, hogy nekem nem kell azon aggódnom, hogy hónap végén kijövünk-e a fizetésünkbõl, amikor csak 12 éves vagyok?
A kérdező hozzászólása: Nem úgy értettem. Hanem hogy amikor valami kisebb bajom van, akkor azt mondják, hogy örüljek, hogy egyáltalán van fedél a fejem felett, kapok ételt, megvan minden testrészem, etc., mintha ez olyan luxus lenne.
Majd felnõsz. A kaját megértem, nekem építve van az egyik fogam, de amiatt nem ehetek egészben almát, körtét, meg fõtt, csöves kukoricát :)

Az baj, ha az önéletrajzom fejléceként a saját nevem szerepel?

Legjobb válasz: Nem baj, sõt formailag így (is) a helyes. Az már baj lenne a baj, ha a fejléceden nem a saját, hanem más neve szerepelne. (:D)

Nem baj, sõt formailag így (is) a helyes. Az már baj lenne a baj, ha a fejléceden nem a saját, hanem más neve szerepelne. (:D)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen! :)

Baj az, h miutan egyutt voltunk a baratommal, es utanna ra 10 percre megint szerettem volna vele lenni. Talan tul elegedetlen vagyok? Az igazsag h mikor vele vagyok em birok magammal, ez nagy baj? Talan velem van baj?

Legjobb válasz: dehogy baj. én még akkor is icergek moscorgok és kise engedem amikor õ elélvezett.egybõl jöhet a második.És hidd el, õ sem bánja:)

dehogy baj. én még akkor is icergek moscorgok és kise engedem amikor õ elélvezett.egybõl jöhet a második.És hidd el, õ sem bánja:)
nincs veled baj, teljesen természetes, hogy a nõk izgalmi állapota tovább marad meg. a párod ilyenkor, ha nem bir még 1 menetet, akkor elégitsen ki párszor kézzel vagy szájjal, aztán ha még mindig kivánod, akkor egy idõ után neki is megjöhet megint a kedve :D
A kérdező hozzászólása: en szeretnem is olyankor nagyon, elszabadul minden korulottem, de o nem igazan h hat meg elig telt el azota egy kis ido. Hogy vehetnem ra ot is, Vagy egyszeruen hagyjam, es fogjam vissza magam?
kicsit várj vele, kb. 10-15 percet, utána megpróbálhatod szájjal ismét keménnyé varázsolni.
A kérdező hozzászólása: Kosz a vallaszokat:)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!