Találatok a következő kifejezésre: Baj, hogy tettem (32 db)

Win7 rendszerem van 2gb ram volt benne (1-1gb). Most tettem bele +1gigát (1-1 512mb-ost). Aza baj, hogy a feladatkezelőbe fizikai memóriához 2gb-ot ír, de a sajátgépbe kiírja a 3gb-ot és a biosban is. Mi lehet a baj?

DDR2-es ramok 800mhz.

Legjobb válasz: Egyforma RAMokat szokás bepakolni (egyforma méret, egyforma órajel) nem össze vissza ide 5MB oda 15Mb plusz még 512 meg egy GB meg még kettõ. Ez így sz.r

Egyforma RAMokat szokás bepakolni (egyforma méret, egyforma órajel) nem össze vissza ide 5MB oda 15Mb plusz még 512 meg egy GB meg még kettõ. Ez így sz.r
#1 Már miért lenne szar? Mert ennyire volt pénze? Max a kétcsatornás memóriakezelés nem fog menni. Ráadásul ha pl. 32 bites rendszere van, az ennél többet nem is fog kezelni. Nézd meg az alaplapod kézikönyvében, hogy milyen sorrendben kell feltölteni a memória slotokat. (általában a legnagyobbal kell kezdeni)
A kérdező hozzászólása: Igen 32bites a win7-em.Most kivettem az 1ik 512-es ramot és úgy felismerte a 2.5gb de ha visszateszem a másik 512-est akkor megint csak 2 gigát ismer fel. 1-1 1gb Kingmax 800mhz 1-1 512mb Croshair
Gondolom van egy videokártyád 1 GB memóriával. A 32 bites windows összesen kb 3, 5 GB memóriát tud megcímezni, amibe a videomemória is beletartozik. ha azt levesszük, akkor pont 2, 5 Gb marad. Itt az ideje, hogy 64 bites rendszerre válts.
A kérdező hozzászólása: Nem csak egy 256mb-os karim van.

Baj, hogy nem tettem meg a barátommal?

VAn egy barátom kb 3 hete!!! 16 éves lány vagyok, sz?z:)

Legjobb válasz: Szerintem egyáltalán nem baj,még bõven lesz idõtök és alkalmatok a szexre. Ez miatt nem kell rosszul érezned magad.

Szerintem egyáltalán nem baj, még bõven lesz idõtök és alkalmatok a szexre. Ez miatt nem kell rosszul érezned magad.
Ne bánd, lesz még egy csomó, jobb pillanat.
Így van. Nyugi! Lesz még alkalom! :)
és ezért mérges lett a srác? csak mert ha igen probálj beszélni vele és mond hogy megbántad nincs e kedve esetleg ma átjönni.
Szerintem sem kell bänod. Lehet h lesz egy ennel jobb alkalom is!!!! Na meg buli utän???? Sok sikert
Hát, figyu, 3 hét az nagyon kevés! Ennyi idõ alatt sikerült kiismerni egymás testét? Kicsit csodálkoznék. Mellesleg, mostmár nézd a dolog jó oldalát, keresset egy másik, még jobb alkalmat! Gyertyákkal, meg minden. Szerintem úgy az igazi. :) ;)Mégiscsak az elsõ.
Nem az idõvel van a baj! Én (lehet lekurvázni) másfél hét után tettem meg a párommal elöször! Azóta is együtt vagyunk, több mint egy éve. De te jól tetted, hogy nemet mondtál neki, ha már három hét után szakit veled, nem hiszem, hogy komolyan gondolja ezt a kapcsolatot...
Hát, igen, szakít aztán kibékül.. aztán majd megint gondol egyet, és szakít? Tudod, nekem amúgy az ilyen pasiknál az rémlik, hogy tapasztalatlanok, és inkább feladják! Ahelyett hogy megoldanák a problémákat.

Baj, hogy 4 hónapos babám almájába tettem 1 kiskanál darált háztartási kekszet? ! Mi baja lehet tőle? Más is tett már neki bele? Úgy tudom új állás pont szerint ilyen idősen már lehet kezdeni bevezetni a glutént. Jól tudom?

Legjobb válasz: Valószínû semmi baja nem lesz tõle. Igen, az a legújabb álláspont, hogy már 4 hónapos kortól érdemes glutént adni (mert így jobban kezelhetõ, ha elõbb kiderül, hogy érzékeny rá) Persze egy év múlva valószínû megint más lesz az orvosok véleménye... Én is szoktam neki kekszport rakni az almába, bár én azért megvártam a 6 hónapos kort ezzel.

Nem, ilyen nincs a rossmannban, ez Babylove, DM saját márkája. :) De keress valami tejmentes gabonapépet és az jó lesz!
Valószínû semmi baja nem lesz tõle. Igen, az a legújabb álláspont, hogy már 4 hónapos kortól érdemes glutént adni (mert így jobban kezelhetõ, ha elõbb kiderül, hogy érzékeny rá) Persze egy év múlva valószínû megint más lesz az orvosok véleménye... Én is szoktam neki kekszport rakni az almába, bár én azért megvártam a 6 hónapos kort ezzel.
DM-ben lehat kapni 3 gabonás natúr pépet. Hasonlít a tejpéphez, de mégsem az. :) Én azzal sûrítettem. Sokkal egészségesebb, mint a keksz.
én baba piskótával sûrítettem de szerintem a keksztõl se lesz semmi baja.
Bõven elég neki az alma (sõt az is túl korai), de ha ragszkodsz ahozztápláláshoz, miért nem krumplit raksz hozzá. Esteleg sinlac-ot, rizst Glutén még várhat. Összetevõk: búzaliszt, cukor, növényi zsír, térfogatnövelõ szerek: (nátrium-hidrogén-karbonát, ammóniumhidrogén-karbonát), só, aroma, színezék (karamell), antioxidánsok: (borkõsav, dikálium-diszulfit). Glutént és kén-dioxidot tartalmaz. Mogyorót, földimogyorót, tojásport, tejport, szójalecitint is felhasználó üzemben készült.
Én sima zabpelyhet vettem és azzal sûrítem a gyümölcsöket. Megfõzöm és utána turmixolom.
4 hónaposnak almát sem kéne adni, nemhogy kekszet!
Na, kezdõdik az okoskodás... szerintem meg döntsd te el, hogy adsz-e neki almát és kekszet, vagy sem. Semmi baja nem lesz egyébként a keksztõl. Az én fiam most 16 hónapos, amikor õ volt 4 hónapos, meg minden doki szinte megtiltotta, hogy ilyen korán glutént adjunk a babának. Ez hónapról hónapra változik. Nyilván én meg akkor azért vagyok idióta, mert én nem adtam még 4 hónaposan ilyeneket... szerintem döntsd el te, mert lehet, hogy fél év múlva meg az lesz az aktuális álláspont, hogy csak másfél éves kortól lehet adni. Észreveszed majd a babán, ha valami nem esik jól neki.
A glutén az talán oké lenne, de nem kell mindjárt a brutál reszelt kekkszel kezdeni. 4 hónapos gyomrának egyáltalán nem való.
Igen, jól tudod. Semmi baja nem lesz tõle, de én inkább tej és tojásmentes babakekszet adnék, nem HT-t, ha már adni akarsz.
A kérdező hozzászólása: Köszi :) Gondolom ez van rossmannban is mert csak az van a közelünkben, majd megnézem jövõ7en...
http://teszvesz.hu/item1291500318_dm_babylove_bio_teljes_kio.. Itt találtam, hogy megmutizzam mi az. :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a gyors válaszokat, megnyugtattatok!
Szia inkább vegyél Milupa hétgabonás pelyhet és azt tegyél bele. Nem a gluténnel van még baj a kekszben.
Mindig van új állás meg van a régi és van a kettõ között. Nem lehet baja tõle de a háztartási kekszben nem sok egészséges dolog van. Persze ettõl még nem árt. süriteni lehet vele.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat, és annak is aki nem ért velem egyet, én így csináltam és így is fogom csak arra voltam kíváncsi hogy a kekszet mi a helyzet, de ezek utén megnézem azokat amiket írtatok és adom neki azt az almával és társaival. És igen jól írták pár hozzászólással elõrébb kezdõdik az okoskodás... Vártam hogy ez lesz tudtam hogy ki se fog maradni, korábbra vártam elég jól megúsztam kevés negatívval.


A tapintatlanság is egy formája az õszinteségnek...
Van egy csaj, aki közvetlen, humoros, szép az arca, de. (itt egyébként nem kell pont) Az a baj hogy kicsi a melle. Ez engem zavar... vicceltem, nem zavar, pont leszarom. Na ezért jobb fejek a fiúk a lányoknál... :)
az õszinteség fontos, jól csináltad.
A férfiak többsége is szóvá teszi, ha egy nõ kövér, úgyhogy semmi baj nincs ezzel, bár az is számít, hogy adtad elõ. Azért nagyritkán van olyan is, hogy nem az edzettség hiánya, vagy táplálkozási hiba miatt sovány, hanem valami egészségügyi probléma miatt, bár ez a ritkább eset. Arról nem tehetsz, hogy kihez vonzódsz fizikailag, nekem sem tetszik, ha egy férfi nagyon vékony, úgyhogy megértelek. Ha annak ellenére sem alakult ki a vonzalom benned, hogy amúgy belsõleg szimpatikus volt, akkor nincs értelme húzni. Az sem lett volna jobb, ha hazudsz neki valamit. Ha meg csak annyit mondasz, hogy nem az eseted, úgyis rákérdezett volna, hogy miért.
Na végre, már úgyis túl népszerû voltam. :)
Egyébként meg... Zsóka te vagy az? :)
Mûködnie kell. Valami más probléma lesz.
A kérdező hozzászólása: Tettem bele egy másik videókártyát. Gforce 6600-ast. Annál meg függõleges csíkok jelentek meg. Lehetséges, hogy az alaplap ment tönkre?

A neostomosan-t lehet cicára is tenni? Nem baj hogy már tettem rá advocate cseppet? Mert a cseppöl nem ment rá mind.

Legjobb válasz: Ha lenyalja magáról. hiszen a cica mosdatja magát, erõsen nyálzani fog egy ideig. Ha mellé ment a spot, akkor 3 hét után tegyél rá újat.

Ha lenyalja magáról. hiszen a cica mosdatja magát, erõsen nyálzani fog egy ideig. Ha mellé ment a spot, akkor 3 hét után tegyél rá újat.

Az baj, hogy az automa tettem másik felnit aminek az et száma 37 de eredetileg 35ös volt rajta?

Legjobb válasz: Ha elforog a felni, elférnek a fékcuccok, akkor nem. Ez egyébként csak akkor probléma, ha kisebbet akarnál használni. Mondjuk nekem a nagyobbal nem megy fel a téli felnire az eredeti dísztárcsa, kifelé "öblösebb"..

Ha elforog a felni, elférnek a fékcuccok, akkor nem. Ez egyébként csak akkor probléma, ha kisebbet akarnál használni. Mondjuk nekem a nagyobbal nem megy fel a téli felnire az eredeti dísztárcsa, kifelé "öblösebb"..
Szerintem az a 2 mm nem fog érezhetõ változást okozni!

Nővéremel kapunk tengerit. Folytatás lent. Nem baj hogy sok kérdést tettem fel? Bocsi de senki se tud segíteni.

Mekkora ketrec kell? N?vérem olvasta valahol h 2 tengerinek(mert 2 lesz) 1 m hosszú és fél m szélesnek kell lennie. EZ igaz?ugye nem? mert akkorát kizárt hogy kapunk. és

Legjobb válasz: forgácsot tegyetek alá... lehet ekkora ketrecet kapni... legyen önitató és mindennap friss széna... és egy hamutálnyi magvak...legyen buvóhely .. .:D

forgácsot tegyetek alá... lehet ekkora ketrecet kapni... legyen önitató és mindennap friss széna... és egy hamutálnyi magvak...legyen buvóhely .. .:D
http://www.zoohaus.hu/index.php?kat=410 Szerintem egy ekkora ketrec is bõven elég nekik, mint az elsõ , nekem is akkorában van a törpenyulam , kényelmesen megfér benne, bár nem sokat van ott mert mindig kiengedjük a házba. Ha kiengeditek ti is a malackákat(napi 2-3óraminimum) akkor nekik is bõven elég lesz ekkora ketrec:)
kukoricát ketrecbe?
http://gemon.ro/hu.htm Ez nagyon hasznos oldal, mindent leírnak, amit tudni kell róluk.De te is megtaláltad volna, ha veszed azt a hatalmas fáradtságot, és használod a Google-t. Egyébként pedig az állattartás felelõsséggel jár, elõször utána kéne nézni, hogy hogyan kell tartani õket, és utána eldönteni, hogy vesztek e tengerimalacot vagy sem.
Istenem. Most vagy velem van a baj vagy Veled. Most fogsz kapni egy állatot (vagyis kettõt). Még soha nem tartottál. Egy állat felelõsség. Nem az az elsõ, hogy utána olvasok a tartásának??? Könyörgöm, hát nem jut eszedbe használni a google-t?? Én rengeteg állatot tartottam már a legtöbb csak úgy spontán, volt hogy egyáltalán nem is számítottam az érkezésére, de befogadtam mert nem tudott máshova menni. De rögtön az az elsõ, hogy utána olvasok hogy jó neki, mit eszik és mennyit, milyen környezetet alakítsak ki, mik a szokásai. Nem igaz, hogy ez Neked nem jut eszedbe. Amit meg alapból szerettem volna tartani, alaposan utána olvastam az igényeinek. És igen 100x50x50-es ketrec kell minimum két tengerimalacnak. Legyen benne ház, itató, esetleg kistányér a kajának.
Én is kukoricára gondoltam :D Szóval tengerimalac!
Nekem épp ugyanaz jutott eszembe, mint az elsõnek. A tengeri kedves kérdezõ a kukorica másik neve.
Szerintem a széna fontos nekik! sõt. fogkoptatásra minimum+egészséges is! az a 400Ft igazán nem sok rá+az gyógynövényes is. Lehet venni olyat is ami nem gyógynövényes, az meg 200Ft. :)
A kérdező hozzászólása: és amm is.. tapasztalatokra vok kíváncsi..amm megvannak a tengerik... 2 fiúú.. Nõvérem barátnõjétõl kaptuk.. nekik sajnos már idejük erejük és helyük sincs rájuk.. 1m X 0, 5m-s ketrec.. 2 teli óriási zacskó forgács(bõven elég párévig) szárazétel, itató, hááz és mindezt 5endkívül olcsón (3000FT) szal.úgyérzem megéri:D és találtam megbízhatóü odlalokaat természetesen de én a ti tapasztalaitokra lennék kíváncsi... pl.: muszály nekik szénaa?:S mert elõzö gazda tudtommal nem adott és jól megvannak...
:D Mailem végén van a nevem, de elmondom itt is. :P Nyugodtan Lehet szólitani : Pateynak, Petinek vagy Raffainak is ;)
A kérdező hozzászólása: NAh jó-.- SZánalmas ami itt van-.- Neked van egyáltalán olyanod h agy?-.-" Vagy van csak nem használod. Nagyon nagyon gáz vagy...Néztél már magadra?! És én is tom h viceltek de elég khmm vicc volt. NA m1 is(: És Fejbõl tudok felsorolni húsz oldalt. Ja és elárulom neked hogy nem feltétlen rendes oldalakra gondoltam... Ott vannak a gportálos, lapunkos, mlapos oldalak. ÉS ki a fene mondta neked hogy azt írtam h DIREKT raknak fel rosz infókat. Ennyit érsz(: Utolsó válazsoló neked kösz mindnet de örülnék ha modnnaál egy nevet h ne mindig utolsó válaszolózzak:D ÉS válaszolok az e-mailra amint tudok de meg kel bezsélnem anyuékkal(: Üdv.
A ketreces vagyok :D Szerintem is vannak olyan oldalak, amik nem a valós dolgokat írják le. . . persze van nagyon sok olyan is, ahol az igazat írják... nem kell rögtön lehurrogni a másikat (kérdezõt) A kérdésre kellene választ adni, nem kötegedni. -.-" Ennyit szerettem volna hozzáfázni... Kérdezõ: várom válaszodat a mailre. :)
a neten a legtöbb oldal nem megbízható? Uramatyám! biztos vagyok benne, hogy sok ember szórakozik azzal, hogy felépít egy átlátható honlapot a tengerimalacokról hamis infókkal, és jó sok idõt (és nem egy esetben pénzt) beleöl. hogy tõled idézzek: -.-" a wiki meg tényleg [email protected], de van ezer más oldal rajta kívül. linkelj már nekem 2 oldalt ahol mást írnak egy fontos dologról a tengerikkel kapcsolatban :DD a tengeri=kukorica válaszadó meg viccelt, elég ciki hogy nem esett le
A kérdező hozzászólása: utsóó ksözi d enem neked írtam azokat hanme az öszes töbinek:D
:) Miért ne járnék suliba?? :O :D válaszoltam a mailre ;) :D
A kérdező hozzászólása: Ja és a kukoricásoknak: A Tengeri az nem scsak a kukorica másik neve. A Tengeri a tengerimalac rövidítése és nekem azért elégéé logikus hogy Állatok > Kisemlõsök nem a kukoricára gondol vki de héát ti tudjátok-.-"
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a rendes válaszadóiknak fõleg az utolsónak:D NA szóval szerinted nem nézek utánba neten? De te nem jártál iskolába? Vagy csak ennyire kocka vagy?-.-" Elõször is a neten legtöbb oldal nem megbízható!!! Mellesleg mindnehol mást írnak pont ezért. ÉSD mielöttt mindneki megrohamozna hogy de a wikipédia jó... Oda is mindneki azt ír amit akar.Mulktor is törihez nyomtattam ki wikipédiáról!!! És 1500 valamennyik helyet 1700 meg 1800 ba voltak olyan híres események amiket midnenkinek tudni kéne h 1500 vmennyi.-.-
elõzõ vagyok. :D mellesleg nekem van eladó ketrecem, kicsivel nagyobb, mint amit leírtál, tök jó áron és nagyon jól néz ki! :D Ha érdekel akkor dobj egy mailt és a többit megbeszéljük! :) :D
Hát akkor inkább ne kapjatok, mivel télleg 1 méter hosszú és fél méter széles ketrecben kell lenniük. Szóval ha jót akarsz a malacnak, hagyd a boltban egy olyannak meg, aki egy 100x50-cm-es ketrecbe, jobb helyre elviszi......-.-
a széna nagyon fontos, mert azzal koptatják a fogukat, és olyan nekik mitn n nekünk a nasi csak a széna egészséges!!! :D

Mért nem szabad a Palástfű teánál fémes dolgokat használni? Én eddig ezt nem tudtam, s igy használtam. Tegnap derült ki, hogy terhes vagyok. Nagy bajt tettem?

Legjobb válasz: Szia!Szerintem nem csináltál bajt,sõt,ha babás vagy,használt a tea.Szerintem azért nem szabad,mert lehet,hogy olyan sav van benne,ami pici mértékben oldhatja a fémet vagy a fém valamelyik részét,nem tudom biztosan,csak tippelek.Én direkt mûanyaggal szûrtem,mert a zacskóján is rajta volt.Szerintem nem lesz semmi baj,ne aggódj.Gratulálok a babához!

Szia!Szerintem nem csináltál bajt, sõt, ha babás vagy, használt a tea.Szerintem azért nem szabad, mert lehet, hogy olyan sav van benne, ami pici mértékben oldhatja a fémet vagy a fém valamelyik részét, nem tudom biztosan, csak tippelek.Én direkt mûanyaggal szûrtem, mert a zacskóján is rajta volt.Szerintem nem lesz semmi baj, ne aggódj.Gratulálok a babához!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, hogy válaszoltál!Hát?Remélem, hogy nem lesz baj!Megnéztem, s ezen a csomagoláson nincs rajta, hogy fémmel nem ...... Kedves tõled a gratuláció!Köszönöm!
A baj az, hogy ha egy eszközt mûködés közben cserélsz, örülhetsz, ha csak az eszköz száll el, és a géped ép marad.
Az eszközkezelõben adj neki egy betûjelet. Talán nem vágtad haza a mûködés közbeni cserével...
A kérdező hozzászólása: eszközkezelõben minden adatot ki ir róla de sajátgépbe még mindig nem rakja ki
Adj neki betûjelet!
A kérdező hozzászólása: hogyan kell?
Eszközkezelõben katt a partíción és betûjel megadása...


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!