Találatok a következő kifejezésre: Baj, hogy nem hízok Nem (6 db)

Baj, hogy 2 hónapja nem hízik semmit 14 hós kislányom?

Az 1 éves mérésen 10,15 dkg volt, és ma mértük, és ugyanannyi...2 hónapja 1 dekát sem hízott, mondjuk elég rosszul is eszik, de ez normális, nem baj? nektek hogy volt/van? köszi

Legjobb válasz: Hosszra nõtt?

Hosszra nõtt?
Nekem 1éves kora elõtt havonta hízott egy kilót a fiam. Aztán elkezdett visszavenni a tempóból. Elõször a 15hós mérésen volt plusz 1, aztán szinte csak fél kiló a 18hóson. Szerintem, mivel õ is viszonylag keveset eszik az 1éves kora elõtti mennyiségekhez képest, lemozogja, mert most meg ugye már jóval többet mozog. Ugyanazon a mérlegen lett mérve? Mert a miénk sose egyezett az orvoséval.
Nekem az elsõ gyerkõcömmel volt így. Azt mondta a védõnõ, hogy vannak idõszakok, amikor nõ a gyermek és vannak idõszakok, amikor hízik. Amikor nõ, akkor nem hízik, valószínûleg nincs úgy étvágya, vagy máshová küldi a szervezete az energiát. Valóban így volt, mert voltak olyan idõszakok, amikor nem volt étvágya, aztán meg evett, mint egy kis hörcsög. Szerintem semmi gond.
Ennyi idõsen már nem híznak, mert lemozogják. A kisfiam ahogy elkezdett kúszni mászni, a korábbihoz képest alig gyarapodott, de ha kiegyensúlyozott, és nem fogy, szerintem ez normális. Kisfiam másfél évesen 12 kg volt, most 2, 5 éves és 15 kg. Jó stram gyerek volt akkor is és most is :)
A kérdező hozzászólása: köszi lányok, az este már kidõltem...:-) Hát csak itthon mértük a babamérlegen most, 1 évesen meg a rendelõben a doki. Hosszra nem tudom, de biztos nõtt, mert ami alá eddig befért, ott most mindig beüti a fejét:-DDD Hát remélem nincs gond, csak kicsit kiakadtam, hogy egyetlen kis megveszekedett dekát sem szedett fel, cakkra ugyanannyi a súlya...nekem kicsit ijesztõ, de majd beszélek a védõnõvel, meg 1 hó múlva megyünk a rettegett 15 hós oltásra, gondolom akkor mérik majd...k köszönöm mindenkinek

3 gyermekem van, nem vagyok méég kövér de tudom, ha nem figyelek oda könnyen az lehetek 160cm vagyok és 58 kg ez még jó is lenne csak az a baj, hogy amit hízok az a hasamra megy főleg és olyan nagy lógós a hasam mit csináljak?

Legjobb válasz: igen gondolkodtam,2 hete csinálom is tornázok ,oda figyelek az étkezésre is de félek,hogy nem elég,meg annyira nem is lustulok 3 gyermek mellett,azért kérdeztem hátha valakitõl valami hasznosat megtudok

A kérdező hozzászólása: igen gondolkodtam, 2 hete csinálom is tornázok , oda figyelek az étkezésre is de félek, hogy nem elég, meg annyira nem is lustulok 3 gyermek mellett, azért kérdeztem hátha valakitõl valami hasznosat megtudok
Keresd meg a"van 5 perced" videokat a you tube-on, nem kell sok idöt ráforditanod és nagyon hatásos.
Sportoláson, testmozgáson gondolkodtál már?

Baj, hogy már nem hízok? Nem egyenletes a hízás terhesség alatt?

58 kg voltam terhesség el?tt nyáron. A 12 hetes vizsgálaton 62. Ezen a héten volt a 16. heti és most is csak 62 kg voltam. Er?ltetetm az evést, de nem híztam a héten. A baba teljesen rendben van, de nem szeretném, ha éhezne a pocimban.

Legjobb válasz: Szia!Nem baj,majd ezután fogsz!Én szintén 16 hetes voltam tegnap és 58 kg-mal kezdtem én is.Másfél kiló jött rám,de az már 6-7 hete.Azóta nem híztam.Majd most biztos megindulunk.Szerintem ne erõltesd az evést,csak azt edd amit megkíván a szervezeted.Azt meg úgyis érzed mi az.Nyugi nem fog éhezni a picúr!!:)Mondjunk én örülök,hogy még beleférek a ruháimba!:)

Szia!Nem baj, majd ezután fogsz!Én szintén 16 hetes voltam tegnap és 58 kg-mal kezdtem én is.Másfél kiló jött rám, de az már 6-7 hete.Azóta nem híztam.Majd most biztos megindulunk.Szerintem ne erõltesd az evést, csak azt edd amit megkíván a szervezeted.Azt meg úgyis érzed mi az.Nyugi nem fog éhezni a picúr!!:) Mondjunk én örülök, hogy még beleférek a ruháimba!:)
én is annyival kezdtem, mára fölgyarapodtam 77-re, hála már a vége felé járok.(33.hét) én pl.nem eszek többet most sem, mint elõtte, tornázok is, minden nap wc-zek, mégis havi 2 kiló jött föl, habár nem tudom hova.az a jó, ha egyenletesen hizol, mert nem reped szét a bõröd, és van idõd hozzászokni a többlethez. ez egyébként mindenkinél más, a végefelé azért jobban kell figyelni, mert akkir már a baba is csak hízik, mi meg vele együtt.a pici nem fog éhezni, õ elveszi ami neki kell. addig örülj, amíg spórolsz a kilókkal. mázlista:)
Szia nem ártasz a babának, hiszen vannak tartalékok a testedben!Én eddig összesen 9kg-t híztam és nem kívánom az ételt úgy mint terhesslgem elõtt!Néha én is csak erõltetem magam, mert sokszor 12-1 körül jut eszembe, hogy még nem ettem!Ennek ellenére nem lessz baja a picurinak! 36hetes kismama


Endokrinológushoz kéne menned, mert lehet, hogy hormonális oka van a hízásodnak.
szar ügy.:( én is 10 kilót híztam kb csak egy év alatt. semmi le nem ment, feljönni sem jött... szerintem kéne reggelizzél és SPORTOLJ!!
Elsõ mondja jól, kérj beutalót endokrinológiára, ne aggódj, csak vérvizsgálatokat csinálnak.

Baj lehet, hogy fél éve egyáltalán nem hízik?

Kislányom 17 hónapos múlt, 9,5 kg a mai mérlegelés szerint, pontosan annyi, amennyi 1 évesen volt. Nagyon el vagyok keseredve! Nem eszik bajnoki módon, de azért rosszul sem. Hajnalban még cicit kap, aztán 9 óra körül tejpépet, tejbegrízt, tejberizst, lekváros kenyeret vagy hasonlót. Ezekből kb. fél kistányérral eszik, kenyérből max fél szeletet + a gyümölcs az megy minden mennyiségben. Ebédre levest vagy főzeléket vagy amit éppen főzünk eszik, 100-150grammot. Uzsira fél 4 körül yoghurtot vagy krémtúrót kölesgolyóval vagy bulátával. Vacsira 6kor szendvicset zöldséggel, sajttal, felvágottal vagy tojást... Elalvás előtt fél 9kor pedig kb. 2 dl. tejet. Napi legalább 1* van kaki, de inkább 2*. Nagyon sokat mozgunk, 4. emeleten lakunk, simán le és fellépcsőzik. Általában, ha az idő engedi, akkor délelőtt és délután is lemegyünk gyalogosan sétálni, játszózni. Ennek ellenére aggódom, azért csak kellene gyarapodnia, ha nem is roham léptekben. A születési súlyát (2980gramm) 4 hónaposan duplázta meg és 9 hónaposan megtriplázta. Azóta alig hízott. 6 hónapos koráig csak anyatejes volt. Orvossal még nem beszéltem, nem tudom kell-e aggódnom. A Férjem szerint örüljek, hogy nem egy elhízott, mindent felevő gyerekünk van. Egyébként nagyon kis vidám, barátságos, kedves kislány! Ha valakinek van tapasztalata, kérem írja meg! Köszönöm!

Legjobb válasz: Azért valamennyit csak illene gyarapodnia. Doki nem mond semmit? Milyen magas? Magasságra nõtt? Hasmenése nincs?

Azért valamennyit csak illene gyarapodnia. Doki nem mond semmit? Milyen magas? Magasságra nõtt? Hasmenése nincs?
A kérdező hozzászólása: Mint írtam, dokival még nem beszéltem. Nõni nõtt, 77-78 centi volt 1 évesen, most 81-82 között van. A kaki nem kõkemény, de általában nem is vizes, hasmenéses. Sokszor lágyabb, de azt a sok gyümölcsnek és rostnak tudom ba, amit megeszik.
Az enyém is ilyen ütemû hízásokat produkál:-))) Kivizsgáltattuk, semmi baja.A gasztrós viszont írt neki Nutrini Drinket, ez ilyen nehezen hízó gyerekeknek van, eredményrõl még nem tudok beszámolni.27 hónaposan 10, 5 kg, nagyon eleven.
Mennyire pocakos? Mióta kap glutént? És tejet?
A kérdező hozzászólása: Van szép kis pacakja, különösen estére. A lábán is van még néhány hurka. Nincs átszakadva. Glutént 8 hónapos kora óta kap, tejet 13 hónaposan kezdtük kóstolni kajákban, 14 hónapos kora óta kapja magában.
Tej, liszt allergia vizsgálat nem ártana, de szinte biztos vagyok benne, hogy nem beteg.Nagyon ritka, hogy tünetmentesek legyenek ezek a gondok.Pl. bõrprobléma, hasmenés stb. Ha idegesít, vidd el gasztróra.
Az én kisfiam 1 éves státuszvizsgálaton 13 kiló volt és 83 centi.Most 3 éves és 13, 5 kiló és 103 centi. Semmi baja nincs....sõt nekünk azt mondta a doki, hogy jó lenne, ha elkezdenénk járatni úszni vagy valamilyen sportra mert 1-2 éven belül szét fog folyni olyan kövér lesz....nem tudom ezt a doki miért mondta...elég furi nekem.
Az én lányom is ilyen kis vékonyka. Szerintem simán ledolgozza amit eszik.. 2600 ról lett 9800 2évesen. 1 évesen volt 7460 gr. 50cm-rõl lett 75 most 87 cm...

Mért nem tudok hízni? Megettem már majd 10 kilo tömegnövelöt, rendszeresen tornázok. Heti 4x. és nem, hogy híznák inkább fogyok. Mi lehet a baj?

Legjobb válasz: Hízni? Zsíros akarsz lenni? Vagy azt akartad, hogy "nem jön az izomtömeg"? Tornázol? A torna a suliban van meg a Rubint Réka DVD-n. És 10 kg tömegnövelõt? Szartál tõle 10 kg-t? Tedd helyre a hozzáállásod, olvass sokat, aztán rájössz, mi a baj!

Hízni? Zsíros akarsz lenni? Vagy azt akartad, hogy "nem jön az izomtömeg"? Tornázol? A torna a suliban van meg a Rubint Réka DVD-n. És 10 kg tömegnövelõt? Szartál tõle 10 kg-t? Tedd helyre a hozzáállásod, olvass sokat, aztán rájössz, mi a baj!
Mert nincs mellé tömegnövelõ étrended. Arra is figyelni kellene, nem csak a tápkiegre hagyatkozni. Tömegnövelõ étrend: legyen napi 2-2, 5g x testtömegkg fehérje és 5-6g x testtömegkg szénhidrát (ch). Ezekbõl az alapanyagokból kellene nagyrészt összerakni: fehérje: sovány húsok (csirke, pulyka, marha, hal), tojás, sovány túró, protein tápkieg. ch:zabpehely, rizs, krumpli, teljes kiõrlésû tészta, teljes kiõrlésû kenyér, sok zöldség zsír: omega3, lenmagolaj. mintaétrendek: http://body.builder.hu/kaloria.htm4
10 kiló tömegnövelõ? az ittad egésznap? :D nálam havonta megy el 1, 5- 2 kiló. mennyi ideje edzel? milyen gyakran jársz edzeni, elég intenzívek-e?
volt olyan ismerõsöm aki megkérdezte h miért nem hízik a koxtól, erre mondom neki h kaja is kell amit beépít majd, erre õ, jó a napi 3 kaja is akkor nem kell csodálkozni
A kérdező hozzászólása: kb 1 éve edzek, és szinte semmi változást nem vettem észre.Néha észreveszem azért hogy mintha valamit fejlödtem volna .de szinte semmi.
A kérdező hozzászólása: jaj és heti 4 alkalommal edzek napi 6x kajálok.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!