Találatok a következő kifejezésre: Baj az, a programok telepitése (4 db)

Valamelyik böngészõben van.
A kérdező hozzászólása: /2/ Ezzel is probáltam mégis vissza tér.
Ezért nem kell ilyen meghekkelt szarokat telepíteni. Egyetlen ilyen mûködõt láttam... attól is tönkrement a gép...
A kérdező hozzászólása: Nem tudom mit csináljak..:/ a legnagyobb baj hogy nem jön be a p.t. és törlése mappa..a többi nem érdekelne.. :(
Jól mondja az elsõ. Az XP -t hagyjuk meg XP-nek a Windows 7 -et meg Windows 7 -nek. Hagyd így, vagy telepítsd újra a Windows -t. Ennyit tehetsz.
Esetleg csökkentett módban még meg lehetne próbálni.

Baj az, ha a programok telepitése és törlése listájából kitörlöm a frissitéseket?

Mert ugye elég sok frissités van a lista végén de az a kérdés hogyha kitörlöm gond e az a computernek...

Legjobb válasz: Minden frissítés v.mit +old, elõsegít, kijavít. Ha kitörlöd, a rendszer mûködését befolyásolod. Bár a szar Windows is Windows. / a frissítést nem álmosság ellen, hanem a rendszer tökéletesebbé tétele miatt alkalmazzák /

Minden frissítés v.mit +old, elõsegít, kijavít. Ha kitörlöd, a rendszer mûködését befolyásolod. Bár a szar Windows is Windows. / a frissítést nem álmosság ellen, hanem a rendszer tökéletesebbé tétele miatt alkalmazzák /


Az a bajom, hogy a számítógépemen nem én vagyok a rendszergazda, de szeretnék programokat telepíteni. Meg lehetne oldani a rendszergazda jelszava nélkül a telepítést?

Tehát amikor rákattintok pl.: az Adobe flash player telepít?jére és kéri a jelszót...de ezt nem tudom és ezt hogyan lehetne megoldani? (értelmetlen válaszokat nem kérek!)

Legjobb válasz: Ha olyan programot szeretnél feltenni, aminek van hordozható (portable) verziója, akkor azt válaszd, mivel nem igényel telepítést, így rendszergazda jelszót sem kell megadnod. A Chrome-ban alapból benne van a Flash Player és van hordozható változata, mármint a Chrome-nak. Nekem ennyi jutott az eszembe, remélem segítettem valamennyit! :)

Ha olyan programot szeretnél feltenni, aminek van hordozható (portable) verziója, akkor azt válaszd, mivel nem igényel telepítést, így rendszergazda jelszót sem kell megadnod. A Chrome-ban alapból benne van a Flash Player és van hordozható változata, mármint a Chrome-nak. Nekem ennyi jutott az eszembe, remélem segítettem valamennyit! :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!