Találatok a következő kifejezésre: Baján vagy esetleg (134 db)

Miért van ez? Velem van a baj vagy esetleg a gumi miatt? :/

Ma voltam másodszor együtt a barátnõmmel és borzasztóan sült el.

Legjobb válasz: "Ui.: a barátnõm rohadt jól néz ki szóval az nem lehet baj ;) " F szomat :@

"Ui.: a barátnõm rohadt jól néz ki szóval az nem lehet baj ;) " F szomat :@
A kérdező hozzászólása: ja és mindketten szûzek voltunk még
"Ui.: a barátnõm rohadt jól néz ki szóval az nem lehet baj ;) " Dehogy nem! Pont ez a baj, hogy meg akarsz felelni neki és ezért az elsõnél már kiéled magad! Ha kecskével csinálnád, egésznap birdád csüszikölni!
biztos nagyon izgultál és nagyon teljesíteni akartál idegeskedtél és ezért viselkedett furán a pöcörõd. mivel elsõ alkalmak ezért érthetõ hogy még nem úgy mûködik minden ahogy a nagy könyvben meg van írva :) szokni kell még a dolgokat, idõvel egyre jobban fog menni :) csak ne izgulj elõtte engedd el magad és engedd hogy a barátnõd rávezessen a dolgokra ;) ne kapkodj el semmit és ne idegesítsd fel magad az apró bánázásokon mert az is kedved szegheti. finoman, úgy a barátnõdnek is jobban fog tetszeni a dolog ;)
szerintem azert nem all fel rendesen, mert masra gondolsz sex kozben, nem a helyzetre hanem arra h (ur isten most jol csinalom?, ur isten most ez jo neki?) szerintem sodrodj az arral, igazuk van, ne siettesd el, csak lazan. enged had kenyeztessen a baratnod elvezd ki a helyzetet, ne gondolkodj semmin es meglatod. :) velem is volt mar ijen, mindig masra gondoltam vajon most jol e csinalom, nem rohog e ki. es egyszeruen nem ment, utanna nem erdekelt az egesz ugy voltam gondol amit gondol ijen vagyok, majd bele jovok nem a kisujjabol szivja ki az ember. a vegen meg olyan hosszadalmas volt h belefaradt rendesen :DDDDD

A Prototype 2 nagyon szaggat mi lehet a baj, vagy esetleg hogy lehet orvosolni?

Nincs egy rossz gépem (a minimális rendszerkövetelmény megvan) de a játék nagyon szaggat ... már élvezhetetlen, olvastam máshol hogy ez egy hibája a játéknak, de nincs rá valami megoldás ? (jah és a grafika le van nyomva teljesen)

Legjobb válasz: Nincs hozzá valami patch, ami javít a grafikán esetleg? Minden drivered friss? Ha nagyon szaggat akkor nagy valószínûséggel a minimális követelményeknek is alig tesz eleget a géped.

Nincs hozzá valami patch, ami javít a grafikán esetleg? Minden drivered friss? Ha nagyon szaggat akkor nagy valószínûséggel a minimális követelményeknek is alig tesz eleget a géped.
A minimális rendszerkövetelmény az ami minimum kell, hogy elinduljon egy játék. Ez nem azt jelenti, hogy játszható is lesz, csak elindul.
A kérdező hozzászólása: Az oké de olvastam hogy a csávónak 16gb ram és 4 magos processzora volt , éés annak is nagyon akadt levitt grafikán . patchet meg nem találtam, és a drivereket meg nem tudom hogy milyen frissek ....
Ha gyenge a videokari tök mindegy milyen proci meg ram van alatta.
Jaja, szinte az egész a videókártya erõsségén múlik.

Mitől lehet, hogy van egy erős pozitív tesztem 5 nap késés után, aztán megjön, normálisan menstruálok és közben szúr a petefészkem, de elég keményen? Ez utalhat valami bajra, vagy esetleg méhen kívüli terhességre?

(Kedden megyek dokihoz.)

Legjobb válasz: Igen, a verzes meg a gorcsolgetes (lehet a te esetedben szurkalas) utalhat mehen kivuli terhessegre is de nagyon ritka. Bocsi, nem akarok senkit megijeszteni, nem ez a szandekom. A doki megfog nezni utlrahanggal hasival meg huvelyivel is. Eloszor igy probaljak kizarni a mehen kivuli terhesseget. Ha nem lat a doki semmit ultrahangon akkor a veredben fogjak megnezni a hcg szintet es masnap visszamesz meg egy vervetelre es ha a hcg csokkent akkor veteles tortent. Ha nem akkor vagy mehen kivuli vagy nagyon pici es ezert nem latta a doki. Nallam igy allapitottak meg a vetelest, hogy a hcg masnap kevesebb volt mint egy nappal elotte. De feleslegesen ne keseredj el, mert igaza van a valaszolonak aki azt irta, hogy a szevezeted lehet nem allt at. Nagyon sok minden megtortenhet es kivanaom, hogy minden rendben legyen, de biztosat csak a doki mond majd. Lehet jobb lenne elmenned hamarabb mint kedd.

Igen, a verzes meg a gorcsolgetes (lehet a te esetedben szurkalas) utalhat mehen kivuli terhessegre is de nagyon ritka. Bocsi, nem akarok senkit megijeszteni, nem ez a szandekom. A doki megfog nezni utlrahanggal hasival meg huvelyivel is. Eloszor igy probaljak kizarni a mehen kivuli terhesseget. Ha nem lat a doki semmit ultrahangon akkor a veredben fogjak megnezni a hcg szintet es masnap visszamesz meg egy vervetelre es ha a hcg csokkent akkor veteles tortent. Ha nem akkor vagy mehen kivuli vagy nagyon pici es ezert nem latta a doki. Nallam igy allapitottak meg a vetelest, hogy a hcg masnap kevesebb volt mint egy nappal elotte. De feleslegesen ne keseredj el, mert igaza van a valaszolonak aki azt irta, hogy a szevezeted lehet nem allt at. Nagyon sok minden megtortenhet es kivanaom, hogy minden rendben legyen, de biztosat csak a doki mond majd. Lehet jobb lenne elmenned hamarabb mint kedd.
A kérdező hozzászólása: De én voltam, csak egyre több olyan választ kapok, hogy gáz van és ciszta is lehet, azért írtam be egy kicsit részletesebben. Köszönöm a válaszokat! Jó lesz, ha a doki megnyugtat!
A kérdező hozzászólása: Remélem nem lesz baj! Köszönöm.
Még nem állt át a szervezeted. Talán még a jövõ hónapban is meg fog jönni, idõ kell, míg a szervezeted megérti, mi is a helyzet.
Szia! Nem Te írtál délelõtt?
szia, Melyik kedden? Azért én a biztonság kedvéért bemennék az ügyeletre.
Ha erosen faj a hasad irany a korhaz, mert az mehen kivuli terhessegre utalhat, esetleg vetelesre, es mindez nagyon veszelyes. Nem akarlak megijeszteni, de nagyon figyelj oda. A teszt mondjuk kimutathat egyebet is, nemcsak terhesseget. Ha terhes vagy akor nem normalis a gorcs es a verzes.
Cisztatol nem jon normalis verzes. vagy darabos a verzes, vagy nagyon eros, sot, van akinel egyaltalan nem jelentkezik a verzes, bar ez ritkabban fordul elo.
Ugyanígy kezdõdött nekem is, menstruációm elmaradt, majd 5 napra rá véreztem, 4 pozitív teszt, terhességi tünetek, s méhen kívüli terhes voltam, meg kellett mûteni. Nem ijesztgetni akarlak, de irány az orvos, ulrtrahang- hasi és hüvelyi is, vérvétel!!!!!! Ne várj keddig!!!!!! Anita

Lehet naggyob baj vagy esetleg mivel lehet ezt kigyógyítani?

Sziasztok! Ma az anyum szemébe bele öklözött tejjes erövel a 3éves tesóm (anyum szeme nyitva volt) és nem tudja kinyitni a bal szemét , ha esetleg kinyitja akkor nagyon bántja a fény . elsöre a kamillla teára gondoltam

Legjobb válasz: Talán el kellene menni a szemészetre, de sürgõsen.

Talán el kellene menni a szemészetre, de sürgõsen.

Cystitisre kaptam Zinnat antibiotikumot, tegnap kezdtem el szedni napi 2x1et és a mai napra véres a hüvelyváladékom, ezt a popsitörlőn vettem észre. A gyógyulás miatt van ez? Vagy esetleg nagyobb lett a baj?

Legjobb válasz: Kizártnak tartom, hogy gyógyulás miatt véreznél. De lehet akár egy ismert mellékhatás. Nézd meg a betegtájékoztatót, ott általában van irányelv azzal kapcsolatban, hogy mit csinálj, ha fellép bármilyen ismert mellékhatás. Ha nem ismert mellékhatás, vagy a betegtájékoztató azt javasolja, hogy hagyd abba a kúrát, akkor MINDENKÉPP hívd fel az orvosod! Az antibiotikumot nem hagyhatod abba a jóváhagyása nélkül! (Különben rezisztens baktériumtörzsek keletkezhetnek, amit utána keményebb munka, vagy esetleg egyáltalán nem lehet kikúrálni.)

Kizártnak tartom, hogy gyógyulás miatt véreznél. De lehet akár egy ismert mellékhatás. Nézd meg a betegtájékoztatót, ott általában van irányelv azzal kapcsolatban, hogy mit csinálj, ha fellép bármilyen ismert mellékhatás. Ha nem ismert mellékhatás, vagy a betegtájékoztató azt javasolja, hogy hagyd abba a kúrát, akkor MINDENKÉPP hívd fel az orvosod! Az antibiotikumot nem hagyhatod abba a jóváhagyása nélkül! (Különben rezisztens baktériumtörzsek keletkezhetnek, amit utána keményebb munka, vagy esetleg egyáltalán nem lehet kikúrálni.)

Az a bajom hogy nem jött meg a menstruációm 5 napja és csináltam tesztet de negatív lett nem tudom hogy terhes vagyok vagy nem? Vagy esetleg valami más bajom van?

Görcsölni szokott a hasam mintha meg akarna jönni,várjak még a tesztel vagy menjek el orvoshoz?

Legjobb válasz: Sok minden mástól is késhet(pl.:stressz)! Valószínû nem baba lesz, 5 nap késésnél általában már mutatja a teszt! Szerintem még várj 5 napot, nem jön meg tesztelj, ha negatív menj el dokihoz.

Sok minden mástól is késhet(pl.:stressz)! Valószínû nem baba lesz, 5 nap késésnél általában már mutatja a teszt! Szerintem még várj 5 napot, nem jön meg tesztelj, ha negatív menj el dokihoz.
Még lehetsz terhes. Tesztelj pár nap múlva újra reggeli elsõ vizeletbõl Ha negatív lesz az is, akkor szerintem is menj dokihoz. Cisztától is késhet a mensi...meg bármi mástól is.
A kérdező hozzászólása: Ma meg jött egy picit, és a cisztát a szûrésen nem venni észre?Az utóbbi idõbe nem voltam stresszes!Már nagyon szeretnék egy kisbabát!Mit csináljak hogy össze jöjjön?
Az UH-n látják, ha ciszta van. Hát ha én azt tudnám, hogy mit kéne csinálni hogy összejöjjön, akkor már 3 gyerekem lenne! Nekem se sikerül régóta és még nincs gyerekem. Ti mióta próbálkoztok?

Nos az lenne a kérdés hogy miért indul újra a gép ha játszok? A táp nem elég erős vagy esetleg nemjó? Vagy Alaplap hiba? Esetleg videókártya? RAM? Vírus? Nemtudom milehet a baj. PLS HELP MEE!

Windows Xp-m van és mikor először jelentkeztek a problémák, újra lett rakva! Karácsonykor a gép Olyan configgal volt hogy 350W-os táp 512RAM Ati Radeon 9550/x1050 (Asus 256MB) Videókártya 20GB-os vinyó (IDE) Intel Celeron 2.8GHz-es proci egy 848P-Neo-V alaplapon alap ventikkel. Nah nekem a RAM nemvolt elég ezért beleraktam még 1 512MB-ost egy erősebb 400W-os tápot és egy S-ATA 40Gb-os Vinyót. Amikre gyanakodtam: zárlat a por miatt, túlmelegedés (Tettem bele 3 ventit és a gépház oldala is levan kapva) de eggyik sem.

Legjobb válasz: Ha csak akkor indul újra a gép ha játszol akkor az valószínû túlmelegedés miatt!Lehet csak ki kellene pucolni,csak elmozdult a CPU venti stb!

Ha csak akkor indul újra a gép ha játszol akkor az valószínû túlmelegedés miatt!Lehet csak ki kellene pucolni, csak elmozdult a CPU venti stb!
A kérdező hozzászólása: Az a baj hogy leellenõriztem de nem :/ a CPU hõfoka 32C fok az alaplapé viszont 62-70 azt hogy tudom hûteni vagy nem az a gond?
A kérdező hozzászólása: Jah és LoL-nál nemindul újra minden másnál igen.

Amikor lépek vagy esetleg lehajolok fáj a derekam/vesém. De nem mindig csak van amikor előjön és eltart 1 vagy pár napig. Mi lehet a baj?

Legjobb válasz: Menj el vele nõgyógyászhoz sürgõsen! Nekem is az volt a bajom, meg fájt a hasam alatt, erre kiderült hogy ott lent gyulladásom van, pedig soha nem volt ki a derekam. Szóval jobb lesz mielõbb utána járni.

Menj el vele nõgyógyászhoz sürgõsen! Nekem is az volt a bajom, meg fájt a hasam alatt, erre kiderült hogy ott lent gyulladásom van, pedig soha nem volt ki a derekam. Szóval jobb lesz mielõbb utána járni.
Elég erõsen szúr a hátam. Eltört a bordám, vagy kés van benne? :) A marháskodással csak arra világítanék rá, hogy itt még a legprofibb orvos sem fog neked tudni válaszolni, mert meg kell téged vizsgálni. A hozzá nem értõk válaszaira, és tippjeire meg inkább ne is légy kíváncsi, mert bajba sodorhatod magad! Tessék szépen elmenni orvoshoz.

Lehet-e hogy a Dubhaston szedésétől enyhül a hányinger vagy esetleg baj lehet?

Volt már egy vetélésem az idén, és nem szeretném elveszíteni a babámat. 6 hetes terhes.

Legjobb válasz: szerintem baj semmiképpen sem, hiszen pont arra való hogy próbálja megóvni a babát még a korai szakaszban, én is kaptam 6 hetesen, és 12 hetes koromig szedtem, most a 17.-ben vagyok. ne aggódj, pihenj inkább sokat

szerintem baj semmiképpen sem, hiszen pont arra való hogy próbálja megóvni a babát még a korai szakaszban, én is kaptam 6 hetesen, és 12 hetes koromig szedtem, most a 17.-ben vagyok. ne aggódj, pihenj inkább sokat
nekem is hányingerem volt, elég erõs, aztán a duphastontól teljesen elmúlt. Szerintem ha a többi tünet (mell feszülés) megvan akkor nincs gond. De az orvosnál is kérdezz rá, úgy biztosabb. 31 hetes kismama
A kérdező hozzászólása: Köszi egy kicsit megnyugodtam.
Én utrogestant szedek és nekem se nagyon vagy hányingerem se émelygésem. Csak nagyon ritkán. Nem tudom hogy ez a gyógyszertõl van-e... Biztos nincs baj! Sok boldogságot kívánok!
Szia! Én is szedtem Duphastont a 12. hétig a mostani terhességemnél, a korábbi vetélésem miatt. Ettõl függetlenül volt hányingerem, de nem egyfolytában. Voltak napok, amikor szinte egész nap émelyegtem, aztán következett néhány nap, amikor semmi bajom nem volt. Na ilyenkor aztán rendesen beparáztam. De megnyugtattak egy internetes fórumon, hogy ez normális, hogy nem mindig érzi az ember ugyanolyan intenzitással a tüneteket! Biztos nálad is csak errõl van szó! 17 hetes kismama
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a gyors válaszokat.Jó babavárást!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!