Találatok a következő kifejezésre: Baján vagy esetleg Kaposváron tanulhatok (1 db)

Baján vagy Kalocsán, esetleg Kaposváron tanulhatok autóbuszvezetőnek?

Legjobb válasz: Elõször is.Le kell raknod egy Ds vagy Es jogsit.(amelyik a buszokhoz kell)Aztán el kell menned egy PÁVra,ami a hivatásos sofõröknek kell,és ennyi.Semmi külön képzés nincs a buszsofõröknek.

Elõször is.Le kell raknod egy Ds vagy Es jogsit.(amelyik a buszokhoz kell)Aztán el kell menned egy PÁVra, ami a hivatásos sofõröknek kell, és ennyi.Semmi külön képzés nincs a buszsofõröknek.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Milyen tanfolyamot kellene elvégeznem akkor, hogyha kórházban újszülött osztályon szeretnék ápolónőként dolgozni?

1

LEAN képzés! Tapasztalat alapján melyik cégnél érdemes elvégezni?

0

HR-es munkához milyen végzettség kell?

3

Milyen magas a követelmény egy idegenforgalmi vendéglátós képzésre, amelyiknél van felvételi is?

0

Hol lehet regisztrálni olyan 210 órás támogatott képzésre, amire bárki jelentkezhet ha nem nappali tanuló?

2

Nőként milyen esélyeim vannak a szakmában?

Bútorasztalos, kárpitos szeretnék lenni. Érdekelne egyrészt, hogy milyen ilyen jelleg? képzések vannak jelenleg, ill. ezek közül melyik a legjobb? Másrészt pedig, hogy n?ként mennyi esélyem van a szakmában?

2

Valaki eseteleg részt vesz ELO-tanfolyamon? Én pszichológia-önismereten vagyok! Jó lenne hallani olyanokról, akik sikeresen elvégezték, vagy most kezdték.

5

Valaki segítene? Nagyon szépen kérem hogy valaki segítsen!

Kémiából írunk a 'Nemfémes elemek és vegyületek' cím? anyagrészb?l, és valaki tudna nekem adni egy témazáró feladatlapot, vagy egy linket ahol tudnék találni egy feladatlapot, esetleg ha valaki már megírta, milyen kérdések lesznek benne?

1

A munkanélküli fizet olyan OKJ-s tanfolyamot, amit én konkrétan szeretnék?

Most tettem le az érettségit, de továbbtanulni nincs pénz..Ezért arra gondoltam, hogy jelentkeznék a munkanélkülibe, mert úgy tudom, hogy fizetnek 1db OKJ-s képzést.Én konkrétan pincér/felszolgálóra gondoltam. Lehetséges ez? Mármint, hogy odamegyek, h konkrétan ezt szeretném?

2

Milyen képzést/tanfolyamot tudnátok ajánlani? (részletek lent)

Rájöttem, hogy nagyon szeretnék környezettervezéssel (kert, park, tér, stb.), bels?építészettel, lakberendezéssel vagy látványtervezéssel (színpad vagy filmek képi világa) foglalkozni. Teljesen kezd? vagyok ezen a téren, egyel?re nulla információval, és nem tudok senkit a környezetemben, aki ilyesmivel foglalkozna. Éppen ezért nagyon-nagyon örülnék bármilyen segítségnek, hasznos információnak, tanácsnak, ajánlott könyveknek. Köszönöm.

1

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!