Találatok a következő kifejezésre: Baj az, a (9495 db)

Miért baj az a szülőnek, ha a gyerekük nem korán kelős típus?

A gyerek felkel, ha muszáj(ha menni kell valahova mondjuk 8ra). De a gyerek az bagolytípus, aki nem örül a későn kelésének az pacsirta típus.

Legjobb válasz: A szülõ oldalát nézve nekem csak azért "baj", mert zörögnöm kell a konyhában, fõzni, zajos dolgokat is csinálni és ez konfliktusokat szül olykor.

A szülõ oldalát nézve nekem csak azért "baj", mert zörögnöm kell a konyhában, fõzni, zajos dolgokat is csinálni és ez konfliktusokat szül olykor.
Ez egy jó kérdés :D Én babakorom óta éjjeli bagoly vagyok, 6 éves koromtól este 11 elõtt nem tudok elaludni, de sajnos a szüleim az ellentéteim, így jelentõs súrlódások voltak, amíg otthon laktam... Engem nem zavart, ha õk reggel zörögtek, délelõtt 10-ig simán aludtam, de õk nem voltak képesek megérteni, hogy nem tudok "normál gyerek" módjára 8kor elaludni. Szerencsére nagyon hamar megtanultam olvasni, így amikor ágyba küldtek a takaró alatt olvastam zseblámpával 11-12-ig. Kb. harmadikos voltam, amikor megértették, hogy nem vagyok képes hamar aludni, ezért megengedték, hogy rendes olvasólámpával olvassak, legalább a szemem ne romoljon. Szerencsére a tanulmányaimmal sosem volt gond, világéletemben kitûnõ voltam, és az éjszakai bagolyságom az egyetemre is megtartottam. Amióta albérletben élek a párommal, azóta nincs gond, õt nem zavarja a hajnalig olvasás, engem meg az, ha reggel korán felkel és pakol :D
Én szülõként nem értem - azt meg pláne nem, hogy mások miért szólnak meg emiatt. 2 éves múlt a lányunk, reggel 8-9 között kel magától. A férjem munkaideje kötetlen, reggel õ viszi bölcsibe. Nem nyûgös, nem hisztis reggelente. Persze ha suliba fog járni, más lesz a helyzet, nyilván kelteni fogjuk. Addig viszont van még 4 év, nem fogunk 4 éven keresztül hadakozni vele mert mások szerint ez így "nincs jól".
Azért, mert a legtöbb ember azt hiszi, a társadalmi elvárások a normák, és aki nem a szerint él, az lusta, hülye, link, nem normális. Engem is piszkáltak egy csomót a semmiért - nem tudom megérteni, az miért baj, ha olyan napokon, amikor semmi dolgom nincs, nem kelek 7-8-9kor. Ha dolgom van, akkor fel tudok kelni idõben, ritkán késem el akárhonnan. De attól még semmirekellõ hülye vagyok, ha 11ig alszom, és nem fogom megtanulni a "rendes" ritmust, amihez egyébként láthatóan tartom magam, ha szükség van rá.
Nem tudom... én szerencsès vagyok, 3 gyerekbõl 2 jo alvó igy nem kell korán kelljek.a nagyfiú meg megoldja magának a reggelit :) ))
tisztelt 1-es válaszolo megkérdezem mennyi idõs vagy?8.7.
Mert a szülõknek berögzült hülyeségeik vannak.Ez is olyan.Ha a gyerek sokáig alszik az = a gyerek lusta....
A kérdező hozzászólása: "Akik korán kelõs-korán fekvõs típusok, azok egyszerûen nem értik meg, hogy annyi nem elég, hogy este 9-kor ágyba bújok és egybõl csicsikálok, és meg is van oldva a probléma.. " Vagy 11kor, 10kor, de akkor mi van, ha az ember lefekszik 10-11 közt és éjszaka akár többször is felébred és azon aggódik, hogy korán kel majd, de nem alszik, meg nem alszik?
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat.:)

Miért baj az a szüleimnek, hogy most táncolni szeretnék járni? Eddig az volt a baj, hogy nem mentem sehová most meg az hogy mennék (szitu lent)

a lényeg,hogy régen nem szerettem táncolni,most viszont a szalagavató miatt kaptunk egy tánc tanárt és ahogy tanította a táncot nagyon megtetszett és már beszéltem ezzel a tanárral vagyis ? ajánlotta fel,hogy szívesen fogad az óráin én nagyon örültem neki,mert ?t ismerem és nagyon jó fej :D

Legjobb válasz: 20 évesen van szalagavatód? Az meg hogy? Én 17 voltam akkor, most vagyok 20 harmadéves a fõsulin. Mindegy, a másik, hogy 20 évesen elég érdekes, hogy a szüleid mondják meg, hogy táncolhatsz-e, vagy sem. Nekem már 17 évesen sem szóltak bele a szalagavatókor, hogy van-e kedvem táncolni, vagy nincs. Persze volt, nekik meg nem volt ellenvetésük. Mondd meg anyukádnak, hogy táncolni fogsz és kész.

20 évesen van szalagavatód? Az meg hogy? Én 17 voltam akkor, most vagyok 20 harmadéves a fõsulin. Mindegy, a másik, hogy 20 évesen elég érdekes, hogy a szüleid mondják meg, hogy táncolhatsz-e, vagy sem. Nekem már 17 évesen sem szóltak bele a szalagavatókor, hogy van-e kedvem táncolni, vagy nincs. Persze volt, nekik meg nem volt ellenvetésük. Mondd meg anyukádnak, hogy táncolni fogsz és kész.
Velem ugyan ez az eset történt meg csak apummal, mert vele élek. 20 éves vagyok én is, de ezt pár éve vetettem fel neki. Az a baj, hogy félt, hogy elveszíti egyetlen pici lányát, és hogy felnõ, és a másik, hogy mivel régen nem érdekelt, most meg igen, nem tud kiigazodni rajtad mit is akarsz igazból, és félt a csalódástól, és hogy csak hirteleni vágy ez a tánc, majd megunod, és fölös pénzkidobás volt, és idõpocsékolás ;) 20 /L
A kérdező hozzászólása: hát lehet, hogy félt anyum, apám még nem tudja hogy majd megyek :D de õ ilyenekben benne van.. hát annyira nem volt ez hirtelen, mert szeptembertõl ahogy elkezdõdtek a tánc próbák én mondtam a szüleimnek, hogy tökre megtetszett és szívesen járnék külön táncra is stb õk ezen meglepõdtek, hogy antitáncosként ilyeneket mondok, de akkor örültek neki, bár akkor nem gondoltam annyira komolyan hogy el is járnék, lehet hogy most tényleg csak egy hirtelen ötlet és lehet hogy pár hónapnál tovább már nem is csinálnám vagy megunnám, de addig is biztos jól érezném magam és kimozdulnék itthonról , mozognék , új embereket ismerhetek meg.. hát én óránként fogok fizetni, nem teljes hónapot szóval annyit fizetek amennyit el is járok :) meg ezt én új hobbinak fogom fel :)
Elsõnek egy 2 éves szakma majd érettségi nappalin. Bumm 20éves... Szerintem meg van zavarodva , hogy kimozdulsz ls a keringõn közel kerûlsz fiúkhoz.;) Szerintem menj nyugodtan ls érezd magad jól. A szüleid látni fogják , hogy tetszik neked és élvezed.

Ha van bármi egészségugyi bajom az a vérvételből kiderül?

Legjobb válasz: Valami igen, vmi nem...

Valami igen, vmi nem...
A kérdező hozzászólása: Es ami szivvel kapcsolatos az kiderul EKGbl es ultrahangbol ugye???
Abból igen.

Miért baj az a nőknél, hogy előbb próbálom megismerni őket és csak utána térek rá arra, hogy szeretnék többet az illetőtől?

Annyi alkalom volt már erre a közelmúltban sajnos. Egyszerűen nem értik a nők, hogy valakinek lehet fontos a belső is és meg szeretném ismerni az illetőt? Mert lehet akármilyen bombázó is valaki, ha fejben nem stimmel, mehet dolgára...

Legjobb válasz: Mert ez olyan mintha hazudnál, rákészülnek arra, hogy jaj végre egy barát erre jössz és felborítasz mindent.

Mert ez olyan mintha hazudnál, rákészülnek arra, hogy jaj végre egy barát erre jössz és felborítasz mindent.
Kérdezõ, de meddig húzod a dolgot? Oké, hogy ismerkedés meg minden, én is ennek vagyok a híve, de azért a végtelenségig nem lehet halogatni.Különben lehet a másik fél (még ha kedvel is téged) úgy gondolja, hogy biztos azért nem lépsz, mert nem is érdekel téged, csak baráti szinten.Más kezdi el érdekelni, te meg hoppon maradsz.
mert berak barát zónába, ha elég lassú vagy és onnan az életben nem fogsz kikerülni
A házat nem a tetejénél kezdjük építeni, szóval elõbb meg kell dugni a nõt és utána megismerni, ha nem felel meg akkor volt egy "jó " éjszakád..
Azért nem mindegy, hogy mennyi ideig próbálod "megismerni" õket. Ha valaki velem hetekig találkozgatna úgy, hogy semmi jele nincs, hogy többet akar, utána már hiába próbálkozna...A randizgatás és egymás belsõ értékeinek megismerése történhet egy idõben is. Nálam nem mûködne, hogy elõbb ismerkedjünk, aztán eldöntjük, akarunk-e valamit a másiktól. Ha van egy kis bizonytalanság a levegõben, szerintem az már az elején megöli a dolgokat.
Engem nem zavart. Párommal is sokat találkozgattam, és rengeteget beszélgettünk, igaz volt egy kis csók, ölelkezés, mert nem bírtunk egymásnak ellen állni, de lehetett érezni a levegõben, hogy ez még egy elég törékeny szakasza a "kapcsolatunknak". 22/L
Amúgy ha nem tartasz rá igényt barátnõként akkor azt mond meg neki mielõtt beléd szeretne...
Nálam nem probléma. Nem is értem sokan hogy jönnek össze pár hét után. Szeretet is hónapok alatt alakul ki. 21/N
Nem tudom én is ilyen vagyok....az az igazság hogy nem tudok a külsõbe beleszeretni, elõbb megtalálom a jót a belsõben majd a külsõbe késõbb.... de én 18 éves lány vagyok..
Szerintem ez a normális viselkedés. Elõször ismerkedni aztán jöhet a komolyabb téma, pláne ha tök idegen az illetõ.
A kérdező hozzászólása: Tapasztalataim alapján az a gond, hogy ha nem térek rá elõbb, hogy többet szeretnék tõle, akkor az egész procedúra veszett fejsze nyele... hogy miért gond ez, nem tudom. Egyszerûen szeretném jól megismerni azt a lányt/nõt, aki lehet, hogy a partnerem lesz, ennyi az egész. Nem akarok zsákbamacskát, fõleg ebben az elfajult világban.
Ezt a kérdést én is feltehetném, csak így:Miért baj az a pasiknál, hogy elõbb próbálom megismerni õket és csak utána térek rá arra, hogy szeretnék többet az illetõtõl? Nálam mindig az van, hogy á tuti nem akarok semmit, csak szivatom az illetõt, ha a második beszélgetés után rátér, hogy összeszeretne jönni velem én meg kis idõt kérek. Szóval ez nálam pl nem lenne probléma, sõt..
A kérdező hozzászólása: No igen, legutóbb pont erre volt precedens. De csak magamat csapom be ha nem intelligens a lány és nem lehet vele jókat beszélgetni, ergo én fogok csalódni...
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen minden eddigi válaszotokat! :) Az a helyzet, hogy esetenként változó, mikor dobom be a témát :)

Miért baj az a barátnőmnek, ha nem fekszem le vele?

Nekem a szex egy teljesen huszadrangú, jelentéktelen dolog. A lány miért akad ki ezen? Inkább örülnie kellene neki, hogy végre valaki nem csak "azt" akarja. Ki érti a n?ket...

Legjobb válasz: azt veheti sértésnek ha nem kívánod, javítanám az elõzõ válaszomat.

azt veheti sértésnek ha nem kívánod, javítanám az elõzõ válaszomat.
a szerelemhez, párkapcsolathoz hozzátartozik a szexualitás, ha vonzónak találod, akkor kívánod. Persze h ezt sértésnek veszi. Amúgy is jó dolog, mellesleg egyáltalán nem huszadrangú dolog, olyan alapvetõ és természetes dolog mint az evés.
Üdv a klubban... Csak az én csajom anno félre is kefélt e miatt. 13 évesen minek hiányolta a szexet, nem értem.. 19/F
dögölj meg te
Ez abnormális. A nõk nem buknak a nem-férfias fiúkra. Nem szexelni akarni nem férfias. Mármint a nõk. A kislányok lehet (lásd emó).
A hím mindig készen áll a szexre, a nõstényen múlik mikor akarja. Számomra se elsõrangú a szex, de ez a létfentartás kérdése is, egy kapcsolatban nélkülözhetetlen a szex, fõleg ha a nõ akarja. Te egyáltalán nem kívánod az élményt? nem is hokizol hokiztál? Szereted a nõket? nem vagy meleg?
Hát ti tudjátok, ha egy csaj minden nap dugni akarna, biztos nem bírnám ki mellette.
A kérdező hozzászólása: Lehet itt van a kutya elásva :) a szex elsõdleges feladata a fajfenntartás. Na már most, ha én nem akarok feleséget, meg gyereket (na azt fõleg nem), így már gyakorlatilag nincs is értelme a dolognak. Mellesleg még mindig nem vagyok buzoid :D Hogy minek jöttem össze a lánnyal, ha nem voltam szerelmes? Igazából csak jóváhagytam, ha annyira velem akar lenni, akkor legyen, úgyis kiábrándul belõlem :) mindezidáig be is jött. Ha meg hisztizik amiatt hogy miért nem fekszem le vele, nyugodtan védekezhetek azzal, hogy õ akart velem összejönni, én mosom kezeimet. Egyébként meg állandóan egyedül vagyok, és egyáltalán nem rossz dolog, nem bírom megunni.
ha igy van akkor ne is eröltesd a dolgot csak ha szerelmes leszel.lehet nálad érzelmi alapon mûködik, nem volt részed jó sexben, vagy alacsony a libidód, vagy vmi lelki ok, kérdezz meg egy pszichológust. lehet sexmágussá válsz. eljön még az idõ amikor te õrülsz meg egy csókért is!
Nem te vagy Dr House?:D Bár még õ is szokott kettyinteni.
Látom te arra vered a farkadat, hogy itt hülyíted a népet...grat :-)
Szerintem igazad van, , mert nekünk nõknek tényleg soha semmi nem jó...
hát mert k*úrhatnékja van, de ez teljesen normális. szerintem te vagy a hülye ha nem akarod az ilyesmit, én sem a lyukra megyek de ez teljesen normális dolog...
Kérdezõ! És ha szerelmes lennél egy lányba? Akkor sem igényelnéd a szexet vele? Miért jársz olyan lánnyal, aki neked nem kell? Miért nem mondod azt neki, hogy bocs, de van barátnõm??? Lécci válaszolj:)
a nõknek is ugyanolyan igényeik vannak, mint a férfiaknak, csak az folyik a hülye tvbõl orrba szájba, hogy minden nõ frigid, orgazmus csak megjátszva jó, meg a többiökörség. nem kell bedõlni. az, hogy neked nem fontos, nem jelenti azt, hogy a párodnak sem aíz. igenis teljesen jogosan várja el, hogy kielégítsd. bocsi, de ez van
A kérdező hozzászólása: Kedves 15:34-es! Idáig még nem sûrûn voltam szerelmes (szerencsére), de igazából még akkor se azon járt az eszem, hogy lefeküdjek vele :) Talán én olyan "kiadás" vagyok, aki túl hidegfejû, és nem jelentkezik nála a "rózsaszín köd" effektus :) Hogy miért járok olyan lánnyal, aki egyáltalán nem kell? Sajnos a válogatás olyan luxus, amit nem engedhetek meg magamnak. Emlékszel, mit mondott macskamama a kiscicáinak, amikor a tej színére panaszkodtak: "Ez van, ezt kell szeretni". A kapcsolatokat jórészt amúgysem én szoktam kezdeni, hanem az adott lány, én mindössze beleegyezem az õ jelenlétébe :) Azt meg nem mondhatom neki hogy "bocs, de van barátnõm", mert hazudni nem szabad :D
Én párkapcsolatban élõ nõ vagyok. Ha a barátom épp fáradt vagy részeg, és nem szexel velem, azt gondolom, nem szeret, nem vagyok szép. Szexmentes kapcsolatban mi értelme élni??
Egyébként te egy érzéketlen vagy. Nem csodálkoznék, ha a végén teljesen egyedül maradnál.
A kérdező hozzászólása: 23:46-os, az vagyok, és jelenleg is egyedül vagyok :)
Szerintem igaza van a kérdezõnek. A szex nem jelent semmit és nem is visz elõbbre semmivel, mellesleg pont a nõk azok akik egyfolytában virnyognak hogy fújjj szex, meg õk még soha senkivel, perverz disznók stb. Hát most örüljenek hogy kapnak egy szexmentes pasit, viseljék el, mert könnyen mégrosszabbat kaphatnak helyette. A 10-es, 11-es és 13-mas válaszoló meg kapta a mínuszt élbõl. Segfej trollok, miért nem tiltják ki az ilyet a rákba!?
"dögölj meg te" Ugyanezt neked is, hülyegyerek. Ment a mínusz. "szerintem te egyszerüen impotens vagy ..." Te meg egy sutyerák troll. "Gratulálok hogy 24 évesen is ennyire éretlen gyökér maradtál!" Pont hogy neki van igaza, nektek soha semmi nem jó. És persze ilyenkor a pasinak a qrvaanyját. Neked is ment a mínusz. "Egyébként te egy érzéketlen vagy. Nem csodálkoznék, ha a végén teljesen egyedül maradnál." Ahogy elnézlek titeket, még mindig jobban járna ha egyedül maradna.
#38 hogy találtad meg ezt a hároméves témát?
A sex az egy lét és fajfenntartó alapösztön, ez olyan mintha soha sem lennél éhes, még akkor sem ha üres a gyomrod.
Akkor nem is akarsz barátnõt. lehet mégis homár vagy, próbáld meg fiuval, ha az se tetszik, akkor valami, nincs rendben nálad. honnan tudod, ilyen határozottan kijelenteni, hogy nem vagy aszexuális. remélem ez nem kamukérdés, és csak hülyíted a válaszolókat.
A kérdező hozzászólása: De ezt tényleg nem értem, attól hogy nem fekszem le vele, az már rögtön azt jelenti hogy nem szeretem?
hány éves vagy?
A kérdező hozzászólása: 24 éves vagyok, és jelenleg nincs "bnõm", a kérdés arra az idõre vonatkozik, amikor valamilyen csoda folytán van... ;) Abszolút nem vagyok meleg, dehogyis :D sose voltam a nõk kedvence, szóval értitek, ahhoz szoktam hozzá hogy nincsen "bnõm". Meg különben is, állandóan amiatt nyígnak a nõk, hogy az összes pasi csak AZT akarja tõlük. Erre kapnak egy olyan pasit, akinél még a csókért is könyörögni kell. Ez se jó nekik. Hát dögöljenek már meg, komolyan :DDD
szerintem te egyszerüen impotens vagy ...
Nem értelek. sose voltál a nõk kedvence, de ha megadatik a lehetõség, és mégis van valakid akkor az a minimum hogy örülsz mint majom a farkának, és annak, hogy végre nem kell egyedül lenned és megadod neki amit szeretne. Hozzálehet szokni marokmarcsához, ha nincs más, de a puncihoz is hozzá lehet ám szokni ha van rá lehetõség. Õszintén válaszolj, Szûz vagy még? magyarul szexeltél már nõvel? Van valami gátlásod amitõl félsz, hogy majd nem kellesz a nõnek mert nem leszel jó neki az ágyban? Kicsi a farkad? Megerõszakolt egy pedofil gyerekkorodban? Valmi oka biztos van, hogy nem akarsz szexelni egy nõvel akit szeretsz.
Gratulálok hogy 24 évesen is ennyire éretlen gyökér maradtál! Kinek kéne egy olyan pasi aki még csókolózni se akar? Mert ha neked ez is egy nagy teher akkor menj és keress az oviban barátnõt de inkább ott se mert lecsuknak! A szex az egészséges párkapcsolat része, még jó hogy igényli a csaj akivel "együtt vagy" (már ha van olyan hülye aki veled kezd), és ezt nem azt jelenti hogy csak "azt akarja"!24/L
Egy idõ után már én is kombinálnék hogy miért nem fekszik le velem a pasi.
Könyörögnöm kellene a csókért és nem akar velem lefeküdni??? Ufff..., akkor mehet is fenébe, mivel rögtön az jön le ebbõl, hogy nem akar eléggé, nem tetszem neki igazán. Nem tudom honnan veszed, hogy ez jön be a csajoknak?! 21/L
Valószínûleg azért megy csodaszámba ha van barátnõd, mert a korodbeli lányok a szerelem mellett a kielégülést is keresik, viszont ha Te nem tudod ezt megadni, akkor majd megadja más.Ez tök egyszerû, így minden csaj rövid úton le fog lécelni, ugyanis mondhatsz bármit, a szex nagyon fontos egy kapcsolatban.Férfi létedre, erre már rá jöhettél volna! 18/L
A kérdező hozzászólása: Volt már párkapcsolatom, nem is egy, de általában ilyen 1 hónaposak voltak (és nem én szakítottam). Nincs szükségem marokmarcsára se :D Egész egyszerûen nem érzem túl lényegesnek hogy feltétlenül barátnõm legyen :) Különben is, a lányok 99%-a házasságot és gyerekeket akar, én meg nem akarok se férj, se apa lenni. Lehet hogy velem van a baj, de rohadtul nem vonz ez a fajta életforma :)
Lehet, hogy aszexuális vagy, nem? Hát számomra elmondhatatlanul kiábrándító lenne, ha a pasim nem kívánna, sõt még meg egy csókért is könyörgni kellene. Nem is maga a szexhiány, bát azis rossz, bakker egy nõnek is vannak szükségletei... de fõleg a tudat, hogy nem kellek neki... Ne csodálkozz ha otthagynak. Szûz vagy még? Amugy azért 24 évesen sztem nem oyaln csajokkal találkozol akik családot emg ygereket akarnak elsõsorban :D
elég magadnak való lehetsz.De ez már nem a mi bajunk, tök jó lesz majd egyedül ücsörögni a karosszékben 60 évesen, amikor majd nem lesz senkid, aki rádnézne.se szex, se házasság, se gyerek?Mégis mit gondolsz, mitõl lesz boldog az életed?Mi az az életforma, amit ehelyett választasz?
A kérdező hozzászólása: Már lefeküdtem jópár lánnyal idáig, azok közül is akikkel jártam (bocsánat, akik JÁRTAK velem), meg azok közül is, akikkel nem. Nem vagyok aszexuális olyan értelemben, hogy nem ítélem el, akinek ez annyira jó, az csinálja csak, de nemigazán érzem hogy bármi jótékony vagy hatékony tulajdonsága lenne. Nem visz elõbbre, nem változtat semmit, ezért gondolom hogy fölösleges :)
Fölösleges a szex????Úristen.Nem értem hogy mért gondolod így.
A kérdező hozzászólása: Jó, és ha tegyük fel, nem vagyok szerelmes a lányba, csak simán elviselem a jelenlétét?
Kapcsolódó kérdések közt. Engem is foglalkoztatott ugyanez a téma ami a kérdezõt, ezért adtam igazat neki. Elképesztõ hogy mennyi neten hõbörgõ fäszfej troll gyûlt itt össze. Persze az ilyeneket érdekesmód sosem tiltják, bezzeg ha leírom a C vagy ZS betûs szavakat:DDDDDD Viccnek is rossz ami itt zajlik

Mi a baj azokkal a lányokkal/nõkkel, akiknek nem udvarol senki?

Legjobb válasz: Vagy prasnyák, vagy irracionálisan magasak az elvárásaik.

Vagy prasnyák, vagy irracionálisan magasak az elvárásaik.
Na álljon már meg a menet!!! Azért kikérem magamnak ezt a rengeteg negatív megjegyzést! Én sem vagyok szép, de nem vagyok sem érdektelen, sem buta, sem önbizalomhiányos, sem unalmas és zárkózott!!! Nekem is van 3 éve barátnõm, mert minden elvárásának megfeleltem, kivéve a külsõmet! Megtaláltuk a közös hangot, van mirõl beszélgetnünk, nyitott vagyok minden témában! Azt gondoljátok, hogy a jóképû pasik annyira hiperszuper okosak, intelligensek, és annyira tökéletesek? Hát megmondom, semmivel sem különbek õk, mint a magunkfajta! Tökéletes ember meg nincs a világon! Úgyhogy ADJUK MEG EGYMÁSNAK A TISZTELETET!!!
Rondák, érdektelenek, unalmasak, buták, önbizalomhiányosak, túlságosan zárkózottak.
Ilyen nõ max egy lakatlan szigeten van, vagy egy toronyba elzárva emberek elõl.
Burj Khalifa.
Olyan magasak az elvárásaik, mint a malaysiai Petronas tornyok.
1. Rondák, büdösek, dagadtak. 2. Túl jó nõ, ezért a legtöbb, akár csak enyhe önbizalom hiányos férfi nem mer odamenni hozzá. Egy nála kevésbé jó csajhoz lehet hogy 10-bõl 6-7 férfi odamenne, de hozzá csak 10-bõl mondjuk 1-2-3, mert az öltözködése, viselkedése, kinézete azt sugallja a legtöbb férfi számára, hogy úgy sincs esélye ennél a nõnél (akár így van, akár nem).
sok gond lehet velük.... vagy befásultak vagy otthonülõsek és a csodát várják vagy visszahúzódók néha túlzottan is vagy jelet nem adnak semmit vagy szürkeegerek mindenhol bujkálnak vagy bûnrondák vagy szakadtak vagy fogyatékosok vagy retardáltak vagy hisztisek vagy nyávogósak vagy bénák mindenhez vagy szerencsétlenek vagy a fa***szom se tudja :)
Rondák, büdösek, unalmasak, agyhalottak stb stb
Amúgy meg pasi vagyok! (utolsó válaszoló)

Kisfiam 3 hós.2 hós kora óta nem aludt délelőtt, most újra alszik egy keveset. (nem baj, az a dolga) Más babócája is visszatért az alváshoz?

Legjobb válasz: Nálunk is volt két hónapos kora körül olyan idõszak, amikor alig aludt napközben. Amikor már aktívabb, és jobban érdeklõdik a környezet iránt, akkor normális, h' újra alszik, mert fel kell dolgozni az élményeket. Az én lányom már mászik meg álldogál (nyolc hónapos), és mivel az ébren töltött idõben rendkívül aktív, sokkal többet alszik (délelõtt és délután is egy-másfél órát), mint korábban.

Nálunk is volt két hónapos kora körül olyan idõszak, amikor alig aludt napközben. Amikor már aktívabb, és jobban érdeklõdik a környezet iránt, akkor normális, h' újra alszik, mert fel kell dolgozni az élményeket. Az én lányom már mászik meg álldogál (nyolc hónapos), és mivel az ébren töltött idõben rendkívül aktív, sokkal többet alszik (délelõtt és délután is egy-másfél órát), mint korábban.
Igen nálunk is így volt. Kb 3 hónapos koráig szinte nappal semmit nem aludt. Most 5 hónapos és deleöt akár többször is alszik meg persze délután is. Szerintem az áll a háttérben, hogy a babák megsdzokják a környezetet ezért megnyugszanak az otthon melegében.

Miért baj az a tesóimnak, hogy megvagdostam a karomat? Nem akartam öngyilkos lenni.

Sziasztok.

Legjobb válasz: Szerintem egészségedre. Csak azt nem tudom feldolgozni a csökött kis agyammal, hogy miért korcsosodott el annyira ez a mai fiatalság, hogy ilyeneket kell kipróbálni, meg szoktatnia magát. Miért akarod szoktatni? Ki fog téged pengével vagdosni? Vagy még tervezel további kísérleteket? Akkor legközelebb mondjuk csukló tájon, és kicsit mélyebben. =)

Szerintem egészségedre. Csak azt nem tudom feldolgozni a csökött kis agyammal, hogy miért korcsosodott el annyira ez a mai fiatalság, hogy ilyeneket kell kipróbálni, meg szoktatnia magát. Miért akarod szoktatni? Ki fog téged pengével vagdosni? Vagy még tervezel további kísérleteket? Akkor legközelebb mondjuk csukló tájon, és kicsit mélyebben. =)
Drága, hogy vontad párhuzamba a szülést a pengével? Az egy kicsit másfajta fájdalom lesz. De ilyen komoly gondolkodású hölgynek nem igazán ajánlatos a szülés. =)
Lol. Szerintem túl sok 18 karikás filmet néztél, ha 15 évesen ilyesmiken agyalsz. Ne vagdosd magad! akár egy komolyabb fertõzést is összeszedhettél volna!
Amúgy ilyenkor látszik hogy milyen rég volt háború.Az emberek nem tudják megbecsülni azt amijük van, nekik ez a békés élet "túl inger szegény".Azért van ennyi hülye, aki vagdossa magát, aki perverz stb... ha az életükért kéne nap mint nap rettegni akkor persze rögtön értékelnék milyen nagy kincs is az egészség. És igen...ezek a mai fiatalok katasztrófálisak... a fiúk festik a körmüket, a hajukat és divat lett b.zinak lenni meg depressziósnak és nem értik miért baj ha vagdossák magukat?(és közben nem veszik észre, h a pszichopaták akiktõl félnek, azok õk maguk).
Megértem a tesóim, én is elkezdenék aggódni, a húgom megvágná magát. Ne vagdosd magad! Még viccbõl sem. Rosszabb esetben nyoma marad. Én másfél évig vagdostam magam, mert nem láttam más megoldást a feszkó levezetésére és azt akartam, hogy figyeljenek rám. Sose vágtam mélyre, de majdnem az összes hegem látszik. A legtöbb az alkarom van, és kb egy méterrõl ki lehet szúrni, hogy össze van vagdosva a karom! De van még a bokámon, combomon, felkaromon. Több száz vágást ejtettem, de inkább 1000 fölött. És én is úgy kezdtem, hogy kipróbálom és soha többet. Másfél évi vagdosás lett az eredménye, maradandó hegekkel. És nagyon nehéz volt abbahagyni. Te ne legyél ilyen buta, mint én voltam. Remélem nem esel ebbe a hibába. :)
Azért az a kifogás, hogy mûtéti fájdalom...hallottál már olyat, hogy érzéstelenítés? esetleg altatás? semmit se éreznél te attól... ha meg egy pszichopata elkapna, akkor nem hagyná abba a vagdosásánál. úgyhogy hagyd szépen abba. másik meg, ahogy az elõzõ mondta, meglátszódnak a hegek sokáig és majd sok ember ez alapján fog megítélni...
A kérdező hozzászólása: Ha például lesz valamilyen mûtétem, vagy elrabol valami pszichopata (jó, ez nem túl valószínû), akkor fognak pengével vagdosni. Dea múgy is ott van a szülés, és még sorolhatnám. Nem tudom, mi ebben a beteges. Elmagyaráznátok?

Mi a baj azokkal a nõkkel, akiket észre se vesznek a férfiak?

Mi hiányzik belõlük?

Legjobb válasz: lehet h nem eleg eros a kisugarzasuk , de szerintem nincs olyan lany akit soha senki nem venne eszre...mindenkinek megvan a salyat izlese,csak nem mindenki ugyanugy mutatja ki...

lehet h nem eleg eros a kisugarzasuk , de szerintem nincs olyan lany akit soha senki nem venne eszre...mindenkinek megvan a salyat izlese, csak nem mindenki ugyanugy mutatja ki...
Ezt így nem lehet megmondani. Küldj egy egész alakos képet, és mondok valamit..
Kövérek mondjuk.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!