Találatok a következő kifejezésre: Baj az, a programok (20 db)

Miért gondoljátok, hogy a Jobbiknak nem jó a programja? Miért gondoljátok, hogy baj lenne, ha kilépnénk az unióból pl?

Tehát részletezem, miért jó a Jobbik programja, de csak a vitákat kiváltó pontjaikat emelném ki:

Legjobb válasz: "- visszahoz(hat)nák a halálbüntetést, ezáltal nem lennének tele a börtönök(cigányokkal se), jelentõsen csökkenne a bûnözés ennek hatására. ez miért lenne baj?" Lehet valaki akármilyen bûnözõ, a szavazatommal nem fogok hozzájárulni egy ember halálához sem, mivel keresztény vagyok. "-kéne fizetni a bejõvõ kereskedõknek vámot -kiûznék a multikat" Magyarország kis ország szörnyû gazdasági helyzettel, sajnos az autonóm gazdaság lehetetlenség lenne, mivel a szakértelem már kivándorolt, az infrastruktúránk pedig gyenge. A multik rengeteg tõkét hoznak be, és rengeteg embernek adnak munkahelyet. Én nem akarok az Unióból kilépni, szívesebben vagyok Anglia, Németország, Franciaország szövetségese, mint Iráné, Észak-Koreáé vagy Szaud-Arábiáé.

"- visszahoz(hat)nák a halálbüntetést, ezáltal nem lennének tele a börtönök(cigányokkal se), jelentõsen csökkenne a bûnözés ennek hatására. ez miért lenne baj?" Lehet valaki akármilyen bûnözõ, a szavazatommal nem fogok hozzájárulni egy ember halálához sem, mivel keresztény vagyok. "-kéne fizetni a bejõvõ kereskedõknek vámot -kiûznék a multikat" Magyarország kis ország szörnyû gazdasági helyzettel, sajnos az autonóm gazdaság lehetetlenség lenne, mivel a szakértelem már kivándorolt, az infrastruktúránk pedig gyenge. A multik rengeteg tõkét hoznak be, és rengeteg embernek adnak munkahelyet. Én nem akarok az Unióból kilépni, szívesebben vagyok Anglia, Németország, Franciaország szövetségese, mint Iráné, Észak-Koreáé vagy Szaud-Arábiáé.
Magyarország gazdasági helyzete romokban hever. Nem vagyunk képesek önállónak, a saját lábunkra állni, ezért szükség van az EU-hoz való csatlakozásra.
A jobbik NEM kilépni akar az unióból, hanem nyílt lapokkal újratárgyalni a tagság pozitív és negatív hatásait. Utána pedig NÉPSZAVAZÁST az eredmény alapján. Azt hiszem, így méltányos. Az emberek többsége nem azt kapta az uniótól amit várt, és közben az unió is sokat változott, ráadásul nem elõnyére. Függetlenüll a Jobbik hatalomrakerülésétõl, a témát valóban érdemes széles körben megvitatni.
A halálbünteés viszont egyértelmûen rosz dolog. Ahol van, ott általában több a gyilkosság is. Ez kultúrafüggõ. Mi nem ilyenek vagyunk. A halálbüntetés egyik hátránya, hogy egy gyilkost már semmi sem tart vissza hogy menekülés közben még többet gyilkoljon, mert már "úgyis mindegy" és az életéért küzd, amit biztosan elveszít, ha elkapják.
Ugyanolyan hülyék vagytok ezzel az unióbólvaló kilépéssel, mint a multik kiûzésével, mint "trianon visszafoglalásával". Ezt csak egy elmebeteg réteg képes mantrázni. Ez holtéma egyáltalán, most komolyan, a napi 22 órán át részeg közmunkások között, akik az árokparton heverésznek? Honnan a pitschából írtok ilyen ökörségeket?
Az értelmes hozzászólások le lettek pontozva, ez pedig tökéletesen minõsíti a néhány - gondolom Jobbikos - lepontozó emberkét. "Unióból való kilépés elõnyei: - visszahoz(hat)nák a halálbüntetést, ezáltal nem lennének tele a börtönök(cigányokkal se), jelentõsen csökkenne a bûnözés ennek hatására. ez miért lenne baj? " Bevallom ez után már nem is olvastam tovább a kérdést, mert már ez is ordít a sötétségtõl, gazdaságilag nulla képzettségrõl. Nem értek egyet a halálbüntetéssel, mert sokan visszaélnének vele. Ártatlanokat is megölhetnének, utána pedig hiába mondanák a családnak, hogy sajnálják, ez nem hozná õt vissza. Az Unióból való kiépés is csak az országot minõsítené. Nem fogom hosszan megindokolni, mert aki egy kicsit is tanult, az úgyis tudja miért. Néhány szóban: külföldi munkavállalás, tanulás, rokonlátogatás, vámmentesség, támogatások, fejlesztések. A multik kiûzése pedig szintén hülyeség. Rengeteg ember mehetne utána az utcára. Nálunk is õk adják a legtöbb munkahelyet. Én speciel örülök, hogy multinál dolgozok. Elõtte magyar cégnél voltam, de õk amit lehetett megvontak tõlünk és teljesen rabszolgaként kezeltek minket. ""Ha kilépünk az unióból, az megnehezíti majd az utazást és munkavállalást más országokba. " Ezt én is nagyon remélem." Ebbõl is látszik, hogy ritka undorító, rossz indulatú nép vagyunk. Tisztelet a kivételnek. Szóval reméled, hogy nem fogom tudni meglátogatni a külföldön élõ családtagjaimat. És mások sem, akik ilyen helyzetben vannak. Haza költözni pedig nem fognak azért, hogy megint éhezzenek és nyomorogjanak. Mert itt az volt. Nem sokra mentek a magyarságukkal, abból nem tudtak megélni. Nem azt írtam, hogy a Jobbik kilépne az Eu-ból és hasonlók, mielõtt még valaki letámadna emiatt. Csak a kérdezõ feltevéseire reagáltam.
-Unióból való kilépés elõnyei: - visszahoz(hat)nák a halálbüntetést, ezáltal nem lennének tele a börtönök(cigányokkal se), jelentõsen csökkenne a bûnözés ennek hatására. ez miért lenne baj? 1. Ettõl még nem hozhatnák vissza a halálbüntetést, ezt többek között a régi és a mostani alkotmány is tiltja.. továbbá, mint elõttem írták, jópár egyéb nemzetközi egyezmény is. 2. Ahol van halálbüntetés, ott még drágább, mint a börtön, és kimutathatóan semmiféle hatása nincs a bûnözési statisztikákra. Szóval ez csak egy jobbikos agymosás. -kéne fizetni a bejõvõ kereskedõknek vámot és akkor kicsit több lesz az ország bevétele, de minden sokkal drágább lesz, tehát el is buktuk. A külföldi termékek (gyk. alapvetõ élelmiszereken kívül MINDEN) azért, mert a kereskedõ ráterheli a vámot, a hazai meg azért, mert jobb piaci pozícióba kerül. Amúgy ezt is csak akkor lehet megcsinálni, ha kilépnének az Unióból, amit felmérések szerint a magyarok kb 30%-a szeretne csak. -kiûznék a multikat: és? ez is csak jó lenne, mivel a multik miatt ment csõdbe rengeteg magyar cég... lásd: a rendszerváltásig magyar cégekbõl éltünk, nem voltunk unió tagok! mégis jobban éltek az emberek sokkal, mint most! nem engedett be az ország mindenféle hulladék céget, ami mint most jelen esetben l...fsz pénzért dolgoztatja az embereket.. Én tudom milyen ilyen cégekben dolgozni! Olyan vagy mint, egy robot, közben alig keresel pénzt.. Szóval.. ez szerintem nem lenne rossz.. A rendszerváltás elõtt hitelbõl éltünk jól. Ezt fizetjük most ki. Semmi nem akadályozott amúgy téged sem, hogy magyar munkáltatónak dolgozz.... jaaa, hogy nincs munkalehetõség? Hát, ha a Jobbik nyer, mint látod, nem is lesz... - támogatnák a vállalatokat Minden párt támogatná õket... - végre olyan adórenszer lenne, ami a gazdagoknak lenne rosszabb, és igazságos lenne a szegényeknek(a Fideszesek bánatára Ezt a Fideszen kívül talán csak a Magyar Liberális Párt nem ígérték meg pontosan ugyanígy. Ez sem a Jobbik jellemzõje. - csökkentenék a munkanélküliséget: és nem úgy mitn Orbánék, hogy állítólag több százezerrel több ember dolgozik, mint 4 éve. Persze.. közmunkások(havi 38 ezerért, amibõl meg lehet élni...), és a külföldön dolgozó munkavállalókat is beleszámolják... Minden párt csökkentené, csak nem úgy, mint Orbán, de a konkrétumokra minden párt csak bullshitet mond. Ez sem a Jobbik jellemzõje egyedül.
Vegyük sorra: A börtönök nem a gyilkosokkal vannak tele. Tehát vagy a kisebb bûncselekményekért is halál járna, vagy még mindig új börtönöket kellenbe építeni. Visszatartó ereje csak azokkal szemben lenne, akik nem bûnözõk; õket nem tartja vissza. A multik nélkül tényleg összedõlne a gazdaság, fõleg, ha hirtelen vonulnának ki, és nem úgy, hogy eladnák a cégeket Magyarországnak. A több kulcsos adórendszer bünteti a munkát. Kétszer annyi munkáért másfélszeres bér jár a sávlépés és a hatalmas ugrás miatt. A multik kivonulása inkább megnövelné a munkanélküliséget. Földet pedig csak felsõfokú nyelvvizsgával lehetne venni, de olyat még az anyanyelviek legnagyobb része sem tud felkészülés nélkül letenni. Nem is szólva a hallássérültekrõl és egyes beszédfogyatékosokról.
ffffffuuuuuu nevû felhasználó válasza: # 1/18 Idõpont ma 16:19 "Lehet valaki akármilyen bûnözõ, a szavazatommal nem fogok hozzájárulni egy ember halálához sem, mivel keresztény vagyok." Tehát te keresztényként támogatod azt, ami jelenleg van, hogy egy gyilkosnak (aki más ember életét kioltotta) ugyan olyan joga legyen az élethez továbbra is, mint mondjuk neked? Ne adj Isten szabadlábra helyezve ismét gyilkolhasson? "A multik rengeteg tõkét hoznak be, és rengeteg embernek adnak munkahelyet." Annak is utána kellene számolni, hogy a behozott tõke milyen arányban van a kivitt profittal. Továbbá azt is érdemes lenne megvizsgálni, hogy hány magyar ember munkahelye szûnik meg mondjuk egy tesco expressz megnyitásakor. Valószínûleg a környéken lévõ kisboltokat mind tönkre teszi, ami magyar tulajdonban, magyar tõkébõl mûködik, a profitot nem viszik ki az országból. "Én nem akarok az Unióból kilépni, szívesebben vagyok Anglia, Németország, Franciaország szövetségese, mint Iráné, Észak-Koreáé vagy Szaud-Arábiáé." A Jobbik soha sem mondta azt, hogy kormányra kerülésük esetén azonnal kilépnénk az EU-ból. Egy szekértõi testület pontosan felmérné azt, hogy mekkora haszonnal / veszteséggel jár az, hogy az EU tagjai vagyunk, majd ahogy beléptünk, népszavazás keretében lehetne dönteni arról, hogy maradjunk-e vagy sem. Nem õk döntenék el, hanem a választópolgárok, akiktõl a bizalmat kapták a kormányzásra. Nagy különbség!
Nem szabad kilépni az Unióból. Sokkal rosszabbul élnének az emberek, mint most. A Magyar gazdaságnak nincs akkora kapacitása hogy el tudja látni magát. De hiába lenne drágább az élet, legalább arra gondolhatna "az igazi magyar ember", hogy magyar termékek vannak a polcokon. És ez minden áldozatot megér. Vagy tévedek, kedves jobbikosok?
"visszahoz(hat)nák a halálbüntetést, ezáltal nem lennének tele a börtönök(cigányokkal se), jelentõsen csökkenne a bûnözés ennek hatására. ez miért lenne baj?" Takarodj már ki innen a halálbüntetésedel együtt!! Normálisak vagytok? Kereszténynek mondják magukat, és közben halálbüntetést akarnak? A kis sunyi, hazudozós párt. Tudod te, hogy hányan kerülnek börtönbe úgy, hogy közben nem is csináltak semmit, aztán késõbb derül ki? Mi ez a barbár, eszement dolog? Akinek van esze, már csak ezért sem fog a jobbikra szavazni, mert már itt hatalmas ellentétek vannak. Ha kilépünk az euból végünk, és ha bevezetik a halálbüntetést, csak kinyírják a magyarokat és elkezdõdik mégjobban a németesítés. Emberek, legyetek már észnél!!! Nem látjátok, hogy csak el akarják venni az országunkat? A munkaerõnek meg a gazdaságunk már az övék, most még a területünk is kéne nekik? Mindenki megõrült? Nincs bennetek semmi emberségesség? A jobbik nem fog senkinek sem segíteni, csak szabadjára engedi az õrülteket. Ha õk nyernek az biztos hogy itt káosz lesz. Ne hagyjátok magatokat emberek, ez csak átverés!! A jobbik átver titeket!! Szerintetek mi lesz ha innen kimennek a multik? Nem lesz se kajátok, se semmitek, nem tudtok áruházakban vásárolni, éhenhaltok majd, vagy majd minket fognak dolgoztatni mint a rabszolgákat, hogy termeljük meg magunknak a kaját! Gondoljatok már bele!
"2, Külföldi munkavállalás azonnal. " Ez az amit be kéne tiltani.
Hüle vagyol? -A multicégek több ezer dolgoztatnak, rengeteg tõkét hoznak be. Ennyi idõ alatt a kivonásuk hatalmas csapást mérne a gazdaságra.Amíg felépítenénk párhuzamosan egy mûködõ gazdaságot és közben kivonnák õket, évtizedek lennének. -Az Unió elég nagy pénzeket ad projektekre.Te szívesebben fizetnéd ezt?+Könnyebb a külföldi munkavállalás.
"Miért gondoljátok, hogy a Jobbiknak nem jó a programja? Miért gondoljátok, hogy baj lenne, ha kilépnénk az unióból pl? Tehát részletezem, miért jó a Jobbik programja, de csak a vitákat kiváltó pontjaikat emelném ki: -Unióból való kilépés elõnyei: - visszahoz(hat)nák a halálbüntetést, ezáltal nem lennének tele a börtönök(cigányokkal se), jelentõsen csökkenne a bûnözés ennek hatására. ez miért lenne baj?" Az unióból való kilépéssel nemhozhatnánk vissza a halálbüntetést. Ezt még 3 nemzetközi egyezmény is korlátozza. De ha meg is szegnénk mindet, és nem számolnánk a szankciókkal, akkor úgy képzeled hogy elkezdenénk mészárolni a bûnelkövetõket? Nonszensz. A halálbüntetés meglétekor se volt túl sok kivégzés. Visszatartó ereje nincs a bûnözésre. Amúgy is a súlyos bûncselekmények száma már 20 éve csak csökken. Vagy a bolti tolvajt is kivégeznéd? -kéne fizetni a bejõvõ kereskedõknek vámot Mint ahogy nekünk is kéne vámot fizetnünk, és egyelõre exportõr ország vagyunk, azaz erre mi fizetnénk rá. -kiûznék a multikat: és? ez is csak jó lenne, mivel a multik miatt ment csõdbe rengeteg magyar cég... lásd: a rendszerváltásig magyar cégekbõl éltünk, nem voltunk unió tagok! mégis jobban éltek az emberek sokkal, mint most! nem engedett be az ország mindenféle hulladék céget, ami mint most jelen esetben l...fsz pénzért dolgoztatja az embereket.. Én tudom milyen ilyen cégekben dolgozni! Olyan vagy mint, egy robot, közben alig keresel pénzt.. Szóval.. ez szerintem nem lenne rossz.. A multik tartják el Magyarországot. A befizetett adók- ami valós GDP termelés- 95%-t multik adják. Lehet hogy a tescoárufeltöltõ szrul keres, de normális bérek is a multiknál vannak. Tudom, közhely, de tanulni kellett volna... - támogatnák a vállalatokat Na de mibõl? Mert EU és multik nélkül mégis mi lenne a bevételi forrásunk? - végre olyan adórenszer lenne, ami a gazdagoknak lenne rosszabb, és igazságos lenne a szegényeknek(a Fideszesek bánatára Szintén mibõl? Lehet adakozni, lehet növelni a kiadást, de mi lesz a bevételi oldallal? - csökkentenék a munkanélküliséget: és nem úgy mitn Orbánék, hogy állítólag több százezerrel több ember dolgozik, mint 4 éve. Persze.. közmunkások(havi 38 ezerért, amibõl meg lehet élni...), és a külföldön dolgozó munkavállalókat is beleszámolják... Oké, ki foglalkoztatná a felszadult 2millió embert? Itt állnánk Európa közepén, magunkat fszán elszigetelve Európa gazdaságától, mégis milyen tevékenységet folytatnánk, és ki finanszírozná, és milyen piacon tudnánk vele megjelenni versenyképesen?
Ha kilépünk az unióból, az megnehezíti majd az utazást és munkavállalást más országokba. Másrészt, azt a több tízezer dolgozót, akiknek a multik munkát adtak eddig, ki fogja tovább foglalkoztatni? Te, kedves kérdezõ?
Azért az érdekelne, ezeket honnan veszitek? - Kilépünk az unióból? A Jobbik célja újratárgyalni a feltételeket, és amennyiben az unió nem kezel egyenjogú partnerként, hanem gyarmatként, akkor népszavazás a kilépésrõl. - Multik kiüldözése? A Jobbik azt akarja elérni, hogy a multiknál dolgozók ugyanazt a bért megkapják, mint az anyaországban dolgozók. Illetve ne kapjanak olyan kedvezményeket, amiket a magyar vállalkozók nem kapnak meg.
"A Jobbik azt akarja elérni, hogy a multiknál dolgozók ugyanazt a bért megkapják, mint az anyaországban dolgozók." Akkor mi a búbánatért jönnének ide? Hogy szenvedjenek a nyelvvel, de legalább 1000km-t utaztassák az audikarosszériát poénból?
1, 97%-ban Uniós támogatásból épül az országban minden. 2, Külföldi munkavállalás azonnal. 3, Abba az országba megyek az övezeten belül és akkor amikor akarok bejelentés nélkül 4, Erasmus program 5, Európai közös fejlesztési stratégiák pl. most a roaming díj eltörlése. Emberek hogy tudnak ezek ELLEN szavazni?
"sajnos az autonóm gazdaság lehetetlenség lenne, mivel a szakértelem már kivándorolt, " Hogy semmihez sem értesz az egyedül a te szégyened.
"Ha kilépünk az unióból, az megnehezíti majd az utazást és munkavállalást más országokba. " Ezt én is nagyon remélem.
"Akkor mi a búbánatért jönnének ide? " Reménykedjünk benne, hogy be sem tennék a lábukat az országba. Valahogy csak ki lehet õket hajtani, ha másképp nem szarrá kell adóztatni!
A kérdező hozzászólása: Halál büntetés visszahozása téma: Kedves okos hozzászólók, akik ellenzik! Kíváncsi lennék(ne adj isten, hogy így történjen), ha egy õrült megkínozná és megölné a családotokat vagy csak megnyomorítaná, megégetné stb.. .a családotokat, akkor is így gondolnátok szerencsétlenek?? Akkor megváltozna a nézõpontotok, ha a ti családotokat irtaná ki vagy kínozná meg egy elmebeteg... Ártatlanul kevés ember van börtönben.. Mivel nem véletlen, hogy évekig is elhúzódhatnak a tárgyalások, mert a bírók és a többiek több száz vagy ezer oldalnyi oldalt olvasnak tanulmányok át, meg addig elemzik a nyomozók is a történteket, tanúkjkat kérdeznek ki, de elõfordul néha igen.. De gyilkosoknál azért valljuk be! Nagyon ritka hogy nem azt a gyilkost fogják el, aki tényleg gyilkolt... És ha kiszabadulna a börtönbõl 30 év után egy szadista gyilkos, akkor éljen tovább, mint ha mi sem történt volna? Ja! És az már csak mellékes, hogy az ilyen emberi hulladékokat a mi adónkból tartja el az állam! Amúgy meg a Fideszt csak azok szeretik, akiknek jól megy, és nem tudják(vagy már nem szegények)mi az a szegénység, az hogy hónapokig nincs állásod(ja bocs közmunka...)... A Fidesz örökké csak a gazdagoknak fog kedvezni az adótörvényével. És nem hogy munkahelyeket nem teremtettek, de rengeteg munkahely megszûnt miattuk! Rengeteg imserõsöm lett munkanélküli emiatt, mert megszûnt a cége! Ja! És tavaly rekord számû cég ment tönkre... De persze errõ la Fidesz nem beszél, hisz élünk mitn marci a hevesen! Jól keresünk! Boldogan élünk míg meg nem halunk! Ha mégse, akkor meg mi vagyunk a hibásak, ha nem találunk állást több évnyi tapasztalattal(a pályakezdõkrõl ne is beszéljünk)... Meg kellett szüntetni a pályakezdõk 3 vagy 6 nem tudom már)hónapig történõ anyagi támogatását is, hogy véletlenül se tudjon az ember, a fiatal elindulni az életbe.. És megsúgom, hogy mióta a Fidesz van hatalmon rekord számú a munkanélküliek száma is(a rendszerváltás óta)... Továbbá a Fidesz tönkretette rengeteg trafikos életét is, mert a haveroknak kellett adni az összes trafikot(valkakinek 7! trafikot).. De mindegy! Hiába e sorok, mert a Fideszesek vagy nyugdíjasok vagy jobb anyagi körülmények között élõk, és nem fog sosem eljutni az agyukig, amiket most írtam... A halál büntetést ellenzõk meg gondolják át a soraimat!!

GeForce 8800 GTX VGA-m van, de fent vannak a gépen az Atis programok is, ettől lehet valami baj?

Természetesen a VGA drivere is fent van.

Legjobb válasz: nemigen kaki <3

nemigen kaki <3
A kérdező hozzászólása: Na most ez mit akarna jelenteni?
Azt hogy töröld le de izibe.
A kérdező hozzászólása: De miért, milyen gondokat okozhatnak? A Physxet is fel lehet tenni Atis kártya mellé.
Semmi baja nem lesz. Az nVidia kártyák nem használják az Ati-s drivereket, ezért nem is akad össze vele.
A kérdező hozzászólása: És fordítva összeakadna?
Nem.


Valamelyik böngészõben van.
A kérdező hozzászólása: /2/ Ezzel is probáltam mégis vissza tér.

Milyen programmal tudnék MP4-be konvertálni? Samsung S5230ról van szó az áttöltő programja átkonvertálja a videókat amiket rá akarok rakni, csak az a baj h most egy South Parkot akarok rárakni, de ha hagyom

h ? konvertálja át elt?nik a magyar hang és angol lesz

Legjobb válasz: http://s5230.rbz.hu/index.php?option=com_content&view=articl.. Itt van pár konverter program és a leírás is ott van hogy hogyan kell végigcsinálni.

http://s5230.rbz.hu/index.php?option=com_content&view=articl.. Itt van pár konverter program és a leírás is ott van hogy hogyan kell végigcsinálni.

Milyen programokat tudtok egy család részére? Pl: aqvaworld vagy mozi? Csak ezek már unalmasak az a baj valami extrém kéne köszönöm is elõre a válaszokat.

Legjobb válasz: én a pihentetõ dolgokat csinálom a családdal nem amibe bele lehet halni :D megnézném édesanyám ahogy hasit lefele velem a Mátráról egy DH kerékpáron .... mi általában kint sütünk szalonnát, grillparty, esetleg elnézünk valami szép helyre pl. Gyula, Lillafüred, de mondjuk ami extrémebb az mondjuk egy közös gokart (nem ilyen kis vacak hanem normális) az annyira nem veszélyes, esetleg táborozás valamelyik erdõben sátor, csillagos ég, Székelyföld :D stb... keresztfiaimmal meg pár férfi rokonnal foci csapatot alapítottunk és havi 1-2 alkalommal tolunk kegy meccset a helyi sportpályán, ha lenne vidámpark oda is lehetne menni

én a pihentetõ dolgokat csinálom a családdal nem amibe bele lehet halni :D megnézném édesanyám ahogy hasit lefele velem a Mátráról egy DH kerékpáron .... mi általában kint sütünk szalonnát, grillparty, esetleg elnézünk valami szép helyre pl. Gyula, Lillafüred, de mondjuk ami extrémebb az mondjuk egy közös gokart (nem ilyen kis vacak hanem normális) az annyira nem veszélyes, esetleg táborozás valamelyik erdõben sátor, csillagos ég, Székelyföld :D stb... keresztfiaimmal meg pár férfi rokonnal foci csapatot alapítottunk és havi 1-2 alkalommal tolunk kegy meccset a helyi sportpályán, ha lenne vidámpark oda is lehetne menni

Az a bajom, hogy a számítógépemen nem én vagyok a rendszergazda, de szeretnék programokat telepíteni. Meg lehetne oldani a rendszergazda jelszava nélkül a telepítést?

Tehát amikor rákattintok pl.: az Adobe flash player telepít?jére és kéri a jelszót...de ezt nem tudom és ezt hogyan lehetne megoldani? (értelmetlen válaszokat nem kérek!)

Legjobb válasz: Ha olyan programot szeretnél feltenni, aminek van hordozható (portable) verziója, akkor azt válaszd, mivel nem igényel telepítést, így rendszergazda jelszót sem kell megadnod. A Chrome-ban alapból benne van a Flash Player és van hordozható változata, mármint a Chrome-nak. Nekem ennyi jutott az eszembe, remélem segítettem valamennyit! :)

Ha olyan programot szeretnél feltenni, aminek van hordozható (portable) verziója, akkor azt válaszd, mivel nem igényel telepítést, így rendszergazda jelszót sem kell megadnod. A Chrome-ban alapból benne van a Flash Player és van hordozható változata, mármint a Chrome-nak. Nekem ennyi jutott az eszembe, remélem segítettem valamennyit! :)

Az "alapértelmezett programok beállítása" menüpontnál nem tudok semmit átállítani, mert a Windows blokkolja a formátumok megjelölését. Hogy lehetséges ez? Mi lehet a baj és hogyan lehetne feloldani a blokkolást?

Windows Media Playerrel játszom a zenéket, de BS playerrel játszom le a filmeket. Egy-két napja azonban a két program állandóan alapértelmezetté változik minden eszközön, attól függ?en, hogy épp zenét vagy filmet játszok le éppen.

Legjobb válasz: Ha több fiók van a gépeden, akkor valószínüleg azért, mert a tiéd korlátozott.

Ha több fiók van a gépeden, akkor valószínüleg azért, mert a tiéd korlátozott.
A kérdező hozzászólása: Nem errõl van szó. Ez a saját gépem, én vagyok a rendszergazda.
Ezért nem kell ilyen meghekkelt szarokat telepíteni. Egyetlen ilyen mûködõt láttam... attól is tönkrement a gép...
A kérdező hozzászólása: Nem tudom mit csináljak..:/ a legnagyobb baj hogy nem jön be a p.t. és törlése mappa..a többi nem érdekelne.. :(
Jól mondja az elsõ. Az XP -t hagyjuk meg XP-nek a Windows 7 -et meg Windows 7 -nek. Hagyd így, vagy telepítsd újra a Windows -t. Ennyit tehetsz.
Esetleg csökkentett módban még meg lehetne próbálni.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!