Találatok a következő kifejezésre: Baj, hogy nem (4197 db)

Az baj hogy nem különösen rajongok a sógornőm gyerekeiért?

Lassan két éve vagyunk együtt a barátommal. Barátom nővére (sógornőm) nemrég költözött haza, 2 gyerekével. Egy 4 éves kislánya és egy 9 hónapos fia van. Nagyon ritkán max 2 hetente tudunk együtt lenni a barátommal, olyankor náluk alszom. A lényeg hogy én nem nagyon rajongok a gyerekekért , de ezt igyekszem nem kimutatni de azért az igen fárasztó hogy a kislánya egésznap rajtunk csüng , még kettesben sem tudunk lenni. Ha netán kiküldjük egy kicsit akkor megy és hisztizik ,ráadásul "anyósom" és a sógornőm is bejárkálnak barátom szobájába mikor ott vagyok és hozzák a kisfiút is, aki állandóan csak ordít és hisztizik. Legutóbb épp az ágyban feküdtünk összebujva mikor gondoltak egyet és bejöttek hogy nézzük meg hogy hogy tud már járni a gyerek. Barátom kiküldte őket hogy szeretnénk most kettesben lenni. Lett is belőle balhé.Ha pedig úgy adódik odanyomják a gyereket barátom kezébe hogy fogja. Ez most is így volt és a gyerek elkezd torka szakadtából orditani, én pedig mondtam a barátomnak hogy adja vissza az anyjának . Na ezek után most megvan rám sértődve a sógornőm hogy mi kizárjuk őket a szobából meg hogy látta hogy nekem nem tetszik ha sír a gyerek. Nagyon elvannak kényeztetve. Most náluk minden a sógornőm gyerekeiről szól és nem értik meg hogy nekünk is megvan a saját szféránk és hogy engem még most ez a gyereknevelős téma nem érdekel.

Legjobb válasz: Itt alapvetõen nem a gyerekekkel van baj, hanem hogy a sógornõd és az anyósod nem tisztelik a magánszférátokat. Ha többet tudnátok együtt lenni, biztos nem esne nehezedre foglalkozni a picikkel is, de így elég rossz a helyzet. Szerintem a párodnak kellene leülnie beszélgetnie anyukájával és a nõvérével, hogy kéthetente egy napja jut rád, és azt szeretné veled tölteni. Mondd ezt el neki, remélhetõleg lépni fog. Ha anyós és a sógornõd normálisan gondolkodik, meg kell, hogy értsék. Ha nem, az elég baj.

Itt alapvetõen nem a gyerekekkel van baj, hanem hogy a sógornõd és az anyósod nem tisztelik a magánszférátokat. Ha többet tudnátok együtt lenni, biztos nem esne nehezedre foglalkozni a picikkel is, de így elég rossz a helyzet. Szerintem a párodnak kellene leülnie beszélgetnie anyukájával és a nõvérével, hogy kéthetente egy napja jut rád, és azt szeretné veled tölteni. Mondd ezt el neki, remélhetõleg lépni fog. Ha anyós és a sógornõd normálisan gondolkodik, meg kell, hogy értsék. Ha nem, az elég baj.
Szerintem igazad van, és ezt úgy mondom hogy gyerekpárti vagyok, nekem is van egy 4 évesem. Tiszteletben kellene tartaniuk, hogy nektek is van magánéletetek nemcsak úgy bemászkálni a szobába, amikor akarnak. A gyerekek persze nem tehetnek semmirõl. A nagyobbiknak társaság kell, unatkozik, ezért lógna veletek. A kisebbiket meg egyfolytában szórakoztatni kell és ezt nem kapja meg ezért nyafog. Az anyja elvihetné õket valami gyerekprogramra vagy gyerektársaságba, ahelyett hogy otthon nyûglõdnek, ez nekik sem jó.
Teljesen igazad van. Nem tudtok sokat együtt lenni pároddal, plusz ilyet akkor sem illik, hogy csak úgy betoppannak más szobájába... akármit csinálhatnátok épp akkor mellesleg. Az az akármi meg igen kellemetlen lehet ha rátok nyitnak. Azt nem lehet megoldani, hogy a barátod menjen el inkább hozzátok? Mert ezen kívül csak az marad, hogy beszélnie kell határozottan a családjával errõl. Alapvetõen nehéz elviselni ha egy gyerek nincs rendesen megnevelve és hisztizik. Ha kettõ ordít és még el sem tudsz vonulni tõlük... imádom a gyerekeket de bunkóságot és az ordibálást nem bírom!

Szerintetek velem van a baj hogy nem hoznak lázba a ruhák? Ha nem lyukadna ki nem is vennék újat, régen viszont megőrültem a divatos cuccokért. Mi történt velem? Volt már valaki hasonló helyzetben?

Régen mindig megláttam egy ruhát a boltba és beleéltem magam hogy milyen jó lesz majd ha megveszem és viselhetem...órákig nézelődtem a boltkban,interneten,gondolkodtam rajta hogy hogyan nézhetnék ki,most meg teljesen hidegen hagynak a ruhák vagy hogy divatos vagyok-e.

Legjobb válasz: Nincs ezzel semmi baj. Nem mindenkit érdekelnek ugyanazok a dolgok. Én mindig úgy voltam vele, hogy a divat meg az öltözködés olyan, mint az olvasás, vagy a videójátékozás: nem mindenki szereti. Nincs ezzel semmi baj. Engem meg régen nem érdekeltek a ruhák, most meg igen. Az ember változik, az ízlése is, és az is, hogy mire szereti tölteni az idejét/pénzét.

Nincs ezzel semmi baj. Nem mindenkit érdekelnek ugyanazok a dolgok. Én mindig úgy voltam vele, hogy a divat meg az öltözködés olyan, mint az olvasás, vagy a videójátékozás: nem mindenki szereti. Nincs ezzel semmi baj. Engem meg régen nem érdekeltek a ruhák, most meg igen. Az ember változik, az ízlése is, és az is, hogy mire szereti tölteni az idejét/pénzét.
A kérdező hozzászólása: :) Köszi
Szerintem nem baj
Ha túl forró volt a víz, akkor lehet, hogy megégette a hasát. Más baj nem lehet, nyugi :) )
"Szeretkeztünk a barátnõmmel" inkább EBBÕL lehet baj ha a hasára "mentél el", akkor gondolom, gumi nélkül csináltad megszakítás nem védekezés
A kérdező hozzászólása: Gumival történt, csak levettük. Õ pedig miközben törölgette magát, beletörölt oda véletlenül.

Az baj, hogy nem szoktam guggolni?

Legjobb válasz: nem baj,lényegében le sza rom,az én életemen nem változtat hogy te guggolsz e vagy sem. hogy neked baj e hogy nem guggolsz meg ne mástól kérdezd.

nem baj, lényegében le sza rom, az én életemen nem változtat hogy te guggolsz e vagy sem. hogy neked baj e hogy nem guggolsz meg ne mástól kérdezd.
eléggé
én gerincferdüléssel is guggoltam, nem a kifogásokat kell keresni. jársz gyógytornára vagy valamire, gondolom nem szóval lesz arod a gerincferdülésed, mivel gerincferdülésed van nem akarsz guggolni magyarán tehetnél az ügy érdekében csak nem teszel. /gondolom én/
és az mit csináljon akinek van egy kis gerincferdülése?Marad a lábtoló?
*derék- és hátfájdalmakat és a sérvet.
A fentebbi videón a levegõvételt nem jól mondja a Toldi Zsuzsi. Mielõtt lemész veszel egy nagy levegõt, bent tartod, leguggolsz, majd kiemelkedés közben fújod ki. Ez fontos, így feszesek a hasizmaid, meg lehet elõzni a derék- és hátfájdalmakat. Nagy súlyoknál pedig még fontosabb a helyes levegõtechnika!!!!!!
A kérdező hozzászólása: Lábazni szoktam, csak guggolni nem, mivel senki sem mutatta meg, hogy szabályos-e stb.
és ha gericferdülése van mint nekem?Akkor sem hiszem, hogy jót tesz a guggolás vagy a felhúzás
Hát, így magába kicsit fura, hogy nem szoktál guggolni. De gondolom gyúrsz, aztán nem gyúrsz lábra. Szerintem próbáld a lábadat is edzeni, vagy fuss.
Igen mert egy idõ után nem fog hajlani a térded és csak nyújtott lábbal tudsz majd menni mint egy zombi :) )
attól függ milyen típusú a gerincferdülés. egyik ismerõsömnek schrott terápiára kell járni, mert több irányban is ferde a gerince, neki nem ajánlottak semmi olyan terhelést, ahol egyforma erõ hat a hátának a két oldalára.

Nagy Baj van! Nem megy a gta san andreas . Beindítom és rákattintok a T-bone - nevűre amit mentettem és itt a baj hogy nem tölt be csak félig . és nem tok vele mit tenni . Mit tegyek? .

Legjobb válasz: De amikor ellromlott akkor azt is elmondom hogy érdekes mert pont aznap töltöttem le a Gta San Andreas Mods - ot és a bugatti - t leinstalláltam vele . lehet hogy ez a baj ? nem tom szóval kérlek válaszoljadtok . :"( :"( .

A kérdező hozzászólása: De amikor ellromlott akkor azt is elmondom hogy érdekes mert pont aznap töltöttem le a Gta San Andreas Mods - ot és a bugatti - t leinstalláltam vele . lehet hogy ez a baj ? nem tom szóval kérlek válaszoljadtok . :"( :"( .
A kérdező hozzászólása: http://www.youtube.com/watch?v=Ii0apl7nrOE Ilyen programom van ez bezavarhat vagy baj lehet ?? . :"(:"( . hm ?? . kérem válaszoljatok még ma . :"I:"I .
telepítsd újra nekem is volt ilyen
A kérdező hozzászólása: de megtettem de már 2 gyára telepítettem és ugyan az a probléma . :"(:"( . miért ? .
nem tudom más mentes mûködik?
A kérdező hozzászólása: Hát sajna nem . :"(:"( .
Helo! Fontos hogy ha a mód miatt van és fel van telepítve akkor töröld le!A vezérlõpult->Programok telepítése és törlésénél keresd meg a programot és uninstaláld! fontos, hogy ahova telepíted a san andreast (meghajtó)->programfiles->Rockstargames->GTA sanandreas ez a mappa üres legyen ne legyen benne semmi amikor telepíted.Tedd ujra a programot és próbáld + újra.
Ahogy irta az elöttem lévõ a modok bajt okoznak jah meg a MAGYAROSÍTÁS!!!
A kérdező hozzászólása: megvan jah köszike . :D:D . megy . :D:D .

Miért baj az a szüleimnek, hogy most táncolni szeretnék járni? Eddig az volt a baj, hogy nem mentem sehová most meg az hogy mennék (szitu lent)

a lényeg,hogy régen nem szerettem táncolni,most viszont a szalagavató miatt kaptunk egy tánc tanárt és ahogy tanította a táncot nagyon megtetszett és már beszéltem ezzel a tanárral vagyis ? ajánlotta fel,hogy szívesen fogad az óráin én nagyon örültem neki,mert ?t ismerem és nagyon jó fej :D

Legjobb válasz: 20 évesen van szalagavatód? Az meg hogy? Én 17 voltam akkor, most vagyok 20 harmadéves a fõsulin. Mindegy, a másik, hogy 20 évesen elég érdekes, hogy a szüleid mondják meg, hogy táncolhatsz-e, vagy sem. Nekem már 17 évesen sem szóltak bele a szalagavatókor, hogy van-e kedvem táncolni, vagy nincs. Persze volt, nekik meg nem volt ellenvetésük. Mondd meg anyukádnak, hogy táncolni fogsz és kész.

20 évesen van szalagavatód? Az meg hogy? Én 17 voltam akkor, most vagyok 20 harmadéves a fõsulin. Mindegy, a másik, hogy 20 évesen elég érdekes, hogy a szüleid mondják meg, hogy táncolhatsz-e, vagy sem. Nekem már 17 évesen sem szóltak bele a szalagavatókor, hogy van-e kedvem táncolni, vagy nincs. Persze volt, nekik meg nem volt ellenvetésük. Mondd meg anyukádnak, hogy táncolni fogsz és kész.
Velem ugyan ez az eset történt meg csak apummal, mert vele élek. 20 éves vagyok én is, de ezt pár éve vetettem fel neki. Az a baj, hogy félt, hogy elveszíti egyetlen pici lányát, és hogy felnõ, és a másik, hogy mivel régen nem érdekelt, most meg igen, nem tud kiigazodni rajtad mit is akarsz igazból, és félt a csalódástól, és hogy csak hirteleni vágy ez a tánc, majd megunod, és fölös pénzkidobás volt, és idõpocsékolás ;) 20 /L
A kérdező hozzászólása: hát lehet, hogy félt anyum, apám még nem tudja hogy majd megyek :D de õ ilyenekben benne van.. hát annyira nem volt ez hirtelen, mert szeptembertõl ahogy elkezdõdtek a tánc próbák én mondtam a szüleimnek, hogy tökre megtetszett és szívesen járnék külön táncra is stb õk ezen meglepõdtek, hogy antitáncosként ilyeneket mondok, de akkor örültek neki, bár akkor nem gondoltam annyira komolyan hogy el is járnék, lehet hogy most tényleg csak egy hirtelen ötlet és lehet hogy pár hónapnál tovább már nem is csinálnám vagy megunnám, de addig is biztos jól érezném magam és kimozdulnék itthonról , mozognék , új embereket ismerhetek meg.. hát én óránként fogok fizetni, nem teljes hónapot szóval annyit fizetek amennyit el is járok :) meg ezt én új hobbinak fogom fel :)
Elsõnek egy 2 éves szakma majd érettségi nappalin. Bumm 20éves... Szerintem meg van zavarodva , hogy kimozdulsz ls a keringõn közel kerûlsz fiúkhoz.;) Szerintem menj nyugodtan ls érezd magad jól. A szüleid látni fogják , hogy tetszik neked és élvezed.

Ugye nem lesz baj, hogy nem vágyom úgy az ilyen dolgokra?

17 éves leszek a nyáron, a barátom 16 éves. A hónap végén leszünk 8 hónaposak.

Legjobb válasz: Én igazából csak sajnállak... Elég kevés olyan pasi van, aki belemegy a házasságig nincs szex, dologba. A te barátod még borzasztó fiatal, most még úgy gondolja, hogy persze, hogy megvár, de 1-2 év, és simán erõsebb kitör rajta a kangörcs. És meg sem fogja bánni, ha emiatt otthagy és szexelhet végre valaki mással. Sajnos ez a büdös szomorú igazság. A vallásod oké, nekem nem lenne bajom vele, ha egyébként nem úgy állítanák be a szexualitást, mint valami bûnös, gyalázatos dolgot. Mert oké, ne 15 évesen éljenek nemi életet a kölykök, de kb annyira természetes dolog, mint enni. Szóval ez a fejmosás, meg amit az egyház lemûvel, az nekem fájó pont, de úgyse tudok ellene mit tenni. Gond lesz e? Hááát... olyan értelemben nem, hogy a tanulmányaidat nem befolyásolja, és az egészséged sem fog gajra menni - bár a szex egészségesebbé tesz viccen kívül - de a párkapcsolatod, és késõbb az egész nagyon megborulhat, nagyon problémássá válhat. Nem fognak veled leállni a pasik, hacsak nem õk maguk is erõsen hívõk, de ezekbõl elég kevés van. És a többi sem azért nem fog veled foglalkozni, mert egy szemét utolsó féreg, aki csak szexet akar, hanem mert NORMÁLIS kapcsolatot akar, amibe beletartozik a nemi élet. Ezt kéne megérteni, hogy oké, nem kell még 17 évesen szexelned, pláne ha nem akarsz, de azzal számolj, hogyha te házasságig nem akarsz szexelni, akkor simán elképzelhetõ, hogy el sem jutsz addig, hogy megkérjék a kezed. Ilyen világban élünk, ez van. 21L

Én igazából csak sajnállak... Elég kevés olyan pasi van, aki belemegy a házasságig nincs szex, dologba. A te barátod még borzasztó fiatal, most még úgy gondolja, hogy persze, hogy megvár, de 1-2 év, és simán erõsebb kitör rajta a kangörcs. És meg sem fogja bánni, ha emiatt otthagy és szexelhet végre valaki mással. Sajnos ez a büdös szomorú igazság. A vallásod oké, nekem nem lenne bajom vele, ha egyébként nem úgy állítanák be a szexualitást, mint valami bûnös, gyalázatos dolgot. Mert oké, ne 15 évesen éljenek nemi életet a kölykök, de kb annyira természetes dolog, mint enni. Szóval ez a fejmosás, meg amit az egyház lemûvel, az nekem fájó pont, de úgyse tudok ellene mit tenni. Gond lesz e? Hááát... olyan értelemben nem, hogy a tanulmányaidat nem befolyásolja, és az egészséged sem fog gajra menni - bár a szex egészségesebbé tesz viccen kívül - de a párkapcsolatod, és késõbb az egész nagyon megborulhat, nagyon problémássá válhat. Nem fognak veled leállni a pasik, hacsak nem õk maguk is erõsen hívõk, de ezekbõl elég kevés van. És a többi sem azért nem fog veled foglalkozni, mert egy szemét utolsó féreg, aki csak szexet akar, hanem mert NORMÁLIS kapcsolatot akar, amibe beletartozik a nemi élet. Ezt kéne megérteni, hogy oké, nem kell még 17 évesen szexelned, pláne ha nem akarsz, de azzal számolj, hogyha te házasságig nem akarsz szexelni, akkor simán elképzelhetõ, hogy el sem jutsz addig, hogy megkérjék a kezed. Ilyen világban élünk, ez van. 21L
én nõm is játsza az asszexuálist, néha megkell erõszakolnom de am megvagyunk.
8 hónapja semmi testi kapcsolat? házasságig várni a sexel? vicces dolgok.. :) )) és a srác helyébe már ott hagytalak volna... elég furák vagytok!!
A kérdező hozzászólása: Írtam, hogy valamiféle testi kapcsolat mégis volt.:) Õ tudta az elején, hogy ilyen vagyok, meg, hogy velem nagyon lassan fogunk haladni(sok családi gondom is volt, valószínûleg pánikbeteg vagyok) így ezek a gondok megoldása az egyik legfontosabb. Én tudom, hogy Õ vágyna rá, de érzem, hogy a mi kapcsolatunk valami nagyon szoros és ennél mélyebb. A vallásos dolog meg nem vicces én ezt komolyan veszem:D
Az hogy nincs szex, az magában nem jelent akkora katasztrófát 17-18 éves korig (pasi korához nézve). Sõt én mit 18 éves pasi, nálam is kell a kapcsolatban legalább 3 hónap, hogy lefeküdjek vele + a 3 hónapos együttléthez is kell 1-2 hónap közeli ismerkedés/randi. (ami ez elõtt van) De azt azért rakd oda, hogy szex nélkül egy pasi se fog elvenni. Csak azért, mert a szex mind2 félnek egy hatalmas stabilitást jelent a kapcsolatban. Vagyis ha én szeretek valakit és lefekszem vele, akkor az olyan, mintha megkötném a kezem. Na ahhoz hogy elvegyem, kell ez a kötél.
a petting messze áll tõle.. max elõjátéknak nevezném..de a te esetedben még attól is messze áll.. ha van esze a srácnak akkor nem sokáig marad veled... ha most nem élitek ki magatokat.. mi lesz késõbb?? ha esetleg a szexel vártok a nászéjszakáig.. és nem menne.. milyen jó dolog lenne.. :) ) legalább lenne egy jó vicces estétek.. remélem kamera felvétel készül majd.. :DD
A kérdező hozzászólása: 2.válaszoló:) Igazából ezt én értem is, sõt, a szex meg nagyon fontos, örömforrás, szóval tudom, mekkora a jelentõsége, de egyszerûen vágyat se érzek hozzá. Meg nekem a hitemés avallás mindennél fontosabb, ugyanakkor a barátomat is szeretem.
mondjuk akkor van szerencséd, ha a srac is vallasos, vagy ha enm, akk hasonlo párt kellene keresned....mert ha a sracnak nagy igeneyei vannak a szexualitasra, es te meg nem szeretned, akkor lehet (nem biztos!) felre fog kacsintgatni...:/ de azert h ezt megelozd, azert ne fekufj le vele! ha te nem erzed magad erettnek ra, akk necsinald
Én is ilyen vagyok , hogy nem vágyok rá . Sose érdekelt igazán , mindig lekötöttem magam , szóval most már 18 vagyok , de most se igazán tud érdekelni a dolog. Szerintem nem fogok változni :) Simán megvagyok nélküle, de nem vagyok az ünnep elrontója így a volt barátnõmmel párszor voltam együtt, ó volt meg minden , de nekem az örömöt , nem ez okozza. 18/F

Hogy tom elinditni a minecraft ot: na nekem az a bajom hogy nem birok be lépni egyik minecraft os karimal se a minecraft 12.2 vagy 1 be d ha valaki meg aadja a kariját hálás vok am ki adja meg a nem kelö minecraft kariját?

minecraft játék

Legjobb válasz: khm:*Hogy tudom elindítani a minecraftot? Nekem az a bajom hogy nem bírok belépni egyik minecraftos accountommal se (mi van itt) ha valaki megadja az accountját hálás lennék. Am ki adja meg a nem kellõ minecraft accountját? SENKI!!! Vedd meg. Hova nem tudsz belépni? Singlebe vagy multiba? Ha single akkor vagy rosszat töltöttél le, vagy nem jó hozzá a géped. Ha multi akkor azért mert nem eredeti a minecraftod. Vannak tört szerverek.

khm:*Hogy tudom elindítani a minecraftot? Nekem az a bajom hogy nem bírok belépni egyik minecraftos accountommal se (mi van itt) ha valaki megadja az accountját hálás lennék. Am ki adja meg a nem kellõ minecraft accountját? SENKI!!! Vedd meg. Hova nem tudsz belépni? Singlebe vagy multiba? Ha single akkor vagy rosszat töltöttél le, vagy nem jó hozzá a géped. Ha multi akkor azért mert nem eredeti a minecraftod. Vannak tört szerverek.
A kérdező hozzászólása: öö a játék elindul az nem indul el amikor be akarok menni a menube nem indul szov nem indul a játék perzse abba a menunbe belép ahol a nevet kell meg adni

Mûpuncihoz használtam kotont kb úgy 3x, kis idõ után mind 3 alkalommal kiszakadt. Most pedig félek, hogy mi van ha élõben is ki fog? Vagy csak mû. Lehet a baj, hogy nem megfelelõ anyagú?

a href='#' title='Ha bejelentkezel, a link kattinthatóvá válik' onclick='alert("A link bejelentkezés után lesz kattintható."); return false;'>[link]

Legjobb válasz: -.- Nem az óvszerrel van a baj, hanem veled... Valószínüleg rosszul tetted fel, lehet levegõs volt a teteje vagy bármi. Amugy pedig a mûpunci egyáltalán nem olyan mint az igazi.... Lehet, hogy azért szakadt ki mert a két mûanyag dörzsöli egymást,...elfáradt a gumi. A nõi nemiszerv nem mûanyag,.

-.- Nem az óvszerrel van a baj, hanem veled... Valószínüleg rosszul tetted fel, lehet levegõs volt a teteje vagy bármi. Amugy pedig a mûpunci egyáltalán nem olyan mint az igazi.... Lehet, hogy azért szakadt ki mert a két mûanyag dörzsöli egymást, ...elfáradt a gumi. A nõi nemiszerv nem mûanyag, .
A kérdező hozzászólása: ok, én ezt értem, egyébként erõs gumiból van a mûpunci, amit használtam. Igen az is meglehet, hogy rosszul tettem fel. :(
A mûpuncit nem arra tervezték, hogy kotonnal használják...Nem fogsz elkapni tõle semmit és teherbe sem esik majd ;)
milyen mûpuncid van? elküldenéd a fotóját? én is szeretnék egyet venni
A kérdező hozzászólása: Szimpla élvezetbõl csináltam azzal. Késõbb csinálok egy fotót róla és elküldöm.
nyugi, szerintem bõven jó lesz ez a gumi, csak raktározz be belõle bõven az elsõ alkalomra meg fõleg. ha elszakadna esetleg közben, akkor fogod, és lecseréled, ennyi a mûvelet, a múltkor hatot szakítottunk el egy menet alatt.
A kérdező hozzászólása: Az komoly. Nem lett terhes? Azért 6x ha gumi nélkül már , , bemegy..''

Baj, hogy nem járok el sehova?

16 éves vagyok,10.-es.Az osztálytársaim mind járnak bulizni,alkoholt isznak,de engem ez egyszerûen nem érdekel.Még sosem voltam részeg.Még a nyáron volt,hogy megbontottam néha egy doboz sört,hogy ne lógjak ki a sorból,de rájöttem,hogy biába erõltetem,nincs rá szükségem.Nem szeretek táncolni.Most lesz a farsang,oda sem akarok elmenni.Igazából nem is szeretem az osztályomat sem,nincs ott egy rendes barátom sem.Mindenki ilyen alkoholista,bulimániás.Van 2-3 barátom,akivel úgy tényleg jóban vagyok.Én csak kondizni járok.Bár,azt elég komolyan veszem.

Legjobb válasz: Te vagy az Peti? xD Komolyan kérdezem. Na de igazából nem baj ha nem iszod le magad a sárga földig, és jó, hogy kondizol. Viszont az embereknek szükségük van társaságra, társasági lény az ember. Úgyhogy erre figyelj. Szóval te vagy az? xD

Te vagy az Peti? xD Komolyan kérdezem. Na de igazából nem baj ha nem iszod le magad a sárga földig, és jó, hogy kondizol. Viszont az embereknek szükségük van társaságra, társasági lény az ember. Úgyhogy erre figyelj. Szóval te vagy az? xD
Ha Te nem érzed bajnak akkor nem az. Jól teszed, hogy jársz kondizni és a barátaiddal is legalább néha ide-oda. Apukám mondta régebben, hogy inkább 10 ellenség, mint 1 álbarát és szerintem igaza is van ebben a dologban, mert az ellenségeidrõl tudsz, de az álbarátokat sokszor túl késõn szokta észrevenni az ember. Ha nem tetszik a bulizás és az ivászat hagyd ki az életedbõl. Én se értem, hogy mi értelme annak, hogy leidd magad, aztán pedig másnapos vagy, vagy a hányásig, rosszullétig iszol. 15\L
Jobban vagy már Peti?
Szia Peti! Az én történetem ugyanez volt, csak 10 évvel ezelõtt. És engem kiközösítettek, alapból. Szerintem ne erõltesd a bulizást, ha nem tetszik. De az elsõ párat azért próbáld meg, hátha mégis. Az ivásnak szerintem túl sok jelentõséget tulajdonítanak. Anno az osztályban az volt a legmenõbb csaj, aki nem emlékezett egyik bulira sem (?). Én meg könyvtárba jártam. Pár év múlva meg fogod találni a helyed, addig is kitartás!
Szerintem ez egyáltalán nem baj. Szerintem ez a mi generációs problémánk. Mindenki csak abban látja az örömét, hogy elmegy egy zajos zsúfolt helyre ahol állítólag zenét hallgatnak és mindenki iszik vagy már hány. Undorodom ettõl az élet stílustól. Én se járok bulizni nem az én világom, egy ideig engem is piszkáltak veled, de aztán kialakult egy baráti köröm és velük nagyon jól elvagyunk a suliban is és azon túl is. :) A kondizás egy értékes hobbi, ne érezd magad kellemetlenül, hogy más értékrended van mint mindenkinek. Szerintem ez becsülendõ! :) Remélem tudtam segíteni. 18/L
Nemtom feltûnt-e de téged piszkálnak, Peti :DD
Hallod Peti. Nekem azt ígérted hogy többet nem is jössz föl erre az oldalra. Erre egy óra sem telik el és mit csinálsz?
A kérdező hozzászólása: Nem Peti vagyok.:D De higyjetek, amit akartok.Most szegény gyereket miattam fogjátok piszkálni.
Hallod Peti, tegyél fel egy kávét. Mindjárt ott vagyok és megbeszéljük ezt.
Spanyol gimi :D
A kérdező hozzászólása: De nem a Peti vagyok.Gimibe járok, nem spanyol suliba.
Én a helyedben nem örülnék annak ha hasonlítok Petire a spanyol suliból;)
A kérdező hozzászólása: Tényleg nem a Peti vagyok.De akkor ezek szerint hasonlítunk.:D
mint a többieket 100 barátjuk*
Biztos, hogy Peti vagy xD Tökre úgy írsz, meg minden passzol :DD Amúgy ha van társaság az már jó. Tökmind1, hogy 2-3 haver vagy egy rakás aki a nevedet se tudja. Csak legyen. Meg amúgy ez a 2-3 ember talán többre értékel téged, mint egy a többieket 100 "barátjuk"
A kérdező hozzászólása: Nem én vagyok. Amúgy szoktam beszélgetni, át is szokott jönni egy haverom.Szoktam is velük mászkálni.(pl.kondi után), meg néha elmegyünk kosarazni.
Ahhoz hogy hányj, és másnapos legyél, elég komolyan kell fogyasztani. Nem úgy mûködik az alkohol, hogy benyomsz 2 felest, és akkor ott filmszakadás, egész nap hánysz, verekszel, össze-vissza kefélsz, és terrorista leszel. Ez nem maga a gonosz, csak tudni kell hol a határ. A discon kívül egyébként vannak más lehetõségek is.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!