Találatok a következő kifejezésre: Baj, hogy tettem meg a (7 db)

Baj, hogy nem tettem meg a barátommal?

VAn egy barátom kb 3 hete!!! 16 éves lány vagyok, sz?z:)

Legjobb válasz: Szerintem egyáltalán nem baj,még bõven lesz idõtök és alkalmatok a szexre. Ez miatt nem kell rosszul érezned magad.

Szerintem egyáltalán nem baj, még bõven lesz idõtök és alkalmatok a szexre. Ez miatt nem kell rosszul érezned magad.
Ne bánd, lesz még egy csomó, jobb pillanat.
Így van. Nyugi! Lesz még alkalom! :)
és ezért mérges lett a srác? csak mert ha igen probálj beszélni vele és mond hogy megbántad nincs e kedve esetleg ma átjönni.
Szerintem sem kell bänod. Lehet h lesz egy ennel jobb alkalom is!!!! Na meg buli utän???? Sok sikert
Hát, figyu, 3 hét az nagyon kevés! Ennyi idõ alatt sikerült kiismerni egymás testét? Kicsit csodálkoznék. Mellesleg, mostmár nézd a dolog jó oldalát, keresset egy másik, még jobb alkalmat! Gyertyákkal, meg minden. Szerintem úgy az igazi. :) ;)Mégiscsak az elsõ.
Nem az idõvel van a baj! Én (lehet lekurvázni) másfél hét után tettem meg a párommal elöször! Azóta is együtt vagyunk, több mint egy éve. De te jól tetted, hogy nemet mondtál neki, ha már három hét után szakit veled, nem hiszem, hogy komolyan gondolja ezt a kapcsolatot...
Hát, igen, szakít aztán kibékül.. aztán majd megint gondol egyet, és szakít? Tudod, nekem amúgy az ilyen pasiknál az rémlik, hogy tapasztalatlanok, és inkább feladják! Ahelyett hogy megoldanák a problémákat.
A tapintatlanság is egy formája az õszinteségnek...
Van egy csaj, aki közvetlen, humoros, szép az arca, de. (itt egyébként nem kell pont) Az a baj hogy kicsi a melle. Ez engem zavar... vicceltem, nem zavar, pont leszarom. Na ezért jobb fejek a fiúk a lányoknál... :)
az õszinteség fontos, jól csináltad.
A férfiak többsége is szóvá teszi, ha egy nõ kövér, úgyhogy semmi baj nincs ezzel, bár az is számít, hogy adtad elõ. Azért nagyritkán van olyan is, hogy nem az edzettség hiánya, vagy táplálkozási hiba miatt sovány, hanem valami egészségügyi probléma miatt, bár ez a ritkább eset. Arról nem tehetsz, hogy kihez vonzódsz fizikailag, nekem sem tetszik, ha egy férfi nagyon vékony, úgyhogy megértelek. Ha annak ellenére sem alakult ki a vonzalom benned, hogy amúgy belsõleg szimpatikus volt, akkor nincs értelme húzni. Az sem lett volna jobb, ha hazudsz neki valamit. Ha meg csak annyit mondasz, hogy nem az eseted, úgyis rákérdezett volna, hogy miért.
Na végre, már úgyis túl népszerû voltam. :)
Egyébként meg... Zsóka te vagy az? :)

Én egy 14éves lány vok, és nem volt még pasim. Igazából nem is ez a baj, hanem az, hogy azért nem volt mert nem feküdtem le velük. Miért van ez? Jobban tettem volna ha lefekszem velük? Vagy miért nem találok pasit magamnak?

lécci tanácsokat, hogy mit tegyek.. el?re is köszii

Legjobb válasz: Az elsõ válaszoló szépen leírta. Fiatal vagy még ráérsz a pasizással, barátkozz élvezd fiatalságodat ismerj meg új embereket. Semmikép ne add oda magad 1 fiúnak se fõleg ha te nem akarod azt ahogy fent írták van még idõd :)

Az elsõ válaszoló szépen leírta. Fiatal vagy még ráérsz a pasizással, barátkozz élvezd fiatalságodat ismerj meg új embereket. Semmikép ne add oda magad 1 fiúnak se fõleg ha te nem akarod azt ahogy fent írták van még idõd :)
Gyerek vagy még...kislány...(ezt természetesen nem sértésbõl mondom, örülj neki, hogy még annyi szép van elõtted). Ennyi idõsen jó hogy nem tetted meg. És ne hagyd magad befolyásolni. Sok ember van, majd látni fogod az évek során, ahogy felnõtté válsz, akik nem találják magukat és a helyüket a világban, önzõek, rosszindulatúak és sorolhatnám...Megpróbálnak majd benned szégyenérzetet, rossz érzéseket kelteni, azt éreztetni veled, hogy nem vagy belevaló, nem vagy jó csaj, apáca meg visszamaradott vagy, ha még szûz vagy 17 évesen, ha nem volt még pasid 18 évesen, ha nem pettingeltél, nem szexeltél 19 évesen. És miért? Mert ez szerintük "gááááz". De nem esel áldozatul, ha tisztába jösz magaddal és az értékeiddel, ha megtalálod az egyéniségedet és kitartasz az elveid mellett. Mert hát miért is legyen kevesebb az önbizalmad azért, mert 14 évesen nem fekszel le egy kisköcsöggel(mivel elhagyott azért, mert nem szexeltél vele). Legyél határozott! Majd te tudod, hogy mit akarsz és mi a jó neked! Majd érezni fogod, ha eljön az idõ:) Lesz egy fiú, aki tisztelni fog, szeretni, és talán te is viszont szereted õt:) Szerintem kell még pár év, hogy ehhez megérj, mind mindenkinek. Meg gondolj már bele...ha valaki azért hagy a francba, mert nem dobod oda magad neki...ér az ilyen ember ennyit? Ugye hogy nem. A tested a tiéd. 19/l
Az utolso jol irta Kesobb orulni is fogsz neki, hogy nem fekudtel le vele 18 f/karpatalja
Adok egy tanácsot....semmiképpen ne add oda magad még ennyi idõsen.Semmiképp. Tudod....énis a napokban vesztettem el a szüzességem...és a pasi utána kinyögte, hogy nem akar komoly kapcsolatot. És most itt vagyok 14 évesen, ku.rvának érzem magam, a gyerek egy idõre tönkrevágta az önbecsülésem, plusz valószínûleg a további szexuális életem.Szóval legyél okos, tanulj mások hibájából, ne legyél olyan hülye mint én.Kérlek. Várj még pár évet.Nem kellenek azok a pasik, akik csak megdönteni akarnak....biztosan találsz olyat, aki tényleg szeret.Lehet, hogy nem most, de majd késõbb biztosan rátalálsz.És addig se búslakodj, van még ezer más jó dolog a pasikon kívül.:)
képzeld én 16 vagyok és még nem volt barátnõm... és akk mivan? :) igaz néha szar h nincs... de mégis élek :D 16/f
nagyon fiatal vagy még. :$ ne akarj olyan pasit aki csak dugni akar veled. Lesz még idõd kiélni a vágyaid... ;) Addig meg csak a kapcsolataid építsd sose tudhatod meik havernak lesz az öccse a herceged ;) szóval pasit találhatsz de megértõt nem sokat ;)
hááát... milyen fajta cicid van? rakétamellek a privát kedvencek.
A kérdező hozzászólása: mindenkinek nagyon köszönöm, megnyugtattatok h nem vok gáz =).. csak kezdem cikinek érezni hogy nem volt még pasim, és ez az egyik fõ oka, amiért nem volt :/


Semki baja nem lesz, fõképp, hogy ez csak a szádban volt, kisebb a sugárzás. Emellett nem is biztos, hogy terhes vagy.
Szia! Nekem kb. peteérés körül (tehát amikor nagy valószínûséggel már terhes voltam) csináltak mellkas röntgent, kötény nélkül. Rá két hétre, amikor még mindig nem tudtam hogy babát várok (azt hittem csak az idegesség miatt késik, mert közben volt egy kisebb mûtétem is), a nagyobbik fiammal voltam együtt a röntgenben, igaz akkor kaptam kötényt. Most már lassan 2 éves lesz a pici, egészséges, semmi baja :)
A kérdező hozzászólása: köszönöm a gyors választ! egy kicsit megnyugodtam!
A kérdező hozzászólása: 2. válaszolónak is köszönöm a választ!most már megnyugodtam! :)
A kérdező hozzászólása: Rossz helyre írtam be a kulcsszavakat...
Pl.: kapcsold ki a mobilodat majd be... a helyét fújkáld meg a száddal hátha valami por, szösz miatt nem érzékeli... mióta van meg?? leejtetted?? mióta nem érzékeli? esetleg menj be a szolgáltatódhoz és kérdezdd meg mit lehet ez ügyben tenni... egypillanat alatt elmondják... de amiket kérdeztem azok válaszolj köszi
vagy egyszerûen a z sd kártya ment tönkre...
A kérdező hozzászólása: Nem ejtettem le, nem történt vele semmi. Ma csináltam õár videót, és azokat még vissza tudtam nézni. Aztán készítettem még egyet és a közben írta ki, hogy nincs benne a kártya. A furcsaság, az, hogy próbából csináltam pár képet, és azt újra az sd kártyára menti el. Megnéztem a telefonbeállításokban az sd kártya tárhely adatokat, és teljesen üres, de az tuti, hogy én nem töröltem le. :( Egyszerûen minden eltûnt. Próbáltam keresni a telefon memóriájában, hátha oda másolta át, de ott sincsenek kb. 7-800 db képrõl van szó pici babámról. Egyszerûen nem értem... :(
Vidd el oda ahol vetted és mutasdd meg...

1 hete telepítettem újra az akváriumomat. Mindent a szokott módon csináltam, akavicsot jól átmostam. A víz azonban még mindig opálos. Most tettem bele először dekorkavicsot amit állatkereskedésben vettem. Lehet, hogy az a baj? Nem is akváriumba való?

Legjobb válasz: Nem tudom, hogy pontosan mit takar ez a dekorkavics, de eleve nem szerencsés 2mm-nél nagyobb szemcseméretû dolgokat aljzatnak használni akváriumban. (Nem tisztul.) Ha egy-két centis színes kavicsról van szó, akkor azok engedik a színüket... G.

Nem tudom, hogy pontosan mit takar ez a dekorkavics, de eleve nem szerencsés 2mm-nél nagyobb szemcseméretû dolgokat aljzatnak használni akváriumban. (Nem tisztul.) Ha egy-két centis színes kavicsról van szó, akkor azok engedik a színüket... G.
Szerintem a kaviccsal semmi baj. Nekem is volt már ilyen és rájöttem miért: az akvárium belsõ falán nagyon vékony sárgás réteg keletkezett. Ez volt az oka.
Az elõzõ vagyok. Vagy a vízzel van gond.
én azt tanácsolom, ha van egy régi fazekad, tedd bele a kavicsokat, fõzd át újra(2-3x-or)várd meg amíg kihül majd tedd vissza õket ha még mindig olyan lesz nem tudom mi lehet.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!