Találatok a következő kifejezésre: Baj, hogy 17 (74 db)

Baj hogy 17 hetesen még nem éreztem egyszer sem a babát mozogni? Első baba

Legjobb válasz: Szia! Nem baj,ne aggódj!!!Én is egész a 19-20 hét körül éreztem elöször!30 hkm

Szia! Nem baj, ne aggódj!!!Én is egész a 19-20 hét körül éreztem elöször!30 hkm
Én csak a 20-21. héten éreztem elõször!! Ne aggódj, érezni fogod!! Nekem a mellsõ falon tapadt a lepény, azt mondta a dokim, hogy emiatt is késõbb érezhetem. Meg persze elsõ baba nekem is!! :) Most már minden mozdulatát érzem és imádom!! :) 37hkm
Az elsõ gyermekemet a 20 héten éreztem elõször, a másodikat picivel korábban, 18 hetesen.

Van 1 srác akit szeretek csak az a baj hogy 17 éves. (én 13) ő is szeret, és nem tudom hogy miért nem akar velem lenni. Mit csináljak?

mondta hogy szeret.

Legjobb válasz: Mert Szégyelli a kortársai elõtt , hogy egy 13 évessel jár.

Mert Szégyelli a kortársai elõtt , hogy egy 13 évessel jár.
A probléma a korkülönbség. Szeret. Tegyük fel, hogy igaz, és tényleg nagyon szeret. Nem akar bántani, idõ elõtt ágyba vinni. 13 vagy. Korai még. Ha egy kis esze van ezt tudja és belátja. Ráadásul amíg nem töltöd be a 14-et még büntetendõ is, de azt az egy évet vagy kevesebbet kibírhatja, e még indig ott a korkülönbség. Tizenéves korban a 4 év sok. Ha 20 lennél õ meg 24, totál természetes volna. Ha szeretitek egymást, akkor tartsatok ki, és türelem kell mindkettõtök részérõl még egy ideig. A kapcsolatotok igazi próbája ez. Ha túléli, lehet ti már most megtaláltátok életetek párját! Ami nem kis dolog!
Szeret, mint jó barátot. Ha meg picit szerelem, akkor is tudja, kislány vagy még, és jobb nem belekeverni még a felnõttes életbe, de komolyan, majd egy nap megköszönöd neki
egy 17 éves fiú nem fog 13 éves csajjal járni, még ha szereti is. 1. haverjai elõtt ciki lessz 2. egy 13 évessel csóknál tovább nem juthat el, ami neki probléma lehet. úgyhogy szerintem keress a korosztályodból srácot:) nehéz lessz elfelejteni, de hidd el nem jó ötlet 13 évesen ilyen idõs sráccal kikezdeni.:)
A szobatársam pont ilyen korban jött össze a barátnõjével! Azóta 3 év eltelt, és jól megvannak! :) Most még a távkapcsolatot is túlélik! :D
A kérdező hozzászólása: azt mondta hogy hagyjuk mert nincs ideje r meg stb...
nem sok.és soha ne foglalkozz azzal hogy ki mit mond vagy gondol.csak az számit hogy te hogy érzed magad a fiuval
Sok.
Szerintem egyáltalán nem sok! Fõleg ha kicsit érettebb vagy a kortársaidnál... legalábbis én így vagyok/voltam ezzel, a korombeli fiúkkal nem nagyon találtam a közös hangot. Különben meg abból baj nem lehet, ha megpróbáljátok, aztán ha emiatt nem mûködne, az úgyis kiderül út közben! :)
nagyapaddal is kefelhetsz
Nem sok.Ne törõdj mások véleményével, ha szeretitek egymást a korkülönbség nem akadály.
szerintem is sok ebben a korban. tul fiatal vagy hozzá. de ugyis te döntesz!
11 év sok. Ebben a korban fõleg.
Tudok olyat, aki 16 évesen jött össze egy 30+-os emberrel, és elvannak évek óta.
Ha szereted nem sok :) Nem a kor számít.....
22.34: Van igazság abban, amit mondasz, csak akik azt tanácsolják, hogy ne, azok sem véletlen tanácsolják.
Egyáltalán nem sok:) Most, hogy álltok?

Az baj, hogy 17 vagyok, fiú és még szűz? És nem volt barátnőm még soha? Mit tegyek? Van pár haverom, akiknek szintén ugyanez a "problémájuk".

Legjobb válasz: Hova sietsz annyira? Nekem pl 25 evesen "jott ossze". De ha tenyleg csak ennyi a problemad, akkor www.piroslampa.net Viszont ha talalni akarsz egy rendes lanyt, akkor minel jobban erolteted es keresed annal kevesbe fog menni. 26F

Hova sietsz annyira? Nekem pl 25 evesen "jott ossze". De ha tenyleg csak ennyi a problemad, akkor http://www.piroslampa.net Viszont ha talalni akarsz egy rendes lanyt, akkor minel jobban erolteted es keresed annal kevesbe fog menni. 26F
Ez nem probléma! Én 19 évesen vesztettem el a szüzességem nálam jóval idõsebb hölgy által. Hát az nem derül ki mért nem volt még eddig barátnõd?
hétvégenként menj bulizni a haverjaiddal.aztán csak összejöttök vmi csajjal.. :)
VEGYÉL KUTYÁT

Baj hogy 17 hetesen nem minden nap érzem a baba mozgását?

kb 3 hete érzem már de nem szoktam minden nap,most kb 2-3 napja nem t?nik fel hogy ciceregne odabent viszont elég elfoglalt voltam a napokban,talán nem is volt annyira id?m odafigyelni.most viszont kezdek aggódni hogy minden rendben van e odabent.

Legjobb válasz: köszönöm a válaszokat!ma délután elõkerült a kis pocaklakónk!nem tudom az elmúlt napokban hol bújkált de ma végre jelet adott magáról.remélem a holnapi uh-on is minden rendben lesz vele!mindenkinek boldog babavárást kivánok!

A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat!ma délután elõkerült a kis pocaklakónk!nem tudom az elmúlt napokban hol bújkált de ma végre jelet adott magáról.remélem a holnapi uh-on is minden rendben lesz vele!mindenkinek boldog babavárást kivánok!
nem baj, ha nem érzed minden nap. én is pont 17 hetes vagyok és így vagyok, mint te. valószínûleg az is befolyásol, hogy nem tudtad figyelni. ha unalmasabb napom van, akkor általában érzem. de ha jövök-megyek, gyakran fel se tûnik. én este lefekvéskor és reggel rá szoktam tenni a pocakomra a kezem, akkor legtöbbször be szokott jelentkezni. próbáld ki :) minden nap érezni késõbb fogjuk.
én is kb 3 hete érzem, egész pontosan: 14+5 hetes voltam. te mikor érezted elõször?
szia! 15 hetes vagyok ma és pár napja érzek csak kicsi-ici pici motoszkálásokat! Az apukája tegnap érezte egy nagyon apró mozgást, de sokáig kellett figyelnie! Már aggódtam, h vmi gond van, h nem érzem õt határozottan! 15 hetes kismama
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat.azt tudom hogy a nagyobb és erõteljesebb mozgások majd késõbb következnek, nem az elsõ terhességem, de mivel nagyon hamar éreztem a zizegését most aggódom hogy mi van vele, ráadásul ötletem sincsen hogyan lehetne "megpiszkálni"ha esetleg napközben alszik...azt tudom hogy késõbb elég csak megböködni a pocakot és reagálnak de ebben a korban nem tudom hogyan lehetne.szerdán kell mennem uh-ra de erõsen gondolkodom hogy holnap elmegyek a védõnõhöz.remélem hogy csak fordult egyet és most ezért nem érzem az úszkálását.
Nyugi. Szerintem nincs semmi baj. Én 20 hetes voltam amikor elõször éreztem õt. Volt nap utána, hogy nem éreztem, aztán megint. Ebbe a korba szerintem még nem ficánkolnak annyit. Na de utána!!! Én most vagyok 35 hetes és már néha olyan fájdalmasan rugdos, hogy csak na. Tegnap egész nap meg sem állt, nem tudom mi volt vele. Doki szerint az a jó ha mozog. Csak hát ennyit??? Csütörtökön megyek dokihoz, remélem velem is minden rendben. Szép babavárást nektek.

Iért baj az, hogy 17 hetes terhesként még nem híztam semmit, sőt -5 kilónál "tartok"?

Legjobb válasz: Miért baj? :) A 20. hétig én is fogytam, most a 36.-ban plusz 5 kg-nál járok. Senki nem mondta, hogy baj lenne.

Miért baj? :) A 20. hétig én is fogytam, most a 36.-ban plusz 5 kg-nál járok. Senki nem mondta, hogy baj lenne.
Ha túlsúlyos voltál akkor nem gond.
Tényleg nem kell aggódnod, ha a baba jól fejlödik, akkor minden rendben. A kötözködö ismerösöknek meg mondd meg, hogy az orvos szerint minden rendben, akkor szóljanak legközelebb, ha megfelelö orvosi diplomájuk lesz, addig ne szóljanak bele olyasmibe, amihez nem értenek.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm! A baba jól van (már minden nap érzem mocorogni), pont a korának megfelelõek a méretei. A vérképem teljesen jó volt, a vérnyomásom is rendben van és a vizeletemben sincs semmi. Tehát minden teljesen rendben van, csa nem hízok, hanem eddig fogytam. De akkor nem kell aggódnom?!
Én 29 hetes vagyok, az elején fogytam 5 kg-t, most vagyok -0.5 kg-ban az induláshoz képest. Én mindenkinek azt mondom, hogy hozott anyagból dolgozom. Mert rajtam is van egy pici túlsúly.
Ja, és bár nem hánytam, de mindentõl undorodtam az elején.
1. vagyok, tök átlagos súllyal estem teherbe, párom szerint van, akinek az anyagcseréje a hormonális változásokra így reagál eleinte (õ orvos, egyszer kérdeztem errõl, annyira nem foglalkoztatott):) ). Szerintem ha jól vagytok, és szépen nõ a baba, biztosan nem gond... Enyém is már 32. hétben 2, 2 kg volt, és 47 cm, pedig ugye csak a derekam lett 67-bõl 120-as :D :D :D
A kérdező hozzászólása: Volt egy kis túlsúlyom, de nem vészes. Kb 4-5 kiló
Az attól függ, hogy elötte mennyi volt a súlyod, illetve mennyi túlsúlyod volt. Van, akinek annyi a feleslege, hogy a terhesség végére majdnem 10 kg-mal lett kevesebb, és a baba egészséges és inkább túl nagy lett. HA 40 kg-mal estél teherbe, akkor azért nem igazán lenne jó.
A kérdező hozzászólása: Jaj, bocsi: Miért? :) Hát ma a munkahelyemen, páran megjgyezték, hogy mostanában sokat fogytam és ez egyáltalán nem jó. Kaptam rendesen a megjegyzéseket, hogy nem most kellene fogyóznom, meg hasonlók. Elég rosszul esett, mert a hányinger miatt nem bírok enni.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!

Mi a szerelem? Definiálná nekem valaki? 17 éves vagyok és sajnos úgy érzem, hogy még úgy őszintén nem éreztem. Sok az udvarló, de nekem ők nem kellenek. Velem van a baj? :c 17/L

Legjobb válasz: A szerelem az a belsö érzés amikor semmi sem számit csak az hogy örömet szerezz annak akibe belezúgtál. Amikor feltétel nélkül szitne bármit megtennél neki. Ez a szerelem

A szerelem az a belsö érzés amikor semmi sem számit csak az hogy örömet szerezz annak akibe belezúgtál. Amikor feltétel nélkül szitne bármit megtennél neki. Ez a szerelem
nem lehet leírni, érezni kell mivel mindenki másképp éli meg majd lesz valaki akivel te is érezni fogod, az udvarlók meg nem számítanak
"A szerelem az agyban lezajló vegyi folyamat melyben monoamin, dopamin, norepinefrin és szterotonin vesz részt.A szerelmet egy bizonyos feniletilamin váltja ki, ami van a csokiban és a borsóban, zöld borsóban is van." Dr. Spencer Reid- Criminal Minds.
A szerelem definiálhatóan amorfizálódott periférikus komplexum, ahol pszeudaindivalisztikus egocentrumban kínálja a "dejób.szni" érzést.
A szerelem nem más mint egyesszám elsõ személyû hibakijavító folyamat.
Szerintem nem, csak még nem találkoztál azzal, aki miatt rájöttél volna.
Szaporodási ösztön szép neve :D
Mikor annyira szeretsz valakit, hogy bármit képes vagy megtenni érte, hogy még a csillagokat is lehoznád neki az égrõl:) Fura, görcsölõ érzés van a gyomrodba, repkednek a pillangók, erõsen ver a szíved, a füledbe dobog a vér.. ilyenek:) kinek mi:) jól érzed magad vele, boldog vagy és minden rosszat elfelejtesz ha Õ veled van.. :)

Baj, hogy a 17 éves fiam túl sokat maszturbál és idősebb nőkre gerjed? Ezek lehetnek problémák nála? Vagy inkább ne foglalkozzak vele? Egy aggódó anyuka...

Többször rajtakaptam már, de nem nagyon zavarja ugyanúgy folytatja naponta többször is. A másik pedig, hogy id?sebb n?kre "gerjed", erre bizonyíték volt az is, hogy a szomszédban lakó 35-40 év körüli n?t a fiam az ablakán keresztül figyeli, miközben ? a kertjében van, és közben szintén maszturbál, id?sebb n?kkel emailezik, stb.

Legjobb válasz: a 17 évesek mind sokat maszturbálnak. hát az idõsebb nõket fiatalabbra kellene cserélni, próbáld bemutatni pár fiatalabb lánynak, bátorítsd hogy hívjon randizni csajokat.

a 17 évesek mind sokat maszturbálnak. hát az idõsebb nõket fiatalabbra kellene cserélni, próbáld bemutatni pár fiatalabb lánynak, bátorítsd hogy hívjon randizni csajokat.
Telljesen normális, hogy egy idõre kiábrándul a korosztályából, és igyekszik felfedezéseket tenni, majd helyreáll!
a maszturbálással nincs gond. mindenkinek meg kell ismerni a saját testét. és sztem ebben a korban az idõs nõkre való bukás se nagy gáz.
A maszturbálásból nem lesz baja. Az idõsebb nõket kellene elfejetenie, de ha ez sem megy, akkor bele kell törõdni, hogy az idõsebbekre bukik.
Örüljön hogy nem a fiúkat nézi! Kicsit gerontofil beütése van a srácnak de majd elmúlik (vagy nem). Amúgy meg még mindig jobb mintha pedofil lenne :)
Nem ertem miert lenne problema az, hogy az idosebb holgyeket szereti. Szeresse, parszor pofara esik majd es tanul a sajat hibajabol.
Te megnézed, amikor amikor a fiúcska maszturbál?:D:D És õ nem szégyenli anyuci elõtt?:D Ejnye, bejnye:D Alyssya
A 35-40 éves nem idõs! majd akkor aggódj, ha 80 évesekre gerjed!Késõbb megtalálja a korosztáját, nem kell félni! Egyelõre egy 30 körüli NÕ persze hogy izgatóbb neki, mint a vihogó tinik!
Szerintem se kukkold a fiad! Fúúújjjj!!!!!!
Te nézegeted önkielégítés közben a fiadat?:O Beteges dolog ez:S
Ezzel semmi baj... Ebben a korban normális, de ha igy marad akkor sincs gond... Inkább bukjon az idõsebbekre mint hogy meleg legyen...

Lehet abból, , bajom" hogy ha a barátom beteszi akár pár másodpercre utána pedig gumit húzunk? Lehet baba belőle? Tudok az előváladékról.17/L

Legjobb válasz: mik ezek a válaszok, hogy nem lehet baj belõle, meg hasonlók?? csak egy válaszolónak van esze? (elõttem szóló) a többiek szerint nem lehet elõváladéktól teherbe esni? hát lehet...ugyanis kedves elsõ hozzászóló, tartalmazHAT spermiumokat! szóval,igen, teherbe eshetsz ennyitõl is. szerintem nem érdemes kockáztatni. jobb gumi nélkül, de az utána következõ para hogy most akkor lett-e baba vagy nem, sokkal rosszabb!

Pedig 27 évesen biztos jobban tudom mint egy 13 éves.
mik ezek a válaszok, hogy nem lehet baj belõle, meg hasonlók?? csak egy válaszolónak van esze? (elõttem szóló) a többiek szerint nem lehet elõváladéktól teherbe esni? hát lehet...ugyanis kedves elsõ hozzászóló, tartalmazHAT spermiumokat! szóval, igen, teherbe eshetsz ennyitõl is. szerintem nem érdemes kockáztatni. jobb gumi nélkül, de az utána következõ para hogy most akkor lett-e baba vagy nem, sokkal rosszabb!
bocsi, azóta jött több válasz is, veletek értek egyet!
18, 05 hát mit szólsz ehhez? Leirom hogy teherbe eshet és úgy lepontoznak, hogy el se lehet olvasni amit én irtam.
Lehet. Akár pár másodperc is ugyanaz mintha a végén szállna ki. Jobb gumi nélkül, de nem érdemes kockáztatni.
Pulyák a pulyáknak válaszolnak és lepontozzák ba.dmeg aki leírja a normális választ, hát szüljetek 14 évesen le.zarom!
Aki nincs felvilágosulva az mért ír ide baromságot.
Attol mert beteszi pár másodpercre és utána gumit huz és persze a gumiba élvez attol nem de ha beteszi és beléd élvez akkor igen!
Szerintem nem lehet baj belole! Mi is csinaljuk gumi nelkul a baratommal es eddig nem tortent baj! Csak ovatosan!
az elõváladék, nem tartalmaz spermát tudtommal. Szóval amíg az errukció nem következik be addig nincs esély hogy megfogantass. :)
Tudom, csak azt nem értem hogy röhögne rajta ha egy fiatal teherbe esik vagy tényleg ennyire nincs vele tisztában és mégis leirja a hülyeségét.
inkább azt áruld el, h mi bajotok a foggátlóval, vagy a hüvelygûrûvel, vagy az óvszerrel, vagy a többi védekezlsi módszerrel. ennyire nemlehet bonyolult választani egyet, ami mind2töknek mnegfelel....
18:01-es, lesz baj ne aggódj. majd írj hogy milyen volt az abortusz.
Szia! Valóban lehet baj belõle, de azért erre iszonyatosan kicsi az esély. Én abban a helyzetben vagyok, hogy nincs más választásom, mert a tablettát nem bírom, a többire meg allergiás vagyok, szóval marad a megszakítás. Persze azért körültekintõen, én mindig figyelem a peteérésemet, és akkor egyáltalán nem vagyunk együtt. Ettõl függetlenül senkit sem bíztatok ilyesmire, aki teheti védekezzen, akármilyen kicsi is az esély, a baj az nagy lesz, ha bekövetkezik.
szóval te mindenre allergiás vagy. az összes létezõ védekezési módszerre...na ne viccelj már...:S
jaj, ti olyan gonoszok vagytok! szegénykét beijesztitek... :S kérdezõ! igen, lehetsz terhes, hiszen terhes csak akkor nem lehetsz, ha egyáltalán nem szexelsz, de így pár másodperc alatt nagyon kicsi az esélye! hiszen hiába van elõváladék, annak fel kell jutnia egészen a méhedig, ez pedig kétlem, hogy megtörtént volna. szóval nyugodj meg, nagyon kevés esély van rá, hogy terhes legyél! persze benne van a pakliban, de kevés az esélye! :)
A kérdező hozzászólása: köszönöm mindenkinek az utolsónak különösen
Mi olyan hihetetlen abban, hogy allergiás vagyok? Hidd el nem kellemes dolog, iszonyatosan rossz és kellemetlen... Fõleg mire rájöttünk, hogy allergia a gond..senkinek nem kívánom...
Na ha hallottál már az elõváladékról, akkor azt is hallottad, hogy aranyos kis babukád foganhat attól az "ártatlan" vágycsepptõl...

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!