Találatok a következő kifejezésre: Baj, hogy vagyok és (936 db)

Szerintetek baj, hogy köröm és harisnyás láb fetisiszta vagyok?

Jobban felizgulok ha van harisnya a n?n, ill. ha kék, rózsaszín, vagy sárga körmei vannak.

Legjobb válasz: Dehogy baj, leld benne sok sok örömödet! :D

Dehogy baj, leld benne sok sok örömödet! :D
A kérdező hozzászólása: Fõleg mikor mondjuk egy pornóban meglátom a harisnyás csajt, és megfogja a féfi [email protected]át a sárgára festett mûkörmével (true story) úgy felállt egybõl. :D
Nem baj, legalább a barátnõd tudja majd mi a tuti recept nálad.

Mit csináljak? 18 éves vagyok és a szüleim el akarnak tiltani a barátomtól és az a baj, hogy távkapcsolat és nem engednek hozzá és őt se engedik idejönni. Mi a megoldás?

Az a problémájuk állítólag, hogy túl messze lakik (az ország másik vége...400km) de engem ez nem zavar de ?ket nagyon, hogy nem engedik,hogy ennyit utazgassak egy fiúért és sokba kerül, de a saját pénzemb?l mennék!!! És hozzánk nem jöhet, mert ""a lakásunk nem egy szálloda""... és nem akarják engedni, hogy együtt aludjak vele és ennyi távolságra egy napra menni nem megoldható...

Legjobb válasz: Ugyan ne hülyéskedjetek már, mi a túróból menjen egy 18 éves lány albérletbe?! Kb idén fog érettségizni, jóesetben még pár évig tanulnia kell.... Egyetlen megoldás van: Leülsz anyáddal / apáddal és megbeszélitek, hogy te már NEM vagy kisgyerek, felnõtt nõ vagy és vannak érzelmi és testi szükségleteid, amiket ki kell, hogy elégíts. És nagyon jó lenne, ha nem õk döntenének helyetted.

Ugyan ne hülyéskedjetek már, mi a túróból menjen egy 18 éves lány albérletbe?! Kb idén fog érettségizni, jóesetben még pár évig tanulnia kell.... Egyetlen megoldás van: Leülsz anyáddal / apáddal és megbeszélitek, hogy te már NEM vagy kisgyerek, felnõtt nõ vagy és vannak érzelmi és testi szükségleteid, amiket ki kell, hogy elégíts. És nagyon jó lenne, ha nem õk döntenének helyetted.
nekem is ugyanez a problémám:S én se tudom mit csináljak
millióféle megoldás lehet. De kezdjük apránként, és h más is hozzá tudjon szólni. Én javaslom az albérletet...
csak egy megoldás van. Az albérlet
Mióta vagytok együtt? És milyen fiú õ? Nem lehet, hogy a szüleid féltenek? Úgy értem, hogy ismerik a fiút, és nem tartják hozzád illõnek? Csak egy ötlet, nem tudom...Az albérlet jó ötlet lehet, ha van rá pénzetek...Vagy az is lehet esetleg, hogy túl idõsnek gondolják hozzád...Õ hány éves? Ha mesélsz egy kicsit kettõtökrõl, akkor lehet ki tudnánk találni, hogy jogos oka van-e az eltiltásnak (nem "cserélgeted" túl sûrûn a barátaidat?), vagy nem, és ha nem, kitalálunk valamit, ne félj!:)
Majd ha neked is lesz gyereket meg fogod tudni, hogy miért félt téged annyira az anyukád. Felelõs érted és szeret, nem akarja, hogy bajod essen, mert azt soha nem bocsátja meg magának. Próbáld kicsit a õ szemével is nézni a dolgokat. Értem én, hogy szereted ezt a fiút, de senki miatt nem érdemes összebalhézni a szülõkkel. Végül is õk azok akik feltétel nélkül szeretnek és megtesznek érted akármit. Támogatnak akkor is, amikor senki más. Abban igazad van, hogy túlzásba viszik a féltést. Átmentem annó én is ezen, de apránként meg lehet õket gyõzni. Valószínûleg még mindig kislányként kezelnek, ami szerintem sem kellene már. Mutasd meg neki, hogy felelõsségteljes döntéseket tudsz hozni. Bízhatnak benned és nem kell félteniük, hogy ha elmész valamerre. Miért nem próbálsz meg a szüleiddel értelmesen nyugodtan megbeszélni mindent? Miért nem próbálod bemutatni nekik a barátodat? Szerintem, ha ismernék és tudnák, hogy milyen akkor sokkal könnyebben elengednének hozzá és õt is elengednék hozzád. Nyilván elsõre, ha friss a kapcsolat meg se próbálj vele aludni, mert akkor elrontasz mindent. Egyébként elõször a barátodnak illik menni hozzád és neki kell smúzolni egy kicsit a szüleidnél, hogy megbízzanak benne. A jó benyomás nagyon fontos, mert ezen áll vagy bukik a helyzet. Ha meg erre nem hajlandó a barátod, akkor nincs mit tenni. Javasolták itt az albérletet, ami szerintem hülyeség, ha nincs havi fix jövedelmed. Amúgy neked is itt a pályaválasztás. Õ nem tudom hány éves, de gondolom korodbeli. Miért nem próbáltok meg egy városba egyetemre jelentkezni vagy valami suliba? Így meg lenne oldva a szállás kérdés és hétközben is együtt lehetnétek. Próbálj meg velük beszélni! Hidd el ha szépen nyugodtan és nem lázadva elmondod neki, hogy mit szeretnél, akkor biztosan fognak neked engedni.
sajnállak nagyon hülye anyud van...nekem ugyanez van bnõm anyjáéknál csak itt a nkorral van probléma:S:S megoldás: küldd el a jó fenébe anyudat h mégis mit képzel h iylen szinten beleszól a magánéletedbe...ha ettõl nem tér jobb belátásra akkor meg egyszerûen [email protected] le mit mondd és ne foglalkozz vele elõbb utóbb bele kell törödnie...fizikailag pedig nem akadályozhat meg benne h elmenj a barátodhoz mert már felnõtt vagy!!
A második, hozzászóló is írt egy megoldást :P Hogy melyik jó és melyik rossz, az számít bele :P Viszont ha az anyuka tartja ela kedves kérdezõt, akkor úgy kell ugrálni, ahogy az anyuka fütyül :D És bocs h offoltam, de unatkozok ^^'
"szeptemberben ismerkedtem meg a barátommal õ 23 éves és dolgozik, de van diplomája, rendes fiú, a családja is normális, jómódban élnek, a szüleim nem igazán ismerik, esélyt se adtak neki.." akkor jöjjön el hozzátok és mutasd be.
nem a pasi miatt, anyád miatt kellene költöznöd ez nem normális dolog, és idõvel csak rosszabb lesz
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat szeptemberben ismerkedtem meg a barátommal õ 23 éves és dolgozik, de van diplomája, rendes fiú, a családja is normális, jómódban élnek, a szüleim nem igazán ismerik, esélyt se adtak neki.. sajnos a szüleim tartanak el, fõiskolán vagyok elsõs, nem tudok albérletbe menni :( de majd még próbálok beszélni velük... és nem cserélgetem sûrûn a barátaimat :D eddig 3 volt és egyikkel se feküdtem le (pont a szülõk dolgai miatt) :D
elõzõnek teljesen igaza van!! "Majd ha neked is lesz gyereket meg fogod tudni, hogy miért félt téged annyira az anyukád." Ez nem biztos h így lesz mert minden ember más és minden ember másként gondolkozik...de akik átélik ezt a helyzetet azok a gyerekükkel nem szokták ezt csinálni mivel nem akarják lelkileg tönkretenni.egyébként eléggé 50-es évek beli hozzáállás...üdv.
szerintem csak így akarta kifejezni, hogy hiányzik a párja
Szerintem felgyûlt benne a keserûség az egyedüllét miatt, és valahogy ezzel a mondattal egyszerre akart panaszkodni, szemrehányást tenni a távollevõ férjnek és kikezdeni a jelenlevõvel, amibõl nem következik egyenesen, hogy bele is menne a hûtlenségbe, csak szeretné érezni, hogy ha akarná, megtehetné. Az sem mindegy, mennyire közeli ismerõse az a családos férfi. Így látatlanban azért nem az erény szobra az illetõ hölgy.
Azt nem tudom milyen az az asszony, de akár lehet kihívás is. Vissza kell kérdezni.
Sosem lehet tudni.A nõk sunyik és kiszámíthatatlanok.Sose tudhatod, hogy egy egy szavuk mögött mit értenek.
A kérdező hozzászólása: Ne legyünk naivak sem...
A kérdező hozzászólása: Nem túl közeli ismerõs, néha találkozik a férfival a férfi munkahelyén. A dologhoz hozzátartozik, hogy ezen kijelentése mellett félre is lépett az asszony(és ugye persze a férfi is) Durva... :S milyen nõk vannak.....

Elhagyott a barátnöm, mi a jobb a szakitás után? Ha keresem vagy ha inkább hagyom egy kicsit rágodni? én még nagyon szeretem és bizonyitanék neki. az a baj hogy kerestem és beszélünk is, de ha sokat nyomulok idegesiti.

Legjobb válasz: Ha õ már nem akar tõlled semmit, jobb az úgy neki is, meg idõvel neked is. Csinálj bármi mást csak ne gondolj rá, soha ne unatkozz, mert csak rá fogsz gondolni, kösd le magad valamivel. Fel a fejjel :)

Ha õ már nem akar tõlled semmit, jobb az úgy neki is, meg idõvel neked is. Csinálj bármi mást csak ne gondolj rá, soha ne unatkozz, mert csak rá fogsz gondolni, kösd le magad valamivel. Fel a fejjel :)
A kérdező hozzászólása: köszi de ezt nem tudom én sem.mertén kint dolgozom németbe és terveink voltak amiröl most beszéltünk és talán még benne lenne.de azt mondja bizonyitanom kéne.ki akartunk költözni.de az is baj hogy emiatt az utobbi idöbe csak távkapcs volt.ez biztos nem tett jot.
bizonyítást akar? Vidd el egy felkapott helyre vacsorázni. Elõtt meg fizesd be egy szépségszalonba, hogy érezze, hogy törõdsz vele és komolyna gondolod :)
A kérdező hozzászólása: érdemes lenne keresnem?vagy haggyam ha idegesitem?nem tudom ilyenkor mi segit ill mi ront a helyzeten.
Ha igazán akarod, és Õ sem zárta le a kapcsolatot, cska az kell, hogy bizonyíts neki, akkor akar még valamit, szóval minimális szinten idegeli, hogyha meghívod vacsorázni, és hidd el, hgy szívesen elmegy veled. Kérdezd meg, egy próbát megér :)
A kérdező hozzászólása: igen.köszi.:) csak hát aza a baj, hogy van köztünk kb 700 km.:) szoval nem egyszerü.biztos ha otthon lennék harcolnék és mindent megtennék, de sajna csak a tel marad.attol meg ideges.hazamennék a hétvégén de addigra meg ö utazik el, ugyhogy kb3hét mulva tudunk személyesen találkozni.szoval kicsit reménytelen.

Láttam az Aprod.hu oldalon egy jó telefont és szeretném megvenni de az a baj hogy vagy 60 km-re van tőlem?

nem értem hogy működik ez a posta. pl: ha elküldöm a pént az eladónak és ő-meg nem küldi a telefont, vagy most hogy van ez? egyszerre küldjük vagy mi?

Legjobb válasz: Ezt a kérdést az eladónak kellene feltenned, õ majd válaszol valamit rá. Csak pénzt ne küldj elõre!!!

Ezt a kérdést az eladónak kellene feltenned, õ majd válaszol valamit rá. Csak pénzt ne küldj elõre!!!
A kérdező hozzászólása: OK kösz
A kérdező hozzászólása: azt mondta hogy küldjem elõre a pénzt mert máshogy nem megy
Akkor inkább ne vedd meg.

Igazából egy olyan problémám van, hogy mikor a barátnőmmel kettesben vagyunk és smárolunk, akkor rögtön felállok és nem tudom tartani, hogy ondó távozzon a hímvesszőmből. Eléggé kétségbe vagyok esve. Mi lehet a baj?

Válaszaitokat előre is köszönöm!

Legjobb válasz: Gondolom, még szûz vagy, és megvan köztetek a "feszültség". :) Semmi baj ezzel, a lány biztos a világ legjobb nõjének érezné magát, ha tudná. A barátom is ugyanígy volt, nagyon vágyott rám, és szûz volt. Már kézfogásnál is állt neki, volt, hogy a nadrágjába élvezett. Mikor elkezdtük a szexet, pár hónapig nagyon korán elélvezett, pár mozdulat után, aztán helyre jött minden. Most se kell neki sok, hogy orgazmusa legyen, de olyankor lassítunk vagy megállunk picit. Ez azért van, mert szereted õt és nagyon izgat. :) Ne féljél! Mondom, a barátom is így volt, neki csók se kellett, hogy felálljon, és semmi baj a szexben. Ez természetes dolog. Volt olyan, hogy nadrágon keresztül mozogtam rajta, és már ennyitõl elélveztünk...õ 22 volt, én 19, mindketten szüzek. Nagyok voltak a vágyak, veled is ez van. Nem kell félned. 20/l

Gondolom, még szûz vagy, és megvan köztetek a "feszültség". :) Semmi baj ezzel, a lány biztos a világ legjobb nõjének érezné magát, ha tudná. A barátom is ugyanígy volt, nagyon vágyott rám, és szûz volt. Már kézfogásnál is állt neki, volt, hogy a nadrágjába élvezett. Mikor elkezdtük a szexet, pár hónapig nagyon korán elélvezett, pár mozdulat után, aztán helyre jött minden. Most se kell neki sok, hogy orgazmusa legyen, de olyankor lassítunk vagy megállunk picit. Ez azért van, mert szereted õt és nagyon izgat. :) Ne féljél! Mondom, a barátom is így volt, neki csók se kellett, hogy felálljon, és semmi baj a szexben. Ez természetes dolog. Volt olyan, hogy nadrágon keresztül mozogtam rajta, és már ennyitõl elélveztünk...õ 22 volt, én 19, mindketten szüzek. Nagyok voltak a vágyak, veled is ez van. Nem kell félned. 20/l
maradj ülve
Ne gondolj arra hogy mi lesz csak csókolozzatok érezd át a barátnõd és nem baj ha feláll.Én is féltem de mivel sokáig smároltunk egy idõ után így már megszokta a testem és már mnem izgult rá annyira :) . Onnantól kezdve már csak akkor ékeskedett mikor kellett :)
Az nem jó ha ilyen hamar elmész. Próbáld meg azt, hogy mielõtt találkoztok kivered magadnak és nem leszel annyira bezsongva. Vagy eddzed a pc izmodat . http://oromlany.blog.hu/2010/04/18/gyakorlatok_a_pc_izom_ero..
lehet kevésszer önkielégítesz. ha mégegyszer elõfordul gondolj szõrös-ragyás nõkre, vagy akármilyen számodra visszataszító és undorító dologra. 1 perc alatt le fog lohadni:)
Biztos, hogy ondó? Nem lehet, hogy csak elõváladék?
menj le néha prstihoz és egy idõ után nem fogsz mindenre gerjedni az elején én is így voltam de nekem nem kellett prosti csaj elég volt :D

Mi bajom lesz vagy eppen van, hogy masnaposan nagyon faj a gyomrom es nem nagon javul? (este ittam redbullt vodkaval, malibu colat es palinkat)

Legjobb válasz: Mi bajod van? Hát az, hogy másnapos vagy. Ennyi. Minek iszik aki nem bírja? :D Vagy a másik kedvencem: Szar a másnaposság ezért kell minden nap berúgni...:D Viccel félre téve ha legközelebb többet iszol akkor lefekvés elõtt vegyél be egy szem Algorinit (semmi bajod nem lesz tõle nyugi) és igyál meg legalább 1 liter vizet! Így nem leszel másnapos! Én eddig 1x próbáltam mert nem vagyok nagy ivó, de nekem bevált. És a tv-ben szokott menni egy mûsör Mi jó a testednek? vagy valami ilyesmi címmel fut és abban is ezt tanácsolták másnaposság megelõzésére.

Mi bajod van? Hát az, hogy másnapos vagy. Ennyi. Minek iszik aki nem bírja? :D Vagy a másik kedvencem: Szar a másnaposság ezért kell minden nap berúgni...:D Viccel félre téve ha legközelebb többet iszol akkor lefekvés elõtt vegyél be egy szem Algorinit (semmi bajod nem lesz tõle nyugi) és igyál meg legalább 1 liter vizet! Így nem leszel másnapos! Én eddig 1x próbáltam mert nem vagyok nagy ivó, de nekem bevált. És a tv-ben szokott menni egy mûsör Mi jó a testednek? vagy valami ilyesmi címmel fut és abban is ezt tanácsolták másnaposság megelõzésére.
Nekem a 0, 5-1 liter víz algopirin nélkül is mûködik... egyébként semmit ne csinálj, egyél-igyál amikor jól esik, 24 óra alatt el szokott múlni.
igyál szõlõlevet :D meg aludj
Energiaitalt nem szabad fogyasztani alkohollal, azt inkább másnap reggel idd meg. Másnaposságra a szénsavas ásványvíz is jó, ugyanis attól vagy másnapos, hogy kiszáradsz. Nekem ez jött be.
szar a másnaposság, ezért kell mindennap bebszni

Nekem a nagyapám zsidó és nagyon büszke vagyok rá hogy van bennem zsidó vér. Ismerem a zsidó szokásokat és szeretném őket követni. Szerintetek baj? Hogyan tudnám még jobban kifejezni hovatartozásom?

Legjobb válasz: Egyáltalán nem baj, de minek ezt kifejezni? Persze nem tilos, meg ha akarod, nyugodtan tegyél egy Dávid-csillagot a nyakadba, csak minek? Én magyar vagyok, mégsem aggatok a fülemre turult és sose értettem, hogy minek túlzásba vinni a kihangsúlyozását. A büszkeséget sem igazán értem, én olyan dolgokra vagyok büszke, amiért tettem valamit, azért meg nem sokat tettem, hogy milyen vér van bennem. Egyébként egyáltalán nem baj, hogy követni akarod a szokásokat, ha ez "tetszik", hát kövesd.

Nem baj. Úgy tudnád jobban kifejezni, ha tartod a szokásokat.
Egyáltalán nem baj, de minek ezt kifejezni? Persze nem tilos, meg ha akarod, nyugodtan tegyél egy Dávid-csillagot a nyakadba, csak minek? Én magyar vagyok, mégsem aggatok a fülemre turult és sose értettem, hogy minek túlzásba vinni a kihangsúlyozását. A büszkeséget sem igazán értem, én olyan dolgokra vagyok büszke, amiért tettem valamit, azért meg nem sokat tettem, hogy milyen vér van bennem. Egyébként egyáltalán nem baj, hogy követni akarod a szokásokat, ha ez "tetszik", hát kövesd.
Egyáltalán nem baj. A hovatartozást azonban nem kifejezni kell, hanem hûnek lenni hozzá, a hagyományokhoz és értékrendhez. Származásod jelképeit ne a felöltõdön, hanem szíveden viseld.
nagy különbség van a hovatartozás felvállalása, megélése között, és aközött, hogy valaki minél jobban "ki szeretné fejezni" azt. Ez utóbbi ilyen megfogalmazásban inkább melldöngetés, mint igazi identitás. Amúgy meg ha arra gondoltál (csak rosszul fogalmaztad meg), hogy minél jobban megélni, elmélyülni az identitásodnak ebben a részében, akkor vannak mindenféle zsidó ifjúsági szervezetek (valahogy felteszem, hogy nem lehetsz túl idõs), és ott lehet mindenféle programokat nézegetni meg egy közösségbe becsatlakozni. Amúgy meg ha a nagyapád zsidó volt, és ennyire kötõdsz ezekhez a gyökereidhez és 18-27 között vagy, akkor jelentkezhetsz a Szochnutnál a Taglit programra, aminek keretében ingyen kivisznek Izraelbe 10 napra egy szervezett csoportos utazásra.
Bocs, de ha az apai nagyapádról van szó, akkor buktad az egészet, mert csak a nõág számít
A kérdező hozzászólása: köszönöm köszönöm
Bp-n a Bálint közösségi házban rendeznek különbözõ zsidó programokat, ahova bárki elmehet.
Szerintem nem baj.
A legjobb ha a rabbit kérdezed meg errõl.
"Bocs, de ha az apai nagyapádról van szó, akkor buktad az egészet, mert csak a nõág számít" vallási alapon igen, tehát ha vallásilag is a közösséghez szeretne tartozni (ezalatt pl. olyasmire godnolok, hogy egyházi esküvõt szeretne), akkor be kell térnie. Viszont kulturálisan semmi sem gátolja, hogy a gyökereit megismerje, azokhoz visszatérjen, attól még az ilyen különbözõ közösségeknek, mint a Bálint ház és társai, simán tagja lehet, sõt, még Izraelbe is igényleheti az automatikus letelepedési jogot és állampolgárságot.

5 hetes kismama vagyok! Ha hüvelyi fertőzésem van az eljut a babához is? vagy védve van? A baj hogy a doki csak most vette le a kenetet és csak januárban kell vissza mennem hozzá és még nem irt fel semmit sem! Ezért félek egy kicsit

Legjobb válasz: semmi baj. a kezeletlen betegségek jelentenek bajt, azok is ált csak szülés közben. Addig a méhszáj zárva van, fizikai akadályt jelent. A korrekt tenyésztéses mintavétel ideje min 2hét, utána ha kell kapsz adekvát kezelést. Addig kerüld az együttléteket és vidd magaddal a párodat is a dokihoz! Lehet, hogy olyan bakteriális vagy gombás fertõzésed van amikor õt is egyszerre kell kezelni veled. Különben jót pinpongozhattok. Ha kételyed maradt, adok egy nevet (fõnököm) Dr Várkonyi Viktória, bõrklinika STD centrum (Bp), 06208258868. Sok sikert, egy remélhetõleg pár napos kismama

semmi baj. a kezeletlen betegségek jelentenek bajt, azok is ált csak szülés közben. Addig a méhszáj zárva van, fizikai akadályt jelent. A korrekt tenyésztéses mintavétel ideje min 2hét, utána ha kell kapsz adekvát kezelést. Addig kerüld az együttléteket és vidd magaddal a párodat is a dokihoz! Lehet, hogy olyan bakteriális vagy gombás fertõzésed van amikor õt is egyszerre kell kezelni veled. Különben jót pinpongozhattok. Ha kételyed maradt, adok egy nevet (fõnököm) Dr Várkonyi Viktória, bõrklinika STD centrum (Bp), 06208258868. Sok sikert, egy remélhetõleg pár napos kismama
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen a választ, aranyos vagy!szia

Mikor pisilek van néha hogy apró darab valamik jönnek belőlem, és olyankor néha barnás váladék is van a papiron, ez baj lehet? Amugy 15 hetes vagyok, és fáj is a hasm egyfolytában ez baj?

Legjobb válasz: Igen, mindkettõ utalhat arra, hogy valami nincs rendben, de a két tünet egyszerre már a "baj" kategóriába tartozik. Pontosabban figyelmeztet valamire. Úgyhogy én a helyedben szépen összekészülõdnék és ellátogatnék a legközelebbi nõgyógyászatra, vagy ha van saját dokid, akkor hívd fel. Bár valószínûleg õ is be fog hívni.

Igen, mindkettõ utalhat arra, hogy valami nincs rendben, de a két tünet egyszerre már a "baj" kategóriába tartozik. Pontosabban figyelmeztet valamire. Úgyhogy én a helyedben szépen összekészülõdnék és ellátogatnék a legközelebbi nõgyógyászatra, vagy ha van saját dokid, akkor hívd fel. Bár valószínûleg õ is be fog hívni.
A kérdező hozzászólása: most voltam ezzel a kórházba azt mondták semmi baj nincs gyógyszert szedtem de még mostis néha nem mindig van hogy 2 nap mulva jelentkezik! Mit tegyek??
És mire adták a gyógyszert, ha elméletileg semmi bajod? Milyen gyógyszert kaptál? Ultrahangot készítettek, vagy mi alapján mondták, hogy nincs semmi baj? Ne haragudj, hogy ennyit kérdezek, de úgy érzem, hogy van itt még bõven info, amit nem adtál meg, vagy nem értjük... Még esetleg arra tudok gondolni, hogy volt egy kisebb haematomád és esetleg arra adtak gyógyszert, hogy az felszívódjon, illetve hogy az ereket erõsítsék. Akkor elõfordulhat, hogy a bevérzés folyamatosan ürül, mert mondjuk olyan helyen van, hogy nem tudott azonnal távozni a vér, amikor az keletkezett, ez megmagyarázná, hogy miért is barnás a váladék. Viszont ez meg nagyobb horderejû attól, hogy ne szóljanak semmit sem róla.
Nem lehet, hogy húgyhólyag gyulladásod van?
A kérdező hozzászólása: Végülis azzal mentem be a kórházba hogy mint mondtam apró darabok jöttek belõlem és barnás folyásom volt megvizsgáltak ultrahangon a bab jól van megnézett a doki alulról is látta hogy van valami nyálkás barna folyás de semmi különös minden rendben ezért fektetek be ami gyógyszert adtak az a Dicynone, Duphaston és a magne B6 megemelték a szedését3 x 2-re. másnapra elmult ez a barnás váladék de akkor is mondtam hogy fáj a hasam azt mondta a doki azért mert a gyerek nõ és így tágulok. végülis ennyi, azt mondta sokat pihenjek.
A kérdező hozzászólása: Ja , és nézték a vízeletet de negatív volt , elvileg nincs semmi, de mielõtt eljöttem mondtam a dokinak , hogy van folyásom és felirta a Lady Pharma hüvelyöblitõt, de én inkábba kamilával mosom.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!