Találatok a következő kifejezésre: Baj az, a masztimat (5 db)

masztizz tovább xD
mibaj ezzel? :D majd jön vki aki kiveri a fejedbõl.
Mé ne lehetne a tied? Add ezt elõ neki, és azonnal megdug.
A kérdező hozzászólása: hát az jah, de én nem csak ugy akarom h az enyém legyen.....nagyon szeretnék vele járni..
nemakarsz egy masztizó társat?
hát tanulj meg normálisan írni és bûvöld el vele.))
Hogy a rákba segítsünk, ha azt sem mondod meg, hogy mi az oka annak, hogy nem jöhettek össze?
masztizz másra ;)

Baj az, ha a masztimat kitolom kb 1, de inkább 2 óra hosszáig?

, magyarul addig verem

Legjobb válasz: Sztem érdemesebb lenne akkor inkább a 2óra alatt kiverned mondjuk 2szer 3szor minthogy 2óra alatt egyszer. Sztem így neked is több élvezet jut. De te tudod. Ha neked így jó akkor csináld de sztem ha lesz b.nõd õ hamarabb el fog rendezni az tuti.

Sztem érdemesebb lenne akkor inkább a 2óra alatt kiverned mondjuk 2szer 3szor minthogy 2óra alatt egyszer. Sztem így neked is több élvezet jut. De te tudod. Ha neked így jó akkor csináld de sztem ha lesz b.nõd õ hamarabb el fog rendezni az tuti.
Nem az a kérdés hogy miért veri addig hanem hogy hogyan én megbolondúlnék 2 óra alatt...
Nembaj, sõt, jó ha az ember gyakorolja ezeket, nade 1-2 óra... :) Mindenki addig csinálja amíg akarja illetve addig, amíg szülõk haza nem mennek. :D
Ezzel mi lenne a baj? Azért csinálod, hogy neked jó legyen, nem? Akkor meg ne foglalkozz mással, ha te ilyen sokáig szereted csinálni, akkor csináld, kész.
Szerintem ez a lehetõ legjobb dolog ilyen pasikrol álmodoznak a nõk!!!De most komcsin, gondolj bele hogy 2 óráig visszatudja tartani... ez azt jelenti h egy nõt több mint 1, 5 órán át folyamatosan (elélvezés nélkül) tudsz b...ogatni, azért ez nem kis teljesitmény ezt azért valljuk be. Jo gyakorlásokat kivánok!
Ugy oszinten miert tartod olyan sokaig? Ha elvarod egy notol, hogy bekapja a farkad azt nem biztos, hogy megteszi. Magatol kell, hogy jojjon. Kenyszeriteni senkit nem lehet.
Ügyes vagy:) Ez csak elöny:) Miért lenne baj, addig amig jo háát had legyen jo:)

Mért van az h mikor vizsugaras masztit probálom van egy pont mikor nagyon jo ez kb.10 másodperc aztán már nem tudom tovább csinálni . Milehet a baj?

Enyire érzékeny lenne a csiklom?:S

Legjobb válasz: Én nem csinálnám a helyetekbe ! 2 dolog miatt nem csinálnám Az elsõ fütykösöm van XD ezért nem is tudnám A második majd nem lesz pasi aki kielégít titeket és akkor majd azért sírtok nem tud kielégíteni stb .

Én nem csinálnám a helyetekbe ! 2 dolog miatt nem csinálnám Az elsõ fütykösöm van XD ezért nem is tudnám A második majd nem lesz pasi aki kielégít titeket és akkor majd azért sírtok nem tud kielégíteni stb .
Nem tudom, én bírom egy óráig is... Talán túl erõs a vízsugár.
A kérdező hozzászólása: lehetséges:) ) köszi a választ
eszt énis probáltam de nekem nem megy valaki elmondaná vagy megmutatná hogy hogy kel eszt csinálni mert engemet érdekel :)
szia zoli!
he????

Maszti közben hiába simogatom magam akárhol, nincsen rám semmilyen hatással, csak az, ha a csiklómat ingerlem, baj ez?

Pl a mellét szinte mindenki szoktam simizni maszti közben, mert az nekik jól esik, de én abszolút semmit nem érzek ilyesmikt?l... Ez normális? (Még sz?z vagyok)

Legjobb válasz: Én nem szoktam a melleimet simogatni, mert nem jár semmiféle extra izgalommal :) Ha a párom simogatja akkor sem, így nem is erõlködünk ezzel túl sokat... nem hinném hogy ezzel túl sok probléma lenne. Remélhetõleg, ha egyszer babám lesz, akkor sem lesz túl érzékeny! :D

Én nem szoktam a melleimet simogatni, mert nem jár semmiféle extra izgalommal :) Ha a párom simogatja akkor sem, így nem is erõlködünk ezzel túl sokat... nem hinném hogy ezzel túl sok probléma lenne. Remélhetõleg, ha egyszer babám lesz, akkor sem lesz túl érzékeny! :D
Normális.A tested nem a saját simogatásodra vágyik (pláne szüzen).Ha egy fiú simogatna, még a nevedet is elfelejtenéd.
nincs semmi baj veled :D nyugi
A kérdező hozzászólása: Ezt a poént egyszer már lelõtték elõtted, akkor se volt vicces :)
nekem nem baj.
Nekem nem baj.
A kérdező hozzászólása: Oké :) Köszi a válaszokat!
Csiklóizgatás közben morzsolgasd erõteljesen a mellbimbódat. Sztem az be fog jönni. 33/f
A kérdező hozzászólása: Sokmindent kipróbáltam a mellemmel, de nem jött be, azért köszi a tippet :) Úgy látszik, én ilyen vagyok!

Mi a baj velem? Miért nem tudok élvezni? Maszti után miért fog el az undor?

Van amikor vérzek is...pedig nincs is meg a menzeszem.. Miért tör rám a sirogörcs? Ha valakinek hasonló érzései vannak, vagy tudja az okot, irjon.16 éves lány vagyok.

Legjobb válasz: Nem lehet hogy a lelked mélyén bûntudatot érzel a maszturbálás miatt? Utána úgy érzed hogy valami rossz, undorító, beteges dolgot csináltál? Ha errõl van szó akkor azt kéne elfogadnod, hogy ez teljesen természetes, egészséges dolog, sõt nagyon hasznos is mert megismered a saját tested. Hogy a vérzés mitõl van azt viszont nem tudom, lehet hogy ki kéne ez ügyben vizsgáltatnod magad.

Nem lehet hogy a lelked mélyén bûntudatot érzel a maszturbálás miatt? Utána úgy érzed hogy valami rossz, undorító, beteges dolgot csináltál? Ha errõl van szó akkor azt kéne elfogadnod, hogy ez teljesen természetes, egészséges dolog, sõt nagyon hasznos is mert megismered a saját tested. Hogy a vérzés mitõl van azt viszont nem tudom, lehet hogy ki kéne ez ügyben vizsgáltatnod magad.
A kérdező hozzászólása: Én ugy érzem, elfogadom, sõt élvezem is, amig el nem kezd fájni és vérezni, pedig mindig nedves vagyok :S.
beszélj a nõgyógyászoddal errõl
Nekem volt kb. 1 éve ilyen. Nagyon rossz volt 4 hónapig nem voltam hajlandó a sexre. lkezdtük jóvolt..és negyed óra után valami maitt büntudatot éreztem pedig 17 éves voltam. Akkor már ugyis szabad. Van mikor elõjön de csak pár napra.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!