Találatok a következő kifejezésre: Baj az, a masztimat (6 db)

Tegnap masztiztam és sikerült is, de közben folyamatosan azon görcsöltem, hogy nehogy benyisson közben anyám (pedig erre kicsi volt az esély, mert éppen az elõtt feküdt le), ez nem baj? Ettõl még sikeresnek mondható a maszti és nem lesz bajom? 30/f

Szüleimmel élek, mind2en itthon vannak mindig, mivel már nyugdíjasok, és én csak este tudok masztizni (újabban elég hetente 1x...) miután lefeküdtek, mert akkor "tiszta a levegõ", de akkor is benézhetnek (pl. ha anyám kijön WC-re...), mivel nem lehet bezárni az ajtókat és kopogni sem szoktak ha benéznek, ezért idegeskedek közben ezen... Persze próbálom mindig úgy idõzíteni, hogy a legkisebb esélye legyen annak, hogy felkelnek pl. WC-re (a lefekvésük után csinálom nem sokkal...), de idõnként még ígyis szoktam ezen izgulni, mint ahogy tegnap is...

Legjobb válasz: Ja azt elfelejtettem leírni, hogy leginkább csak pornóra szoktam masztizni szgép elõtt (ha lefeküdnék aludni, már nem kéne tartanom attól, hogy a szüleim bejönnek...), de mivel még látják hogy fent vagyok és ég a villany is meg a gép is világít, ezért félek ettõl...

A kérdező hozzászólása: Ja azt elfelejtettem leírni, hogy leginkább csak pornóra szoktam masztizni szgép elõtt (ha lefeküdnék aludni, már nem kéne tartanom attól, hogy a szüleim bejönnek...), de mivel még látják hogy fent vagyok és ég a villany is meg a gép is világít, ezért félek ettõl...
A kérdező hozzászólása: No ma megint volt maszti, és közvetlen az elélvezés után azonnal azon idegeskedtem, hogy rámnyitnak (kell ahhoz egy kis idõ még elélvezés után, hogy ne "bukjak le"...) De akkor ezek szerint ettõl nem lehet bajom? Csak mert hétfõn egy számomra nagyon fontos és drága nap lesz (egy nagy élmény...), és nem akarok emiatt ezen izgulni, mert az akkor elrontja az élményt... :S
mekkora loser vagy! 30 évesen mit ellenõriznek a szüleid? Mi az hogy nem lehet bezárni az ajtót? nekem hasonló problémám volt 15 évesen, kb:2 napig, utána vettem egy rigli zárat, 3perc alat felszereltem, és ciao rámnyitás.
Hidd el nem lessz semmi baj ha anyád benyit:1 harminc vagy ez szerintem normális 2 ha benyit akkor legalbb hamar elélvezel mert tudod h ott van 15/L
A kérdező hozzászólása: Köszönöm az érdemi válaszokat, valamelyest megnyugodtam, ment a zöld kéz!
Most végigolvastam az egészet a gyereket ne vedd sértésnek, tényleg egy gyerekre számítottam felnõtt ember vagy testi szükséglettel, ezt a szüleid is pontosan tudják nyugodtan recskázz bármikor csak csukd be az ajtót ha anyukád benyit, õ lesz nagyobb zavarban, és legközelebb nem nyit be, vagy kopog ha mindig becsukod az ajtót amikor csinálod, pontosan tudják, hogy most magányra vágysz de természetesnek fogja venni, hiszen valahogy megszülettél te is, és egy felnõtt embernek, de akár egy 12 évesnek is van már szexualitása, szexuális igényei szal ne szégyelld ezt
az egy dolog hogy 30 évesen szülõkkel élsz, ennek számos oka lehet, akár gazdasági is, de hogy azon parázol, benyit-e anyu, és hogy ettõl lesz a bajod? kb egy 11-12 éves szintjén állsz szellemileg kb egy gyerektõl vártam volna egy ilyen kérdést de a kérdésedre válaszolva, nem, nem lesz semmi bajod, sõt így izgalmasabb is, nem? ha meg nem akarod hogy anyu bejöjjön amikor recskázol, zárd be az ajtódat, ha nincs kulcsod, mert anyu eldugta, akkor támaszd ki az ajtót vmivel. de csak ha befelé nyílik. ha kifelé akkor megszívtad meg recskázz a kádban, az is csuda izgalmas. fõleg ha van a fürdõszobajtón zár.
A kérdésedre érdemi válasz: testi bajod nem lesz attól, hogy ezen görcsölsz, lelki annál inkább. De ahogy olvasom, amit írtál, pszichiátriai kezelés alatt állsz, szóval a te helyzeted sokkal bonyolultabb, mint egy egészséges ember esetében. Jobbulást!
már most bajod van, ez nem fog rontani a helyzeten tovább.
A kérdező hozzászólása: Nemrég, de esetleg a kérdésemre is kaphatnék érdemleges választ?
a helyzet még rosszabb, mikor voltál utoljára pszichológusnál vagy pszichiáternél?
A kérdező hozzászólása: Nem, az a legnagyobb bajom, hogy ettõl az izgulástól maszti közben lesz e valami bajom?
Ez most komoly? Harminc éves vagy? Tehát még egyszer? Harminc? És ez a legnagyobb bajod a fenti szituációban, hogy rádnyitnak maszti közben?
13:51 Ilyen korán ittál, hogy ezt a kérdést humorosnak tartod? Hát elég nagy handicap-ed van, az tuti. És nem a mszti miatt LOL
masztizz tovább xD
mibaj ezzel? :D majd jön vki aki kiveri a fejedbõl.
Mé ne lehetne a tied? Add ezt elõ neki, és azonnal megdug.
A kérdező hozzászólása: hát az jah, de én nem csak ugy akarom h az enyém legyen.....nagyon szeretnék vele járni..
nemakarsz egy masztizó társat?
hát tanulj meg normálisan írni és bûvöld el vele.))
Hogy a rákba segítsünk, ha azt sem mondod meg, hogy mi az oka annak, hogy nem jöhettek össze?
masztizz másra ;)

Baj az, ha a masztimat kitolom kb 1, de inkább 2 óra hosszáig?

, magyarul addig verem

Legjobb válasz: Sztem érdemesebb lenne akkor inkább a 2óra alatt kiverned mondjuk 2szer 3szor minthogy 2óra alatt egyszer. Sztem így neked is több élvezet jut. De te tudod. Ha neked így jó akkor csináld de sztem ha lesz b.nõd õ hamarabb el fog rendezni az tuti.

Sztem érdemesebb lenne akkor inkább a 2óra alatt kiverned mondjuk 2szer 3szor minthogy 2óra alatt egyszer. Sztem így neked is több élvezet jut. De te tudod. Ha neked így jó akkor csináld de sztem ha lesz b.nõd õ hamarabb el fog rendezni az tuti.
Nem az a kérdés hogy miért veri addig hanem hogy hogyan én megbolondúlnék 2 óra alatt...
Nembaj, sõt, jó ha az ember gyakorolja ezeket, nade 1-2 óra... :) Mindenki addig csinálja amíg akarja illetve addig, amíg szülõk haza nem mennek. :D
Ezzel mi lenne a baj? Azért csinálod, hogy neked jó legyen, nem? Akkor meg ne foglalkozz mással, ha te ilyen sokáig szereted csinálni, akkor csináld, kész.
Szerintem ez a lehetõ legjobb dolog ilyen pasikrol álmodoznak a nõk!!!De most komcsin, gondolj bele hogy 2 óráig visszatudja tartani... ez azt jelenti h egy nõt több mint 1, 5 órán át folyamatosan (elélvezés nélkül) tudsz b...ogatni, azért ez nem kis teljesitmény ezt azért valljuk be. Jo gyakorlásokat kivánok!
Ugy oszinten miert tartod olyan sokaig? Ha elvarod egy notol, hogy bekapja a farkad azt nem biztos, hogy megteszi. Magatol kell, hogy jojjon. Kenyszeriteni senkit nem lehet.
Ügyes vagy:) Ez csak elöny:) Miért lenne baj, addig amig jo háát had legyen jo:)

Mért van az h mikor vizsugaras masztit probálom van egy pont mikor nagyon jo ez kb.10 másodperc aztán már nem tudom tovább csinálni . Milehet a baj?

Enyire érzékeny lenne a csiklom?:S

Legjobb válasz: Én nem csinálnám a helyetekbe ! 2 dolog miatt nem csinálnám Az elsõ fütykösöm van XD ezért nem is tudnám A második majd nem lesz pasi aki kielégít titeket és akkor majd azért sírtok nem tud kielégíteni stb .

Én nem csinálnám a helyetekbe ! 2 dolog miatt nem csinálnám Az elsõ fütykösöm van XD ezért nem is tudnám A második majd nem lesz pasi aki kielégít titeket és akkor majd azért sírtok nem tud kielégíteni stb .
Nem tudom, én bírom egy óráig is... Talán túl erõs a vízsugár.
A kérdező hozzászólása: lehetséges:) ) köszi a választ
eszt énis probáltam de nekem nem megy valaki elmondaná vagy megmutatná hogy hogy kel eszt csinálni mert engemet érdekel :)
szia zoli!
he????

Maszti közben hiába simogatom magam akárhol, nincsen rám semmilyen hatással, csak az, ha a csiklómat ingerlem, baj ez?

Pl a mellét szinte mindenki szoktam simizni maszti közben, mert az nekik jól esik, de én abszolút semmit nem érzek ilyesmikt?l... Ez normális? (Még sz?z vagyok)

Legjobb válasz: Én nem szoktam a melleimet simogatni, mert nem jár semmiféle extra izgalommal :) Ha a párom simogatja akkor sem, így nem is erõlködünk ezzel túl sokat... nem hinném hogy ezzel túl sok probléma lenne. Remélhetõleg, ha egyszer babám lesz, akkor sem lesz túl érzékeny! :D

Én nem szoktam a melleimet simogatni, mert nem jár semmiféle extra izgalommal :) Ha a párom simogatja akkor sem, így nem is erõlködünk ezzel túl sokat... nem hinném hogy ezzel túl sok probléma lenne. Remélhetõleg, ha egyszer babám lesz, akkor sem lesz túl érzékeny! :D
Normális.A tested nem a saját simogatásodra vágyik (pláne szüzen).Ha egy fiú simogatna, még a nevedet is elfelejtenéd.
nincs semmi baj veled :D nyugi
A kérdező hozzászólása: Ezt a poént egyszer már lelõtték elõtted, akkor se volt vicces :)
nekem nem baj.
Nekem nem baj.
A kérdező hozzászólása: Oké :) Köszi a válaszokat!
Csiklóizgatás közben morzsolgasd erõteljesen a mellbimbódat. Sztem az be fog jönni. 33/f
A kérdező hozzászólása: Sokmindent kipróbáltam a mellemmel, de nem jött be, azért köszi a tippet :) Úgy látszik, én ilyen vagyok!

Mi a baj velem? Miért nem tudok élvezni? Maszti után miért fog el az undor?

Van amikor vérzek is...pedig nincs is meg a menzeszem.. Miért tör rám a sirogörcs? Ha valakinek hasonló érzései vannak, vagy tudja az okot, irjon.16 éves lány vagyok.

Legjobb válasz: Nem lehet hogy a lelked mélyén bûntudatot érzel a maszturbálás miatt? Utána úgy érzed hogy valami rossz, undorító, beteges dolgot csináltál? Ha errõl van szó akkor azt kéne elfogadnod, hogy ez teljesen természetes, egészséges dolog, sõt nagyon hasznos is mert megismered a saját tested. Hogy a vérzés mitõl van azt viszont nem tudom, lehet hogy ki kéne ez ügyben vizsgáltatnod magad.

Nem lehet hogy a lelked mélyén bûntudatot érzel a maszturbálás miatt? Utána úgy érzed hogy valami rossz, undorító, beteges dolgot csináltál? Ha errõl van szó akkor azt kéne elfogadnod, hogy ez teljesen természetes, egészséges dolog, sõt nagyon hasznos is mert megismered a saját tested. Hogy a vérzés mitõl van azt viszont nem tudom, lehet hogy ki kéne ez ügyben vizsgáltatnod magad.
A kérdező hozzászólása: Én ugy érzem, elfogadom, sõt élvezem is, amig el nem kezd fájni és vérezni, pedig mindig nedves vagyok :S.
beszélj a nõgyógyászoddal errõl
Nekem volt kb. 1 éve ilyen. Nagyon rossz volt 4 hónapig nem voltam hajlandó a sexre. lkezdtük jóvolt..és negyed óra után valami maitt büntudatot éreztem pedig 17 éves voltam. Akkor már ugyis szabad. Van mikor elõjön de csak pár napra.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!