Találatok a következő kifejezésre: Baj, hogy nem hízok Nem egyenletes (1 db)

Baj, hogy már nem hízok? Nem egyenletes a hízás terhesség alatt?

58 kg voltam terhesség el?tt nyáron. A 12 hetes vizsgálaton 62. Ezen a héten volt a 16. heti és most is csak 62 kg voltam. Er?ltetetm az evést, de nem híztam a héten. A baba teljesen rendben van, de nem szeretném, ha éhezne a pocimban.

Legjobb válasz: Szia!Nem baj,majd ezután fogsz!Én szintén 16 hetes voltam tegnap és 58 kg-mal kezdtem én is.Másfél kiló jött rám,de az már 6-7 hete.Azóta nem híztam.Majd most biztos megindulunk.Szerintem ne erõltesd az evést,csak azt edd amit megkíván a szervezeted.Azt meg úgyis érzed mi az.Nyugi nem fog éhezni a picúr!!:)Mondjunk én örülök,hogy még beleférek a ruháimba!:)

Szia!Nem baj, majd ezután fogsz!Én szintén 16 hetes voltam tegnap és 58 kg-mal kezdtem én is.Másfél kiló jött rám, de az már 6-7 hete.Azóta nem híztam.Majd most biztos megindulunk.Szerintem ne erõltesd az evést, csak azt edd amit megkíván a szervezeted.Azt meg úgyis érzed mi az.Nyugi nem fog éhezni a picúr!!:) Mondjunk én örülök, hogy még beleférek a ruháimba!:)
én is annyival kezdtem, mára fölgyarapodtam 77-re, hála már a vége felé járok.(33.hét) én pl.nem eszek többet most sem, mint elõtte, tornázok is, minden nap wc-zek, mégis havi 2 kiló jött föl, habár nem tudom hova.az a jó, ha egyenletesen hizol, mert nem reped szét a bõröd, és van idõd hozzászokni a többlethez. ez egyébként mindenkinél más, a végefelé azért jobban kell figyelni, mert akkir már a baba is csak hízik, mi meg vele együtt.a pici nem fog éhezni, õ elveszi ami neki kell. addig örülj, amíg spórolsz a kilókkal. mázlista:)
Szia nem ártasz a babának, hiszen vannak tartalékok a testedben!Én eddig összesen 9kg-t híztam és nem kívánom az ételt úgy mint terhesslgem elõtt!Néha én is csak erõltetem magam, mert sokszor 12-1 körül jut eszembe, hogy még nem ettem!Ennek ellenére nem lessz baja a picurinak! 36hetes kismama


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Ikresek, hányadik hétben vagytok, mikorra írtak ki titeket, hogy viselitek a terhességet, kihez jártok?

12

Mikor álltatok neki kimosni és vasalni a várt baba ruháit?

5

7 hetes 3 napos vagyok kismama vagyok. Nincs hányingerem, rosszullétem. Normális, hogy ilyen tünetmentes egy terhesség?

Mióta szedem a dokim által felírt tablettát a jobb megtapadás miatt, azóta már az enyhe hasi problémáim is elmúltak. Nagyon ritkán érzek pici szurit a köldököm körül. Cicijeimet érzem, de azt se mondanám, hogy elviselhetetlen.
Minden rendben velem?

5

Miért fáj ha mocorog a baba? ( 31hkm) ti miket ereztek/ereztetek?

Mekkora lehet most a babam? A labaval rughat ilyen eroseket? Vagy terd? Hat meg a konnyem is kicsordul... Feje lent van,
Fent es elorefelé mozog hatalmasakat! Ma akkorat sikitottam a gyerekrendeloben, azt hittek, hogy szulok... :)
Ti miket ereztetek?

6

Foghúzás 12 hetes kismamaként! Véleményetekre vagyok kíváncsi! Járt-e már így valaki?

Huzatot kaptam, hiába figyeltem annyira, s minden házi praktikát bevettem (sós kamillás öblögetés, orvosi zsálya stb), nem használt semmi. Felhívtam a védőnőt, aki javasolta, hogy fogorvos azonnal. Elmentem ahhoz a fogorvoshoz, akihez kamaszkorom óta járok (SZTK) Azzal kezdődött, hogy mondtam, hogy kismama vagyok, plusz ugye magas a vérnyomásom (évek óta), s nem szeretnék lidokain injekciót. Hát szépen letorlokoltak, hogy ha nem tetszik, akkor el lehet menni, meg ilyenek. Beültem a fogorvosi székbe, mondom melyik fogam fáj, nézi, ki kell húzni, majd mondja a mellette lévő is rossz. Kaptam valami normál inkelciót, s mikor visszaültem, a mellette lévő fogamat fúrta ki és tett bele próbatömést. Ja a fájós fogamat évekkel ezelőtt gyökérkezelte, s amikor kérdeztem miért így cisnálta, annyit mondott, hogyha mégis a gyökérkezelt fáj, jöjjek vissza 24-én, mert ugye okt 23-án nem rendel.Szinte haza sem értem, ugyanúgy fájt a gyökérkezelt fogam, s nem bírtam tovább, elmentem a tesóm magánfogorvosához, aki azonnal fogadott, mivel kismama vagyok. Nagyon normális és kedves volt, elmondtam hogy jártam, s ő csak nézett. Megkocogtatta a fájós fogamat, s annyit mondott szinte azonnal, hogy foggyökércsúcs gyulladás, ezt ki kell húzni. Csak annyira volt begyulladva, hogy 3X kellett beadni inkejciót hogy ki tudja húzni. Azóta csak sajog. Most azon aggódom, hogy annyi fájdalomcsillapító nem ártott-e a babának?

9

Mi számít magas vérnyomásnak terhesség alatt? Nekem ma 157/75-öt mért a dokim.31 hetes vagyok

9

Szimpla erős vizesedés veszélyes?

Elég erősen vizesedem, fájnak már az ujjaim. Vérnyomás, fehérje rendben. Jelenthet ez valami veszélyt? 38 hetes km

1

7 hetes terhes vagyok. Van folyásom, és kellemetlen szagú is. Ha gombás fertőzés, akkor árthat a babának?

Még 1 hét múlva mennék ultrahangra. Várjam meg,vagy menjek előbb?

9

Ti nem féltek attól hogy beteg lesz a babátok?

Nagyon sokszor agyalok ezen,hogy nehogy beteg legyen,de valahogy mindig arra jutok,hogy annak csak lennének jelei...pl: leletek,vérvételek,eredmények.
Vagy rosszul látom?
28hkm

8

Kismamák! Mikor kezdtetek el hízni?

11+6 napos vagyok, de még nem híztam. sőt elvileg fogytam is amióta először voltam a védőnőnél, pedig nem hánytam egyszer sem. Egyébként 50 kg vagyok, vékony testalkatú.

11

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!