Találatok a következő kifejezésre: Baján a lehet (12749 db)

Mennyivel térnek el az értékeink az átlagtól? Lehet valami baj a pocaklakóval?

32.hetes terhes vagyok, a mai UH-n a következ? értékek születtek: BPD:87 FL:63 AC:340mm. A dokik azt mondják, nagy baba lesz, de nincs semmi rendellenesség.Én mégis aggódom.

Legjobb válasz: Az adatokból kiindulva, valóban lehet, hogy nagy baba lesz. De ez nem baj, ne aggódj, ettõl még nincs semmi baj! Én egy kisebb babát alig bírtam megszülni, másokat pedig csodálva hallgatok, amikor 4 kiló feletti babájukat pikk-pakk megszülték! Úgyhogy nyugi, nem lesz semmi gond!

Az adatokból kiindulva, valóban lehet, hogy nagy baba lesz. De ez nem baj, ne aggódj, ettõl még nincs semmi baj! Én egy kisebb babát alig bírtam megszülni, másokat pedig csodálva hallgatok, amikor 4 kiló feletti babájukat pikk-pakk megszülték! Úgyhogy nyugi, nem lesz semmi gond!
Ha a dokik azt mondják minden oké akkor ne aggodalmaskodj, mert nem tesz jót nektek.
32. héten BPD 91 FL 66, 2 AC 307 becsült súly 2500 g a feje nagyon nagy volt, 4 héttel nagyobb az átlagnál, a 4 D vizsgálaton azt írta a koponyához a gép hogy "abnormal" nagyon meg voltam ijedve, de hálaistennek makkegészségesen született a kiírt napon kicsivel 4 kg felett, 38-as fejjel császárral
utolsó itt egy táblázat, de ezek átlagok! http://www.mamanet.hu/kismama/magzat.html
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat mindenkinek!Megnyugtattatok és remélem, hogy nem lesz semmi bajunk, még ha ilyen nagyra is nöttünk :-)

Lehet valami bajom a túl sok szopástól?

Az a helyzet, hogy még mindig nem érzem készen magam a szexre, viszont imádom a számmal kényeztetni a párom és ő is nagyon szereti. Az egyik barátnőmnek mondtam, hogy általában napi 3-szor csinálom neki(hétvégén még többször) és azt mondta, hogy az túl sok és nem tesz jót. Ez tényleg így van? És ha igen mi bajom lehet tőle? 18/L

Legjobb válasz: Mi bajod lehet tõle? Lesz egy elégedett és kielégült párod. Szerintem ennyit megér :D

Mi bajod lehet tõle? Lesz egy elégedett és kielégült párod. Szerintem ennyit megér :D
A kérdező hozzászólása: Többnyire igen, szerintem nincs rossz íze, egész kellemes. Néha megengedem neki, hogy az arcomra élvezzen, neki az a kedvence.
Nagyon rendes tõled ha már szex nincs akkor kielégíted orálisan. Természetesen semmi baj nem lesz akárhányszor csinálod neki. Mi baj lenne? Spermát lenyeled minden alkalommal?
A kérdező hozzászólása: Egyszer kipróbáltam milyen amikor õ nyal, de nagyon kellemetlen volt, úgyhogy nem csináltuk azóta.
Gégerák
És õ kényeztet Téged? Te megkapod ugyanezt? Annyiban talán igaza van a barátnõdnek, hogy azért a szexre is át kell majd térned, mert az mégis természetesebb, mindkettõtöknek jobb és (optimális esetben) a kettõtök között levõ szálakat is szorosabbra húzza.
Sok benne a C-vitamin :D
"a szopás süketít" volt szokása tanáromnak akkor ezt mondani, ha nem figyeltünk, kérdezett és "tessék?"
"Kortyolják a gec1t úgy mint a jéghideg Schweppset."
elkopik szegény srác farka
A kérdező hozzászólása: Nem tudom mire gondolt, ezért is kérdeztem. Azt is mondta, hogy nem normális, hogy nem kívánom a szexet. De ezzel nem tudok mit csinálni, kényszerbõl meg nem akarom elveszíteni.
Csak irigykedik. Mégis mi bajod lehetne?
Igen, gecziszínût fogsz szarni.
Ne vidd túlzásba, mert leválhat a retinád!
Semmi bajod nem lehet. Javíthatja a közérzeted.
Max. kiakad az állkapcsod.
Fogszuvasodás. Amúgy ha tényleg nagyon erõsen szívod, átszakadhat a dobhártyád, de gondolom, nem vagy kompresszor és a fiúdnak is fájna, ha lenyelnéd a p*csét.

Szerintetek mi lehet a baj vagy lehet e belőle baj?

Rendszeresen úszok és kicsit szoros a gatya összeszűkűl a herezacskóm és amikor mozgok felcsúszik a herém úgy hogy ki lehet tapogatni és vissza lehet nyomni a zacsiba de ez csa akkor múlik el amikor a herezacskó újra normális lesz.

Legjobb válasz: Vegyél egy új gatyát és ne szórakozz ilyesmivel

Vegyél egy új gatyát és ne szórakozz ilyesmivel
lehet belõle gond elég könyen szval hallagas az elsõre
Én csak azt tudom mondani, a töke**nek a gatyában a helye, legyen az fürdõgatya is .

Menstruáció közben lehet valami bajom a sós víztől?

Pont megjött mire nyaralni megyünk tengerre. Ha tampont használok és fürdök a vízben lehet valami problémám a sós vízt?l?

Legjobb válasz: Semmi bajod nem lehet.

Semmi bajod nem lehet.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a gyors választ!
nem, a nem sós vízben sem de a tengerben végképp nem mivel a sós vízben a legtöbb baci nem él meg.
Tamponnal nyugodtan fürödhetsz, csak gyakran cseréld, és maximálisan tartsd be a higiéniai szabályokat!!!
Csak vigyazz mert kicsiphet , , ott'' es az nem kellemes foleg ha menstrualsz is....En olyankor otthon ulok nem strandolok....
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat! a higiénia a legfontosabb, nem mondom, hogy nem fürdök, de nem annyira sokat, nehogy baj legyen! :)

Lehet bajom a sok grapefruittól? 10 hetes vagyok 4 hete iszonyú émelygés kínoz ami csak grapefruitra múlik el. Lehet valami bajom tőle hogy ipari mennyiségben fogyasztom gyakorlatilag fél étkezésem az?

Legjobb válasz: Dehogy káros!!!Sõt nagyon egészséges,ha kívánja a szervezeted edd, valószínû azért kívánod nagy mennyiségben mert c vitamin hiányod lehet.34hkm

Dehogy káros!!!Sõt nagyon egészséges, ha kívánja a szervezeted edd, valószínû azért kívánod nagy mennyiségben mert c vitamin hiányod lehet.34hkm
szerintem amit az ember lánya terhesen kíván, attól baja nem, lehet! fõleg, ha citrusféle, egyértelmûen az émelygés miatt is kívánod, én a naranccsal, citrommal vagyok így, de most hogy mondod...:D egészségedre, edd csak, ha jól esik:) )
sztem nem lesz bajod, mikor én terhes vtam megettem napi fél kiló citromot csak úgy magában.és nem lett bajom nekem sem, babámnak sem.
A grapefruit nagyon egészséges, nyugodtan eheted, az ég világon semmi bajod nem lesz tõle, sõt, immunerõsítõ is!

Ettõl lehet baj a TV miatt?

Úgy van berendezve a szobám, hogy ha a számítógép elõtt hátradõlök a székemben, akkor a szék táblája nyomja kicsit a TV-t (régi, vastag, CRT típusú), és most nem tudom, hogy ezek a tv-k bocsátanak-e ki valami olyan káros sugárzást, amikor be vannak kapcsolva, vagy akármikor, hogy ez egészségtelen lenne.

Legjobb válasz: Bocsájtanak ki sugárzást, de nem annyit, hogy attól bajod legyen.

Bocsájtanak ki sugárzást, de nem annyit, hogy attól bajod legyen.
CRT tv-készülékek tényleges röntgensugárzása sokkal kevesebb mint amivel hitegetnek az égadta világon semmi bajod nem lehet tõle.

Ricinus olajat hashajtásra lehet enni? 1 evőkanállal ha lenyelek belőle, nem lesz bajom a hasmenésen kívül?

Legjobb válasz: Azon kívül, hogy borzalmas íze van, nem lesz semmi bajod. De többet ne végy be.

Azon kívül, hogy borzalmas íze van, nem lesz semmi bajod. De többet ne végy be.
A kérdező hozzászólása: oksa! nagyon teleettem magam, egész nap, és kemény hordó alakú a hasam most :(

Reggel megittam egy pohár vízben 2 db aspirin plus pezsgőtablettát olyan 8-9 között. Fél 12kor bevettem egy algopyrint. Most kezdek el gondolkodni hogy szabadott e egyáltalán? Lehet belőle valami baj? A kettő között aludtam is egyet.

Legjobb válasz: Mivel nem olyan erõs gyógyszerekrõl van szó bajod nem lesz, de legközelebb ne csinálj ilyesmit. Ha valamit szedni akarsz kérdezd meg elõtte az orvosodat, vagy gyógyszerészt.

Mivel nem olyan erõs gyógyszerekrõl van szó bajod nem lesz, de legközelebb ne csinálj ilyesmit. Ha valamit szedni akarsz kérdezd meg elõtte az orvosodat, vagy gyógyszerészt.
A kérdező hozzászólása: igen , nem is szoktam..meg annyira nem preferálom a gyógyszserszedést..csak hát mai világba..délután 2-re mennem kellett egyetemre..és nincs idõ egyszerûen pihenéssel tölteni 2-3 napot huzamosan :/

17 hetes vagyok és még nem érzem a baba mozgásást, pedig vékony vagyok. Ez baj? Mikortól lehet érezni, hogy mozog?

Egyszer-egyszer éreztem valami furcsát, izomrángás szer? dolgot a hasamban, de utána pár napig ismét nem... Illetve én konkrétan a bal oldalamon a köldököm vonalában érzetem, dehát arra nem mozog a baba? vagy tévedek.? Els? terhességem, tapasztalatlan vagyok.

Legjobb válasz: nem baj, én 19-20 hetesen éreztem

nem baj, én 19-20 hetesen éreztem
Én is pont így voltam vele. Tökre paráztam, hogy még nem mozog. 16. héttõl éreztem ilyen buborékos, kartyogósat jobb oldalt felül, de a nõdoki mondta, hogy azok csak a beleim (tök mérges is lettem). Aztán pont múlt hét pénteken (aznap töltöttem be a 18. hetet) éreztem egészen lent, bal oldalt a köldök alatt (kb. a bugyi gumijának a vonalában) ezt az izomrángás szerûséget és az már õ volt! Olyan mérhetetlenül boldog voltam. Azóta minden nap csinálja, egyre többször. Legtöbbször villamoson, metrón, vonaton és lefekvéskor. :) Én is sovány/normál alkatú vagyok (168 cm, 61 kg), úgyhogy remélem te is hamarosan fogod rendesen érezni a picid mozgását. Hihetetlenül csodálatos érzés, néha picit ijesztõ is... férjem csak vasárnap jön haza külföldrõl (2 hétre hagyott magamra), úgyhogy õ csak aznap tudja majd megérezni a mi kis magzatunkat. Olyan izgatott vagyok! :D
Én 16. hét végén éreztem elõször, de a védõnõm nagyon csodálkozott rajta, mert az õ tapasztalata szerint az elsõ terhességnél a 20. hét körül érzik elõször mozogni a babát. Ha te is érezni fogod, akkor nem is lesz kérdés, hogy õ az. Ha egyszer érzed, akkor után már minden nap figyelni, érzeni kell a mozgását.
Nem baj, ráérsz a 20. hétig!
En a 19.hét végén éreztem elõször

Lehet bajom a kávétól 15 évesen?

15 éves vagyok és reggelente szoktam inni egy espressót amit felöntök ugyanannyi tejjel.(Reggelihez) Ebéd után is szoktam inni egy ugyanilyen kávét. Rendszeresen sportolok(heti4x),pulzusom majdnem mindig 60/perc.,vérnyomásom is teljesen rendben van. Lehet ett?l bajom?? El?re köszönöm a válaszokat :)

Legjobb válasz: Hogy lehet-e bajod, arra kockázatos válaszolni, ahhoz az orvosodat kérdezd, de mint barista, annyit mondhatok, hogy szerintem nem illõ 15 évesen, viszont én nem féltenélek, ha napi 2 espressot tolsz be. Az, hogy mennyi hozzá a tej, mindegy.

Hogy lehet-e bajod, arra kockázatos válaszolni, ahhoz az orvosodat kérdezd, de mint barista, annyit mondhatok, hogy szerintem nem illõ 15 évesen, viszont én nem féltenélek, ha napi 2 espressot tolsz be. Az, hogy mennyi hozzá a tej, mindegy.
Hát ez még mindig jobban hangzik, mintha nyakalnád az energiaitalt, mint a többiek.
Nem. Egy espressó kb. annyi koffeint tartalmaz mint 6 dl kóla. Az agyi erekre kifejezetten jótékony hatást gyakorol. A mérsékelt kávé fogyasztók (kb. napi 3) egészségesebbek, mint akik nem fogyasztanak kávét. http://users.atw.hu/egezseglap/html/coffein.html
A kérdező hozzászólása: Köszönöm:) Az energiaitalt rühellem, kávéból pedig nem szart iszok meg nem azért hogy menõ legyek. Általában a szomszédos olasz étterembe megyek. Még egyszer köszönöm a válaszokat !!
Ezt a sok butaságot még hány helyre másolod be? :)
Nem baj, de nem is egészséges :) Mértékkel.
Kávé ilyen fiatalon szerintem nem jó. Sok idõs embernek (részben) a kávétól van magas vérnyomása.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!